Page 1

KOOPZONDAG 29 SEPTEMBER GEOPEND VAN 13.00-17.00 UUR

Molenstraat 5 Roosendaal t 0165-53 78 89 www.bogersherenmode.nl


STIJLVOL! ALLE STIJLEN VAN MODERN TOT KLASSIEK. WAT U MAAR WILT, MAAR ALTIJD COMFORTABEL EN KWALITATIEF HOOGSTAAND. ACTIVE WEAR, FORMAL WEAR, CASUAL WEAR EN JEANS...ALLES VINDT U BIJ BOGERS XL HERENMODE!

ER VERANDERT WAT BIJ BOGERS XL HERENMODE! Vorig jaar ontving u nog ons papieren magazine ‘groots’ voor een overzicht van onze nieuwe collectie, onze winkel en koopzondagen. Dit jaar gaan wij digitaal! U komt ons tegen op facebook, onze website is geheel vernieuwd en wij zijn momenteel bezig met het inrichten van ons eigen YouTube-kanaal. Dat betekent niet dat u geen post meer van ons krijgt. Minimaal een keer per kwartaal ontvangt u onze gewijzigde brochure ‘groots’, kleiner en fijner en gericht op het nieuwe seizoen. Ook de berichtgeving omtrent de sale blijft gelijk. Heeft u nog vragen? Kom gerust langs of vul het contactformulier in op onze website: www.bogersherenmode.nl.

SPECIALE ACTIE OP FACEBOOK Wij zijn balsponsor van NAC-Breda en u profiteert mee! Voor onze actieve likers op facebook verloten wij dit seizoen de gesigneerde wedstrijdbal van thuiswedstrijden!

Like ons op facebook en doe mee!

‘On the move’ is het motto voor onze nieuwe wintercollectie. De dynamiek en het avontuur spat er vanaf. Onze maten gaan van 2XL tot 8XL.

Bogers XL Herenmode Groots HW 2013  
Bogers XL Herenmode Groots HW 2013  

Bogers XL Herenmode voor de grote en lange man. Alle stijlen in de maten van 2xl - 8xl. Alvast een voorproefje!

Advertisement