Page 1

2017

ELSYKKEL guide

FØLELSEN AV Å HA MEDVIND HELE VEIEN


ET GODT VALG

VELGE ELS ELSYKKEL YKKEL

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

ELSYKKEL Praktisk, gøy og grønt valg

Elsykling er så morsomt at det ofte er veldig fristende å ta den lengste veien hjem

GRØNT VALG Med elsykkel blir turen mye enklere og fantastisk mye morsommere. I tillegg slår du et slag for miljøet! Elsykkelen kombinerer det beste fra to verdener. Du får motorkjøretøyets framkommelighet og sykkelens fleksibilitet og helseeffekt. Det er ingen krav til registrering, førerkort eller forsikring for elsykler med motorhjelp opp til 25 km/t. Tidligere miljøfiendlige og tunge blybatterier er byttet ut med mindre, lettere og mer effektive batterier som har bedre levetid.

2

MED ELSYKKEL SYKLER DU I EN EVIG MEDVIND! Du rekker over større distanser på kortere tid og det uten behov for å ta en dusj når du kommer fram. Men ta høyde for at turen kan ta lenger tid enn beregnet. Elsykling er så morsomt at det ofte er veldig fristende å ta den lengste veien hjem.


BATTERI & MOTOR PRAKTISK TRANSPORTMIDDEL • Miljøvennlig transport. • Du slipper å stå i kø og får samtidig frisk luft. • Lave transportkostnader. • Du trenger ikke førerkort. • Ingen bompenger eller parkeringskostnader.

Praktisk, fint og GØY! FINE SYKKELTURER • Mer behagelige sykkelturer. • Lengre sykkelturer. • Sykle sammen - uavhengig av fysisk form. • Motorhjelp når man ønsker det. MORSOM FYSISK AKTIVITET • Fysisk aktivitet gir bedre helse. • Enklere å komme i gang med sykling som aktivitet. • Morsomt!

Med elsykkel sykler du like lett - uansett vær

3


ET GODT VALG

VELGE ELS YKKEL

BRUKSOMRÅDE

FINN ELSYKKELEN som passer deg best

TEKNOLOGI

SPORTY?

Kartlegg ditt behov før du bestemmer deg for elsykkelmodell Ønsker du en sporty sykkel med rå trekkraft? Er du på jakt etter en sykkel med kurv på styret og lavt innsteg for rolige turer når været er fint? Ønsker du å pendle til og fra jobb hele året uansett vær og temperatur? Vil du ha en sykkel som også duger i skogen? En sykkel som du kan sette de beste piggdekkene på om vinteren? Har du noen bratte bakker på vei til jobb og kunne vært lettere? Er det viktig for deg at sykkelen har gode skjermer og lys? Er jobbturen lang, slik at batterikapasiteten bør være ekstra god?

UT PÅ TUR?

Vi har forsøkt å gjøre valget enklere for deg gjennom en rekke kategoriseringer: Planlagt bruk / Kvalitet / Batteri og Motor. Disse gir deg en pekepinn på hvilken modell som passer akkurat deg. Kategoriseringene finner du under hver sykkelmodell i katalogen.

I BYEN? TRANSPORT?

TIPS! 4

Prøv alltid en elsykkel før du kjøper!


BATTERI & MOTOR

1

Planlagt bruk

Bysykkel for korte turer i nærområdet med høy komfort.

Terrengsykkel for tur og trening på ulike underlag med god fremkommelighet.

2

Driftssikkerhet

3

Batteri og motor

Det finnes utallige elsykkelmodeller i alle prisklasser på markedet. Invester i en elsykkel tilpasset de behov og krav du har ut fra planlagt bruk.

Hybrid for transport, tur & trim med bedre effektivitet.

Hvilken kvalitet er viktigt for deg og dekker ditt behov?

H HIGH-END H KVALITET H PRISGUNSTIG

PLASSERINGEN AV BATTERIET: PÅ BÆRER / PÅ RAMMEN / INTEGRERT Batteriets plassering og vektfordeling er kanskje den faktoren som spiller størst rolle for hvordan elsykkelen vil oppføre seg. PLASSERINGEN AV MOTOREN: BAKNAV / MIDTMOTOR / FORNAV Plassering av motoren betyr mye for kjørefølelsen og vektfordelingen på en elsykkel.

Finn din elsykkel Se vårt brede utvalg av elsykler og finn den som passer best for deg. Finn din forhandler:

www.elsykler.no

Se de ulike sykkelrammene i vårt sortiment og velg den modellen du foretrekker.

5


ET GODT VALG

VELGE ELS ELSYKKEL YKKEL

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

RETT ELSYKKEL for ditt bruk Våre samarbeidspartnere og sykkelmerker vet å sette spor i den internasjonale sykkelverden. Med fremeroverlent nyutvikling, design og et ekstremt øye for kvalitet produserer de noe av det beste på markedet i dag. Diavelo, Haibike, Sinus, Winora og GT er alle i toppklassen av sine felt. Om du vil ha fremtredende flott design eller en rå enduro-rigg er opp til deg. Det eneste som er sikkert er at vi har et produkt for akkurat deg og din bruk.

Hvilken type elsykkel er du på utkikk etter?

Gjennomgående topp kvalitet

Uovertruffen komfort

I over 100 år har Winora levert kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

Leter man etter komfort, kvalitet og design er Sinus en elsykkel man ikke kommer forbi. Gjennom god og oppreist sittestilling kombinert med nøye utvalgte komponenter får man en uovertruffen komfort. I tråd med denne filosofien har også Sinus valgt å benytte Bosch sine Comfort og Active motorsystemer, noe som matcher både produkt og bruksområde perfekt.

Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge

Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. I tillegg til Skandinavisk design og formspråk benyttes det også siste generasjon av teknologiske løsninger. Diavelo benytter Protaniums patent med batteriet integrert i rammen, som ikke går ut over rammestivhet og sykkelfølelse. I tillegg vil man finne noen av markedets kraftigste midtmotorer med spesialtilpassede motorprogram for norsk terreng og bruksmønster samt siste generasjon av programvare for batteristyring. Diavelo har vunnet en rekke internasjonale priser innen elsykler.

Haibike er designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

Robuste elsykler fra amerikansk veteran

6

Velkjente GT slenger seg på elsykkelbølgen med to sterke kandidater i modellene ePantera Bolt og eTraffic AMP. Syklene er utstyrt med Shimano 6000-serie krankmotor og har solid utstyr som egner seg godt i norsk klima.


BATTERI & MOTOR

1

HVOR skal du sykle?

ASFALT FIN~VEI

ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

BYSYKKEL

HYBRIDSYKKEL

TERRENGSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

ASFALT

GRUS

~ GRUS Praktisk transport og fremkomstmiddel

~ TURVEI Driftsikkert og funksjonelt transportmiddel

Korte turer til og fra i by- og nærområdet

Tur og trimsykkel

GRUS

~ TURVEI Sykle på asfalt og fine veier En bysykkel skal være komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er sykler som passer best i nærområdet og på korte til moderate distanser. Bysykler har også som oftest et stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet. En bysykkel har gjerne en klassisk sykkelramme med lavt innsteg. Tradisjonelt har dette blitt kalt en dameramme, men av erfaring vet vi at flere brukere setter pris på en sykkel som er så enkel å gå av og på. Produsenter kaller dette derfor unisex.

Sykle på asfalt og grusveier Tur- og trimsykler bør ha en moderat sittestilling, effektiv motor og gode, slitesterke komponenter. Disse syklene skal tåle utstrakt bruk og batterikapasiteten bør holde til lengre distanser. I dette segmentet vil du finne gode kvalitetssykler med gjennomgående flott design.

Vil du langt ut og opp, velger du en sporty terrengsykkel med skikkelig motor og et robust system. Skal du hovedsaklig bruke elsykkel som transportmiddel til jobben, vil du trolig heller ha en mer praktisk hybridmodell eller en bysykkel som er enklere i bruk.

Teknisk sykkel og krav til komponeneter Høy bruksfrekvens og tøff bruk Ulike og utfordrende underlag Sporty elsykler har spesifikke bruksområder. Hver sykkel vil passe i toppsjiktet av sitt segment. Det settes store krav for å passe inn i dette segmentet med tanke på motor, gir, ramme osv. Her vil du finne de sterkeste motorene og de best utstyrte syklene. Om det så måtte være en stiv eller fulldempet terrengsykkel.

I denne katalogen vil du raskt kunne se at det finnes en versjon for alle, basert på hvilke kriterier man har og type elsykkel man er på utkikk etter.

7


ET GODT VALG

VELGE ELS ELSYKKEL YKKEL

BRUKSOMRÅDER

De fleste kjenner til Bosch som merkenavn. Bosch gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom de med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Det legges utallige timer i utvikling og forskning på motorer og systemet som helhet for å sikre deg noe av det beste på markedet i dag. Ulike Bosch systemer leverers i flere kategorier tilpasset ulike bruksområder.

VELG TRYGGHET i driftsikker teknologi

Brose har high-end fokus på kvalitet og funksjon. Brose har som markedsleder av elektriske motorer til bilbransjen vist muskler i sykkelbransjen ved å bygge om en av sine high-end servomotorer til løsningene vi finner på elsykkel-systemet. Brose er den eneste krankmotoren som frikobler og gir null motstand over 25km/t. Her får du den «smootheste» motorfølelsen!

Vi har gjennom lang erfaring i markedet valgt ut de produsenter vi vet produserer kvalitet og driftsikkerhet i sitt prissegment. Teknologien vi benytter har vært på markedet og under utvikling i en årrekke, slik at du kan handle et kvalitetsmessig trygt produkt som vil gi deg mange fine elsykkelturer i fremtiden.

Motor er selve kjernen i Yamaha, og det som gjør merket kjent. Yamaha ble innført til det norske markedet i 2015, men har bygget elsykler siden 1993 og produserer så mye som 300 000 systemer i året. Er du på jakt etter rå driftssikkerhet og trekkraft er det lite tvil om hvem som topper listen. Yamaha er fremoverlent og fremtidsrettet i sin utvikling.

Protanium - en av de mest anerkjente systemleverandørene. Protanium har tilpasset motorer og komponenter til elsykler i en årrekke. Driftssikkerhet, design og brukervennlighet er nøkkelord som beskriver elsykkelsystemene. Bl.a. spesialtilpasset motorstyring for norske forhold, samt en ny generasjon forbedrede kontrollere. Med en rekke umerkelser og patenter under beltet er det mange flotte løsninger du kun finner her. Shimano er kanskje verdens mest kjente sykkelkomponentmerke, og har nå kastet seg på elsykkelbølgen. Shimano er store og de gjør ting ordentlig når de først har valgt sine prosjekter. Shimano har med E6000 valgt å satse på hverdagsbrukeren med sitt jevne motordrag og brukervennlige system.

8

TEKNOLOGI

Nyhet! Yamaha PW-X Yamaha øker forspranget sitt ytterligere med nyvinningen PW-X. Motoren er kraftigere, har lavere q-faktor og føles enda mer naturlig enn den allerede fantastiske PW. Den har også et nytt, tydeligere og mer integrert display.

MAX DRIVE

Bafang gir deg en kraftfull og behagelig opplevelse på sykkelsetet. Verdens største produsent av elsykkelmotorer leverer MaxDrive til Diavelo, og som tredje generasjon krankmotor gir denne en kraftfull og behagelig opplevelse på sykkelsetet. Du vil merke at støynivået er lavt og motoren trekker med høy og jevn kraft gjennom hele registeret, samtidig som at betjeningen er både brukervennlig og moderne.


BATTERI & MOTOR

2

Hva dekker ditt behov og dine krav?

Det finnes veldig mange ulike elsykler i markedet i dag. Derfor bør du tenke igjennom hvilke kvaliteter det er viktig for deg at sykkelen har. Hva skal elsykkelen brukes til og hvilket terreng skal du sykle? Skal du sykle i lange motbakker og trenger en motor med rå trekkraft, eller er behovet brukervennlig teknologi for daglig transport? Tenk også gjennom hvor mye du er villig til å betale. Husk at elsykkel er et rimelig fremkomstmiddel sammenlignet med kollektivtransport og alle andre motoriserte fremkomstmiddel. I de fleste tilfeller vil du ha nedbetalt kjøpesummen i løpet av et år om du for eksempel bytter fra bil til elsykkel.

Prisgunstig og bra

Kvalitet og driftsikkerhet

High-end og topp komponenter

Om du ønsker en mest mulig prisgunstig elsykkel skal du se etter våre ”Pris” modeller. Du vet da at du får et konkurransedyktig produkt til en rimeligere penge.

Om det er kvalitet til rett pris, er det våre ”Kvalitets-modeller” du skal se etter. Dette er sykler med god rekkevidde og driftssikre systemer som koster litt mer.

Er du på jakt etter noe high-end, som tåler utstrakt bruk og har topp komponenter? Se etter sykler kvalifisert som ”High-end” i vårt sortiment.

PRISGUNSTIG

KVALITETSSYKKEL

HIGH-END

Elsykkel er ikke et motorisert kjøretøy og har derfor heller ingen krav om førerkort, registrering eller forsikring

9


ET GODT VALG

VELGE ELS ELSYKKEL YKKEL

BRUKSOMRÅDER

BATTERI Tyngdepunkt og kjørefølelse

INTEGRERT I SYKKELRAMME

MONTERT PÅ SYKKELRAMME

I BAGASJEBÆRER

Med batteriet integrert i underrøret får du vekten så sentrert og lavt som over hodet mulig, noe som sikrer deg den beste kjørefølelsen, fineste designet og den beste beskyttelsen av batteriet.

Batteri montert oppå underrøret eller seterøret sentrerer vekten godt og gir deg en god kjørefølelse.

Med batteriet plassert bak vil sykkelen få ekstra tyngde bak, og kunne føles noe lett på forhjulet.

HHH Kvalifisering av elsyklene basert på batteriets kapasitet og plassering

->

Batteriets spenning og ytelse

HHI

HII

Batteriplassering er kanskje den faktoren som spiller størst rolle for hvordan sykkelen vil oppføre seg.

Volt [ V ]

Watt [ Wh ]

Batteriets spenning i volt forteller deg hvordan batteriet er i stand til å levere energi. Per i dag er det 24 og 36 V som er de vanligste standardene, hvor 36V gir best effektivitet.

Batteriets kapasitet målt i Watt-timer forteller deg noe om mengden energi som er lagret i batteriet.

Høyere Wh gir lengre rekkevidde Flere spesifikasjoner - se side 12

BAGASJEBÆRER RAMMEMONTERT INTEGRERT I RAMME

10

Batteriets plassering er kanskje den faktoren som spiller størst rolle for hvordan sykkelen vil oppføre seg. Vårt viktigste tips er å prøve sykkelen uten motoren på, men med batteriet montert. Dette gir deg en korrekt følelse av hvordan elsykkelen faktisk oppfører seg og er å sykle på.

TEKNOLOGI


3

BATTERI & MOTOR

MOTOR Plassering og kjørefølelse

SENTERMONTERT I KRANK

MOTOR I BAKNAV

MOTOR I FORNAV

Sentermontert motor gir mulighet for å la motoren operere på optimalt turtall til enhver tid og er systemet med mest teknologi og nyvinning.

Bakhjulsmotor har en sporty karakter og du føler noe mer skyv i sykkelen enn på forhjulsmotoren.

Forhjulsmotorer gir en jevn og komfortabel trekkraft.

HHH Kvalifisering av elsyklene basert på motorens kapasitet og plassering

En elsykkelmotor kan ha max 250W nominell effekt i følge lovverket.

->

Motorens spenning og ytelse

HII

HHI Plassering av motoren betyr også mye for kjørefølelsen og vektfordelingen på en sykkel.

Volt [ V ]

Watt / Nm

Motorens spenning (V) gir en indikasjon på hvor effektivt energi omsettes i bevegelse ved et hvert tidspunkt. Derfor vil enn en 36 volt motor oppleves sterkere og mer stabil enn en 24 volts motor. Hva du trenger, er opp til områdene du sykler i og total last du skal ha på sykkelen.

Motorens ytelse målt i Watt definerer maksimal effekt, som igjen forteller noe om akselerasjon og trekkraft. En annen faktor er Nm eller dreiemoment. Mer Nm betyr kraftigere drag og mer trekkraft der du trenger det. Flere spesifikasjoner - se side 12

Plassering av motoren betyr mye for kjørefølelsen og vektfordelingen av en elsykkel. Vi anbefaler derfor alltid å prøve og oppleve elsykkelen i bruk før kjøp!

FORHJUL / FORNAV BAKHJUL / BAKNAV SENTER / KRANK

11


12


13


TEKNOLOGI

MOTOR / BATTERI / LADER / DISPLAY

PW / PW-X

Motor Styrke (Watt) Dreiemoment (Nm)

Max Drive

250 W

250 W

250 W

250 W

250 W

250 W

24-36 Nm

80 Nm

48- 75Nm

90Nm

80Nm

50 Nm

280% / 320%

275 %

290 %

Antall krankgir

1-3

1-2

1

1

1

1

Rock Shox e.i kompatibelt

4

Lysutgang

Max assistanse (%)

230 %

4

4

4

4

4

4

Max hastighet med hjelp

25 km/t

25 km/t

25 km/t

25 km/t

25 km/t

25 km

Vekt på motor

2,8 Kg

3,5kg / 3.1kg

4 kg

3,4 kg

3,9 kg

250-490 Wh

400Wh / 500Wh

400-500 Wh

325-490 Wh

325-490 Wh

418 Wh

24/36V

36V

36V

36V

36V

36V

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

4

4

4

4

4

4

Curve & Inside

Batteri Kapasitiet (Wh) Spenning (V) Sikkerhet/ låsesystem LED indikator for batterikapasiter Vekt på batteri

1,9 - 2,3 kg

2,9 kg

2,6 kg

2 - 2,3 kg

2 - 2,3 kg

Type battericeller

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2 år/1000 ladinger

Driftstemperatur

-5 til +40 C°

-20 til +60 C°

-5 til +40 C°

-5 til +40 C°

-5 til +40 C°

-10 til +50 C°

Dempet batteriinnfestning

4

4 (IPX4 standard)

260g

800g

800g

260g

260g

ikke oppgitt

Garanti

Lader Vanntett Vekt

4-6t

3,5t

3,5t

4-6t

4-6t

4t

100 -240 V

220-240 V

220-240 V

100-240 V

100-240 V

100 -240 V

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

0-40 C°

0-45 C°

0-40 C°

0-40 C°

0-40 C°

0-40 C°

LCD

4

4

4

4

4

4

Bakgrunnsbelysning

4

4

4

4

4

4

Kontrollknapper

4

4

4

4

4

4

Avtagbart

4

4

4

4

Walk funksjon

4

4

4

4

4

4 4

Ladetid Inngangsspenning Frekvens Driftstemperatur

Display

—/ 4

4

4

4

4

Assistansenivå

6

4

5

3

5

Indikatornivå for batteri

5

5

10

10

10

Gjenværende rekkevidde i km

4

4

4

4

4

Tråkkfrekvens

4

4

Klokke

4

4

4

4

4

Distanse

4

4

4

4

4

Stoppeklokke

4

4

4

4

Maks hastighet oppnåd

4

4

4

4

4

Gjennomsnittsfart

4

4

4

4

4

Girskifte-indikator

4 (nyon)

Språkvalg

4

4

4

4

4

mph og km/t

mph og km/t

mph og km/t

mph og km/t

mph og km/t

Lysfunksjon

Måleenhet

14


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

BYSYKKEL En bysykkel er et praktisk fremkomstmiddel som er komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er en elsykkel som passer best i nærområdet og på korte til moderate distanser. Bysykler har også som oftest et stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet.

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner

15


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~14.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren og komfortabel bysykkel BATTERI

MOTOR

Baknav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Curve 36V/317Wh

Protanium 36V/250W PLASSERING

DISTRICT 100

IHH HHH IHH

PLASSERING

I bagasjebærer

SPENNING

36V/8,8Ah

KAPASITET

317 Wh

Protanium LCD

IHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME Diavelo Aluminium GAFFEL Diavelo stiv gaffel i stål NAVGIR Microshift M25 7gir GIRSJALTER Microshift MS25 Revoshift KRANK Prowheel 38T sort BREMS FORAN Tektro v-brems

SETEPINNE Promax sort LYS FORAN Nei LYS BAK Nei BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

16

BREMS BAK Tektro V-brems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Promax Justerbart STØTTE Ja SETE Justin sort


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~19.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren og komfortabel bysykkel BATTERI

MOTOR

Baknav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Curve 36V/375Wh

Protanium 36V/250 Watt PLASSERING

DISTRICT 250

IHH HHH IHH

PLASSERING

I bagasjebærer

SPENNING

36V/10.4Ah

KAPASITET

375 Wh

Protanium LCD

IIH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME District 2016 aluminium GAFFEL SR Suntour NEX-E25 NAVGIR Shimano Acera 8spd GIRSJALTER Shimano Altus 8-spd KRANK Prowheel 38T BREMS FORAN Shimano M355 hydraulic disc BREMS BAK Shimano M355 hydraulic disc

LYS BAK Integrert i batteriet BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE

FELGER Aluminium dobbeltbunnet DEKK Kenda 70x38C STYRESTEM Promax justerbar STØTTE Ja SETE Promax SETEPINNE Promax LYS FORAN Med betjening fra displayet

17


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~22.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren og komfortabel bysykkel BATTERI

MOTOR

Senter/Krank

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Curve 36V/375Wh

Bafang Max Drive 36V/250W PLASSERING

DISTRICT 300

HHH HHH HHH

PLASSERING

I bagasjebærer

SPENNING

36V

KAPASITET

375 Wh

Bafang Max Drive

IIH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME Diavelo Aluminium GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Altus 8gir GIRSJALTER Shimano Altus 8gir KRANK Bafang BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN/BAK Nei BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

18

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Promax Justerbart STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~18.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren bysykkel med lavt innsteg, til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Fornav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Curve 36V/325Wh

Protanium 36 Volt 250 Watt

IIH HHH IIH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

325 Wh

SENSATION 100

Protanium LCD

HHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Nexus 7 Nordic GIRSJALTER Shimano Nexus 7 KRANK Prowheel 38T sort BREMS FORAN Tektro v-brems

SETEPINNE Promax sort LYS FORAN/BAK Nei BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

BREMS BAK Shimano Nexus 7 Nordic coaster FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sølv STØTTE Ja SETE Velo sort

19


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~21.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren bysykkel med lavt innsteg, til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Fornav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Inside 36V/325Wh

Protanium 36 Volt 250 Watt

IIH HHH IIH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

325 Wh

SENSATION 200

Protanium LCD m/lysstyring

HHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Nexus 7 Nordic GIRSJALTER Shimano Nexus 7 KRANK 38T m/beltedrift BREMS FORAN Tektro mekanisk skivebrems BREMS BAK Shimano Nexus 7 Nordic coaster brake

LYS BAK Spanninga m/styring fra display BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

20

FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sølv STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort LYS FORAN Spanninga m/styring fra dispaly


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Utviklet for bruk i Norge ASFALT GRUS

Veil. pris~26.999,-

GRUS ~ TURVEI

Stilren bysykkel med lavt innsteg, til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Senter/Krank

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Inside 36V/418Wh

Bafang Max Drive 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

418 Wh

SENSATION 300

Bafang Max Drive

HHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

PROTANIUM Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Suntour NEX-E25 NAVGIR Nexus 7 Nordic GIRSJALTER Nexus 7 KRANK Bafang BREMS FORAN Shimano M355 hydraulic disc BREMS BAK Shimano Nexus 7 Nordic coaster brake

LYS BAK Spanninga m/styring fra display BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

FELGER Aluminium dobbeltbunnet DEKK Kenda 700x38 C STYRESTEM Promax justerbar STØTTE Ja. Zoom. SETE Velo SETEPINNE Promax LYS FORAN Spanninga m/styring fra display

21


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Made in Germeny ASFALT GRUS

Veil. pris~27.999,-

GRUS ~ TURVEI

Bysykkel med høy komfort og lavt innsteg BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/48Nm

DISPLAY

Bosch 36V/400Wh

Bosch Active Line 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

TRIA N7F

Bosch Intuvia

IHH HHH HHH

SINUS - Tysk i alle ledd

BOSCH ACTIVE Teknologi

For Sinus elsykler er fokuset klassisk tysk kvalitet i klassisk design. Komponentvalget er fra øverste hylle, og rammene er designet ut ifra en tanke om maks komfort. Så ønsker du en silkemyk og bekymringsløs sykkeltur er Sinus elsykkel et sikkert valg for deg!

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminium GAFFEL SR Suntour NEX E25 NAVGIR Shimano Nexus, 7-speed GIRSJALTER Shimano Nexus, twist BREMSER Magura HS11 front/rear, coaster rear DEKK Road Cruiser 62x42 C FELGER Ryde Zac421

SKJERMER SKS LADER Bosch Compact Charger 2A

22

KRANK Integret i krankmotor STYRESTEM XLC Comp Up, adjustable SETE Selle Bassano Volare City XL SETEPINNE XLC Alu, 31.6mm LYS FORAN Busch & Müller Lyt, 20 LYS BAK Busch & Müller Shine Evo, i bærer BAGASJEBÆRER Racktime Tria, SnapIt


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Made in Germany ASFALT GRUS

Veil. pris 28.999,~ / 31.999,-

GRUS ~ TURVEI

Bysykkel med høy komfort. Flere ramme- og batterivarianter.

TRIA 8

TRIA 9 - Tilsvarende modell med 500W batteri og 9 gir

BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/48Nm

DISPLAY

Bosch 36V 400/500Wh

Bosch Active Line 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh/500 Wh

Bosch Intuvia

IHH HHH HHH

SINUS - Tysk i alle ledd

BOSCH ACTIVE Teknologi

For Sinus elsykler er fokuset klassisk tysk kvalitet i klassisk design. Komponentvalget er fra øverste hylle, og rammene er designet ut ifra en tanke om maks komfort. Så ønsker du en silkemyk og bekymringsløs sykkeltur er Sinus elsykkel et sikkert valg for deg!

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminium GAFFEL SR Suntour NEX E25 NAVGIR Shimano Acera 8-speed [Tria 9 ] Shimano Deore 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus M310 , Rapidfire [Tria 9 ] Shimano Acera M3000, Rapidfire

SETEPINNE XLC Alu, 31.6mm LYS FORAN Busch & Müller Lyt, 20 LYS BAK Busch & Müller Shine Evo, i bærer BAGASJEBÆRER Racktime Tria, SnapIt SKJERMER SKS LADER Bosch Compact Charger 2A

KRANK Integret i krankmotor BREMSER Tektro HD-M285 hydraulisk skivebrems DEKK Road Cruiser 622x42 C FELGER Ryde Zac421 STYRESTEM XLC Comp Up, adjustable SETE Selle Bassano Volare City XL

23


BYSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Made in Germany ASFALT GRUS

Veil. pris~26.999,-

GRUS ~ TURVEI

Komfortabel bysykkel med lavt innsteg, til by og tur BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/50Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha PW 36V/250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

WINORA - Bygger sykler med kjærlighet til faget og viser dette gjennom sin kvalitet. Winora legger vekt på sporty kjøreegenskaper på syklene sine og blander dette med ekstremt behagelig sittestilling. Så om du ønsker deg en sykkel som gir deg kvalitet gjennom design og design som gir komfort er Winora ditt valg.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed GAFFEL SR Suntour NEX E25, 50mm NAVGIR Shimano Nexus, 7-speed GIR SJALTER Shimano Nexus, twist KRANK Integret i krankmotor BREMS FORAN Magura HS11 BREMS BAK Magura HS11

24

Y170F

HJUL StreetPac, 42-622 / Rodi Viper STYRESTEM XLC Comp Alu oversize, A-Head SETE Selle Bassano Bobber SETEPINNE XLC Alu Comp, 31.6mm LYS FORAN AXA Pico, 15 LYS BAK Spanninga LED, integrert i batteriet BAGASJEBÆRER Racktime, SnapIt

YAMAHA Teknologi Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

SKJERMER XLC LADER Yamaha Quick Charger 4A


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

HYBRIDSYKKEL Tur og trimsykler bør ha en moderat sittestilling, effektiv motor og gode, slitesterke komponenter. Disse elsyklene skal tåle utstrakt bruk og batterikapasiteten bør holde til lengre distanser. I dette segmentet vil du finne gode kvalitetssykler med gjennomgående flott design.

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner

25


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~23.999,TURVEI

Stilren hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR

Baknav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Inside 36V/418Wh

Protanium 36 Volt, 250 Watt PLASSERING

SUBURB 200

IHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V/11,6Ah

KAPASITET

418 Wh

Protanium LCD m/lysstyring

HHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Acera 9gir GIRSJALTER Shimano Altus 9gir KRANK Prowheel 38T sort BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN Spanninga m/styring fra dispaly LYS BAK Spanninga m/styring fra dispaly BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

26

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom Justerbart sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Zoom sort


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~26.999,TURVEI

Stilren hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Inside 36V/418Wh

Bafang Max Drive 36V/250W PLASSERING

SUBURB 300

HHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

418 Wh

Bafang Max Drive

HHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Suntour NEX-E25 m/lockout NAVGIR Shimano Acera 9gir GIRSJALTER Shimano Altus 9gir KRANK Bafang BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN Spanninga m/styring fra dispaly LYS BAK Spanninga m/styring fra dispaly BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm SENSOR Bafang Max Drive LADER Protanium 36V CE standard

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom Justerbart sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Zoom sort

27


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~21.999,TURVEI

Stilren hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR

Baknav

SPENNING

36V

YTELSE

250W

DISPLAY

Inside 36V/325Wh

Protanium 36 Volt 250 Watt PLASSERING

PERFORMANCE 100

IHH HHH IHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

325 Wh

Protanium LCD

HHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Acera 9gir GIRSJALTER Shimano Altus 9gir KRANK Prowheel 38T sort BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN Nei LYS BAK Nei BAGASJEBÆRER Nei SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

28

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris 28.999/29.999,~ TURVEI

Stilren hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR

Senter/Krank

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

36V Curve 375Wh/Inside 418 Wh

Bafang Max Drive 36V/250W PLASSERING

PERFORMANCE 200

TO BATTERISTØRRELSER: 9.0Ah eller 11.6Ah

HHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

325Wh / 418Wh

Bafang Max Drive

HHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Acera 9gir GIRSJALTER Shimano Altus 9gir KRANK Bafang BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN / LYS BAK Nei BAGASJEBÆRER Nei SKJERMER SKS 50mm SENSOR Bafang Max Drive LADER Protanium 36V CE standard

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort

29


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~29.999,TURVEI

Stilren og sporty hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Senter/Krank

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Inside 36V/325Wh

Bafang Max Drive 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V

KAPASITET

325 Wh

LIGHTNING 100

Yamaha LCD

HHH HHH IHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Diavelo Aluminium NAVGIR Shimano Alivio 9gir GIRSJALTER Shimano Acera 9gir KRANK Bafang BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN / LYS BAK Nei BAGASJEBÆRER Nei SKJERMER SKS 50mm SENSOR Bafang Max Drive LADER Protanium 36V CE standard

30

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~36.999,TURVEI

Stilren og sporty hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Senter/Krank

SPENNING

36V

YTELSE

250W/90Nm

DISPLAY

Inside 36V/418Wh

Brose 36Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Integrert i ramme

SPENNING

36V/11,6Ah

KAPASITET

418 Wh

LIGHTNING 300

Brose

HHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

BAFANG Max Drive

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

RAMME Diavelo Aluminium for inntegrert batteri GAFFEL Suntour NCX D-RL-700C m/ remote locout NAVGIR Shimano XT 9gir GIRSJALTER Shimano Deore 9gir KRANK Lasco 38T BREMS FORAN Shimano M355 hydraulisk skivebrems

LYS FORAN Spanninga m/styring fra dispaly LYS BAK Spanninga m/styring fra dispaly BAGASJEBÆRER Ja SKJERMER SKS 50mm LADER Protanium 36V CE standard

BREMS BAK Shimano M355 hydraulisk skivebrems FELGER Aluminium Dobbelbunnet DEKK Kenda 700x38C STYRESTEM Zoom sort STØTTE Ja SETE Velo sort SETEPINNE Promax sort

31


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~27.999,TURVEI

Solid og sporty hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Inside 36V/400Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

MOMENTUM 200

Yamaha LCD m/lysstyring

IHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

YAMAHA Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Diavelo Aluminium GAFFEL SR Suntour NEX m/lockout NAVGIR Shimano Alivio, rear only GIRSJALTER Shimano Altus KRANK FAS 38T BREMS FORAN Shimano M365 hydraulic disc BREMS BAK Shimano M365 hydraulic disc

SKJERMER SKS 50mm LADER Yamaha

32

FELGER Rodi FW Disc 32H DEKK Schwalbe Road Cruiser 700x42C SETE Velo SETEPINNE Promax LYS FORAN Spanninga with on/off from display LYS BAK Spanninga with on/off from display BAGASJEBÆRER Ja


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Utviklet for bruk i Norge GRUS Veil. pris ~31.999,TURVEI

Solid og sporty hybridsykkel til tur og transport BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

MOMENTUM 300

Yamaha LCD m/lysstyring

IHH HHH HHH

DIAVELO - Testet og utviklet i og for Norge.

YAMAHA Teknologi

Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Diavelo Aluminium GAFFEL SR Suntour NCX-D m/lockout NAVGIR Shimano XT 10spd, front/rear SHIFTER Shimano Deore 10spd, right/left KRANK FAS 48/36T

LYS BAK Spanninga med av/på fra display FELGER Rodi FW Disc 32H LADER Yamaha

BREMSER Shimano Deore hydraulic disc HJUL Schwalbe Road Cruiser 700x42C SKJERMER SKS 50mm BAGASJEBÆRER Ja LYS FORAN Spanninga med av/på fra display

33


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Made in Germany GRUS Veil. pris ~27.999,TURVEI

Hybridsykkel til tur, trim og bysykling BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt PLASSERING

Y280.X

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LED

IHH HHH HHH

WINORA - Bygger sykler med kjærlighet til faget og viser dette gjennom sin kvalitet. Winora legger vekt på sporty kjøreegenskaper på syklene sine og blander dette med ekstremt behagelig sittestilling. Så om du ønsker deg en sykkel som gir deg kvalitet gjennom design og design som gir komfort er Winora ditt valg.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed GAFFEL SR Suntour NEX E25 NAVGIR Shimano Altus GIRSJALTER Shimano Altus BREMSER Tektro T285 hydraulic disc DEKK StreetPac, 42-622

34

KRANK FSA 38T FELGER Rodi FW Disc SETE Selle Bassano Bobber SETEPINNE XLC Alu Comp, 31.6mm LYS FORAN AXA Pico, 15 / LYS BAK Spanninga LED

YAMAHA Teknologi Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BAGASJEBÆRER Racktime, SnapIt FELGER XLC LADER Yamaha Quick Charger 4A


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL Made in Germany GRUS Veil. pris ~32.999,TURVEI

Hybridsykkel til tur, trim og bysykling BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt PLASSERING

Y420.X

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

WINORA - Bygger sykler med kjærlighet til faget og viser dette gjennom sin kvalitet. Winora legger vekt på sporty kjøreegenskaper på syklene sine og blander dette med ekstremt behagelig sittestilling. Så om du ønsker deg en sykkel som gir deg kvalitet gjennom design og design som gir komfort er Winora ditt valg.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed GAFFEL SR Suntour NEX E25 m/lockout NAVGIR Shimano Deore XT M781, 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT2 hydraulic disc KRANK FSA 36T/48T

DEKK Road Cruiser, 42-622 FELGER Rodi FW Disc SETE Selle Bassano Bobber SETEPINNE XLC Alu Comp, 31.6mm LYS FORAN AXA Blueline, 30 LYS BAK Spanninga LED

YAMAHA Teknologi Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BAGASJEBÆRER Racktime, SnapIt FELGER XLC LADER Yamaha Quick Charger 4A

35


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~26.999,TURVEI

Sporty hybridsykkel til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt PLASSERING

SDURO CROSS 4.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LED

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Post Mount GAFFEL SR Suntour NRX D-LO Lockout NAVGIR Shimano Acera 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus

FELGER Rodi FW disc LADER Yamaha Quick Charger 4A

36

BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Smart Sam Performance, 42-622 STYRESTEM Haibike Components TheStem + SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~33.999,TURVEI

Sporty hybridsykkel til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/50Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

SDURO CROSS 5.0

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Post Mount GAFFEL SR Suntour NRX D-LO Lockout NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano SLX

SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

BREMSER Shimano Deore XT hydraulic disc KRANK FSA 36-48T DEKK Schwalbe Smart Sam Performance, 42-622 FELGER Rodi Black Rock Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga

37


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~27.999,TURVEI

Sporty og funksjonell hybrid til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

SDURO TREKKING 4.0

Yamaha LED

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Post Mount GAFFEL SR Suntour NCX-EB-LO NAVGIR Shimano Acera 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc

LYS FORAN AXA Blueline, 30 LYS BAK AXA Blueline BAGASJEBÆRER StandWell, Carrymore SKJERMER SKS LADER Yamaha Quick Charger 4A

38

KRANK FSA 38T DEKK Michelin Protek Cross, 42-622 FELGER Rodi Black Rock Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Milo SETEPINNE Haibike Components 31.6mm


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~34.999,TURVEI

Sporty og funksjonell hybrid til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

SDURO TREKKING 5.0

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Post Mount GAFFEL SR Suntour NCX NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano SLX BREMSER Shimano Deore XT hydraulic disc

LYS BAK AXA Blueline BAGASJEBÆRER StandWell, Carrymore SKJERMER SKS LADER Yamaha Quick Charger 4A

KRANK 36-48T DEKK Michelin Protek Cross, 42-622 FELGER Rodi Black Rock Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Milo SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LYS FORAN AXA Blueline, 30

39


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~35.999,TURVEI

Sporty og funksjonell hybrid til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/75Nm

DISPLAY

Bosch 36V/400Wh

Bosch Perform. CX 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

XDURO TREKKING 3.0

Bosch Intuvia

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

BOSCH CX Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Post Mount LADER Bosch Compact Charger 2A GAFFEL SR Suntour NCX NAVGIR Sram NX, 11-speed GIRSJALTER Sram NX, Trigger BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc

LYS BAK AXA Blueline, 30 / AXA Blueline BAGASJEBÆRER StandWell, Carrymore SKJERMER SKS

40

KRANK S-RAM X-Sync 16T DEKK Michelin Protek Cross, 42-622 FELGER Alex felger MD21 STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Milo SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LYS FORAN AXA Blueline, 30 / AXA Blueline


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Made in Germeny GRUS Veil. pris ~39.999,TURVEI

Sporty og funksjonell hybrid til tur, transport og trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/75Nm

DISPLAY

Bosch 36V/500Wh

Bosch Perform. CX 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

XDURO TREKKING 4.0

Bosch Intuvia

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

BOSCH CX Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount GAFFEL SR Suntour NCX LOR Lockout NAVGIR Shimano Deore XT 11-speed GIRSJALTER Shimano SLX Rapidfire BREMSER Magura MT4 hydraulic disc

LYS BAK AXA Blueline BAGASJEBÆRER StandWell, Carrymore SKJERMER SKS LADER Bosch Quick Charger 4A

KRANK S-RAM X-Sync 16T DEKK Schwalbe Super Moto X, 62-584 FELGER Rodi TR35 STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Milo SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LYS FORAN Lupine SL, 140

41


ASFALT FIN~VEI

HYBRIDSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

KVALITETSSYKKEL NYHET! GRUS Veil. pris ~26.999,TURVEI

Sporty og funksjonell hybrid til tur, transport & trening BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/50Nm

DISPLAY

Shimano 36V/418Wh

Shimano E6000 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

418 Wh

eTRAFFIC AMP

Shimano

IHH HHH HHH

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen.

SHIMANO E6000

GT har alltid laget solide og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Med krankmotorer fra ikke ukjente Shimano skulle alt ligge til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

RAMME All New 6061 Aluminum Frame w/ Triple TriangleTM, Hydroformed (TT, DT), Forged DropOuts, Chainstay Disc Mounts, All Utility Braze Ons GAFFEL GT Traffic Fork With Hydroformed Alloy Raked Legs, Disc Brake Tabs, Rack And Fender Eyelets, Steel Steerer

DEKK Schwalbe 700x40 Big Ben STYRESTEM GT Design 3D Forged 6061 SETE GT Traffic Saddle SETEPINNE All-Terra Single Bolt LADER Shimano

42

NAVGIR Shimano Deore GIR SJALTER Shimano Deore KRANK Shimano E6000 44T BREMS FORAN Shimano M365 BREMS BAK Shimano M365 FELGER Alex ASD10 Alloy dobbeltbunnet


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

TERRENGSYKKEL Terrengsykler er sporty elsykler med spesifikke bruksområder. Hver elsykkel vil passe i toppsjiktet av sitt segment. Det settes store krav for å passe inn i dette segmentet med tanke på motor, gir, ramme etc. Her vil du finne de sterkeste motorene og de best utstyrte elsyklene. Om det så måtte være en stiv eller fulldempet terrengsykkel. Teknologi:

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner

43


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

24

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 25.999,-

Sporty og teknisk junior terrengsykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/70Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha 36 Volt 250 Watt PLASSERING

SDURO HARDFOUR 4.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LED

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCR LO Lockout NAVGIR Shimano Acera 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus

SETE Selle Royal Hello SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

BREMSER Tektro HD-M286 hydraulic disc KRANK FSA 32T DEKK Schwalbe Table Top Performance, 57-507 FELGER Rodi FW Disc STYRESTEM Haibike Components

45


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

29

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 26.999,-

Sporty og teknisk terrengsykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha PW 36V / 250 Watt PLASSERING

SDURO HARDSEVEN 4.0 / HARDNINE 4.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LED

IHH HHH HHH

IHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCM RL-DS NAVGIR Shimano Acera 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus

SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

46

BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Smart Sam, 57-584 FELGER Rodi FW Disc STYRESTEM Haibike Components


TERRENGSYKKEL

SDURO HARDLIFE 4.0 RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCM RL-DS Remote Lockout NAVGIR Shimano Acera 9-speed GIRSJALTER Shimano Altus M370, Rapidfire BREMSER Tektro HD-M286 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Smart Sam, 57-584 FELGER Rodi FW Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

27½

BATTERI Yamaha 400Wh MOTOR: Yamaha PW 80Nm DISPLAY Yamaha LED

HIGH-END Veil. pris 26.999,-

SDURO HARDSEVEN 5.0 SDURO HARDNINE 5.0

29

27½

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCM RL-DS, 100mm NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Smart Sam, 57-584 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

BATTERI Yamaha 400Wh MOTOR: Yamaha PW 80Nm DISPLAY Yamaha LCD

HIGH-END Veil. pris 29.999,-

SDURO HARDSEVEN 5.5 SDURO HARDNINE 5.5

29

27

½

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCR Air RL-R, 100mm NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Smart Sam, 57-584 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW 80Nm DISPLAY Yamaha LCD

HIGH-END Veil. pris 31.999,-

47


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

29

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 34.999,-

Sporty og teknisk terrengsykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha PW 36V 250 Watt PLASSERING

SDURO HARDSEVEN 6.0 / HARDNINE 6.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Post Mount GAFFEL SR Suntour Raidon XC-RL-R Air, 120mm, Boost NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore

SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

48

BREMSER Magura MT4 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40 STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga


TERRENGSYKKEL

SDURO HARDLIFE 6.0 RAMME Aluminium 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Post Mount GAFFEL RockShox Recon Silver, Solo Air, 100mm NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT4 hydraulic disc hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Perfomance, 57-584 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

27½

BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW 80Nm DISPLAY Yamaha LCD

HIGH-END Veil. pris 34.999,-

SDURO HARDSEVEN 7.0 SDURO HARDNINE 7.0

29

27½

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount GAFFEL SR Suntour Raidon RL-R Plus Air Remote Lockout, 120mm, Boost NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT4 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40, eyelets STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm MOTOR Yamaha PW-X System, 250W LADER Yamaha Quick Charger 4A BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW-X 80Nm DISPLAY Integrert i stem

HIGH-END Veil. pris 39.999,-

SDURO HARDSEVEN 8.0 SDURO HARDNINE 8.0

29

27

½

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount GAFFEL FOX 34 Float Performance Lockout, 120mm, Boost NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano SLX BREMSER Shimano XT M8000 hydraulic disc DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40, eyelets STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Prologo Nago Evo X15 SETEPINNE Haibike Components 31.6mm MOTOR Yamaha PW-X System, 250W LADER Yamaha Quick Charger 4A

BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW-X 80Nm DISPLAY Integrert i stem

HIGH-END Veil. pris 49.999,-

49


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

29

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 34.999,-

Sporty og teknisk fulldempet terrengsykkel BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha PW 36V / 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

SDURO FULLNINE 5.0

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount, 100mm travel GAFFEL SR Suntour XCR Air RL-R, 100mm BAKBAKDEMPER SR Suntour SR15 Unair EB LO-R NAVGIR Shimano Deore M615 Shadow Plus, 10-speed

SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

50

GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Nobby Nic Perfomance, 57-622 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga


TERRENGSYKKEL

SDURO FULLNINE 6.0

29

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount, 100mm travel GAFFEL RockShox Reba RL, Solo Air, 100mm BAKDEMPER RockShox Monarch RT NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Shimano M506 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Perfomance Falt, 57-622 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components TheSeatpost++, Patent, 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW 80Nm DISPLAY Yamaha LCD

HIGH-END Veil. pris 39.999,-

SDURO FULLNINE 8.0

29

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 100mm travel GAFFEL FOX Rhythm 34 Lockout, 110mm, Boost BAKDEMPER FOX Float DPS Performance EVOL NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore XT M780, Rapidfire BREMSER Magura MT5 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo, 65-622 FELGER Rodi TR35, eyelets STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Prologo Nago Evo X15 SETEPINNE Kind Shock LEV-DX, Teleskop, 31.6mm MOTOR Yamaha PW-X System, 250W LADER Yamaha Quick Charger 4A BATTERI Yamaha 500Wh MOTOR: Yamaha PW-X 80Nm DISPLAY Integrert i stem

HIGH-END Veil. pris 54.999,-

51


TERRENGSYKKEL

UTFOR ~ TURVEI

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 34.999,-

Sporty og teknisk fulldempet terrengsykkel BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha PW 36V / 250 Watt

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

SDURO ALLMTN 5.0

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount, 150mm travel GAFFEL SR Suntour Aion RL-R, 150mm BAKDEMPER SR Suntour Duair EB LO-8R, 57mm NAVGIR Shimano SLX M7000, 10-speed GIRSJALTER Shimano Deore

31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

52

BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Hans Dampf Perfomance, 60-584 FELGER Rodi TR25 STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components The Seatpost++,


TERRENGSYKKEL

SDURO ALLMTN 6.0

27½

RAMME Aluminum 6061, hydroformed, Tapered Head Tube, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 150mm travel GAFFEL RockShox Yari RC 27,5“ Plus, Solo Air, 150mm, Boost BAKDEMPER RockShox Monarch RT NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT5 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40, eyelets STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A MOTOR Yamaha PW 36V 80Nm BATTERI Yamaha 400 Wh DISPLAY Yamaha LCD

HIGH-END Veil. pris 41.999,-

SDURO ALLMTN 7.0

27½

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 150mm travel GAFFEL FOX 34 Float Perfomance, 150mm BAKDEMPER FOX Float DPS Performance EVOL NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT5 hydraulic disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40, eyelets STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Selle Royal Voga SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A MOTOR Yamaha PW-X 80Nm BATTERI Yamaha 400 Wh DISPLAY Integrert i stem

HIGH-END Veil. pris 49.999,-

SDURO ALLMTN 8.0

27

½

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 150mm travel GAFFEL Magura Boltron, 150mm BAKDEMPER FOX Float DPS Performance EVOL NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed GIRSJALTER Shimano Deore XT M780, Rapidfire BREMSER Magura MT5 hydraulic disc DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin, 70-584 FELGER Rodi TR40 STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Prologo Nago Evo X15 SETEPINNE Kind Shock LEV-DX, Teleskop, 31.6mm MOTOR Yamaha PW-X System, 250W LADER Yamaha Quick Charger 4A MOTOR: Yamaha PW-X 80Nm BATTERI Yamaha 500Wh DISPLAY Integrert i stem

HIGH-END Veil. pris 57.999,-

53


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

26

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 34.999,-

Sporty og teknisk fatbike terrengsykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/400Wh

Yamaha PW 36V / 250 Watt PLASSERING

SDURO FATSIX 6.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.50) x 197mm, Post Mount GAFFEL RST Renegade Air TRL Lockout, 100mm NAVGIR Sram NX, 11-speed GIRSJALTER Sram NX Trigger

SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

54

BREMSER Magura MT4 hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Jumbo Jim Evo, 100-559 FELGER Alex felger Blizzerk80 STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

26

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 49.999,-

Sporty og teknisk fulldempet fatbike BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha PW 36V / 250 Watt PLASSERING

SDURO FULL FATSIX 7.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

Yamaha LCD

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Rear M12 (1.50) x 197mm, Post Mount, 120mm travel GAFFEL “RockShox Bluto, 120mm - 1 1/2“ tapered, Steckachse” BAKDEMPER RockShox Monarch RT3

STYRESTEM Haibike Components SETE Selle Royal Voga SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

NAVGIR Shimano Deore XT 11-speed GIRSJALTER Shimano Deore XT BREMSER Shimano Deore XT hydraulic disc KRANK FSA 38T DEKK Schwalbe Jumbo Jim Evo, 100-559 FELGER Alex felger Blizzerk Pro

55


TERRENGSYKKEL

UTFOR ~ TURVEI

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 54.999,-

Sporty og teknisk fulldempet ndurosykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/80Nm

DISPLAY

Yamaha 36V/500Wh

Yamaha PW-X 36V/250W PLASSERING

SDURO NDURO 7.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500 Wh

Yamaha LCD integrert i stem

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

YAMAHA Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motorog batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 180mm travel GAFFEL RockShox Yari RC 27,5“ Plus, 180mm, Boost BAKDEMPER RockShox Super Deluxe RC3 NAVGIR Shimano Deore XT 20-speed

STYRESTEM Haibike Components. Displayintegration SETE Selle Royal Voga SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm LADER Yamaha Quick Charger 4A

56

GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Magura MT5 hydraulid disc KRANK FSA 32-44T DEKK Schwalbe Magic Mary Super Gravity TrailStar Falt, 60-584 / Schwalbe Hans Dampf Super Gravity TrailStar Falt, 60-584 FELGER Rodi TR40


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

27½

HIGH-END KVALITET Nyhet! Veil. pris 27.999,-

Sporty og teknisk terrengsykkel 27,5” BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/50Nm

DISPLAY

Shimano 36V/400Wh

Shimano E6000 36V/250W PLASSERING

PANTERA BOLT

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400Wh

Shimano

IHH HHH HHH

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen.

SHIMANO E6000

GT har alltid laget solide og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Med krankmotorer fra ikke ukjente Shimano skulle alt ligge til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

RAMME All New 6061 T6 Aluminum Frame, w/ Triple Triangle™, Replaceable Derailleur Hanger, Disc Brake Mounts, and Zerostack tapered 1 1/8-1 1/2Head Tube, 27.5 + GAFFEL Suntour XCR RL 27.5+ 120mm Travel NAVGIR Shimano Deore

STYRESTEM All Terra 1 1/8” Threadless, 3D Forged, 4-Bolt w/ CNC Face Plate, 7° Rise, 31.8mm Clamp SETE GT MTB Saddle SETEPINNE All-Terra 2-Bolt LADER Shimano

GIR SJALTER Shimano Deore KRANK Shimano E6000 38T BREMS FORAN Tektro Auriga BREMS BAK Tektro Auriga FELGER All Terra dobbeltbunnet DEKK WTB Trail Blazer 27,5x2,8

57


ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

TERRENGSYKKEL

GRUS ~ TURVEI

29

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 31.999,-

Sporty og teknisk terrengsykkel BATTERI

MOTOR

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/60Nm

DISPLAY

Bosch 36V/400Wh

Bosch Perform. 36V / 250W PLASSERING

XDURO HARDSEVEN 4.0 / HARDNINE 4.0

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

400 Wh

Bosch Intuvia

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

BOSCH CX Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount GAFFEL SR Suntour XCR Air RLR DS Remote Lockout, 100mm NAVGIR Shimano Deore 10-speed

SETE XDURO Light MTB SETEPINNE Haibike Components 31.6mm MOTOR Bosch Performance Cruise, 250W LADER Bosch Compact Charger 2A

58

GIRSJALTER Shimano Deore BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK FSA 15T DEKK Schwalbe Nobby Nic Perfomance Falt, 57-584 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components


TERRENGSYKKEL

XDURO HARDSEVEN 5.0 XDURO HARDNINE 5.0

29

27½

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount GAFFEL SR Suntour Raidon-XCR, 100mm NAVGIR Sram NX, 11-speed GIRSJALTER Sram NX, Trigger BREMSER Tektro HD-M285 hydraulic disc KRANK SRAM X-Sync 16T DEKK Schwalbe Nobby Nic Perfomance, 60-584 FELGER Rodi Black Rock 23 Disc STYRESTEM Haibike Components SETE XDURO Light MTB SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A

MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Intuvia

HIGH-END Veil. pris 34.999,-

XDURO HARDSEVEN 7.0 XDURO HARDNINE 7.0

29

27½

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, hydroformed, Tapered Head Tube, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount GAFFEL RockShox Yari RC 27,5“ Plus Lockout, Solo Air, 120mm, Boost NAVGIR Shimano Deore XT, 11-speed GIRSJALTER Shimano SLX, Rapidfire BREMSER Magura M75 hydraulic disc KRANK Integrated in motor DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo, 75-584 FELGER Rodi TR40, eyelets STYRESTEM Haibike Components SETE XDURO Light MTB SETEPINNE Haibike Components 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Intuvia

HIGH-END Veil. pris 45.999,-

XDURO HARDSEVEN CARBON 10.0 XDURO HARDNINE CARBON 10.0

29

27

½

RAMME Carbon, Tapered Head Tube, high-modulus UD-Monocoque, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount GAFFEL RockShox RS1 Remote Lockout, Solo Air, 100mm, Predictive Steering NAVGIR Sram XX1 longcage, 11-speed GIRSJALTER Sram XX1, Trigger BREMSER Magura MT8 hydraulick disc DEKK Schwalbe Rocket Ron Falt, 57-584 HJULSETT DT Swiss LRS M1501 Spline STYRESTEM Haibike Comp. SETE Tune SETEPINNE Bike Ahead The Seatpost, Carbon, 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A

MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Nyon

HIGH-END Veil. pris 79.999,-

59


TERRENGSYKKEL

UTFOR ~ TURVEI

27½

HIGH-END KVALITET Made in Germany Veil. pris 46.999,-

Sporty og tekniske fulldempede terrengsykler og ndurosykler BATTERI

MOTOR PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W/75Nm

DISPLAY

Bosch 36V/500Wh

Bosch Perform. CX 36V/250W

HHH HHH HHH

PLASSERING

Rammemontert

SPENNING

36V

KAPASITET

500Wh

XDURO ALLMTN 6.0

Bosch Purion

IHH HHH HHH

HAIBIKE - Markedsledende. Mestvinnende. Fremtidsrettet.

BOSCH CX Teknologi

Haibike har bevist at de er det ypperste på markedet, gjennom sitt øye for kvalitet og fremoverlente designspråk. På Haibike vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Bosch.

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

RAMME Aluminium 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 150mm travel GAFFEL SR Suntour Aion LO-R Lockout, 150mm BAKDEMPER SR Suntour Duair EB LO-8R NAVGIR Sram NX, 11-speed

SETE XDURO Light MTB SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A

60

GIRSJALTER SRAM NX Trigger BREMSER Magura MT5 hydraulic disc KRANK Haibike CNC16T DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo, 75-584 FELGER Alex felger MD40, hollow section rim STYRESTEM Haibike Components


TERRENGSYKKEL

XDURO ALLMTN 7.0

27½

RAMME Aluminum 6061, Gravity Casting Interface, Tapered Head Tube, hydroformed, Rear M12 (1.75) x 148mm, Post Mount, 150mm travel LADER Bosch Quick Charger 4A GAFFEL RockShox Yari RC Lockout, Solo Air, 150mm BAKDEMPER RockShox Monarch RT3 NAVGIR Shimano Deore XT 11-speed GIRSJALTER Shimano SLX BREMSER Magura MT5 hydraulic disc KRANK Haibike CNC16T FELGER Alex felger MD40, hollow section rim STYRESTEM Haibike Components SETE XDURO Light MTB SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Purion

HIGH-END Veil. pris 54.999,-

XDURO NDURO 8.0

27½

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Rear M12 (1.75) x 142mm, Post Mount, 180mm travel GAFFEL FOX 36 Float Performance, Luft, Federweg: 180mm, Alu- schaft 1 1/8“ - 1 1/2“ tapered, Steckachse BAKDEMPER FOX Float X2 Performance NAVGIR Sram NX, 11-speed GIRSJALTER Sram NX Trigger BREMSER Magura MT5 hydaulic disc KRANK Haibike CNC16T DEKK Schwalbe Magic Mary Super Gravity VertStar Falt, 60-584 / Schwalbe Hans Dampf Super Gravity TrailStar Falt, 60-584 HJULSETT DT Swiss E1900 Spline STYRESTEM Haibike Components SETEPINNE XLC AllMtn, Remote, Teleskop, 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Purion

HIGH-END Veil. pris 57.999,-

XDURO NDURO 9.0

27

½

RAMME Aluminum 6061, Tapered Head Tube, hydroformed, Gravity Casting Interface, Steckachse M12 (1.75) x 142mm, Schei- benbremse Post Mount, Federweg: 180mm GAFFEL FOX 36 Float Factory, 180mm BAKDEMPER FOX Float X2 Factory NAVGIR Sram EX1, 8-speed GIRSJALTER SRAM EX1 Trigger BREMSER Magura MT7 hydraulic disc KRANK Haibike CNC16T DEKK Mavic Crossmax Quest, 62-584 / Mavic Claw XL, 62-584 HJULSETT Mavic Deemax Pro WTS STYRESTEM Thomson Elite X4, A-Head SETE XDURO Light MTB SETEPINNE Kind Shock LEV-DX, 31.6mm LADER Bosch Quick Charger 4A MOTOR Bosch Performance CX, 250W 75 Nm BATTERI Bosch 500 Wh DISPLAY Bosch Purion

HIGH-END Veil. pris 79.999,-

61


Værbestandig, og smarte sykkelvesker for livet på to hjul.

BASIL URBAN DRY SHOPPER SYKKELVESKE Volum: 20 liter Farge: Charcoal Melee Monteringssystem: Hook-on system Tilpasset: Bagasjebrett Spesifikasjoner: Vanntett (IPX 3), polyester med skinndetaljer, sveisesømmer, frontlomme, innerlomme m/glidelås, håndtak, justerbart lokk, refleksdetaljer. Veil. pris 749,-

BASIL MILES DAYPACK SYKKELVESKE Volum: 14 liter Monteringssystem: Hook-on system Tilpasset: Bagasjebrett Farge: Black Slate Spesifikasjoner: Vanntett (IPX 3), polyester med brune detaljer, lommer, håndtak, skulderreim og 2 ryggstropper. Refleks. Veil. pris 749,-

Moderne og praktiske sykkelkurver og sykkelvesker

BASIL URBAN DRY DOUBLE SYKKELVESKE Volum: 50 liter Farge: Solid Black Monteringssystem: For bagasjebærer. Tilpasset: Bagasjebrett Spesifikasjoner: Dobbel sykkelbag for bagasjebærer, vanntett (IPX 3) presenningsstoff med skinndetaljer, sveisesømmer, justerbar lukking, refleksdetaljer. Veil. pris 899,-

62

BASIL SPORT DESIGN COMMUTER SYKKELVESKE Dimensjoner: 31 x 17 x 34 cm Volum: 18 liter Monteringssystem: Hook-on system Tilpasset: Bagasjebrett Farge: Black Spesifikasjoner: Teknisk materiale, hovedrom med trekksnor, polstret pc-rom, innerlommer, frontlomme, håndtak, skulderreim, regntrekk, refleksdetaljer. Veil. pris 649,-


BASIL BASIMPLY WICKER SYKKELKURV Farge: Brun Dimensjoner: 25 x 34 x 27 cm Materiale: Reed Tilpasset: Front på sykkel Monteringssystem: BasEasy-system holder (ikke inkludert). Spesifikasjoner: Avtagbar kurv med håndtak. Veil. pris 499,-

Prod.nr: 70160 VEIL. 199,-

BASIL NOIR BUSINESS SYKKELVESKE Volum: 17 liter Prod.nr: 70160 Farge: Midnight black VEIL. 199,Monteringssystem: Hook-on system Tilpasset: Front på sykkel Spesifikasjoner: Vanntett (IPX 3), polyester, “Black on black” cobra print med “skinndetaljer”, innerlomme, frontlomme, håndtak og skulderreim. Veil. pris 749,-

BASIL BOLD FRONT REMOVABLE SYKKELKURV Farge: Sort Materiale: Stål Tilpasset: Front på sykkel Monteringssystem: BasEasy-system holder (ikke inkludert). Spesifikasjoner: Avtagbar kurv med adapterplate og soft håndtak. Refleks. Veil. pris 299,-

Prod.nr: 70160 VEIL. 199,-

BASIL NOIR CITY SYKKELVESKE Volum: 6 liter Prod.nr: 70160 Farge: Midnight black VEIL. 199,Monteringssystem: Hook-on system Tilpasset: Front på sykkel Spesifikasjoner: Vanntett (IPX 3), “Black on black” cobra print, innerlomme, håndtak og skulderreim. Veil. pris 649,-

Lekre og feminine sykkelvesker. Stilfult design, med en urban look og god plass.

63


TIPS! Sett alarm på mobilen, så glemmer du ikke å vedlikeholdslade batteriet

Trygt og praktisk elsykkelutstyr

CRATONI C-LOOM VEIL. PRIS: 999,Str: S/M og M/L < Integrert baklys!

MED ELSYKKEL ER OPPOVERBAKKE INGEN HINDRING

64


,

FABRIC CELL RADIUS ELITE

BATTERIBESKYTTELSE

MOTORBESKYTTELSE

SYKKELTREKK DELUXE

VEIL. PRIS 799,Water proof TPU rubber. Unique Hex-Air cells. Nylon flex. Farge: Assortert

VEIL. PRIS: 599,Case4Rain batteribeskyttelse Yamaha / Bosch

VEIL. PRIS: 699,Case4Rain motorbeskyttelse

VEIL. PRIS: 999,Høyde 100-150cm, lengde 200cm

Ta godt vare på din elsykkel under transport og lagring

DOUBLESHOT PEDALER

RYDER SHACKLES SYKKELLÅS

DILLINGER III SYKKELLÅS

MABUSE III SYKKELLÅS

VEIL. PRIS 889,Aluminium/stål Farge: Sort/blå

VEIL. PRIS 499,-

VEIL. PRIS 399,Ø25mm/1200mm Security Level 7/10

VEIL PRIS: 699,Ø13mm / 10x1100mm Security Level 9/10 VEIL PRIS: 899,Ø13mm / 8x800mm Security Level 10/10

GOD TUR!

65


66


Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner

På nettsiden www.elsykler.no kan du se hele vårt elsykkelsortiment fra klassiske bysykler til tøffe fulldempede terrengsykler.

elsykler.no

Elsykkelguide 2017  

Beach Mountain AS - Størst utvalg på elsykkel

Elsykkelguide 2017  

Beach Mountain AS - Størst utvalg på elsykkel

Advertisement