Page 1

HAUGALAND GOLFKLUBB & SVEIO GOLFPARK

Peggen klubbavis for golfspillere på Haugalandet

April 2012

REDAKSJON

KONTAKT

Halvor Eilerås

P å l T a r a l d s e n

L e d e r

paal.taraldsen@hotelmaritim.no

Lars Tveter

H a l v o r E i l e r å s

Klubbsekretær

klubb@haugaland-golf.no

Gavin Hinds

G a v i n H i n d s

PGA Professional

gavin@sveiogolfpark.no

L a r s T v e t e r

D a g l i g l e d e r

lars@sveiogolfpark.no

Utgiver: Haugaland Golfklubb - Organisasjonsnr: 994563025 - Bankkonto: 3240060820 - www.haugalandgolf.no


Peggen April HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS APRIL 2012

Haugaland Junior Tour Vi har i år jobbet videre med turneringstilbudet for våre juniorer og kan i år tilby et bredt spekter av treninger og turneringer i Haugaland Golfklubb. Haugaland Junior Tour samarbeider i år med Rogaland Junior Tour og får igjennom dette samarbeidet besøk av 30-50 juniorer i alder 6-19 år fra Stavangerregionen. I tillegg invitertes klubbene fra Bergensregionen for å delta på våre turneringer.

Det er flere medlemmer som opplever å komme til sin teetime hvor det står personer som ikke har bestilt tid. Dette er ikke tillat!!

Reparer nedslagsmerker og legg tilbake divots! For at du skal kunne spille på en fin bane hele året så er det viktig at du legger tilbake gress og reparerer nedslagsmerker på green. Uten denne jobben vil banen aldri nå sitt potensial som den beste i Norge.

Aktivitetsplan April 2012 Mandag - Påsketurnering 9 - Veien til golf starter 16 - Veien til golf starter 30

Tirsdag - Veien til Golf starter 17 - Seniortrening 10, 17, 24

Onsdag - Cobra Demodag 11 - Weekly medal 11, 18, 25

Torsdag - Frist for påmelding Matchplay 30 - Juniortreninger 12, 19, 26 - Fadderdag hver torsdag

Fredag - Trenerkurs 27 - Halv pris på greenfee alle fredager

Alt du som forelder eller spiller trenger å vite om turneringen finner du mer informasjon om HER

Registrer deg FØR du spiller på banen! Det er viktig at du bestiller tid i Golfbox om du går ut på banen før Proshop åpner.

Greenfee Greenfeeprisen er 400,- for senior og 200,- for junior. Det gjelder om man spiller 9 eller 18 hull! Vi har fredagsgreenfee til 200,- og Viasat golf kunder kan spille til kr 240,med et Viasat Golf Card hver dag.

Lørdag - Trenerkurs 28 - Åpningsturnering (scramble) 14 - Weekend kurs 14

Søndag - Trenerkurs 29 - Weekend kurs 15 Støtt Haugaland Golfklubb org nr: 994 563 025


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS APRIL 2012


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS APRIL 2012

Spania 2012 Vi har akkurat kommet tilbake fra vår årlige medlemsreise til Spania. Fint vær, nydelige baner og et fantastisk hotell la en fin ramme på årets vårtur.

Etter runden var all enige om at greenene var for raske til hva vi var vant med hjemme i Norge, slik at scorene var varierende.

På kvelden spiste vi som vanlig på hotellet og hadde premieutdeling. Vinnerene av Oom i Spania: 1. plass Norman Austvik 2. Plass Svein Lie 3. Plass Ivar Lønning

Utfordringer i starten Vi var litt nervøse på flyplassen pga av mye tåke. Alle fly ble innstilt dagen før og flyttet til Stavanger. Når vårt fly skulle inn for landing på helganes måtte det avbryte pga for dårlig sikt. Men heldigvis for oss landet flyet på sitt andre forsøk.

Dag 2 Vi spilte på «hjemmebanen» La Torre rett ved hotellet. Før vi begynte runden trente vi litt putting for å mestre de raske greenene. La Torre er en bane med mange sandbunkere samtidig som det er litt vann på noen av hullene. Banen var i god stand og puttingen tok seg opp utover dagen.

Dag 3 Været i Murcia låg i snitt rundt 20 grader med en rolig bris. Det var med andre ord perfekte forhold for golf i shorts og t-shorte. Gruppen trente hver dag en time slik at det ble tid til litt tips og hjelp med svingen. På kveldstid fikk vi middag og drikke inkludert. En 3 retters på hotellets resturant med litt vin, øl eller mineralvann i glasset smaker godt etter en lange dager i solen.

Hacienda del Riquelme er en bane med litt mer kupert terreng. Med vindstille og sterk sol ble det en fin avsluttning på vår Oom turnering. Banen var i kjempe stand, mye bedre enn tidligere år. Etter runden benyttet vi muligheten for avslapping i skyggen med øl, mat og is:)

Proshop har fått inn årets nyheter!! Gavin har fått inn alle årets nyheter i proshoppen. Vi har i år varer fra Callaway, Cobra, Puma , Cleveland og Adams Golf ++ Ta turen innom for å se utvalget og få en god deal. Velkommen til en ny golfsesong på Sveio Golfpark og Sveio Proshop.

Gavin Hinds PGA Professional

Dag 1

gavin@sveiogolfpark.no

Vi spilte El Valle, en fantastisk bane som har arrangert kvalifisering til Europatour, Seniortour og damenes europatour.

TEL 53742020


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS APRIL 2012

Veien til Golf

Golfens helsegevinst

Golf en idrett for alle!

Terskelen for å komme i gang med golf er senket. Det meste av introduksjonen til golfspillet foregår ute på banen da vi på Sveio Golfpark mener du lærer best ved å prøve selv. Det er INGEN slagprøve eller teorieksamen. Vi tilbyr våre nye medlem å spille med en fadder de første rundene på banen for å bli vist litt rundt i starten.

Vi blir stadig mer stillesittende på arbeid og skole, og mindre fysiske på fritiden. Menn forbrenner nærmere 2500kcal under en golfrunde, kvinner nærmere 1500kcal. En runde golf bedrer kondisjonen, influerer positivt på kolestrolnivået i blodet, reduserer livmålet og gir et psykisk velvære etter runden.

Golf er en av verdens største idretter, og har i Norge vokst fra å være en aktivitet for de få, til å bli en folkeidrett. Alle kan spille golf. Barn, pensjonist mann eller kvinne, som profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle er opplevelsen og gleden ved spillet, i kombinasjon med flott naturopplevelse og sosialt samhold.

Hvor vil vi med denne informasjonen? Dette er de TRE beste argumentene for å begynne å spille golf. Hele familien og de du kjenner kan spille golf. Det er lett og begynne, ikke spesielt dyrt, og det er helsemessige fordeler med å være ute på en golfbane.

Du som medlem!

Golf - en idrett for alle! Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen på Sveio Golfpark. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers ni-hulls runde, eller 18-hull når du har tid og lyst. ER SUP UD! TILB

Kurs- og medlemspakke i hele 2012!

Vi håper dere som leser dette bringer informasjonen videre til de dere kjenner og de rundt dere. Husk at vi har en vervekampanje som går i disse dager. Om du er hovedmedlem og andelseier så kan du gi bort en låneandel til en venn eller bekjent!

Spørsmål? Vil du ha mer informasjon om dette gå inn på vår nettside HER. Eller ta kontakt med klubbsekretæren på; TEL 53742020 Epost: klubb@haugaland-golf.no

Påmelding på tlf. 5374 2025 eller til gavin@sveiogolfpark.no www.haugalandgolf.no telefon: 5374 2025

www.haugalandgolf.no


HAUGALAND GOLFKLUBB KLUBBAVIS APRIL 2012

Weekly Medal 2012

Nyhetsbrev!

Har du spørsmål?

Vår populære ukesturnering spilles i år som tidligere år på onsdager. Sveio Golfpark er arrangør for turneringen og det legges opp til ukentlige premier i proshop for de beste plasseringene. Les alt om årets turnering HER

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev ved å trykke HER.

Er det noe du som medlem i Haugaland Golfklubb lurer på. Enten det er spørsmål om golfbox? Kanskje du går og lurer på om du skal melde deg på en turnering eller et kurs?

Seniortrening tirsdager! Gavin er klar med et opplegg for seniorer hver tirsdag fremover. Treningen begynner kl 10:00 og koster 100,- pr pers. Det er viktig at du bestiller tid senest dagen før, dette for at Gavin skal vite om det kommer 1 eller 10 stk.

Vi sender ut tilbud i Proshoppen, info om turneringer og andre beskjeder til våre medlemmer titt og ofte ved hjelp av nyhetsbrevet.

Følg oss på:

Send oss en mail eller ring proshop for en hyggelig prat.

Halvor Eilerås Klubbsekretær Tel: 53742020 klubb@haugaland-golf.no


Peggen Klubbavis April 2012  

Klubbavisen til Haugaland Golfklubb

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you