Page 1

BCYCLE INTRODUCEERT DE RFID FIETSTAG

Razendsnelle doorstroming en efficiënt beheer van uw fietsenstalling Geen invest

ering Weesfietse verleden tij n d Fietsrek onafhankel ijk

Gemak en snelheid door toegangsverlening, registreren, verwijzen en automatisch betalen. Labels aanbrengen, barcodes scannen, persoonlijke controles: het wordt allemaal overbodig met de RFID fietstag van BCycle: een innovatie op het gebied van fietsenstalling automatisering. Het revolutionaire systeem is geschikt voor betalen, verwijzen, registreren en toegangscontrole. Het ‘geheim’ schuilt in de passieve RFID fiets-chip die aan de spaken van de fiets wordt aangebracht: de fietstag.

www.fietstag.nl


De techniek dient de mens Wilt u de fietsenstalling onbemand laten werken? Het kan: 24 uur per dag, zeven dagen in de week! De RFID fietstag biedt ook de fietser meer gemak: snellere doorstroming doordat de chip bij het passeren automatisch wordt uitgelezen. Op een display staat of er in- of uitgefietst wordt en hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in de fietsenstalling. Kortom: techniek dient de mens!

Weesfietsen verleden tijd Met de RFID fietstag van BCycle behoren weesfietsen tot het verleden. Als een fiets langer dan de vooraf vastgestelde periode in de stalling staat, dan registreert het systeem dit, zelfs als de fiets buiten het rek staat.

Voor de fietser: RFID fietstag/-clip en de fietstaghouder De passieve RFID fietstag bestaat uit twee onderdelen: een kaart en de fietstaghouder. De bankpasformaat kaart bestaat uit twee delen en kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Eén gedeelte van de kaart kan worden afgebroken en voorzien van een andere chip, bijvoorbeeld een Mifare, NFC chip of een barcode. Speciaal voor (anonieme) dagstallers is de fietsclip ontwikkeld. Deze is eenvoudig te plaatsen en telkens herbruikbaar. Door toepassing van de fietsclip blijft de functionaliteit van betalen, registreren en verwijzen volledig in tact. Aan de spaken van de fiets bevindt zich de robuuste, waterdichte en schokbestendige fietstaghouder, vervaardigd van volledig recyclebaar materiaal. Eenvoudig te plaatsen en moeilijk te verwijderen. Mocht u de fietstag toch willen verwijderen dan is dit mogelijk zonder dat de fiets beschadigd raakt.

Voor de beheerder: fietstag lezerunit en het back-office systeem In de fietstag lezerunit is alle techniek samengevoegd. De lezerunit kan snel en eenvoudig overal geplaatst worden waar een 230V aansluiting is. Het back-office systeem is volledig webgebaseerd. BCycle beschikt over een ISO 27001 gecertificeerde serveromgeving, welke ook aan uw eigen “cloud based” back-office gekoppeld kan worden.

Geen investering! Aan welke investering moet u denken als het gaat om dit revolutionaire RFID fietstag systeem van BCycle? Het antwoord op deze vraag is minstens even revolutionair als de innovatie zelf: uw investering bedraagt om precies te zijn 0,00 euro. U betaalt enkel een klein vast bedrag per geparkeerde fiets. Zo eenvoudig is het. Uiteraard is aankoop ook mogelijk.

Aan de spaken van de fiets bevindt zich de robuuste, waterdichte en schokbestendige fietstaghouder, vervaardigd van volledig recyclebaar materiaal.

De voordelen van de BCycle fietstag op een rijtje • Toepasbaar op ieder soort fiets en fietsenrek • Snellere doorstroming bij de in- en uitgang • Dankzij digitale verwijzingsborden boven de gangen vindt men snel een vrije plaats • Abonnementhouders hebben een “eigen” ingang en een snellere doorstroming • Met een koppeling aan de OV-chipkaart of NFC de ideale toegangscontrole • Automatische registratie van weesfietsen (ook fietsen die niet in een rek staan) • Modulair en toekomstvast op basis van “state of the art” ISO genormeerde RFID technologie • Geen investering: u betaalt eenvoudig een klein vast bedrag per geparkeerde fiets

www.fietstag.nl Harderwijkerstraat 7 • NL-7418 BA Deventer • The Netherlands Correspondentieadres: Schielands Hoge Zeedijk West 3 • NL-2841 BZ Moordrecht • The Netherlands T +31 (0) 180 324999 • info@bcycle.nl • www.bcycle.nl

RFID fietstag, fietsenstalling automatisering, weesfietsen, toegangscontrole, beheer,  

BCycle introduceert de RFID fietstag. Razendsnelle doorstroming en efficient beheer van uw fietsenstalling. De RFID fietstag is ook ideaal v...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you