Page 1

   

Exam

: Network Appliance NS0-163

Title

: Network Appliance Data Protection Solutions

Version : R6.1

 

www.Prepking.com


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com. .

 

www.Prepking.com


1. Which Data ONTAP option sets system-wide throttling for all transfers? A. options transfer.wide.enable B. options transfer.throttle.enable C. options replication.wide.enable D. options replication.throttle.enable Answer: D

2. Before enabling an active/active configuration, you should verify and compare the configuration of the nodes. Which tool can perform this task? A. cf-config-check.cgi script B. cf status command on both nodes C. clustercheck script D. Release Comparison Tool Answer: A

3. Which command creates a new SyncMirror aggregate, letting Data ONTAP select the disk drives? A. aggr create aggrX -d 12 B. aggr create aggrX -m 12 C. aggr mirror aggrX -m 12 D. aggr mirror aggrX -n 12 Answer: B

4. Assume fabric-attached MetroCluster using hardware disk ownership. If the local node has its FC HBA connected to switch bank 1, it owns the disks connected to switch bank ___. A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: B

 

www.Prepking.com


5. Which command or procedure would you use to undo a volume SnapRestore operation? A. snap restore -r <vol/snapshotname> vol <path_and_vol_name> B. snap revert -s <vol/snapshotname> vol <path_and_vol_name> C. snap restore undo vol <path_and_vol_name> D. You cannot undo a SnapRestore operation at the volume level. Answer: D

6. A snapshot is a frozen, read-only image of the entire Data ONTAP active file system that reflects the state of the ____________ at the time the snapshot was created. A. qtrees B. volume C. directory D. storage system Answer: B

7. Data ONTAP uses inodes in an active file system to reference ___________. A. qtrees B. disk blocks C. file segments D. Snapshot copies Answer: B

8. Which option will allow a storage system to SnapMirror from this source system? A. snapmirror.access <destination_filer> B. snapmirror.destination <destination_filer> C. options snapmirror.allow host = <destination_filer> D. options snapmirror.access host = <destination_filer> Answer: D

9. Which action will cause a currently in-sync SnapMirror relationship to fall out of sync?  

www.Prepking.com


A. Running snapmirror update on the source storage system B. Running snapmirror release on the source storage system C. Modifying the /etc/snapmirror.conf file for the relationship on the source storage system D. Modifying the /etc/snapmirror.conf file for the relationship on the destination storage system Answer: D

10. Which two choices are used to configure a semi-synchronous SnapMirror relationship? (Choose two.) A. throttle B. visibility interval C. outstanding=3s in DOT 7.2 D. using option semi-sync in DOT 7.3 and higher Answer: CD

11. Which three /etc/snapmirror.conf entries will support synchronous or semi-synchronous SnapMirror? (Choose three.) A. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol - sync B. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol - 0-55/5 * * * C. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol outstanding=3s sync D. FilerA:source_vol FilerB:destination_vol visibility_interval=1hr, outstanding=3ms, cksum=crc32 sync Answer: ACD

12. The ONTAP SnapVault primary license on the target storage system is required for Open System SnapVault. A. True B. False Answer: B

13. A NearStore license increases the amount of concurrent replication streams. A. True B. False  

www.Prepking.com


Answer: A

14. Which is true of the SnapVault backup of NetApp storage system? A. The file is the basic unit for SnapVault backup destination. B. The qtree is the basic unit for SnapVault backup destination. C. The volume is the basic unit of SnapVault backup destination. D. The directory is the basic unit for SnapVault backup destination. Answer: B

15. Which system is recommended as a secondary system for SnapVault? A. IS1200 B. DataFort C. NearStore VTL D. FAS with NearStore license Answer: D

16. What is the correct format for the scheduling component of a SnapVault schedule? A. YYYY-MM-DD B. crontab format C. cnt[@day_list][@hour_list] D. List of dates in ISO Date format Answer: C

17. Which OSSV tool would you use to perform an OSSV unattended installation? A. msipackage B. svunattendossv C. svconfigpackager D. unattendpackager Answer: C

 

www.Prepking.com


18. Which statement applies to the Open Systems SnapVault Free Space Estimator utility? A. This utility run automatically after each transfer. B. This utility must be enabled on the secondary storage system. C. This utility determines if there is sufficient disk space available on the primary to perform an OSSV transfer. D. This utility determines if there is sufficient disk space available on the secondary to perform an OSSV transfer. Answer: C

19. The snapvault snap sched -x command is used to ____________. A. schedule full backups B. cancel scheduled backups C. schedule baseline transfer D. schedule incremental backups Answer: D

20. The SnapVault secondary system allows you to keep a separate schedule of Snapshot copies from your primary system. A. True B. False Answer: A

21. Which three statements apply to NearStore Personality license? (Choose three.) A. It increases the storage capacity. B. It converts the destination storage system to a NearStore system. C. It requires the nearstore_option license on the destination storage system. D. It provides increased concurrent streams when the storage systems are used as destinations for SnapMirror and SnapVault transfers. Answer: BCD

 

www.Prepking.com


22. The qtree specified for ____ must not exist on the secondary system before you run the ____ command. A. pri_qtree_path, snapvault start B. sec_qtree_path, snapvault start C. pri_qtree_path, snapvault initialize D. sec_qtree_path, snapvault initialize Answer: B

23. for each Open Systems platform directory to be backed up to the SnapVault secondary storage system, you must execute _____. A. a temporary copy B. an incremental copy C. an initial baseline copy D. a scheduled update copy Answer: C

24. To manage SnapVault relationships with an NDMP management application, you must specify a _____. A. directory path B. volume and qtree C. SnapVault license D. username and password Answer: D

25. The snapvault restore command is run on the _________. A. secondary system to push data to the primary system B. primary system to pull data from the secondary system C. secondary system to pull data from the primary system D. secondary system to push data to the primary storage system Answer: B

 

www.Prepking.com


26. To restore a qtree protected with SnapVault from the secondary storage system to the primary storage system, you can ______________. (Choose two.) A. restore to a non existing qtree, with DOT 7. 2 B. add the new qtree to the primary storage system with DOT 7.2 C. overwrite the existing qtree on the primary storage system with DOT 7.3 D. delete the existing qtree from the secondary storage system with DOT 7.3 Answer: AC

27. The snapvault update command is only available on the secondary system. A. True B. False Answer: A

28. The snapvault snap create volume snapname command can be executed on the ___________. A. open systems B. primary system only C. secondary system only D. secondary or primary systems Answer: D

29. The OSSV agent on the primary system listens to TCP port 10000 for all SnapVault communications. A. True B. False Answer: B

30. Which changes the NDMP password on the Open System SnapVault agent? A. password B. password <new_password> C. svpasswd <new_password> D. svpassword <new_password>  

www.Prepking.com


Answer: D

31. What security mechanism can an administrator use on an OSSV client to set permissions allowing backups to a SnapVault secondary system? A. Via /etc/hosts.equiv file B. QSM access list modifiable via svconfigurator C. Contents inside a file called access and located in OSSV <installdir>/snapvault/etc D. MD5 based authentication between SnapVault primary and secondary, with changeable password Answer: B

32. How can you "throttle" SnapVault updates and baseline transfers so that the primary or secondary is not transmitting data as fast as it can? A. Use the snapvault throttle command. B. SnapVault does not support throttling of network throughput. C. Use the -k option in the snapvault initialize command. D. Use the -k option in the snapvault start or snapvault modify commands. Answer: D

33. Which tool is available on an OSSV client to assist in starting or stopping the OSSV service, modifying NDMP settings, enabling debugging, and capturing trace files? A. svdebug.exe B. Svconfigurator GUI C. Operations Manager D. Protection Manager Answer: B

34. Which three statements are true of SnapLock volumes? (Choose three.) A. SnapMirror supports SnapLock volumes. B. There are two types of SnapLock volumes. C. SnapLock volumes support per-file retention periods.  

www.Prepking.com


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/NS0-163.htm

Pass4sure NS0-163 dumps  

NS0-163 ,NS0-163 exam, NS0-163 exam questions, NS0-163 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you