Page 1

BEAUTY TRADE

MAGAZINE

25 25 -- 26 26 -- 27 27 MAART MAART 2017 2017

BEAUTY TRADE SPECIAL Dé beautyvakbeurs van en voor de beautyprofessional

Jaarbeurs - Utrecht


IS UW SALON KLAAR VOOR HET VOORJAAR? Breng de lente in uw salon. Luchtige in elkaar over-

te stappen. Zweef gewichtsloos over de wolken met de

lopende pasteltinten nodigen uit om in een droomwereld

gelimiteerde voorjaar/zomer collectie van Malu Wilz!

Voor meer informatie over de diverse instapmogelijkheden:

Bekijk onze webwinkel voor meer informatie over producten van Malu Wilz:

HAPARKO COSMETICS

WWW.WEBSHOPMALUWILZ.NL

2

De Veldoven 57 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht T. +31 (0)78 - 68 166 28 www.haparko.nl


Let’s Celebrate Beauty Wat hebben wij allemaal toch een prachtig vak als professionals in de beautybranche. Dit voorjaar vieren we schoonheid met een verbluffende vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht. En jij bent van harte uitgenodigd op onze jubileumeditie van dit veelzijdige, grootste vakevenement van de branche. Op 25, 26, en 27 maart vindt de 25ste editie van de Beauty Trade special plaats. Wat je kunt verwachten als je naar de vertrouwde voorjaarsbeurs komt? Inspiratie, kwaliteit en de beste beursaanbiedingen. Je ontmoet alle topleveranciers, ziet nieuwe merken en leert alles over innovatieve producten en apparatuur. Je kletst gezellig bij met vakcollega’s, gaat in de kennistheaters genieten van een lezing of volgt een workshop. Je drinkt een drankje op één van de beautyterrassen en stemt via de gloednieuwe beursapp als publieksjury. En dit alles in een eigentijdse stijlvolle beursomgeving waar je als vakspecialist in de beauty nog lang van kan nagenieten. Kortom: een vakbeurs waar je wat aan hebt! Zien we je op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 maart? Let’s celebrate beauty together! Hartelijke groeten, Beauty Trade Professionals, organisator van de Beauty Trade special

P.S. Bij dit beursmagazine zit een persoonlijke kortingscode die je kunt gebruiken om online met korting toegangskaarten te kopen voor de jubileumeditie van de voorjaarsbeurs. Kijk voor de werkwijze op pagina 52/53.

3


Anti-aging

MARULA OLIE

Marula Pure Beauty Oil zit vol met antioxidanten, vitamines en

Omega 6 & 9 vetzuren, waardoor de huid intens gehydrateed word

ESTHETIC HEALTH B.V. | TEL: +31010  7523586 | WWW.ESTHETICHEALTH.NL | 1.J.080

4


Inhoud Let’s Celebrate Beauty!

3

Inhoudspagina 5 Jubileumeditie voorjaarsbeurs

7

Wat is er allemaal te doen?

10

Programma lezingen & workshops

15

Handig: de beursapp

21

Make-Up Awards

25

Goed voorbereid naar de beurs

26

Beursplattegrond

30

Exposantenlijst

32

Beauty Trade Professionals

41

Beautyspot Online 45 Het gezellige Utrecht

49

Je reis naar Jaarbeurs

50

Bestel je entreetickets online

52

Blijf op de hoogte

57

Contact & Colofon

58

BEAUTY TRADE SPECIAL 5


2500+ beauty salons wereldwijd hebben succes met Dermatude Dat wilt u toch ook? Dermatude Meta Therapy is dÊ sensationele anti-ageing behandeling met bewezen resultaat – het 100% natuurlijke alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie! Lage investering, goede verdiensten.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Ontdek de mogelijkheden en resultaten

Bezoek onze stand 1D075

6


Al 25 jaar de vakbeurs voor en door de branche Wie kan nu beter de wensen en verwachtingen van de markt in kaart brengen, dan de markt zelf? Deze gedachte zorgde 25 jaar geleden dat leveranciers zich verenigden om zelf een vakbeurs op te zetten voor de beautybranche. In 2017 vieren we met trots de jubileumeditie van het evenement dat meer en meer uitgroeide tot de belangrijkste vakbeurs voor de Nederlandse professionals in de beautybranche. Na de beursversnippering van vorig jaar, is er dit jaar wederom ĂŠĂŠn grote vakbeurs voor alle

professionele

nagelstylisten,

schoonheidsspecialisten,

huidtherapeuten,

pedicures,

haarstylisten en wellnessspecialisten. Met meer dan 160 exposanten zijn alle topmerken in de branche vertegenwoordigd en hoef je je niet meer af te vragen naar welke beurs je dit voorjaar gaat!

Het bestuur van de speciaal voor het doel opgerichte leveranciersvereniging BT&EA (later veranderd in Beauty Trade Professionals) proostte 25 jaar geleden met de directie van Jaarbeurs op de ondertekening van het contract om gezamenlijk een voorjaarsvakbeurs te organiseren. Van links naar rechts op de foto: Jan Burink (1e secretaris), Toine van Opbergen (voorzitter), Willem Barents (destijds commercieel directeur Jaarbeurs), Tom van Giessen (bestuurslid), Bert van Seters (bestuurslid), Mieke Schoenmakers (beursmanager Jaarbeurs), Erik de Haan (bestuurslid Public Relations). De jubileumeditie wordt dit jaar uitgevoerd in samenwerking met Marketing Generation.

7


PIGMENT

RIMPELS

Int r o du c ti e HYAM A T R I X

1

COUPEROSE

VERSLAPTE HUID

Over de behandeling: CliĂŤnte is 47 jaar | 2x Injection free Hyaluron Plastic Treatment Behandeling gegeven door: Steffi Kohlschein, HYAMATRIX EXPERT / Beauty2People

Innovatieve Technologie

HYAMATRIX in nummers: Al 5 jaar op de Europese markt, alleen al in Hongarije in 2016: 532 schoonheidssalons geopend en 15.217 behandelingen gegeven.

A

B

2

Lang aanhoudbare resultaten

Nu nieuw in Nederland

Resultaat:

Professionele productlijn met medische achtergrond. Volledige behandelingen garanderen effectieve resultaten.

Vermindering van de diepte van rimpels: op haar voorhoofd, zone van de ogen en Nasolabiale plooien

8 www.hyamatrix.nl

hyamatrix.nl


NIEUW!

Injection Free Hyaluron Treatment Belangrijkste behandeling van HYAMATRIX: Injection free hyaluronic plastic treatment

3

Professionele Training

Start vandaag nog! Geef je op een voor de training en wordt een HYAMATRIX expert! Bezoek ons op de Beauty Trade Special en neem deze advertentie mee en ontvang een gratis resultaten boek, met voor en na foto´.

aangeboden door THE ANTI-AGING COMPANY ® B.V.

• Hoog niveau aan opleidingsprogramma´s • Professionele productlijn met medische achtergrond. • Volledige behandelingen garandeert effectieve resultaten.

STAND: 1.C.020 The Anti-aging Company Beauty2People Op onze stand vindt je: Om 11 uur, 13 uur en 15 uur presentatie van Hyamatrix. En doorlopend behandelingen door HYAMATRIX Experts

www.beauty2people.nl


Let’s celebrate beauty! Wat kun je verwachten als je het laatste weekend van maart naar de voorjaarsbeurs komt? We geven je graag een overzicht! Meer dan 170 prachtige stands vol vaknieuws De beursvloer dit voorjaar is weer groots als vanouds en gevuld met alle kwalitatieve topmerken en de beste nieuwkomers in de brede beautybranche. Met twee beurshallen gevuld met maar liefst meer dan 170 stands, is de omvang van de vakbeurs weer meer dan genoeg om je een dag flink te vermaken. De beurs beslaat twee beurshallen en biedt ruim 21.000 m2 aan beautybeleving! Kijk in dit magazine alvast naar de beursplattegrond en naar de exposantenlijst (vanaf pagina 33) om te zien waar je favoriete merken staan en naar welke leveranciers en producten je nog meer op zoek gaat! Beursapp op je smartphone De jubileumeditie van de beurs is het ideale moment voor een technische innovatie. Dit jaar kun je voorafgaand aan je bezoek de speciale beursapp downloaden op je smartphone. Je entreekaart, de beursplattegrond, het lezingenprogramma‌ alles staat erin - superhandig! Lees er alles over op pagina 21 in dit magazine.

Beauty Product of the Year - stemmen via de app Tijdens de beurs ben jij wederom jurylid voor de wedstrijd Beauty Product of the Year voor de beste innovatie van het jaar. Bekijk de inzendingen in de beursapp, laat jezelf goed informeren tijdens de voorjaarsbeurs, bepaal wat jij het Beauty product of the year vindt en stem via de app. Easy does it.

Beautytheaters vol met kennis Op de beursvloer zijn maar liefst vier kennistheaters te vinden. Twee gericht op beauty care en twee gericht op nail styling. Alle beursdagen zit het programma vol met workshops en presentaties waar je gratis aan kunt deelnemen. Kijk voor het volledige programma op pagina 15 en verder. Tip: geef in de beursapp aan welke je wilt bezoeken en je krijgt een notificatie voordat deze start!

10


BEAUTY TRADE SPECIAL

Beautyterrassen voor de innerlijke mens Heerlijk even wat drinken, lunchen op je gemak of naborrelen met een High Wine als je je beursroute erop hebt zitten. De verschillende terrassen hebben een eigen thema en sfeer om even bij te komen van alle beursindrukken. Ook dit jaar kun je bij het online kopen van je entreekaart de combinatie kiezen met één van de horeca-arrangementen. Proost!

Beauty Library om lekker even te bladeren Even op je gemak bladeren door de laatste vakbladen en de consumentenmagazines over beauty? Weten wat er speelt op het brede vak van beauty is natuurlijk altijd goed. Gun jezelf een half uurtje rust aan de goed gevulde leestafels en je bent weer helemaal op de hoogte!

Men Square voor hem Net als vorig jaar in Den Bosch, is ook bij deze voorjaarsbeurs aan alles gedacht, ook aan mannen! Op het speciaal voor hen ingerichte Men Square is van alles te beleven. Gaat je man mee naar de beurs, maar houdt hij het eerder voor gezien dan jij? Hij vermaakt zich vast prima in dit speciale beursgedeelte. Met proeverijen voor echte mannen, design dat van binnenste buiten bekeken wordt, exclusieve herencosmetica en high-end Gents’ underwear. Make-Up Awards jubileert ook De nationale Make-up Awards viert ook een jubileum. Dit jaar bestaat de prestigieuze prijs voor visagisten maar liefst 20 jaar. Dat wordt gevierd tijdens de voorjaarsbeurs met een ode aan de winnaars van de afgelopen twintig jaar. De speciale Talent Award vindt op maandag plaats, lees er meer over op pagina 25.

11


Wij rollen de loper voor u uit aan de Beautyboulevard in hal 1

STAND 1.H.080 Lash eXtend is de nr. 1 leverancier in wimperen wenkbrauwbenodigdheden. Op de beurs zullen wij diverse demonstraties geven en de allernieuwste producten introduceren. 20% KORTING OP ALLE PRODUCTEN

Check de site voor exclusieve beursacties. Alle speciale acties staan vanaf maart online!

GROEPSTRAINING HOOFDKANTOOR

LASH EXTEND TEAM

Voor meer informatie over trainingen bezoek onze website www.lashextend.nl

©2017 Lash eXtend - dé online groothandel voor wimperextension producten en trainingen - www.lashextend.nl


TRAINING ACADEMY

NL

trainingslocaties

Bereik het hoogste niveau en volg een training op één van onze locaties of privé in uw salon. Amstelveen

TRAINING LASH EXTEND PROFESSIONAL:

Amersfoort Hoofdkantoor NL LE shop

BASIS ONE BY ONE LASHES BASIS RUSSIAN VOLUME LASHES

Apeldoorn LE shop Westervoort

Roosendaal

PERFECTION TRAINING ADVANCED VOLUME LASH LIFTING BY LASH EXTEND

BROW ART ALLROUND

BE

MICROBLADING

trainingslocaties

FANTASY 30% KORTING OP ALLE TRAININGEN

Officiële Lash eXtend trainingslocatie LE shop

Officieel verkooppunt Lash eXtend producten

LOCATIES

Roeselare Hoofdkantoor BE LE shop

ADVANCED BROW

www.lashextend.nl

Roermond LE shop

Antwerpen

WWW.LASHEXTEND.NL RESULTAAT LASH EXTEND TEAM COMPETITIES 2016

Volg ons op social media!


Vier kennistheaters met veelzijdig programma

Lezingen, workshops en presentaties voor iedereen

De voorpret voor de voorjaarsbeurs begint helemaal als je het lezingenprogramma ziet. Beauty Trade special Celebrates Beauty met een gevarieerd en vol programma voor de drie beursdagen op 25, 26, en 27 maart in Jaarbeurs. Op de veelzijdige beursvloer zijn de stijlvolle kennistheaters gevuld met een bomvol en breed programma van experts.

Beauty Care & Nails In totaal zijn er vier verschillende kennistheaters, waarvan er twee speciaal ingericht zijn voor nagelstylisten. Deze theaters worden gevuld met hands-on workshops, techniekpresentaties, indrukwekkende designseminars en trendclasses. In de andere twee theaters zijn de onderwerpen gericht op de beautyspecialist en op algemene bedrijfsvoering, waarbij de experts met enthousiasme hun kennis delen.

Beauty Care Theater 1

Beauty Care Theater 2

Programma zaterdag 11.00 uur Ingrediëntenkennis Door: Lavienja Schreurs-Braam 12.00 uur Het gaat om méér dan bindweefselmassage! Door: Inge Deceuninck 13.00 uur Jouw verhaal is goud waard Door: Marjanne Riemens 14.00 uur Gezond van binnen en van buiten Door: Rosaline Ratering 15.00 uur (Plantaardige) voeding en de huid Door: Wendy Walrabenstein

Programma zaterdag 10.45 uur Haarproblemen, de kale feiten Door: Wilma Dufrenne 11.30 uur Ergonomie, AUW IK ZIT! Door: Ellen Hooymans 12.30 uur Boost Your business Door: Marja Wiersema 13.30 uur Wat doet licht Door: Greet Hoedeman 14.30 uur Verzorging van de donkere huid Door: Marlise van Amsterdam 15.30 uur Stappenplan tot succesvol verkopen Door: Ine Brummelhuis

Programma zondag 11.00 uur Cosmeticaverordening - waar ligt jouw verantwoordelijkheid? Door: Nederlandse Cosmetica Vereniging 12.00 uur Het gaat om méér dan bindweefselmassage! Door: Inge Deceuninck 13.00 uur Jouw verhaal is goud waard Door: Marjanne Riemens 14.00 uur Energieke vrouw door voeding Door: Marjolein Dubbers 15.00 uur (Plantaardige) voeding en de huid Door: Wendy Walrabenstein Programma maandag 11.00 uur Cosmeticaverordening - waar ligt jouw verantwoordelijkheid? Door: Nederlandse Cosmetica Vereniging 12.00 uur Het gaat om méér dan bindweefsel- massage! Door: Inge Deceuninck 13.00 uur Gezond van binnen en van buiten Door: Rosaline Ratering 13.30 uur Wat doet licht Door: Greet Hoedeman 15.00 uur Stappenplan tot succesvol verkopen Door: Ine Brummelhuis

Programma zondag 10.45 uur Alles over waxing trends Door: Lydia Jordane 11.30 uur Topsport voor de huid! Door: Marjorie Ponte 12.30 uur Boost Your business Door: Marja Wiersema 13.30 uur Mindfullness massage Door: Lizet van Triet & Stefan van Rossum 14.30 uur Wat doet licht Door: Greet Hoedeman 15.30 uur Verzorging van de donkere huid Door: Marlise van Amsterdam Programma maandag 10.45 uur Haarproblemen, de kale feiten Door: Wilma Dufrenne 11.30 uur Verzorging van de donkere huid Door: Marlise van Amsterdam 12.30 uur Boost Your business Door: Marja Wiersema 13.30 uur Topsport voor de huid! Door: Marjorie Ponte 14.30 uur (Plantaardige) voeding en de huid Door: Wendy Walrabenstein

15


Uw succes is ons doel!

• Exclusief verdeler van Germaine de Capuccini, marktleider op het gebied van huidverzorging en wellnesstherapieën • Geen startpaketten • Nationale en internationale onderscheidingen en prijzen • Snelle leveringen en commerciële begeleiding • Dynamische marktondersteuning • Wekelijkse trainingen • Exclusief in schoonheidssalons, spa- en wellnesscentra

Onze waarden:

INNOVATIEF & DUURZAAM PROFESSIONEEL & MENSELIJK RESPECTVOL & FLEXIBEL COMMUNICATIEF & SERVICEGERICHT

We komen u graag uitleggen wat Saisons en

16

YEARS

Exclusief verdeler Germaine de Capuccini Benelux Metropoolstraat 1 2900 Schoten, België tel +32 3 680 28 90 info@saisons.be www.saisons.be

voor uw zaak kunnen betekenen.


Ingrediëntenkennis Lavienja Schreurs-Braam, powered by Vavin Zaterdag, 11.00 uur | Theater 1 Is jouw kennis over ingrediënten up-to-date, zodat je je klanten kan adviseren? De presentatie wordt ingeleid met een beschrijving van relevante biochemische processen in de huid waarop cosmetische ingrediënten een invloed kunnen hebben. Vervolgens volgt een overzicht van verschillende groepen cosmetische ingrediënten met hun functie en INCI-naam. Wat zijn de basisvoorwaarden waaraan een cosmeticaproduct moet voldoen: welke ingrediënten zijn noodzakelijk voor het natuurlijk functioneren van de huid?

Het gaat om méér dan bindweefselmassage! Inge Deceuninck, Natural Face Lifting Alle dagen om 12.00 uur | Theater 1 Inge Deceuninck, Founder & Trainer van Natural Face Lifting, verklaart het succes van manuele technieken en verzorgt voor u een life demo van Huidverbetering, Face Lifting & Anti-Wrinkle Treatments.

Jouw verhaal is goud waard Marjanne Riemens, powered bij Esthéticienne Zaterdag en zondag om 13.00 uur | Theater 1 Als je op een feestje staat en een wildvreemde vraagt wat voor werk je doet, sta je dan te hakkelen of komt er een mooi verhaal uit? Of denk je later ik had dit of dat moeten zeggen. Communicatie- en Contentexpert Marjanne Riemens legt je graag de geheimen uit van een goed verhaal. Je krijgt in deze presentatie 10 tips om jouw verhaal, jouw content goed neer te zetten. Een verhaal in woorden en op papier!

Gezond van binnen en van buiten Rosaline Ratering, powered by Esthéticienne Zaterdag om 14.00 uur | Maandag om om 13.00 uur | Theater 1 Wat kan jij als beautyprofessional doen om je cliënten te coachen naar een gezondere leefstijl? En wat kan je zelf doen om gezond en vitaal te blijven. Rosaline Ratering is vitaliteitscoach, sportdocent en grondlegger van Leefstijlplan RosaLife voor professionals in de beauty- en wellnessbranche. Tijdens deze presentatie krijg je handvatten op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Je kunt er na de presentatie in je salon direct mee aan de slag!

(Plantaardige) voeding en de huid Wendy Walrabenstein Zaterdag en zondag om 15.00 uur | Theater 1 Diëtiste-onderzoeker Wendy Walrabenstein geeft een presentatie over de relatie voeding en schoonheid en de oorzaken van veroudering. Immers, veroudering van cellen in het lichaam heeft een heftige en directe

impact op onze buitenkant. In die cellen zit ons DNA op chromosomen die worden beschermd door een soort helmpjes, de telomeren. Leer in deze presentatie hoe deze telomeren het beste beschermd kunnen worden door middel van de juiste voeding.

Cosmeticaverordening - waar ligt jouw verantwoordelijkheid? Nederlandse Cosmetica Vereniging Zondag en maandag om 11.00 uur | Theater 1 Ben je schoonheidsspecialiste en verkoop je cosmeticaproducten in de schoonheidssalon waar je werkt, dan is het van belang om uit te zoeken welke rol jij volgens de Cosmeticaverordening hebt. Dit kan zijn ‘de Verantwoordelijk Persoon’ of ‘Distributeur’. Het onderscheid tussen die twee rollen is zeer belangrijk; bij beide rollen horen verschillende wettelijke verantwoordelijkheden. Door het bijwonen van deze lezing van de Nederlandse Cosmetica Vereniging ben je op de hoogte van de regels waaraan jij moet voldoen, en kun je deze kennis meteen toepassen in de praktijk.

Energieke vrouw Marjolein Dubbers, powered by Estheticienne Zondag om 14.00 uur | Theater 1 Bestseller auteur en food- en lifestyle coach Marjolein Dubbers kwam er tijdens een burn-out achter dat ze haar hormoonhuishouding weer in balans moest krijgen. Ze gooide daarom haar voedingspatroon radicaal om. Daarover schreef ze de bestseller Het Energieke Vrouwen Voedingskompas, dé handleiding voor meer energie, een betere gezondheid en een stralender huid. Tijdens haar lezing inspireert ze jou hoe jij anders kunt eten en hoe je dat aan je cliënten kunt leren.

Wat doet licht Greet Hoendeman, powered by Beauty - Inn Zaterdag om 13.30 uur, zondag om 14.30 uur | Theater 2, maandag om 14.00 uur | Theater 1 Zonder licht is er geen leven en licht is er in vele uitvoeringen. Gebruik het juiste soort licht op de juiste wijze en het resultaat is: verbetering littekens; verminderen fijne lijntjes en rimpels; pijnstilling; wondheling; verbetering immuniteit; het bevorderen van het algemeen welzijn. Tijdens deze presentatie krijg je inzicht over het gebruik van licht.

Stappenplan tot succesvol verkopen Ine Brummelhuis, powered by Precious Beauty Care Zaterdag om 15.30 uur in theater 2 en maandag om 15.00 uur | Theater 1 Heb jij de ideale klant in je praktijk? Behaal je 100% verkoop van je producten? Tijdens deze lezing ‘Verkoop in de praktijk’. leer je verkopen volgen, begrijpen, nadoen en systematiseren. Op die manier kun je het voor jezelf en voor je personeel in de salon leuk(er) maken om te verkopen!

17


Haarproblemen, de kale feiten

Topsport voor de huid!

Wilma Dufrenne, powered by Pro Haarzorg Zaterdag om 10.45 uur en maandag om 10.45 uur | Theater 2 Hoe zien de klinische aspecten van haarpoblemen eruit? Wat zijn de behandelopties en wanneer heeft welke behandeling zin? En hoe ziet de markt voor haargroeitherapie eruit? Volg deze lezing over haarproblemen en je weet alles over de (on) zin van mogelijke behandelingen.

Marjorie Ponte, powered by Transformage 3d skin massage Zondag om 11.30 uur en maandag om om 13.30 uur | Theater 2 Doormiddel van drie prachtige technieken laat deze workshop de mogelijkheid zien om vitaliteit terug te brengen in het gezicht. Door het elimineren van toxines en het normaliseren van de spierspanning en de bloedsomloop vertraag je het huidverouderingsproces.

Ergonomie, AUW IK ZIT! Ellen Hooymans, powered by Back Quality Ergonomics Zaterdag om 11.30 uur | Theater 2 Zitten beïnvloedt in grote mate onze gezondheid. Waar zit u op? Hoe zit u? Dat zijn essentiële sleutels tot beter zitten en minder belasting. Leer uw eigen werkhouding kennen en merk het effect op uw gezondheid.

Boost your business Marja Wiersema, powered by Care Cosmetics Alle dagen om 12.30 uur | Theater 2 In ons beautyvakgebied heerst een grote behoefte aan ondersteuning bij het succesvol runnen van een bedrijf. Passie voor het vak in combinatie met zakelijke kennis is dé sleutel tot succes. Wilt u meer omzet? Betere resultaten en nog meer voldoening uit uw werk? In deze presentatie ontvangt u de tips en trics om dit te bereiken.

Verzorging van de donkere huid Marlise van Amsterdam, powered by Calophyllum Zaterdag om 14.30 uur, zondag om 15.30 uur en maandag om 11.30 uur | Theater 2 Het analyseren en behandelen van de donkere en getinte huid vereist een bepaalde expertise waarbij rekening met meerdere belangrijke factoren gehouden moeten worden. Schoonheidsspecialisten die hiervoor niet gespecialiseerd zijn, kunnen voor een dilemma komen te staan. Immers, een verkeerde behandeling kan leiden tot vervelende gevolgen. Volg daarom deze lezing voor meer kennis over de verzorging van de donkere huid.

Alles over waxing trends Lydia Jordane, powered by Lycon Cosmetics Zondag om 10.45 uur |Theater 2 CEO & Founder LYCON precision Waxing LYDIA JORDANE vertelt haar succes verhaal over Waxing around the world. Vanuit Australië is ze naar Utrecht gekomen om je te informeren over alle waxing trends wereldwijd. Welke technieken worden er toegepast en hoe zorg je dat je de juiste kennis hebt en dit toe kan passen? Luister en leer hoe jouw salon een boost kan krijgen met deze trends!

18

Mindfullness massage Lizet van Triet en Stefan van Rossum, powered by Esthéticienne Zondag om 13.30 uur | Theater 2 De lezing van Lizet van Triet gaat over het charisma van de vrouw. Tijdens de lezing geeft zij aan hoe jij je charisma met eenvoudige tips en oefeningen zelf makkelijk kunt vergroten. Daarnaa laat Stefan van Rossum de bezoekers in een workshop zien en ervaren wat Mindfulness-Massage is via de zogenaamde ‘5 States of Being’. Dit zijn de vijf sessies Breath, Acceptance, Release, Awareness en Trust, die bestaan uit massagetechnieken, geleide meditaties en diverse oefeningen.

Nail Theater 1

powered by Magnetic Nail Design Programma zaterdag & zondag 11.00- 11.30 uur De trends voor 2017! Mey en Pepyn laten je verschillende trends en ideeën zien, trends die je meteen kunt toepassen in jouw salon. Kom kijken en laat je inspireren! Door: Mey Liang & Pepyn Borrèl 11.45- 12.15 uur Say Yes to Nail Art Love is in the air, daarom laten we je maar liefst 20 verschillende Bridal designs zien. Na afloop krijg je een hand out mee waarop je alles kunt nakijken als jij bruidsnagels gaat maken. Door: Aukje Veltman 12.30-13.00 uur Nail Shapes ’17 Wil jouw klant eens iets anders, varieer dan de vorm van de nagels! Welke vormen populair zijn en hoe je deze maakt zie je in deze presentatie. Door: Kateryna Gonchar

Wil je weten of er nog wijzigingen zijn in het programma of tijden van de kennistheaters?


13.15-13.45 uur 3D Nail Art 3D is terug, en wie anders dan Pepyn kan je beter alle tips en tricks laten zien? Laat je inspireren aan de demotafel! Door: Pepyn Borrèl 14.00-14.45 uur Perfectie op de millimeter Van de perfecte strakke Gelpolish applicatie tot de perfecte manicure en van de strakste smile line tot het maken van de mooiste foto’s… er worden veel geheimen onthuld! Ook kun je jouw vragen stellen! Door: Mey Liang, Pepyn Borrèl & de Magnetic Trainers 15.00- 16.30 uur Discover Nail Art Als iemand weet hoe je de mooiste nail art kunt maken die wel toegepast kan worden in de salon is dat Albina. Schuif aan bij deze hands-on training en leer van deze Internationale Trainer de fijne kneepjes! Door: Albina Programma maandag 11.00- 12.30 uur Gelpolish designs Een hands-on workshop voor prachtige, snelle en zomerse Gelpolish designs. Door: Kateryna Gonchar

13.00- 14.30 uur Easy Nail Art De expert op het gebied van easy nail art heeft weer allemaal nieuwe ideeën voor je in deze hands-on Workshop Door: Natasja Hoveling

14.45- 15.15 uur Say yes to nail art Love is in the air, daarom laten we je maar liefst 20 verschillende Bridal designs zien. Na afloop krijg je een hand out mee waarop je alles kunt nakijken als jij bruidsnagels gaat maken. Door: Aukje Veltman

Plan je beursdag vooraf Op alledrie de beursdagen in Utrecht kun je vanaf 10.45 uur tot 15.30 uur aanschuiven bij de onderwerpen waar je graag meer over wilt weten. Alle workshops, presentaties en lezingen zijn gratis toegankelijk en hoeven niet van te voren worden gereserveerd. Wel is het slim om je eigen beursplanning te maken, zodat je op tijd bij de theaters bent en niets hoeft te missen, want je wil natuurlijk ook nog bij alle stands langs!

Nail Theater 2 powered by CND™

Programma zaterdag - zondag - maandag* 11.00 uur Baby Boom with power polish Leer hoe je met power polish dé trend van dit moment creëert, de Baby Boom nagel! Ga zelf aan de slag, met hulp van de demo, tips & tricks! Door: Marielle de Vet 12.00 uur Creative with colors & pigments Leer hoe gemakkelijk en snel je nieuwe designs kunt creëren met kleurpigmenten. Door: Mariëlle de Vet

13.00 uur Fashion trendclass We nemen je mee naar de zomer! Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je creatief aan de slag kunt met de fashion kleuren van dit seizoen. Door: Sascha Gossen 14.00 uur Stamping nail art Basic Leer om op een snelle manier de mooiste creaties te maken met stempelplaten en power polish. Door: Sascha Gossen

15.00 uur Stamping nail art Master Leer om met verfijnde stempeltechnieken prachtige designs te maken. In een relatief snelle tijd voorzie jij je klant van mooie, veelkleurige designs! Door: Sascha Gossen 16.00 uur Coat my polish* Er zijn inmiddels vele soorten en maten topcoat op de markt. Welke topcoat kun je waarvoor gebruiken, en wanneer gebruik je welke topcoat? Wij geven je de antwoorden op deze vragen tijdens deze workshop. Door: Sanne Lodder *maandag wordt deze workshop vervangen door: How to start with power polish Kijk en ervaar zelf hoe je een behandeling uitvoert met power polish. Krijg alle informatie en probeer het zelf. Door: Sanne Lodder

Kijk online of download de beursapp voor de laatste stand van zaken

19


WWW.INDIGO-NAILS.NL

20


Download de gratis beursapp Hoera! We hebben een echte beursapp. Dowload de beursapp op je smartphone en je hebt alle details bij de hand in de Jaarbeurs. De app is enkele weken voor beurs beschikbaar. Via de website en facebook vind je de link en instructies hoe je de speciale app voor de Beauty Trade special 2017 kunt downloaden voor Apple & Android. Wat je met de app kunt doen? Onder andere aangeven naar welke lezingen je zou willen, dan zenden we je een notificatie voordat de lezing begint. Maar je kunt ook je stem uitbrengen voor de

innovatie-award

Best

Beauty Product of the Year. Bovendien vind je in de app de beursplattegrond die je makkelijk kunt inzoomen, zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe moet. De beurshallen van Jaarbeurs zijn voorzien van gratis wifi, dus dat maakt het feestje compleet. Let’s celebrate beauty!

21


Medik8 Professional

Medik8 Professional is marktleider op het gebied van innovatieve producten voor professionals. Voortdurend lopen we voorop met de nieuwste producten en technieken met bewezen resultaten. Onze missie: Effectief - samen met u - werken aan huidverbetering. Zo kunnen we iedereen een mooie huid bieden!

Zichtbaar resultaat

HAL1 stand 1B010 22

info@medik8.nl www.medik8.nl


VOOR BIJ R E T I NOL ST ERK E R - Z A C H T E R - DAG & NACH T

WINNAAR 2016

COSMOPOLITAN UK Best Anti-Ageing Moisturiser

tot 8x krachtiger dan retinol

r-Retinoate geeft klinisch bewezen anti-ageing resultaten, zelfs op de gevoelige huid. Dit dankzij een ultra krachtige, stabiele en zachte, nieuwe retinoĂŻd, genaamd retinyl retinoate. Deze slimme ingekapselde hybride molucuul van retinol en retinoĂŻnezuur is exclusief voor de vitamine A-experts van Medik8. De resultaten zijn zichtbaar vanaf slechts 4 weken. Onderzoek gepubliceerd in de British Journal of Dermatology. Hal 1 - Stand 1B010

23


DAGELIJKSE COLLAGEEN SHOTS

in 30 dagen... T o t 15% v e r h o g i n g h u i d e l a s t i c i t e i t T o t 63% v e r m i n d e r i n g f i j n e l i j n t j e s T o t 40% v e r h o g i n g v o c h t g e h a l t e T o t 42% v e r k l e i n i n g p o r i ë n T o t 37% v e r b e t e r i n g a l g e h e l e h u i d t e x t u u r

5 HALEN 3 BETALEN Van €247,50 eenmalig voor €148,50 Normaal per stuk €49,50 (alle prijzen zijn excl. BTW)*

* De aankoop wordt bij het door u opgegeven adres bezorgd

A C T I E

C O U P O N

LEVER IN BIJ STANDNUMMER 2A010

Praktijk: Naam:

DAGELIJKSE COLLAGEEN SHOTS

Adres:

Ontdek IMAGE Skincare op de Beauty Trade

Woonplaats:

Special! Bezoek stand 2A010 en ontvang de

Telefoon:

YANA lezersaanbieding 5 halen 3 betalen tegen

Email:

inlevering van deze coupon.

24

w w w.i m age s ki n c are .n l

| +31 (0)23 711 45 33

|

i nfo@i mageski ncare.nl

|


Make-Up Awards: twintig jaar winnaars! De nationale Make-up Awards viert ook een jubileum in 2017. Dit jaar bestaat de prestigieuze prijs voor visagisten maar liefst 20 jaar! De voorjaarsbeurs brengt een ode aan de winnaars van de afgelopen twintig jaar, die zelf ook acte de présence zullen geven. Twintig jaar prachtige visagie van het hoogste niveau met bijzondere thema’s. Op maandag staat de Talent Award centraal die op de beursvloer wordt gepresenteerd aan de jury en wordt uitgereikt. Het thema voor de Talent Award is dit jaar: Make-up voor een sollicitatiegesprek. Kijk mee met de jonge, getalenteerde visagisten in opleiding die de perfecte look creëren, die zorgt voor zelfvertrouwen en een sterke zakelijke uitstraling!

Hou de website www.beautytradespecial.nl en onze facebookpagina in de gaten voor de tijden en het exacte programma van de Make-Up Awards!

25


Vier tips voor het perfecte beursbezoek Niets zo vervelend en inefficiënt als een leuke beurs waar je als een kip zonder kop rondloopt. Wanneer je thuiskomt en je realiseert dat je bent vergeten te kijken bij dat ene merk en je de beursaanbieding van die andere leuke leverancier hebt gemist. We geven je graag vier praktische tips vooraf zodat je het perfecte beursbezoek hebt in maart!

1

. Mijn beursbezoek is succesvol als.. Bedenk vooraf wat je doel is voor de beurs. Wat kom je precies doen in de Jaarbeurs straks? Wil je een dagje inspiratie op doen? Ben je specifiek op zoek naar een product(soort)? Wil je inkopen doen en wat staat er dan precies op je boodschappenlijst? Wil je kennis vergaren over een bepaald onderwerp? Ben je op zoek naar een nieuw merk? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste innovaties? Wil je bijkletsen met collega’s of je medewerkers een inspirerende dag geven? Of wil je eigenlijk gewoon al het bovenstaande? In dat geval is het misschien een goed idee om prioriteiten te geven aan je doelen. Zo voorkom je dat je ze allemaal een beetje, maar eigenlijk geen van allen haalt. Tip: maak voor jezelf de zin af ‘Mijn beursbezoek is succesvol als..’ om je eigen doelen helder te krijgen.

2. Wie zijn er allemaal?

In dit magazine zie je alle merken en exposanten al staan op de plattegrond. Daarnaast lees je in dit magazine wat er allemaal te doen is tijdens de Beauty Trade special 2017. Een beurs is natuurlijk de ideale manier om kennis te maken met nieuwe merken en producten. Wanneer je voordat je naar de beurs gaat al een goed beeld hebt van de leveranciers, merken en de lezingen die er zijn, kun je voor jezelf de dag beter indelen. Aan de tijd van lezingen zit je vast, net als aan een afspraak die je misschien gemaakt hebt met leveranciers. Zo weet je wanneer je tijd hebt om te struinen over de beurs en wanneer je ergens moet zijn. Zet ook de timer in de beursapp zodat je een notificatie krijgt als de lezing begint!

26

3. Zet beursbezoek in voor je eigen marketing

Wanneer je naar de vakbeurs gaat, is dat niet alleen voor jezelf leuk, maar ook voor je klanten. Zij worden zich ervan bewust dat jij investeert in kwaliteit en op zoek gaat naar nieuwe producten en kennis om hen nog betere van dienst te kunnen zijn. Laat bijvoorbeeld vooraf en tijdens de voorjaarsbeurs via social media weten dat je er bent. Zo maak je van het beursbezoek marketingmateriaal voor je eigen salon en professionaliteit.

4

. Hou de laatste informatie in de gaten Bij een vakbeurs zijn er altijd laatste details die aangepast worden of aangevuld. Hou voordat je gaat en tijdens de beursdagen goed de verschillende communicatiekanalen in de gaten (zie ook pagina 57). Zo weet je zeker dat je de meest actuele informatie hebt!


BEZOEK BEAUTYFACE VOOR MEER DAN 60 SOORTEN MASKERS. ALLÉÉN MASKERS.

www.bfmasks.com 06 22 52 75 51 5103 PW Dongen

STANDNUMMER 1.L.070

27


We

CARE

Profiteer bij CARE COSMETICS op 25, 26 en 27 maart van

20%

BEURSVOORDEEL OP NIEUWE INSTALLATIES

for you 20 jaar expertise in de professionele schoonheidsbranche maakt CARE COSMETICS tot dé business partner voor de schoonheidsspecialist. Ervaar de kwaliteit van onze sterke merken in combinatie met de service van CARE COSMETICS.

Xperience

QUALITY & SERVICE Samenwerken met CARE COSMETICS betekent ondersteuning op elk vlak. Wij hebben alle specialisaties in huis om u te faciliteren. Onze verkoopondersteuning is een totaalconcept en uniek in de markt.

CARE COACHING ONS TRAININGSPROGRAMMA

Uniek trainingsprogramma dat een omzetstijging van 10% garandeert. Meer structuur, meer plezier en meer omzet is het ultieme doel!

BEAUTY & CARE

ONS SALONMEUBELCONCEPT

Professionaliseer uw instituut met BEAUTY & CARE. Uitstekende salonmeubels die uw productpresentatie en klanttoegankelijkheid verbeteren.

BOOST YOUR BUSINESS CONSUMENT GERICHT PROGRAMMA

STANDNUMMER

1F030 28

Met het BOOST YOUR BUSINESS concept brengen wij samen met u de consument bij u in de salon.

GA DE SAMENWERKING AAN! VRAAG MEER INFORMATIE OVER HET MERK WAAR U INTERESSE IN HEEFT:

INFO@CARECOSMETICS.NL


Xperience

OUR PORTFOLIO Care Cosmetics is een merkenspecialist. De 16 unieke schoonheidsmerken binnen ons portfolio hebben ieder hun eigen doelgroep, unique selling points en marketingstrategie. Ons merkenaanbod is veelzijdig en breed en wij bekijken graag samen met u welk merk het beste bij uw salon past.

Permanente Make-up

CARE COSMETICS • Jade 300 • 3316 LJ Dordrecht • T 078 65 21 580 • E info@carecosmetics.nl • W www.carecosmetics.nl

29


BEAUTY TRADE SPECIAL

Beursplattegrond

30


31


Exposantenlijst Beauty Trade Special 2017 A1 salon inrichting

1.A.035

Chi Natural Life

1.A.050

Absolu Beaute Huidanalyse

2.B.075

CNC skincare

2.C.080

Comfort Zone Nederland BV

1.B.030

apparatuur Absolution

1.J.020

Consulta

1.J.030

Aesthetic Solutions

1.B.150

Cosinta

1.F.040

Alissi BrontĂŤ

2.A.055

Cosmetic Gallery B.V.

2.B.030

Creative Cosmetics

2.E.069

Alphalady Cosmetics ANBOS, brancheorganisatie

1.C.115 1.L.030

Dancohr Corporation

schoonheidsverzorging

32

CURASANO

1.J.100 2.D.010

Anubis Care

2.D.020

De kleding-truck

1.B.115

AviFit Beauty Equipment

1.B.020

De Leestafel

1.C.130

B&Z Cosmetics Breda B.V.

2.C.035

Deconails

1.D.110

Back Quality Ergonomics

1.C.110

Beauty Business Partner

Derma Cosmetica

2.B.070

2.A.035

Dermatude

1.D.075

Beauty Injection

2.E.010

Diferencia phytopower cosmetics

2.D.070

Beauty Service

1.D.050

Districos NV

1.K.102

Beauty XL

1.F.100

Divaderme

1.L.010

Beauty-Affairs

1.A.110

Ecuri Cosmetics

2.E.020

Beautycare Emmen BV

1.F.110

ELHA Cosmetics

1.H.030

Beautycare Emmen BV

2.G.045

Esthetic Health BV

1.J.080

Beautycare Emmen BV

2.D.060

Estheticienne/Prof Nail, BDU

1.L.035

BeautyFace maskers

1.L.070

Vakmedia

beautyleverancier.nl

1.J.075

Fabelash

1.C.105

Bellabaci

1.A.135

Faby Benelux

2.F.044 2.B.055

BELLEZI Beauty Equipment

1.H.060

FEMME EBENE

BodySculptor Benelux

2.C.060

Firma Matt

1.J.108

Botanical Beauty Organic Skin Care 2.A.040

FLORINT

2.D.030

Bowie Medical BV

2.B.010

FNV Mooi

1.C.100

Care Cosmetics BV

1.F.030

Ganesja Fits All

1.A.020

Caroline Cosmetics

2.E.040

GENOXAGE

1.A.100

CCV Nederland

2.C.065

Germaine de Capuccini

1.D.040

Celluwell

2.E.030

Gharieni Nederland B.V.

1.F.050


Ginkel’s Cosmetica

1.D.100

Magnetic Nail Design B.V.

Golden Rose

2.G.060

Make-up Studio

1.J.110 1.D.030

Groothandel Beauty By Lisa, Kaeso, 2.A.039

Maquis, natuurlijke huidverzorging 2.B.040

Pure Lashes

& Make-up

Hairworkxx

1.J.102

MARC INBANE

2.G.010

HALA SCHEKAR

1.A.080

MAX PRO

1.H.100

Haparko Cosmetics

1.H.040

Maxcamo

1.E.100

Hélène V.

1.A.010

Medex

2.C.020

Holisan BV

1.C.135

Medik 8

1.B.010

Huidverzorging Henny Heuff

1.C.090

Mega Boost Products

2.E.068

IK Skin Perfection

1.B.035

Mikos BV.

1.H.070

Image Skincare

2.A.010

MSK

2.A.045

Natural Face Lifting

2.D.065

Natuurkracht Cosmetica

2.E.061

Indigo Nails Inglot Benelux

1.F.135 2.C.062

Invitalis Benelux

2.F.041

Neicha Nederland

1.H.110

Jeso Cards

1.H.135

NEM COSMETICS

2.C.030

JK-Nederland BV

1.L.005

Nibevo

1.B.105

KEDMA Cosmetics

2.G.035

Nouveau Contour

1.D.070

Nouvital Cosmetics

1.H.065

Klapp Cosmetics

1.J.010

Labels Republic

2.A.038

One Minute Manicure

1.D.140

ladot cosmetics

1.A.115

Partner in Cosmetics

2.A.030

1.L.090

Pascale S. Cosmetics

1.B.055

PASCAUD

1.L.040

Lakerveld/De Schoonheidsspecialist Lakshmi Import

2.E.050

PBSerum Cosmeceuticals

1.A.030

Lanette Medical Beauty

2.B.065

Perfect Eyelash

1.J.070

Lash Extend Wimperextensions

1.H.080

Petit Cadeau Par Jeannette

1.D.145

LAVIESAGE

1.J.040

Pijnloos ontharen

1.A.090

LE CHAT USA

1.D.130

Pilou Cosmetics

2.E.060

Lenks Nails

1.H.130

Planetzelf Salonautomatisering

2.F.049

Lookx Group

1.J.060

Plexr

2.E.030

L’OYÉ

1.A.125

PMI (Professional

1.B.100

LR Media en Communicatie

1.L.085

Micropigmentation Institute)

Lumineus Natural Cosmetics

1.C.075

Precious Beauty Care

1.B.070

M&K Meterda

2.E.062

PREMIUM BEAUTY GROUP

1.B.050

33


Privilege Beauty/Arrancar

2.B020

Utsukusy Cosmetics

2.E.064

Pro Haarzorg

2.F.060

vaktijdschrift De BeautySalon

1.K.100

Products for Wellness

1.B.135

Vavin

2.B.078 1.B.120

Puur Company – Natural for Kids

2.A.020

Vermoolen Mode-Accessoires

Quattro Cosmetics │ PurezzO

2.B.060

Walking Trading Int.

2.G.030

Webecos/Corrective Cosmetics

2.C.025

Clinicals & Minerals Refectocil.nl/Wimperwensen

1.J.105

WEGA Automatisering/Melissa

1.L.080

Rosesoils

1.C.120

X-treme Smile®

1.L.105

Safety 4 You

2.F.020

Salon Ware

2.F.040

SalonCosmetics/Young Nails

1.J.050

SALONIZED

1.B.112

Seyo Europe

2.B.050

Shellac4u

1.B.145

SLA Paris & Ishga Organic Skincare

1.F.130

SMARTsalon

1.A.105

Smooth & Co

1.B.080

SNEL IMPORT Katwijk

1.L.050

Sothys Nederland B.V.

1.B.040

Spatreatments

1.B.075

sQinno

2.E.067

SumUp Services GmbH

2.G.040

Sunstar

1.D.080

Tara Cosmetics

1.C.150

The Anti-aging Company │

1.C.020

Beauty2People BV. The Cosmetics Company

1.H.035

Toenga Mode Accessoires

2.G.050

Tooth Fairy

2.G.020

Transformage 3D Skin fitness

1.B.110

massage

34

Tyro

1.D.035

U-Consultancy

2.E.065

Ultraformer HIFU A New Skin

2.E.063


35


Standnummer

1.J.050

Lak die zó snel droogt dat je die kan opdoen vóór het slapengaan met

technologie doet het onmogelijke:

HARD als gel, ZONDER lamp geeft in één strijk volledige dekking gewoon verwijderen met nagellak-remover combi-basecoat die tevens nagels verstevigt strakke finish en blijvende duurzame spiegelglans EN.....DROOGT GEGARANDEERD SNELLER DAN ELKE ANDERE LAK !

36

SalonCosmetics b.v. • Innsbruckweg 198 • 3047 AH Rotterdam Tel +31(0) 10-245 9005 • info@SalonCosmetics.nl • www.SalonCosmetics.nl •


Conversion wordt een Gellak die je binnen 5 minuten kan verwijderen ...

CONVERSION top

CONVERSION base

is de ultieme nagellak. En als je toch Gellak wilt dan maakt Conversion van elke

kleur een topkwaliteit Gellak:

ongekend snelle verwijdering (minder dan 5 minuten) met een uitstraling die je eerder niet zag supersnel aanbrengen

37 ... alles voor de kwaliteitssalon R


BEZOEK ONS ONS OP OP DE DE BEZOEK VOORJAARSBEURS VOORJAARSBEURS Nieuw!Maak Maakkennis kennismet metcosmeticamerk cosmeticamerk Nieuw! FrancieCosmetics, Cosmetics,exclusief exclusiefverkrijgbaar verkrijgbaar Francie beautyleverancier.nl. bijbijbeautyleverancier.nl.

BESTEL OP ONZE STAND: 10% BEURSKORTING GRATIS THUISBEZORGD

STAND NR:

HAL 1 J.075

Dé webshop voor de beauty professional 38

beautyleverancier.nl


CCV SalesPoint

De nieuwe manier van ondernemen

Uw bedrijf managen met meer gemak Als ondernemer focust u zich het liefst op uw klanten. Want daar ligt uw passie. CCV SalesPoint is de alles-in-één oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. De moderne kassa in de vorm van een app heeft slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving. Dit neemt u veel administratief werk uit handen. Ook een webshop combineren met uw salon is met CCV SalesPoint makkelijker dan ooit.

Probeer nu twee maanden gratis uit! Bezoek ons op stand 2.C.065

www.ccv.nl/salespoint

39


De ultieme plantaardige huid- en haarverzorging voor de donkere en getinte huid Steeds meer schoonheidsspecialisten vinden het moeilijk om de juiste huidanalyse te maken en behandelingen te bieden aan mensen met een donkere en getinte huid. Met onze hoogwaardige producten en trainingen bieden wij u de mogelijkheid om u te onderscheiden met doelgerichte resultaten en u te gaan specialiseren in dit type huid. Zo kunt u bijvoorbeeld pigmentvlekken effectief behandelen zonder gebruik te maken van bleekmiddelen. Nog mooier is het de pigmentvlekken te voorkomen. Beurs introductie-korting op alle producten

&

WE BIEDEN U: • Trainingen om op maat de juiste behandeling te geven • Pigmentvlekken effectiever behandelen • Pigmentvlekken voorkomen • Optimale hydratatie, voedend • Teint harmoniseren • Hoogwaardig plantaardige en biologische producten • Geen gebruik van bleekmiddelen • Flexibele samenwerking met professionals • De ultieme producten die niet in uw salon mogen ontbreken

trainingen die per direct geboekt worden

www.calophyllum.nl 40 info@calophyllum.nl

www.femme-ebene.com info@femme-ebene.com

MASTERCLASS DE JUISTE EN PROFESSIONELE BEHANDELING VAN DE DONKERE EN GETINTE HUID

Natuurlijk mogen de MANNEN niet ontbreken. Daarom presenteren we voor het eerst op de Beauty Trade Special de eerste Exclusieve MANNENLIJN speciaal voor de DONKERE EN GETINTE MANNEN. Ook hier hebben de schoonheidsspecialisten de mogelijkheid om zich te specialiseren. Nieuwsgierig naar wat we allemaal te bieden hebben kom dan op onze Standnummer 2.B.055 in HAL 2


Beauty Trade Professionals

Voor vakbeurzen van hoge kwaliteit & meer Leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals heeft als missie om de professionaliteit in de schoonheidsbranche en nagelbranche te vergroten. Zo wordt niet alleen de voorjaarsbeurs door hen georganiseerd, maar zal vanaf 2017 ook de najaarsbeurs in eigen beheer worden georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Zet je 16, 17 en 18 september vast in je agenda voor de najaarsbeurs?!

De vereniging van betrokken leveranciers in de beautybranche stimuleert de groei in vakkennis ook op andere vlakken met bijvoorbeeld de Beauty Award (in samenwerking met het vakblad Kosmetiek) en de Dag van de Beautyprofessional (in samenwerking met ANBOS). Nadat Jaarbeurs begin eind vorig jaar stopte met activiteiten in de Personal Care markt, heeft BTP ook het stokje overgenomen van het online platform beautyspot.nl. Waar BTP eerder vooral achter de schermen werkte, worden ze nu steeds meer zichtbaar voor de beautybranche. Bij alle initiatieven staat het vergroten van kennis en kwaliteit voorop, waarbij altijd de juiste partners worden gezocht.

WWW.BEAUTYTRADEPROFESSIONALS.NL

41


www.preciousbeautycare.nl

Biomimetic Plasma

42


Precious Beauty Care Bedrijfsadvies voor kleine ondernemers & distributeur van LeviSsime: top cosmetica voor huidverbetering. Stand 1B070.

***Kom naar deze lezing over verkoop op:  Za 25/3, theater 2, om 15.30 uur of Ma 27/3, theater 1, om 15.00 uur en ontvang een kortingsvoucher voor een PBC Academy Training.

info@preciousbeautycare.nl 43


Maak kennis met de verschillende merken van BEAUTY SERVICE. Bezoek onze stand op de Beauty Trade Special en ontvang GRATIS een goodiebag van onze merken tegen inlevering van deze voucher.

STANDNUMMER: 1D.050

GRATIS GOODIEBAG VOUCHER één goodiebag per persoon en op = op.

Salon: Adres: Woonplaats:

Telefoonnummer: Emailadres:

www.beautyservice.com - 0499-74 05 008 - Info@beautyservice.com - Standnummer 1D.050

44


Beautyspot.nl

voor je dagelijkse update uit het vak! Het beautyvak is prachtig en tijdens een voorjaarsbeurs en najaarsbeurs komt alle informatie van leveranciers en experts ‘live’ bij elkaar. Twee keer per jaar bieden we je zo’n mooi vakevenement, maar ook alle andere dagen van het jaar helpen we je graag om ‘up to date’ te blijven in het beautyvak! Daarom vind je bijna dagelijks vakartikelen op het online platform beautyspot.nl. De artikelen op beautyspot.nl zijn ingedeeld in verschillende categorieën en vakgebieden en worden geschreven door de redactie en door Beautyspotters - vaste columnisten die net als jij met energie in het beautyvak staan. Ze delen hun expertise, geven je praktische tips en vertellen hun eigen ervaringen. Het archief zit bomvol met informatie die 24/7 tot je beschikking staat. Diverse leveranciers hebben daarnaast een eigen profiel op beautyspot.nl waarmee ze je op de hoogte houden van nieuwe producten, technieken, innovaties en bedrijfsnieuws. Behalve een plek om informatie op te vinden en op de hoogte te blijven, is het online platform ook een prima plek om andere vakgenoten online te ontmoeten. Je kunt zelf beautyspotter worden en meedoen met discussies of een vraag stellen. Zo zorgen we samen dat ons vak groeit, in kwaliteit én in populariteit bij de consument!

www.beautyspot.nl

Tip!

Wil je helemaal niets missen? Volg ons dan ook op facebook www.facebook.nl/ beautyspotNL en schrijf je online in voor de nieuwsbrief!

45


C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

46


Quattro CosmetiCs Medicosmetica

Beauty trade Special stand: 2.B.060 Lid van:

Natuurlijke producten en cosmeceuticals voor professioneel en thuisgebruik. Professionele natuurlijke peelings van mild tot zeer intensief. Voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en klinieken. Voor alle huidtypen, huidproblemen en anti-aging.

Advertentie 2017.pdf 1 23-1-2017 12:18:15

Peeling sPecialist Met een heerlijk natuurlijk aroma. Vrij van minerale oliën, dierproeven, kunstmatige geur- en kleurstoffen. Bevat o.a. hoge concentraties bijzondere werkstoffen, phyto werkstoffen, mineralen, vitaminen, peptiden. Sprankelende PurezzO Mineral make-up. Geen verplichte afname.

Quattro coSmeticS www.quattro-cosmetics.com www.quattrocosmetics-webshop.nl t +31 (0)26 364 52 63

m i n e r a L s

De oplossing voor • • • •

Rosacea Couperose

SKIN PERFECTION www.alexandrefabelle.nl

Acné Pigmentvlekken

47


IST CH IAL DIS EC ME DSSP ICH EN ALS HEI U Z EID N OO KUNT ERSCH D ON

SCH

Bezoek ons op Beauty Trade Special stand: 2E.065

WORD MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST VOLG DE MASTERCLASS DERMATOLOGIE! Na de masterclass bent u onderscheidend met: medische kennisoverdracht door dermatologen over de huid en huidverbetering; specialist in acne, medische camouflage en ontharingstechnieken; professionele aanpak van huidproblemen bij uw cliĂŤnten; deelnemer in de zorgketen van samenwerking tussen huisartsen, dermatologen en andere huidprofessionals; aansluiting op actuele ontwikkelingen in dermatologie; gevolgde hoogwaardige kwalitatieve opleiding bij U-Consultancy, geaccrediteerd door de NTRO en het CRKBO;

48

Wilt u ook behoren tot de groep van best opgeleide schoonheidsspecialisten? Kijk dan op www.uconsultancy.nl of www.medisch-schoonheidsspecialist.nl


De voorjaarsbeurs is weer terug in het gezellige Utrecht! Na een jaartje op een andere locatie is Beauty Trade special dit jaar weer in Utrecht. De prachtige, centraal gelegen stad die goed bereikbaar is. Of je nu met de auto of met de trein naar Utrecht afreist, een beursdag combineren met een bezoekje aan de stad, is altijd een goed idee!

De Dom, de grachten en de nieuwe bioscoop

De

domtoren

is

waarschijnlijk

de

bekende

bezienswaardigheid van de oude stad. Maar ook de grachten, werfkelders, vele eetgelegenheden en leuke winkels, maken de stad erg aantrekkelijk. Na je beursbezoek nog even wat eten of nog even wat shoppen? Vanuit de Jaarbeurs loop je via het vernieuwde station en Hoog Catharijne of via de nieuwe Moreelse Brug naast het station zo naar de gezellige binnenstad. Geen zin meer in een kleine wandeling? Geniet dan nog even samen met een collega na van je beursdag met een bezoek aan de nieuwe Kinepolis bioscoop die op het Jaarbeursterrein is geopend. Met veertien bioscoopzalen draait er altijd wel een film die je nog niet hebt gezien. Blijf je met collega’s of je partner een nachtje slapen in Utrecht? Dan heb je de dag na je beurs tijd voor een bezoek aan één van de musea, een stadswandeling of een drankje bij het gezellige

Schnell & Steiner / Toerisme Utrecht

streekbierfestival. Op zaterdag en zondag kun je ook nog steeds naar de musical The Bodyguard in het Beatrixtheater, die begin dit jaar nog de publieksprijs voor beste musical won.

Jurjen Drenth / Toerisme Utrecht

49


Je reis naar Utrecht Met de auto rijd je vanuit alle kanten van het land via de snelwegen gemakkelijk de stad in. Je kunt parkeren bij de Jaarbeurs en vanaf daar wandel je naar Beauty Trade special. Je kunt vooraf online je parkeerkaart al aanschaffen in combinatie met je entreekaart.

Wil je wel met de auto komen, maar zie je het rijden naar het centrum niet zo zitten? Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening zoals P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u voor â‚Ź5,- per dag en u kunt met de tram gratis verder reizen naar Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).

Jurjen Drenth / Toerisme Utrecht

Kom je met het openbaar vervoer? Dan stap je uit op Utrecht Centraal, dat net een volledige metamorfose heeft ondergaan. Vanuit de indrukwekkende stationshal met diverse winkels en eetgelegenheden loop je naar de uitgang Jaarbeursplein en wandel je naar de beurs aan de overkant van de straat.

ProRail

50


Organic Scottish Seaweed Skincare

d stan 0 1F13

Kom langs voor diverse demonstraties op stand 1F130

Touc h Ron ups & ald Maa tips by sakk ers

#XXLEYES 51


Nog geen tickets? Bestel ze nu online! Je kunt je toegangskaarten voor de Beauty Trade special 2016 eenvoudig online bestellen. Met de persoonlijke code die op je adreslabel van dit beursboekje staat, kun je ze bovendien met korting naar de beurs! We hebben de stappen even voor je op een rijtje gezet.

1.

Ga naar de website www.beautytradespecial. nl en vul de registratiecode van het adreslabel in. Je kunt ook registreren met je KVK-nummer, een advertentiecode uit ĂŠĂŠn van de vakbladen of met een code van de uitnodigingskaart van een leverancier als je deze hebt ontvangen.

52


Eenmalig gebruik Je kunt éénmalig kiezen hoeveel toegangskaarten je wilt bestellen. Mocht je één toegangskaart bestellen, dan is het niet meer mogelijk om op een later tijdstip of aan de kassa een extra toegangskaart te kopen tegen gereduceerd tarief. De toegangskaart wordt bij de entree van de beurs gescand en gecontroleerd.

2.

Vul je persoonlijke gegevens in.

3.

Selecteer het aantal toegangskaarten.

4.

Kies desgewenst een smakelijk cateringpakket en bestel alvast een voordelige parkeerkaart als je met de auto wilt komen.

5.

Beantwoord de registratievragen.

6.

Betaal gemakkelijk online voor je tickets en ontvang je toegangskaarten in je mailbox.

Toegang voor professionals Beauty Trade special is een vakbeurs en daarom wordt de gewone consument niet toegelaten op het evenement. De voorjaarsbeurs richt zicht op de actieve beauty professionals die serieus bezig zijn met het vak. Onder ‘beauty professionals’ verstaan we:

GRAAG TOT ZIENS IN JAARBEURS UTRECHT OP 25, 26 EN 27 MAART 2017!

• Schoonheidsspecialisten • Huidtherapeuten • Pedicures • Wellnessondernemers en -medewerkers (spa’s, health centers, et cetera) • Nagelstylisten • Visagisten • Kappers • Eigenaren en medewerkers van afslankinstituten • Eigenaren en medewerkers van parfumeriezaken

53


54


55


Save the date! De najaarsbeurs is op 16, 17 & 18 september 2017

www.beautytradeprofessionals.nl

iferencia

phytopower

56

cosmetics


Voor de laatste beursdetails: hou ons in de gaten! Zoals je in dit magazine ziet, heeft de Beauty Trade special al een prachtige invulling en is er veel informatie bekend. De laatste details, eventuele wijzigingen en tips over de voorjaarsbeurs vind je op onze social mediakanalen en op de website. Dus volg & like ons voor de laatste aanvullingen op de beursplattegrond, alle info over het inhoudelijke programma van de kennistheaters, nieuws van exposanten, et cetera. Als je ons voor, tijdens en na de voorjaarsbeurs in de gaten houdt, mis je helemaal niets!

Facebook fb.com/BeautyTradespecialNL

Instagram instagram.com/beauty_trade_special

Website www.beautytradespecial.nl

Laat weten dat je er bent! Het is voor je klanten en voor je collega’s uit het vak leuk om te weten dat jij werkt aan het bijhouden van je vakkennis. Laat daarom online weten dat je er bent. Deel de berichten van onze pagina’s of maak je eigen berichten, selfies en video’s. Geef aan op de eventpagina op facebook dat je bij Beauty Trade special bent & vertel er alvast enthousiast over tegen je klanten. Zo weten zij dat je tijdens de beurs niet in de salon bent én je hebt meteen een aanknopingspunt om straks je nieuwe aankopen te laten zien, innovaties te showen en nieuwe technieken toe te passen! Als je bij je berichten #BTs17 gebruikt, kijken we ook met jullie berichtjes mee en kom je misschien wel in ons eindverslag van de beurs! We like!

57


COLOFON Beauty Trade Magazine is een uitgave van Beauty Trade Professionals (BTP) voor de vakbeurs Beauty Trade special 2017. Voor meer informatie over de voorjaarsbeurs: info@beautytradespecial.nl +31 (085) 301 9089 www.beautytradespecial.nl fb.com/beautytradespecialNL Beurslocatie: Jaarbeurs Jaarbeursplein 6 3532 AL Utrecht Toegangskaarten: Toegangskaarten zijn te koop via www.beautytradespecial.nl en bij de kassa op de beursdagen. Kijk online voor de toegangsregels tot deze vakbeurs. Met je persoonlijke registratiecode (op het adreslabel bij dit beursboekje) kun je online toegangskaarten bestellen met korting. Openingstijden Beauty Trade special 2017 Zaterdag 25 maart: 10.00 – 17.00 uur Zondag 26 maart: 10.00 – 17.00 uur Maandag 27 maart: 10.00 – 17.00 uur Contact Beauty Trade Professionals (BTP): Postbus 22 3984 ZG Odijk info@beautytradeprofessionals.nl www.beautytradeprofessionals.nl

58


Maak kennis met onze A-merken! Stand: 2.E.010 Wat bieden wij? Onderscheidende huidverbeterende merken en minerale make-up Leerzame trainingen & workshops Marketing & PR ondersteuning Persoonlijke begeleiding 100% kwaliteit en service

SkinScanner 100% pure mineral powders by Greet Hoedeman

Kies jouw kennismakingscadeau!

Minerale make-up

Lichttherapie

Huidverbetering

Gratis beMineral Start Today Kit

Gratis Jan Marini Skin Care

Gratis Vloerstandaard Bioptron

t.w.v. € 59,75 inclusief de nieuwste

Management Systeem t.w.v. € 174,15.

t.w.v. € 85,- bij aanschaf van een

mascara van beMineral “All You

Medische huidverbeterende

Bioptron lamp (MedAll, Bioptron

Need” t.w.v. € 26,50.

producten als één totaaloplossing.

PRO 1).

*geldig bij het maken van een afspraak

*geldig bij het volgen van een gratis

*geldig bij de aanschaf vóór 31 mei

vóór 31 mei 2017.

Jan Marini training vóór 31 mei 2017.

2017.

www.beauty-injection.nl

-

info@beauty-injection.nl

-

030-2000105

59


Een permanente make-up behandeling duurt net zo lang als een schoonheidsbehandeling, maar u verdient wel 4x meer!

Niet voor niets de snelst groeiende specialisatie in de beautybranche. • Wereldwijd marktleider • De nieuwste technieken op het hoogste niveau • Uniek Master Academy programma • Interessante winstmarge • Fantastische resultaten en tevreden klanten

Succes is in uw handen! Bezoek onze stand 1D070 /NouveauContour

60

www.nouveaucontour.com

Beauty Trade Magazine 2017  

Beauty Trade special, hét beauty event van Nederland bestaat dit jaar 25 jaar. Deze jubileumeditie belooft boeiender en inspirerender te wor...