Page 1

HAUGALAND GOLFKLUBB & SVEIO GOLFPARK

Peggen klubbavis for golfspillere på Haugalandet

Juni 2011

REDAKSJON

KONTAKT

Halvor Eilerås

P å l T a r a l d s e n

L e d e r

paal.taraldsen@hotelmaritim.no

Lars Tveter

H a l v o r E i l e r å s

Klubbsekretær

klubb@haugaland-golf.no

Gavin Hinds

G a v i n H i n d s

PGA Professional

gavin@sveiogolfpark.no

L a r s T v e t e r

D a g l i g l e d e r

lars@sveiogolfpark.no

Utgiver: Haugaland Golfklubb - Organisasjonsnr: 994563025 - Bankkonto: 3240060820 - www.haugalandgolf.no


Peggen Juni HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS JUNI 2011

Spill innendørs, når det ikke frister å være ute!

Gavin på besøk hos Callaway i London!

Aktivitetsplan Juni 2011

Nå som vi har fått vår etterlengtede golfsimulator finnes det ikke lenger dårlig vær om du vil spille golf i Sveio. Når vinden herjer, og solen lar vente på seg, ta turen opp i 2.etasje på klubbhuset for å reise bort til varmere strøk og spill f.eks Pebble Beach i California, USA. Den topp moderne golfsimulatoren har all den nyeste teknologien på markedet og gir deg presise tilbakemeldinger som er så tett opp mot realistisk som det kan bli.

Gavin er spesialist på tilpassning av utstyr og følger nøye med på utviklingen av nytt golfutstyr. I mars måned tok Gavin et kurs som gir han tittelen, Product Specialist (utstyrspesialist) for Callaway. I den anledning ble Gavin invitert til London for å besøke Callaway og deres «godtebutikk» med golfutstyr!

Mandag - Seniortrening 6, 13, 20, 27 - Junior Golfleir start 27, til 30

Prisen ligger på 250,- pr time, da kan dere være 4 personer som nyter en runde golf. Foreløpig er simulatoren åpen i Proshoppens åpningstid, 08:00 til 19:00. Slik at all bestilling av tid, betaling og registrering foregår igjennom proshop! NB! Du kan og bestille tid via golfbox!

Onsdag - Weekly Medal 1, 8, 15, 22, 29 Torsdag - Juniortrening 2, 9, 16 - Caiano Invitational 16 Fredag - Frokostturnering Sponsor 10 - Haugesund Travel Invitational 17

Det er her de store spillerene kommer når de skal prøve nytt utstyr, eller gjøre forandringer på det de har. Niclas Fasth hadde akkurat gjort seg ferdig når Gavin fikk komme inn. Inn i en drømmeverden med alt av det nyeste innen teknologi, køller, skaft o.l. Callaway hadde ting på stell og Gavin fikk en opplevelse han sent vil glemme i tillegg til en fin motivasjon til å fortsette videre med den flotte jobben han gjør for oss golfere på Haugaland.

lørdag - Haugaland Junior Tour, HGSD 4 - Sveio Marknaden 4 - Weekend kurs 11 - Sankthans turnering 25 Søndag - Sveio Marknaden 5 - Pink Cup 5 - Weekend kurs 12 - West Coast Tour Senior 19

Støtt Haugaland Golfklubb org nr: 994 563 025


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS JUNI 2011

Golfregler Nytt av året er at vi i hver utgave av peggen tar opp et regelspørsmål. Dette kan være innsendte spørsmål fra våre medlemmer, eller relevante hendelser og situasjoner som kan være av interesse for deg som gol Har du regelspørsmål? Send de til klubb@haugaland-golf.no I denne utgaven tar vi for oss merking av ball!

Du har kanskje spilt en runde golf, og kommet ut for at du ikke er sikker på om det er rett ball du har funnet, og skal til å spille på. Det er mange som ikke er flinke nok til å sette et merke på ballen før de spiller, men hva sier egentlig reglene om merking av ball? SVAR: Det står ikke i noen regel at man MÅ merke sin egen ball! Regel 6-5 forteller oss at; «Ansvaret for å spille riktig ball hviler på spilleren. Hver spiller BØR sette et identifikasjonsmerke på sin ball.»

Regel 12-2 forteller oss at: «Ansvaret for å spille den riktige ballen hviler på spilleren. Hver spiller BØR sette et identifikasjonsmerke på sin ball.» Som dere ser er det så og si identisk tekst, og det som kommer frem er at det er spillerens ansvar å vite at han spiller riktig ball. Og han ANBEFALES å merke den!


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS JUNI 2011

Nyhetsbrev!

Har du spørsmål?

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev ved

Er det noe du som medlem i Haugaland Golfklubb lurer på. Enten det er spørsmål om golfbox? Kanskje du går og lurer på om du skal melde deg på en turnering eller et kurs?

å trykke HER Vi sender ut tilbud i Proshoppen, info om turneringer og andre beskjeder til våre medlemmer titt og ofte ved hjelp av nyhetsbrevet.

Send oss en mail eller ring proshop for en hyggelig prat.

Halvor Eilerås Klubbsekretær Tel: 53742020 klubb@haugaland-golf.no

Følg oss på:


Peggen Juni 2011  

Klubbavis Haugaland Golfklubb

Peggen Juni 2011  

Klubbavis Haugaland Golfklubb

Advertisement