Page 1

HAUGALAND GOLFKLUBB & SVEIO GOLFPARK

Peggen klubbavis for golfspillere på Haugalandet

N o v e m b e r 2011

REDAKSJON

KONTAKT

Halvor Eilerås

P å l T a r a l d s e n

L e d e r

paal.taraldsen@hotelmaritim.no

Lars Tveter

H a l v o r E i l e r å s

Klubbsekretær

klubb@haugaland-golf.no

Gavin Hinds

G a v i n H i n d s

PGA Professional

gavin@sveiogolfpark.no

L a r s T v e t e r

D a g l i g l e d e r

lars@sveiogolfpark.no

Utgiver: Haugaland Golfklubb - Organisasjonsnr: 994563025 - Bankkonto: 3240060820 - www.haugalandgolf.no


Peggen November HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS NOVEMBER 2011

Golfsimulator på Klubbhuset!!

Bli med Halvor til Portgal på en treningsuke!

Aktivitetsplan November 2011

De fleste av dere vet at vi i år har fått en High Definition golfsimulator på klubbhuset i Sveio. Denne kan brukes hele året men er mest aktuell i vinterhalvåret.

Vil du heve spillet ditt til nye høyder? Pass på å gjøre det når det er snø og vinter hjemme! PGA of Norway arrangerer golftur til Algarve i Portugal.

Lørdag - Race to Syden 5, 12, 19, 26

Vinterturneringer i Haugaland Golfklubb

Her kan du spille en vanlig selskapsrunde sammen med vennene dine, eller du kan delta på en av våre turneringer som går hee vinteren. Ordinær timepris i simulatoren er kr 250,- pr time!

Golfskolen bygger på spill og trening 5 dager i løpet av en uke!

Prisen gjelder pr påbegynte time, med max 4 spillere på en gang!

Prisen er 13.995,-, og inkluderer bl.a - Fly Oslo-Faro m/golfbagtransport - Transfer, flyplass-hotell - 7 netter i dobbeltrom - 6 lunsj - 7 middager med drikke til måltidet. - 5 greenfee - 5 dagers golfskole i 2 timer - Rangeballer - Golftralle

Har du spørsmål ? Ta kontakt på 53742020 eller send mail til klubb@haugaland-golf.no

Man-Søn - Vinterserie Simulator hver uke!

Tillegg: Enkeltrom 1080,Tillegg: Fly Haugesund-Oslo + en natts opphold i Oslo ca kr 1900,-

Har du spørsmål om turen? Ta kontakt med Halvor på 53742020 eller mail klubb@haugaland-golf.no

Vi arrangerer vinterturneringer i år på samme måte som i fjor. Race to Syden spilles hver helg! Les mer på nettsiden vår. Vi starter og med innendørs turneringer i den nye simulatoren. Følg med på nettsidene for mer informasjon om turneringsform og opplegg!

Støtt Haugaland Golfklubb org nr: 994 563 025


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS NOVEMBER 2011

Golfregler

Dyrespor i bunker!!

I hver utgave av peggen tar vi opp et regelspørsmål. Dette kan være innsendte spørsmål fra våre medlemmer, eller relevante hendelser og situasjoner som kan være av interesse for deg som golfer.

Spørsmål: En spiller slår ett slag inn i en bunker hvor ballen bli liggende i et dyrespor. Får vi fridropp?

Har du regelspørsmål? Send de til klubb@haugaland-golf.no I denne utgaven tar vi for oss:

Svar: Vi bruker regel 13-4 Denne regelen omhandler alt vi har lov til, og hva vi ikke har lov til når ballen ligger i et hinder. Og bunkeren er jo som vi alle vet ett hinder...

I reglem står det blant annet at vi ikke får berøre grunnen i hinderet, hverken med hånd eller kølle. Og da sier det seg selv at vi ikke har anledning til å gjøre noe med dyresporet. På samme måte har vi ikke anledning til noen fri dropp. Vi har to muligheter. Spille ballen som den ligger, eller erklære den uspillbar med straffeslag og droppe den i bunkeren. I så fall gjør du dette innenfor to køllelengder eller i flagglinjen, men du må begrense deg til dropp i bunkeren!


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS NOVMEBER 2011

Golfbanen trenger flere fuglekasser! Mygg og innsekt er et kjent «problem» på golfbanen. Det påvirker golfspillet til mange golfere!

«snekrer» sammen en fuglekasse og to og leverer den til oss i Sveio. Jo flere jo bedre. Vi har et mål i første omgang om å henge ut ca 100 kasser. Du kan lese mer om prosjektet på vår nettside ved å trykke HER

Har du spørsmål? Er det noe du som medlem i Haugaland Golfklubb lurer på. Enten det er spørsmål om golfbox? Kanskje du går og lurer på om du skal melde deg på en turnering eller et kurs? Send oss en mail eller ring proshop for en hyggelig prat.

Nyhetsbrev! Meld deg opp på vårt nyhetsbrev ved å trykke HER Fuglelivet i området rundt Sveio golfpark kunne godt tenkes at hadde økt litt, og vi vil med dette oppfordre alle hobbysnekkere i klubben til litt dugnadsinnsats i månedene som kommer. Har du litt plank, spiker og en sag liggende hjemme så blir vi takknemlig om du

Vi sender ut tilbud i Proshoppen, info om turneringer og andre beskjeder til våre medlemmer titt og ofte ved hjelp av nyhetsbrevet.

Halvor Eilerås Klubbsekretær Tel: 53742020 klubb@haugaland-golf.no

Følg oss på:


Peggen Klubbavis November 2011  

Haugaland Golfklubb sin klubbavis til alle medlemmer på Haugalandet