Page 1

Uw ruggesteun in financiĂŤle zaken

KVK nummer: 54.864631.000 ABN-AMRO: 53.99.63.259


Wie ben ik:

Taken van de budgetcoach zijn:

Mijn naam is Leo Veenbrink en ik werk al meer dan 20 jaar in de hulpverlening. Vanuit deze ervaring ben ik veel met financiële problemen in aanraking gekomen. Hierdoor weet ik ook dat juist een ruggesteuntje voor veel mensen van belang is om weer door te kunnen. Om dit te bereiken is een op maat gemaakt budget plan noodzakelijk. Want heb je bijvoorbeeld schulden, gaan je inkomsten ineens enorm achteruit, weet je even niet hoe financieel verder of wil je weten hoe je je financiën gezond houdt? Samen met jou kijk en zoek ik naar oplossingen. Dit altijd in de vorm van een op maat gemaakt plan dat we samen opstellen. De kracht van ons kantoor is dat het altijd om jou gaat. Jij bent eindverantwoordelijk. Ik ben je ruggesteuntje.

Hij:

Hoe werk ik:

Ik help en ondersteun bij het opzetten en in stand houden van je financiële huishouding. Ik kom altijd bij je thuis en maak samen met jou een overzicht van je inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en schulden. Daarna bekijk ik of je recht hebt op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. Daarna maak ik een plan van aanpak met daarin een:

• Helpt bij het opzetten en in stand houden van je financiële zaken; • Maakt een plan van aanpak; • Beoordeelt of voorliggende voorzieningen onbenut zijn gebleven; • Helpt je bij het betalen van de vaste lasten door het geven van tips en adviezen; • Helpt je bij je uitgavenpatroon; • Zorgt dat schulden inzichtelijk worden gemaakt; • Bemiddelt, waar nodig, naar andere instellingen en schuldeisers; • Maakt een maand- en jaaroverzicht; • Geeft tips en adviezen; • Overlegt, waar nodig, met andere disciplines;

Trainingen en voorlichting: Ik geef voorlichting en training aan groepen belangstellenden. Dit kan zowel op locatie zijn maar ook via webex (computer).

Budgetplan Aan de hand van het budgetplan laat ik je zien hoe je er financieel voor staat. Ik geef je hiermee inzicht in je financiële situatie. Hierdoor word je nog bewuster gemaakt van eventuele (dreigende) financiële problemen en adviseer ik hoe je deze op zou kunnen lossen. Ook laat ik zien op welke wijze eventuele besparingen mogelijk zijn. Voor informatie, aanmelding en tarieven: www.bchetruggesteuntje.nl / info@bchetruggesteuntje.nl of Tel.: 0478 - 585908 Mob.: 06-19642324

bchetruggesteuntje  

folder budget en schuldhulpverlening

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you