Page 1

Dierenambulance om trots op te zijn! SternTec Bedrijfswageninrichting heeft kennis van uw branche.

STERNTEC IS ONDERDEEL VAN STERN GROEP, www.stern.nl


Het bouwen van een dierenambulance is een uitdaging van formaat. Wat is de functionaliteit? Wat gebeurt er in de dagelijkse praktijk? Er zijn terecht veel eisen en natuurlijk wordt er rekening gehouden met de kennis en wensen van de gebruikers. Hun ervaring vormt namelijk de basis voor het ontwerp.

Het ontwerp dat daarna tot stand komt is het resultaat van de technische kennis en ervaring van de SternTec medewerkers in combinatie met de kennis en ervaring van het ambulance personeel. Samen je ervaring delen en dan komen tot een eindresultaat waar iedereen trots op kan zijn.

Veiligheid Iedere bedrijfswageninriching van SternTec voldoet aan het 3xVeilig concept. Een concept ter bevordering van de algehele veiligheid van een bedrijfswageninrichting. Zie www.3xveilig.nl Wilt u meer weten over het inbouwen van een dierenambulance? Kijk dan op www.sterntec.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.

www.sterntec.nl SternTec B.V., Maaslandseweg 4, 2291 PH Wateringen T (0174) 22 53 10, F (0174) 22 53 20, E-mail: info@sterntec.nl

STERNTEC IS ONDERDEEL VAN STERN GROEP, www.stern.nl

Inrichting dierenambulance  

SternTec levert ook speciale inrichting op maat volgens de wensen van de afnemer

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you