Page 1

HAUGALAND GOLFKLUBB & SVEIO GOLFPARK

Peggen klubbavis for golfspillere på Haugalandet

O k t o b e r 2011

REDAKSJON

KONTAKT

Halvor Eilerås

P å l T a r a l d s e n

L e d e r

paal.taraldsen@hotelmaritim.no

Lars Tveter

H a l v o r E i l e r å s

Klubbsekretær

klubb@haugaland-golf.no

Gavin Hinds

G a v i n H i n d s

PGA Professional

gavin@sveiogolfpark.no

L a r s T v e t e r

D a g l i g l e d e r

lars@sveiogolfpark.no

Utgiver: Haugaland Golfklubb - Organisasjonsnr: 994563025 - Bankkonto: 3240060820 - www.haugalandgolf.no


Peggen Oktober HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS OKTOBER 2011

Treningstilbud på Albatrossenteret i vinter!

Golfbanen trenger flere fuglekasser!

Aktivitetsplan Oktober 2011

Alle medlemmer av Haugaland Golfklubb har nå mulighet til å trene på Albatrossenteret til rabattert pris.

Mygg og innsekt er et kjent «problem» på golfbanen. Det påvirker golfspillet til mange golfere i Norge!

Onsdag

KUN KR 1990,- for 6 mnd

- Årets siste Weekly Medal 5 Lørdag

(ordinær pris kr 2160,-) - Avsluttningsturnering 8 Dette er en fin mulighet for deg som medlem å vedlikeholde formen om vinteren. Tren litt på Albatrossenteret og bruk simulatoren vår etterpå. Da får du trent og spilt litt golf på samme dag!!

Golfsimulator på Klubbhuset!! De fleste av dere vet at vi har i år fått en High Definition golfsimulator på klubbhuset. Denne kan brukes hele året, men er mest aktuell i vinterhalvåret. Som et introduksjonstilbud til våre medlemmer vil timeprisen i oktober være kr 200,- pr klokketime (Max 4 spillere om gangen) Ordinær pris vil ligge på ca 250300,- kr i timen!

Vinterturneringer i Haugaland Golfklubb Fuglelivet i området rundt Sveio Golfpark kunne godt tenkes at hadde økt litt, og vi vil med dette oppfordre alle hobbysnekkere i klubben til litt dugnadsinnsats i månedene som kommer. Har du litt plank, spiker og en sag liggende hjemme. Så blir vi takknemlig om du «snekrer» sammen en fuglekasse og to, og leverer den til oss i Sveio. Jo flere jo bedre. Vi har et mål om i første omgang å henge ut ca 100 kasser. Du kan lese mer om prosjektet på vår nettside ved å trykke HER

Har du spørsmål ? Ta kontakt på 53742020 eller send mail til klubb@haugaland-golf.no

Vi starter opp en vinterturnering i år på samme måte som i fjor utendørs. Dette skjer i oktober måned etter at Weekly Medal er over for i år. Vi starter og med en innendørstrening i den nye simulatoren i uke 42! Følg med på nettsidene for mer informasjon om turneringsform og opplegg!

Støtt Haugaland Golfklubb org nr: 994 563 025


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS OKTOBER 2011

Golfregler

Droppe i flagglinjen fra vei?

I hver utgave av peggen tar vi opp et regelspørsmål. Dette kan være innsendte spørsmål fra våre medlemmer, eller relevante hendelser og situasjoner som kan være av interesse for deg som golfer.

Spørsmål: Kan en ta fridropp i flaggretningen når en ball blir liggende på en vei?

Har du regelspørsmål? Send de til klubb@haugaland-golf.no I denne utgaven tar vi for oss:

Svar: Du får ikke fridropp i flagglinjen ved dropp fra vei! Når du vil droppe vekk fra en vei, krever golfreglene at du finner nærmeste punkt for fritak(24-2b),

og herfra dropper «gratis» innenfor en køllelengde. Og legg merke til at nærmeste punkt for fritak ikke er ønsket punkt, det er det nærmeste.... Dette kan dermed være ut i høyt grass o.l, men ikke inn i et hinder! Om du vil droppe bakover i flagglinjen fra en vei, kan du gjøre det, men da må du benytte regel 28 om uspillbar ball, og akseptere et straffeslag.


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS OKTOBER 2011

Bli med Halvor til Portugal på en treningsuke!

Registrer deg FØR du spiller på banen!

Nyhetsbrev! Meld deg opp på vårt nyhetsbrev ved

Vil du heve spillet ditt til nye høyder? Pass på å gjøre det når det er snø og vinter hjemme! PGA of Norway arrangerer golftur til Morgado, Algarve i Portugal.

Det er viktig at du bestiller tid i Golfbox om du går ut på banen før Proshop åpner. Det er flere medlemmer som opplever å komme til sin teetime hvor det står personer som ikke har bestilt tid. Dette er ikke tillat, og vi vil vise bort disse personene fra banen om reglene blir brutt.

Tillegg: Enkeltrom 1080,-

Har du spørsmål om turen? Ta kontakt med Halvor på 53742020 eller mail klubb@haugaland-golf.no

Vi sender ut tilbud i Proshoppen, info om turneringer og andre beskjeder til våre medlemmer titt og ofte ved hjelp av nyhetsbrevet.

Har du spørsmål? Er det noe du som medlem i Haugaland Golfklubb lurer på. Enten det er spørsmål om golfbox? Kanskje du går og lurer på om du skal melde deg på en turnering eller et kurs?

Golfskolen bygger på spill og trening 5 dager i løpet av en uke! Prisen er 13.995,-, og inkluderer bl.a - Fly m/golfbagtransport - Transfer, flyplass-hotell - 7 netter i dobbeltrom - 6 lunsj - 7 middager med drikke til måltidet. - 5 greenfee - 5 dagers golfskole i 2 timer - Rangeballer - Golftralle

å trykke HER

Reparer nedslagsmerker og legg tilbake divots! For at du skal kunne spille på en fin bane hele året så er det viktig at du legger tilbake gress og reparerer nedslagsmerker på green. Uten denne jobben vil banen aldri nå sitt potensial som den beste i Norge. Golfere som ikke har greengaffel vil bli nektet spill på banen.

Send oss en mail eller ring proshop for en hyggelig prat.

Halvor Eilerås Klubbsekretær Tel: 53742020 klubb@haugaland-golf.no

Følg oss på:


Peggen Oktober 2011  
Peggen Oktober 2011  

Klubbavis for Haugaland Golfklubb

Advertisement