Page 1

Billund Bad & Wellness

1

Priser og informationer kan ses p책 vores hjemmeside: www.billund-bad.dk


Billund Bad Oplev Billund Bad! Her bliver hele familien forkælet i et moderne bad, udstyret med svømmebassiner, en vild rutsjebane, et lækkert Wellness Center og et cafeteria. Der er mulighed for at svømme, lege eller blot slappe af i spabadet. Der er god plads til hele familien og vandhunde i alle aldre. De små kan plaske i de to bassiner med lavt og ekstra varmt vand. Afslut din svømmetur med Wellness Centeret og nyd til sidst en kop kaffe eller en sodavand. Svømmehallen Det store 25 meter bassin har både 1 og 3 meter vipper. Vandet har en konstant temperatur på 27,5o, og de små bassiner en temperatur på 30,5o.

Vandrutsjebane Oplev den udfordrende vandrutsjebane ”Black Hole” på 64 meter med forskellige lyseffekter og musik. Wellness Center I dette område kan du virkelig slappe af og forkæle dig selv. Der er et stort spabad med krystalrent vand på 38°, et dampbad og en lækker sauna. Som en ekstra forkælelse er der varme liggebænke, antidepressionslys og et afslapningsområde samt køligt drikkevand. Cafeteria og kiosk Efter en dejlig badeoplevelse kan du slappe af med udsyn til svømmehallen i vores hyggelige forhal og cafeteria. På gensyn! Når du forlader badet, tror vi, at du og din familie vil tænke tilbage på en dejlig dag med lyst til at besøge Billund Bad igen en anden gang.

2


Hvem er brugerne? Offentlig åbning Billund Bad er byens bad for alle lokale borgere og gæster fra hele verden. I den offentlige åbningstid kan de svømme og lege i svømmebassinerne eller slappe af i Wellness Centret.

Svømmeklubben Billund Svømmeklub er blandt idrætsforeningens største med mange hold og ca. 600 medlemmer. Der er tilbud for alle aldersgrupper og ambitionsniveauer fra motionistsvømmer til konkurrenceniveau.

Gravide Via motion og vandgymnastik i det varme bassin tilbydes gravide under ledelse af en erfaren kvindelig træner lindring af graviditetsgener.

Ungdomsskolen De 14-18 årige kan lære basal dykning med snorkel og apparat i Billund Ungdomsskole.

Babyer Fra det lille barn er få uger gammelt har det glæde af at komme i det varme vand, i en tillidsfuld atmosfære med sine forældre. Skolesvømning Kommunens skolebørn får et livsvigtigt tilbud om at lære svømning i skoletiden. Børnene bliver fortrolige med det våde element, samtidig får de sund motion.

Pensionistsvømning Et attraktivt tilbud er pensionistsvømning. Hver tirsdag og torsdag uden for ferier kan ældre nyde en tur i svømmebadet og Wellness Centeret - efterfulgt af en kop kaffe og en snak. Morgensvømning Der er tilbud om at svømme om morgenen i Billund Bad for de morgenfriske. Denne supergode start på dagen er for alle. 3


Wellness behandlinger

Har du lyst til at forkæle dig selv ekstra meget, tilbyder Billund Bad en række lækre kropsbehandlinger. Nyd en afslappende kropspeeling, en mudderindpakning, en ansigts- eller fodbehandling. Gør-det selv behandlinger Billund Bad tilbyder også produkter til gør-det-selv behandlinger: Ansigtsmaske, fodsalt til et dejligt fodbad samt kropspeeling.

Alle produkterne kan med anvisning og råd om brugen købes i billetsalget. Priseksempel på gør-det-selv fodbehandling med peeling, fodsalt og fodcreme: 55 kr. Produkterne er alle naturprodukter, uden parfumer, parabener og hormonforstyrrende stoffer. For yderligere oplysninger se www.billund-bad.dk

illund Bad

deler idéen om at lege er at leve. Hele familien kan som er moderne, allround udstyret med ne og et lækkert Wellness Center. Der er mulighed pe af i spabadet. Der er god plads til hele familien må kan plaske i de to bassiner med lavt og ekstra r med Wellness og til sidst en kop kaffe eller en

Prisliste:

Billund Bad kan som en spændende nyhed Priseksempel på 55 min behandling: TM - - - Thai Massage tilbyde Thai-massage ved Nuchsiam 350 kr. Book blid en tid på www.billund-bad.dk Traditionel Thai massage er en kombination af akupressur, stretching af energilinjer i kroppen. Kaestner, i daglig tale kaldet Joy.og lette strækøvelser til bearbejdning Se mere på www.siam-billund.dk. Joy tilbyder traditionel Thai-massage, 55 minutter kr. 270,€ 38,o mens de små en konstant temperaturAroma på 27,5 , Olie-massage samt85fodmassage. minutter kr. 390,€ 54,-

. Der er vipper på henholdsvis 3 og 1 meter.

hbane ”Black Hole” på hele 64 meter med running

o

vand og luft. Prøv den megastore spa på 37,5 , o auna på 90 . Desuden som en ekstra forkælelse bænke, antidepressionslys og afslapningsområde.

4

115 minutter

kr. 490,-

€ 66,-

5-turs kort a’ 1 time

kr. 1120,-

€ 152,-

OM - - - Aroma Olie Massage Olie massage har en afslappende effekt på muskler og lindrer smerter eller spændinger. 55 minutter

kr. 300,-

€ 42,-

85 minutter

kr. 430,-

€ 58,-

115 minutter

kr. 530,-

€ 72,-


Børnefødselsdag Lav en super-fødselsdag for alle de små gæster til fødselsdagen. Efter badet som inkluderer entré til svømmehal, rutsjebane, legeredskaber etc. tilbyder vi børnemenuer samt borddækning med dug, servietter, lys og flag.

MENU 1 Pommes frites 1 krus sodavand 5 kr. slik Pris: 65,- kr. pr. barn

Forældre har fri entré til svømmehal samt en gratis kop kaffe. Ring og reserver dato i god tid på tlf. 75 33 15 08

N.B. Ingen børnefødselsdage i juli måned!

MENU 2 Pommes frites 1 rød pølse 1 krus sodavand 5 kr. slik Pris: 75,- kr. pr. barn

MENU 3 Pommes frites 1 fiskefilet 1 krus sodavand 5 kr. slik Pris: 75,- kr. pr. barn

Pensionistsvømning Pensionistsvømning er et attraktivt tilbud til ældre, der året igennem vil holde sig i form og nyde samværet med andre i Billund Bad. Pensionistsvømning inkluderer svømning og Wellness (sauna, dampbad og spa).

Tirsdag og fredag fra 09:30 - 10:30. (i skoleferier er der ingen svømning). Prisen er 550 kr. pr halvår (det forudsætter medlemskab af foreningen Billund Bad, som kan tegnes i billetsalget for 50 kr. pr. år). 5


hallen

Hjælp til alle i Billund med ondt i kroppen

ip 2 klip 1 klip

Billund Bad er blandt de første i landet, der tilbyder nænsom og effektiv lindring til de ømme punkter. Aqua Punkt er en helt ny måde at træne på i svømmehallen. Det er skabt til alle, der døjer med skavanker som ondt i ryggen, spændinger i nakken og svage knæ.

ekort barn pr. måned 125 kr. ekort voksen pr. måned 250 kr. der fra den første i en måned kun købes af medlemmer. gent pr. år 50 kr.

g 65 kr. pr. deltager (se flere

Center

Omkring halvdelen af alle danskere har haft ondt i led, ryg eller muskler inden for de sidste 14 dage. Og det er alt, alt for mange. Men med den rigtige træning kan mange få det bedre og forebygge, at smerterne kommer igen. Aqua Punkt er et gratis tilbud til alle svømmehals-brugere, udviklet i samarbejde med Gigtforeningens eksperter. - Gigtforeningen har mange års erfaring med træning i varmtvands-bassiner. Det er nemlig en af de få muligheder, mennesker med alvorlige gigtsygdomme har for at dyrke motion, uden at det gør ondt. Denne unikke viden overfører vi nu til de almindelige svømmebassiner. ”Vand er jo en fantastisk træningspartner. Det hjælper dig til at styrke dine led og muskler, uden at du overbelaster kroppen,” siger fysioterapeut Lene Mandrup fra Gigtforeningen.

Hjælp til alle i Billund Vi med ondt i kroppen har badeassistenter i Billund

Bad som har gennemgået AquaCoach-kursus. AquaCoachen kan hjælpe dig i gang med træningen, rådgive og komme med forslag

mehal 75 kr. til variationer. 300 kr. Billund Bad er blandt de første i Danmark,

der tilbyder Aqua Punkt, som giver en nænsom og effektiv lindring af de ømme punkter. Aqua Punkt er et nyt og gratis tilbud til alle Billund Bads brugere, udviklet i samarbejde med Gigtforeningens eksperter.

Halvdelen af alle danskere har ofte ondt i led, ryg eller muskler. Aqua Punkt er skabt til alle, der døjer med skavanker som ondt i ryggen, spændinger i nakken og svage knæ. Aqua Punkt kan lindre og forebygge, at smerterne kommer igen.

Kom ind og få en folder med, så kan du læse meget mere om Aqua Punkt 6


Bliv medlem af Billund Bad Vidste du, at der bag den selvejende institution Billund Bad står en forening? Det begyndte i 1969 Vi er helt tilbage før 1969, hvor initiativrige folk i byen gik sammen og etablerede det tidligere friluftsbad som en selvejende institution. Foreningen Billund Bad holder generalforsamling i foråret, hvor der aflægges beretning om årets gang. Desuden aflægges årsregnskab, ligesom der vælges 5 medlemmer til bestyrelsen. Udover de valgte bestyrelsesmedlemmer indgår repræsentanter fra Billund Svømmeklub og skolerne. Frivilligt arbejde sikrer byens bad Der ligger et stort frivilligt arbejde bag Billund Bad. Opgaverne er mange og kræver mange hænder. Vi har heldigvis et rigtigt godt samarbejde med kommunen og de forskellige brugergrupper af badet.

Vi har brug for opbakning I bestyrelsen og ledelsen af Billund Bad sætter vi stor pris på opbakningen fra vore medlemmer og vi ser meget gerne, at vi får endnu flere medlemmer. Hvad får du så som medlem udover at støtte en god sag i lokalområdet? • •

Adgang til og indflydelse på generalforsamlingen Særlige vilkår for medlemssvømning f.eks. pensionister og morgensvømmere

Hvorfor ikke blive medlem i dag? Gør alvor af det. Et medlemskab koster kun 50 kr. om året. Du kan betale ved besøg i Billund Bad eller via netbank på vort kontonummer i Den jyske Sparekasse: 074 1792311. Husk at oplyse navn. Vi glæder os til din tilmelding.

7


Udgivet af Billund Bad i anledning af jubilæumsår. Copyright 2010 @ Billund Bad Ansvarshavende redaktører: Jørgen Eeg Sørensen og Lars Madsen Layout: Benedikte Stoustrup Fuglsang - Tryksted: HANSENBERG, Kolding Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i pris og åbningstider mv. - Tak til bidragsydere og HANSENBERG for udarbejdelse og tryk.

Billund Bad - www.billund-bad.dk

Billund Bad & Wellness folder  

Lavet i forbindelse med deres jubilæum, indeholder info omkring svømmehallen og wellness afdelingen.

Billund Bad & Wellness folder  

Lavet i forbindelse med deres jubilæum, indeholder info omkring svømmehallen og wellness afdelingen.

Advertisement