Page 1

BEDRIJFSBIJBEL


www.bedrijfsbijbel.nl /// info@bedrijfsbijbel.nl


BEDRIJFSBIJBEL


Deze doorkijkBedrijfsbijbel is bedoeld om je te inspireren en uit te leggen wat we doen.


Er was eens...


Stel je voor... Elk bedrijf heeft een verhaal. Een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden. Een verhaal wat de moeite waard is om te delen. Een verhaal wat de moeite waard is om vast te leggen. Elk bedrijf is ooit gestart. De oprichter werd wakker na een droom. Een gedachte. Een belofte. “Ik heb de wereld iets te melden. Namelijk....� Dit heeft elk bedrijf. Maar waar is het gebleven? Wie kent dit verhaal? Waar staat deze legende vastgelegd? Stel je voor dat dit verhaal van jouw bedrijf weer boven water komt? Dat is het begin van deze Bijbel.


The Dreamer


De belofte Elk bedrijf wil iets betekenen. Voor zijn eigen medewerkers. Voor zijn eigen klanten en voor de maatschappij. Maar wat is deze belofte eigenlijk? Dit is niet altijd even concreet. Iedereen interpreteert het op zijn eigen manier. Stel je voor dat iedereen dit op dezelfde manier zou verwoorden...


Selecteer hier uw keuze:

Gebod 1 Gebod 2 Gebod 3 Gebod 4 Gebod 5 Gebod 6 Gebod 7 Gebod 8 Gebod 9 Gebod 10


10 geboden Regels. Huisregels. Ongeschreven regels. Ieder bedrijf heeft ze. Waarom zijn ze er eigenlijk? Zijn ze er om ons te helpen? Ze helpen ons om prettig met elkaar om te gaan. Met onszelf, onze collega’s en onze klanten. Eigenlijk maken we van de ‘10 geboden’ de ‘top 10 lievelingsregels’.


Think different “Here’s to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”


De symboliek Hoe mooi zal het zijn dat jouw eigen Bedrijfsbijbel informatie en uitleg geeft over de betekenis, oorsprong en het gebruik van symbolen, tekens, letters en kleuren. De manier en gebruik ervan uitlegt.


Tip tap top... Dit staat op zijn kop.


Wijsheid & Poëzie


Onze toekomst Wat is onze toekomstdroom? Hoe ziet deze eruit? Hoe vinden wij dat de toekomst eruit gaat zien? Wat is onze mening hierover? Wat is onze toekomstvisie?


Inspiratie & Motivatie


WWW.BEDRIJFSBIJBEL.NL

Bedrijfsbijbel doorkijk exemplaar  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you