Page 1

Bestisol isolatie:

ervaring in spouwmuurisolatie Bestisol Isolatie Bestisol Isolatie is een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de isolatiebranche. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket dat bestaat uit: • Spouwmuurisolatie • Bodemisolatie • Vloerisolatie • Ventilatievoorzieningen • Dakisolatie • Endoscopische onderzoeken

Waarom isolatie? Bestisol Isolatie biedt meerdere vormen van isolatie aan, met allemaal hetzelfde doel: Uw huis warm houden en geluidsoverlast verminderen. Dankzij de warmte-isolatie voorkomt u onnodig hoge gasrekeningen. Met enkel spouwmuurisolatie bespaart u al 10 m³ gas per 1 m² per jaar. Dit scheelt u bij een 100 m² spouwmuur wel 1000 m³, waardoor u bij een gemiddelde gasprijs van €0,67 zo’n €670,per jaar bespaart.


Bestisol Spouwmuurisolatie Spouwmuren: Een spouwmuur is een muur met een open ruimte (spouw) tussen het binnen- en buitenblad. De spouw voorkomt vochtdoorslag van buiten naar binnen. Spouwmuurisolatie: Een luchtspouw van 50 mm breedte heeft een isolerende functie, die overeenkomt met een laag isolatiemateriaal van ca 5 mm dikte en van een gemiddelde warmteweerstand. (‌) In woningen die de laatste jaren gebouwd worden, wordt in de spouw daarom (vaak tegen het binnenspouwblad) isolatie aangebracht. (bron: Wikipedia)

Bestisol Spouwmuurisolatie: Bestisol isolatie is verwerker van verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals steenwol en glaswol. Tegen een schappelijke prijs isoleert Bestisol uw spouwmuren, voor uw bestaande woning of voor in uw nieuwe woning. Hierbij brengen wij een isolerende laag aan tussen de binnen- en buitenmuur. Dit beschermt u en uw huis tegen kou, tocht en vocht van buitenaf.


Bestisol bodem- en vloerisolatie Bestisol Bodem- en Vloerisolatie: Bodemisolatie vindt plaats met losse polystyreenparels. Deze polystyreenparels worden aangebracht op de zandbodem met een desgewenste laagdikte. Het resultaat van bodemisolatie is dat de verdamping van het aanwezige water met ca. 35% verminderd wordt, en dat geurvorming nagenoeg geen kans meer heeft. Bodemisolatie kan perfect worden gecombineerd met vloerisolatie. Bij vloerisolatie wordt de onderzijde van de vloer ge誰soleerd met polystyreen hardschuimplaten. De platen worden vastgezet met behulp van kunststof rozetten. Voor zowel bodemisolatie als voor vloerisolatie kunt u naar Bestisol isolatie.

Andere diensten Naast spouwmuur-, bodem- en vloerisolatie verzorgen wij ook nog ventilatievoorzieningen, dakisolatie en endoscopische onderzoeken. Voor meer informatie over ons kunt u onze site bezoeken: http://www.bestisol.com/

Bestisol.com Spouwmuurisolatie  

Ga voor meer informatie naar onze site: http://www.bestisol.com/diensten/spouwmuurisolatie.php

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you