Page 1

Projekt – Pigeliv – P.C.M.S. Side 1.

Projektraport. – Pigeliv.

Udarbejdet af René Ljungberg (P.C.M.S.) P.C.M.S. Står for Privat Computer Media Service som er et hobby firma. Jeg skal fra starten understrege, at dette projekt er frivillig og har muligvis mange løse ender, da det også skulle tages hensyn til familie m.m., da gruppe projektet her en støre priotet. Indholdsfortegnelse: Indledning. Side 2. Foranalyse. Side 2. Valg af metode. Side 2. Prototyping. Side 2. HOME-Modellen. Side 2. Tidsplan. Side 3. Undersøgelse. Side 4.

Side 2.


Projekt – Pigeliv – P.C.M.S.

Indledning. Som afslutning på kurset ”Multimedieteknologi og Interaktionsdesign” skal der udarbejdes et website samt en projektrapport. Kunden er ”Foreningen Pigeliv” som mangler et website. Jeg har besluttet at lave dette projekt, for at vise, at der er andre SMC systemer end WordPress som har andre værdiger. Som bruger venlighed og mulighed for database styring. Jeg skal samtidig påpege, at dette projekt er et sideløbende og fritids projekt, da gruppe projektet har første priotet. Jeg har valgt E107 CMS systemet, da jeg kender dette system meget beder en WordPress og da flere af kundens ønsker til sider, kan nemmere laves i mit valgte CMS system.

Foranalyse.

Kunden kom til os og forklarede lidt om ”Foreningen Pigeliv” og hvad de hade af ønsker på website.

Deres priotet ønsker er : Offentligt tilgængeligt.  Event kalender.  At lederne kunne skrive indbyrdes.  Debat Forum.  Præsentation af ansatte/frivillige  Kontakt oplysninger.  Sammenarbejdspartner  Fotoalbum. Til ansatte (Gerne med login.)  Kalender til vagtplan.  Et forum hvor den kan samle mails omkring ting og sager.  Et sted at uploade dokumenter  Evt. sms system til medlemmer og/eller ansatte. Ud fra disse ønsker og min viden til E107 CMS systemet, har jeg valgt det system, da mange af kundens ønsker kan opfylde det.

Valg af metode.

Jeg har valgt prototyping og HOME-modellen.

Prototyping: Med denne metode, har man mulighed for løbende at forbedre og afprøve nye idere samt at rette i systemet, indtil den færdige website. HOME-Modellen. Jeg har valgt HOME-Modellen (Holistic Open Multimedia Development Method) , ud fra følgende fremgangs metode :  Foranalyse.  Undersøgelse.  Design.  Realisering.

Tidsplan.

Side 3.

Da dette er et friviligt projekt, der er sideløbende med gruppe projektet, har jeg valgt kun at lave en reail forbrugs tidsplan. Dowenload af E107 systemet fra http://e107.org/

0T. 05M


Projekt – Pigeliv – P.C.M.S. Upload af E107 systemet til mit private web-hotel http://pcms.dk.pigeliv/ Instalation af E107 (Oprette database m.m.) Finde tema inkl. download, upload og instalering fra http://e107.org/ Finde plugsind upload og instalation.(Hade mange af dem i forvejen på min lokale computer) De plugsind jeg ikke hade er downloadet fra http:/e107.org konfigurereng af tema og plugsind. Konfigurer bruger grupper fra Admin området. Oversættelse af galeri fra tysk til dansk. (inde i PHP fil difination)

0T. 05M 0T. 03M 0T. 20M 0T. 08M 0T. 17M 0T. 01M 1T. 54M

Til Per. Jeg ved godt at dette hverken er helt eller halvt færdigt, men jeg skal endnu en gang påpege, at dette er lavet i min fritid og at der skulle være plads til familien også. Hvis jeg skal være helt ærlig, regner jeg ikke med at dette projekt bliver godkendt, men det er ment som en oplysning om at der findes andre CMS systemer, som også kan bruges.

PCM  
PCM  

kusus rapport

Advertisement