Page 1

c

En fi

v Mi a lm

sy

uc S l e ha

Rachel McAdams Channing Tatum

Elsk meg

igjen


Elsk meg igje

Hva ville du gjort om den du elsket plutselig ikke kje igjen? “Elsk meg igjen” (The Vow) er et romantisk d med Rachel McAdams og Channing Tatum.

Paige (McAdams) og Leo (Tatum) er et ungt og forelsket kunsterpar, bosatt i Chicago. En bilulykke ødelegger plutseli felles lykke. Leo klarer seg, mens Paige havner i koma. Når h våkner har hun ingen minner knyttet til deres forhold, og kje lenger igjen sin kjære. Tiden fra jusstudiene husker hun deri satt. I hennes bevissthet er hun fortsatt forlovet med den sja forretningsmannen Jeremy, som nå, lenge etter bruddet fort godt øye til henne.

Ettersom tiden går innser Leo at Paige sin hukommelse ikke komme tilbake. Fast bestemt på å ikke miste henne, beslutte gjøre alt som står i hans makt for å vinne hennes gjerte. Igjen


en

ente deg drama

ig deres hun endelig enner ikke imot fortarmerende tsatt har et

e vil er han 책 n.


Jeg lover å hjelpe deg å elske livet, alltid holde deg med ømhet og ha tålmodighet slik kjærligheten krever. Til å snakke når ord er nødvendig, og for å dele stillheten når de ikke er nødvendige, og å leve i varmen av ditt hjerte og alltid kalle det hjem. - Paige.


Jeg sverger å elsker deg på alle måter, nå og for alltid. Jeg lover å aldri glemme at dette er “en gang i livet” kjærlighet. Jeg lover å elske deg, uansett hvilke utfordringer som kan bringe oss fra hverandre, vil vi alltid finne en vei tilbake til hverandre. - Leo


m u t a T g Channin

tum er en a T w e h t t a M 1980. Channing i t d ø f r le il p skues amerikansk e som modell før han er ri ar k n si te yn eg b Han har opptrådt an H . er lm fi se er iv d i opptrådte et She’s the n an t n la b , er lm fi te n i en rekke kje r John. ea D g o s, ie em n E c li b u Man, Step Up, P

Han har og vært med i TV-reklamer. De mest kjente reklamene var for brusmerker som Mountain Dew og Pepsi i 2002. Senere signerte han en kontrakt med et modellbyrå i Miami og han opptrådte blant annet i Vogue magazine.


Rachel Mc

Adams

Rachel Anne M cAdams er en kanadisk skuespillerinn e født i London i 1978. Hun begynte med kun stløp da hun var fire o g begynte med skuespill da hun var tolv år gam mel. Det skjedde på te atersommerskolen i S t. Thomas.

Hennes gjennombruddsrolle var som «dronningbien» Regina George i filmen Mean Girls (2004). Hun hadde deretter en ro lle i The Notebook.


Norgespremiere

18.05.2012

Elsk meg igjen  

uehrgkjehfbkjghwjer

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you