Page 1

Disseny universal Mobiliari, marques i distribuidors Beatriz BolĂ­bar


Índex Marca escollida Primer anunci Segon anunci Canvi de Lema Moble triat Comparació preu Espai triat Memòria


artek


Juny 2002, artek furniture, artek agencia: tbwa/hps Helsinki

Target: Artek ofereix un mobiliari de bona qualitat, molt resistent i de llarga durabilitat. Per tant està pensat per a totes aquelles persones que tenen un cert interès pel disseny i que pertant estan disposats a pagar pel mobiliari.


Abril 2011, artek furniture, artek agencia: 358

Target: Artek ofereix un mobiliari de bona qualitat, molt resistent i de llarga durabilitat. Per tant està pensat per a totes aquelles persones que tenen un cert interès pel disseny i que pertant estan disposats a pagar pel mobiliari.


artek

EXCLUSIVE FOR YOU


ARMCHAIR 400

Designer: Alvar Aalto 1934


ARKITEKTURA Via Augusta 185 08021 Barcelona, Spain +34 93 362 47 20

DOMESTICOSHOP St Agustí Vell 16 08003 Barcelona, Spain Tel: +34 933193936

Tapizado en piel: 4,116 € + IVA

Tapizado en piel: 4.310,00 € IVA incluido

Tapizado en tejido: 3,588 € + IVA

Tapizado en tejido: 3.672,00 € IVA incluido


Recepci贸 Hotel Silken Porta America, Madrid, Espanya


Per a dur a terme el fotomuntatge del clàssic escollit situat en un espai actual, he volgut col•locar la butaca 400 d’artek, entapissada en pell blanca i amb els braços Naturals, al Hotel Silken a la Puerta América de Madrid, perquè es caracteritza per ser un gran edifici en el que cada una de les dotze plantes està creada per un arquitecte / dissenyador diferent, com per exemple: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Teresa Sapey, David Chipperfield i molts més. També es caracteritza per ser un hotel de Luxe i per tant la gent que hi va sol tenir certes nocions de cultura sobre el disseny, de manera que valoren el fet de que és un espai on es té molt en compte l’estètica, el disseny i el que tot això representa. La butaca estaria situada a la recepció de l’hotel, ja que és una butaca que està pensada per a sales d’espera o bé d’oficines de rang alt, que sàpiguen de disseny i que no els importi pagar el preu que comporta la butaca. Però el fet de que estigui situada a la recepció d’aquest hotel, és per tota aquesta relació de l’edifici amb la cultura del disseny i l’estètica que volen representar. A més, encara que sigui un clàssic, l’estètica que té encaixa i combina perfectament amb l’estètica de la recepció, doncs les dues es caracteritzen per tenir unes tonalitats de fusta clares que fa que aportin harmonia i un rang cultural més alt a la recepció de l’espai.

Artek-classics  

Treball per la classe de Projectes de 3er de grau d'Interiors. Cerca d'un mobiliari clàssic, anuncis, distribuidors, preus i fotomuntatge en...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you