Page 1

Bella Business

Københavns nye erhvervsomrüde


Bella Business – Københavns nye erhvervsområde Bella Business er Københavns nye erhvervsområde og ligger i det nye Bellakvarter ved siden af Bella Center Copenhagen. Området kommer til at rumme erhverv, handel, konference- og hotelfaciliteter og bliver præget af mange forskellige typer virksomheder med nationalt og internationalt udsyn. Området kommer til at rumme ca. 6.500 arbejdspladser, og der vil både være mindre og større virksomheder, der kan leje sig ind i kontorfællesskaber samt større kontordomiciler.

Skræddersy dit eget kontordomicil I Bella Business er der mulighed for at skræddersy sit eget kontordomicil. Det betyder, at du kan indrette kontorlandskaber som storrumskontorer eller udlægge dem med en større andel af celle- eller gruppeformationer alt efter din virksomheds behov og ønsker. Samtidig kan du tilpasse kvadratmeterne til netop din organisation.


Lavenergibyggeri med godt indeklima Erhvervsejendommene i Bella Business opføres som lavenergibyggeri med fokus på bæredygtighed. Den ambitiøse energiramme vil give gode energibesparelser for ejendommen. Samtidig skabes der et behageligt indeklima og et godt arbejdsmiljø for virksomhedens medarbejdere.

Egen parkering i parkeringskældre og parkeringshuse Kontorejendommene i Bella Business etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 2.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen. Det giver Bellakvarter en særlig høj parkeringskapacitet, som sikrer det nødvendige antal parkeringspladser.


Et mangfoldigt bykvarter Bella Business ligger i det nye Bellakvarter, som er en mangfoldig bydel, hvor mennesker bor, arbejder og mødes. Inspirationen til Bellakvarter er hentet i de klassiske københavnske københavnerkarréer og i brokvarterer, og er et lokalt kvarter med et rigt byliv, caféer, grønne parker, butikker og erhvervsmiljø.

Lokalt bymiljø og pulserende erhvervsliv Bellakvarter er et eksempel på, hvordan et nyt, mangfoldigt bykvarter kan spille sammen med et dynamisk og internationalt erhvervsområde. I dagtimerne summer kvarteret af forretningsfolk, cafébesøgende og lokale erhvervsdrivende, mens der tændes lys i byhuse og lejligheder om aftenen. I weekenden befolkes kvarterets legepladser og parker af legende børn og lokale familier sammen med internationale hotelgæster og messebesøgende til Bella Center Copenhagen.


En frodig bydel, hvor naturen er nærværende Byrummet omkring erhvervsområdet bindes sammen af en grøn strækning, som bliver et karakteristisk islæt i bevægelsen til og fra kontormiljøerne. Bydelen ligger klods op af Amager Fælled og er designet, så naturen kan mærkes i kvarteret. De mange grønne pladser og lommeparker bindes sammen af frodige alléer, og vandet er nærværende i bydelens avancerede regnvandshåndteringssystem i kanaler og søer.

Dynamisk samspil mellem kontormiljøer og byliv I udviklingen af erhvervsområdet er der stærkt fokus på, hvordan indretning og placering af kontormiljøer kan styrke virksomheders netværk, samspil og innovation. Samspillet mellem kontormiljøer og byliv er et væsentligt og vigtigt aktiv. Bylivet skal trækkes ind i stueetagerne, mødeaktiviteter skal kunne finde sted på byens caféer, på gåture og i parkerne i området.


Du bliver en del af et internationalt erhvervsmiljø Det allerede eksisterende erhvervsliv i Bella Center Copenhagen er med til at skabe et vibrerende erhvervsmiljø i området. Bella Business er blandt andet base for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedkontor i Bella Center Copenhagen.

Et mangfoldigt erhvervsområde Bella Business rummer også International House, som huser en række mindre virksomheder og Start Ups inden for blandt andet gaming, grafisk design og IT. Som erhvervslejer i Bella Business bliver du således en del af et mangfoldigt erhvervsområde, som både rummer små kreative erhverv og store virksomheder med internationalt udsyn.


Du får kontor i et inspirerende erhvervscentrum Bella Business er destination for nogle af Danmarks førende erhvervsvirksomheder inden for tec, medicinal, shipping, finans og sundhed, som afholder konferencer, årsmøder og messer i Bella Center Copenhagen. Som lejer i Bella Business får du kontor i et inspirerende erhvervscentrum, som besøges af topledere og erhvervsfolk fra hele verden.

Bella Center Copenhagen åbnes op De kommende år åbnes Bella Center Copenhagen op. Der er planer om at etablere nye indgange, renovere facaderne og trække livet ud i gaderne, så der skabes synergi mellem centerets aktiviteter og livet i det nye bykvarter. Samtidig etableres der en ny stor messe- og kongreshal, som tiltrækker nye, spændende arrangementer til kvarteret – og til København.


Unikke møde-, hotel- og konferencefaciliteter Som nabo til AC Hotel Bella Sky, Bella Center Copenhagen og Comwell Conference Center får I som erhvervslejere adgang til leje af en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen. Som erhvervslejer kan du således hente dine nystrøgne skjorter i Bella Center Copenhagen, holde kundemøder i Comwell Conference Center, spise frokost på 23. etage i Sky Bar og indlogere internationale forretningsgæster på AC Hotel Bella Sky. Samtidig kan din virksomhed holde årsmøder, promotion events og konferencer i Bella Centers auditorier og kongressale med tilhørende forplejning fra hotellets udsøgte restauranter.


Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter og til Lufthavnen på 15 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum. •

150 meter til Bella Center Metro st.

500 meter til Øresundsmotorvejen

5 km til Lufthavnen

4 km til Københavns Centrum

25 meter til Amager Fælled


Erhvervsejendommene i Bella Business udlejes gennem Newsec Advisory A/S Silkegade 8, stuen 1113 København K +45 33 14 50 70

Kontakt Jan Møbius, associeret partner +45 27 78 20 60 jan.moebius@newsec.dk

Newsec Advisory A/S er ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Siden etableringen i 1991 har virksomheden opbygget en solid platform for rådgivning, formidling og udlejning inden for erhvervs- og investeringsejendomme.


BellarĂŚkkerne


Bella Business

Bellakvarter udvikles af Solstra Development A/S Center Boulevard 5 2300 København S info@bellakvarter.dk

Parterne

Karrékvarteret

Masterplanen bag Bellakvarter er skabt af Solstra Development i et tæt samarbejde mellem COBE og Vilhelm Lauritzen Arkitekter. De to tegnestuer har arbejdet sammen på en række projekter – blandt andet Krøyers Plads, der har vundet den prestigefulde MIPIM pris som verdens bedste boligbyggeri.

Se mere om Bella Business på bellakvarter.dk


@bellakvarter #bellakvarter bellakvarter.dk

Bella Business erhvervsbrochure marts 2018  
Bella Business erhvervsbrochure marts 2018