Page 1

   

Exam

: Network Appliance NS0-210

Title

: Network Appliance FAS900 Pre-Sales Engineer Exam

Version : R6.1

 

www.Prepking.com


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com. .

 

www.Prepking.com


1. When installing the DS-14 disk shelf into a loop that contains FC9 shelves the DS-14 must be the first disk shelf in the loop and must also have the highest shelf ID in the loop. A. True B. False Answer: B

2. The DS-14 disk shelf attached to a filer running Data ONTAP 6.4 supports the following block checksum disk drives: A. 18GB B. 24GB C. 36GB D. 72GB Answer: ACD

3. When attempting to hot-swap the LRC on a DS-14 disk shelf, which does not have multipath connections, you will lose all access to the drives on this disk shelf as well as the ones beyond it. A. True B. False Answer: A

4. The Remote Management cards primary function enables the administrator to access the FAS900 appliance from a separate site. A. True B. False Answer: B

5. The FAS900 series appliances support the following ethernet network interface cards: Copper Gigabit Ethernet NIC (with an RJ-45 connection) Fiber optic GbE NIC A. True  

www.Prepking.com


B. False Answer: A

6. The FAS940 appliance contains a total of _____

PCI slots.

A. 7 B. 9 C. 10 D. 11 Answer: B

7. When running Data ONTAP 6.4 the ________ card sends a message to autosupport recipients to notify them about potential problems with the system. A. Remote Management B. SCSI C. NVRAM4 D. Support Console Answer: A

8. The FAS940 appliance contains 3 gigabytes of physical RAM. A. True B. False Answer: A

9. Unlike previous filers, The NIC cards are now hot swappable on the FAS940 and FAS960 appliances. A. True B. False Answer: B

10. Filers are a ________ suite of highly available, ________ storage systems. They are easy to install, easy to configure and manage, and deliver one of the lowest ________  

www.Prepking.com


A. scalable, networked, TCO B. consolidated, NAS, ROI C. scalable, high, acquisition cost D. fast, NAS, TCO Answer: A 11. Match the customer need with the application environment where you are MOST likely to find it. Data corruption is a significant threat because data is coming from so many outside sources A. OLTP B. Data Warehouse C. Engineering Scientific Answer: B

12. Match the customer need with the application environment where you are MOST likely to find it. Operation is a business-critical, 24 X 7; customer must provide for the highest application availability A. OLTP B. Data Warehouse C. Engineering Scientific Answer: A

13. Identify the statement that correctly describes characteristics of direct-attached storage. A. When compared to NAS and SAN, provides the lowest TCO B. Eliminates isolated islands of storage capacity C. Utilizes available capacity inefficiently, leading to wasted storage resources D. Scales more easily than networked storage E. Integrates easily into enterprise backup and recovery processes Answer: C

14. Select the statement that best describes Network Appliance. A. NetApp believes in doing everything in-house and therefore does not outsource operations B. NetApp offers NAS solutions, but doesnt currently offer SAN solutions  

www.Prepking.com


C. NetApp is the only company that has focused on open systems and simplicity for 10 years D. NetApp solutions are based on unique, proprietary hardware that give NetApp an edge over the competition Answer: C

15. The LED on the power supply of your FAS900 appliance has an amber light on and green light off that would indicate: The AC power source is good and the power supply is in standby mode. A. True B. False Answer: B

16. If your FAS940 appliance is not responding which of the following can be used to reboot the system? A. LED B. replacing the Compact Flash Card C. floppy boot D. reset button Answer: D

17. When receiving a disk firmware too old error message during boot. The proper corrective action to take would be to enter the update-disk command. A. True B. False Answer: B

18. When adding additional Fibre Channel loops for FC9 disk shelves an FC-AL disk adapter is required for each additional loop. A. True B. False Answer: A

 

www.Prepking.com


19. When it comes to service and support executives are interested in a given vendors storage solution, but they are equally concerned about: A. the location of the vendors support centers B. the number of years the vendor has been in business C. the compatibility of the vendors hardware D. the vendors ability to service and support that solution Answer: D

20. Which definition below best describes NetApp AutoSupport? A. The NetApp online customer training Web Site providing access to online technical assistance, software releases and patches, and a large knowledge base. B. NetApp pay-as-you-go support package tailored to the individual customers needs C. An event-driven logging agent that monitors the health of the system and automatically indicates corrective action if an error is detected D. NetApps certification program that trains customers to support their own NetApp systems Answer: C

21. Which definition below best describes NOW? A. The NetApp online customer training web site providing access to online technical assistance, software releases and patches, and a large knowledge base B. NetApp pay-as-you-go support package tailored to the individual customers needs C. An event-driven logging agent that monitors the health of the system and automatically indicates corrective action if an error is detected D. NetApps certification program that trains customers to support their own NetApp systems Answer: A

22. NetApp customers have the option of supporting their own Network Appliance environments. A. True B. False Answer: A  

www.Prepking.com


23. Which of the following statements describing NetApps Service Console offering is INCORRECT? A. Service Console runs in a separate box and is operational even if the filer goes down B. Service Console tracks trends which provide our GSC with additional diagnostic information C. Service Console is a gateway through which the GSC can perform further diagnostics before dispatching a service engineer D. Service Console is bundled with every filer sold by NetApp Answer: D

24. What command must be issued to configure the Remote Management Card? A. rmc setup B. rmc config C. rmc.enable D. options rmc.config Answer: A

25. What is the recommended operational room temperature for an FAS900 series filer? A. 50 F to 104 F B. 65 F to 95 F C. 70 F to 85 F D. None of the above. Answer: A

26. The true differentiator of the multiprotocol capabilities of Data ONTAP is: A. the ability to store multiple types of files on a filer simultaneously B. the ability to store both Unix and Windows files on a filer simultaneously C. the ability to share files between Windows and Unix systems D. the ability to store both file and block data on a filer Answer: C

 

www.Prepking.com


27. How does WAFL eliminate the need for time consuming consistency checks such as scandisk and chkdsk? A. WAFL is tightly integrated with RAID 4 to avoid the need for consistency checks B. WAFL uses consistency points to ensure there is always a complete file system on disk C. WAFL eliminates the need to write data to pre-allocated disk blocks D. WAFL provides integration with RAID levels 1-5 to avoid the need for consistency checks. Answer: B

28. Pick the statement that describes your focus when selling NetApp products to a CIO. A. Discuss the functionality of Data ONTAP and WAFL including online volume expansion, Clustered Failover, Snapshots and multiprotocol support B. Discuss how NetApp will address their business challenges providing data availability in the data center and faster access to data C. Discuss how NetApp will address business challenges, including increasing ROI, decreasing TCO and protecting current business investments D. Discuss the functionality of NetApp products while focusing on the benefits each product delivers Answer: C

29. Which NetApp software can be used for disk-to-disk backup of filers and open system clients? A. SnapMirror B. SnapDrive C. Snapshot D. SnapVault Answer: D

30. Data ONTAP and WAFL provide the industrys fastest disk access speeds and the largest cache sizes. A. True B. False Answer: B

 

www.Prepking.com


31. On an FAS900 series appliance running Data ONTAP 6.4 which command should be entered at the ok prompt to check the motherboard firmware version? A. version B. .version C. update-flash D. sysconfig Answer: B

32. It is required to have a minimum of 12 inches (30.5cm) clearance in the rear of a FAS900 series appliance when installed in an equipment rack. A. True B. False Answer: B

33. What command must be issued to configure the Remote Management Card? A. rmc setup B. rmc config C. rmc.enable D. options rmc.config Answer: A

34. When running Data ONTAP 6.4 the ________ card sends a message to autosupport recipients to notify them about potential problems with the system. A. Remote Management B. SCSI C. NVRAM4 D. Support Console Answer: A

35. The Remote Management cards primary function enables the administrator to access the FAS900  

www.Prepking.com


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/NS0-210.htm

Pass4sure NS0-210 dumps  

NS0-210 ,NS0-210 exam, NS0-210 exam questions, NS0-210 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you