Page 1


I dette nummer JUNI 2012

Ferie! Vi har pakket tre kufferter til dig.

Side 58

PÅ FORSIDEN

Find din sommerkjolefavorit.

Side 46

Mød tre par, der tør, hvor andre tøver.

Side 30

Maibritt Saerens siger det, som det er.

Se det nye til din picnickurv.

Side 24

Side 10

Kvindeliv

9 LÆSERKLUMME

Foto Ditte Capion Makeup og hår Lis Kasper Bang/Jane Iredale Styling Sarah Paaschburg Top fra Reiss, 650 kr. Bukser fra 3.1 Phillip Lim, 2.949 kr. Armbånd med hvide sten fra Jewls Cph, 775 kr. Armbånd med fjer fra Urban Outfitters, 70 kr. Armbånd med kvast fra Isabel Marant, 400 kr. Orange armbånd fra H&M, 40 kr. for otte stk. Ring fra Jewls Cph, 1.999 kr.

magasinetliv.dk

En læser overvinder sin frygt for smerte. Og det gjorde slet ikke ondt. 10 SMÅT NYT Bliv en investeringshaj, lær af dine fejl, og stik på picnic. 17 MÅNEDENS BØGER Familiedramaer og erotiske noveller. Det er læse-tid. MAIBRITT SAERENS 24 En eksplosion af en kvinde om sin næste store rolle, alderstegn, sex og Folketinget.

30

SE MIT ANDERLEDES PARFORHOLD Adskilt af 2.000 kilometer eller flere kærester på én gang. Find inspiration i andres parforhold.

Sommerens uundværlige fodtøj.

Side 20 36 JEG HAR PLIGT TIL AT HJÆLPE

Hun hjælper dem, der intet har. Og det hylder vi. MANDEN I DIT LIV 38 Ja, kvinder er sjove. Det synes komiker Sebastian Dorset selv. JEG SAVNER DIG, MOR 40 Hvordan fortsætter du, når din mor dør? To kvinder fortæller.

66

FAY WELDON Få en særdeles slagkraftig og erfaren forfatters livsråd. 68 SOCIAL ANGST Lise Krygers liv har været lammet af social angst i 25 år. GUIDE TIL L.A. 108 Bjerge, strande, Pretty Woman-shopping og hvalsafari.

20 46 52 58 62 64

Mode SANDALER TIL ALLE Vi har fundet de fedeste både med og uden hæl. KJOLE MIN Butikkerne bugner af kjoler. Hvilken passer dig bedst? MODESERIE Nyd den nye romantik – fyldt med pasteller og blomster. KLAR, PARAT, PAK! Du skal på ferie. Se, hvad du skal have med. SHORTS – EJ BLOT TIL SPORT Shorts er hotte og kan uden problemer bruges dag og nat. BLING, BLING Køb, der overstråler solen. 3


Få månedens bedste skønhedsnyheder.

Side 18

Sommermad skal kokkereres på grillen.

Side 92

Sådan plejer du din hud i topform.

Side 72

Skønhed

18 SKØNT NYT 72

76 78 80

4

Ballet-lakker og Stella McCartneys nye duft. KVINDE, KEND DIN HUD Find din hudtype – og de produkter, der gør den skønnere. Ultimativ guide. SKØNNE TIPS Compact foundation-test, nyt skønhedsmekka og solfif. 10 TING ... der forvandler dig fra vintertræt til sommerfrisk. NY SERIE: FIKS MIT SKØNHEDSPROBLEM Skær en hæl, og lakér en negl. Vi hjælper dig med at gøre dine hårde fødder bløde igen.

Tjek det gode grej til grillen.

Side 98

Sundhed

14 SUNDE NYHEDER

De fisk gør dig skarp, og den øvelse gør dig stram. 82 SUNDHEDSBREVKASSE Feder nødder? Ja (men det er heldigvis ikke hele svaret). 6 STØRSTE TRUSLER 84 MOD DIT HELBRED Tag kampen op – du kan sagtens vinde.

92

Mad

6 ALT GODT FRA GRILLEN Så skal der tændes op og smides grøntsager og sticks på grillen – og ferskner. 8 SKØNHEDSMAD 100 Jeps, du kan spise dig til smukkere hår og negle. 91 106 HVAD SKAL VI SPISE? Hjemmerørte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade. 111 22

Bolig

VÆLG DIN PLADS I SOLEN Flyt siddepladsen udenfor, og læn dig tilbage i en solstråle. 98 GODE GRILLERIER Shopping til din grill(ning).

Hver gang i Liv

REDAKTØREN SKRIVER Hvad gør, at man føler sig voksen, spørger Ann Qvist? SKRIV TIL LIV Vi synes, det er et helt godt blad, vi laver. Hvad synes du? KONKURRENCE Vind et komplet ansigtsplejesæt af økoluksus til dit ansigt. QUIZ-X Tænk, skriv, og få et Bezzerwizzer-brætspil sendt til døren. 112 LÆSERSERVICE Find forhandlerne her. 114 KLUMMEN Journalist Ulla Hinge Thomsen har en anderledes oplevelse med sit idol – men elsker ham stadig.

magasinetliv.dk


Interview

Maibritt Saerens (41)

Makeup og hår: Lis Kasper Bang/Jane Iredale

Privat: Kæreste og samboende med konsulent Bent Jacobsen. Mor til Annabelle og Roberto på halvandet år. Job: Skuespiller, underviser i skuespillerteknik til skuespillere og underviser i kommunikation og gennemslagskraft til erhvervsledere. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1999 og har desuden en integrativ kropsuddannelse. Kendt fra tv-serierne Krøniken, Forbrydelsen, Livvagterne, 2900 Happiness og filmene Blå Mænd og Sykt lykkelig. Har desuden medvirket i et hav af teaterstykker.

24

magasinetliv.dk


SKUESPILLER MAIBRITT SAERENS:

Jeg blev voksen overnight som 40-årig Tempoet gik fra 100 til 0, da Maibritt Saerens blev gravid, lige før hun fyldte 40. Nu er hun tilbage fra barsel. Det er lige, så hun dirrer. Af lyst til roller uden fine fornemmelser og undervisning af erhvevsliv. Og af harme over dansk politik og alderstyranniet mod kvinder. AF TRINE PIO / FOTO: DITTE CAPION

MAKEUP OG HÅR: LIS KASPER BANG/JANE IREDALE TOP FRA REISS, BUKSER FRA SIGN HOS GOSSIP, ARMBÅND FRA CARRÉ, SKO FRA A PAIR.

Der er noget nærmest gazelle over Maibritt Saerens. Hendes ranke holdning. Den petite skikkelse (hvordan i alverden har der været plads til tvillinger i den mave?), de smalle skuldre, de slanke arme og de høje kindben. Der er ikke noget at sige til, at skuespilleren, der blev landskendt som rigmandsdatteren Søs i tvserien Krøniken, ofte havner i rollen som high society-kvinde. Men er hun den diva, hun så tit har spillet? Nej. Faktisk er Maibritt Saerens hverken til Gucci-tasker eller luksushoteller. Hun siger eddermaneme i hver femte sætning, hun er optaget af kønsroller og klodens tilstand, og for hende er det gode liv lig med sex, udfordringer, urtete og tøj, der kan holde i en evighed.

magasinetliv.dk

25


Mode Kjole fra Won Hundred, str. xs-xl, 800 kr.

Britta Bak Dinitzen (49),

grafisk designer, gift, to børn

Har du benene – så vis dem

Det fokuserer kjolen på for dig: Veldrejede ben fortjener at blive vist frem, så op på hælene, og dans gennem sommeren i de korte kjoler. Vi anbefaler drømmende print for et raffineret tvist.

Silkekjole fra Sandwich, str. xs-xl, 799 kr.

Tip! Korte kjoler bliver

knap så åbenlyst sexede med et print.

Kjole med slå om-effekt fra Esprit, str. xs-l, 699 kr.

Silkejole fra Boss, str. xs-xl, 2.199 kr. Armbånd fra H&M, 99 kr. Ring fra Weekday, 120 kr. Clutch fra Boss Black, 3.299 kr. Sandaler fra Guess, str. 37-41, 1.450 kr.

Tip! Skab en superhot stil: Match print med farverigt tilbehør.

Clutch fra Blond Accessories, 349 kr.

46

Kjole fra Minimum, str. xs-xl, 500 kr.

Sandaler fra Nelly, str. 36-41, 349 kr.

magasinetliv.dk


Find din sommerfavorit Endelig sommer og endelig tid til at hoppe i kjoler, som sætter fokus på de kvindelige former. Vis ben, bryster, eller skjul manglende træningstimer – sommerens kjoletendenser kan det hele. Så det kan du også. AF SARAH PAASCHBURG / FOTO: PERNILLE RINGSING

MAKEUP OG HÅR: LOUISE POLANO/UNIQUE

Livs moderedaktør, Sarah Paaschburg, er uddannet beklædningsformgiver fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og har arbejdet som modestylist i mange år.

Kjole fra Second Female, str. xs-xl, 500 kr.

magasinetliv.dk

”Ofte har jeg sagt til mig selv: ’NU vil jeg til at gå mere i kjoler’, for intet kan få en til at føle sig feminin som den helt rigtige kjole. Og faktisk tror jeg, at det nu vil lykkes mig, for sjældent har der hængt så mange fristende kjoler parat i butikkerne. Kjoletendenserne spænder vidt – fra de helt korte modeller, som giver kig til ben, til de mere dramatiske maxikjoler, som i stedet fremhæver arme og bryst. Så ja, der er noget til enhver anledning og ethvert humør, og hvis jeg kender mig selv ret, skal der nok ende en af hver i mit klædeskab. For man ved jo aldrig, hvad man er i humør til, vel?”

47


Min historie

Lise Kryger har dukket sig det meste af sit liv af frygt for, hvad andre mennesker mente om hende. Ikke mere.

Lise Kryge

r (40)

PRIVAT: Gift med Peter, mor til Sebastian på 3 år. JOB: Medie grafiker og tidligere selv stændig. Inde haver af slip angsten.dk

68

magasinetliv.dk


LISE KRYGER HAR HAFT SOCIAL ANGST, SIDEN HUN VAR 15 ÅR:

“Når jeg vågnede om morgenen,

græd jeg”

Hun gik i panik, når hun handlede ind. Hun holdt hånden for munden, når hun smilede. Hun fik hjertebanken af at sidde i en kantine. Lise Kryger har kæmpet med social angst mere end halvdelen af sit liv – det er hun godt i gang med at ændre. AF TRINE PIO / FOTO: ANDREAS SZLAVIK

“Det var i 2006. Jeg sad i bussen på vej til brændeovnsfirmaet, hvor jeg arbejdede som mediegrafiker. Min krop var fuldstændig spændt, mit hjerte hamrede løs, og jeg fik store sug i maven. Jeg ville skrige, men kunne ikke, jeg skulle græde, men der kom ikke en tåre. Det var mit første job som færdiguddannet, men jeg trivedes ikke. Jeg var ved at eksplodere indvendig og tænkte: ‘Enten så tager du bussen hjem nu og siger op fra det job, eller også fortæller du chefen, hvordan du har det’. Da jeg ankom til firmaet, gik jeg direkte hen til min leders kontor og bankede på døren. Mine hænder rystede, og vejen derhen føltes uendelig lang. Så snart jeg havde sat mig ned, brød jeg sammen. Jeg græd som pisket og fortalte, at jeg havde social angst, og at det var enormt energikrævende for mig at arbejde sammen med så mange mennesker. At jeg blev bange, når jeg skulle sidde i kantinen. At jeg var nødt til at tage beroligende piller for at kunne deltage i møderne. At jeg konstant tænkte på, hvordan mine kolleger opfattede mig. Heldigvis tog hun det pænt. Hun foreslog, at vi kaldte de andre i min afdeling sammen og fortalte dem om det. Det syntes jeg lød som en god idé. Desværre var jeg så langt ude i tovene, at jeg fik fortalt om min sociale angst på en meget voldsom måde. Jeg græd, og jeg tror, mine kolleger oplevede det som ubehageligt, fordi de ikke vidste, hvad de skulle stille op. Alligevel var jeg lettet bagefter. Siden jeg var 15 år og fik mit første angstanfald, havde jeg gjort alt for at skjule det for min omverden. Jeg

magasinetliv.dk

var sikker på, at hvis nogen fandt ud af, at jeg havde angst, ville de vende mig ryggen. De ville ikke kunne lide mig. De ville opdage, hvor sårbar og utjekket jeg var. Men nu havde jeg lettet på låget, og det var gået o.k. Folk havde ikke vendt mig ryggen. Det såede et frø i mig om, at det at tale om min angst måske var vejen frem.

Piller før møder Jeg blev sygemeldt i en uges tid og vendte så tilbage til mit job. Jeg havde det stadig forfærdeligt. Jeg spændte så meget i min krop, at jeg kæmpede med stærke rygsmerter, og selv

“En mail tænkte jeg over et helt døgn efter.” de mindste ting voksede sig enormt store i mit hoved. Jeg skulle udvikle firmaets hjemmeside, og det var faktisk en spændende opgave. Men jeg følte et meget større ansvar, end jeg havde. Hver gang jeg havde sendt en mail ud til mine kolleger, tænkte jeg over det et helt døgn efter. Der var mange deadlines, der skulle overholdes, og jeg arbejdede rigtig mange timer. På det tidspunkt havde jeg nogle beroligende piller liggende under mit tastatur. Hvis jeg skulle til et møde, tog jeg dem en time før. Ellers kunne jeg ikke fungere. Når jeg vågnede om morgenen, græd jeg: ‘Jeg vil ikke på arbejde, jeg kan ikke klare det mere’, til min kæreste, Peter. Jeg kunne heller ikke tale om andet end

mit job, når jeg kom hjem. Så Peter foreslog, at vi satte nogle fysiske grænser for, hvor meget jeg måtte tale om mit job. Vi gik tit en tur til stranden om eftermiddagen, og vi indførte den regel, at når vi nåede til et bestemt sted, var det slut med at tale arbejde. Grundstenen til min sociale angst blev lagt allerede i min tidlige skoletid. Jeg blev mobbet op til femte klasse. Jeg var den lille, følsomme Lise, som de andre drillede. Jeg havde et par veninder, men jeg var ikke inde i varmen. Men i femte klasse skete der et eller andet med mig. Jeg besluttede, at nu ville jeg ikke længere være en underdog. Jeg ville være sej med de seje, tog med til fester og fik langsomt flere venner og mere respekt. Jeg påtog mig en attitude, og i teenageårene blev jeg vildt i tvivl om, hvem jeg var. Var det den søde eller den seje Lise, der var

Lider du af social angst? Social angst, eller social fobi som det også hedder, er frygt for at blive negativt vurderet af andre mennesker og for ikke at være god nok i andres øjne. Lider du af social angst, kan du have angst for, hvad andre tænker om dig, at komme til at sige noget forkert, at rødme, stamme eller ryste på hænderne, at fremstå pinlig. Du er stærkt selvkritisk. Angsten kan komme til udtryk fysisk i form af hjertebanken, sveden, rysten, kvælningsfornemmelser, kvalme og uro i maven. Du undgår situationer med andre mennesker af frygt for negativ vurdering. Det kan typisk være møder, fremlæggelser, fester, at gå ud eller på café eller at køre med offentlige transportmidler.

69


Skønhed

KVINDE,

Smuk hud overstråler alverdens accessories – men ligesom sko skal den plejes. Derfor: stor hudguide til dig.

Livs skønhedsredaktør, Silke Grane, er uddannet makeup-artist, har skrevet om skønhed i over 10 år og er kendt som skønhedsguru på TV 2’s Go’morgen Danmark.

“I mine tidlige teenageår kastede jeg mig over skrappe midler, så snart en bums viste sig. Det resulterede i, at min sarte hud (som jeg senere fandt ud af, at den er) blev helt udtørret. Du skal kende din hud for at få pæn hud. Derfor har jeg bedt kosmetolog Helle Thorup forklare din hud for dig.”

72

kend din hud

Du ændrer ikke hudtype med årene, så det burde være enkelt at finde den rigtige pleje. Men faktisk har de fleste af os ikke styr på hudtypen, dens tilstand, og hvilke nye behov den har fået. Det råder kosmetolog Helle Thorup bod på her. AF SILKE GRANE / FOTO: THOMAS DAHL

Hør efter, hvad din hud siger Har du nogensinde undret dig over, hvorfor en creme kan gøre underværker for din veninde, men absolut ingenting for dig? Det er der en helt simpel forklaring på: Du og din veninde har forskellige hudtyper. Kosmetolog Helle Thorup, som har skønhedsklinik i både

Århus og København, mener, at der findes tre hudtyper plus nogle hudtilstande, som kan kombineres med de tre hudtyper. At kende din hudtype og eventuelle hudtilstand kan hjælpe dig med at bruge de rette produkter, som målrettet kan arbejde med din huds behov. Det vil også hjælpe dig med at undgå at irritere din

magasinetliv.dk


5 ting, du gerne vil vide om

DIN HUDPLEJE

1

Prikken i huden er ikke nødvendigvis et dårligt tegn, når du anvender et nyt produkt. Ofte betyder prikken bare, at produktet er aktivt. Hvis prikken og eventuel rødmen aftager igen efter nogle minutter, og din hud i øvrigt får det bedre, virker produktet. Bliver det ved med at prikke mere end 10 minutter, er det ikke sikkert, du kan tåle produktet. Så skal du vaske det af igen.

2

Lad være med at købe den samme creme igen og igen. Vores livsstil, hormoner, vejret og medicinbrug skifter, så hold øje med din hud. Måske har den også brug for forandringer.

4

Pas på med bare at pjaske masser af creme på din hud, når du har travlt. Og kom først creme på din hud, når dit serum er absorberet.

5

Du kan ikke slippe af med tør hud ved at drikke mere vand, men ved at spise vand. Det vil sige, at du får vand igennem dine grøntsager (frugt indeholder for meget sukker). Agurk og grøn peber er meget vandholdige. Jo saftigere, des bedre.

Vejen til spændstig hud går gennem grøntsager.

3

Tag dig god tid til at rense din hud grundigt. Er den renset, kan den nemlig bedre optage de gode næringsstoffer fra din creme. Det kommer an på din hudtype, hvor meget du skal rense din hud. Tør hud renses med rensecreme om aftenen – nøjes eventuelt med lunkent vand og en fugtgivende skintonic om morgenen. Fedtet hud vaskes både morgen og aften, da den om natten udskiller talg og fedt.

hud unødigt med de forkerte produkter – og spilde dine penge. “Mange kvinder tror, at de kender deres hudtype og ved, hvilke produkter de skal bruge, men behandler i stedet huden forkert. Huden reagerer ved at slå ud, få knopper, blive rød, rynke mere eller noget helt andet. De rette produkter kan gøre underværker for din hud, og ofte er det små ændringer i din hudpleje, der skal til,” siger Helle Thorup. Hvad er det, vi typisk gør forkert i vores daglige hudpleje? “De allerfleste tror, at de har sart hud, men det er ofte bare en tør hud, som trænger til mere fugt. Derudover oplever jeg ofte, at folk kun renser deres hud, når de bruger makeup eller bruger forkerte renseprodukter, som udpiner huden. Og så er der dem, som bruger en skintonic som et renseprodukt alene. Det er jo ikke det, en skintonic skal bruges til. Den skal

magasinetliv.dk

hjælpe med at give fugt og sluse den efterfølgende creme bedre ned i huden,” siger Helle Thorup. Ændrer vi hudtype med alderen? “Du ændrer ikke din hudtype med alderen. Har du store porer som ung, har du dem også, når du bliver ældre. Men muligvis får den modne hud mere behov for fugt eller en opstrammende creme,” siger Helle Thorup og peger på det ømme punkt, som presser manges hud til hudtilstanden alderstegn – ung som moden. “Min personlige kæphest er, at vi skal blive Har du en ret lys hud, kan du med fordel bruge solcreme med høj faktor. Face Cream spf 30 fra Vichy. Fås også til fedtet hud. 50 ml, 125 kr.

bedre til at bruge solcreme året rundt. Det beskytter os mod pigmentpletter og især rynker. Du behøver ikke at bruge en højere solfaktor, når du bliver ældre, men sørg for at bruge en vandfast på badeferie. Der har folk nemlig tendens til at glemme at smøre huden tit nok,” siger Helle Thorup.

Ansigtssolcreme spf 15 fra Matas er som noget nyt både svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 80 ml, 70 kr.

Kosmetolog Helle Thorup har skønhedsklinik i både Århus (Frederiksgade 35) og København (Gothersgade 43).

73


Rejser

DIN INSIDERGUIDE TIL

LOS ANGELES

L.A. er Hollywood, men byen er også virkelig meget andet. Og mere naturlig, end du sikkert tror. Her er nemlig bjerge, strandparadis, brunch med delfinflokke – og verdens bedste sushi.

Stine Lavigne (42) Job: Kursuskoordinator, coach og dessertkok. Madblogger på foodyear.wordpress.com. Privat: Gift, mor til tre børn på 3, 6 og 13 år.

108

De bliver vækket af prærieulvenes hyl om natten. Og der er klapperslanger i haven. For Stine Lavigne føles det ikke, som om familien bor i USA’ s næststørste by, når hun kigger ud af vinduet med udsigt over San Fernando Valley. Den storslåede natur er en af de ting, hun elsker ved at bo i Los Angeles – nu på tredje år. “L.A. er lidt spøjs, fordi den består af 89 byer i byen og ikke har én, men mange små bymidter. Godt nok er der også et downtown, men den del består hovedsageligt af business og skyskrabere,” siger hun. Før Stine Lavigne flyttede til Los Angeles med sin mand, der er udstationeret for Nokia, betragtede hun byen som uoverskuelig. I dag er

Calabasas i den nordlige del blevet hendes hood. “Der er to timer til skiløb i bjergene og en halv time til stranden. Og så er der et kulturelt miks og en fælles forståelse af, at en amerikaner kan se ud på alle måder.” Når turen går mod Danmark igen, forudser Stine Lavigne, at det sværeste bliver at forlade vennerne. Men hun tager også meget med hjem. “Jeg er sikker på, at vi tager den amerikanske rummelighed med os hjem. For alle, vi er kommet til at kende – både fra the industry, som underholdningsbranchen betegnes, og andre – har det været kendetegnende, at de har en åbenhed og en imødekommenhed over for det fremmede. Det havde jeg ikke ventet at finde netop her.”

magasinetliv.dk

FOTO: GETTY IMAGES, SCANPIX, LMBA

AF MAJ BJERRING SØRENSEN


FOTO: GETTY IMAGES, SCANPIX, LMBA

Føl dig som Julia Roberts på Rodeo Drive – L.A.'s mest eksklusive shoppegade. Bare uden Richard Gere. Og den der kvinderolle.

Er det en kage? Er det sushi? Tuna rice cake! Blå majspandekager – prøv dem før din nabo.

Hvor skal jeg shoppe?

Facts om Los Angeles Los Angeles er målt på indbyggertal USA's næststørste by, men arealmæssigt rummer den New York fire gange. Byen består af mere end 80 mindre byer eller distrikter, heriblandt den produktive Hollywood og den prominente Beverly Hills. Indbyggere: 3,8 mio. i L.A. by og 9,8 mio i L.A. county. Flyvetid: Omkring 15 timer fra København med skift i for eksempel London. Vejr: Gennemsnitstemperatur på 16,5 grader og visse steder helt op til 40 grader i juli, august og september. Møntfod: US Dollars. Husk, der bliver lagt 9 procent skat på alle priser – og læg 15 procent i drikkepenge. Sprog: Amerikansk-engelsk. Transport: Du kommer ikke langt i Los Angeles uden egen bil. Lej hjemmefra via FDM, Avis eller Hertz, som ligger i

“Strandbyen Santa Monica har en hyggelig stemning med mange butikker. Både unikke butikker og større kæder som American Apparel, Banana Republic og Anthropologie. Design Within Reach har gode amerikanske designklassikere som Eames. Sur La Table er en køkkenbutik med sjove dippedutter. Og boghandleren Hennessey + Ingalls er helt unik – udelukkende smukke bøger inden for arkitektur, kunst, mode og fotografi. Er du til vintage: Melrose Avenue mellem Hollywood og Beverly Hills. Her ligger de trendy secondhand-butikker Slow og Wasteland. Slå også et smut forbi skobutikken John Fluevog – den er funky, fun og edgy. Og er du til sidste års nyheder, er der et gigantisk outletcenter i Camarillo nord for L.A.” Design Within Reach 332 Santa Monica Boulevard, Santa Monica Sur La Table 301 Wilshire Boulevard, Santa Monica, surlatable.com Hennessey + Ingalls 214 Wilshire Boulevard, Santa Monica, hennesseyingalls.com John Fluevog 7475 Melrose Avenue, Los Angeles, fluevog.com Camarillo Premium Outlets 740 East Ventura Boulevard, Camarillo, premiumoutlets.com

LAX-lufthavnen.

-

Design, vintage og coffee table books – du finder det hele.

Hvor spiser jeg bedst? “Den lille japanske restaurant Ramen Nippon i Reseda er autentisk, og du må ikke gå glip af deres Spicy Miso Soup. Shibuya i vores lokalområde Calabasas har den bedste sushi i verden – prøv deres Tuna Rice Cakes. Kom lidt før åbningstid, og skriv dig på sedlen på døren for at få plads. Et godt stykke ude af Mulholland Highway ligger den 100 år gamle restaurant The Old Place, der føles som at træde ind i en filmkulisse. Serveringen er tiptop, og de blå majspandekager er et must til din brunch. Lige nu taler hele byen desuden om The Edison, der ligger i Downtown i et gammelt el-værk og er det hippeste hippe. Drinks, show, 1920’erstemning og fancy amerikansk mad – ribs og steaks. Dresscode: ingen gummisko.” Ramen Nippon 6900 Reseda Boulevard Suite B, Reseda. Shibuya 4774 Park Granada, Calabasas The Old Place 29983 Mulholland Highway Cornell (aka Agoura) The Edison 108 West 2nd Street, Los Angeles,

Hvor skal jeg gå hen, hvis jeg bare vil have det hyggeligt?

Tag en pause i Huntington Botanical Gardens i Pasadena.

magasinetliv.dk

edisondowntown.com

“Pasadena er en selvstændig by i byen og har en botanisk have, hvor der er utrolig fredfyldt. Besøg også den gamle hippie-bydel Venice syd for Santa Monica, hvor gaden Abbot Kinney er god at ose i med små cafeer og gallerier. Der er også kilometerlange sandstrande, skaterparker og meget god underholdning i at kigge på mennesker med overdrevne kroppe.” Huntington Botanical Gardens 1151 Oxford Road, San Marino, huntington.org

Snup en Dirty Martini på det nye in-sted, The Edison.

109


Det skal du vide om

dit abonnement

Vi gør vores bedste for, at du er tilfreds med dit abonnement på Liv. På vores hjemmeside kan du nemt og bekvemt få svar på de fleste ting v ­ edrørende dit abonnement.

magasinetliv.dk/kundeservice Få information om dit abonnement

Ændr betalingsperiode

Se saldo på dit abonnement

Få svar på de mest almindelige spørgsmål

Tilmeld dig PBS

Ændr adresse

Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt eller telefonisk: Benjamin Media A/S Finsensvej 6D 2000 Frederiksberg Att.: Kundeservice

Telefon: 3910 3071 Man-tors kl. 9-16 Fredag kl. 9-14.30

Forkæl din krop med sunde vitaminer... Én tablet om dagen – du behøver ikke mere... Vitaminer er næringsstoffer, som er nødvendige for at kroppen kan fungere optimalt. Med Den Grønne Vitaminserie styrker du kroppens funktioner:

B-Vitamin B1Hjertefunktion B2 Energiomsætning B3 Nervesystem B5 Mental aktivitet B6 Regulerer den hormonelle aktivitet B12 Ældrevitaminet - også vigtig for vegetarer B Combi Med alle 8 B-vitaminer

A-Vitamin Syn, hud og slimhinder

Folsyre Normal celledeling også under graviditet

D-Vitamin Solskinsvitaminet - vigtigt for alle aldersgrupper

NYH E D

K2-Vitamin Knoglestruktur

C-Vitamin Immunforsvar og energiomsætning Cal-Mag C Knogler, tænder og muskler

Den Grønne Vitaminserie fås i helsekostbutikker og udvalgte Matas butikker, apoteker og supermarkeder. dansk farmaceutisk industri a-s · telefon: 4486 0550 · Se hele serien på www.dkpharma.dk DFI DGS 225x148+3.indd 1

22-01-2012 20:42:04

Liv nr. 16  

Danamrks eneste magasin til kvinder +40

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you