Page 62

* Beauty Make up tips voor grote ogen Uit onderzoek blijkt dat mensen met grote ogen aantrekkelijker worden gevonden dan mensen met kleine knijpoogjes. Hiervoor is de ideale uitvinding, make up. Zo nu en dan is optisch bedrog toch niet erg?!

1

Gebruik een wimperkruller een wimpelkruller geeft een open blik en maakt je wimpers mooi krullend en lang.

2

Vermijd dikke ogen Opgezwollen ogen zorgen voor kleine kijkers. Acht uurtjes slapen doet wonderen. En drink niet te veel water voor het slapen gaan, want je lichaam houdt vocht vast. Een supersnelle oplossing is 20 minuten vochtige theezakjes op je oogleden plaatsen.

3

Kunstwimpers Kunstwimpers geven een sexy oogopslag, maar het moet er wel natuurlijk uitzien. Plak daarom alleen wat losse nepwimpertjes aan de buitenkant van het bovenste ooglid.

4

Verzorg je wenkbrauwen Verwijder alle ontsierende haartjes buiten de wenkbrauwpartij en breng net over de helft een klein hoekje aan in de vorm. Laat de wenkbrauw vervolgens dunner uitlopen.

5

Zorg voor meer diepte Een klein beetje oogschaduw op de onderste wimperlijn zorgt voor meer diepte in de ogen. Gebruik dezelfde kleur als die op de oogleden.

6

Zet een lijntje onderin Een wit lijntje op de binnenkant van je onderste wimperrand geeft een uitgeruste blik, maar het kan ook hard en onnatuurlijk overkomen.

62...B*COME

Een goed alternatief is dan een huidkleurige tint in een beige variant.

7

Bedek de probleemzones Met donkere kringen lijken je ogen dieper te liggen. Gebruik slechts een tint lichter dan de kleur van je wallen voor een natuurlijke dekking.

8

Highlight je contouren Lichte oogschaduw optimaliseert de contouren van de ogen. Breng daarom wat lichte basis aan over het gehele ooglid tot de wenkbrauwrand. Strijk dan een tintje donkerder aan de binnenste kant van de ogen.

9

Doe aan de lijn Een eyelinerlijntje vergt wat precisie maar maakt van ogen blikvangers. Begin op de buitenste ooghoek van de bovenste wimperrand en trek een strakke lijn naar binnen tot halverwege. Werk af met een dun lijntje naar de binnenste ooghoek toe en zog ervoor dat dit lijntje wat dichter op de wimperlijn wordt aangebracht.

10

Ook onderaan mascara Mascara op de onderste wimperrand geeft je ogen net dat beetje extra’s. Als je de mascaa het dikste aan de buitenkant aanbrengt, dan verbreed je optisch je ogen.

Become  
Become  

Tijdschrift

Advertisement