Page 1

Danmarks eneste magasin til kvinder 40+

18

8

feriehit lige om hjørnet Dicte (45): “Hvis du hviler i dig selv, er der ingen, der skænker dine lår en tanke!.”

5 timer i bil og værsgo

– fordi du vil leve det! 49,95 kr. august 2012

trine pallesen (43)

“Jeg kæmpede som en tiger for min familie”

Ny stil? Se 4 forvandlinger fra ‘som sædvanlig’ til ‘særlig’

“Jeg måtte starte fra kravlestadiet”

Er det hårdere at blive vraget, når du er minister, formandskandidat og direktør?

Nyt!

Sådan virker restylane

Og væk var panderynken ...

Advarsel! Du kan ikke undgå at blive inspireret

fokus på din 40+ sundhed:

Side 56

Se mig nu!

Hvordan ser punkeren, diskeren og flipperen ud i dag? Tag med en tur down memory lane

Ja, du er klogere

Se, hvordan du holder hjernen skarp 4 retter, der booster dig med vitaminer og mineraler Carinas mand tog livet af sig:

“Hans selvmord har lært mig at være mere til stede”

(og find dig selv) Kr. 49,95 Norge: NOK 59,00 

plus: smarte stiltricks: sådan ser dine ben ekstra lange ud lars ranthe + 40+ blogger også + søndag morgen på terrassen

Benjamin Publications AS benjamin.dk

magasinetliv.dk

BK 12.07.12-08.08.12


I DETTE NUMMER AUGUST 2012

Det var dengang. Se mig nu!

Side 58

PÅ FORSIDEN

Klæd dig i sommersval blå.

Side 46 Accessories til alle typer. Modefest!

Side 53

Trine Pallesen ser indad og fremad.

34

Side 22

Kvindeliv

9 LÆSERKLUMME 10 16 22 Foto Ditte Capion Hår og makeup Carina Rehmeier Styling Sarah Paaschburg Top fra Object, str. xs-xl, 259 kr. Bukser fra Zara, str. 34-44, 459 kr.

magasinetliv.dk

28

En Liv-læser slår fast, at hun altså er 41 år – ung. SMÅT NYT Få en gladere hverdag, cidertest og frilufts-kultur. MÅNEDENS BØGER En gps til mænd og en klassiker til all times. TRINE PALLESEN Om eks’er, nye mænd, gamle veninder og terapi i 20 år. Og hov, at ville instruere opera. DE FALDT ... fra magtens tinder, men rejste sig igen. For det kan vi alle!

LARS RANTHE “Hvad fanden skulle jeg snakke med en 24-årig om?” JEG TILGIVER HAM 36 ALDRIG Carinas mand begik selvmord.

Mode

18 12 SIKRE SOMMERKØB 40

56 DICTE

“Jeg er blevet mere afslappet i takt med, at spurten er gået.” SE MIG NU! 58 Se, hvordan punkeren, flipperen og technopigen ser ud i dag. ER DER EN BLOGGER 74 GEMT I DIG? ... så er det her, du skal spidse ører. 8 FERIEOVERRASKELSER 100 – FEM TIMER FRA DANMARK En strand i Tyskland, en pool i Øresund – lige om hjørnet.

46 52 53 54

Lidt pang, lidt glam og et suit. OG SÅ DEN NYE STIL Moderedaktøren har forvandlet fire kvinder fra ‘som sædvanlig’ til ‘særlig’. MODESERIE Ud i det blå – med sommerens køligste blå looks på. KORT SAGT Nederdele og shorts i to længder. ACCESSORIES ... der gør den store forskel! BEN UP TO HERE Få tips til, hvordan du snyder dine ben flere centimeter længere. 3


Vitaminbomberne sprænger!

Side 94

Får restylanen bugt med rynken?

Side 72

Nye dufte og nye uundværligheder.

Side 17

Bliv klogere! Med musik og motion.

Side 80

Tendensen er træ på den lette måde.

Side 20

Skønhed

86

17 SKØNT NYT 65 66

70

72

4

Den smukkeste solpudder, strandhud og skummaske. 10 TING Tre ord: fugt, fugt, fugt. VIS MIG DIN MAKEUP-PUNG Vi fortæller tre kvinder, hvad de skal smide ud og skynde sig at supplere med. SKØNNE TIPS Ansigtsløft med hænderne og stor guide til skønhedsshopping på nettet. NY SERIE: FIKS MIT SKØNHEDSPROBLEM Forsvinder den, ser det kunstigt ud? Tjek bekymringsrynken før og efter restylane.

Sundhed

14 SUNDE NYHEDER

Æg’gende godt og en måde at spise på, som du taber dig af. 78 SUNDHEDSBREVKASSE Husk fuldkorn – og knibeøvelserne! SLIB DIN 40+ HJERNE 80 KNIVSKARP Sådan virker din hjerne, og det gør den klogere.

Mad

SØNDAG MORGEN ... skal være rar at vågne op til. Fire i en ruf-ting til morgenbordet. SPRÆNGFYLDT 94 Prop din mad med de vitaminer og mineraler, din alder har godt af. 98 HVAD SKAL VI SPISE? Mums fra Middelhavet – pasta med muslinger.

20

Bolig

SKÅRET UD I TRÆ Træ går aldrig helt af boligmode – det lyse er det hippe. GODMORGEN-BORDET 92 Udstyr til morgenmad.

Hver gang i Liv

6 REDAKTØREN SKRIVER 8 45 85 99 104 106

Ann Qvist beskriver sit ungdomslook. Se hende for dig! SKRIV TIL LIV Vi synes, det er et helt godt blad, vi laver. Hvad synes du? KONKURRENCE Vind en eksklusiv BMW-dag. KONKURRENCE Vind en 40+ skønhedskur. QUIZ-X Tænk, skriv, og få et Bezzerwizzer-brætspil sendt til døren. LÆSERSERVICE Find forhandlerne her. KLUMMEN Journalist Trine Pio om at råbe NEJ TAK til et godt tilbud.

magasinetliv.dk


Interview

Skuespiller Trine Pallesen:

Så spørger de:

‘Kender vi ikke hinanden?’ Styling: Sarah Paaschburg makeup: Carina Rehmeier. bluse fra cos, jeans fra second female

... Og det gør vi. Trine Pallesen er Gaby, Rejseholdet er tilbage, men skuespilleren er også så meget andet. Hun er s­ kuffet over sin skilsmisse, afklaret af terapi, til stede i sin alder og et meget æ ­ rligt menneske. Hør selv. Af Ulla Hinge Thomsen / Foto: Ditte Capion

For nylig så en veninde på Trine Pallesen og sagde: ‘Er du sikker på, du er parat til at møde en ny mand? For tænk, hvis du mødte ham nu, sådan som du ser ud!’. Lidt af en fornærmelse, ikke? Forkert. Trine Pallesen døde af grin over venindens observation. “Jeg så forfærdelig ud! Jeg havde mine otte år gamle træsko på, som simpelthen er så trashede, at de næsten er trendy – men så alligevel ikke – slidt tøj og ingen makeup. Jeg så ned ad mig selv og tænkte: ‘Okay, måske skulle du til at gøre lidt mere ud af det’. Men jeg kan bare godt lide at være sådan lidt ... haveforeningsagtig,” 22

griner hun, roder i det lange lyse hår, samler det i en knold – og lader det falde igen. Hun er næsten lige landet efter en hel dags optagelser til Forbrydelsen 3 (som får premiere på DR til september, red.) for at få blot én scene i kassen, og så blev holdet oven i købet forsinket. Hun kommer derfor drønende lidt for sent i sin hvide Citroën 2CV, siger hurtigt hej, småløber gennem sit haveforeningshus for at beundre sine nypudsede vinduer, mens hun laver te og fortæller om scenen: “Det er hen imod slutningen af ­serien, hvor det begynder at skinne igennem, hvem der har gjort det, og så er der jo meget dialog’.”

magasinetliv.dk


Trine Pallesen (43)

Styling: Sarah Paaschburg makeup: Carina Rehmeier. bluse fra cos, jeans fra second female

PRIVAT: Mor til Sylvester på 9 og Mathilde på 8 år. Datter af skuespillerne Kirsten Peüliche og Per Pallesen, søster til skuespiller Sofie Pallesen. JOB: Skuespiller, uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1995. Har spillet titelrollen i Kameliadamen på Aarhus Teater, Sally Bowles i Cabaret på Fredericia Teater og Polyhymnia i Mød mig på Cassiopeia på Nørrebro Teater. Hun har spillet med i film som Et hjørne af paradis og Tempelriddernes skat II og tv-serierne Strisser på Samsø og Rejseholdet, som blev hendes folkelige gennembrud. Hun har en gennemgående rolle i tv-serien Forbrydelsen 3, der kommer til efteråret, og hun spiller Lene Glistrup i filmen Spies og Glistrup, der kommer i 2013, og hvor hun spiller over for Nicholas Bro og Pilou Asbæk.

magasinetliv.dk

23


Min historie

Carinas mand begik selvmord:

“Jeg kommer videre, men

tilgiver ham Carina Lund og hendes mand, Ejner, i 2002 – inden depressionen fik fat i Ejner.

aldrig” For fire år siden tog Carina Lunds mand livet af sig selv. Selv om hun ikke har tilgivet ham for at forlade sine tre børn, har hun i dag lært at holde fast i de gode minder og sætte pris på de små ting.

“Når du læser dette, er jeg død. Jeg har altid elsket dig og ungerne. Held og lykke.” Det er den 18. juni 2008, og jeg er i fuld gang med forberedelserne til min fødselsdagsfest, da sms’en fejer alt væk under mig. Den er fra min mand Ejner, som jeg forlod for et halvt år siden. Jeg mødte Ejner som 19-årig til en fest. Han var to år ældre, og jeg følte mig med det samme tryg ved den stille fyr. Han virkede så stabil og ejede ikke forfængelighed. Jeg forelskede mig i hans generte smil og lune humor. Han virkede mere moden end sine jævnaldrende. Han var flyttet hjemmefra og havde afsluttet sin uddannelse, der var styr på tingene. Han var maskinarbejder og stolt af, hvad han kunne med sine hænder. Jeg selv var kontorelev i Skive Kommune. Ejner var ikke god til at tale om følelser, men da jeg besøgte ham første gang, serverede han te, selv om han selv drak kaffe. Det så jeg som lidt af en kærlighedserklæring. Blot en måned efter festen flyttede vi sammen. Fire år senere blev vi gift, og tre børn fulgte. Diana i 1990, Dorthe i 1992 og Christian i 1995. I 2001 døde begge Ejners forældre med tre ugers mellemrum, og derefter gik vores samliv skævt. Ejner tog sig med jævne mellemrum nogle lange byture og begyndte at drikke mere og mere. En gang imellem faldt han i søvn på en bænk eller endte i detentionen og kom så 36

først hjem igen med taxa næste morgen. Jeg skældte ham ud for at være egoistisk og for at svigte sin familie, men han gik aldrig ind i skænderierne. I stedet sneg han sig ned i sit værksted i kælderen. Sådan var det meget i vores forhold. Vi magtede ikke en konstruktiv dialog og lod derfor stå til, indtil jeg eksploderede i hidsighed, og Ejner vendte ryggen til og gik. Vi begyndte at gå i parterapi, men vi følte begge, at det ikke rykkede noget. Natten til den 21. december 2006 fortalte han mig for første gang, hvor dårligt han havde det, og at han tænkte på at begå selvmord. Mine følelser var ambivalente. Jeg gik i panik og tænkte, hvordan han overhovedet kunne overveje at forlade sine børn. Samtidig var jeg lettet, fordi han erkendte sine problemer. Dagen efter blev Ejner indlagt med en svær depression. Mens vi ventede på en læge, brød han sammen. Han græd og græd og græd. Det var første gang, jeg så ham græde i ædru tilstand, og det tændte et håb i mig: Måske ville han begynde at åbne op for sine følelser? Men da jeg vendte tilbage senere samme dag, havde han allerede fået samling på sig selv. Det føltes som at slå i en dyne.

Isolerede sig i kælderen Der gik et halvt år, efter Ejner vendte hjem, før hans alkoholmisbrug igen eskalerede. Det

samme gjorde vores konflikter. En aften tog han, stærkt beruset, ud at sejle med vores båd, og vi kunne ikke komme i kontakt med ham hele natten. Vi frygtede, han var druknet. Jeg overtalte Ejner til atter at lade sig indskrive til psykiatrisk behandling, mens jeg selv tog samtaler hos en psykolog. Jeg var ved at gå til, og hos psykologen fik jeg mulighed for at sætte ord på. Samtalerne gav mig ro og styrke til at mærke efter inden i mig selv – glemme andres behov og følelser for en stund. Min kærlighed til Ejner var meget stærk, og vi havde tre skønne børn og havde haft rigtigt gode perioder, men jeg kunne ikke mere. I begyndelsen af november 2007 gik jeg ned i kælderen, hvor Ejner arbejdede i sit værksted. Siden han blev udskrevet, havde han isoleret sig og brugt den smule energi, han havde, på at renovere båd og motorcykel. “Jeg har brug for pause,” sagde jeg efter at have lukket døren, så børnene ikke kunne høre os. “Er det slut?” spurgte Ejner gentagne gange, og jeg svarede, at lige nu var det slut, men det var ikke til at sige, hvad der ville ske i fremtiden. Efter 18 års ægteskab gik vi fra hinanden, og Ejner flyttede for sig selv. Mit håb var, at Ejner ville erkende, at han var nødt til at komme ud af boblen og tage ansvar for sit eget liv og helbred. Være mere far og nedprioritere egne behov. Jeg havde svært ved at acceptere, at han

magasinetliv.dk

makeup: anna katrin

Af Assia Awad / Foto: Winnie Methmann


Carina faldt for Ejners stille sind, men det var også det, der tog ham fra hende. Ejner vendte sig indad, når noget gjorde ondt.

“Mens vi ventede på en læge, brød han sammen. Han græd og græd. Det tændte et håb i mig.”

Carina Lun d

(46)

PRIVAT: Kæ reste, mor til Diana på 21 Dorthe på 19 , og Christian på 16 år. JOB: Klinikse kretær hos Fysioterapeu terne i Skive. -

magasinetliv.dk

37


Mode

Først den gamle stil – og så

DEN NYE STIL Keder du dig, når du ser dig selv i spejlet, fordi du ALTID ser det samme? Eller kan du ikke længere genkende dig selv i din stil? Vi kender følelsen. Det gjorde de fire kvinder her også – indtil vores moderedaktør forvandlede dem. AF SARAH PAASCHBURG / FOTO: PERNILLE RINGSING

Armbånd i metal med mange med kæder fra Topshop, 232 kr.

Top med flæsekant fra Rosemunde, str. xs-xl, 299 kr.

Livs moderedaktør, Sarah Paaschburg, er uddannet beklædningsformgiver fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og har arbejdet som modestylist i mange år.

“Selv en garvet stylist som jeg, som ellers burde have styr på det med tøj og stil, kunne nogle gange ønske en andens bud på, hvad der ville klæde mig. For er der noget, du kan stirre dig blind på, så er det dig selv. Om ikke andet kunne et indspark give ideer til, hvad du også kunne kigge efter, når du shopper til garderoben. Har vi ikke alle prøvet at komme hjem med ting, som i forvejen hænger i skabet? Derfor har jeg kastet stilboldene op i luften og viser her, hvordan fire læsere også kan se ud. Se med, og bliv inspireret til at tænke ud af boksen og forsøge dig med noget nyt. Vi kunne jo risikere at komme til at se endnu bedre ud!”

Læderleggings fra Sofie Schnoor, str. xs-xl, 3.499 kr.

Strikbluse fra Topshop, str. 34-44, 350 kr.

Sandaler i imiteret skind fra Bianco, str. 36-41, 450 kr. Halskæde i metal med flere vedhæng fra Topshop, 116 kr.

40

magasinetliv.dk


FØR

Mette Willum

(46), folkeskolelærer, single, et barn.

Fra maskulin til rå feminin Før: “Jeg synes, jeg er for kedelig. Altid praktisk i jeans, skjorte og flade sko. Dog elsker jeg at peppe mit tøj op med masser af accessories, som altid er rå,” siger Mette Willum.

Efter: “Jeg elsker de accessories, jeg har fået på, og kan se, hvordan de passer perfekt til den nye stil, som er lækkert feminin og alligevel rå. Jeg skal klart spare sammen til et par læderleggings, som jo er helt fantastiske under en løs strik. Alt i alt et outfit, som er smart, men alligevel går til mine praktiske hverdage. Dog ville jeg nok bytte de høje sko ud med et par flade. I hvert fald nogle gange.”

Taske fra By Burin, 400 kr.

Tip! En grov taske eller halv-chunky sko redder din boheme-stil fra at blive for feminin.

MAKEUP: MONIKA GRENSTEEN

Strikbluse fra Zara, str. xs-xl, 299 kr. Top fra Topshop, str. 34-44, 79 kr. Halskæde med vedhæng fra Othmar, 798 kr. Halskæde fra Line & Jo, 750 kr. Læderbukser fra Munderingskompagniet, str. xs-xl, 4.500 kr. Armbånd med form som en fjer fra Line & Jo, 3.800 kr. Armbånd fra Othmar, 398 kr. Taske fra Object, 400 kr. Sko fra Ganni, str. 36-41, 1.299 kr.

magasinetliv.dk

Blød op med lyse toner og lag på lag Væk med det casual look. Mette kommer til at se for arbejdseffektiv og maskulin ud – hun skal have det feminine tilbage. Det får hun med en lys top med detaljer, høje sko og delikate smykker. Og en grov taske, så det heller ikke bliver for feminint. Skab lethed og luftighed. LKom væk fra det kompakte med lag på lag-styling – men det skal være semi-transparente lag, så du netop skaber luftighed og ikke kommer til at gentage det kompakte. Gå efter chiffon, silke, stormasket strik eller blonder. Vil du gerne gemme maven? Sæt fokus på dine ben med stramme bukser og dit bryst med en lys top. Og lad noget let hænge lidt ned foran maven. Læder er perfekt til et råt look. Det giver den der hæse fornemmelse. Det er luksuriøst, det holder, og det strammer endda ind. Vælger du en naturlig mørk farve, vil du elske den i længere tid.

41


Skønhed

Vis mig din makeup-pung – og vi skal sige dig, hvad du mangler Det er sjovt at kigge i andres makeup-punge – det er det altså. Og det er lærerigt. Kig med, når vi åbner tre forskellige kvinders makeup-punge, og skønhedsredaktør Silke Grane sætter sig i den benhårde dommerstol og giver gode råd til: Hvad skal ind, og hvad skal ud? AF SILKE GRANE / FOTO: MAGNUS KLITTEN

Livs skønhedsredaktør, Silke Grane, er uddannet makeup-artist, har skrevet om skønhed i over ti år og er kendt som skønhedsguru på TV 2’s Go’morgen Danmark.

“Jeg ved intet bedre end at få lov til at kigge i mine veninders makeup-punge. Jeg kan opdage et vidunderprodukt, jeg ikke kendte til, eller min venindes skønhedshemmelighed. Vi får udvekslet erfaringer, tips, fejlkøb, farver og virkelig nørdet rundt i hinandens dullegrej. Og givet hinanden en masse gode ideer. For hvem siger, din makeup-pung er skønnest, som den er? Inspiration og reality-tjeks kan man altid bruge, ikke?”

66

magasinetliv.dk


Den klassiske

Marianne Christiansen har sine klassikere, som hun ved virker. Det gør hendes makeup-pung også, hvis hun bare lige føjer en farve og en børste til. Og fjerner en ligegyldig gloss. Marianne Christiansen (50),

key account manager, single, to børn.

Det har jeg i min makeup-pung: “Jeg har nogle klassikere, som jeg har holdt fast i i årevis. Jeg ved, at de bare fungerer til min hud og mine øjne – det er god kvalitet, og dem køber jeg igen og igen. Mine favoritter til hverdag er især en foundation fra Lancôme, en pudder fra Dr. Hauschka, en sort mascara og sort streg, begge dele fra Lancôme. Dem vil jeg ikke undvære. Derimod er jeg ikke så kræsen med

IND!

UD!

MAKEUP: SILKE GRANE

Ud med den klare gloss. Den er for kedelig til den i forvejen meget naturlige makeup.

magasinetliv.dk

mærket på min lipgloss eller øjenskygge, og det er heller ikke det vilde farveorgie, jeg er ude i. Der holder jeg mig til de mere naturlige farver. Til gengæld kan jeg godt lide at eksperimentere med sjove farver på mine negle. Lige nu har jeg nogle fine blå og petroleumsfarvede lakker fra L’Oréal til ingen penge. Og en mere sommerlig knaldorange lak fra Essie,” siger Marianne Christiansen.

Red Line Powder Brush nr. 378 fra Nilens Jord er eminent til at fordele et let lag pudder på moden hud med. 129 kr.

Blush Radiance fra Yves Saint Laurent lægger sig flot på huden. Farve 2, 295 kr.

Colourglide Lip Colour fra The Body Shop har en konsistens, som bare glider på. Og bittefå glimmerpartikler, så det ikke bliver en glimmerlæbestift, men bare en lysreflekterende effekt. Farve 1, 95 kr.

Koral giver gnist. Når hele ansigtet får meget neutrale makeup-farver, kan en koralfarvet blush, lagt på toppen af kindbenene og på æblet af kinderne, give den gnist, du kan komme til at savne. Uden at se sminket ud. Lidt farve til læberne. Marianne skal også have farve på læberne. Og gerne den samme som i kinderne, så udtrykket harmonerer, når nu der ikke er andre farver på spil. En transparent læbestift vil være ideel, for der er ofte

mere spil i den end i en almindelig læbestift, og der er mere farve i den end i en lipgloss. Perfekt til både dag og aften og derfor perfekt til Mariannes allround makeup-pung. Ny pudderpensel. Den skråtskårne pensel er fin til at lægge blush med, men de faste hår gør den mindre egnet til pudder. Ergo må der to børster til, så Marianne får en, der fordeler pudderet lettere og mere usynligt end en pensel med meget samlede hår.

67


Mad

Tip! Opskriften kan også

tilberedes som snegle. Når remon­cen er smurt på dejen, ruller du den sammen som til en roulade og skærer den ud i 2 cm tykke skiver – eller netop snegle.

86

magasinetliv.dk


SØNDAG MORGEN – serveret på terrassen Du har fri, du har tid til at gøre noget særligt ud af dagene, dæk op til udvidet morgenmad på terrassen. Det er jo dagens vigtigste måltid. Gør dit morgenbord uimodståeligt med de fire opskrifter her – både hver for sig og sammen. AF LONE KJÆR / FOTO: TIA BORGSMIDT

Kanelsnurrer 30 min. + hæve-/bagetid Til 16 stk. Hos Meyers Bageri i København kan du købe de skønneste kanelsnurrer. En slags kanelsnegl, bare uden glasur og med en anden facon. Jeg bager dem selv, og fordi dejen ikke skal hæve så længe, er de lette at lave, inden der kommer gæster til morgenmad på terrassen. 3 dl mælk 50 g gær 3 æg 2 tsk stødt kanel 1 tsk salt 75 g sukker 100 g blødt smør ca. 850 g hvedemel

Remonce: 175 g smør 175 g sukker 1 1/2 spsk stødt kanel 1 æggeblomme til pensling kanelsukker eller perlesukker til pynt

magasinetliv.dk

Lun mælken, og hæld den i en skål. Opløs gæren i mælken, og tilsæt æg, kanel, salt, sukker og smør skåret i små stykker. Ælt melet i dejen lidt ad gangen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 15 minutter. Rør smør med sukker og kanel til en remonce. Rul dejen ud til et rektangel på ca. 40 x 50 cm på et mel-drysset bord. Smør remonce på dejen i et tyndt og jævnt lag. Fold en tredjedel af dejen ind mod midten. Fold den anden tredjedel over den første, så du har en dej i tre lag. Rul nu dejen ud, så den er ca. 30 cm bred og 50 cm lang. Skær dejen ud i 16 strimler. Sno hver strimmel, så du får fem-seks snoninger. Sno hver strimmel til en bolle, og sæt dem med snoningerne opad på to bageplader med bagepapir. Lad kanelsnurrerne hæve i ca. 30 minutter. Tænd ovnen på 200 grader. Pensl kanelsnurrerne med æggeblomme, og pynt med kanel- eller perlesukkeret. Bag dem ca. 12 minutter, til de er gyldne, og afkøl på en bagerist.

Livs madredaktør, Lone Kjær, er ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som madskribent og foodstylist. Hun har udgivet flere kogebøger, senest Sund på den fede måde. Følg Lone på lonekjaer.dk/blog

“Når jeg vælger at gøre lidt ekstra ud af morgenbordet, er det enten, fordi det er weekend, vi skal have gæster til brunch, eller fordi vi holder ferie. Så har jeg god tid til både at lave lækkerierne og at sætte tænderne i dem. Et veldækket morgenbord består i min madverden af hjemmebagt brød, ymer (som smager mindst lige så godt som græsk yoghurt), noget lunt og til sidst lidt til den søde tand. Både brød og kanelsnurrer (som minder lidt om kanelsnegle) er naturligvis nybagte og marmeladen hjemmelavet. Og hvis du synes, det lyder uoverskueligt, så kig med, og se, hvor ligetil opskrifterne er. Inviterer du til brunch, vil jeg foreslå at supplere med frisk frugt, mysli, diverse oste og lidt pålæg.”

87


Introduktionstilbud til nye abonnenter

– Danmarks største magasinsucces til kvinder 40+ Liv/Benjamin Publications, en del af Bonnier Publications International AS, kundeservice, postboks 413, 0900 København C, tlf. 39 10 30 71

Kvindeliv

Liv taler med kvinder, der inspirerer. Vi hylder almindelige kvinder, der har gjort noget sejt eller modigt. Og vi tager fat på livets vedkommende temaer (som venskaber, kærlighed, job og familieliv) – altid med mennesket i centrum.

Mode

Moden i Liv er først og fremmest brugbar. Vi giver altid en masse tips og viser et bredt udvalg af de nye tendenser. Og så er moden altid vist på kvinder og modeller i samme alder som vores læsere. Altid.

Sundhed

Sundhed er et stort område i Liv. Vi giver klar besked om kvindesundhed og holder dig opdateret om den nyeste viden – fortalt på en lettilgængelig, men aldrig overfladisk måde.

Og meget mere ...

Få 3 numr e for kun

89,Bestil på 7117_LIV_egenannonce_230x297.indd 1

Liv-læser Lone Vinge (43) var model i Liv nr. 14

SPAR 41%

magasinetliv.dk/abonnement 15/06/12 10.53

Liv nr. 18  

Danmarks eneste magasin til kvinder +40

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you