Page 1


A VILLA OLIVA egyedi hangulatával különleges élményt nyújt vendégei részére. A Villa Zamárdiban található, csupán pár perc sétára a Balatontól. A berendezés, a szobák és lakosztályok mindegyike egyedi hangulatot, otthonos érzést sugároz. Csendes szobák, a villakert hűs mikroklímája, élményelemes medence, SPA szolgáltatásai, igazi feltöltődést biztosítanak a hozzánk látogatók számára, melyet a büfénk italkínálata tesz teljesebbé. Villánkban minden nap azon dolgozunk, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon tőlünk és újra visszatérjenek hozzánk. A színvonalat csapatunk rugalmassága és kedvessége garantálja. A Villa egész évben várja felnőtt és 12 év feletti vendégeit.


SPA A SPA-ban jacuzzi, finn- és infraszauna valamint parajdi sóterápiás készülék kényezteti vendégeinket. Finn szaunánkban svájci Alpok 31 gyógynövénye segíti a relaxációt.

VILLAKERT Fő ékessége a fűthető élménymedence. Füves partján a napozóterasz, nyári időszakban exkluzív strandolási helyszínként szolgál. Kényelmes pihenőágyak és az árnyas, hűs mikroklíma igazi feltöltődést biztosít vendégeinknek. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek elhelyeztünk egy kültéri ping-pong asztalt, lengőtekét, valamint egy csocsóasztalt a keleti teraszon.


ÉTTEREM Büféasztalokon tálalt reggeli elsősorban helyi termelőktől származó tejterméket, szalámit, lekvárt, bio zöldségeket és friss zöld-fűszereket tartalmaz. Ezen kívüli étkezés csoportok számára, egyedi igények teljesítésével is megoldható.

RENDEZVÉNY 30 főig átrendezhető éttermünk esküvő, születésnap, családi vagy céges rendezvények tökéletes helyszíne és két fedett terasszal bővíthető. A kertkapcsolatos terasz mellett nagy méretű grillező és bogrács hely található.

KONFERENCIA Előadások, tréningek lebonyolítására alkalmas. Minden technikai háttér rendelkezésre áll: tv, projektor, dvd lejátszó, kivetítő, hangosítás, Flipchart tábla. A szélessávú korlátlan üzleti internet kapcsolat biztosítja a zavartalan műszaki hátteret.


SZOBÁINK A villa előnyös fekvésének köszönhetően a legtöbb szobából kiváló kilátás nyílik a gyönyörűen parkosított kertre. A két szintes épület a 2017-es felújítás után a különböző méretű szobái, neveket és nevükhöz illő hangulatot kaptak. A témákat a Balaton és a környék jellegzetességi ihlették.


VADÁSZ CLASSIC SZOBA 19 m2 Gróf Széchenyi Zsigmond (Nagyvárad, 1898. 01. 23. – Budapest, 1967. 04. 24.) magyar vadász, utazó, író az elegáns berendezésű szoba ihletője. Kőröshegyen található a felújított kastélya, ahol élt és alkotott. Szép parkja és a horgászok paradicsoma a kőröshegyi horgásztó. Vadászkönyvtára Magyarország legjelentősebb vadászati szakkönyvgyűjteménye, így a szobában elhelyeztük néhány könyvét vendégeink örömére.

KOSBOR CLASSIC SZOBA 20 m2 A szoba dekorációjához a közeli erdőkben is megtalálható, de Európa szerte védett növény virágát használtuk. Az egyes fajok virágzata páratlanul változékony, különféle színű és formájú lehet még a fajokon belül is. A tapéta tájában nyíló lila virágok igazi természeti környezetet teremtenek szobán belül is.


SZŐLŐHEGY CLASSIC SZOBA 15 m2 A balatoni régió remek borai olyan lankákon teremnek, mint amilyet a szoba tapétája is megelevenít. Felkerekedve számos ilyen gyönyörű területet láthatunk a tájban, a Dél-balatoni borút mentén és számos helyen kóstolni is lehet a nedűt. A Szőlőhegy szobájának ágyai is összetolhatóak francia ággyá, mely 2 ember kényelmes pihenését biztosítja.

VÖLGYHÍD CLASSIC SZOBA 18 m2 A kőröshegyi völgyhídról elnevezett szoba dísze a hídról készült lágy, meleg színű fotótapéta. Ez a viadukt Magyarország leghosszabb hídja (2007. augusztus 8-án adták át), vitathatatlanul egyedülálló mérnöki alkotás, melynek építése során csúcstechnológiákat alkalmaztak. Amikor autózunk rajta, gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra.


SIRÁLY DELUXE APARTMAN 31m2, 5m2 konyha, 20m2 terasz A Balaton jellegzetes madara a nagytestű, fehér sirály, stilizált formában díszíti az apartmant. Külön hálószoba, a nappaliban kinyitható dupla fekhely és konyha. Felszereltsége lehetővé teszi ebéd vagy vacsora elkészítését, amit akár a romantikus, lágy függönyökkel szegélyezett teraszon is el lehet fogyasztani.


NÁDAS DELUXE APARTMAN

31m2, 5m2 konyha, 20m2 terasz A Balaton parti sávjának jellegzetes növénye ihlette apartmanban valóságában és fotótapétán is megjelenik a zöld nád, egyúttal meghatározva a színvilágot is. Külön hálószoba, a nappaliban kinyitható kényelmes dupla fekhely és konyha található az apartmanban, mely akár összesen 4 személy kényelmét is tudja biztosítani. A nagy teraszról látható a szép Villapark, amely medencéjével éjszakánként fényárban úszik.


KIKÖTŐ SUPERIOR SZOBA 23 m2 A Balaton kikötőiben számtalan vitorlás ring, látványuk szemet gyönyörködtető. De hajóval is vízre szállhatunk, hogy különböző helyeken kikötve élvezzük a helyi hangulatokat, kínálatot. A tágas fürdővel rendelkező szobából gyönyörű rálátás nyílik a Villakertre. Csendes, napfényes szoba.

KETTESBEN SUPERIOR SZOBA 28 m2+ 7 m2 konyha A berendezés karakteres eleme a „Love” kétszemélyes szív alakú fürdőkád, melyből a fölötte levő tetőablakokon keresztül a csillagos ég borulhat a vendégre. A szoba minden gesztusával intimitást akartunk teremteni a meghitt együttléthez. A konyha felszereltsége lehetővé teszi ebéd vagy vacsora elkészítését, amit akár helyben vagy a főépület teraszán is el lehet fogyasztani, helyi balatoni borok kíséretében.


PLATÁN LAKOSZTÁLY

47m2, 7m2 konyha, 30 m2 terasz Az utca és a park fái, valamint a környéken, több helyen is megtalálható hangulatos, platános sétányok ihlették a névadást, a színvilágot és a dekorációt. A különálló hálószoba tágas és világos, a nappaliban kinyitható dupla fekhely és 4 személyes étkezőasztal található. A teljesen felújított tágas fürdő üvegkabin tusolót és barna mozaik csempét kapott. Konyha felszereltsége lehetővé teszi ebéd vagy vacsora elkészítését, amit akár a saját teraszon is el lehet fogyasztani. Legszebb lakosztályunk vendégeink véleménye alapján. Is.


NAPRAFORGÓS LAKOSZTÁLY

44m2, 7m2 konyha, 30 m2 terasz Hatalmas mezőkön csodálhatjuk meg a tájban virágzó napraforgót. Ezt a hangulatot csempésztük a szobába. A különálló hálószoba tágas és világos modern sík képernyős TV-vel. A nappaliban kinyitható dupla fekhely és 4 személyes társalgóasztal kényelmes bőrszékekkel került a szoba közepére. A felújított tágas fürdő üvegkabin tusolós és krém színű mozaik csempével borított. A konyha felszereltsége lehetővé teszi ebéd vagy vacsora elkészítését, amit akár a saját teraszon is el lehet fogyasztani.


Szeretnénk végül figyelmébe ajánlani céges rendezvényeink lehetőségét. A villa bérelhető konferenciákra,

tréningekre,

esküvőkre és különböző zárt körű

rendezvényekre.

Egész

évben, igény esetén szállással együtt akár 30 főig.


8621 ZamĂĄrdi, KnĂŠzich u. 15.

+36 (30) 457 00 25

info@villaoliva.hu www.villaoliva.hu facebook/villaolivazamardi

Villa Oliva brochure  
Villa Oliva brochure  
Advertisement