Page 15

SÄKER START MED RÄTT BATTERI! Välj startbatteri med hänsyn till vad du har för bil och hur du använder den. Händer det exempelvis att du kör korta sträckor? Har du elektronisk extraUtrustning? hur ofta utsätter du din bil för kallstarter? Rätt batterival gömmer sig i dessa frågor.

HIGH TECH Välj High Tech om du har en modern bil med mycket elektronisk extrautrustning som används i stadstrafik. 30% högre startkapacitet jämfört med ett standardbatteri. Ett tåligt batteri som tål många djupurladdningar. Indikator i locket för snabb avläsning av laddningskapacitet.

TECHNICA Välj Technica om du har en modern bil med standardutrustning och som kör under normala förhållanden. 15% högre startkapacitet jämfört med ett standardbatteri. Indikator i locket för snabb avläsning av laddningskapacitet.

STANDARD Standard är för dig med äldre bil med lite extrautrustning och som kör under normala förhållanden.

å Gå in p

bds.ästet

för r i batter il b till din

FACTORY SEALED AGM TECHNOLOGY Tippsäkert Fyllt & laddat Klart för direktmontering

MAINTENANCE FREE AGM TECHNOLOGY Tippsäkert Självpåfyllning (Exakt rätt syramängd bipackas - miljörätt)

CONVENTIONAL STANDARD Självpåfyllning (Exakt rätt syramängd bipackas - miljörätt)

Marine & multifit Nytt program av batterier där ditt behov styr valet av batteri.

Start När batteriet enbart används för motorstart krävs det att batteriet kan leverera en hög startström under kort tid. När motorn väl är igång belastas inte längre batteriet.

START OCH FÖRBRUKNING När batteriet används både för motorstart och strömförsörjning krävs det att batteriet kan leverera en hög startström och samtidigt tåla upprepade urladdningar.

FÖRBRUKNING Strömförsörjning av installationer för komfort och säkerhet förbrukar mycket energi och medför att batteriet kommer att utsättas för djupa urladdningar.

Hitta fler produkter på bds.se

V I TA R H A N D OM B I LE N

15

Verkstadskatalogen utgåva 5  

Verkstadskatalogen utgåva 5

Verkstadskatalogen utgåva 5  

Verkstadskatalogen utgåva 5