Page 1

BERGEN CHALLENGE ANSETTER FOR ANDRE GANG

SØKNADSFRIST 8. OKTOBER KL 17.00


Tar du utfordringen? Slik søker du: 1. Les deg opp på de ulike seksjonene og stillingene. 2. Fyll inn skjemaet her eller via QR-koden. Hva skjer videre: Alle som søker på våre stillinger vil bli innkalt til intervju. Her ønsker vi å bli bedre kjent med deg, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med oss. Forvirret over de ulike stillingene? Assisterende seksjonsleder er seksjonslederens høyre hånd, og seksjonens nestleder. De er også med i BCs storstyre bestående av styret og alle assisterende seksjonsledere. GL er forkortelse for gruppeleder. Gruppelederne sitter i styret for sin seksjon og leder hver sin gruppe med tilhørende mellomleder og funksjonærer. ML er forkortelse for mellomleder. Mellomlederne gruppeledernes høyre hånd, og vil ha større ansvar enn funksjonærene, men mindre anvar enn gruppelederne. Funksjonærene er et annet ord for frivillige. Alle frivillige i BC-familien kalles også funksjonærer!

Er du usikker på hva du skal søke? Kom og snakk med oss på stand eller send oss en melding på sosiale medier.


Hva er studentlekene Bergen Challenge? SL Bergen Challenge (SLBC) er Norges største studentidrettsfestival, med 600 frivillige funksjonærer og 2500 deltakere. Fire dager annenhver høst vil Bergen fylles med studenter fra hele landet. Deltakerne samles i Vestlandets hovedstad for å konkurrere i over 25 ulike idretter. Her finner en alt fra futsal og volleyball til sjakk og Esport. Med et begivenhetsrikt program skal vi sammen skape en møteplass der idrettsglede og kulturopplevelser står i sentrum. SLBC er en idrettsfestival, og dette innebærer at vi arrangerer kulturarrangementer i tillegg til idrettsturneringer. Vi setter blant annet opp en revy i Aulaen, arrangerer en spektakulær åpningsseremoni på Festplassen og en eventyrlig bankett i Grieghallen. Her finnes det noe for enhver smak!

25+ idretter

600 funksjonærer 2500 deltakere

Neste SL Bergen Challenge vil avholdes høstferien 2022, og før den tid skal vi vokse til over 600 frivillige funksjonærer. Som funksjonær i SL Bergen Challenge vil du få muligheten til å sette ditt preg på arrangementet, i tillegg til å bli kjent andre studenter.

Skann QR-koden for å lære mer om Studentlekene Bergen Challenge


En oversikt over de ulike seksjonene i SLBC: Eksternseksjonen markedsfører arrangementet og rekrutterer deltakere. De drar blant annet på roadshow hvor de besøker ulike studiesteder i hele landet. Logistikkseksjonen har kontroll på alt av arenaer, transportløsninger, overnatting på skoler med tilhørende frokost, kiosksalg og betalingsløsninger. Markedsseksjonen er kontakten med næringslivet. De skaffer alt av sponsoravtaler og freebies, samt søker støtte fra ulike fond og legat. De har også ansvaret for å forhandle frem gode avtaler med næringslivsaktører. Økonomiseksjonen har full kontroll på penger inn og penger ut. De styrer budsjettrundene og følger opp hvor mye penger som brukes i de ulike seksjonene. Arrangementseksjonen er selve idretthjertet til SLBC. De har ansvaret for alle idrettsturneringene, samt påmelding og deltakerinformasjon. Kulturseksjonen planlegger og gjennomfører alle de flotte kulturarrangementene våre. Dette innebærer alt fra bankett til revy og barnedag. Infoseksjonen består av alle de tekniske gruppene som støtter de andre seksjonene i BC, samt har ansvaret for å ta vare på de frivillige og arrangere alle interne arrangementer.


Hilsen fra BC-leder OLVE Kjære medstudent!

Leder Olve Wergeland

Brenner du for idrett? Digget du Norway Cup når du var yngre? Eller kanskje du ikke er så opptatt av idrett, men du elsker kultur? Uansett, så er det en plass for deg i SL Bergen Challenge! SLBC-familien skal nå vokse videre og du har muligheten til å bli med på å forme Norges største studentidrettsfestival! Vi skal ansette opp til 60(!) nye studenter og vi har garantert en stilling for akkurat deg! Som nyansatt i AR2 får du være med å utvikle en organisasjon som oppfordrer til idrettsglede, kreativitet og inkludering. Du vil utforske spennende arbeidsoppgaver, jobbe med andre engasjerte studenter og sette ditt eget preg på arrangementet og organisasjonen. I kjent SLBC-ånd så får alle medlemmer like mye tilbake som de gir. Vi arrangerer utrolig mye sosialt med hytteturer, funksjonærfester, kontor-kos og ikke minst tur til Ål der vi leier et helt hotell bare for oss! Du kommer til å få mange nye venner og minner for livet, jeg garanterer at du ikke kommer til å angre å bli med i SL Bergen Challenge! Lurer du på noe eller er du fortsatt usikker? Ikke nøl med å ta kontakt med en av oss.


Logistikkseksjonen Logistikk er ryggraden i et arrangement! Funksjonærer, utøvere og utstyr må være på rett sted til rett tid. Logistikk er med andre ord nøkkelen til at alt går som planlagt og en forutsetning for at SLBC22 skal bli et vellykket arrangement! Når utøvere inntar Bergen er det logistikkseksjonen sin oppgave å sørge for alle har et sted å sove. Vi skal sørge for at alle kommer seg dit de skal, og selvfølgelig ha et variert kiosktilbud i idrettshallene. Det er logistikkseksjonen som skal inngå avtaler med hotell og skoler, skaffe biler, utforme betalingsløsninger og steke vafler. Vi skal selvfølgelig finne på masse morsomt sammen også, og etterhvert vokse til å bli en av de største seksjonene. Vil du være med å skape et uforglemmelig arrangement? Da er det bare å søke logistikk, og gjøre seg klar for et år med spennende utfordringer og mye gøy!

Logistikksjef Jamie Løvaas

Ass. Logistikksjef Thomas Sveinhaug

Ass. Logistikksjef Martine Angell Eid


GL Salg Nøkkelegenskaper: Ansvarsfull, serviceinnstilt, matinteressert Ønsker du å skape et optimalt mat- og kiosktilbud under SL Bergen Challenge? Da er Gruppeleder Salg stillingen for deg! Som GL Salg vil du inngå avtaler og forme en gruppe som skal tilby et populært kiosktilbud til deltakere under SLBC22. Samtidig vil du være ansvarlig for at funksjonærene i SLBC22 får den maten de fortjener på jobb. Med stillingen følger frihet til å utforme mat- og kiosktilbudet slik du ønsker, men også ansvar til å gjennomføre dette på en god måte. Du får selvfølgelig være en del av den fantastiske SLBC.gjengen som det neste året skal gjøre utrolig mye artig! Er du den ansvarsfulle, kreative og serviceinnstilte personen vi trenger? Da vet du hvor du skal søke!

ML ArenaSalg Nøkkelegenskaper: Planlegging, organisering, serviceinnstilt Som mellomleder arenasalg er ansvarsområdet stort og arbeidsoppgavene så mangt. Blant publikum og deltakere er det munner som skal mettes og tørst som skal slukkes. Derfor må leverandøravtaler på plass, og ikke minst må kapasitet og arbeidskraft tilrettelegges. Du skal sørge for at mat og drikke er på riktig sted og til riktig tidspunkt. Vi ser etter deg som er engasjert og har et øye for logistikk og salg. La oss koke sammen det beste samarbeidet mellom de ulike seksjonene, og de beste studentlekene noen gang - søk mellomleder arenasalg nå!

ML funksjonærmat Nøkkelegenskaper: Planlegging, organisering, matentusiast Uten mat og drikke - duger funksjonærene ikke! Ønsker du å glede funksjonærene med forsyninger under studentlekene? Som mellomleder funksjonærmat vil du ha hovedansvar for at energinivået til funksjonærene er på topp, og at maten er av den kvalitet de fortjener. Du vil også jobbe tett med markedsseksjonen for å få til gode leverandøravtaler. Alt for å skaffe det beste til funksjonærene som gjør en fantastisk jobb. Om du ønsker å verte opp funksjonærene med ditt engasjement og serviceglede er det ingen tvil om hva du bør søke!


GL innkvartering Nøkkelegenskaper: Organisering, gode forhandlingsevner Som gruppeleder innkvartering er du ansvarlig for å sette sammen en gruppe som skal utarbeide avtale med eksterne aktører slik at deltakere fra hele landet får den kvalitetssøvnen og frokosten de trenger for å prestere under lekene. Avtaler med hotell, skoler og leverandører må derfor på plass og koordineres slik at arrangementet går som smurt. Er du organisert og liker når det skjer mye rundt deg? Har du lyst til å sette sammen et team som sammen skal ha det mye gøy og ikke minst gi deltakere en positiv opplevelse her i Bergen. Er du klar for en lærerik utfordring og et sosialt år? Da er det ingen tvil om at GL innkvartering er stillingen for deg!

GL Bank Nøkkelegenskaper: Strukturert, app-utvikling Er du ansvarsfull, strukturert og har et godt forhold til penger? Da er gruppeleder bank stillingen for deg. Som gruppeleder bank skal du sette sammen et team som sammen skal sørge for velfungerende betalingsløsninger under gjennomføringen av SLBC22. Med andre ord skal du utforme betalingsløsninger for kiosksalg og diverse andre arrangementer under SLBC22. Du skal også analysere salgsrapporter og sørge for at omsetningen under arrangementet går knirkefritt. Det neste året vil du planlegge, inngå avtaler og ikke minst ha det utrolig gøy som en del av BC-familien.

GL Transport Nøkkelegenskaper: Løsningsorientert, lederegenskaper, bilinteressert Har du lyst på en stilling som er viktig for alle andre seksjonene? Transport både internt og eksternt er hele SLBC22 avhengig av. Mennesker og materiell skal fra A til B, og det er din oppgave at dette går effektivt og knirkefritt. Altså må buss- og leiebilavtaler fremforhandles, og bruken koordineres og kostnadsminimeres. Det er derfor en fordel å være strukturert, ha god oversikt og være løsningsorientert. Er du også gira på et år som gir deg den perfekte kombinasjon av erfaring og moro? Da er denne stillingen skapt for deg!


Kolleksjonsansvarlig Nøkkelegenskaper: Kreativ, moteinteressert, strukturert Er du kreativ, har interesse for design og lyst til å være en del av BC-familien? Da er kolleksjonsansvarlig den perfekte stilling for deg! Ansvaret vil være å planlegge, designe og gjennomføre salg og bestilling av klær både internt og eksternt. Vi er på jakt etter en strukturert og pålitelig person som er klar for å påta seg korrespondanse og forhandling med klesleverandører. Her har du virkelig mulighet til å påvirke hva medstudenter og deltakere skal svinge seg rundt i!

Bærekraftsansvarlig Nøkkelegenskaper: Miljøentusiast! Brenner du for miljø og bærekraft? Og leter etter en mulighet for å påvirke samfunnet rundt deg? Da kan du stoppe letingen og søke på denne stillingen! Du har nå en unik mulighet til å bli SLBC sin første Bærekraftsansvarlig. Dette er en utrolig spennende og viktig rolle hvor du får mulighet til å sette ditt eget preg på SLBC22 og føre oss inn i en grønnere fremtid. Kanskje er du opptatt av å redusere unødvendig bruk av plast og samarbeid med lokale virksomheter? Mulighetene for grønnere tiltak er uendelige, så her er det bare å skru på kreativiteten. Stillingen vil ligge under logistikkseksjonen, men du vil få godt innblikk i og jobbe på tvers av de ulike seksjonene. Derfor ser vi etter deg som vil jobbe med miljø og bærekraft, er glad i å samarbeide, kreativ og klar for å drive SLBC22 i en ny og grønnere retning.


Infoseksjonen Ønsker du for eksempel å lære mer innen HR, IT, grafisk utforming, video eller foto? Da er infoseksjonen for deg! Vi er det kreative hjertet i SLBC, som sammen skal sørge for at de andre frivillige opplever SLBC som høydepunktet i sin studietid! Infoseksjonen har ansvar for alt personalarbeid og alle de tekniske gruppene til SLBC. Det vil si at vi lager alle arrangementene for funksjonærene og leverer materiale til de andre seksjonene som for eksempel markedsprospekte til markedsseksjonen, promovideoer til eksternseksjonen og nettsideløsninger til arrangementseksjonen. Er du en kreativ person? Flink til å organisere? Glad i å engasjere andre? Da vil jeg gjerne at du søker informasjonsseksjonen!

Infosjef Karoline Westre

Ass. Infosjef Kristine Amdahl


GL & ML SOS. EVENT Nøkkelegenskaper: Partyplanleggern! Er du den i vennegjengen som alltid insjer til sosiale happenings? Elsker du å arrangere temafester og hytteturer? Da er denne stillingen som skapt for deg! Selvfølgelig må vi frivillige unne oss en fest, og i Sosial Event vil dere som GL og ML få ansvaret for å arrangere større og mindre sosiale eventer internt i SLBC. Dette innebærer ansettelsesfester, hytteturer og den legendariske funksjonærfesten når SLBC 2022 er ferdig. Stillingene krever ingen forkunnskaper, og gir deg en unik erfaring med arrangering av større events. Selvfølgelig vil stillingene også by på MYE moro! Har du gode ideer, er flink til å planlegge, og har lyst til å skape uforglemmelige fester og turer for SLBC-familien? Søk GL og ML Sos.Event!


Sekretær - 5 stk Nøkkelegenskaper: Planlegging, organisering, kommunisering Til denne stillingen ser vi etter deg som elsker å organisere og skape oversikt. Som sekretær i Studentlekene Bergen Challenge vil du bistå org.sekretæren og sørge for god informasjonsflyt mellom seksjonene. Hver sekretær vil få tildelt en seksjon hvor man får ansvar for administrativt arbeid. Dette gir en unik mulighet for å få tilhørighet i flere seksjoner i SLBC! Stillingen krever ingen forkunnskaper, kun et ønske om å bidra for å skape full kontroll innad i organisasjonen! Høres dette ut som noe for deg, håper vi du søker stilling som sekretær!

Org. Sek. Helene Eide Raa

ML Pers.sos. Nøkkelegenskaper: Inkluderende, imøtekommende, intiativrik Har du et smittende smil, er glad i ta initiativ til hyggelige ting, og ønsker å lyse opp hverdagen til flinke medarbeidere? Da er mellomleder pers.sos. stillingen du burde søke! Som ML pers.sos. vil du samarbeide med meg for å gjøre tiden opp mot arrangementet så morsomt og trivelig som mulig for alle som jobber i SL BC. Vi skal sørge for et godt samhold og et inkluderende miljø på kontoret. Dette skal vi få til med kaker, lavterskel interne arrangementer og god stemning. Vi skal jobbe med å gjøre BC-kontoret til det ideelle oppholdsstedet for alle de frivillige. Så om du er en gledesspreder som har lyst til å bringe frem et smil hos resten av SL BC-familien på ulike kreative måter, er dette stillingen for deg.

GL Pers. Sos. Amalie Kupka

ML redaksjon Nøkkelegenskaper: Skaperglede, nysgjerrighet, engasjement Redaksjonelt arbeid handler om å skape. Vi ser etter nytenkende, engasjerte og nysgjerrige studenter til mellomledere for redaksjonsgruppen. Gruppen vil ha som fokus å skape innhold til SLBC 2022 sine diverse plattformer. Selv om det mest typiske vil være diverse artikler, pressemelding og reportasjer til nettsiden, ønsker vi alltid velkommen nye ideer og innspill for å videre utvikling av den redaksjonelle kvaliteten. Selv om erfaring alltid settes pris på, er det absolutt ikke et krav, engasjement teller aller mest!

GL redaksjon Harald Straume


GL Foto Nøkkelegenskaper: Fotografering, redigeringserfaring Vi har planer om å skape en fantastisk stemning under SL Bergen Challenge 2022, og vi trenger noen til å forevige disse øyeblikkene. Som GL Foto skal du sørge for at vi dokumenterer alle de små og store stunder opp mot SLBC. Under selve gjennomføringen neste høst vil du og ditt team ha ansvaret for å fange opp idrettsglede, vennskap og kultur gjennom kameralinsa. Dere vil ta bilder som fremtidige SLBC-funksjonærer og deltakere kan beundre i mange år fremover. Søk GL Foto!

ML Video og funksjonær Video Nøkkelegenskaper: Videoerfaring, en god historieforteller, kreativ, intiativrik Vær med på å fange opp idrettsglede, vennskap og kultur gjennom kameralinsen! Den fantastiske stemningen under SL Bergen Challenge 2022 skal kapres i video. Derfor søker vi funksjonærer og mellomleder til video som vil dokumentere alle de små og store stundene opp mot og under SLBC. Her får man muligheten til å hjelpe å bevare sportslige og sosiale minner, og forevige øyeblikk som tusenvis av fremtidige funksjonærer og deltakere vil beundre i årevis fremover. Dersom du ønsker å være med på noe stort og spennende, i tillegg til å utvikle dine kreative ferdigheter, så er dette stillingen for deg. Søk videogruppen!

GL Video Morten ness


ML WEB Nøkkelegenskaper: Nettsideutvikling, kreativitet Synes du web og design er kult? Har du lyst til å være med på å lage SLBCs beste nettside noensinne? Slbergenchallenge.no er en viktig informasjonskanal som når ut til både potensielle og påmeldte deltakere. Web-gruppen skal sammen sørge for at nettsiden ser fantastisk ut til enhver tid. Forkunnskaper er absolutt ikke et krav, men det kan være en fordel. Klør du i fingrene etter å gjøre noe kult med slbergenchallenge.no? Yrer du av kreativitet og gode ideer? Søk ML web da vel!

GL IT Tonje Størdal

ML APP Nøkkelegenskaper: Apputvikling, nyskapende Er du glad i IT og har lyst til å skape noe nytt? Vil du være med på å skape SLBCs første app? Da er ML app noe for deg! SLBC er som verden generelt, stadig i utvikling. I år vil vi prøve å lage en app som skal forenkle informasjonsflyten ut til deltakerne. Du vil få ansvaret for å samle et team som sammen skal utvikle denne appen. Stillingen byr på mange spennende utfordringer, så her vil det være viktig at du er motivert til å skape noe nytt, men også tørre å feile. Forkunnskaper kan være en fordel, og du vil ha stor mulighet til å la kreativiteten blomstre! Dersom dette høres spennende ut, da må du søke ML app!


ML Grafisk og Funksjonær Grafisk Nøkkelegenskaper: Kreativ, øye for estetikk og design, lærevillig Har du et ekstra øye for estetikk og design? Eller ønsker du å lære mer om grafisk design og utforming? Da er dette stillingen for deg! Her får du muligheten til å håndtere programmer som Canva, Adobe InDesign, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop - erfaring med disse programmene fra før kommer godt med, men er ikke et krav. Det viktigste er at du er villig til å lære og stille med gode ideer og godt humør! Arbeidsoppgavene blir blant annet å designe plakater, brosjyrer, forsidebilder og bakgrunner. Høres dette spennende ut? Da bør du søke grafisk!

GL Grafisk Ingrid Syrtveit


Kulturseksjonen Vil du bli med i SLBC-familien, men vet ikke helt hva offside er eller synes festen etter stevnet er vel så bra? Fortvil ikke, da er nemlig kulturseksjonen midt i blinken for deg! Studentlekene Bergen Challenge handler ikke bare om idrett, men minst like mye om kultur, samhold og moro. Vår oppgave blir å sørge for at over 2500 deltakere får en fantastisk opplevelse, uavhengig om konkurransene skulle gå bra eller dårlig. Tidligere har det blitt arrangert alt fra quiz til poledancekurs, hva vi skal finne på i 2022 kan du være på å bestemme. Får vi et uoffisielt SLBCmesterskap i Beer-pong, Beer-mile, Øl-smaking, eller kanskje noe annet uten øl? For øvrig er det tre store kulturarrangementer som virkelig utmerker seg i løpet av idrettsfestivalen. En åpningsseremoni på Festplassen, en forrykende sportsrevy og selvsagt en bankett som setter punktum for en langhelg der idrett og kultur har gått hånd i hånd. Om du ønsker å være med på å sette festival i idrettsfestival burde du søke kultur!

Kultursjef Marcus Hasselberg Ness

Ass Kultursjef Christian Arstein


GL Basecamp Nøkkelegenskaper: Strukturert, motiverende, gode samarbeidsevner Om du skulle deltatt i en idrettsfestival, ville du ikke ønsket at det fantes en oase midt i sentrum, der du kunne slappet av, festet og skapt nye relasjoner? Som GL Basecamp har du muligheten til å skape et sted hvor de mange besøkende kan gjøre nettopp dette. Enten du ønsker å sette opp campen innendørs eller utenders er jeg sikker på at de tilreisende kommer til å ha det som plommen i egget. Tidligere har det blitt arrangert pubquiz, fotballmatch på storskjerm og standup, men nå skal vi sette standarden høyere og sikte mot enda bedre deltakeropplevelser! Er dette noe for deg? Søk GL Basecamp!

GL Sportsrevy Fredrik ... Nøkkelegenskaper: Motivert, løsningsorientert, samarbeidsvillig Vil du gi deltakere, funksjonærer og Bergen by ståpels og stjerner i øynene? Vil du skyte opp fyrverkeri i takt med David Guetta, Calvin Harris og TIX? Nå har du muligheten til å kickstarte studentlekene med en åpningssermoni folk sent vil glemme. Som gruppeleder åpningssermoni vil du blant annet ha ansvaret for å planlegge og booke underholdning til denne storslagne kvelden. Du vil også samarbeide med andre seksjoner, kommunen, brannvesen og politi for å sikre at Studentlekene Bergen Challenge 2022 starter med et pang. Åpningssermonien er en SL BC-tradisjon, og nå venter den på deg for å bli enda større! Søk da vel!

GL Åpningssermoni

GL Arrangement teknisk Nøkkelegenskaper: Teknisk erfaring, god lagspiller, organisert Har du stålkontroll? Eller bare god kontroll i ditt eget kaos? Da er du skapt for rollen som gruppeleder arrangement teknisk. Med en utrolig viktig rolle i kulturseksjonen, er det du som får hjulene til å gå rundt. Du vil ha ansvar for alt det tekniske utstyret, herunder lys, lyd, scene og pyroteknisk. Du vil også samarbeide tett med andre gruppeledere i kulturseksjonen, spesielt åpningsseremoni og festivalcamp. Hva venter du på, søk GL arr.tek!

GL Kulturaktiviteter Nøkkelegenskaper: Idérik, høy gjennomføringskraft, samarbeidsevner For at deltakerne skal kunne velge og vrake fra øverste hylle av kulturaktiviteter under Studentlekene Bergen Challenge trenger vi en kreativ sjel med gode samarbeidsevner. Du vil være med å utvikle og gjennomføre unike ideér og arrangementer som kommer til å sette stort preg på festivalen, for dette er en stilling hvor du vil få stort spillrom til å gjøre det du vil. Uoffisielt NM i Beer-Mile? Kjempeidè! Poledancingkurs? Klart det. Sekkeløp opp Stoltzen? Go for it. Uansett hva det er - du bestemmer, du gjennomfører og ikke minst, DU kommer til å ha det utrolig morsomt!


ML sportsrevy - 3 stk Nøkkelegenskaper: Revyentusiast! Hællæ! Som gruppeleder sportsrevy og ser jeg etter fete, kreative, morsomme, og ikke minst motiverte folk til å sette opp tidenes revy for Bergen Challenge! Tidligere revyerfaring ikke nødvendig, det er bare å slenge seg på for en heidundranes fest! Dette blir uten tvil det beste SLBC leverer i år (helt objektivt selvfølgelig)! Som mellomleder revy vil du sammen med meg ha ansvar for gjennomføring av showet, samtidig som du er med på å skape revyen fra start til slutt! Det er en unik mulighet til å bli kjent med nye interessegrupper og underutvalg på skolen samtidig som du lærer masse om å lage revy! Er du en person som er strukturert og motivert til å sette opp tidens sportsrevy? Søk ML Sportsrevy da vel!

GL Sportsrevy Fredrik Kolberg-pettersen


ML Bankett Nøkkelegenskaper: Strukturert, kreativ, klarer å holde mange baller i luften Studentlekene Bergen Challenge 2022 skal avsluttes på spektakulært vis med en storslagen bankett for alle som har deltatt. Som ML bankett vil du får være med på å skape en av Norges største banketter og gleden av å få sette ditt eget preg på banketten fra starten. Du vil få mye ansvar og få ta del i beslutninger om alt fra pynt og dekorasjoner til hva slags underholdning det skal være. På toppen av det hele får du gleden av å være med i den flotte BC-familien. Vi ser etter en som liker å planlegge, glede andre og er ansvarsfull. Du vil være med å skape en fantastisk avslutning på BC og vi kan love mye moro og masse gode erfaringer på veien. Søk ML Bankett!

GL Bankett Sindre Gisholt

ML Bankett - arrangement Nøkkelegenskaper: Motivert, løsningsorientert, samarbeidsvillig Fire dager med studentidrettsfestival skal avsluttes med en storslagen bankett, der over 2000 studenter samles for å spise, drikke, feire og underholdes. Som mellomleder bankett arrangement blir det din jobb å sørge for at banketten blir en minnerik kveld. Skal det holdes taler? Hvem ønsker du som konferansierer? Er en stille bankett det beste, eller skal det være noe musikk? Høres dette ut som noe for deg? Er du kreativ, løsningsorientert og greier å holde hodet kaldt når det står på som mest? Da er denne stillingen perfekt for deg. Det skal legges ned mye arbeid, men det blir definitivt verdt det når du ser over 2000 studenter slå seg løs på en bankett du har vært med å arrangere!


Eksternseksjonen Er du klar for mer fart og spenning i hverdagen? Etter et år med lite idrett, reise og fest kribler det nå i hender og føtter i hele Norge. Eksternseksjonen er Studentlekene Bergen Challenge sitt ansikt utad, og vi skal sørge for at SLBC er stedet alle idrettsglade studenter vil være i oktober 2022! Vil du dra på roadshow, jobbe med sosiale medier eller rett og slett bare lage mye baluba? Da oppfordrer jeg deg til å søke eksternseksjonen - sammen skal vi sette ny deltagerrekord! Jeg ser etter utadvente og engasjerte medstudenter som er klar til å spre det glade budskap om eventyret SLBC22 til hele studentNorge.

Eksternsjef Sofie Vik

Velkommen til eksternfamilien!

Assisternede eksternsjef Nøkkelegenskaper: Lederevner, samarbeidsvilje, strukturert Som assisterende eksternsjef vil du være min høyre hånd gjennom hele prosjektet. Jeg ser etter deg som er engasjert, utadvent, og klar for å ta et større ansvar. Stillingen krever ingen forkunnskap, men du må være motivert, strukturert og arbeidsvillig. Som ass. ekstern får du hovedansvaret for roadshowene i tillegg til løpende samarbeid med resten av seksjonen. Til gjengjeld får du være med å forme prosjektet fra start, opparbeide nyttige erfaringer og ikke minst ta del i fellesskapet helt fra begynnelsen. Jeg gleder meg til vi skal jobbe sammen!


ML Rekruttering Bergen Nøkkelegenskaper: Kontaktsøkende, utadvendt og overbevisende Er du en sosial person som elsker å komme i kontakt med mennesker? Ønsker du å spre det glade budskapet om SLBC og bidra til deltakerrekord? Da må du søke ML Rekruttering Bergen! Som mellomleder rekruttering Bergen vil du sammen med meg ha ansvar for å rekruttere deltakere fra den største SLBCregionen, nemlig Bergen! Jeg ser etter deg som er pålitelig, strukturert og kontaktsøkende, og som ønsker å spre SLBC-glede. Dersom du vil være med å lede Bergen mot deltakerrekord og samtidig bli en del av den fantastiske eksternseksjonen, så er det bare en ting å gjøre – SØK ML Rekruttering Bergen!

GL Rekruttering Helene Havre

ML Rekruttering Nord/SØR/ØST/VEST Nøkkelegenskaper: Utadvendt, overbevisende, kreativ Vil du være med på å sette deltakerrekord for SLBC22? Vi søker utadvendte og sosiale mellomledere med ansvarsområdene nord, sør, øst og vest. Denne seksjonen er SLBCs 2022 ansikt utad, og har som oppgave å lokke hele studentidrettsnorge til denne fantastiske studentidrettsfestivalen. Som mellomleder rekruttering får du være med på å sette ditt preg på det elleville rekrutterings roadshowet vi skal ha i hele Norge. På Roadshow drar vi på roadtrip til de største universitetene og skolene i våre respektive regioner, med mål om å rekruttere maksimalt med studentidrettslag. Vi kommer til å stå på stand, holde konkurranser, og gjøre mye moro sammen. Dette er derfor en unik mulighet til å møte mennesker fra hele studentidrettsnorge!

GL Rekruttering Vest Elise Hovland

GL Rekruttering Øst Sondre Simensen

GL Rekruttering Nord Thomas Lister

GL Rekruttering Sør Fiona Valsvik


ML Sosiale media Nøkkelegenskaper: Kommunikasjonsevner, spontan, kreativ Er du sånn som meg, og brenner for sosiale medier? Lever du for redigering, estetisk feed og eksponering? Ja, da vil jeg ha nettopp deg som min ML Sosiale Media! Sammen skal vi planlegge, produsere og dele nydelig innhold til alle de forskjellige SoMekanalene, som skal lage hype rundt SLBC 2022. Målet er å nå ut til så mange som mulig slik at vi kan fortsette å kalle oss for Norges største studentidrettsfestival. Bli med på moroa, søk ML Sosiale Media!

GL PR Anna-stina Stafsnes

ML Fysisk profilering Nøkkelegenskaper: Estetisk sans, løsningsorientert, strukturert Liker du å sitte og leke deg foran skjermen? Har du et øye for blant annet gode fargekombinasjoner og bildekomposisjoner? Da er dette stillingen for deg! Selv om det er mye som kan gjøres digitalt, trenger vi fortsatt de gode gamle brosjyrene, flyersene og plakatene. Målet er jo å nå frem til så mange som mulig! Som ML Fysisk profilering vil du virkelig få sette ditt kreative preg på SLBC 2022. Vi kommer til å jobbe tett sammen med infoseksjonen for å skape alt vi trenger av promoteringsmateriale. Jeg gleder meg! Søk ML Fysisk profilering!

ML Baluba Nøkkelegenskaper: Kreativ, sosial, utadvendt Har du lyst til å være med å markedsføre Norges største studentleker? Og ønsker å være Studentlekene Bergen Challenges ansikt utad? Baluba søker nå en student til å være med i den feteste seksjonen i SLBC. Sammen skal vi lage promofilm, utføre stunts og skape idrettsglede for alle deltakerne! Vi søker deg som er en lagspiller, er positiv, utadvendt og har masse kule ideer. Vi skal i all hovedsak ha det moro og spre glede til alle som kommer til Bergen høsten 2022 og i tiden før. Søk ML Baluba!!!

GL Baluba Adrian Smith


GL Rekruttering E-sport Nøkkelegenskaper: E-sport entusiast, kjennskap til miljøet, initiativrik SLBC skal for første gang i 2022 arrangere E-sport turnering. E-sport er en raskt voksende sportsgren, og blir den største nysatsingen til SLBC i 2022. Vi søker en engasjert medstudent som kan rekruttere spilleglade studenter til tidenes turnering! Siden dette er første E-sport turnering under SLBC, får du stor frihet til å forme stillingen selv. Vil du dra på roadshow, delta på arrangementer, skape et online nettverk... det er opp til deg! Det ligger også store muligheter i å utvide E-sportmiljøet i andre deler av studentidrettsnorge. Kanskje har du noen kontakter som er klar for å dra i gang moroa? Jeg søker noen som kjenner miljøet og har masse engasjement for sporten, søk GL Rekruttering E-sport!


Markedsseksjonen Under SL Bergen Challenge 2022 arrangeres en fantastisk åpningsseremoni, en uforglemmelig bankett og mye mer, og vi er derfor avhengig av ekstern støtte for å spre idrettsgleden! Vår viktigste oppgave i markedsseksjonens er å sikre at SLBC har midlene til å arrangere de beste studentlekene Norge har sett. Dette skal vi gjøre ved hjelp av både små og store aktører fra ulike bransjer. Med en økende deltaktermasse fra hele landet og et voksende merkenavn i næringslivet, er vi i SL Bergen Challenge i en unik posisjon for å oppnå nettopp dette. Som en del av markedsseksjonen vil du få unik, spennende og relevant erfaring, og samtidig innflytelse i utformingen av SLBC. Marked er også en av de minste seksjonene i SL Bergen Challenge, dette vil være med på å skape en sammensveiset gruppe som skal jobbe tett med hverandre. Jeg ser etter engasjerte frivillige, som sammen med meg skal gjøre SLBC 2022 til tidenes beste!

Markedssjef Thomas Moen Solem

Ass Markedssjef Tiril Perminow

Funksjonærer Fond og Legat - 4 stk Nøkkelegenskaper: Organisert, strukturert, selvstendig Er du god på å overtale pappa til å vippse når lommeboken begynner å bli tom? Synes du penger er lættis? Da tror jeg DU vil passe perfekt inn i Fond og Legat. Her vil vi arbeide tett sammen om å lage en god plan for å sikre at SLBC får den finansieringen vi behøver. Du vil lære å skrive gode søknader, og få innsikt i spennende markedsarbeid. Gjør deg klar til å brette opp ermene, og forbered deg på masse sosialt! Bli en del av den herlige markedsseksjonen, og søk Fond og Legat!

GL Fond og Legat Mina Linnestad


Funksjonærer Samarbeid - 2 stk Nøkkelegenskaper: Selvstendig, engasjert, strukturert Har du lyst til å være en del av Norges råeste studentidrettsfestival og samtidig få relevant erfaring innenfor næringslivet? Da må du søke markedsseksjonen og funksjonær samarbeid! Som funksjonær i samarbeid er du en viktig brikke for å få Studentlekene Bergen Challenge 2022 til å gå rundt, og du er ansvarlig for å danne solide samarbeidsavtaler knyttet til blant annet hotell og transport under selve festivalen. Jeg ser etter en deg som er engasjert, selvstendig, og glad i å jobbe med nye mennesker. Du liker nye utfordringer og å jobbe strukturert og målrettet både i team og på egen hånd. Hvis dette høres ut som noe for deg håper jeg du vil bli med på moroa og at vi sees på intervju!

GL Samarbeid Kristine Iversen

Funksjonærer Hovedsamarbeid - 2 stk Nøkkelegenskaper: Ambisiøs, forhandlingsegenskaper, utadvendt Kan du selge sjokolade til Kari Jaquesson og kan du tenke deg å få kontakt med Norges største bedrifter? Da er stillingen som funksjonær hovedsamarbeid perfekt for deg! Med denne stillingen vil du, i team på tre personer, forhandle frem de største samarbeidsavtalene til Bergen Challenge og gjøre studentlekene til det beste for alle studenter i Norge. Du må kunne jobbe selvstendig og være løsningsorientert, samtidig som du er en teamplayer. Det er heller ikke et minus om du er god på formidling verbalt og skriftlig, in person eller via telefon. Dette er en unik mulighet for å bli bedre kjent med det norske næringslivet, samt høste erfaringer som er uvurderlige for fremtidig karriere!

GL Hovedsamarbeid Josefine Sundberg


Arrangementseksjonen Arrangementseksjonen er selve sjelen til studentlekene hvor vi tilrettelegger for alle idrettene som skal gjennomføres. Her står idrettsgleden aller sterkest! Vi skal sørge for at hele studentidretts-Norge opplever høy sportslig kvalitet under studentlekene slik at deltakerne kan ha fullt fokus på å yte sitt beste. Arrangementseksjonen er den største seksjonen hvor over 160 personer skal ansettes i året som kommer. Det er en unik mulighet å komme inn i startfasen av planleggingen at et så stort arrangement, hvor du må jobbe tett med seksjonen din og idretter skal planlegges og andre elementer rundt arrangementene spikres. Brenner du for idrett og studentleker, og samtidig er organisert og løsningsorientert - ja, så søk arrangementseksjonen da vel!

Arrangementsjef Helene Iversen

Ass. Arrangementsjef Aksel Bergskaug


Blir det dødseshow? Bli med i arrangementseksjonen for å være med å avgjøre!


GL stålkontroll Nøkkelegenskaper: Strukturert, samarbeidsvillig, godt overblikk Som gruppeleder stålkontroll vil du få ansvaret for påmelding og akkreditering av alle de flotte deltakerne våre. Din oppgave er å ha stålkontroll på hva som rører seg i arrangementseksjonen slik at du kan svare deltakerne på alle tenkelige og utenkelige spørsmål både før og under arrangementet. Du vil også ha ansvaret for akkreditering og registrering av alle deltakerne som skal delta. Som gruppeleder vil du også ansette funksjonærer som vil trenge opplæring. Dette er stillingen for deg som er glad i detaljer og alltid har stålkontroll. Datakunnskaper kreves ikke, men kan være en fordel i stillingen.

GL Idrett for alle Nøkkelegenskaper: Sportsentusiast, inkluderende, gjennomføringskraft En viktig del av Studentlekene Bergen Challenge er å spre idrettsglede til så mange som mulig. Det er ikke alle som har de samme forutsetningene for å drive med idrett som alle andre, men det trenger ikke være noen hindring. Som GL IFA blir det din oppgave å planlegge og arrangere en idrettsturnering for psykisk utviklingshemmede. Din hovedoppgave blir å gjennomføre et arrangement som gir tilbake til samfunnet og som viser at idrett er for alle!


GL E-sport Nøkkelegenskaper: E-sport entusiast, selvstendig, initiativrik E-sport har utviklet seg til å bli gigantisk de siste årene og er et viktig segment for SLBC22. For første gang i Studentlekene skal E-sport arrangeres. E-sport skulle blitt avholdt under SLBC20, som måtte avlyses - dette gir deg en ypperlig mulighet til å utforme arrangementet akkurat slik du ønsker det! Har du interesse for gaming og samtidig vil ta på deg en utrolig spennende rolle? Ja, da kan du være med på å gjøre E-sport til noe stort under de kommende lekene. Dine oppgaver som gruppeleder E-sport blir å kartlegge hvilke spill som etterspørres, hvor det best lar seg gjennomføre og samarbeide med markedsseksjonen for å finne relevante sponsorer. Du vil få full eierskapsfølelse over noe nytt i SL-sammenheng, og virkelig skaffe deg en erfaring du kan bruke senere. Vi trenger deg som har litt over gjennomsnittet peiling på kompetitiv gaming, evnen til å ta avgjørelser og initiativ, samt et brennende engasjement for å skape noe stort. Dette er din mulighet til å skape noe eget og skyte SL Bergen Challenge til nye høyder! Søk GL E-sport!


Økonomiseksjonen Nøkkelen bak en god økonomi er ikke å være sparsommelig med pengene, men å bruke dem klokt. Sammen skal vi i økonomiseksjonen sikre at SLBC 22 har en solid og robust økonomi som gir glede og velferd tilbake til studentmassen. Organisasjonen er derfor avhengig av gode budsjetter, samt engasjerte og dyktige mennesker. Med på laget ønsker jeg derfor motiverte og lærevillige medarbeidere som er innstilt på å legge ned god innsats i arbeidet. I økonomiseksjonen vil du få en unik oversikt over alt som rører seg i organisasjonen, og du vil få muligheten til å sette ditt preg på SLBC 22 fra start til slutt. Du vil kunne teste kunnskap om budsjettering og regnskapsføring i praksis, samt få et godt innblikk i bokføring og forskjellige betalingsløsninger. Selv om vi er en av de minste seksjonene, er vi helt essensiell for driften og gjennomføringen av SL Bergen Challenge.

Økonomisjef Karoline Falch-Monsen

Ass Økonomisjef Sherry Singh


Funksjonær Budsjett - 2 stk Nøkkelegenskaper: Samarbeidsevner, strukturert, flink med tall Er du personen som hadde gjort Hallgeir Kvadsheim stolt med ditt forbruksbudsjett, er funksjonær budsjett stillingen for deg! Er det en ting som kjennetegner en god økonom, så er evnen til å kunne budsjettere. Så enten om du har kunnskapen til å leve på stipendet i løpet av semesteret, eller i fremtiden ønsker å unngå vann til middag etter en fuktig tur på Ricks, er funksjonær budsjett stillingen for deg! Som funksjonær budsjett vil din hovedoppgave være utarbeiding av av ulike budsjetter, primært til søknader fond og legat sender ut. Budsjettene står svært sentralt i en rekke store søknader, så utarbeidingen av disse er kritisk for at SLBC kan gjennomføres best mulig. Læringskurven her vil være bratt, og erfaringen herfra vil være noe du setter pris på senere, både privat og i arbeidslivet. Vi ser etter deg som er strukturert, er flink med tall og er god til å samarbeide. Søk Funksjonær Budsjett nå!

GL Budsjett Odd Arne Garpestad

Controllere - 3 stk Nøkkelegenskaper: Selvstendig, reflektert, samarbeidsvillig Budsjetter skal vurderes, settes, og følges opp. Her vil du som controller få en nøkkelrolle! Sammen med økonomiseksjonen, øvrige seksjonsledere og gruppeledere i SLBC 22 vil du være med å sørge for at hver krone havner der den skal, slik at SLBC oppnår sine mål. Hver BController skal ha ansvar for to seksjoner hver, og at pengebruken i disse seksjonene holder seg innenfor budsjettet. Den økonomiske situasjonen i SLBC 22 vil gjennom flere budsjettrunder bli fulgt opp. I den forbindelse er BControllerens oppgaver essensielle for at SLBC 22 vil kunne nå sitt resultatkrav. Rollen vil med andre ord gi et helhetlig bilde og oversikt over SLBC gjennom arbeid på tvers av seksjonene. Samtidig, vil du opparbeide god praktisk erfaring med økonomistyring. Vi ser etter deg som evner å se situasjoner fra ulike perspektiv, er selvstendig, lærevillig, og resultatorientert, samtidig som du klarer å samarbeider godt på tvers av team. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen og ønsker å ta SL Bergen Challenge til nye høyder? Søk Controller nå!


Tar du utfordringen? Slik søker du: 1. Les deg opp på de ulike seksjonene og stillingene. 2. Fyll inn skjemaet her eller via QR-koden. Hva skjer videre: Alle som søker på våre stillinger vil bli innkalt til intervju. Her ønsker vi å bli bedre kjent med deg, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med oss. Forvirret over de ulike stillingene? Assisterende seksjonsleder er seksjonslederens høyre hånd, og seksjonens nestleder. De er også med i BCs storstyre bestående av styret og alle assisterende seksjonsledere. GL er forkortelse for gruppeleder. Gruppelederne sitter i styret for sin seksjon og leder hver sin gruppe med tilhørende mellomleder og funksjonærer. ML er forkortelse for mellomleder. Mellomlederne gruppeledernes høyre hånd, og vil ha større ansvar enn funksjonærene, men mindre anvar enn gruppelederne. Funksjonærene er et annet ord for frivillige. Alle frivillige i BC-familien kalles også funksjonærer!

Er du usikker på hva du skal søke? Kom og snakk med oss på stand eller send oss en melding på sosiale medier.


Takk til våre sponsorer


B li m m e d or p oa å !

´

Profile for BergenChallenge22

Studentlekene Bergen Challenge 2022 Ansetter for andre gang!  

Studentlekene Bergen Challenge 2022 Ansetter for andre gang!  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded