Page 1


PA БО ТA

Класичниот стил и елегантните деловни парчиња се повторно модерни. Можеби не би изгледале добро ако ги носите во диско или на излегување, но дефинитивно се атрактивни за да ги носите на работа.

Модел: Андреа Златков (Подиум) / Шминка и фризура: Студио Диенси / Шминкано со: Bourjois /

Одиме на

UNIQUEFashion

 ЈАНУАРИ 2012 UNIQUЕ 63


UNIQUEFashion

Стајлинг: Бojaнa Makcuмobcka Фoтoгpaфија: Mapko Mapkocku 62 UNIQUE ЈАНУАРИ 2012


Bella едиторијал  
Bella едиторијал  

Bella едиторијал во месечниот магазин Unique