Page 1

thuis I n f o r m a t i e

v a n

h e t

F l e v o z i e k e n h u i s

-

n o v e m b e r

2 0 1 5

Pagina 5 Internist-endocrinoloog Natalie Smit: “Ik hou van het puzzelen om een klacht te verhelpen”

Pagina 7 Gastheer Bert Schröder over zijn werk

Dermatoloog Wim Roest bekijkt de huid van een patiënt (niet in de tekst genoemd) met een dermatoscoop.

Dicht bij huis naar de medisch specialist Specialisten van het Flevoziekenhuis houden ook spreekuur in Almere Poort. Wie in Almere Poort of in de Gooi en Vechtstreek woont, kan in de Buitenpoli Almere Poort terecht voor een afspraak bij

Pagina 8 Gezamenlijk diabetesspreekuur bij Spoedpost Almere

Dermatologie, Gynaecologie, Kaakchirurgie en Neurologie. De buitenpoli is gevestigd in de Poortkliniek aan de Beneluxlaan 573-579. Patiënten kunnen in de polikliniek in Almere Poort ook terecht om bloed te laten prikken of materiaal af te geven voor het laboratorium.

Dermatoloog Wim Roest houdt inmiddels vier keer per maand spreekuur in de Buitenpoli Almere Poort: “Patiënten willen het liefst zo dichtbij mogelijk naar een goede medisch specialist. Daar sluiten we met deze polikliniek naadloos op aan. De dermatologen bieden in deze polikliniek alle dermatologische zorg, inclusief echo-onderzoek. Alleen de grotere dermatologisch chirurgische operaties, endoveneuze behandelingen van spataderen en uitgebreide allergietesten doen we in het Flevoziekenhuis. Voor de nacontroles kunnen patiënten weer terecht in Poort.”

Gratis parkeren voor de deur

Afspraak maken?

De Buitenpoli Almere Poort is vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer ook een aantrekkelijk alternatief voor patiënten uit de regio Amsterdam en de Gooi- en Vechtstreek. En het parkeren is gratis. Ook gynaecoloog Cees Lely, neuroloog Martien Limburg en kaakchirurg Ben van Herpen houden spreekuren in de Buitenpoli Almere Poort.

U kunt via uw huisarts of tandarts doorverwezen worden naar een de van de spreekuren voor Dermatologie, Gynaecologie, Kaakchirurgie of Neurologie in Almere Poort. U kunt binnen 1 à 2 weken terecht. Kijk voor onze actuele toegangstijden op www.flevoziekenhuis.nl onder de rubriek patiënt en bezoeker. U kunt zelf uw voorkeur voor de Buitenpoli in Almere Poort aangeven.

Kijk voor meer informatie op www.flevoziekenhuis.nl/almerepoort

Lees meer op pagina 3

Pagina 9 “Ik ging met een gerust gevoel naar huis”

Pagina 11 Handig om te weten

Volg ons op

Flevo huis-aan-huis krant