Page 1

Bedrijfskleding Bedrukken in Amsterdam: mooier, beter ĂŠn goedkoper dan geborduurde emblemen! Op bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. Of u nu in Amsterdam woont of werkt, of ergens anders, in Nederland of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling in Amsterdam zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken voor bedrijfskleding bedrukken Amsterdam.

Meer informatie? Ga naar: http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl


Voor wie zijn strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers uit Amsterdam en omgeving: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen uit Amsterdam: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - In Nederland en in Belgie. Ga naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Amsterdam.

Meer informatie? Ga naar: http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl


Alle voordelen van Bedrijfskleding Bedrukken Amsterdam kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Amsterdam.

Meer informatie? Ga naar: http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl


Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? - Leveren jullie ook in Belgie? Ga naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor alle vragen en antwoorden over bedrijfskleding bedrukken Amsterdam.

Meer informatie? Ga naar: http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl


Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. En of u nu in Amsterdam woont of werkt, of ergens anders in Nederland, of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. Want wil je tegenwoordig goedkoop zijn ĂŠn een goede en snelle service bieden, dan is maximale inzet van het internet en spoedlevering een eerste vereiste Ga naar www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van bedrijfskleding bedrukken Amsterdam.

Meer informatie? Ga naar: http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl

Bedrijfskleding Bedrukken Amsterdam  

Voor wie zijn strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers uit Amsterdam en omgeving: uw eigen bedrijfslogo als...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you