Page 1

Kleuren: bruin, naturel, blauw, donkergroen, paars

Karakter: buitenkind, houdt van dieren, praktisch, aards Edelsteen: rozenkwarts. Werking: bevordert liefde en creativiteit. Herstelt zelfvertrouwen. Staat open voor licht en energie, stimuleert onbevangenheid

Gaia (betekenis naam: aarde) is een lijspopje met een donkerdere tint huidtricot. Voor het gezichtje en lijfje gebruik ik de gladde variant, voor armen en benen de zwaardere kwaliteit Zwitserse tricot. Haar haartjes zijn van donkerbruine mohair wol gemaakt. Haar uitstraling is speels, zachtaardig, rustig. Haar jurkje is uit twee lieve stofjes gemaakt, haar legging van zachte roze/witte tricot (bij Kamrins Poppenatelier) en haar tasje en schoentjes van mosgroene wolvilt.


` Kleuren: lichtblauw, grijs, witte tinten, hemelsblauw, heldere frisse kleuren

Karakter: nieuwsgierig, gericht op contact, nuchter, helder. Edelsteen: jade. Werking: steen van wijsheid en rechtvaardigheid. Ondersteunt bij zwangerschap en geeft moed

Sterre is een grappig en lief meisje, dat graag met anderen speelt. Ze weet goed wat ze wil en kijkt open om zich heen. Ze heeft kleine vlechtjes van boucle (bigger looped, de grote krul van Dolly Mo in de kleur strawblonde) die als knotjes zijn vastgezet met klemspeldjes. Haar huidskleur is licht en haar oogjes middenblauw.


Kleuren: lichtblauw, groen, strandkleuren, zachtroze:

. Karakter:dromer, inlevend, gevoelig, intensief

Edelsteen: amethist. Werking van deze steen: kalmeert en stimuleert de geest. Geeft kracht tot scheppend denken. Vriendsschapssteen die zorgt voor naastenliefde. Goed bij meditatie

Mare (betekenis: zee) is een echte dromer. Een zachtaardig poppenkind dat zich graag laat meevoeren in fantasiespel. Haar huid is licht, haar ogen lichtblauw. Haar haartjes zijn van de lichtste blonde Dolly Mo wool gehaakt met kleine vlechtjes ingeknoopt.


. Kleuren: rood, groen, heldere koele kleuren, blauw.

Karakter: actief, speels, enthousiast, onafhankelijk

Edelsteen: bergkristal. Werking: geeft zelfvertrouwen en nieuwe energie. Helpt bij concentratie en helder denken. Goed tegen heimwee, helpt je intuitie te versterken.

Nuri (betekenis: vuur) is een vrolijk en actief meisje. Ze staat overal voor open en neemt graag de leiding. Ze is gemaakt met een iets donkerdere huidtricot en haar haartjes zijn roodbruin (Dolly Mo boucle). Ze heeft een eigenwijs neusje en zachtbruine oogjes. Haar jurkje is uit een stuk, een prachtig stofje van Kleurenmix. Haar vrolijk gekleurde vestje is van regenboogkatoen.


Zonnepop elements  
Zonnepop elements  

Kaartjes

Advertisement