Page 1

Kleding bedrukken met foto: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor uw kleding! Op http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw kleding. ==== Snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of embleem.nl voor bedrukken bedrijfskleding met foto ==== Na de ontvangst van de kleding emblemen zijn de foto emblemen door uzelf eenvoudig op uw kleding te strijken of te borduren. Onze strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijkemblemen zodat u zelf kleding kunt bedrukken met een foto.


Alle voordelen van kleding bedrukken met foto kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijklogo.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw bedrijfskleding of werkkleding. Gaat u dus snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijkemblemen zodat u zelf kleding kunt bedrukken met een foto.


Er worden ons via http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en onze foto strijk emblemen? - Kun je van foto's wel geborduurde emblemen maken? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een foto embleem op te brengen? - Zijn strijk emblemen ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijkemblemen zodat u zelf kleding kunt bedrukken met een foto.


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van onze kleding strijk emblemen met foto erop. Op www.strijklogo.nl kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is om een foto strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen ervan op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijkemblemen zodat u zelf kleding kunt bedrukken met een foto.

Kleding bedrukken met foto  
Kleding bedrukken met foto  

<a href="http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl">Kleding bedrukken met foto</a>: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop kla...

Advertisement