Page 1

Sc. Senses Srl Strada Orastiei nr. 10 Cluj Napoca

Tel: +40264/256533 www.bebebrands.ro

Summer – Geanta pentru scutece Easton Tote Model #: 60670


by Senses Srl

www.bebebrands.ro


Bright Starts™ InGenuity Smart & Quiet Portable Swing™ Model #: 6985

Varsta recomandata: 0 luni – 11 kg Colectia InGenuity esteo combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si ultimele cercetari referitoare la nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor. Fiecare produs al colectiei este conceput cu o tehnologie unica, oferind parintilor toate facilitatile care fac ca viata alaturi de bebelusi sa fie cat mai placuta. De la balansoarul care se leagana singur, la un leagan care functioneaza cu un singur set de baterii in primul an de viata a copilului, aceasta colectie de produse inovative depaseste barierele modei. Caracteristici: • • • • • • • • • • •

Tehnologia True Speed mentine cele 5 viteze de leganare pe masura ce copilul creste. Tehnologia Whisper Quiet asigura functionalitatea complet silentioasa a leaganului. Tehnologia Hybridriv confera bateriilor o durata de functionalitate de 3 ori mai mare. Tehnologia Slimfol - care-i permite o pliere foarte compacta pentru maxima lui portabilitate. Bara cu jucaria din plus este flexibila, pentru a avea acces usor la copil. Posibilitatea de setare a timpului de functionare la 30, 45 sau 60 de minute. 11 melodii si sunete din natura vor linisti bebelusul. Pernita pentru cap detasabila. Centuri cu prindere in 5 puncte. Sezutul este lavabil in masina de spalat. Necesita 4 baterii tip D (neincluse in colet).


Comfort & Harmony™ Portable Swing Model #: 6931 Varsta recomandata: 0 luni – 11 kg Uzand de tehnologia TrueSpeed leaganul recunoaste automat greutatea bebelusuluisi ajusteaza miscarea in cel mai natural mod posibil. Sezut mare, din plus cu pernite suplimentare realizate din materialele cele mai moi si delicate. Tehnologia Comfort Recline permite reglarea sezutului in 2 pozitii distincte. Tehnologia Whisper Quiet face ca functionarealeaganului sa fie complet silentioasa, astfel incat bebelusul se va putea odihni in liniste pentru conforul maxim al bebelusului. 6 viteze de leganare si timer pentru stabilireaduratei de functionare a leaganului: 15, 30 sau 45 de minute. 6 melodii linistitoare, cu posibilitatea dereglare a volumului sau oprire automata. Bara de jucarii, detasabila si flexibila pentruacces usor la bebelus. Bara de jucarii are o floare de plus cu oglinda si o pasare de plus. Usor de pliat pentru a putea fi transportat. Centura de prindere in 5 puncte pentru sigurantamaxima a bebelusului. Material non-alergic, moale si delicat. Pernita poate fi spalata la masina de spalat. Necesita 4 baterii tip C/LR14 (nu sunt incluse).

Leagan Portabil Cotton Tale Model #: 7029

InGenuity™ Portable Swing Model #: 6909 Varsta recomandata: 0 luni – 11 kg InGenuity Portable Swing combina tehnologia inovativa TrueSpeed care mentine vitezele de leganare a bebelusului, chiar si pe masura ce acesta creste si devine mai greu. Acest leagan recunoaste in mod automat greutatea bebelusului si ajusteaza viteza de leganare, mentinand o viteza constanta. Asemenea solutii inovative TrueSpeed combinate cu mecanismul de pliere rapida, transforma acest leagan in solutia perfecta pentru calatorii. TrueSpeed care mentine 6 viteze de leganare a bebelusului, chiar si pe masura ce acesta creste. Whisper Quiet care asigura functionarea perfect silentioasa a leaganului. Comfort Recline care asigura 2 pozitii de inclinare a sezutului pentru maximul confort al bebelusului. Pernita suplimentara in zona gatului pentru conforul sportit al bebelusului. Sezutul este reglabil in 2 pozitii distincte, gratie tehnologiei Comfort Recline. Timer pentru stabilirea duratei de functionare aleaganului: 15, 30 sau 45 de minute. 6 melodii si sunete din natura vor linisti bebelusul, volumul lor fiind reglabil. Bara de jucarii este flexibila si detasabila pentru accesul usor la bebelusi. 2 jucarii vesele de plus de pe bara de jucarii. Functie de oprire automata a melodiilor. Centrura de prindere in 5 puncte pentru siguranta maxima a bebelusului. Material non-alergic, moale si delicat. Pernitele pot fi spalate la masina de spalat. Centruri reglabile cu prindere in 5 puncte. Necesita 4 baterii tip C/LR14 (nu sunt incluse).


InGenuity™ Cradle & Sway™ Swing Model #: 6941

Varsta recomandata: 0 luni – 11 kg Acest leagan va permite sa-i alegeti bebelusului modul de leganare care se potriveste cel mai bine nevoilor lui. Sezutul leaganului se roteste la 180°, astfel incat va functiona fie prin ‘leganarea laterala’, fie prin miscari ‘fata-spate’ – oferindu-i astfel bebelusului cea mai buna varietate a miscarilor.Panelul de control unic, utilizeaza tehnologia patentata Hybridrive, cea mai eficienta in comparatie cu orice alta tehnologie (viata bateriilor fiind astfel dublata). Tehnologia TrueSpeed mentine 6 viteze de leganare chiar si pe masura ce bebelusui creste. Tehnologia Whisper Quiet face ca functionarea leaganului sa fie complet silentioasa, astfel incat bebelusul se va putea odihni in liniste. Durata de functionare a bateriilor este dubla, gratie tehnologiei Hybridrive. Pernita suplimentara in zona gatului pentru conforul sporit al bebelusului. Pernita suplimentara, moale pentru sezutul leaganului. Sezutul este reglabil in 2 pozitii distincte. Tavita este usor detasabila, ea poate fi complet detasata sau poate fi partial ridicata (fie in partea dreapta, sau stanga) pentru a pune/scoate bebelusul in/din sezut. Tavita dispune de 2 jucarii de plus. Mini-carusel cu jucarii, pentru distractia maxima a bebelusului. Mini-caruselul este flexibil pentru a avea acces usor la bebelus. Timer pentru stabilirea duratei de functionare a leaganului: 30, 45 sau 60 de minute. 10 melodii si sunete din natura vor linisti bebelusul. Centura de prindere in 5 puncte pentru siguranta maxima a bebelusului. Material non-alergic, moale si delicat. Pernita de la sezut si cea reductoare pot fi spalate la masina de spalat. Centuri reglabile cu prindere in 5 puncte. Necesita 4 baterii tip D/LR20 (nu sunt incluse).


Bright Starts™ 2 in 1 Rock in the Park™ Model #: 7001 Varsta recomandata: 0 luni - 18 kg Balansoarul poate fi utilizat in pozitie statica sau se poate balansa mecanic fataspate. Sezutul extra-larg este ajustabil in 2 pozitii pentru confortul maxim al bebelusului. 2 jucarii vesele vor interactiona cu bebelusul, exersandu-si astfel abilitatile senzoriale. Bara cu jucarii detasabila pentru accesul usor la bebelus. Vibratiile usoare vor linisti bebelusul. Centura de siguranta in 5 puncte, reglabila. Designul inovativ respecta cele mai stricte standarde de siguranta. Husa si sezutul sunt lavabile. Este usor de transportat. Necesita 3 baterii tip C (nu sunt incluse).

Balansoar 2 in 1 Comfort & Harmony™ Cradling Rocker™ Model #: 6978 Varsta recomandata: 0 luni – 18 kg Pernita suplimentara pentru confortul maxim al bebelusilor este concepta astfel incat sa-i ofere bebelusului o pozitie corecta. Sezut reglabil in 3 pozitii. Balansoarul poate fi folosit de asemenea pentru miscari fata-spate pentru a legana bebelusul (cand acesta este mai mare). Miscarile fata-spate ale balansoarului pot fi usor blocate, astfel incat balansoarul devine un loc ideal pentru hranirea bebelusului. 7 melodii vesele, cu volum reglabil si cu functie de auto-oprire. Vibratii linistitoare. Bara de jucarii este flexibila pentru a usura accesul la bebelus. Este usor de pliat si de transportat. Centura reglabila cu prindere in 5 puncte. Sezut lavabil la masina de spalat. Bara de jucarii este detasabila. Sezutul poate fi spalat in masina de spalat. Necesita 3 baterii tip C (nu sunt incluse).


Comfort & Harmony™ Cradling Bouncer Model #: 6926

Comfort & Harmony™ Cradling Bouncer Model #: 6907 Comfort & Harmony Cradling Bouncer . Varsta recomandata: 0 ani + Greutate maxima admisa: 9 kg Vibratiile usoare, melodiile si materialul moale sunt perfecte pentru linistea bebelusului. Sezut mare, din plus cu pernite suplimentare realizate din materialele cele mai moi si delicate. Tehnologia Comfort Recline permite sezutului sa fie inclinat in 2 pozitii distincte. 7 melodii linistitoare cu volum reglabil si oprire automata. Vibratii relaxante care vor incanta bebelusul. Pernita sezutului si cea reductoare sunt realizate din cele mai moi si delicate materiale pentru confortul si siguranta bebelusului. Pernita de la sezut poate fi spalata la masina de spalat. Bara de jucarii, detasabila si flexibila pentru acces usor la bebelus. Bara de jucarii are o girafa si un leu de plus care vor incanta bebelusul. Centura de prindere in 3 puncte, foarte comoda. Nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru instalare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitate maxima a leaganului. Necesita 3 baterii tip C – neincluse in colet.


InGenuity Automatic Bouncer Model #: 6940 Singurul balansoar care se balanseaza cu adevarat - asa cum doar mamica stie - echipat cu tehnologia Hybridrive. Varsta recomandata: 0 ani + Greutate maxima admisa: 9kg Este special conceput pentru momentele in care bratele mamicii sunt ocupate. Miscarile uniforme ale balansoarului imita leganatul natural al bratelor mamei. Balansoarul ofera posibilitatea de a regla intensitatea vibratiilor: scazute sau moderate – in momentul in care veti alege intensitatea ‘moderata’, balansoarul va activa miscarea care imita leganatul natural al mamei. Balansoarul ofera 30 de minute de leganare continua, spre bucuria si rasfatul bebelusilor. Durata de functionare a bateriilor este cel putin dubla fata de balansoarele obisnuite, gratie tehnologiei Hybridrive. 10 sunete din natura si melodii vor completa admosfera relaxanta si vesela. Pernita pentru sustinerea coloanei cu prelungiri laterale, pentru maxima stabilitate a bebelusilor in primele luni de viata. Pernita suplimentara la cap – detasabila Materiale non-alergice, foarte moi si confortabile. Bara de jucarii flexibila si usor detasabila – pentru accces usor la bebelusi. Toate husele sunt lavabile la masina de spalat. Centura de prindere in 3 puncte. Picioruse anti-alunecare. Necesita 3 baterii, tip C – care nu sunt incluse in colet


Balansoar Monkey Business Model #: 7067 Varsta recomandata: 0 luni – 11 kg Uzand de tehnologia TrueSpeed leaganul recunoaste automat greutatea bebelusuluisi ajusteaza miscarea in cel mai natural mod posibil. Sezut mare, din plus cu pernite suplimentare realizate din materialele cele mai moi si delicate. Tehnologia Comfort Recline permite reglarea sezutului in 2 pozitii distincte. Tehnologia Whisper Quiet face ca functionarealeaganului sa fie complet silentioasa, astfel incat bebelusul se va putea odihni in liniste pentru conforul maxim al bebelusului. 6 viteze de leganare si timer pentru stabilireaduratei de functionare a leaganului: 15, 30 sau 45 de minute. 6 melodii linistitoare, cu posibilitatea dereglare a volumului sau oprire automata. Bara de jucarii, detasabila si flexibila pentruacces usor la bebelus. Bara de jucarii are o floare de plus cu oglinda si o pasare de plus. Usor de pliat pentru a putea fi transportat. Centura de prindere in 5 puncte pentru sigurantamaxima a bebelusului. Material non-alergic, moale si delicat. Pernita poate fi spalata la masina de spalat. Necesita 4 baterii tip C/LR14 (nu sunt incluse).

Pretty In Pink™ Melodies Bouncer™ Model #: 6911 Varsta recomandata: 0 luni – 9 kg Cele 7 melodii distractive sunt dotate cu sistem de oprire automat. Vibratiile usoare sunt perfecte pentru linistea bebelusului. Bara de jucarii poate fi detasata cu o singura mana, pentru acces usor la bebelus. Sezut mare, din plus cu pernite suplimentare realizate din materialele cele mai moi si delicate. Pernita sezutului si cea reductoare sunt realizate din cele mai moi si delicate materiale si sunt detasabile. 3 jucarii distractive: jucarie pentru dentitie, mamaruta din plus, zornaitoare. Textura materilului este extrem de fina (cu acelesi caracteristici ca si cea de piele de caprioara). Pernita de la sezut poate fi spalate la masina de spalat. Centura de prindere in 3 puncte, ajustabila, foarte comoda. Nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru instalare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitate maxima a leaganului. Necesita 3 baterii, de tip C, care nu sunt incluse.

Teensy Turtle™ Cradling Bouncer Model #: 6954 Varsta recomandata: 0 luni – 9 kg Vibratiile usoare sunt perfecte pentru linistea bebelusului. 7 melodii vesele cu posibilitatea de oprire automata dupa 15 minute de functionare. Bara de jucarii poate fi detasata cu o singura mana, pentru acces usor la bebelus. Pernita redactor in forma de broasca testoasa. 3 jucarii distractive: broasca testoasa cu inel de prindere, zornaitoare, spirala colorata. Sezut cu design asemanator balansoarului, husa fiind lavabila. Centura de prindere in 3 puncte. Nu necesita ustensile suplimentare pentru asamblare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitate maxima a leaganului. Necesita 2 baterii, care nu sunt incluse.


Fun on Safari™ Cradling Bouncer Model #: 6912 Varsta recomandata: 0 luni – 9 kg Vibratiile usoare sunt perfecte pentru linistea bebelusului. Bara de jucarii poate fi detasata cu o singura mana, pentru acces usor la bebelus. 3 jucarii distractive: Leu adorabil, Zornaitoare in forma de stea, Jucarie pentru dentitie spirala. Sezut cu design asemanator balansoarului, husa fiind lavabila. Centura de prindere in 3 puncte. Nu necesita ustensile suplimentare pentru asamblare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitatea maxima a leaganului. Necesita 2 baterii, de tip C/LR14 (1.5V), care nu sunt incluse.

Balansoar Savanna Dreams Model #: 6962 Varsta recomandata: 0 luni – 9 kg Vibratiile usoare sunt perfecte pentru linistea bebelusului. Bara de jucarii poate fi detasata cu o singura mana, pentru acces usor la bebelus. 3 jucarii distractive: Girafa, Zornaitoare in forma de stea si Jucarie pentru dentitie spirala. Sezut cu design asemanator balansoarului, husa fiind lavabila. Centura de prindere in 3 puncte. Nu necesita ustensile suplimentare pentru asamblare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitatea maxima a leaganului. Necesita 2 baterii, de tip C/LR14 (1.5V), care nu sunt incluse

Treehouse Bouncer Model #: 6919 Varsta recomandata: 0 luni – 9 kg Vibratiile usoare sunt perfecte pentru linistea bebelusului. Bara de jucarii poate fi detasata cu o singura mana, pentru acces usor la bebelus. 3 jucarii distractive vor inveseli bebelusul. Sezut cu design asemanator balansoarului, husa fiind lavabila. Centura de prindere in 3 puncte.v Nu necesita ustensile suplimentare pentru asamblare. Picioare anti-alunecare pentru stabilitatea maxima a leaganului. Necesita 2 baterii, de tip C/LR14 (1.5V), care nu sunt incluse


Bounce-a-bout™ Bounce-a-bout™ Model #: 6961 Varsta recomandata: 4 luni+ Platforma unica pentru sarituri este foarte comoda pentru piciorusele copilului. Pe langa distractia garantata, aceasta activitate va antrena si muschii implicati in activitatiile motorii de baza. 8 jucarii vesele sunt la indemana copilului pentru a le explora, fiecare are o forma si un colorit deosebit, antrenandu-i celui mic aptitudinile congnitive si senzoriale, in incercarile lui de a le diferentia si de a-si ierarhiza favoritele. Oglinda-mamaruta il va invata pe cel mic ce inseamna relatia cauzaefect. Ea va incepe sa cante vesela, de fiecare data cand i se apasa nasul. Bara de jucarii pozitionata deasupra il incurajeaza pe micut sa-si coordoneze activitatile, adica se sa intinda, sa identifice jucaria si sa o prinda. Scaunul moale si confortabil se roteste la 360% pentru a-i permite copilului acces maxim la toate activitatile. Inaltimea platformei este ajustabile in 3 pozitii distincte, adaptanduse o data cu cresterea copilului. Se pliaza pentru o usoara depozitare. Tavita pentru jucarii este usor de curatat. Material non-toxic si nonalergic. 6 carlige speciale pentru a adauga si alte jucarii.

Bounce-a-bout™ Bounce-a-bout™ Model #: 6895


Doodle Bugs Around We Go!™ Activity Station Model #: 6938

Varsta recomandata: 4 luni+ Pian electronic, cantecele vesele, clapete cu sunete distractive precum si o carticica pe care micutul o va rasfoi pentru a descoperi imagini viu colorate. Asadar invatam sa cantam la pian, sa rasfoim carticica, sa ne alegem personajele si melodiile preferate. Pare destul de complicat si ne va lua ceva timp sa le coordonam pe toate – dar – exersand, vom reusi! Lacul pentru pescuit cu animalute haiose: pestisorii veseli, broscuta mirata, libelula colorata, zornaitoarele si multeee altele. Le vom invata pe toate rand pe rand. Le vom identifica si vom invata sa le prindem. Etapa coordonarii este un pas important in dezvoltare si cu putin ajutor de la animalutele haiose, ne vom descurca cu brio si aici! Broscuta si bilutele ei colorate ne vor invata despre relatia cauza-efect. Va trece putin timp pana sa ne dam seama ca de fiecare data cand apasam capul broscutei, bilutele colorate se vor invarti. Oglinda nu putea lipsi din expeditia noastra, pentru ca ea ne va ajuta sa ne auto-descoperim, sa ne cunoastem mai bine si sa ne admiram. Toate aceste activitati de stimulare auditiva si vizuala vor fi imbinate cu activitatiile motorii. Scaunul se roteste la 360 de grade, este foarte comod si moale permitandu-i micutului sa se roteasca in voie. Scaunul se poate detasa foarte usor, iar masuta cu activitati va fi utila astfel pentru o perioada indelungata. Copiii o vor putea folosi stand in picioare in jurul lui.Tavita este detasabila, pentru a putea fi usor curatata. Material non-toxic si non-alergic. Necesita 3 baterii tip C, care nu sunt incluse.


Bounce Bounce Baby™ Model #: 6837 Varsta recomandata: 4 luni+ Platforma special conceputa ii permite bebelusului sa sara energic si chiar sa danseze, in timp ce scaunul rotativ la 360 grade ii asigura acces total la jucariile centrului. In timp ce danseaza micutul poate sa-si aleaga una din cele 6 melodii ale pianului electronic – iar luminile acestuia ii vor completa distractia. Nu va fi usor sa le coordoneze pe toate, dar cu siguranta va reusi dupa putin antrenament! Platforma se adapteaza varstei copilului pe masura ce creste, putand fi ajustata la 3 inaltimi diferite. Jucarii multiple, variate ca forme si functii: minge rotitoare, sirag cu zornaitoare, oglinda-brosca testoasa, floare de soare, jucarie pentru dentitie si multe altele. Designul triunghiular este special conceput pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Micutii vor invata in cea mai mare distractie cum sa se coordoneze, sa se auto-descopere, sa-si antreneze muschii si chiar sa-si gestioneze atentia. Tavita pentru jucarii este usor de curatat. Sezutul poate fi spalat in masina de spalat. Necesita 2 baterii AA care nu sunt incluse.

Cute Critters Activity Jumper™ Model #: 6942 Varsta recomandata: 4 luni+ Platforma de ‘bungee jumping’ special conceputa, ii permit bebelusului sa sara energic, in timp ce scaunul rotativ la 360 grade ii permite sa exploreze toate jucariile centrului. Jumperul creste o data cu bebelusul, inaltimea lui fiind ajustabila in 5 trepte, pentru eficienta maxima si utilizare indelungata. Modulul de sunete are 3 modalitati de functionare: melodii, pian, sunete vesele, pentru a intregi distractia bebelusului iar luminile nu puteau lipsi din acest colt de veselie. Jucarie mare de plus, ale carei maine reprezinta jucarii de dentitie va deveni favorita bebelusului, ajutandu-l, de asemenea, sa descopere modalitati variate de distractie. Tavita integrata, usor de curatit – ofera un spatiu cu modalitati de utilizare alternative. Inele suplimentare pentru agatarea jucariilor favorite ale bebelusului. Designul este special conceput pentru a ocupa cat mai putin spatiu, plierea realizandu-se foarte usor. Sezutul poate fi spalat in masina de spalat. Platforma combina ideal utilul cu placutul : micutii energici vor invata in cea mai mare distractie cum sa se coordoneze, sa se auto-descopere, sa-si antreneze muschii si chiar sa-si gestioneze atentia. Jucarii multiple, variate ca forme si functii: oglinda mare il vor ajuta pe bebelus sa se autodescopere, sirag cu zornaitoare si multe altele.


Premergator Walk a Bout Model #: 6965 Varsta recomandata: 6 luni + Personajele jucause si activitatile captivante il vor acapara pe bebelus. Spatarul inalt si confortabil in forma de broscuta, ii ofera bebelusului sprijin suplimentar pentru a invata sa-ti mentina spatele drept pe masura ce invata sa paseasca. Ajustarea inaltimii sezutului in 3 pozitii distincte, permite parintilor sa regleze distanta potrivita pentru ca bebelusul sa paseasca corect. 3 jucarii distractive il vor insoti pe bebelus in exploatarile sale: - broscuta rotativa face miscari energice. - ablinuta viu colorata se plimba zambitoare. - frunza flexibila cu cerculete colorate Tavita pentru mancare integrata. Foarte usor de pliat si depozitat. Husa lavabila la masina de spalat.


Pretty In Pink™ Baby’s Play Place™ Deluxe Edition Model #: 9010 Varsta recomandata: 0 luni+ Produs Premiat : Dr. Toy’ s 10 Best Toys, Parenting-Mom Tested! Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite. Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere. Joaca pe spate - cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-ul spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise). Joaca pe burtica - moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el, tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Joaca in pozitia de-a busilea – moment in care va invata despre relatia cauza-efect ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale. Joaca in pozitia sezut - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite. Dispune de pernita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile.

Baby’s Play Place™ Deluxe Edition Model #: 9011 Varsta recomandata: 0 luni+ Dr. Toy’ s 10 Best Toys, Parenting-Mom Tested! Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite! Caracteristici : Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere. Joaca pe spate - cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise). Joaca pe burtica - moment in care miscariile si dezvotarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el, va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Joaca in pozitia de-a busilea – moment in care va invata despre relatia cauza-efect ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale. Joaca in pozitia sezut - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite. Dispune de perinita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile.


Hop Along Friends™ Play Gym Model #: 9012 Varsta recomandata: 0 luni+ Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Textura moala este special conceputa pentru a incuraja bebelusul sa se joace pe burtica, exersandu-si astfel muschii motorii. Bebelusul se va imprieteni usor cu broscuta muzicala, care-l va rasplati cu melodii vesele.

RRRoaring Fun!™ Play Gym Model #: 8530 Varsta recomandata: 0 luni+ Bebelusul va avea parte de momente de joaca palpitante alaturi de leutul cel vesel carei va canta si il va inveseli. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme voi colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive. Leul de plus canta 4 melodii, de fiecare data cand bebelusul doreste. Oglinda ajustabila incurajeaza bebelusul sa se autodescopere. Jucaria cu bilute viu colorate ii vor starni curiozitatea bebelusului. Jucaria pentru dentitie va calma gingiile bebelusului. 6 dispozitive speciale sunt incluse pentru a adauga jucarii. Material moale, non-toxic si non-alergic.


Start Your Senses™ Salteluta interactiva Spots&Stripes Model #: 9167 Varsta recomandata: 0 luni+ Combinatiile culorilor si a formelor sunt concepute pentru a putea fi percepute de bebelusi inca din primele luni de viata, incitandu-le curiozitatea si dorinta de exploatare. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete si lumini ale jucariilor, precum si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. In aceasta activitate bebelusul va fi ajutat de tigrul cu lumini si muzica (20 minute de muzica si sunete vesele). Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (cu ajutorul tigrului muzicale ), sa se auto-descopere (ajutat de oglinda special conceputa) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile. Jucariile pentru dentitie, precum si cele zornaitoare (zebra, tigrul, albinuta) incurajeaza copilul sa intinda mana si sa prinda, dezvoltandu-si astfel abilitatile motorii. Desenele contrastante de pe salteluta sunt special concepute pentru stimularea vizuala a bebelusului. Salteluta dispune de pernita-suport in forma de girafa pentru timpul petrecut pe burtica, stimuland astfel dezvoltarea muschilor implicati in activitatiile motorii de baza. Jucaria-tigru cu muzica si lumini poate fi utilizata si separat. Salteluta poate fi usor transportata.

Start Your Senses™ Developmental Activity Gym Model #: 8966 Varsta recomandata: 0 luni+ Principiul care sta la baza conceperii acestui model de salteluta este considerat unul dintre cele mai eficiente metode prin care bebelusii isi dezvolta aptitidinile senzoriale si emotionale. Combinatiile culorilor si a formelor sunt concepute pentru a putea fi percepute de bebelusi inca din primele luni de viata. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete si lumini ale jucariilor, precum si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (datorita jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (datorita oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile. Jucaria pentru dentitie, spirala cu bile si marul zornaitor incurajeaza copilul sa intinda mana si sa prinda, dezvoltandu-i astfel abilitatile motorii. Placutele pentru stimularea vizuala sunt inscriptionate pe ambele parti cu imagini contrastante si familiare (pe o parte imagini cu bebelusi, pe cealalta parte imagini contrastante). Salteluta dispune de pernita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, stimuland astfel dezvoltarea muschilor implicati in activitatiile motorii de baza. Salteluta dispune de un mic carusel muzical, cu lumini si sunete precum si de lumini care se misca in ritmul muzicii. Acest ‘‘carusel’’ poate fi utilizat si separat (la scaunele auto).


Salteluta 4 in 1 Baby’s Play Place™ Model #: 8985 Varsta recomandata: 0 luni+ Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite, in toate cele 4 etape de crestere. Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Jucaria electronica cu muzica si lumini va intregi joaca bebelusului! Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere: Joaca pe spate cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise) Joaca pe burtica moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Joaca in pozitia de-a busilea moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’ ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale. Joaca in pozitia sezut moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile. Jucaria electronica poate fi activate de bebelus (sau de parinte) si oferta 20 de minute de melodii vesele. Jucaria poate fi utilizata si separat sub forma unui mini-carusel.

Salteluta educativa 5 in 1 Baby’s PlayPlace Model #: 8746 Varsta recomandata: 0 luni+ Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i infinite modalitati de joaca! Salteluta poate fi utilizata in 5 modalitati diferite : Spatiu de joaca inchis, prin ridicarea peretilor laterali. Spatiu de joaca complet deschis, oferindu-i bebelusului spatiu de miscare. Spatiu interactiv vizual, stimulandu-i bebelusului dorinta de explorare (pozitiatia bebelusului va fi pe spate). Spatiu pentru joaca pe burtica, stimuland-i in special abilitatiile motorii. Spatiu pentru joaca de-a busilea, salteluta se transfroma intr-un tunel. Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere : Joaca pe spate cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise). Joaca pe burtica - moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Joaca in pozitia de-a busilea - moment in care va invata despre relatia cauza-efect ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale. Joaca in pozitia sezut - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se autodescopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile. Jucaria muzicala de plus va fi pornita de bebelus si va functiona 25 minute, cu cele 8 melodii si sunete din natura (cu volum reglabil). 6 jucarii vesele vor incanta bebelusul, ii vor dezvolta abilitaile motorii, auditive si tactile. Multiplele inele suplimentare (10) va permit sa plasati jucariile in proximitatea bebelusului si sa-i adaugati altele noi. Salteluta poate fi spalata la masina de spalat. Usor de pliat si depozitat. Materilul saltelutei este non-toxic si non-alergic.


Pretty In Pink™ Tummy Cruiser™ Prop & Play Mat Model #: 8819 Varsta recomandata: 0 luni+ Designul inovativ il va incanta pe bebelus, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala prin dezvoltarea abilitatilor de coordonare si de orientare. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive. Volanul saltelutei se roteste si scoate sunete, moment in care va invata despre relatia cauza-efect. Oglinda special conceputa va ajuta bebelusul sa se auto-descopere. Jucariile distractive, zornaitoarele si personajele desenate pe salteluta vor face deliciul bebelusului. Dispune de perinita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi

Tummy Cruiser™ Prop & Play Mat Model #: 8855 Varsta recomandata: 0 luni+ Designul inovativ il va incanta pe bebelus, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala prin dezvoltarea abilitatilor de coordonare si de orientare. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive. Volanul saltelutei se roteste si scoate sunete, moment in care va invata despre relatia cauzaefect. Oglinda special conceputa va ajuta bebelusul sa se auto-descopere. Jucariile distractive, zornaitoarele si personajele desenate pe salteluta vor face deliciul bebelusului. Dispune de pernita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme voi colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi.


Petals & Friends™ Activity Gym Model #: 9006 Varsta recomandata: 0 luni+ Salteluta permite bebelusului sa experimenteze 3 modalitati diferite de joaca, fiecare cu provocari specifice. Joaca pe spate - cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii : zornaitoarele, jucariile de plus sau jucaria pentru dentitie. Fiind prima etapa din viata, bebelusul va invata acum sa se miste, sa apuce obiectele sau chiar sa le identifice forma, va descoperi si relatia cauza-efect, ajutat de pasarea de plus, care va canta de fiecare data cand bebelusul o va prinde. Oglinda cea cocheta va ajuta si ea bebelusul sa exploareze trasaturile si sa se auto-descopere, toate aceste cunostinte il vor ajuta sa descopere lumea, pe masura ce creste. Joaca pe burtica - moment in care miscariile ii sunt deja mai energice, iar jucaria pentru dentitie a devenit deja favorita. Joaca in pozitia sezut - deja bebelusul este experimentat si isi da seama ca, de fapt,


Girafa Drop & Giggle™ Model #: 8493 Varsta recomandata: 6 luni+ Joaca cu bilele stimuleaza bebelusului abilitatile de a percepe, intr-un mod distractiv, relatia cauza-efect. Lasati bilele colorate sa cada prin capul si mainile Domnului Girafa si distractia poate sa inceapa . Cele 12 sunete vesele vor insoti intreaga joaca a bebelusului, care va invata astfel despre relatia cauzaefect. Potrivirea bilelor in capul si mainele Domnului Girafa ii vor dezvolta bebelusului abilitatile de orientare si coordonare. Activitati distractive si 12 sunete vesele. Buton de control al sunetului. Girafa stimuleaza coordonarea motorie si vizuala a bebelusului. Necesita 2 baterii AA, neincluse in colet.

Cuburi Pretty In Pink™ Bloomin’ Blocks™ Model #: 8864 Varsta recomandata: 3 luni+ Bebelusul va gasi nenumarate modalitati creative de joaca. Jocul ii dezvolta bebelusului creativitatea si abilitatile de orientare. Fiecare din cele 4 cuburi au texturi si personaje diferite. Personajele sunt inchipuite cu trasaturi 3D – pentru stimularea imaginatiei bebelusului. Texturile diferite il vor dezvolta bebelusului simturile tactile. Un procent din vanzarea acestui produs este directionat catre programele de cercetare a cancerului la san.

Little Outdoor Adventures Book™ Model #: 8979

Silly Tunes Piano™ Model #: 8919 Varsta recomandata: 6 luni+ • Luminile jucause vor completa admosfera vesela a jocului bebelusului. • Pianul are trei moduri de functionare: melodii predefinite, sunete vesele predefinite, precum si pian. • Pianul dispune de 10 melodii si 10 sunete vesele – varietate care va incanta bebelusul si il va invata despre relatia cauza-efect. • Posibilitatea de control al volumului. • Culorile vesele vor fi, cu siguranta, pe placul bebelusilor. • Necesita 3 baterii AAA – neincluse in pret.

Varsta recomandata: 6 luni+ Bebelusul va invata, prin joaca, litere, numere, ritmuri si va explora aventuri incantatoare cu ajutorul acestei carti muzicale. Buton de pornire pentru sunete si cantecele. Bebelusul va invata sa interactioneze cu animalele, care-i vor deveni curand prieteni. Carticica va invata, in limba engleza, alfabetul, numerele si ritmurile vesele. Paginile sunt viu colorate si usor de intors de catre bebelsui. Carticica dispune de un maner, pentru a putea fi usor purtata de catre bebelasi. Necesita 2 baterii AA, neincluse in colet.


Tiny Turtle & Friends Prop & Play Mat™ Model #: 9008 Varsta recomandata: 0 luni+ Bebelusul va descoperi jocurile interactive si distractive, combinand activitatiile motorii cu cele cognitive. Multitudinea de culori si personaje desenate pe salteluta vor starni curiozitatea bebelusului. Dispune de perinita-suport pentru timpul petrecut pe burtica, facilitand astfel intarirea muschilor implicati in activitatile motorii de baza. Jucaria pentru dentitie va calma durerile gingivale ale bebelusului. Jucaria cu bile colorate ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (cand bebelusul va misca jucaria, ea va produce zgomote).

Carusel 2 in 1 Dream Along Mobile™ Model #: 8352 Varsta recomandata: 0 luni+ Caruselul are 2 modalitati de functionare : - carusel muzical cu 5 melodii incantatoare. - jucarie pozitionata in interiorul patutului (dupa detasarea bratului caruselului). Caruselul dispune de o oglinda mare, care il va ajuta pe bebelusi sa se auto-descopere. Jucariile care se rotesc pe parcursul derularii melodiilor il vor captiva pe bebelusi : leutul cel mirat si calutul plimbaret il vor cuceri pe bebelusi. Caruselul se va transforma in jucarie, dupa varsta de 6 luni. Culorile variate si jucariile vesele vor deveni favoritele beblsului. Modalite de prindere usoara si sigura. Necesita 3 baterii tip C, neincluse in colet.

Bright Starts™ Cozy Cart Cover™ Model #: 8972 Husa poate fi utilizata pentru scaunele de masa confectionate din lemn sau pentru cosul de cumparaturi. Dispune de 3 buzunare pentru depozitarea diferitelor obiecte ale bebelusului. Pentru confortul bebelusului husa este prevazuta cu un loc pentru picioruse. Jucariile bebelusului pot fi agatate de husa, gratie inelului special conceput in acest sens. Poate fi usor stocata. Este lavabila in masina de spalat. Material moale, non-alergenic.

Autobuzul Stie-Tot-Cruise ‘n Sort Bus™ Model #: 9000 Varsta recomandata: 12 luni+ Autobuzul va permite bebelusului sa invete, in timpul jocului: cifre,litere, forme si culori. Bebelusul isi va dezvolta abilitatile de orientare si isi va exersa rabdarea. Rotile autobuzului sunt mobile, incurajand bebelusul sa se miste – dezvoltandu-si abilitatile motorii. Introducerea formelor in locurile specifice din autobuz, va incuraja bebeluslui sa-si dezvolte abilitatile de orientare si de coordonare. 2 jucarii, 3 litere, 3 cifre si formele distincte vor ajuta bebelusul in descoperirile sale.


InGenuity Pefect Place High Chair Model #: 7077 Varsta recomandata: 4 luni+ Are picioare fixe in partea din fata si roti in partea din spate. Pentru siguranta bebelusului rotile pot fi blocate. Tavita dubla poate fi indepartata foarte usor, gratie tehnologiei inovative Swivel Away Tray. Husa scaunului este confectionata din material impermeabil, poate fi usor curatata cu un prosop umed sau introdusa in masina de spalat. Tavita poate fi introdusa in masina de spalat vase. 7 pozitii de reglare a inaltimii pentru adaptabilitate maxima. Suport pentru cap conceput pentru confortul bebelusului. Reglarea spatarului poate fi realizata in 3 pozitii, cu inclinare speciala pentru pozitia de somn. Suportul de picioare este ajustabil. Pliere foarte usoara si compacta pentru o depozitare facila. Centuri cu prindere in 5 puncte.

Oball Roller Model #: 81091 Varsta recomandata 12 luni+ Oball Roller ofera copiilor distractia garantata! Jucaria are integrata o minge cu bile care va incanta copilul. De asemenea manerul ergonomic va facilita utilizarea jucariei pentru un timp indelungat.

Oball Minge Beebo Model #: 81501 Varsta recomandata: 0 luni+Minge ingenioasa care ofera bebelusului multiple variante de joaca. Jucaria contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza senzorial bebelusul si il ajuta sa descopere relatia cauza-efect.


Taggies - Paturica Peek-a-boo Model #: 9134 Ce sunt Taggies ? Patura confortabila cu 2 fete combina senzatia de calm conferita de materialul moale si pufos si veselia unei jucarii fascinante. Utilizand aplicatii vesele, foarte delicate (inclusiv saten) paturicile vesele intruchipeaza imagini de Girafa, Caine sau Urs. Marime: 35cm x 35cm 0 luni+


Jucarie dentitie Chill&Teethe Model #: 8195 Varsta recomandata 0 luni+ Jucarii de dentitie umplute cu apa vor calma gingiile bebelusului. Culorile vesele vor incanta bebelusul. Formele sunt special concepute, pentru ca bebelusul sa le prinda usor. Fiecare set contine 3 jucarii

Jucarie de dentitie Take&Teethe Model #: 8986 Varsta recomandata 0 luni+ Jucarii de dentitie umplute cu apa vor calma gingiile bebelusului Culorile vesele si stidente vor stimula abilitatile vizuale ale bebelusului. Formele sunt special concepute, pentru ca bebelusul sa le prinda usor. Jucariile se vand separat

Jucarie de dentitie Soothe a bee Model #: 9018 Varsta recomandata 0 luni+ Jucarii de dentitie sub forma de albina ale carei aripi sun concepute ca si jucarii pentru dentitie, pentru a calma gingiile bebelusului. Culorile vesele si contrastante vor stimula visual si tactil bebelusul Formele sunt special concepute, pentru ca bebelusul sa le prinda usor Jucaria contine mai multe tipuri de textri pe care bebelusul le va explora


Jucarie de dentitie Grab&Spin Model #: 8533 Jucaria zornaitoare va ajuta bebelusul sa-si coordoneze abilitatile de orientare 3 inele colorate cu texturi diferite vor atrage atentia bebelusului Jucaria in forma de inel va calma gingiile bebelusului gratie texturii sale

Jucarie de dentitie Rattle a Round Model #: 9016 Bebelusul va fi incantat de sunetele vesele, culorile vii si texturile deosebite ale jucariei! Jucaria zornaitoare ii va mentine interesul bebelusului Jucaria este conceputa pentru a fi usor de apucat de catre bebelus Contrastele puternice si texturile diferite vor stimula dezvoltarea abilitatilor bebelusului Incurajeaza joaca interactiva alaturi de personajele vesele puse intotdeauna pe distractie

Jucarie Rattle&Stack Model #: 9001 Inelele cu texturi si culori diferite transforma aceasta jucarie intr-un joc de exploatare pentru cei mici ! 5 cercuri cu forme diferite si culori vesele Prima jucarie este zornaitoare Texturile cercurilor sunt diferite


Jucarie de dentitie Teethe&Read Model #: 8475 Varsta recomandata 0 luni+ Carticica din material textil, foarte viu colorata Imaginile si personajele din carticica vor ajuta bebelusul in descoperirile sale Colturile cartii sunt concepute ca si jucarii de dentitie Bebelusul va putea prinde cartea foarte usor, gratie manerului lateral

Activity Balls Model #: 9079 5 mingi unice, fiecare experimentand cante o activitate fascinanta pentru bebelus!

Jucarie Take&Shake Model #: 8808 Jucarii cu vibratii, care se activeaza de fiecare data cand bebelusul trage de ele Texturile si culorile diferite vor starni curiozitatea bebelusului Carligele permit atasarea lor la jucarii, saltelute, etc Jucariile se vand in set de 2 bucati


Jucarie Rattle &Shake Model #: 8188 Varsta recomandata : 3 luni+ Zornaitoare vesele cu doua spatii cu bile Zona din mijloc are o textura care-i permite bebelusului sa prinda usor jucaria Oglinda si bilele din interior reflecta lumina, ceea ce va face deliciul bebelusului

Jucarie License to drool Model #: 8172 Cheia perfecta pentru calmarea gingiilor bebelusului ! Texturile multiple vor fi pe placul bebelusului Culorile vesele si contrastante il vor incant ape bebelus Cheile sunt usor de apuca de bebelus


Summer – Video Interfon Digital ‘Secure Sight Hendheld’ Model #: 02041U Acest Video Monitor Digital se distinge prin claritatea imaginii oferite, prin acuratetea sunetelor, (veti putea auzi nu doar miscarile, ci si respiratia bebelusului), precum si prin adaptabilitatea lui la intensitatea scazuta a luminii. Camera videomonitorului poate fi usor adaptata la diferite unghiuri, asa incat orinde o veti pozitiona, imaginile obtinute vor fi relevante. Monitor color, portabil cu diametrul de 5 cm. Controlul luminozitatii si a volumului sunetului.Baterie reincarcabila / Adaptor AC. Modulul ‘Led’.Iesire AV/USB.

Summer - BabyZoom – Video Interfon Digital Model #: 20021U Acest Video Interfon Digital se distinge prin functia lui unica care-i ofera posibilitatea parintelui de a roti camera video in sus/jos/stanga/dreapta, precum si de a face zoom la imaginea bebelusului, fara a intra in camera acestuia. Gratie acestei functii, videomonitorul ofera cea mai mare acuratete in supravegherea bebelusului. Monitor color, portabil cu diametrul de 6.5 cm. Monitorul poate fi plasat pe un trepied, static (pe perete), sau poate fi fixat pe talie cu ajutorul dispozitului inclus (pentru portabilitate maxima). Microfonul foarte sensibil va reda cu acuratete toate sunetele din preajma bebelusului – volumul acestua fiind reglabil. Pentru claritate maxima, videomonitorul ofera posibilitatea selectiei canalelor. Functia ZOOM si cea de control al unghiului camerei. Monitorul se distinge prin aceasta functie unica, care-i ofera posibilitatea parintelui de a monitoriza miscarile bebelusului din orice unghi posibil, precum si de a mari imaginea bebelusului. Toate aceste facilitati poti fi realizate utilizand doar unitatea parentala, nefiind nevoie sa miscarea manuala a camerei.


Summer -Interfon Digital Secure sleep Model #: 2712 Interfon multifunctional conceput pentru a monitoriza bebelusul si pentru a semnala temperatura obtima in spatiul acestuia. Tehnologia digitala (894 MHz) elimina interferentele si asigura o raza de transmisie de pana la 200 metri. Ambele unitati (cea parentala si cea de langa bebelus) sunt prevazute cu o lumina specifica care indica valoarea temperaturii obtime : lumina rosie (= prea cald), lumina albastra (= prea racoros), lunima galbena (temperature obtima)

Summer - Interfon digital Slim&Clear Model #: 2480 Interfonul Slim and Clear oferta posibilitatea de monitorizare a bebelusului, oferind o calitate superioara receptiei sunetelor din jurul lui! Tehnologia digitala 100% elimina interferentele si asigura o raza de transmisie de pana la 200 metri. Scanare automata a canalelor de receptie, pentru gasirea celui mai potrivit canal. Ledul albastru functioneaza ca si lampa de veghe pe parcusrsul noptii


Summer – Booster Pliabil Deluxe Green Model #: 13054 Boosterul ofera posibilitatea de pliere compacta, pentru a putea fi depozitat si transportat foarte usor. Booster-ul in varianta Deluxe, se diferenteaza prin faptul ca spatarul este moale, tapitat pentru confortul maxim la bebelusului. Scaunul se va utiliza astfel : asezam boosterul pe un scaun si il prindem cu ajutorul centurilor special concepute in acest sens. Pentru confortul bebelusului inaltimea scaunului este ajustabila in 2 trepte, iar centurile sunt concepute pentru siguranta maxima a bebelusului. Tavita este reglabila in 3 trepte, in functie de marimea copilului. De asemenea este detasabila, putand fi spalata in masina de spalat. Scaunul permite inlaturarea tavitei, astfel incat copilul va putea sta la masa, alaturi de parinti. Pliere facila si compacta. Spatar inalt pentru confortul maxim al bebelusului. Varsta recomandata: 6 luni – 4 ani

Summer – Booster Pliabil Deluxe Pink Model #: 13060


Summer – Protectie pliabila pentru pat Model #: 12131 Usor de intretinut si curatat. Pliere usoara pentru accesul la copil. Protectia vine asamblata, nu este nevoie de nici un instrument pentru montarea ei. Mecanism de prindere facil si sigur. Dimensiuni (L x l) : 108 x 51 cm

Summer – Protectie pliabila pentru pat Model #: 12201 Usor de intretinut si curatat. Pliere usoara pentru accesul la copil. Protectia vine asamblata, nu este nevoie de nici un instrument pentru montarea ei. Mecanism de prindere facil si sigur. Dimensiuni (L x l) : 108 x 51 cm


Summer -Bariera de securitate auto lock Model #: 7051 Modalitate de prindere prin presiune, fara a gauri peretii-tocurile usilor. Bariera este confectionata din lemn foarte bine finisat. Bariera poate fi fixata si la capatul scarilor, prin acelasi sistem de prindere. Modalitate facila de deschidere a barierei. Inchidere automata (fara vreo fixare aditionala). Bariera securizeaza spatii cuprinse intre : 76 cm si 82 cm

Summer – Bariera de securitate ‘Super Wide’ 78 -356 cm Model #: 07162 Copiii au nevoie de spatiu pentru a se putea desfasura, insa in acelasi timp siguranta spatiului in care se desfasoara este esentiala. Acesta este motivul pentru care Summer a creat o bariera de securitate care se poate adapta si spatiilor neregulate. Materialul care imbraca barierele este transparent, permitand astfel sa supravegheti copilul de la distanta. Accesul in interiorul spatiului este foarte facil, gratie sistemul tip ‘usa’. ‘Usa’ poate fi, in acelasi timp, blocata - pentru a impiedica deschiderea ei de catre copii. Bariera poate fi adaptata colturilor din camere, peretilor care nu sunt simetrici, sau altor spatii neregulate.


Summer – Olita Multifunctionala 3 in 1 ‘Potty Training System’ Model #: 11205 Olita special conceputa dupa modelul toaletei, asa incat ’pas cu pas’ bebelusul se va obisnui cu toate activitatile necesare! Descriere: Olita stabila, conceputa dupa standarde stricte de siguranta . Olita este usor de curatat (recipientul fiind detasabil). Manerele laterale sunt concepute pentru a facilita transportul si depozitarea ei . Adaptorul foarte confortabil si moale este detasabil, putand fi utilizat si separat. Utilizand olita, bebelusul va parcurge cei 3 pasi esentiali in utilizarea toaletei. Olita are urmatoarele functionalitati : 1. Mini-toaleta. Olita este o toaleta in miniatura, menita sa-i confere incredere bebelusului in utilizarea ei. Asadar, olita dispune de suport pentru hartie igienica si suport pentru servetele umede. 2. Adaptor pentru toaleta. In aceasta etapa olita este folosita ca si adaptor pentru toaleta – partea superioara a olitei va fi plasata pe toaleta. Colacul moale va fi foarte confortabil pentru copii. 3. Inaltator pentru toaleta, lavoar, etc. In aceasta perioada baza olitei este utilizata ca si adaptor stabil pentru a facilita accesul copilului la diferite obiecte sanitare. Acest sistem poate fi utilizat pana la varsta de 5 ani. Fabricat in USA

Summer – Olita Multifunctionala 3 in 1 ‘Potty Training System’ Model #: 11234


Summer – Olita Dino Model #: 11210 Olita are sistem antistropire pentru baietei. Prevazuta cu manere, pentru a putea fi usor transportata. Vasul olitei este detasabil, pentru a fi indepartat si spalat usor. Partea din spate este mai inalta, pentru o pozitie confortabila a bebelusilor.

Summer – Olita Dino Model #: 11215

Summer - Olita All-in-One Potty Seat & Step Stool Blue Model #: 11014


Summer - SuperScaunul 3 in 1 Model #: 13154 SuperScaunul este o combinatie inovativa intre un centru de activitati, cu rotirea la 360 de grade si un booster util si compact. Scaunul este un spatiu sigur si confortabil in care bebelusul va invata sa stea corect si, in acelasi timp, sa interactioneze cu jucariile din jurul lui. Este locul ideal unde bebele se va juca, va fi in siguranta si va exersa o pozitie corecta. Etapa 1 : Scaun : Are in interior un suport confortabil, moale, pentru a ajuta bebelusul sa aiba o pozitie corecta. In partea din spate, scaunul este mai inalt, pentru a facilita pozitia corecta a coloanei. Centura de siguranta in 3 puncte este menita sa-i ofere stabilitate bebelusului. Etapa 2 : Centru de activitati rotativ : Dupa ce bebele invata pozitia de sezut, putem trece la etapa in care el va interactiona cu jucariile. In aceasta etapa, scaunul trebuie pozitionat pe o suprafata dreapta. Tavita distractiva se va roti la 360 de grade, asa incat copilul va avea acces la toate jucariile : zornaitoare, rontaitoare, oglinda, etc. Tavita pentru mancare este detasabila, pentru a avea acces rapid la bebelus. Etapa 3 : Booster In acesta etapa suportul moale poate fi indepartat din interiorul scaunelului, sau poate fi mentinut – in functie de marimea bebelusului. Centura de prindere in 3 puncte 2 seturi de centuri pentru prinderea inaltatorului pe scaun.


Summer – Suport pentru baita Deluxe Splish Splash Model #: 8054 Detalii Suport Pentru Baita Deluxe Splish Splash Suportul pentru baita ii va incanta pe bebelus, transformand baita intr-o activitate facila si sigura. Materialul moale, suportul pentru cap, precum si stabilitatea suportului sunt concepute special pentru confortul bebelusului. Suportul pentru cap este reglabil si usuca foarte usor. Descriere : Material delicat, conform nevoilor bebelusului. Suport solid cu sistem anti-alunecare. Spatarul este reglabil in 2 pozitii, pentru confortul bebelusilor. Husa suportului este detasabila, se poate spala in masina de spalat. Pliere usoara pentru transport si depozitare. Pernita pentru suportul capului este reglabila. Varsta recomandata : 0 luni

Summer – Suport pentru baita Deluxe Splish Splash Pink Model #: 08754


Summer – Hamac pentru baita Comfort Bath Support Model #: 08158 Hamacul este special conceput pentru a facilita baita bebelusilor. Materialul se usuca repede, se pliaza usor si se depoziteaza asemenea. Hamacul are un sport – astfel incat pozitia bebelusului este una confortabila si stabila Plierea si depozitarea este facila. Poate fi utilizata in cada sau in cadita bebelusului. Varsta recomandata

Summer - Suport pliabil Fold & Store Tub Time Bath Sling Model #: 8374 Suportul este special conceput pentru a facilita baita bebelusilor. Materialul se usuca repede, se pliaza usor si se depoziteaza asemenea. Suportul are un hamac astfel incat pozitia bebelusului este una confortabila si stabila. Plierea si depozitarea este facila. Poate fi utilizata in cada sau in cadita bebelusului.


Summer – Cadita pliabila Newborn-to-Toddler Model #: 08394 Cadita special conceputa pentru a fi potrivita bebelusilor, in toate etapele de crestere. Cadita are o dimensiune generoasa, insa in acelasi timp rezolva problema spatiului, gratie posibilitatii ei de pliere. Bebelusii se vor simti in siguranta, vor avea o pozitie inclinata, confortabila sau vor putea sa se joace veseli. Materialul este rezistent cu posibilitate de scurgere usoara a apei. Pozitia de inclinare, confortabila pentru bebelusi. Usor de pliat pentru transportat si depozitat. Cadita de dimensiuni mari. Materialul este moale, bebelusul se va putea juca, fara a se lovi. Dimensiuni interioare (L x l x h): 86 X 50 X 17 cm. Dimensiuni pliata (L x l x h): 43 X 50 X 15 cm. Varsta recomandata : 0 luni - 2 ani

Summer – Cadita 4 in 1 Right Height Model #: 08974 1. In primele luni ale bebelusului. Cadita va fi folosita cu toate accesoriile , inclusiv suportul si hamacul. In acest fel, bebelusul se va obisnui cu baita, iar mamica nu va fi nevoita sa-l sustina in timpul baitei. 2. In etapa urmatoare, suportul de cadita si hamacul pot fi utilizate separat – fie in cada sau in alte spatii. 3. Cadita poate fi utilizata separat, cand copilul creste, fara suport si fara inaltator. 4. Inaltatorul poate fi utilizat separat, de catre copii, fie pentru toaleta, lavoar sau alte obiecte sanitare


Summer – Geanta pentru scutece Easton Tote Model #: 60670

Summer - Geanta pentru scutece City Tote Model #: 60660 Geanta pentru scutece cu numeroase buzunare de depozitare. Un look modern si eficienta maxima ! Manere reglabile, buretate pentru confortul mamicii. Pe marginile laterale geanta are buzunare, special concepute pentru sticlele bebelusului.

Geanta foarte util compartimentata cu un design modern si generoasa ca spatiu. In partea din fata exista 2 buzunare adanci, precum si unul care se inchide cu fermoar. Pe laterale exista buzunare, cu inchidere magnetica. In interior exista 3 compartimente separate, doua cu inchidere magnetica si unul central cu fermoar. Fiecare sectiune are, asadar, buzunare cu fermoar – iar sectiunea centrala are 2 buzunare aditionale pentru sticle si un spatiu pentru termometru sau chei. Manerul dublu este eficient, iar tortile mari sunt reglabile si detasabile. Contine si salteluta pentru infasat

In partea din fata, exista, de asemenea un buzunar incapator, iar in interior exista multiple compartimentari, printre care si un buzunar cu fermoar pentru lucrurile mamicii. Geanta include si salteluta pentru infasat si o punga cu fermoar pentru scutecul folosit. Dimensiune: Lungime (fara laterale): 33 cm Inaltime: 28 cm Latime: 15 cm

Summer – Geanta pentru scutece Izabel Tote Model #: 69260 Detalii Geanta Pentru Scutece Izabel Tote Geanta de scutece cu fermoar, foarte practica, cu un design modern. Buzunar exterior mare (inchidere cu magneti). Buzunar mare, in partea din spate (inchidere Velcro). Buzunare laterale, cu elastic, pentru sticle. Posibilitate de prindere fie pe carucior, fie in mana tortile sunt reglabile. Contine mai multe buzunare interioare, pentru a purta in mod organizat lucrurile bebelusului (doua laterale pentru sticle, doua fata-spate pentru alte obiecte). Contine salteluta de infasat


Summer - Termometru Digital Infrarosu pentru ureche, cu alterta de ‘febra’ Model #: 03004 Termometru Digital Infrarosu pentru ureche, cu alterta de ‘febra’. Termometrul este usor de utilizat si masoara rapid si cu exactitate temperatura. Valorile sunt masurate din apropierea membranei timpanului. Adaptorul pentru urechea adulta, permite utilizarea lui nu doar la copii. Avertizare Sonora in cazul in care citirea temperaturii s-a realizat corect. Functie de FeverAlert (avertizare in cazul in care temperatura depaseste valoarea normala). In cazul in care temperature este in limitele normale, ecranul va avea culoarea verde iar in cazul in care temperature este mai mare ecranul va deveni rosu.

Summer – Umidificator cu Higrometru Nursery Humidifier Set Model #: 04082 Este conceput, in mod special, pentru incaperile incalzite in mod artificial. Umidificatorul ajuta la prevenirea infectiilor (mentine membranele mucoase la valori normale). Amelioreaza simptomele de raceala, pielea uscata, ochii inrositi, durerile de gat, oboseala excesiva. Umidificatorul contine si Higrometru - pentru masurarea valorii umiditatii si a temperaturii - asa incat, veti sti intotdeauna cat timp este nevoie sa-l utilizati. Rezervorul apei este usor de curatat. Vaporii vor fi raspanditi prin rotatie la 360 de grade, penru a umidifica eficient incaperea. Un litru de apa va asigura functionarea a 12 ore a aparatului.

Summer – Kit de ingrijire Baby Essentials Kit Model #: 04141 Include: Termometru, pentru frunte (benzi) Aspirator nazal. Termometru digital. Cauciuc pentru masaj. Foarfeca. Tampoane dezinfectante cu alcool.Unghiera. Lingurita medicinala, cu gradatie. Seringa medicinala, cu gradatie. Gentuta.

Summer – Kit de ingrijire Deluxe Nursery & Bath Kit Model #: 04474 Contine: Perie pentru par. Pieptene. Penseta. Pila pentru unghii. Unghiera. Forfecuta. Tampoane dezinfectante cu alcool. Periuta de unghii. Lingurita. Termometru. Aspirator nazal. Termometru digital. Gentuta


Summer – Sistem pentru ascultarea sunetelor din burtica mamicii ‘Heart-to-Heart™’ Model #: 02134 Sistemul de ascultare a sunetelor emise de bebelusi in burtica mamicii este un mod placut de a-i auzi bataile inimii, sughitul sau alte sunete emise. Sistemul este conceput dupa o tehnologie non-invaziva si nu utilizeaza ultra-sunete, fiind 100% sigur atat pentru mamica, cat si pentru bebelusi.

Summer – Suport pentru somnic Resting Up Model #: 91024 Detalii Suport Pentru Somn Resting Up Suportul este solutia ideala si sigura pentru somnul beblusului. Suportul este ajustabil, pe masura ce beblusul creste. Suprafata se poate inclina la unghiul dorit, pentru a ajuta la reducerea refluxului mancarii si la digestie. Materialul delicat impiedica supraincalzirea bebelusului iar materialul permite ventilatia. Sistem de averizare a pozitiei capului bebelusului pentru evitarea ‘turtirii capului’. Usor de curatat la masina de spalat

Summer – Suport pentru somic, cu ‘bataile inimii’ si ‘vibratii’ integrate – Supreme Sleep Positioner Model #: 91044 Detalii Suport Pentru Somn Supreme Sleep Pozitioner Suport pentru somn, cu bataile inimii si vibratii. Suportul este solutia ideala si sigura pentru somnul beblusului. Suportul este ajustabil, pe masura ce bebelusul creste. Suprafata se poate inclina la unghiul dorit, pentru a ajuta la reducerea refluxului mancarii si la digestie Materialul permite ventilatia, impiedicand astfel supraincalzirea bebelusului . Dotat cu vibratii usoare care imita bataile inimii mamicii, pentru a linisti bebelusul (sistemul functioneaza cu baterii). Sistem de averizare a pozitiei capului bebelusului pentru evitarea ‘turtirii capului’. Usor de curatat la masina de spalat.


Summer-Perna 3 in1 “Ultimate comfort” Model #: 95001 Perna Ultimate Comfort este o perna moale, care ofera suport tuturor zonelor cu probleme, in timpul sarcinii (si in perioada postnatala). Designul patentat permite pernei sa se transforme, in functie de nevoile mamicii si ale bebelusului. In prima etapa perna va fi folosita de mamica in perioada prenatala, pentru a se putea odihni, perna ofera spijin tuturor zonelor mai sensibile, din timpul sarcinii : burtica, spate, coapse, gat. In etapa ulterioara perna va fi folosita si ca perna pentru alaptat pentru a sprijini bebelusul. Perna se va transforma in suport pentru bebelus, in perioada in care incepe sa stea in fundic. Bumbacul fin permite aerisirea pernei, asa incat nici mamica, nici bebelusul nu vor transpira excesiv. Husa pernei este 100% din bumbac

Summer - Baby’s 1st Bubble Maker Model #: 08281 Detalii Baby’s 1st Bubble Maker Aparatul de facut baloane este un accesoriu distractiv, care poate fi utilizat in cada, in cadita sau pe orice alta suprafata. Baita va deveni o experienta distractiva atat pentru bebelusi, cat si pentru copiii mai mari. Aparatul este portabil. Modalitatea de dispersare a bulelor este special conceputa pentru siguranta bebelusilor, respectiv a copiilor

Summer - Lampa cu sunete si proiectii ‘Prietenii Somnul’ Model #: 6204 Lampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului. Atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: albastru, verde, maro. Cantecele de leagan si sunetele din natura vor intregi peisajul de vis, in care bebelusul va dormi linistit

Catalog Bebebrands  
Catalog Bebebrands  

Catalog articole pentru copii

Advertisement