Page 1

OPVALLEN(D)!

Veel nieuwe artikelen bij BeGlobal Promotions. Lees meer op pagina 6.

TRENDS...

Kijk op pagina 20 voor de laatste trends voor Promotionele artikelen.

BEGLOBAL PROMOTIONS, RELATIEGESCHENKBEDRIJF VAN HET JAAR! lees op pagina 4 waarom!


INDEX Voorwoord...................................... Pg.3 De wereld van BeGlobal................. Pg.4 Opvallen(d)!................................... Pg.6 Awards!........................................... Pg.8 Nieuwe website!.............................. Pg.10 Niet in één magazine te vatten........ Pg.12 Scoren met Oranje.......................... Pg.14 Recharge......................................... Pg.16 Klant in the picture: WABCO............ Pg.18 Trends............................................. Pg.20 Let’s play ball!................................. Pg.24 Thema’s... Om iets mee te doen...... Pg.26 Trading........................................... Pg.30 USB Sticks....................................... Pg.31 Schrijfwaren.................................... Pg.32

VOORWOORD Betrouwbaarheid is het woord dat het meest gerelateerd werd aan BeGlobal Promotions in 2013. Dit woord komt expliciet naar voren in het jury rapport bij onze verkiezing tot Promotional Company of the Year 2013 en in het onderzoek dat wij in december hebben verricht onder onze klanten. Voor ons is dit een prettige constatering. Wij zijn uiteraard van mening dat dit van groot belang is, maar hoe belangrijk is dit nu eigenlijk voor onze klanten? Onze klanten moeten er immers op vertrouwen dat hun promotionele campagne bij ons in goede handen is. Bij een assortiment van meer dan 40.000 artikelen en ook veel custom made producties, kan er immers van alles misgaan. Anders dan bij retail artikelen worden promotionele artikelen rechtstreeks verbonden aan het bedrijf van onze klanten, hun logo en hun reputatie. Promotionele artikelen worden ingezet ter bevordering van deze reputatie. Betrouwbaarheid van de leverancier en het product is vaak doorslaggevend voor een goed eindresultaat. BeGlobal Promotions is zich bewust van deze verantwoordelijkheid. Hoe wij dit doen? Wij werken met unieke systemen waarin wij stapsgewijs de kwaliteit van de productie controleren. Wij gaan alleen partnerschappen aan met goede, betrouwbare leveranciers. Meedenken, oplossingen bieden en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij investeren in deskundigheid van ons hele team, zodat iedereen bij ons in staat is een deskundig advies te geven. In 2014 gaan wij u ervan overtuigen dat betrouwbaarheid en creativiteit bij BeGlobal Promotions hand in hand gaan. In dit magazine presenteren wij veel nieuwe artikelen en manieren om uw promotionele campagne nog meer glans te geven.

Merken in de spotlight.................... Pg.34 Promotionele producten nu ............ Pg.38

BEGLOBAL WERKT VOOR U!

Marco Horneman

&

André Noordwijk


4

Hoofdcat | Subcat

DE WERELD VAN BEGLOBAL PROMOTIONS Net als in 2012 won BeGlobal Promotions in 2013 wederom de prijs van Promotional Company of the Year. Hiermee mogen wij ons al twee jaar het beste bedrijf van Nederland in promotionele artikelen noemen. Iedereen bij BeGlobal Promotions is zeer gelukkig met deze mooie onderscheiding, omdat het gezien kan worden als een beloning voor onze inspanningen om voortdurend beter te worden.

lopende opdrachten in werking gezet worden, waarbij de klant zelf snel en overzichtelijk alle informatie met betrekking tot de levering en facturatie aan kan geven. U leest meer over ons Klantenportaal op pagina 10 van dit magazine.

Na het winnen van onze onderscheiding in 2012 hebben wij er bewust voor gekozen om een aantal dingen in onze strategie te wijzigen. BeGlobal Promotions heeft namelijk het streven om op de lange termijn ook als de top in de branche gezien te worden. Hiermee werd 2013 voor ons een enerverend jaar waarin wij u voorstelden aan uw Klantenportaal, een wijziging aanbrachten in onze verkoopstructuur, onze nieuwe website ontwikkelden, ons creatieve proces verbeterden en u vroegen om uw mening over ons.

PERSOONLIJK EN CREATIEF

Bij BeGlobal Promotions geloven wij oprecht dat de klant centraal staat in iedere activiteit van het ondernemen. Een snelle en transparante manier van communiceren naar alle relaties en belangengroepen staat hierin centraal. Het voeren van een platte organisatie met daarin veel ruimte voor zelfontwikkeling is hierin een essentiële bouwsteen. Door op een informele, doorzichtige en snelle manier te corresponderen en te handelen, biedt BeGlobal Promotions een totaal pakket van diensten aan zijn klanten. Met ons enthousiasme en pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat relaties langdurig en op plezierige wijze met ons zaken blijven doen. Onze bedrijfscultuur is onderscheidend en wordt gekenmerkt door openheid, productkennis, enthousiasme, creativiteit, stijl, constante kwaliteit, zorg voor details en verwantschap met onze klanten en leveranciers. BeGlobal Promotions neemt in de markt een leidende positie in door onderscheidend te opereren op het gebied van klantenservice en productinnovaties.

KLANTENPORTAAL

Het Klantenportaal werd op 1 juli 2013 geïntroduceerd met als doel om onze klanten meer zicht te geven in de artikelen die zij bij ons aanvragen. Als bonus krijgen onze klanten 1 op 1 zicht in het beheer van hun logo’s en artwork. Hierbij hebben onze klanten ook de mogelijkheid om deze bestanden te downloaden en te gebruiken voor drukwerk en andere uitingen. Hierbij is al het artwork gecontroleerd door onze studio. In het Klantenportaal kunnen ook

Als marketeer heeft u behoefte aan creatieve ideeën. Dit geldt voor grote bedrijven, maar ook in een kleinere organisatie bent u gebaat bij creatieve voorstellen. In 2013 hebben wij ervoor gezorgd dat u door onze accountmanagers nog beter ondersteund wordt. Dit hebben wij gedaan door aanpassingen in onze software, maar vooral door ons team uit te breiden met een professionele binnendienst. Door deze ondersteuning heeft uw accountmanager meer tijd om creatieve ideeën voor u te uit werken.

RAPPORT In december 2013 deden wij een onderzoek onder 400 klanten. Wij werden beloond met deze mooie cijfers op een schaal van 1 tot 10: Kwaliteit: 8 Klantvriendelijkheid: 9 Enthousiasme: 9 Betrouwbaarheid: 9 Innovativiteit: 8 Creativiteit: 8


Hoofdcat | Subcat

NIEUWE WEBSITE

Binnen enkele weken verwachten wij onze nieuwe website aan u te presenteren. Op onze nieuwe website zullen de producten beter te vinden zijn, kunt u informatie over producten bekijken en actuele informatie over product-marketing raadplegen. Onze website gaat het middelpunt voor promotionele ideeĂŤn worden. U leest meer over onze website op pagina 10 van dit magazine.

CREATIEF ZIJN

In een onderzoek van PromZ werd aangegeven dat creativiteit en originaliteit waarschijnlijk uw belangrijkste beweegredenen zijn bij het selecteren van een leverancier in promotionele artikelen. Van de ondervraagde gaf namelijk 65% aan hier zijn of haar leverancier op te selecteren. In ons onderzoek scoren wij een 8 op beide aspecten. Een goede reden om ons in 2014 extra in te zetten zodat wij u onze creatieve mogelijkheden kunnen laten zien. Als u besluit om ons dit jaar te bezoeken op het PromZ event, dan zult u zien dat wij meer dan 100 nieuwe artikelen op de beurs tonen. Ook in ons magazine hopen wij u te verrassen met veel nieuwe ideeĂŤn! Wij hopen door middel van dit magazine u een goed beeld te geven van ons assortiment en onze organisatie. Tevens hebben wij op onze website ruim 40.000 artikelen staan. Voor persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Als distributeur van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken streeft BeGlobal Promotions naar een groeiende toegevoegde waarde in de wijze van aanbieden van deze artikelen naar haar klanten.Hierin onderscheiden wij ons door de klant centraal te zetten in onze dagelijkse activiteiten. Wij zetten in op een organische groei met klanten bij wie BeGlobal Promotions een meerwaarde is voor de promotionele mix van de organisatie. BeGlobal Promotions is onderscheidend in het assortiment en services. Het assortiment typeert zich als innovatief en creatief. Door een voorkeurspositie te bemachtigen bij onze leveranciers, zijn wij in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Eventuele ontbrekende artikelen in ons assortiment worden ingevuld door eigen import, waarbij er gestreefd wordt om uitsluitend bij de bron in te kopen. Naast de uitgebreide collectie van artikelen is BeGlobal Promotions het beste geautomatiseerde bedrijf in de markt. Hierdoor kunnen wij sneller reageren op de behoefte van onze klanten en vloeien onze services, waaronder de studio, het Klantenportaal, productinnovaties, samen met persoonlijke verkoop en advies.

5


6

OPVALLEN(D)! Jaarlijks bezoeken de inkopers van BeGlobal Promotions vele beurzen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hierdoor hebben wij vele toevoegingen aan ons assortiment. Sommige zijn nuttig, maar zullen u niet zo snel verrassen. U kunt hierbij denken aan de nieuwe modellen schrijfwaren en nieuwe kleuren textiel, die wij verderop in ons magazine zullen behandelen. Er zijn echter artikelen die niet aan uw aandacht kunnen ontsnappen.

XOOPAR BOY SPEAKER SET Een kwalitatieve speaker waarbij u vanaf 1.000 stuks een eigen speaker kunt creëren. Artikelnr: 2105

Prijs op aanvraag

SELFI De selfi maakt het maken van een portretfoto nog gemakkelijker. Dit handige apparaatje wordt verbonden middels een app die gedownload kan worden via Apple of Android. Met de afstandsbediening maakt u vervolgens gemakkelijk een foto. Artikelnr: selfi

Richtprijs: € 9,61

PROMOTIONELE KOEKEPANNEN Onze Promotionele koekenpannen worden op de wand en bodem bedrukt en zijn leverbaar in uw eigen PMS kleur. Hierdoor wordt de koekenpan geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Artikelnr: 5PS-20-1

RACKPACK De Rackpack is een unieke wijnverpakking die ook na het geef-moment nog jaren meegaat. De Rackpack kan namelijk op meerdere manieren gebruikt worden als een wijnrek en blijft daardoor lang onder de aandacht van uw relatie. Artikelnr: 001

Richtprijs: € 11,31

Richtprijs: € 4,95


Hoofdcat | Subcat

7

LAVAZZA ESPRESSOMACHINE Een espresso machine van Lavazza voor op reis. Te gebruiken in uw auto of voor andere reisgelegenheden. Aan te sluiten op 12V. Geleverd incl. 16 capsules in verschillende smaken, een maatbeker en een draaghoes. Artikelnr: 6747_01

Richtprijs: € 135,00

WIJN DECANTER GINKGO SOLAR BOOM Design en kracht gaan hand in hand met de Ginkgo. Ginkgo heeft een geïntegreerde 4000mAh herlaadbare lithium batterij om je groene energie op te slaan. Artikelnr: P323.113

Richtprijs: € 107,95

Een wijn decanter in de vorm van een afsluitbare kraan. Deze Wijn decanter is een leuke mix tussen een grappig en nuttig artikel. Door deze decanter te gebruiken, komt er meer lucht bij de wijn en wordt jonge wijn zachter. Artikelnr: 11259600

QUATRO Quatro verenigt de 4 meest voorkomende stekkers in één kabel: Apple Lighting, Apple Dock, Micro USB en Mini USB. En met de handige sleutelhanger bent u voortaan altijd voorbereid om nieuwe connecties te maken. Geregistreerd ontwerp® Artikelnr: P302.023

IN ONTWIKKELING.. Sommige producten zijn te leuk om achter te houden. Op de PromZ event presenteren wij onze nieuwe Flip Cap! De boodschap zit verborgen in de flap van de cap. Vanaf 500 stuks heeft u al een custom made Flip Cap.

Richtprijs: € 12,90

Richtprijs: € 8,72


8

AWARDS! Promotionele artikelen staan al lang niet meer alleen bekend als saaie pennen en aanstekers. Sterker nog, steeds vaker lopen deze artikelen vooruit op de trends van de retail. De afgelopen jaren werden veel van onze artikelen onderscheiden met Red Dot Design Awards en IF Product Design Awards. Hieronder treft u een overzicht.

De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. Jaarlijks zijn er ongeveer 11000 inzendingen uit 61 landen.

ECLIPSE ZAKLAMP Eclipse is een design zaklamp die zeer milieuvriendelijk is omdat zij met zonneenergie wordt geladen. Volledig opgeladen kunnen de 4 LED’s meer dan 2 uur branden, perfect voor alle noodgevallen. Red Dot design award winner 2008 Artikelnr: P513.172

Richtprijs: € 9,67

THOR VEILIGHEIDSHAMER Thor is een veiligheidshamer voor spoedgevallen. Mocht u in een noodsituatie uw autoruit moeten verbrijzelen, dan helpt Thor u uit de brand. Red Dot design award winner 2013 Artikelnr: P239.323

Richtprijs: € 5,35

ODIN VEILIGHEIDSZAKLAMP Odin biedt u hulp in geval van autopech of ongeval. Alle noodzakelijke gereedschappen, van veiligheidslamp tot -hamer en gordelsnijder zijn verwerkt in de stevige houder. Red Dot design award winner 2013 Artikelnr: P239.313

Richtprijs: € 14,00

BOPP HOT Bopp Hot is een 600ml dubbelwandige en vacuüm isoleerfles met gematteerde body, aandruksluiting en mok met handgreep in contrasterende kleuren, ideaal voor de trendy koffie drinker. Red Dot design award winner 2012 Artikelnr: P433.225

Richtprijs: € 17,25


9 De IF Product Design Awards zijn geïntroduceerd in 1954 en worden jaarlijks uitgereikt tijdens de IF International Forum Design. Jaarlijks zijn er ongeveer 2000 inzendingen uit 37 landen, welke door een jury van experts worden beoordeeld. Een zeer geringe selectie hiervan ontvangt de prijs voor “outstanding design quality”. De beste ontwerpen ontvangen een IF gouden award, welke wordt aangemerkt als de “Design Oscar”.

BOPP COOL Bopp Cool is een fraai ontworpen 700ml Tritan fles die milieuvriendelijk, BPA-vrij, duurzaam, herbruikbaar is en u helpt het verschil te maken! Als u het koelelement in de vriezer plaats en vervolgens terug in de fles plaats heeft u gekoelde dranken, zonder deze te hoeven mengen met ijsklontjes. Red Dot design award winner 2012 Artikelnr: P436.105

Richtprijs: € 10,75

SCOTIA LIGHT DOWN Scotia light down jas is een moderne gevoerde jas. Zak met rits op de mouw is geschikt voor decoratie. Red Dot design award winner 2013 Richtprijs: € 92,86

Artikelnr: 3930544

CASCADE RUGZAK De Cascade rugzak is een waterdichte rugzak met gelaste naden, waterbestendige ritsen en dubbelzijdige coating. Tas wordt geleverd in een Elevate geschenkhoes. Red Dot design award winner 2013 Artikelnr: 11982200

Richtprijs: € 98,32

FLOW FLES De Flow fles is gemaakt van duurzaam tritan, een materiaal dat niet breekt, geen vlekken krijgt en niet gaat ruiken. Makkelijk mee te nemen dankzij de siliconenband. Inhoud 650 ml. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. Exclusief design. Siliconen en BPA vrij tritan copolyester. IF Award 2014 Artikelnr: 10030700

Richtprijs: € 8,72

CARVE BALPEN Exclusieve Marksman design balpen met draaimechanisme. Inclusief Swiss made vulling. Geleverd in een geschenkverpakking. IF Award 2014 Artikelnr: 10642902

Richtprijs: € 1,25


10

NIEUWE WEBSITE!

Medio maart lanceert BeGlobal Promotions de nieuwe website. Deze website is in lijn met de technische verbeteringen die wij de afgelopen jaren op de achtergrond hebben aangebracht en het Klantenportaal dat wij vorig hebben gelanceerd. Met de nieuwe website kunnen wij de volgende voordelen bieden:

ZOEKEN IS VINDEN!

Speciaal voor onze website ontwikkelden wij onze “vindbalk”. Middels een speciale zoektechniek komt u nog sneller bij de producten die u zoekt.

BEGLOBAL KLANTENPORTAAL

Op 1 Juli 2013 lanceerden wij het Klantenportaal. Het Klantenportaal is een unieke tool die u helpt bij het managen van uw product marketing. Allereerst geeft het Klantenportaal inzicht in uw order historie. In één oog opslag ziet u welke offerte, drukproeven of facturen u nog heeft openstaan. Ook informatie uit een verder verleden is gemakkelijk te raadplegen. Zo heeft u precies inzichtelijk welke artikelen u eerder heeft besteld en tegen welke kosten dit was.

MEER WETEN

De weergave van onze producten is verbeterd. Zo wordt het voor u gemakkelijker om informatie te vinden over beschikbare kleuren en gebruikte materialen. Inloggen op het Klantenportaal Een unieke feature in het Klantenportaal is artwork beheer module. In deze module beheren wij al het artwork dat u bij ons heeft aangeleverd. U kunt hier op een eenvoudige wijze het artwork downloaden, om in te zetten voor eventuele andere campagnes. Onze studio controleert het artwork, voordat het geüpload wordt. Zo weet u zeker dat u altijd de beschikking heeft over de juiste bestanden.

Meer informatie over producten

Blijf op de hoogte via onze Blogs!

OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS!

Op de nieuw website zullen wij alle recente informatie met u delen door middel van Blogs. In deze Blogs zullen wij u informeren over de nieuwste trends in product marketing, maar ook over achtergronden van bepaalde artikelen. Zo blijft u nog beter op de hoogte van wat er speelt.

Uw artwork bij ons in beheer.


11

BEGLOBAL OP FACEBOOK!

Nieuwsgierig hoe wij werken? Op onze Facebook pagina geven wij op een persoonlijke manier inzicht in onze dagelijkse gang van zaken. Verder publiceren wij ons product van de dag.

Volg ons ook op Facebook!

VOORRAADBEHEER = SIMPEL!

Even geen ruimte? Of liever toch één centrale voorraad voor al uw vestigingen? Vooraadbeheer is simpel bij BeGlobal Promotions. Via onze standaard voorraadmodule heeft u inzicht in al uw artikelen, de voorraadpositie en de prijzen. Wij houden uw artikelen kosteloos 1 jaar op voorraad. Vraag naar de mogelijkheden.


12

NIET IN ÉÉN MAGAZINE TE VATTEN….. Een basis assortiment van meer dan 40.000 artikelen is niet in één magazine te vatten. Buiten ons standaard assortiment, zoeken wij voor onze klanten ook nog eens geregeld naar andere producten en voeren wij daarnaast veel custom made producties. Er is dus werkelijk geen limiet in wat wij kunnen leveren. Hierbij treft u wel een overzicht van al onze standaard artikelgroepen:

AANSTEKERS

AGENDA’S EN KALENDERS

ANTISTRESS

AUTO ACCESSOIRES

COMPUTER EN ELECTRONICA

DASSEN EN STRIKKEN

DRANKEN

ECOLOGISCH

FOTOLIJSTEN

GELD EN IDENTITEIT

GEREEDSCHAP

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

HORLOGES

HUIS EN WONEN

IJSKRABBERS

KANTOOR EN ZAKELIJK


13

KERST

KLOKKEN

KUNST

LANYARDS

MEMOBLAADJES

NOTITIEBOEKEN

ORANJE

OUTDOOR EN VRIJE TIJD

PARAPLU’S

PERSOONLIJKE VERZORGING

PETTEN EN MUTSEN

PROMOFRUIT

REIZEN EN ONDERWEG

REKENMACHINES

SCHRIJFMAPPEN

SERVIES

SINTERKLAAS

SLEUTELHANGERS

SNOEP EN KAUWGOM

SPORT EN SPEL

TASSEN EN KOFFERS

TEXTIEL

USB PRODUCTEN

WIJNEN

ZAKLAMPEN

ZONNEBRILLEN


14

SCOREN MET ORANJE Op 12 juni trapt Brazilië af voor het WK voetbal in eigen land en is de hele wereld voor de 20e keer een maand lang in de ban van dit evenement. Traditioneel moedigen wij ons team aan in de bekende Oranje kleur. Voetbal kampioenschappen zijn bij uitstek het moment om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. U geeft namelijk een geschenk, dat een grote kans heeft om in gebruik genomen te

worden. Verder blijkt uit onderzoek dat 86% van de ontvangers van promotionele artikelen, zonder naar het logo te kijken, weet wie de gever is van het product. Met ons creatieve assortiment oranje artikelen helpen wij u om onderscheidende promotionele artikelen aan uw relaties te schenken. Op deze pagina’s treft u slechts enkele voorbeelden. Kijk op onze website www.scorenmetoranje.nl voor meer leuke ideeën.

CAXIXI De Caxixi is een Braziliaanse sfeermaker. De traditionele versies zijn enorme hits in Braziliaanse stadions. De Braziliaanse regering bestelde onlangs zelfs 180 miljoen Caxixi’s om uit te delen onder de bevolking. Dit laat duidelijk de enorme populariteit van de Caxixi zien.

APITO

Artikelnr: 10033900

De Apito combineert muziek, ritme en vreugde voor alle internationale voetbalfans. De Apito is een Braziliaans muziekinstrument waarmee de bekende Braziliaanse Samba drietoon gespeeld kan worden. Artikelnr: 10033800

Richtprijs: € 3,93

Richtprijs: € 2,73

AUTOBIKINI De Autobikini is een hoes die over de achterkant van de buitenspiegels geplaatst wordt. Uiteraard blijven de spiegels zichtbaar. De Autobikini wordt fullcolor bedrukt. Artikelnr: BG-CUST02

Prijs op aanvraag

CUSTOM MADE VOETBAL Elke promotie wordt leuk met promotionele voetballen. Wij hebben custom made ballen in verschillende kwaliteiten. Uiteraard maken wij gratis een digitaal ontwerp van uw custom made voetbal. Vraag ons naar de mogelijkheden. Artikelnr: BG-CM

Prijs op aanvraag


15

SLAP-ON FLUITJE De slap-on fluit is een fluitje die om de pols gerold kan worden middels de oude techniek van de klapbandjes. Een onderscheidend en betaalbaar geschenk. Artikelnr: 90474-N0026

Richtprijs: € 1,13

SAMBALLOON PRO U kunt de Samballoon Pro schudden als maraca’s voor een geweldig samba-geluid. Hergebruik mogelijk, druk op het tuitje en laat de ballon leeg lopen. Artikelnr: 11806701

Richtprijs: € 1,80

KARTONNEN VOETBALTAFEL Een voetbaltafel die in het geheel gemaakt is van stevig gerecycled bruin karton met houten stokken. De tafel is te personaliseren met stickers en ook de spelers zijn geheel zelf vorm te geven. Artikelnr: 001

CUSTOM MADE VLAGGEN

Prijs op aanvraag

Leverbaar in iedere denkbare maat en ieder ontwerp. Met onze custom made vlaggen kunt u alle kanten op! Wij leveren al custom made vlaggen vanaf 25 stuks. Prijs op aanvraag

Artikelnr:

ARORA HOODED SWEATER De Arora Full zip hooded sweater is slechts één van de voorbeelden waarmee u zich deze zomer kunt onderscheiden op het gebied van promotioneel textiel. De sweater is van hoge kwaliteit. Artikelnr: 38211333

Richtprijs: € 39,22

TAMBOERIJN DIENBLAD Een dienblad dat tevens als tamboerijn gebruikt kan worden en is uitgevoerd in de kleuren van de Braziliaanse vlag. Op onze website www.scorenmetoranje.nl vindt u meer artikelen die gebruikt kunnen worden om een voetbalfeest aan te kleden. Artikelnr: 44406

Richtprijs: € 2,14


16

Hoofdcat | Subcat

RECHARGE Door het gebruik van smartphones en tablets zijn we steeds meer afhankelijk geworden van batterijen en accu’s. Een lege batterij kan vaak vervelend uitkomen, vooral als u onderweg bent. Met een Powerbank kunt u overal uw smartphone of tablet opladen. Powerbanks is dan ook onze snelst groeiende product-groep. Als een Powerbank iets voor u is, dan is het wel belangrijk om de volgende informatie goed in uw achterhoofd te houden:

WELKE CAPACITEIT HEEFT U NODIG?

WELKE OUTPUT HEEFT U NODIG?

Lang niet iedere Powerbank is geschikt om tablets van energie te voorzien. Dit ligt veelal aan de output van een Powerbank. Een Powerbank met een output van 5V en max. 800mA is prima geschikt om uw smartphone van energie te voorzien, maar niet krachtig genoeg voor een tablet. Met een output van 5V en max. 1,2A kunt u een tablet opladen, maar voor de snelheid adviseren wij u om hier een Powerbank met minimaal een output van 5V en max. 1,8A voor te gebruiken.

De iPhone 5S heeft een batterij capaciteit van 1570 mAh, maar heeft een Powerbank nodig van ongeveer 2100 mAh om gegarandeerd helemaal opgeladen te kunnen worden. Dit komt omdat u waarschijnlijk ook nog gebruik wilt maken van uw smartphone tijdens het opladen. Ook het laadproces vraagt enige energie.

Overigens zijn Powerbanks meestal niet instaat om een compleet lege batterij op te laden. Gebruik uw Powerbank dus voordat uw smartphone of tablet helemaal uitvalt.

De iPad Air heeft een batterij-capaciteit van maar liefst 11.666 mAh. Om de iPad in zijn geheel op te laden heeft u dus een Powerbank nodig met een capaciteit van meer dan 12.000 mAh. Hierna kunt u weer 10 uur onafgebroken met uw iPad aan de slag. U kunt zich dus afvragen of een Powerbank met de halve capaciteit volstaat om u weer op weg te helpen.

Veel promotionele Powerbanks komen uit China. Jammer genoeg zijn er ook veel modellen die niet voldoen aan de kwaliteitsnormen. Electra kan brand veroorzaken. Bij een, met uw logo bedrukte, Powerbank zou de reputatie-schade door een defect dan ook enorm kunnen zijn. Let er daarom op dat uw Powerbanks CE gekeurd zijn. Verder kunnen fabrikanten een andere capaciteit in de Powerbanks verwerken dan aan u is aangegeven. Een goede kwaliteit is van enorm belang. Zeker bij Powerbanks kan goedkoop juist duurkoop zijn!

BACKUP BATTERIJ Compacte 2200mAh lithium batterij in lichtgewicht aluminium huls. De USB output met 5V, max. 800mA is geschikt voor iedere mobiele telefoon. Artikelnr: P324.017

Richtprijs: €10,95

KWALITEITSCONTROLE IS BELANGRIJK!

LOLLIBLOCK POWERBANK Reis Powerbank in creditcardformaat (112 x 70 x 12 mm) met een capaciteit van 2300Mah en een output van 5V, max. 2A. Uw logo komt op de oplichtende doming. Artikelnr: 51779

Richtprijs: €22,38


Hoofdcat | Subcat

BACKUP BATTERIJ SPEAKER 2W speaker die ook als steun voor uw telefoon dient bij het kijken naar een filmpje of muziekvideo. Gevoed door een 3500mAh lithium batterij met een output van 1A kan de speaker ook gelijktijdig gebruikt worden om uw mobiele apparaat op te laden. Artikelnr: P326.825

Richtprijs: €29,25

PLATTE BACKUP BATTERIJ Draadloos oplaadstation met 5000mAh interne batterij. De geïntegreerde lichtjes geven de rest-capaciteit aan zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Met de krachtige USB output kunt u uw kabel gebruiken om er elk apparaat op aan te sluiten. Artikelnr: P324.003

SWISS PEAK BACKUP BATTERIJ Krachtige outdoor solar oplader bestand tegen stof en water. 2000mAh lithium batterij met indicator-lampje, 2 USB poorten met 2.1A output om uw telefoon en tablet in een mum van tijd op te laden. Inclusief karabijnhaak en Swiss Peak hoesje. Geregistreerd ontwerp®. Artikelnr: P323.941

EXTERNE TABLET BATTERIJ Tablet oplader met indrukwekkende 12000mAh batterij om u te verzekeren van voldoende stroom. Een 1.8A output en 2.1A input zorgen voor snel opladen van uw tablet. Door de oplader te schudden geven de 4 LED indicator lampjes het batterij niveau aan. Artikelnr: P324.102

Richtprijs: €89,95

Richtprijs: €53,95

Richtprijs: €47,95

17


18

Hoofdcat | Subcat

KLANT IN THE PICTURE: WABCO WABCO is de eerste klant van BeGlobal Promotions. De Tsjechische wereldbol press papier straalt als een stille getuige in onze showroom. BeGlobal Promotions was toen niet meer dan een studentenproject en werd een jaar later, in 2002, pas opgericht. Na dertien jaar is samenwerking met WABCO nog steeds bloeiende. WABCO maakt gebruik van de standaard voorraad tool van BeGlobal Promotions. Hierbij hebben alle vestigingen in Europa inzicht in hetgeen er over de afgelopen jaren besteld is. Verder biedt BeGlobal Promotions de mogelijkheid om alle promotionele producten standaard een jaar kosteloos op voorraad te houden. Deze artikelen kunnen vervolgens naar alle Europese vestigingen gedistribueerd worden. Een goed voorbeeld waarbij onze standaard systemen voor zowel klant als BeGlobal Promotions voordelig zijn. Hierbij geven wij een voorbeeld van de variĂŤteit van het assortiment dat BeGlobal Promotions bij een organisatie als WABCO te bieden heeft.

PRESSE PAPIER

VOETBAL

SLEUTELHANGER

PARAPLU


Hoofdcat | Subcat

WABCO is een leidende mondiale leverancier van technologieën voor veiligheid en efficiency van commerciële voertuigen. WABCO werd bijna 150 jaar geleden opgericht, maar is vandaag de dag nog steeds een pionier in mechanische, mechatronische en elektrische technologieën voor remsystemen, stabiliteitssystemen en transmissieregelsystemen.

KATOENEN DRAAGTAS

USB STICK

6-PANEL CAP

SOFTSHELL

JACK

POLO

19


20

TRENDS! COLOR DIPPING

Een goed promotioneel artikel moet aanslaan. Het is belangrijk dat het artikel past bij de huidige trend en in de huidige tijd. BeGlobal Promotions maakt gebruik van trendwatchers om te bepalen welke promotionele artikelen aanslaan bij de huidige trends.

COLOR DIPPING

Color dipping artikelen zijn voorzien van gekleurde uiteinden, waardoor de artikelen het effect krijgen alsof ze in een pot verf gedoopt zijn. Op Pinterest en YouTube zijn veel ideeën te vinden, maar ook IKEA gebruikt dit effect veelvuldig. Hieronder treft u enkele voorbeelden. Kijk op onze website voor een volledig overzicht van onze color dipping artikelen.

SNIJPLANK Ecovriendelijke snijplank van bamboe met gekleurde details en geïntegreerd handvat. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. Artikelnr: 11262700

Richtprijs: €21,74

PEPERMOLEN Handmatige pepermolen van bamboe met keramisch maalmechanisme en gekleurd dopje. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. Artikelnr: 11262600

Richtprijs: €13,09

ECHO SCHOUDERTAS Echo schoudertas voor 14’’ laptop. Exclusief ontworpen schoudertas met details van imitatiesuède. Dit product is PVC vrij. Artikelnr: 11994700

Richtprijs: €28,40

ECHO RUGZAK Echo rugtas voor 15,6’’ laptop. Exclusief ontworpen laptoprugzak met details van imitatiesuède. Dit product is PVC vrij. Artikelnr: 11994500

Richtprijs: €30,59


21

TRENDS! NO PVC

PVC IS SCHADELIJK OMDAT: PVC is een van de oudste, en tot op de dag van vandaag wereldwijd de meest gebruikte, kunststoffen. Met een jaarlijks wereldverbruik van 25 miljoen ton bedraagt het aandeel van PVC in het totale kunststofgebruik ca. 24%. Aan het gebruik van PVC zitten echter veel nadelen, zoals u kunt lezen in het kader. De komende jaren zal er steeds meer gestreefd worden om PVC uit onze producten te bannen. Hierbij treft u een aantal voorbeelden:

• Bij de productie van PVC het kankerverwekkende vinylchloride vrijkomt. • Er voor de productie van PVC chloor nodig is, dit is een zeer giftig gas dat d.m.v. treinen en vrachtwagens naar de fabriek vervoerd moeten worden, iets wat levensgevaarlijk is. • Bij verbranding van PVC stoffen vrijkomen (dioxines en zoutzuurdampen) die schadelijk zijn voor de gezondheid.

APITO De Apito geeft voetbalfans overal ter wereld muziek, ritme en plezier. Met de Apito maakt u het ritme van de Samba, de meest bekende Braziliaanse muziekstijl. PVC vrij. Artikelnr: 10033802

• PVC maken goedkoop is, maar voor veel afval zorgt. Dat afval laten verwijderen kost 5x zoveel als het maken van PVC, dus uiteindelijk is men nog duur uit.

Richtprijs: € 2,73

TUTTIFRUTTI FLES

BROLLY Brolly is de ecologische oplossing in het hogere segment voor regenachtige dagen. Met het 100% RPET canvas, het ergonomische Resound® handvat en het unieke open/sluit systeem beschermt het u tegen nattigheid. Geregistreerd ontwerp® Artikelnr: P850.115

Een fles met draaidop en opklapbare drinktuit. Inclusief opschroefbaar fruitfilter om smaak aan uw favoriete drankje toe te voegen. De bodem kan worden losgeschroefd om de filter schoon te maken. Inhoud 740ml. BPA vrij tritan. Artikelnr: 10031400

Richtprijs: € 5,46

Richtprijs: €16,15

VANCOUVER MARKEERSTIFT Een markeerstift met een enkele kleur, gemaakt van gerecyclede waterflessen. Recycled PET plastic. Artikelnr: 10659600

Richtprijs: € 0,48

OSAKA De Osaka tablettas maakt duurzame mode mogelijk voor het dagelijkse leven, met het gerecyclede RPET materiaal waarvan hij gemaakt is. Geheel gevoerd om uw bezittingen te beschermen! Voor uw gemak heeft de tas een makkelijk bereikbaar vak aan de voorkant. Artikelnr: P820.701

Richtprijs: €21,55


22

Hoofdcat | Subcat

TRENDS! MADE IN EUROPE

De afgelopen jaren merken wij een toename in de vraag naar artikelen die gemaakt zijn binnen Europa. Eén van de voordelen is de levertijd en dus de mogelijkheid om snel custom made artikelen te laten fabriceren. Productie binnen Europa geeft ook het gevoel van gegarandeerde productveiligheid. Dit garanderen wij echter ook bij Verre Oosten producties, door onze uitstekende fabriekscontroles. Hieronder treft u een aantal van onze Europese concepten.

COFFEE 2 GO

MARKCLIP In het bedrijfsleven is het belangrijk om een opvallende indruk te maken. Ervaring en onderzoek leren ons, dat de ontvanger van een reclameuiting in enkele cruciale seconden de beslissing tot lezen of weggooien neemt. De communicatiemiddelen van Markclip ondersteunen op subtiele wijze de aandacht voor uw mailing, productintroductie, corporate identity of totale reclamecampagne. Artikelnr: MK02

Creëer uw eigen thermos mok van sneeuwwit porselein. Standaard heeft u de keuze uit 8 basis kleuren bij de drie onderdelen. De ideale mok voor onderweg. Vanaf 500 stuks kunt u de deksel en grip in een eigen Pantone kleur laten uitvoeren. Artikelnr: BG-C2G

Richtprijs: € 4,95

Prijs op aanvraag

CUSTOM MADE HANDDOEKEN BeGlobal Promotions onderhoudt goede contacten met een handdoeken weverij in Portugal. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om een logo in 1 kleur in te weven in de handdoek of een logo in meerdere kleuren te borduren. Full color bedrukte handdoeken worden in Hongarije gefabriceerd. Prijs op aanvraag


Hoofdcat | Subcat

TRENDS! LOLLICLOCK

Maak kennis met één van onze hipste merken, LolliClock! Bijna 25% van alle horloges die op dit moment verkocht worden in Nederland heeft de uitstraling van één van de modellen van LolliClock. LolliClock maakt trendy horloges en klokjes in veel verschillende kleuren. Ze zijn vanaf 50 stuks op de wijzerplaat te bedrukken en vanaf 500 stuks leverbaar in uw eigen PMS kleur. Ideaal voor de mensen die letterlijk en figuurlijk graag met de tijd meegaan.

LOLLICLOCK EVOLUTION De nieuwe ‘Evolution’ van LolliClock is geheel afgestemd op de laatste modetrends en zal ongetwijfeld aankomende zomer een blikvanger zijn. De LolliClock ‘Evolution’ bevat een uurwerk van hoge kwaliteit en is standaard in 8 opvallende kleuren leverbaar. Artikelnr: 70207

Richtprijs: € 19,02

LOLLICLOCK BLACK Het model van de LolliClock is er nu ook in een unieke mat zwarte uitvoering, waardoor de LolliClock een luxe en sportieve uitstraling krijgt. Uiteraard is de LolliClock vanaf 50 stuks al te voorzien van uw logo op de wijzerplaat. Artikelnr: 70204

Richtprijs: € 14,54

LOLLICLOCK De LolliClock; een opvallend horloge, verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Zowel neutrale kleuren, als felle kleuren en pastel tinten. De LolliClock is gemaakt van siliconen en kunststof en is uiteraard waterdicht! Artikelnr: 70200

Richtprijs: € 15,66

23


24

Hoofdcat | Subcat

LET’S PLAY BALL. Laat uw logo/boodschap rollen! Elke promotie wordt leuk met promotionele ballen. Van voetbal tot basketbal, voor iedere promotie een passende bal. BeGlobal Promotions biedt u een uitgebreid assortiment van custom made ballen.

Stuur ons simpelweg uw logo samen met de aanvraag voor de betreffende bal en wij maken vrijblijvend een voorstel. Op deze twee pagina’s treft u voorbeelden van ballen zoals we deze voor u kunnen verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bal te bespreken.

Wij maken eerst een ontwerp op een bal naar keuze, u krijgt een mooi uitgewerkt digitaal voorstel toegestuurd.

STRAATVOETBAL

MINI VOETBAL In 6-, 12- ,26- en 32-panelige uitvoeringen. In verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Maat 5, in ‘pebble grain’ of ‘dimple’ uitvoering. Volledig van rubber. Lay-out bestaat uit 32 panelen. Weegt ca. 420 gram.

NOSTALGISCHE VOETBAL Maat 5, in echt of kunstleder. Lay-out bestaat uit 18 panelen. Weegt ca. 420 gram.

VOLLEYBAL Standaard grootte, lay-out bestaat uit 18 panelen. Weegt ca. 270 gram

ACCESSOIRES •Ballenpomp •Mesh ballennet met stopper •Wit ballennet •Verpakking


Hoofdcat | Subcat

RUGBYBAL Standaard maat 5. Conform IRB norm. Lay-out bestaat uit 4 panelen

BASKETBAL Maat 6 en 7 in ‘Pebble Grain’ uitvoering. 8-panelige layout. Gemaakt van rubber. Conform EN71-1-2-3

VOETBAL Maat 5. 6-, 18-, 26- en 32panelige lay-out. Weegt ca. 320gr/360gr/420gr. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

SPEELBAL Maat 5 ,3 en 1 Gemaakt van rubber. Conform EN71-1-2-3

De logo’s gebruikt op deze pagina’s dienen puur ter illustratie van de ballen en hun designs.

25


26

Hoofdcat | Subcat

THEMA’S...OM IETS MEE TE DOEN BBQ

Bepaalde thema’s kunnen soms als kapstok dienen voor uw promotionele campagne. Het is namelijk goed om in te springen in bepaalde momenten of activiteiten. In de sectie “Thema’s,... om iets mee te doen!”, zullen wij in deze uitgave uitweiden over de thema’s BBQ, zomervakantie, zakenreizen en sport.

BBQ

Barbecueën wordt steeds populairder en culinairder. Waar vroeger bij barbecueën vaak gedacht werd aan aangebrande speklappen, wordt er nu steeds meer gedaan met creatieve concepten. BeGlobal Promotions speelt in op de toenemende vraag door het assortiment BBQ artikelen flink uit te breiden. Hieronder treft u enkele ideeën. Kijk ook op onze website voor ons complete assortiment BBQ artikelen.

YOURBBQ Met YourBBQ kunt u een BBQ in uw eigen kleuren laten fabriceren. De BBQ wordt ook nog eens verpakt in een eigen full colour geschenkdoos, zodat het hele product in de stijl van uw organisatie uitgevoerd kan worden. De YourBBQ is bolvormig en heeft een diameter van 32cm. Artikelnr: 2014-BG

Prijs op aanvraag

BBQ KOELTAS De metalen mini-BBQ zit in de tas. Het koelgedeelte is geschikt voor etenswaren. Artikelnr: KC6387

Richtprijs: € 24,90

LUXO Luxo is een slimme set van 3, waarbij de spatel en tang handig om de siliconen borstel passen, die makkelijk aan de barbecue kan worden opgehangen. Geregistreerd ontwerp® Richtprijs: € 21,55 Artikelnr: P422.222

MULTIFUNCTIONELE AANSTEKER Ideaal voor de kachel of de BBQ met zijn lange ontstekingsbuis. De aansteker is navulbaar, heeft een verstelbare vlam en een veiligheidssluiting. Geleverd in een Jamie Oliver geschenkverpakking. Artikelnr: 10213100

Richtprijs: € 21,74


Hoofdcat | Subcat

THEMA’S...OM IETS MEE TE DOEN ZOMERVAKANTIE

Uw relaties gaan op vakantie! Een moment van ontspanning en tijd met het gezin. Iedere vakantie gaan er echter promotionele artikelen mee. Hiermee wordt de zomervakantie het moment om een geschenk te geven, waarbij een positieve associatie met uw bedrijf wordt gelegd. Hieronder treft u enkele ideeën. Kijk ook op onze website voor ons complete assortiment zomerartikelen.

STRANDTAS Strandtas met lange hengsels en voorvakje. Een leuk en kleurrijk artikel om mee naar het strand te nemen.

COOLER SEATER Opvouwbare koeltas te gebruiken als stevige stoel en koeler. Perfect voor een gezellige picknick of om mee te nemen naar het strand. Artikelnr: P733.441

Artikelnr: MO8336

Richtprijs: € 21,55

MATCH Strand tennis set bestaande uit één zachte bal en twee MDF rackets met gekleurd handvat. Een leuk spel voor kinderen en volwassenen. Richtprijs: € 2,65

Artikelnr: IT1911

ALICANTE Waterspray met pompje voor de warme dagen. Geeft heerlijke verfrissing. Artikelnr: KC7085

Richtprijs: € 3,02

POUFY Opblaasbare transparante PVC poef. Heerlijk om op te relaxen en praktisch om mee te nemen. Artikelnr: MO8330

Richtprijs: € 6,08

LIGHTY Opblaasbare strandbal van transparant PVC met daarin een LED knipperlampje. Wordt geactiveerd door beweging. Een spel met deze strandbal trekt zeer zeker bekijks. Ook leuk voor zomerse evenementen. Artikelnr: MO8283

Richtprijs: € 2,08

Richtprijs: € 4,25

27


28

Hoofdcat | Subcat

THEMA’S...OM IETS MEE TE DOEN ZAKENREIZEN

De standaarduitrusting van de zakelijke reiziger wordt steeds groter. Het is tegenwoordig mogelijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Naast de laptop, is ook de tablet zeer handig om onderweg te gebruiken. Speciaal voor de zakelijke reiziger hebben wij 4 reis sets samengesteld. Alle sets zijn zowel in het zwart als in het wit te verkrijgen.

EVA REIS ETUI Compacte EVA reis etui met een USB autolader (700mA) en een set oordopjes. Altijd handig voor onderweg. Artikelnr: 90983

Richtprijs: € 4,41

EVA REIS ETUI EVA reis etui met een set oordopjes, telefoonstandaard/splitter, plug-in Stylus en een universele USB kabel met de volgende connecties: micro USB, Apple 30pin en lightning. Altijd handig voor onderweg. Artikelnr: 90984

Richtprijs: €12,95

EVA REIS ETUI EVA reis etui met een set oordopjes, USB autolader (700mA), metalen Stylus balpen, universele USB kabel (connecties: micro USB, Apple 30pin en lightning), 220V USB stekker (1000mA) en een telefoonstandaard/ splitter. Altijd handig voor onderweg. Artikelnr: 90985

EVA REIS ETUI EVA reis etui met een draagbare accu 2000mAh. U kunt de draagbare accu laden middels bijgeleverde USB kabel en vervolgens kunt u uw elektronica laden middels: mini USB, micro USB, Apple 30pin en lightning. Tevens een setje oordopjes, USB auto oplader (700mA), metalen Stylus balpen, 220V USB stekker (1000mA) en een telefoonstandaard/splitter. Artikelnr: 90986

Richtprijs: €22,86

Richtprijs: €18,32


Hoofdcat | Subcat

29

THEMA’S...OM IETS MEE TE DOEN SPORT

Promotionele artikelen die gerelateerd worden aan sport kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Het wordt altijd gewaardeerd als u relaties helpt om hun persoonlijke doelen te bereiken. Verder kunnen deze artikelen ingezet worden om uw sport sponsoring nog beter te laten renderen. Hieronder treft u enkele voorbeelden. Kijk ook op onze website voor ons complete assortiment sport gerelateerde promotionele artikelen.

TENNISBALLEN Set van drie gele tennisballen, vacuüm verpakt in transparante koker met zwarte deksel. Geschikt voor training en recreatieve wedstrijden. Bedrukking mogelijk rondom op de koker. Richtprijs: € 7,88

Artikelnr: 91309

DRINKFLESJE Wit drinkflesje voorzien van transparante dop. Flesje is voorzien van elastiek met klittenband, zodat het flesje gemakkelijk om de pols te dragen is tijdens het sporten. Richtprijs: € 2,03

Artikelnr: 90509

STAPPENTELLER Lichtgewicht en compacte stappenteller die via Bluetooth 4.0 met uw iPhone (4S of recenter) gekoppeld wordt. U heeft alleen deze stappenteller nodig als u gaat lopen; eenmaal terug leest u de opgeslagen gegevens eenvoudig uit.

SPORTBIDON 750ML Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen Pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks. Artikelnr: 98771

Artikelnr: P417.091

Richtprijs: €19,95

Richtprijs: € 2,38

SPORTBIDON 500ML DIGITAAL SPRINGTOUW Digitaal springtouw. Geeft het aantal sprongen weer en het aantal verbrande calorieën. Inclusief 1 knoopcel batterij. Artikelnr: KC6335

Richtprijs: € 3,86

Made in Holland. Een bidon met een hoogwaardige kwaliteit die 100% lekvrij is. Deze bidon heeft een groot drukoppervlak en is daardoor de ideale reclame drager. De fles en de kap inclusief nippel zijn in 7 standaardkleuren leverbaar en onderling te combineren. Eigen Pantone kleuren mogelijk vanaf 5.000 stuks. Artikelnr: 98770

Richtprijs: € 2,02


30

TRADING Dat u bij grote acties, die lang van te voren gepland zijn, kunt kiezen voor een speciale Verre Oosten productie zal u niet ontgaan zijn. U bespaart immers de kosten van het op voorraad houden en de mogelijkheden voor personalisatie zijn beter en goedkoper. De speerpunten bij BeGlobal Promotions liggen echter op het ook kunnen aanbieden van kleine partijen vanuit het Verre Oosten. Hierbij willen wij zowel voor kleine en grote oplages onverslaanbaar zijn in prijs en kwaliteit. Hiernaast kunt u lezen over onze uitstekende contacten met onze Chinese USB leverancier. Ook met tassen, lanyards, handdoeken, textiel, drukwerk en vele andere artikelen hebben we zeer goede contacten in verschillende landen. Ons beleid op het gebied van inkoop is vrij simpel. Met inachtname van de lokale cultuur behandelen wij iedere leverancier zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Wij maken eerlijke prijsafspraken met leveranciers die zorgen voor goede arbeidsomstandigheden voor hun werknemers. Wanneer er een deadline gehaald moet worden, vragen wij uiteraard wel van onze leveranciers dat zij een stapje harder zullen lopen.

Onze inkopers gaan buiten Europa vooral naar beurzen in Hong Kong en de Verenigde Staten. In Hong Kong wordt jaarlijks de grootste beurs in ons vakgebied gehouden. Deze enorme beurs, waar ca. 4.000 exposanten staan, trekt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers. De beurzen in de Verenigde Staten zijn vooral ter inspiratie en het bespeuren van bepaalde trends. Binnen Europa is er een opkomende markt in veredeling en textiel. Het is dus helemaal niet altijd nodig om ver te zoeken als er dichtbij perfecte oplossingen zijn. Zo kunnen wij in Portugal vanaf 50 stuks Custom Made polo’s voor u laten fabriceren. In ons magazine vindt u veel mogelijkheden op het gebied van Custom Made artikelen. Er is echter te veel om over te vertellen. Wij helpen u dus graag persoonlijk verder bij uw aanvragen.


31

USB STICKS Een USB stick is nog altijd een zeer gewild geschenk. Het is immers de meest tastbare manier om informatie over te dragen aan uw relaties. Kwalitatief slechte USB sticks kunnen resulteren in veel ongemakken voor uw klant. U moet er dus op kunnen vertrouwen dat alle USB sticks die u weggeeft van de hoogste kwaliteit zijn. Dat is echter lastig, want u kunt dit niet aan de buitenkant van een USB stick zien. BeGlobal Promotions heeft een jarenlange relatie met een Chinese USB fabriek. Hierbij bepalen wij de manier van testen voor en na productie, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Wij bieden immers niet voor niets levenslange garantie op het geheugen van onze USB sticks. Een ander bijkomend voordeel van onze korte lijnen met de fabriek zijn onze snelle levertijden. Verder kunnen wij al vanaf 100 stuks uw USB stick in uw eigen bedrijfskleuren laten maken. Ook met custom made USB sticks hebben wij veel ervaring. Onze eigen studio maakt zelf 3D ontwerpen voor USB sticks, waardoor wij snel een USB stick kunnen ontwerpen die naar uw wens is. Een custom made USB stick heeft u al vanaf 100 stuks.

USB ROTEREND USB stick met metalen clip. Zowel de clip als de behuizing zijn vanaf 100 stuks in eigen PMS kleur leverbaar. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de USB sticks al vanaf 8 dagen leveren. Uiteraard krijgt u ook op dit model levenslange garantie op het geheugen. Artikelnr: U2G03

Prijs op aanvraag

In ons magazine treft u slechts enkele modellen aan. Ga voor meer modellen en informatie naar onze website.

USB ROTEREND HOUT Het bij u bekende USB model in hout uitgevoerd. Uw logo drukken of graveren wij op de clip. Artikelnr: U2G41

Prijs op aanvraag

PVC CUSTOM MADE USB STICK Een Custom Made USB Stick van PVC. Wij maken geheel kosteloos een ontwerp van uw product of foto. Vanaf 100 stuks heeft u al een Custom Made USB Stick. Prijs op aanvraag


32

SENATOR Senator is een Europees merk van promotionele pennen met productie in Duitsland. Senator heeft zijn focus onder andere op innovatie, hoogwaardigheid en deskundigheid. Het gehele productieproces heeft Senator in eigen huis, van ontwerp tot productie, alsmede assemblage, verschillende druktechnieken en de logistiek. Het resultaat: hoogwaardige reclamedragers die het optimale platform bieden voor uw merkcommunicatie. Producten die de productboodschap en uw merkboodschap op een waardevolle manier meerdere keren in contact brengen met uw doelgroep.

NEW HIT De New Hit is een nieuw ontwerp kunststof balpen van Senator. De New Hit is ontworpen om bij hogere afnamen, een kwalitatief goede pen te produceren die laag geprijsd is. Zo heeft u de mogelijkheid om een Europees gefabriceerde pen weg te geven, met een kwalitatief hoogwaardige vulling, tegen een zeer scherpe prijs. De New Hit is leverbaar vanaf 30.000 stuks. Artikelnr: 2727

SUPER HIT BASIC De Super Hit Basic is het instapmodel kunststof balpen van Senator. Ook deze pen is voorzien van de hoogwaardige, in huis gefabriceerde vulling van Senator. De Super Hit Basic is vanwege zijn witte houder te voorzien van een unieke, rondom digitale print, waardoor full colour beelden zeer scherp op de pen naar voren komen.U heeft al een Super Hit Basic met een opdruk in 1 kleur voor € 0,20. Bekijk onze website voor verdere prijsinformatie. Artikelnr: 2883

Richtprijs: € 0,20

ARTIKEL

> 30.000

New Hit met een opdruk in 1 kleur rondom

€ 0,14

New Hit met een opdruk in 2-5 kleuren rondom

€ 0,16

Alle prijzen zijn inclusief instelkosten


33

CHALLENGER SOFT CLEAR De Challenger Soft Clear is een populair model Senator pen. Ook deze pen is voorzien van de hoogwaardige, in huis gefabriceerde vulling van Senator. De softe grip is gegoten en dus een stevig onderdeel van de pen. Vanaf 40.000 stuks bestelt u deze pen in een eigen PMS kleur en vanaf 500 stuks heeft u al keuze uit 8 standaard kleuren. Artikelnr: 2597

Richtprijs: € 0,50

CENTRIX BASIC De Centrix Basic is een unieke promotionele pen die bestaat uit drie bedrukbare onderdelen. De pen is zo vormgegeven dat het logo bovenop de clip ook zichtbaar is als deze in de borstzak gedragen wordt. Dit geeft de pen unieke personalisatie mogelijkheden. Mede hierdoor werd de pen onderscheiden met de prestigieuze Red Dot design award. De Centrix Basic pen is al leverbaar vanaf 500 stuks. Artikelnr: 2706

SIGNER LINER Unieke pen gemaakt van gepolijst edelstaal, dat gelakt kan worden in vier verschillende kleuren. De kunststof clip is leverbaar in 14 verschillende kleuren en wordt digitaal full colour bedrukt. Ook dit unieke ontwerp werd in 2013 bekroond met de Red Dot design award. Artikelnr: 2709

Richtprijs: € 7,97

Richtprijs: € 0,45


34

Hoofdcat | Subcat

MERKEN IN DE SPOTLIGHT CLIQUE Promotioneel textiel is een belangrijk onderdeel van onze collectie. Dit jaar hebben wij onze showroom uitgebreid met ruim 200 textiel stukken. Wij vinden namelijk dat u het textiel moet voelen en zien. Bij “Merken in de spotlight” zullen wij u iets vertellen over vier opmerkelijke merken in onze textiel collectie. Wij maken uiteraard graag een afspraak met u om onze collectie door te nemen.

Clique heeft een uitgebreide collectie promotioneel textiel die buiten de basis artikelen ook een aantal moderne en seizoensgebonden producten in de collectie heeft. Bij veel artikelen matchen de heren en dames artikelen. Kenmerkend voor Clique is goede prijs-kwaliteit verhouding. Hieronder treft u vier opvallende producten van Clique. Voor het volledige assortiment verwijzen wij u naar onze website of onze showroom.

CLIQUE NEON Opvallend (neon) gekleurde t-shirts, die modern gesneden zijn. Artikelnr: 029345

Richtprijs: € 4,95

CLIQUE HARDY De Clique Hardy is een modern windjack met capuchon. De gedecoreerde ritsen hebben een metallic look. Artikelnr: 020961

Richtprijs: €26,95

CLIQUE GERRY & GRACE Gerry en Grace zijn hooded jacks die zowel in dames en heren uitvoering leverbaar zijn. De jacks hebben een dubbele capuchon met contrasterende binnenkant, piping, rits en stiksels op de boorden. Artikelnr: 021051

Richtprijs: €37,80

CLIQUE SEABROOK De Clique Seabrook is een opvallend en stoer ripstop jack met mesh voering. De rood, wit, blauwe rits is een leuk detail voor bepaalde oranje evenementen! Artikelnr: 020937

Richtprijs: €49,80


Hoofdcat | Subcat

MERKEN IN DE SPOTLIGHT SLAZENGER Slazenger is een gerenommeerd wereldmerk met een rijke traditie. De tijdloze sportkleding van Slazenger koppelt klassieke stijl aan eigentijdse kwaliteit. De ijzersterke reputatie van het merk wordt steeds opnieuw bevestigd door nieuwe collecties sport- en vrijetijdskleding, tassen en accessoires die overtuigen door een winnende combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van de collectie van Slazenger.

COOL-FIT Slazenger Cool Fit t-shirt met contrast gekleurde strepen en mouwen. Een klassiek t-shirt, maar bij uitstek geschikt voor sportieve activiteiten Artikelnr: 3301542

Richtprijs: €13,00

LOB COOL-FIT Slazenger Cool Fit t-shirt met kraag in dezelfde stof. Contrast gekleurd. Richtprijs: €21,74

Artikelnr: 33094251

VARSITY JACK Klassiek varsity sweat jack van 100% katoen, heeft een leuke traditionele Amerikaanse uitstraling. Artikelnr: 3323149

Richtprijs: €52,33

HAWK JACK Slazenger Hawk Jack van 100% polyester taslon. Een zakelijk, maar sportief jack voor een brede doelgroep in te zetten. Artikelnr: 33330490

Richtprijs: €54,51

35


36

Hoofdcat | Subcat

MERKEN IN DE SPOTLIGHT ELEVATE Nieuwe materialen in combinatie met eigentijdse stijl. Dat is Elevate. Een energiek merk voor de actieve levensstijl dat onze passie voor design, innovatie en persoonlijke expressie ademt. Het merk begon zijn bestaan in 2006 en bestormde in 2010 het wereldtoneel als sponsor van de Olympische Winterspelen in Vancouver. Daar presenteerde het zich met groot succes als design-icoon voor een brede doelgroep, waarna het zijn status als wereldmerk onder meer bevestigde met de prestigieuze Red Dot Award voor het Scotia lichtgewicht donsjack. De modieuze kleding van Elevate is met vakmanschap

gemaakt van high-tech kwaliteitsstoffen en afgewerkt met datzelfde gevoel voor superieure kwaliteit. De Elevate collectie is zeer breed. Kijk voor meer artikelen op onze website.

ELEVATE CALGARY Calgary breisel van 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit, het katoen heeft een gewicht 200 g/m2. Verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren. Artikelnr: 38080330

Richtprijs: €12,02

ELEVATE FRASER Fraser Hooded Full zip Sweater. In moderne two tone uitvoering. Gemaakt van french Terry, 100% katoen, Diamond check ribstop, 100% Nylon. Richtprijs: €56,70

Artikelnr: 3921233

ELEVATE FAIRVIEW Fairview lichte dons bodywarmer van 100% nylon, 80/20 dons/veren. In de stijl van de Scotia. Artikelnr: 3942044

ELEVATE LANGLEY Langley sofshell jas met afneembare capuchon met elastiek koord en stoppers. Dit is een hoogwaardige maar betaalbare softshelljas. Artikelnr: 3931125

Richtprijs: €65,44

Richtprijs: €76,19


Hoofdcat | Subcat

MERKEN IN DE SPOTLIGHT CRAFT Craft is eigenlijk niet als promotioneel textiel aan te merken. Sinds 1977 is Craft actief in onderzoek en ontwikkeling van hoogwaardige sportkleding, waarbij de nadruk ligt in de regulering van de vochtafvoer en de lichaamstemperatuur.

Deze casual artikelen zijn ontwikkeld voor de momenten voor of na het sporten. Deze kleding is modieus, maar voornamelijk comfortabel. Custom made wielerkleding van Craft bestelt u al vanaf 25 stuks. Informeer naar de mogelijkheden!

Sportkleding van Craft kan opgedeeld worden in drie lagen. Over deze technische kleding geven wij u graag verder advies in een persoonlijk gesprek in onze showroom. Hieronder treft u een aantal artikelen uit het “In the Zone” assortiment van Craft.

IN THE ZONE WIND JACK In-the-Zone Wind Jack voor dames en heren. Modieus en sportief windjack van ultra licht materiaal. Artikelnr: 1902638

Richtprijs: €82,90

IN THE ZONE HOODED SWEATER In-the-Zone Casual hooded sweater gefabriceerd van zacht en comfortabel polyester. Artikelnr: 1902628

Richtprijs: €54,90

IN THE ZONE POLO In-the-Zone Casual polo gefabriceerd van zacht en comfortabel polyester. Artikelnr: 1902643

Richtprijs: €32,90

37


38

Hoofdcat | Subcat

WAAROM PROMOTIONELE PRODUCTEN NIET MOGEN ONTBREKEN IN UW MARKETING ACTIVITEITEN

bron: 2012 GWW study advertising impact of promotional products.

Waarom nu juist een promotioneel artikel?

Bij het plannen van uw marketing activiteiten heeft u, zoals het lijkt, In dit magazine proberen natuurlijk zo blijkt goeddat mogelijk te helpen bij zoeken naar een Uit wij een u ander onderzoek uw klanten soms oneindig veel keuzes. Vaak wordt er gekozen voor beurzen, waarschijnlijk in het bezit zijn van gemiddeld 10 promotioneel artikel. Vaak heeft u echter meer keus. Een goede marketing campagne bestaat immer advertenties, sponsoring, netwerk gelegenheden of overige media. promotionele producten. producten hebben altijd uit meer dan alleen een promotioneel artikel.Deze U heeft de keuze uit advertenties (op radio, tv of Het promotionele product is moeilijk te plaatsen tussen uw overige zij gemiddeld 6 maanden in hun bezit. marketing activiteiten. Er wordt wel eens gekscherend langs degesproken weg), beurzen, internet promotie en nog veel meer. over “geschenkjes” en “kadootjes”, maar vaak gaan we voorbij aan *kijk op www.asicentral.com voor nog meer het resultaat dat u met promotionele producten kunt bereiken. naar het promotionele product. Wij zijn echter van meningonderzoeken dat een promotioneel artikel nooit mag ontbreken in uw campagne. Branche verenigingen als EPPA (Europa) en de ASI voeren Wat(V.S.) namelijk een promotioneel artikel onderscheid van veel andere marketing middelen is dat een vaak onderzoeken uit naar de meerwaarde van het Promotionele promotioneel artikel blijvend is. product. De onderzoeken worden globaal georganiseerd in 8 grote wereldsteden. Uit deze onderzoeken blijkt onder andere dat 82% van de mensen die in het bezit zijn van een of meerdere promotionele Nothing brings you closer er producten, de naam van de adverteerder opnoemt zonder naar het BeGlobal Promotions is niet alleen aangesloten www.nothingbringsyoucloser.nl product te kijken.* PPP, maar ook isnadat Andréiemand Noordwijk De kans dat iemand direct bij tot de aanschaf overgaat, met een bedrijf in aanraking komt is aanwezig, vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur Deze ‘retentiewaarde’ maakt het promotionele product potentieel maar niet altijd even groot.inEen bedrijf moet er dus voor zorgen dat het onthouden wordt. Premiums en gadde branche verenging. Vanuit deze functie de meest kosteneffectieve vorm van communicatie. HHet is dan ook vertegenwoordigt hij tevens de Nederlandse hier effectieve middelen voor. Onderzoek toont aan dat 57 procent van de bezitters van promotionele niet verrassend dat uit een ander onderzoek blijktgets datzijn goedkope promotionele markt bij EPPA. Voor vragen over de promotionele producten, zoals pennen en tassen, een boodschap producten zich de naam van het bedrijf ofmarkt het merk het product te herinneren. Dit percentage is wel promotionele kunt van u uiteraard altijdweet contact op een effectievere manier onder de aandacht brengen bij een grote met hem opnemen. twee keer hogeren dan de 28% advertising recall van tv-commercials. doelgroep, dan andere vormen van massa media, zoals televisie advertenties. De echte kracht van marketing ligt in de combinatie van verschillende media. Alleen op deze manier bereikt u een grote doelgroep. Wij stellen dan zeker niet dat promotionele producten andere vormen van media volledig kunnen vervangen. Het is echter wel waarschijnlijk dat promotionele producten uw andere uitingen aanzienlijk kunnen versterken.

BEDRIJFSPROMOTIE

WIST U DAT...

De reclame- Promotionele items bereiken meer mensen dan radio of TV pen

• Onderzoek in grote wereldsteden uitwijst dat de beste doelgroep voor Caps met een logo mensen met hogere inkomens (+$ 100.000,-) zijn?

De reclamepen is een heel

• Van uw klanten, jonge mensen de grootste effectief give away. Het is een dat bij gebruikers zijn van promotionele producten intool hun uitstek geschikt is om naamsbekendheid breed werkomgeving? uit te dragen. Berekend is dat een reclamepen gemiddeld

Bereik op een gemiddelde dag

Totaal promotional items *

88%

Radio

79%

zeven keer in andere handen komt. Daarmee komt uw merknaam geregeld onder ogen van een nieuwe groep

mensen. HOE WERD DIT ONDERZOEK UITGEVOERD?

Op straat werden mensen aangesproken of ze op dat moment een promotioneel met zich meedroegen. Hierbij werd bijvoorbeeld gevraagd naar pennen, USB stick etc. Vervolgens werd er gevraagd om de naam van het bedrijf op te noemen, zonder het product direct te pakken.

TV Krant Posters

75% 68% 59%

*

Basis N = 2.002. Bereik werd berekend op basis van de geadverteerde contact mogelijkheden (= gebruik) voor promotionele artikelen per dag.


39

PLATFORM PROMOTIONAL PRODUCTS BeGlobal Promotions is al vele jaren lid van het Platform Promotional Products. Het Platform Promotional Products, ook wel PPP genoemd, is dé branchevereniging voor fabrikanten en distributeurs op het gebied van promotionele producten en diensten. Op zich is een lidmaatschap van de PPP niet uniek, ruim 150 andere distributeurs van promotionele producten zijn lid van de branche vereniging. Wel zijn wij van mening, dat u op de hoogte moet zijn van de toegevoegde waarde die de bij de PPP aangesloten organisaties u te bieden hebben. PPP leden moeten voldoen aan diverse criteria om hun niveau op peil te houden. Daarnaast zijn PPP leden op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Verder committeren PPP leden zich aan een gedragscode voor ethisch en verantwoord zaken doen. Hierover leest u meer in de katern over de EPPA code of conduct. Meerdere personen bij BeGlobal Promotions hebben succesvol de PPP Academy afgerond. Hetgeen inhoudt dat zij voldoen aan een minimale basiskennis over de promotionele markt. Zoals u kunt lezen dekt u veel risico’s af door zaken te doen met een van de 150 leden van de PPP. Een lidmaatschap van de branchevereniging wordt gezien als een ondergrens bij het selecteren van een leverancier.

EPPA EPPA werd in 1999 opgericht als een paraplu organisatie voor de Europese markt. EPPA vertegenwoordiging van het promotionele product op politiek en economisch niveau. Momenteel vertegenwoordigt EPPA 8.000 bedrijven in 11 Europese landen.

EPPA CODE OF CONDUCT Wet & regelgeving Wij verplichten ons te voldoen aan alle (lokale en nationale) wet- en regelgeving die van toepassing is op onze industrie, met name ten aanzien van productveiligheid en milieu. Wij zullen voldoen aan alle vrijwillige normen die onze industrie hanteert voor producten en bedrijfsprocessen. Geen kinderarbeid Wij tolereren geen kinderarbeid. Wij zullen voldoen aan alle bepalingen die gesteld zijn op het gebied van minimale leeftijd. Geen dwangarbeid Wij tolereren geen enkele vorm van dwangarbeid, welke gepaard gaat met fysiek en/of mentaal misbruik of enige andere vorm van fysieke en/of mentale straffen. Werkplaats omstandigheden Wij zullen zorg dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Wij zullen ons houden aan alle gestelde (lokale) wet- en regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Vrijheid van vereniging We erkennen en respecteren de vrijheid van onze werknemers om zich te verenigen en aan te sluiten bij een vakbond. Indien werknemers worden vertegenwoordigd door een, voor lokale wetgeving, erkende organisatie respecteren wij hun vrijheid collectief te onderhandelen. Geen exploitatie, discriminatie en/of intimidatie Onder geen beding tolereren wij de exploitatie van (kwetsbare) individuen of groepen, enige vorm van discriminatie en/of intimidatie. Werkuren Wij streven ernaar te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van salariëring, werkuren, aannamebeleid, secundaire arbeidsvoorwaarden en overwerk. Algemeen Bij afwezigheid van een eenduidige lokale wet- en regelgeving met betrekking tot productveiligheid, milieu of arbeids- en werkomstandigheden, dient er gehandeld te worden naar de geest van deze bepalingen.


BeGlobal Promotions Postbus 427 2740 AK Waddinxveen Showroomlocatie (op afspraak) Coenecoop 3A1 2741 PG Waddinxveen Tel.: 088-8441238 E-mail: info@BeGlobal.nl Web: www.BeGlobal.nl

VOLG ONS OP BEGLOBAL.NL/SOCIALMEDIA

BeGlobal magazine 2014  

Het BeGlobal magazine 2014 met de leukste en nieuwste relatiegeschenken voor de klanten en bezoekers van BeGlobal Promotions

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you