Page 13

r e i z e l p m Zwe ! d u o n e voor jong mbaden e w z n e it u b n e n e n in b In de

In ons zwemparadijs met nieuw peuterbad voor de kleinsten en eindeloos vermaak voor de oudere kinderen op de glijbanen en het ‘Adventure Island’ zul je je geen moment vervelen. Ook ouders zullen hier genieten van de stroomversnelling, de bubbelbanken, het bubbelbad en de massagestralen.

In het zwemparadijs beleef je van alles Het zwemparadijs biedt gegarandeerd waterpret, met vele bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen, waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je even helemaal in de ruimte.

Speciaal voor de kleinsten is er een nieuw en uitdagend peuterbad met sproeiertjes en glijbanen. In de zomer kun je daarnaast ook heerlijk buiten zwemmen! Het buitenzwembad heeft een grote glijbaan, kinderbad, zonneweide en ligstoelen om even uit te rusten en te genieten van het mooie weer.

Blub blub!

Nieuw en uitdagend peuterbad Ontdek Adventure Island en de Space Tube Inclusief voor verblijfsgasten Binnen en buiten zwemmen Ontspan in het wellnessgedeelte 13

Profile for Vakantiepark Beerze Bulten

Brochure Beerze Bulten - NL  

Brochure Beerze Bulten - NL  

Advertisement