Page 82

82

BERGEN FILHARMONISKE ORKESTER 2019-2020

FAMILIESERIEN Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Fire lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Kl. 13.00: Aktiviteter og kafé i foajeen. Kl. 14.00: Konsert

ÅPEN DAG Lørdag 9. november

MUSIKALSKE JULEKORT Lørdag 14. desember

SUSTAIN Lørdag 25. januar

Vi har gleden av å invitere til en åpen dag hvor vi byr på oss selv - orkesteret, musikerne, instrumentene og musikken! Åpen dag arrangeres i samarbeid med BIT20 Ensemble som fyller 40 år denne dagen. Vi lover rikelig med kreative og musikalske aktiviteter.

Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen. Vi gjentar fjorårets suksess med to konserter, kl. 12.00 og 14.00. Konserten kl. 14.00 inngår i Familieserien.

SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskets forhold til naturen. Bak forestillingen ligger et ønske om å sette fokus på klima og miljø og å åpne opp for kritisk tenkning og refleksjon. Menneskets overforbruk, forsøpling og utnyttelse av naturen problematiseres. Musikerne spiller på bossinstrumenter og vi omsluttes av boss. Stemningen preges av både harmoni og ubehag.

Nils Erik Måseidvåg, dirigent Guttesopran Kor fra Bergen Kulturskole Ingeborg Ekeland konferansier Howard Blake Snømannen (film)

Serie med fire konserter lørdag ettermiddag. Pris per person for hele serien er kr 400. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år. .

LYDO – MUSIKK MØTER PROGRAMMERING Lørdag 18. april Vi inviterer til et møte mellom klassisk musikk og programmering. Kanskje blir et kjent verk omprogrammert’, og ønsker vi at et orkester spiller mekanisk som en datamaskin eller skal det spille med følelser og innlevelse?

Profile for Bergen Filharmoniske Orkester

Sesongprogram 2019-2020  

Bergen Filharmoniske Orkester sitt program for sesongen 2019-2020

Sesongprogram 2019-2020  

Bergen Filharmoniske Orkester sitt program for sesongen 2019-2020

Advertisement