__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 47

Bedrijfsprofiel

HIJMAN SCHOONMAAKARTIKELEN Hijman Schoonmaakartikelen is een groothandel met middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaakmarkt

R

uim 100 jaar geleden op de markt begonnen, met de verkoop van sponzen, zeemleer en borstelwerk, inmiddels uitgegroeid tot totaalaanbieder van innovatieve, slimme schoonmaakoplossingen, waarbij het ontlasten van de schoonmaker en het milieu centraal staan. Maar de sponzen, zeemleer en borstelwerk behoren ook nu nog steeds tot het assortiment. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en ruim 5000 klanten behoort Hijman inmiddels al jaren tot de top 3 van schoonmaakgroothandels in Nederland.

Betrouwbare en snelle levering Hijman houdt graag alles in eigen hand, daarom werken wij ook met eigen vaste chauffeurs. Zij kennen immers de klant en de afleverlocaties. Onze chauffeurs zijn allemaal uitgerust met scanners, waardoor het hele aflevertraject digitaal verloopt. Geen gezoek meer naar kwijtgeraakte pakbonnen. Van bestellen, afleveren tot factureren, alles verloopt digitaal. Hijman & Go Naast het leveren op locatie heeft Hijman ook een eigen winkel.

Hijman & Go is een zeer moderne winkel, centraal gelegen in Amsterdam. Hier wachten ruim 5000 artikelen en 4 adviseurs op u. Onze winkel heeft vaste locaties voor ‘nieuwe’ artikelen, aanbiedingen en meepakkers. U hoeft niet te zoeken. Voor klanten die weinig tijd hebben, is er een extra service: Fast Pick Up. U bestelt, per telefoon, mail of via onze website www.hijman.nl, u geeft aan wanneer en hoe laat de artikelen klaar moeten staan. Wij zetten ze klaar. U haalt ze op en u kunt weer op weg naar uw klant. Karakter Hijman heeft een familiaire bedrijfscultuur waarbij werkplezier, passie, optimale communicatie en klantbeleving voorop staan. Uiteraard is onze Amsterdamse humor terug te vinden in ons DNA! Contact Meer weten over Hijman en ons assortiment? Kijk dan op www.hijman.nl of neem contact op via info@hijman.nl / (020) 665 95 01.

47

Profile for B+B Vakmedianet

Marktgids schoonmaak 2016/2017  

Inclusief alle leveranciers in de schoonmaak

Marktgids schoonmaak 2016/2017  

Inclusief alle leveranciers in de schoonmaak

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded