Page 1

BERGEN CHALLENGE ANSETTER FOR FØRSTE GANG

SØKNADSFRIST 8. SEPTEMBER KL 21.00


Tar du utfordringen? Slik søker du: 1. Les deg opp på de ulike seksjonene og stillingene. 2. Fyll inn skjemaet her eller via QR-koden. Hva skjer videre: Alle som søker på våre stillinger vil bli innkalt til intervju. Her ønsker vi å bli bedre kjent med deg, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med oss. Forvirret over de ulike stillingene? Assisterende seksjonsleder er seksjonslederens høyre hånd, og seksjonens nestleder. De er også med i BCs storstyre bestående av styret og alle assisterende seksjonsledere. GL er forkortelse for gruppeleder. Gruppelederne sitter i styret for sin seksjon og leder hver sin gruppe med tilhørende mellomleder og funksjonærer. ML er forkortelse for mellomleder. Mellomlederne gruppeledernes høyre hånd, og vil ha større ansvar enn funksjonærene, men mindre anvar enn gruppelederne. De første MLene vil ansettes i oktober. Funksjonærene er et annet ord for frivillige. Alle frivillige i BC-familien kalles også funksjonærer!

Er du usikker på hva du skal søke? Kom og snakk med oss på stand eller send oss en melding på sosiale medier.


Hva er studentlekene Bergen Challenge? SL Bergen Challenge (SLBC) er Norges største studentidrettsfestival, med 600 frivillige funksjonærer og 2500 deltakere. Fire dager annenhver høst vil Bergen fylles med studenter fra hele landet. Deltakerne samles i Vestlandets hovedstad for å konkurrere i over 25 ulike idretter. Her finner en alt fra futsal og volleyball til sjakk og Esport. Med et begivenhetsrikt program skal vi sammen skape en møteplass der idrettsglede og kulturopplevelser står i sentrum. SLBC er en idrettsfestival, og dette innebærer at vi arrangerer kulturarrangementer i tillegg til idrettsturneringer. Vi setter blant annet opp en revy i Aulaen, arrangerer en spektakulær åpningsseremoni på Festplassen og en eventyrlig bankett i Grieghallen. Her finnes det noe for enhver smak!

25+ idretter

600 funksjonærer 2500 deltakere

Neste SL Bergen Challenge vil avholdes høstferien 2022, og før den tid skal vi vokse til over 600 frivillige funksjonærer. Som funksjonær i SL Bergen Challenge vil du få muligheten til å sette ditt preg på arrangementet, i tillegg til å bli kjent andre studenter.

Skann QR-koden for å lære mer om Studentlekene Bergen Challenge


En oversikt over de ulike seksjonene i SLBC: Eksternseksjonen markedsfører arrangementet og rekrutterer deltakere. De drar blant annet på roadshow hvor de besøker ulike studiesteder i hele landet. Logistikkseksjonen har kontroll på alt av arenaer, transportløsninger, overnatting på skoler med tilhørende frokost, kiosksalg og betalingsløsninger. Markedsseksjonen er kontakten med næringslivet. De skaffer alt av sponsoravtaler og freebies, samt søker støtte fra ulike fond og legat. De har også ansvaret for å forhandle frem gode avtaler med næringslivsaktører. Økonomiseksjonen har full kontroll på penger inn og penger ut. De styrer budsjettrundene og følger opp hvor mye penger som brukes i de ulike seksjonene. Arrangementseksjonen er selve idretthjertet til SLBC. De har ansvaret for alle idrettsturneringene, samt påmelding og deltakerinformasjon. Kulturseksjonen planlegger og gjennomfører alle de flotte kulturarrangementene våre. Dette innebærer alt fra bankett til revy og barnedag. Infoseksjonen består av alle de tekniske gruppene som støtter de andre seksjonene i BC, samt har ansvaret for å ta vare på de frivillige og arrangere alle interne arrangementer.


Hilsen fra BC-leder OLVE Kjære medstudent!

Leder Olve Wergeland

Brenner du for idrett? Digget du Norway Cup da du var yngre? Eller kanskje du ikke er så opptatt av idrett, men du elsker kultur? Uansett, så er det en plass til deg i Bergen Challenge! BC-familien skal nå vokse og du har muligheten til å bli med å forme Norges største studentidrettsfestival, helt fra starten av! Vi skal ansette opp til 37 nye studenter og vi har garantert en stilling for akkurat deg! Som nyansatt i AR1 får du være med å utvikle en organisasjon som oppfordrer til idrettsglede, kreativitet og inkludering. Du vil utforske spennende arbeidsoppgaver, jobbe med andre engasjerte studenter og sette ditt eget preg på arrangementet. I kjent BC-ånd får alle medlemmer like mye tilbake som de gir. Vi arrangerer utrolig mye sosialt som hytteturer, funksjonærfester, kontor-kos og ikke minst en tur til Ål hvor vi leier et helt hotell bare for oss! Du kommer til å få nye venner og minner for livet. Jeg kan nesten garantere at du ikke kommer til å angre på å bli en del av BC-familien. Lurer du på noe eller er du usikker på om du skal søke? Ikke nøl med å ta kontakt!


Eksternseksjonen Er du klar for mer fart og spenning i hverdagen? Etter et år med lite idrett, reise og fest kribler det nå i hender og føtter i hele Norge. Eksternseksjonen er Studentlekene Bergen Challenge sitt ansikt utad, og vi skal sørge for at SLBC er stedet alle idrettsglade studenter vil være i oktober 2022! Vil du dra på roadshow, jobbe med sosiale medier eller rett og slett bare lage mye baluba? Da oppfordrer jeg deg til å søke eksternseksjonen - sammen skal vi sette ny deltagerrekord! Jeg ser etter utadvente og engasjerte medstudenter som er klar til å spre det glade budskap om eventyret SLBC22 til hele studentNorge.

Eksternsjef Sofie Vik

Velkommen til eksternfamilien!

Assisterende eksternsjef Nøkkelegenskaper: lederevner med hjerte for promotering og rekruttering Som assisterende eksternsjef vil du være min høyre hånd gjennom hele prosjektet. Jeg ser etter deg som er engasjert, utadvent, og klar for å ta et større ansvar. Stillingen krever ingen forkunnskap, men du må være motivert, strukturert og arbeidsvillig. Som ass. ekstern får du hovedansvaret for roadshowene i tillegg til løpende samarbeid med resten av seksjonen. Til gjengjeld får du være med å forme prosjektet fra start, opparbeide nyttige erfaringer og ikke minst ta del i fellesskapet helt fra begynnelsen. Jeg gleder meg til vi skal jobbe sammen!


GL PR Nøkkelegenskaper: Kommunikasjonsevner, visuell utforming, planlegging Er du sånn som meg, og elsker sosiale medier? Under pandemien har samfunnet blitt mer digitalisert enn noen gang, og det å kunne eksponere seg riktig på ulike medieplattformer er viktigere enn noen gang. Har du et øye for layouts, fengende captions og velformulerte innlegg? Da er denne stillingen noe for deg. Som GL PR har du hovedansvaret for å promotere alle arrangementer og gjøre SLBC22 kjent over hele landet. Du vil samarbeide med infoseksjonen og kulturseksjonen om videoer, flyers og grafiske layouts som skal farge eksponeringen til SLBC22. Dersom du liker du å ha mange baller i luften på en gang er denne stillingen perfekt for deg!

GL Baluba Nøkkelegenskaper: kreativitet, lav selvhøytidelighet, gjennomføringsevne Denne stillingen snakker for seg selv - GL Baluba skal rett og slett lage masse liv og røre! Er du en person som elsker å underholde, gjøre stunts og finne på nye sprell, da blir denne stillingen en lek. For gjengen i Baluba er det bare fantasien som setter grenser, og om du er en kreativ sjel med lav selvhøytidelighet så vil du ha mye moro med denne stillingen. Baluba skal stå for stemningsskapende promo-stunts både i forkant av og under SLBC22. I tillegg til kreativitet kreves det også disiplin og gjennomføringsevne, og det forventes profesjonalitet rundt alle gjennomføringer. Er du klar for å snu Bergen på hodet? Søk GL Baluba!


GL Rekruttering Øst/Vest/Nord/Sør/Bergen Nøkkelegenskaper: Kontaktsøkende, utadvendt, overbevisende Er du et sosialt vesen som elsker å snakke med mennesker? Bli med på roadshow! Som gruppeledere for roadshow får dere ansvar for rekruttering i hver deres respektive region i landet. Roadshow er en viktig arena for å rekruttere deltagere, og det er viktig å være utadvendt og imøtekommende. Dette er en unik mulighet til å møte mennesker fra hele studentidrettsnorge! Jeg ser etter deg som er pålitelig, strukturert og kontaktsøkende med solide sosiale evner. Legg ut på norgesturné med oss og skap unike minner fra studentidrettsmiljøet! Er du klar for å lede din region til deltagerrekord?

Sa du Roadtrip?


GL Rekruttering E-sport Nøkkelegenskaper: E-sport entusiast, kjennskap til miljøet, initiativrik SLBC skal for første gang i 2022 arrangere E-sport turnering. E-sport er en raskt voksende sportsgren, og blir den største nysatsingen til SLBC i 2022. Vi søker en engasjert medstudent som kan rekruttere spilleglade studenter til tidenes turnering! Siden dette er første E-sport turnering under SLBC, får du stor frihet til å forme stillingen selv. Vil du dra på roadshow, delta på arrangementer, skape et online nettverk... det er opp til deg! Det ligger også store muligheter i å utvide E-sportmiljøet i andre deler av studentidrettsnorge. Kanskje har du noen kontakter som er klar for å dra i gang moroa? Jeg søker noen som kjenner miljøet og har masse engasjement for sporten, søk GL E-sport!


Infoseksjonen Ønsker du for eksempel å lære mer innen HR, IT, grafisk utforming, video eller foto? Da er infoseksjonen for deg! Vi er det kreative hjertet i SLBC, som sammen skal sørge for at de andre frivillige opplever SLBC som høydepunktet i sin studietid!

Infosjef Karoline Westre

Infoseksjonen har ansvar for alt personalarbeid og alle de tekniske gruppene til SLBC. Det vil si at vi lager alle arrangementene for funksjonærene og leverer materiale til de andre seksjonene som for eksempel markedsprospekte til markedsseksjonen, promovideoer til eksternseksjonen og nettsideløsninger til arrangementseksjonen. Er du en kreativ person? Flink til å organisere? Glad i å engasjere andre? Da vil jeg gjerne at du søker informasjonsseksjonen!


Assisternede informasjonssef Nøkkelegenskaper: Lederevner, strukturert, kreativ, høy arbeidskapasitet Som assisterende infosjef vil du være min høyre hånd frem mot SLBC 2022. Du vil få ansvar for å følge opp omtrent halvparten av gruppelederne i seksjonen, samt jobbe tett opp mot styret. Dette gir en helt unik innsikt i SLBC. Arbeidet ditt vil være jevnt fordelt gjennom året, men rundt ansettelsesrunder og interne arrangementer er det spesielt viktig at du er tilgjengelig og ikke er redd for å ta i et tak. Stillingen krever ingen forkunnskaper, men det er en fordel at du er god på planlegging, organisering og ikke er redd for å komme med nye ideer. Som assisterende infosjef får du muligheten til å lære masse, oppleve mye og ikke minst ha det gøy på veien!

Organisasjonssekretær (Org.sek) Nøkkelegenskaper: Planlegging, organisering, strukturering Er du sick god på planlegging og organisering? Da er kanskje denne stillingen noe for deg! Som organisasjonssekretær vil du ha ansvaret for sekretariatet til SLBC. Det vil si at du har ansvar for det administrative arbeidet som skjer i organisasjonen. Den største delen av arbeidet vil foregå under ansettelsesrundene våre, og det er derfor viktig at dere er tilgjengelig da. Videre har sekretærene i oppgave å assistere hver sin seksjon med administrativt arbeid som for eksempel møtereferater og organisering av filer.

GL Pers.sos. Nøkkelegenskaper: Inkluderende, imøtekommende og intiativrik Er inkludering og god stemning alltid viktig for deg? Er du full av nestekjærlighet, skinner om kapp med sola? Da er personal- og sosialansvarlig stillingen for deg! Denne stillingen består av å gjøre tiden opp mot arrangementet så trivelig som overhodet mulig for alle i SLBC. Du vil få hovedansvaret for lavterskel hygge på kontoret, og arrangere mindre begivenheter for alle våre funksjonærer. Nytt i år er at du også vil få i oppgave å arrangere en eller flere idrettsturneringer eller andre sportslige aktiviteter for våre frivillige. Hva dette skal være er opp til deg! Søk pers.sos da vel!


GL Foto Nøkkelegenskaper: Fotografering, redigeringserfaring Vi har planer om å skape en fantastisk stemning under SL Bergen Challenge 2022, og vi trenger noen til å forevige disse øyeblikkene. Som GL Foto skal du sørge for at vi dokumenterer alle de små og store stunder opp mot SLBC. Under selve gjennomføringen neste høst vil du og ditt team ha ansvaret for å fange opp idrettsglede, vennskap og kultur gjennom kameralinsa. Dere vil ta bilder som fremtidige SLBC-funksjonærer og deltakere kan beundre i mange år fremover. Søk GL Foto!

GL Video Nøkkelegenskaper: Redigeringskills, kreativitet, kameraerfaring Gjennomførte videoer står helt sentralt i promoteringen av SLBC, og derfor trenger vi deg som lager videoer selv Steven Spielberg vil være stolt av! Ditt ansvar er å sørge for at du og teamet ditt fanger den gode stemningen slik at vi kan gjenoppleve den igjen og igjen. Dere vil også lage hyggelige internvideoer, flotte promoteringsvideoer og reportasjer fra arrangementet. I denne stillingen er det kun kreativiteten som setter grenser! Jeg ser etter deg som har litt erfaring bak kamera, og en store dose godt humør slik at vi kan sørge for at videomaterialet fra SLBC 2022 blir det flotteste noensinne!


GL redaksjon Nøkkelegenskaper: En god skribent, kreativ, intiativrik Har du en liten skribent i magen, og har du lyst til å prøve deg på et mangfold av tekstformer? Da har du kommet til rett sted! Som gruppeleder redaksjon vil du få sjansen til å skrive alt fra pressemeldinger, reportasjer og tekster til nettsiden vår. I tillegg vil du få ansvaret for å utforme et mailabonnement rettet for fremtidige deltakere. I denne stillingen ser jeg etter en som ønsker å utvikle sine journalistiske ferdigheter, er kreativ og får fnatt av dårlig syntaks. Redaksjonell erfaring er positivt, men absolutt ikke et krav - her teller engasjementet minst like mye, og vi lærer underveis!

GL IT Nøkkelegenskaper: IT-skills (nettsideutvikling, apputvikling, digitalisering) Er du en IT-glad student på en økonomiskole, og ønsker å utvikle dine ferdigheter ytterligere? Da har vi stillingen for deg: GL IT! Du vil få alt det tekniske ansvaret for vår nettside og får muligheten til å jobbe med digitalisering av organisasjonen. I tillegg ønsker vi også å utvikle en ny SLBC-app som skal forenkle informasjonsflyten ut til deltakerne. Her vil du ha stor mulighet til kreative innspill! Stillingen forutsetter litt forkunnskaper om «baksiden» av en nettside, men er også en kreativ stilling som byr på mange spennende utfordringer og god erfaring. Dersom du synes potensialet til SLBC-appen og nettsiden virker spennende, er dette stillingen for deg!


GL Grafisk Nøkkelegenskaper: Kreativ, interesse for grafisk arbeid, lærevillig Dersom du har hørt om InDesign, PhotoShop eller lignende programmer, og liker å jobbe kreativt er kanskje du den rette for denne stillingen! Vi trenger grafisk materiale for å få ut all informasjon til deltakere og funksjonærer, og at den grafiske profilen holder høy standard for å gi et profesjonelt inntrykk av organisasjonen. Du vil sammen med ditt team få mye kreativ frihet til å utforme den grafiske profilen til SLBC som skal gjøre oss visuelt gjenkjennbare. Med andre ord, mange spennende utfordringer og mye moro!


GL SOS. EVENT Nøkkelegenskaper: Partyplanleggern! Er du den i vennegjengen som alltid insjer til sosiale happenings? Elsker du å arrangere temafester og hytteturer? Da er denne stillingen midt i blinken for deg. Som GL sosial event vil du få ansvaret for de større sosiale eventene internt i SLBC. Dette innebærer ansettelsesfester, hytteturer og den legendariske funksjonærfesten når SLBC 2022 er ferdig. Dette gir deg en unik erfaring med arrangering av større events, som selvfølgelig også vil by på MYE moro!


Arrangementseksjonen Arrangementseksjonen er selve sjelen til studentlekene hvor vi tilrettelegger for alle idrettene som skal gjennomføres. Her står idrettsgleden aller sterkest! Vi skal sørge for at hele studentidretts-Norge opplever høy sportslig kvalitet under studentlekene slik at deltakerne kan ha fullt fokus på å yte sitt beste. Arrangementseksjonen er den største seksjonen hvor over 160 personer skal ansettes i året som kommer. Det er en unik mulighet å komme inn i startfasen av planleggingen at et så stort arrangement, hvor du må jobbe tett med seksjonen din og idretter skal planlegges og andre elementer rundt arrangementene spikres.

Arrangementsjef Helene Iversen

Brenner du for idrett og studentleker, og samtidig er organisert og løsningsorientert - ja, så søk arrangementseksjonen da vel!

Assisterende Arrangementssjef Nøkkelegenskaper: Sportsentusiast, lederevner, høy arbeidskapasitet Arrangementseksjonen skal organisere over 25 idretter med over 2500 deltakere på over 15 arenaer. Dette medfører en enorm kabal, og da trenger jeg en dyktig assisterende arrangementssjef til holde roret med meg og styre SLBC-skuta i riktig retning. Som assisterende arrangementssjef vil du få være med på å forme studentlekene fra starten. Du vil også få store mengder ansvar, men viktigst av alt er alle opplevelsene du vil få og menneskene du vil møte det kommende året. Det spiller ingen rolle hvilket kull du går på eller om du ikke sitter på relevante erfaringer. Jeg ønsker deg som vet du takler store arbeidsmengder, håndterer stress, er engasjert og klar for å sette av mye tid til SLBC. Vi kommer til å jobbe mye sammen og kommer til å ha det fryktelig moro. Er du klar for å skape et etterlengtet idrettsarrangement etter 4 år uten SLBC - da vil jeg se nettopp deg på intervju!


Blir det dødseshow? Bli med i arrangementseksjonen for å være med å avgjøre!


GL sport - 5 stk Nøkkelegenskaper: Sportsentusiast, lederevner, strukturert Som GL Sport vil du være med fra starten av SLBC22. Du vil ha ansvar og påvirkningskraft på utformingen av det sportslige i SLBC, og bli del av en fantastisk gjeng. Liker du idrett, ansvar og samhold? Da passer gruppeleder sport deg utmerket. I rollen som GL Sport vil du ha ansvaret for en håndfull ulike idretter og blir en ytterst viktig kontaktperson mellom de idrettsansvarlige og meg. Du skal sørge for at de idrettsansvarlige er i rute til arrangementsstart, men også være en støttespiller for meg og assisterende arr.sjef. I stillingen vil du ha ansvar for at informasjonen kommer dit den skal, at de økonomiske rammene overholdes, og ikke minst vil du være essensiell under selve arrangementet. Du må kunne strukturere mye informasjon, være en dyktig leder og ha god oversikt over dine idretter. Her er stort engasjement, villighet til å jobbe hardt og kløkt viktigere enn relevant erfaring. Søk GL Sport!


GL E-sport Nøkkelegenskaper: E-sport entusiast, selvstendig, initiativrik E-sport har utviklet seg til å bli gigantisk de siste årene og er et viktig segment for SLBC22. For første gang i Studentlekene skal E-sport arrangeres. E-sport skulle blitt avholdt under SLBC20, som måtte avlyses - dette gir deg en ypperlig mulighet til å utforme arrangementet akkurat slik du ønsker det! Har du interesse for gaming og samtidig vil ta på deg en utrolig spennende rolle? Ja, da kan du være med på å gjøre E-sport til noe stort under de kommende lekene. Dine oppgaver som gruppeleder E-sport blir å kartlegge hvilke spill som etterspørres, hvor det best lar seg gjennomføre og samarbeide med markedsseksjonen for å finne relevante sponsorer. Du vil få full eierskapsfølelse over noe nytt i SL-sammenheng, og virkelig skaffe deg en erfaring du kan bruke senere. Vi trenger deg som har litt over gjennomsnittet peiling på kompetitiv gaming, evnen til å ta avgjørelser og initiativ, samt et brennende engasjement for å skape noe stort. Dette er din mulighet til å skape noe eget og skyte SL Bergen Challenge til nye høyder! Søk GL E-sport!


Markedsseksjonen Under SL Bergen Challenge 2022 arrangeres en fantastisk åpningsseremoni, en uforglemmelig bankett og mye mer, og vi er derfor avhengig av ekstern støtte for å spre idrettsgleden! Vår viktigste oppgave i markedsseksjonens er å sikre at SLBC har midlene til å arrangere de beste studentlekene Norge har sett. Dette skal vi gjøre ved hjelp av både små og store aktører fra ulike bransjer. Med en økende deltaktermasse fra hele landet og et voksende merkenavn i næringslivet, er vi i SL Bergen Challenge i en unik posisjon for å oppnå nettopp dette.

Markedssjef Thomas Moen Solem

Som en del av markedsseksjonen vil du få unik, spennende og relevant erfaring, og samtidig innflytelse i utformingen av SLBC. Marked er også en av de minste seksjonene i SL Bergen Challenge, dette vil være med på å skape en sammensveiset gruppe som skal jobbe tett med hverandre. Jeg ser etter engasjerte frivillige, som sammen med meg skal gjøre SLBC 2022 til tidenes beste studentarrangement!


Assisterende markedssjef Nøkkelegenskaper: Lederevner, en god lagspiller, høy arbeidskapasitet Som assisterende markedssjef vil du ha stor innflytelse og ansvar i markedsseksjonen. Du vil være min høyre hånd i gjennom hele prosjektet, og jeg ser etter en dyktig forhandler og sparringspartner. Samtidig må du være strukturert og motivert til å utfordre både deg selv og andre. Som assisterende markedssjef vil du både bli møtt med lederansvar, samt en rekke mer konkrete oppgaver som vil utfordre deg på ulikt vis. Tidligere erfaring er langt ifra et krav, det viktigste for å gjøre det godt i denne stillingen er motivasjon til bidra i denne viktige rollen i organisasjonen.

Gl hovedsamarbeid Nøkkelegenskaper: Selgeregenskaper, utadvendt, ambisiøs Er du en som aldri tar et nei for et nei (i positiv forstand), og ønsker å være med på å skaffe SLBC sine aller største samarbeidspartnere, så er dette stillingen for deg! I tett samarbeid med meg, har du et stort ansvar for å sikre de aller største samarbeidspartnerne til BC22. Dette er ingen liten oppgave, men det vil ikke være forgjeves når vi ser Grieghallen fylles opp med over 2000 deltagere og vite at det aldri hadde gått uten deg. Dette er stillingen for deg som tør å satse høyt, og ikke er redd for å kontakte noen av Norges største bedrifter. Erfaringen herfra vil være uvurderlig, så her er det virkelig bare å søke!


GL Samarbeid Nøkkelegenskaper: Resultatorientert, Stå-på-vilje, utadvendt For at SL Bergen Challenge skal kunne gå av stabelen høsten 2022, trenger vi en haug med gode samarbeidspartnere. Samarbeidsgruppen har ansvaret for å selge inn SL Bergen Challenge til store og små aktører, og sikre gode avtaler utover hovedsamarbeidspartnerne til SLBC. Kan du selge snø på Nordpolen eller regn i Bergen, da er denne stillingen som skapt for deg! Som GL Samarbeid er det også et pluss å ha litt ekstra stå-på-vilje og være resultatorientert. I likhet med GL Produkt vil også din gruppe ha tett samarbeid med meg og assisterende markedssjef. Du vil ha koordineringsansvar for arbeidet i gruppen du selv er med å ansette og personalansvar for medlemmene. Søk nå og bli med på tidenes prosjekt!

GL produkt Nøkkelegenskaper: Utadvendt, strukturert og flittig Din jobb som GL produkt, er å sørge for at SL Bergen Challenge har de feteste standsene - både på NHH, ulike skoler og under roadshow. Vi trenger en rekke premier, freebies og annet som sikrer at flest mulig stikker innom oss. Alle deltagere skal også få goodiebags, som du vil ha det overordnede ansvaret for. Som gruppeleder vil du ha din gruppe som du selv skal ansette. Dette innebærer både koordineringsansvar for arbeidet i gruppen og personalansvar for medlemmene. Søk nå og bli med i SLBC-familien!

GL Fond og Legat Nøkkelegenskaper: Dyktig skribent, strukturert, pålitelig Som gruppeleder Fond og legat har du ansvar for å sikre store deler av markedsinntektene til SLBC. Stillingen går ut på å skaffe eksterne midler gjennom ulike støtteordninger og fond. Vi ser etter deg som både er strukturert og komfortabel med ansvar, og som er klar for nye utfordringer. Betydningen av denne stillingen kan ikke understrekes nok, gruppens arbeid vil kunne heve SLBC mange hakk. Som gruppeleder vil du ha ansvar for gruppen du selv skal ansette, så er du komfortabel med alt dette, da er dette stillingen for deg! Bli en del av markedsteamet, søk GL Fond og Legat!


Kulturseksjonen Vil du bli med i SLBC-familien, men vet ikke helt hva offside er eller synes festen etter stevnet er vel så bra? Fortvil ikke, da er nemlig kulturseksjonen midt i blinken for deg! Studentlekene Bergen Challenge handler ikke bare om idrett, men minst like mye om kultur, samhold og moro. Vår oppgave blir å sørge for at over 2500 Kultursjef deltakere får en fantastisk opplevelse, uavhengig Marcus Hasselberg Ness om konkurransene skulle gå bra eller dårlig. Tidligere har det blitt arrangert alt fra quiz til poledancekurs, hva vi skal finne på i 2022 kan du være på å bestemme. Får vi et uoffisielt SLBC-mesterskap i Beer-pong, Beer-mile, Øl-smaking, eller kanskje noe annet uten øl? For øvrig er det tre store kulturarrangementer som virkelig utmerker seg i løpet av idrettsfestivalen. En åpningsseremoni på Festplassen, en forrykende sportsrevy og selvsagt en bankett som setter punktum for en langhelg der idrett og kultur har gått hånd i hånd. Om du ønsker å være med på å sette festival i idrettsfestival burde du søke kultur!


Assisterende kultursjef Nøkkelegenskaper: Lederevner, kulturengasjement, høy arbeidskapasitet Etter alt for lenge uten fest, samlinger og show er det ekstra gledelig at SL Bergen Challenge leverer på så mye mer enn idrett. I 2022 skal kulturseksjonen gjøre SLBC til en fullverdig idrettsfestival, med revy, konserter, fester og en heidundranes bankett for over 2500 mennesker. Om dette virker som kule ting å arrangere, har du både helt rett og en gylden mulighet til å være med helt fra starten. Du vil være med i planleggingen og gjennomføringen av alle kulturarrangementer, sette ditt preg på tiden frem mot SL og samtidig ha masse moro med utrolig fine folk. Selv om dette er et omfattende verv med mye ansvar er det ikke behov for tidligere erfaringer. Det absolutt viktigste er at du er motivert, er klar for å legge ned tiden som trengs og har skikkelig stå-på-vilje. Har du lyst til å være en del av storstyret, i seksjonen der eneste ønske er å levere fest, samhold og gode festival-opplevelser for 2500 funksjonærer og deltakere, så burde du søke assisterende kultursjef!

GL Bankett Nøkkelegenskaper: Strukturert, detaljorientert, evne til å holde hodet kaldt Fire dager med studentidrettsfestival skal avsluttes med en storslagen bankett, der over 2500 studenter samles for å spise, drikke, feire og underholdes. Som GL Bankett blir det din jobb å sørge for at banketten blir en minnerik kveld. Det er mange avgjørelser som skal tas, og om du skulle bli den neste GL Bankett får du stort spillerom til å utforme banketten slik du selv mener det er best. Høres dette ut som noe for deg? Er du strukturert, detaljorientert, samt greier å holde hodet kaldt når det står på som mest, er denne stillingen perfekt for deg. Det skal legges ned mye arbeid, men det blir definitivt verdt det når du ser over 2500 studenter slå seg løs på et arrangement du selv har skapt! Søk GL Bankett i dag!

GL Sportsrevy Nøkkelegenskaper: Revyentusiast! Er du interessert i revy, dans og show er dette den perfekte stilling for deg! Siden aulashowet ble arrangert for første gang i 2014 har det blitt en godt innarbeidet tradisjon under SL Bergen Challenge, og går nå under navnet «Sportsrevyen». Det er ikke mye som kan måle seg med en fullsatt aula på NHH med dyktige aktører, fest og moro, og nå får du muligheten til å være hjernen bak det hele. Du vil nemlig få kunsterisk frihet til å forme din helt egen revy. Sammen med teamet ditt skal det skrives sketsjer, rekvisitter skal lages og lyd/lys skal fikses - det er opp til deg å dra det hele i land!Er du en kreativ sjel som har lyst og skape noe fra bunnen og se det ferdige resultatet i sin fulle prakt fremført i en fullspekket aula? Søk GL Sportsrevy!


Logistikkseksjonen Logistikk er ryggraden i et arrangement. Funksjonærer, utøvere og utstyr må være på rett sted til rett tid. Logistikk er med andre ord nøkkelen til at SLBC 22 blir et slikt fantastisk arrangement vi ønsker. Når utøvere inntar Bergen er det logistikkseksjonen sin oppgave å sørge for at alle har et sted å sove, kommer seg dit de skal og at alle, når SLBC 22 er over, gleder seg til å komme tilbake. For logistikkseksjonen skal avtaler med hotell og skoler på plass, biler skal skaffes og vafler skal stekes. Vi skal også bli en sammenspleiset gjeng som skal gjøre fantastisk mye morsomt sammen.

Logistikksjef Jamie Løvaas

Vil du være med å gjøre SLBC 22 til et uforglemmelig og vellykket arrangement? Da er det bare å søke, og gjøre seg klar for et fantastisk år med utfordringer og sosiale morsomheter!


Assisterende logistikksjef Nøkkelegenskaper: Lederevner, strukturert, høy arbeidskapasitet Assisterende logistikksjef er stillingen for deg som ønsker et verv med ansvar, påvirkningskraft og god ledererfaring. Stillingen innebærer at du, sammen med meg, skal gjøre logistikkseksjonen effektiv og innovativ med medlemmer som trives, bidrar og trekker i samme retning. Som assisterende logistikksjefvil du få egne ansvarsområder, hvor du har frihet til å forme, utvikle og optimalisere slik du ønsker. Dette vil gjøre at du, fra starten av prosjektet SLBC 22, har mulighet til å utvikle både logistikkseksjonen og SL Bergen Challenge til nye høyder. Som assisterende logistikksjef vil du måtte legge ned mye arbeid, men til gjengjeld vil du få relevant erfaring som du vil ta med deg inn i arbeidslivet. Ikke minst vil du bli endel av den fantastiske SLBC-gjengen som sammen skal ha det utrolig morsomt i året som kommer.

GL Salg Nøkkelegenskaper: Ansvarsull, serviceinnstilt, matinteressert Ønsker du, i samarbeid med Rema 1000, å skape et optimalt mat- og kiosktilbud under SL Bergen Challenge? Da er Gruppeleder Salg stillingen for deg! Som Gruppeleder Salg vil du inngå avtaler og forme en gruppe som skal tilby et populært kiosktilbud til deltakere under SLBC 22. Samtidig vil du være ansvarlig for at funksjonærene i SL Bergen Challenge får den maten de fortjener på jobb. Med stillingen følger det frihet til å utforme mat- og kiosktilbudet slik du ønsker, men også ansvar til å gjennomføre dette på en god måte. I tillegg får du være med å gjøre SLBC 22 litt ditt og forme det fra begynnelsen. Du får selvfølgelig være en del av den fantastiske SLBC-gjengen som det neste året skal gjøre utrolig mye artig! Er du den ansvarsfulle, kreative ogserviceinnstilte jeg ser etter? Da vet du hvor du skal søke!


Økonomiseksjonen Nøkkelen bak en god økonomi er ikke å være sparsommelig med pengene, men å bruke dem klokt. Sammen skal vi i økonomiseksjonen sikre at SLBC 22 har en solid og robust økonomi som gir glede og velferd tilbake til studentmassen. Organisasjonen er derfor avhengig av gode budsjetter, samt engasjerte og dyktige mennesker. Med på laget ønsker jeg derfor motiverte og lærevillige medarbeidere som er innstilt på å legge ned god innsats i arbeidet. I økonomiseksjonen vil du få en unik oversikt over alt som rører seg i organisasjonen, og du vil få muligheten til å sette ditt preg på SLBC 22 fra start til slutt. Du vil kunne teste kunnskap om budsjettering og regnskapsføring i praksis, samt få et godt innblikk i bokføring og forskjellige betalingsløsninger. Selv om vi er en av de minste seksjonene, er vi helt essensiell for driften og gjennomføringen av SL Bergen Challenge.

Økonomisjef Karoline Falch-Monsen


Assisterende økonomisjef Nøkkelegenskaper: Lederevner, elsker tall, høy arbeidskapasitet Som assisterende økonomisjef blir du en uvurderlig sparringspartner og vil fungere som min høyre hånd gjennom hele prosessen. Sammen skal vi løse mange oppgaver og utfordringer, og ikke minst ha det utrolig gøy sammen. Gjennom 1,5 år med budsjettering, regnskapsføring og transaksjoner vil du få en unik mulighet til å teste om det du har lært på skolen stemmer i praksis. Samtidig vil stillingen gi deg lederansvar for funksjonærer innenfor økonomiseksjonen, og vil ha et spesielt fokus på bokføring. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på laget, og jeg søker først og fremst de som har et brennende engasjement med en vilje til å lære og skape et fantastisk arrangement. Arbeidsmengden vil variere en del frem mot selve arrangementet, men det er viktig at du har evnen til å prioritere SLBC når det trengst. Dersom du er glad i tall, har gode samarbeidsevner eller er lysten på en utfordring, er dette stillingen for deg!

GL Budsjett Nøkkelegenskaper: Samarbeidsevner, strukturert, tallskillz Hvis du var ungen som satt igjen med 20 euro etter at sydenturen var over, er dette stillingen for deg! Er det en ting som kjennetegner en god økonom, er det evnen til å kunne budsjettere. Så enten du er ekspert fra før, eller ønsker i fremtiden å unngå å spise nudler de 5 siste dagene før stipendet kommer, må du søke GL Budsjett Som GL Budsjett vil du være et viktig bindeledd mellom økonomi- og markedsseksjonen. Din hovedoppgave vil være utarbeiding av ulike budsjetter, primært til søknader Fond og legat gruppen sender ut. Budsjettene står svært sentralt i en rekke store søknader, så utarbeidingen av disse er kritisk for at SLBC kan gjennomføres best mulig. Læringskurven vil være bratt, og erfaringen herfra vil være noe du setter pris på senere. Søk GL Budsjett!


Tar du utfordringen? Slik søker du: 1. Les deg opp på de ulike seksjonene og stillingene. 2. Fyll inn skjemaet her eller via QR-koden. Hva skjer videre: Alle som søker på våre stillinger vil bli innkalt til intervju. Her ønsker vi å bli bedre kjent med deg, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med oss. Forvirret over de ulike stillingene? Assisterende seksjonsleder er seksjonslederens høyre hånd, og seksjonens nestleder. De er også med i BCs storstyre bestående av styret og alle assisterende seksjonsledere. GL er forkortelse for gruppeleder. Gruppelederne sitter i styret for sin seksjon og leder hver sin gruppe med tilhørende mellomleder og funksjonærer. ML er forkortelse for mellomleder. Mellomlederne gruppeledernes høyre hånd, og vil ha større ansvar enn funksjonærene, men mindre anvar enn gruppelederne. De første MLene vil ansettes i oktober. Funksjonærene er et annet ord for frivillige. Alle frivillige i BC-familien kalles også funksjonærer!

Er du usikker på hva du skal søke? Kom og snakk med oss på stand eller send oss en melding på sosiale medier.


Takk til våre sponsorer


B li m m e d or p oa å !

´

Profile for BergenChallenge22

Bergen Challenge 2022 Ansetter for først gang!  

Bergen Challenge 2022 Ansetter for først gang!  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded