Page 1

W-sektionens Nyhetsbrev Nr 9:2012 Så var det dags för en ny termin igen och den startar vi så klart med en sektionsskiva. Perfekt att träffa alla W-vänner igen och så ska vi såklart hälsa de nya reccarna välkommna till programmet. På tisdag är alltså dags och information hittar du nedan. Hoppas vi ses för jag tror det blir en väldigt trevlig kväll!

Kalendarium •

Vecka 35 28 augusti Sektionsskiva

Innehåll • •

Info från klubbmästaren Extrajobb hos Epsilon

• Info från klubbmästaren • Tältsittning Tisdag den 28 augusti kl: 18dk, vecka 35, kommer sektionens tältskiva att hållas. Det är den perfekta chansen för er att lära känna de nya trevliga W:arna och visa hur vi i W har kul! Temat för tillställningen är: I det stora blå... Så det är bara att använda era sommarutvilade hjärnor och komma på en riktigt bra utklädning! Lite info Pris: ca 70 kr Biljettköp: På lördag den 25 augusti i samband med fadderutbildningen på Pollacks. Samt måndag 27 augusti 14:15-15:00 utanför 4000 korridoren, Ångstöm. Spex: Får gärna skrivas och genomföras (Tänk på reccarna) Matlagning/förberedelser: Kommer att göras av faddergrupperna som får sina uppgifter på fadderutbildning lördagen innan mottagningen. Tältet: Kommer att stå bakom Polacksbackens skrivsal. • Nationsrundvandring Efter mottagningen så är det dags for den traditionsenliga Nationsrundvandringen. Den kommer att gå av stapeln den 18 september. Ni får då chansen att umgås med alla roliga W:are som ni saknat under sommaren och kanske lära känna några nya! Ett facebookevent kommer att skapas när mottagningen är över så ni vet när/var/hur allt sker. Så håll utkik! • Kräftskiva Veckar 40, fredag el lördag, är det dags för kräftor, aioli, bröd, tårta, god dricka och ännu go'are sällskap! Skivan hålls förmodligen i Flogsta / annan lokal och det här får man absolut inte missa! Vad kan vara roligare än en galet bra kräftskiva med kompisarna? • Herrmiddag Vad vore programmet om inte männen fanns i W tjejernas närhet? Det är inte många killar som kan hålla fanan högt stående men det gör W pojkarna otroligt bra! Därför är det dags för den årliga Herrmiddagen! Datum och mer info kommer senare!


• KWFXQ 24 november är det bara att ta på sig festkläderna, ett sött leende och en super inställning för då smäller KWFXQ guasquen av! • WinterWeek Vecka 4 drar W, STS, F och en massa andra studenter till Åre för att sätta våra namn i snön. Detta kommer bli en otroligt bra och rolig resa där vi förhoppningsvis bor tillsammans i Tegefjäll, vilket är ett stenkast från Åre. Det finns ett begränsat antal platser och anmälan kommer äga rum i mitten av september. Så festa inte upp alla pengarna i höst utan spara lite till vintern så du kan följa med på det här fantastiska äventyret!

• Extrajobb hos Epsilon

Hej W:are! Är du sugen på att ha ett relevant extrajobb? Vill du komma i kontakt med konsultvärlden? Är du intresserad av miljö, energi, teknik och/eller vattenrening? Vi på Epsilon, en av Sveriges snabbast växande teknikkonsultfirmor, förmedlar extrajobb till studenter via vårt Futurenätverk. Du som läser ditt tredje eller fjärde år på W är extra intressant för oss då vi har kunder inom vattenreningsbranschen som behöver din hjälp. Arbetet består av enklare uppgifter på distans. Du som blir en del av detta är garanterad 10 timmar arbete varje månad och kan som mest få 10 timmar arbete per vecka. Vi söker dig som är självständig, driven och kan ta stort eget ansvar. Vi ser detta som en bra inkörsport för dig som är intresserad av en framtida karriär inom konsultbranschen alternativt vatten- och VA-branschen. För att få veta mer om vårt Futurenätverk samt anmäla intresse: http://epsilon.nu/SV/natverk/Future.aspx Efter att du anmält dig kan du gärna skicka ett mail till ulrika.bohlin@epsilon.nu så hittar jag dig lättare i databasen. Frågor besvaras av Ulrika Bohlin, konsultchef projektledning och energi, tel 08-553 340 98.

/ Benjamin, webbmästare

nyhetsbrev 9-2012  

nyhetsbrev 9-2012 w sektionen