Page 1

Nieuwsbrief 2, jaargang 1

juli 2011

Bedrijvencentrum Traverse

B e d r i j v e n c e n t r u m T r av e r s e o p e n va n a f 5 s e p t e m b e r 2 0 11!

Bedrijvencentrum Traverse

Sinds de lancering in april van dit jaar is er achter de schermen enorm veel werk verzet en kunnen we onze deuren op 5 september 2011 voor jullie openen!

Kasteel Traverse 100 5701 NR Helmond 06 81 15 20 22

Waar kom je voor naar Bedrijvencentrum Traverse? Flexwerken In de sfeervolle centraal gelegen lounge kun je gebruik maken van flexibele werkplekken, waar je goed zit op de ergonomische bureaustoelen. Werken in een inspirerende en zakelijke omgeving waar je tevens de mogelijkheid hebt om nieuwe contacten te leggen. Je maakt gratis gebruik van de WIFI.

Vergaderen – trainingen – workshops - coaching Met een keuze uit 16 zalen is voor elke activiteit wel een geschikte ruimte te vinden. Ook bieden we flexkantoren aan: deze ruimte huur je per dag, week, maand, precies voor de periode die je zelf kiest. De ruimte is voorzien van 2 werkplekken met ergonomische bureaustoelen, voorzien van WIFI en LAN. Er zijn 9 algemene vergaderruimtes tot maximaal 8 personen. Er is een coachingsruimte waar je je cliënten in een huiselijke, gemoedelijke sfeer kunt ontvangen. Twee luxe vergaderruimtes waar je met maximaal 12 personen kunt vergaderen. In de grote vergaderruimte zijn meerdere opstellingen mogelijk; van een carré voor maximaal 24 personen tot een theateropstelling voor ca. 50 personen.

Ook hebben wij een unieke theaterzaal met authentieke theaterstoelen en een groot projectiescherm. Ideaal voor een lezing of presentatie. In alle zalen is zowel WIFI als LAN aanwezig.

Kantoorruimte Bedrijvencentrum Traverse beschikt over ruimtes van verschillende grootte waar je je permanent kunt vestigen. Je kunt de ruimtes gebruiken als kantoor-, praktijk- of atelierruimte.

K antoorruimte

In Bedrijvencentrum Traverse huur je in een zakelijke omgeving, tegen een betaalbaar tarief.

Fle x werken

Vergaderen

De bedrijvigheid in Bedrijvencentrum Traverse maakt het tot een inspirerende, ambitieuze en dynamische omgeving

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties voor het huren van een ruimte, neem dan contact met ons op: e-mail info@bedrijvencentrumtraverse.nl of telefoon 06-81152022. Wij nodigen je uit om eens een kijkje te komen nemen. In het najaar zal Bedrijvencentrum Traverse officieel geopend worden. Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.

Volg

ons

op twitter

@BCTraverse #BCTraverse en

Facebook

Ontvang ook onze nieuwsbrief schrijf je in op onze site:

http://bedrijvencentrumtraverse.nl

Wil je meer informatie of een afspraak maken? info@bedrijvencentrumtraverse.nl www.bedrijvencentrumtraverse.nl

waar werken en ontmoeten samenkomen


juli 2011

Bedrijvencentrum Traverse Kasteel Traverse 100 5701 NR Helmond 06 81 15 20 22

Bedrijvencentrum Traverse B e d r i j v e n c e n t r u m T r av e r s e o p e n va n a f 5 s e p t e m b e r 2 0 11! Wat ging er nou allemaal aan vooraf……

Om een lang verhaal kort te maken….

K antoorruimte Vergaderen Fle x werken

In augustus 2010 werd het idee geboren om in het huidige pand naast kantoorruimte ook vergaderruimtes en flexwerkplekken te verhuren. Geen nieuw concept in Nederland, maar wel nieuw in Helmond. Wij wilden ons plan snel neerzetten, maar goed werk heeft tijd nodig zegt het spreekwoord en dat is maar goed ook want tussen de eerste opzet van het Bedrijvencentrum Traverse en dat wat nu neergezet is zijn er heel wat gesprekken, tekeningen, herzieningen en onderhandelingen geweest. En deze ontwikkelingen zijn alleen maar goed geweest voor Bedrijvencentrum Traverse.

EVENT AgEnda: 21 augustus Twit ter ontbijt #ontbijtstoepje 14 se pte mb e r E xclusief net werkevent (op uitnodiging) N ove mb e r Grote O pening O pen Dag Volg

ons

op twitter

@BCTraverse #BCTraverse en

Vanaf augustus 2010 zijn we concreet begonnen met plannen maken, in april 2011 is Bedrijvencentrum Traverse gelanceerd op de Bedrijven voor Bedrijven beurs in Helmond en daarna is het plan nog een, laatste, keer aangepast voor de exacte locatie van de vergaderzalen en flexwerkplekken in het pand. Eind april is ook werkelijk met de verbouwing gestart, er zijn hier en daar wat wanden verplaatst, de verlichting is compleet vernieuwd, het datanetwerk aangepast zodat iedereen van het internet gebruik kan maken, meubilair en accessoires zijn uitgezocht om de ruimtes die uitstraling te geven die nodig is en waar onze gasten zich prettig voelen. Het meeste werk hebben we zelf gedaan en natuurlijk hebben we, lokale, partners ingeschakeld voor de klussen waar anderen sterk in zijn. Dat is ook waar wij naar streven, doe wat je zelf kunt maar laat vooral anderen doen waar zij goed in zijn. Wij vinden samenwerking met lokale partners erg belangrijk. Het maken van plannen voor een nieuw bedrijf, het treffen van de voorbereidingen het steeds een stapje dichterbij komen is zo leuk. Telkens als we weer een beetje verder komen, weer een stapje dichter bij de opening, worden wij steeds enthousiaster en we kunnen dan ook niet wachten tot we open kunnen.

Facebook

We willen jullie dan ook graag verwelkomen in Bedrijvencentrum Traverse vanaf 5 september 2011! Frank, Patricia, Petra

Ontvang ook onze nieuwsbrief schrijf je in op onze site:

http://bedrijvencentrumtraverse.nl

Wil je meer informatie of een afspraak maken? info@bedrijvencentrumtraverse.nl www.bedrijvencentrumtraverse.nl

Nieuwsbrief_2  

Nieuwsbrief_2

Nieuwsbrief_2  

Nieuwsbrief_2

Advertisement