Page 1

Musikundervisning på Carolineskolen KLAVER • SANG • BEAT BOX

Sæsonprogram forår 2013


VELKOMMEN! Som noget helt nyt, tilbyder jeg i år eneundervisning i klaver, sang og beat box for Carolineskolens elever.

UNDERVISNINGEN Det skal være sjovt at lave musik, så eleven ikke taber lysten. Vi spiller, synger og beat box’er stykker og grooves som de kan lide, alt imens deres niveau hele tiden bliver udfordret.

I samarbejde med skoleleder Jan Hansen, har det ladet sig gøre, at kunne bruge klaverlokalet på skolen, som gør det let for skoles elever at komme til og fra undervisningen. Og går eleven i SFO, hjælper vi eleven med at huske sin undervisningstid.

Undervisningen forgår gennem pædagogiske trin-for-trin metoder, der systematiserer indlæringsprocessen. Nogle lektioner kan endda blive videofilmet, så eleven hjemmefra kan se præcist hvad vi snakkede om.

Eleverne bliver motiveret og inspireret i en undervisning, der naturligvis er personligt tilpasset elevens kunnen og ikke mindst elevens ønsker.

Når et stykke er indlært og gennemarbejdet, laver vi også en indspilning. Det er sjovt at have en indspilning med sig selv, men også meget lærerigt, at kunne lytte til sig selv.

Det skal være sjovt at spille, synge og beat box’e! Vi laver alt fra ‘elevens yndlingsnummer’ til musik, der er udviklende på specifikke områder. I alle stilarter så som klassisk, jazz, rock, pop, hip hop, film- og tv-temaer... På alle niveauer.

I undervisningen indgår bl.a. noder, becifringer, gehør, improvisation, body-flow (teknik, kropsholdning og vejrtrækning) samt inddragelse af hørelære og musikforståelse.

Én gang om året har vi ydermere elevkoncerter for de elever der har lyst. Det plejer at være en stor begivenhed!

Den årlige elevkoncerte bliver vægtet højt. Ud over at give den musiske oplevelse, giver det også eleverne noget at arbejde hen imod og ikke mindst en god portion selvtillid, at have optrådt for hinanden. Elevkoncerten skal være en god oplevelse og ikke føles som et pres. Derfor bliver eleverne ikke sat på programmet hvis de ikke føler sig klar.

Det glæder mig, at kunne byde dig/dit barn velkommen til den første sæson, her på Carolinekolen. Benni Chawes Sanger, koncertpianist & underviser


PRISER & BETALING

Tilmelding sker ved at sende en mail til: e-mail: undervisning@chawes.net eller på tlf. 23 24 25 06

Lektion à 20 min. Lektion à 30 min.

Der er i første omgang kun plads til max. 8 elever. (Efter først til mølle printcippet)

Deltagerbetalingen betales forud for sæsonen: kr. 1.876 for 20 min. og 2.814 for 30 min.

Undervisningen finder sted: Fredag, kl. 13:00 – 15:40 (skolen lukker kl. 16). Sæsonen starter d. 15. marts 2013 og slutter d. 21. juni 2013

Prisen er for 14 lektioner [Koncertdagen regnes for én lektion]

Hver lektion er enten 20 eller 30 min. (efter eget valg). Lektionen ligger fast én gang/ugen. Der er 13 lektioner + én koncertdag i forårssæsonen 2013. Eleven binder sig for hele sæsonen, men kan dog melde sig ud efter 1. gang (prøvetime) hvorved der kun betales for den ene lektion og det resterende indbetalte beløb refunderes.

Kr. 134 pr. gang Kr. 201 pr. gang

Beløbet betales kontant ved 1. time eller overføres senest d. 12. marts 2013 til: Reg. 2107, konto 6886 260 790 HUSK: Skriv elevens navn ved overførslen

Email gerne en ønsket tid, som jeg vil prøve at imødekomme. VED UDEBLIVELSE Evt. afbud/sygdom skal meldes på tlf. 23 24 25 06. Elevens fravær erstattes ikke og tilbagebetales ikke. Hvis læreren er syg, bliver der meldt afbud til eleven. Disse lektioner forsøges erstattet på et senere tidspunkt eller bliver læst af en vikar. Er dette ikke muligt og drejer det sig om mere end 1 aflysning, refunderes betalingen for denne del efter sæsonafslutning. Aflysninger, som læreren ikke er ansvarlig for, medfører ikke tilbagebetaling.

Det skal være sjovt at lave musik, imens man lærer en masse!

• T I L M E L D I N G •

TILMELDING & LEKTIONER


BENNI CHAWES, UNDERVISER Gennem de sidste 17 år har Benni undervist og givet workshops og masterclasses rundt om i verden og har bl.a. ledet Skt. Mary’s School’s klaverskole (Boston, USA). Herhjemme har han undervist på Rytmisk Aftenskole (Ålborg), Skolen på Nyelandsvej, Krogårdskolen, Østerhøjskolen, Paderup gymnasium, Vostrup efterskole, Stubbæk skole, Skelvejskolen (Assens), Langelands efterskole, Den Lille Musikskole i København, Køge Musikskole og Egedal Musikskole. I undervisningen bliver der udvist stor tålmodighed overfor elevernes udvikling. Eleven skal være instillet på at øve hjemme, men der bliver ikke stillet krav om, at noget skal være lært til en bestemt dato – ting tager den tid det tager som er forskelligt fra elev til elev. Eleven vil dog opleve at lære rimelig hurtigt, gennem professionelle (amerikanske og russiske) pædagogiske trin-for-trin metoder, der systematiserer indlæringsprocessen. Benni Chawes er født og opvokset i Danmark. Han er uddannet koncertpianist fra det anerkendte Berklee College of Music, Boston (1996) og har modtaget fire amerikanske musikpriser bl.a. for “Artist of the Year” og “Outstanding Musicianship”. Han har optrådt og været på TV i USA, Canada, Europa, Mellemøsten og Asien. Han er sponsoreret af Bang & Olufsen på 8. år og har varmet op for bl.a. Ray Charles som udtalte “You made my night” efter koncerten. Benni har udgivet flere albums hvoraf det seneste er ‘Up Close’ på STUNT Records (produceret af Chris Minh Doky).

BENNI CHAWES • UNDERVISNING@CHAWES.NET • TLF. 23 24 25 06

Benni har optrådt på TV og turneret i 20+ lande, vundet fire amerikanske music awards og har bl.a. fået Ray Charles’ udtalelse “you made my night”.

www.chawes.net

Musikundervisning på Carolineskolen  

KLAVER • SANG • BEAT BOX Sæsonprogram forår 2013

Musikundervisning på Carolineskolen  

KLAVER • SANG • BEAT BOX Sæsonprogram forår 2013

Advertisement