Page 16

Màgic BDN Running • La Revista

FARMÀCIA OLÍMPIC

PUNT DE TROBADA DELS PACIENTS INTERESSATS EN MILLORAR LA SALUT CARDIOVASCULAR 4. OBESITAT

Des que vàrem començar al 2016, des de la Farmàcia sempre ens ha obsessionat poder col·laborar amb els altres professionals de la salut a conscienciar i ajudar als pacients a tenir cura de la seva salut cardiovascular.

A menys pes, menys risc cardiovascular. A la Farmàcia també en som molt conscients! Per tant, disposem d’un servei de DIETISTA per ajudar a MILLORAR ELS HÀBITS ALIMENTARIS dels pacients així com ajudar-los a perdre pes i millorar la seva salut.

Lluny de voler ser una farmàcia passiva, hem volgut “atacar” directament a 5 factors de risc que, de la seva millora, en depèn una millor salut cardiovascular dels nostres pacients.

5. SEDENTARISME

Un altre dels aspectes que millora la nostra salut cardiovascular és AUGMENTAR L’ACTIVITAT FÍSICA. A la Farmàcia hi realitzem diverses activitats de cara a la conscienciació dels pacients d’evitar el sedentarisme. És per aquest motiu que, col·laborant amb la MÀGIC BDN RUNNING, volem transmetre i compartir els valors dels organitzadors i fomentar l’activitat física entre els nostres pacients.

1. PRESSIÓ ARTERIAL ELEVADA

Som molt conscients que DISMINUINT ELS VALORS DE PRESSIÓ ARTERIAL reduïm significativament el risc de patir un accident cardiovascular. Per tant, a la Farmàcia hi prenem la tensió arterial gratuïtament i estem coordinats amb els metges d’Atenció Primària per a detectar-ne irregularitats.

2. COLESTEROL ELEVAT

A més colesterol, més risc. A la farmàcia mesurem els valors tant del colesterol total com dels LDL, HDL i Triglicèrids. A més, de cara a la conscienciació dels pacients, fem diverses accions durant l’any perquè tothom prengui consciència de mantenir-ne uns VALORS ADEQUATS. Coincidint amb el Dia Internacional del Cor fem una “Marató del colesterol” prenent el colesterol a tots els pacients que ho desitgin de manera gratuïta.

3. TABAC

Fumar és nociu per a la salut i, més concretament, per a la salut cardiovascular. A part de disposar, a la farmàcia, de medicaments que ajuden a la DESHABITUACIÓ TABÀQUICA, també estem acreditats, gràcies al Col·legi de Farmacèutics, a ajudar als fumadors i fumadores que vulguin deixar el tabac i millorar, així, la seva salut.

Ens podràs trobar a: 933879350

16

Av. Alfons XIII 127 - Badalona www.farmaciaolimpic.com


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.