Page 1

2MKA Portofolie Benedicte Jenssen


Om meg Benedicte Jenssen, 18 책r, Vennesla VGS, medier og kommunikasjon.


Fotografi I denne perioden fikk vi i oppgave å ta et portrettbilde i studio og bruke lyssettinger og andre rekvisitter for å etterligne et annet studiobilde vi fant på nett. Vi fikk også i oppgave av en oppdragsgiver å ta bilde av det nye kulturhuset i Vennesla sentrum.


Grafisk design I denne perioden fikk vi i oppgave å lage valgbrosjyre for et valgt parti. Jeg fikk for høyre. Målgruppa for brosjyra er førstegangsvelgere i Vennesla


Web design I denne perioden fikk vi i oppgave å lage en nettside som skulle være en læreside. Målgruppa er førstegangsbrukere. Jeg valgte å lage en læreside for fotografi.


grafisk ptf design I denne oppgaven fikk vi fri oppgave 책 kunne lage det vi ville av et grafisk produkt. jeg valgte 책 lage en alfabetbok for barn som just har begynnt p책 skolen.


ptf

Fotografi

I denne perioden fikk vi i oppgave 책 ta sportsbilder til et bilde som skulle henge i Byremohallen. Vi fikk ogs책 i oppgave 책 ta en selvportrett som fortalte noe om oss selv som person.


eksamen På eksamen valgte jeg en oppgave hvor jeg skulle lage en turistbrosjyre for Vennesla. Målgruppa er voksne mennesker på 25 år, og også barnefamilier.


2011-2012

portofolie  
portofolie  

ergqehqrhrthrthqrhwrth

Advertisement