Page 1

www.sundays-design.no

KORTREISTE HAGEMØBLER www.sundays-design.no

1


KORTREIST Etter 40 år med produksjon av båtputer til fritidsbåtmarkedet var vår familiebedrift klar for nye utfordringer. Med utgangspunkt i det vi kan aller best, nemlig å lage puter som kan stå ute i all slags vær, dannet vi derfor møbelkolleksjonen Sundays Design. Vi satte tre klare krav: • Vi skal levere holdbare møbler av ypperste kvalitet og design • Møblene skal tåle all slags vær, året rundt • Vi skal produsere i Norge Det er nå gått et år siden vi lanserte møblene og vi er overveldet av den varme velkomsten. Vi takker våre spenstige forhandlere, interiørpressen, interiørdesignere og ikke minst alle kundene våre som allerede sitter i Sundays Design.

Belinda Bjerke kreativ leder- Sundays Design

2


www.sundays-design.no

Norsk kvalitet og design i alle ledd. Her ser du Frame lounge stol med assymetrisk pute. 3


LAGET FOR HARDE FORHOLD Sundays Design lages med vår lange tekniske erfaring fra båtindustrien som viktigste ingrediens. Det innebærer blant annet vanndrenerende skum, vannavstøtende tekstiler og lette materialer som aluminium. Det aller viktigste her i Norge er å lage møbler som tåler å stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design. Våre designere, Andrew Smith og Morten Eik, har løst disse to utfordringene på en fremragende måte.

Vannavstøtende tekstiler gir deg mulighet for et pyntet uterom selv på regnværsdager 4


www.sundays-design.no

5


VINO NY KOLLEKSJON Vino er designet av Morten Eik Denne modulbaserte sofaen består av et hjørne med plass til to, en stol og en puff. Mulighetene er uendelige. Alt av puter kan naturligvis stå ute, selv i regn. Den myke veven i ryggen er bygd opp av værbestandige materialer og gir klare assosiasjoner til gamle fletteteknikker i skinn. Som alle våre produkter kan også Vino leveres i valgfri farger og kombinasjoner. Det er duket for late sommerdager.

6


www.sundays-design.no

7


8


www.sundays-design.no

Håndvevet ryggdel og store myke puter . VIno er designet for å gi deg følelsen av å være på en øy 9


FRAME KOMPLETT KOLLEKSJON Frame serien er designet av Andrew Smith Enkle linjer designet i evigvarende materialer. Hver eneste strek er lagt med tanke på hvor vannet skal renne av. Med sitt minimalistiske uttrykk, gjør designet seg godt i vågale farge og tekstilvalg. Møblene er laget i pulverlakkert aluminium og ruster ikke. Putene tåler selvfølgelig både regn og snø. I disse dager leverer vi Frame møbler til 20 leiligheter og en Bølgen & Moi-restaurant i Ny Hellesund. Utbygger har valgt Sundays Design til bruk både ute og inne. Varighet og god design var likestilte mål. Sjekk ut våre hjemmesider for å se de åtte forskjellige pallettene vi satt sammen til dette spenstige prosjektet.

Sundays Design er hardhausen av designmøbler. Med våre møbler kan du starte sommersesongen allerede i påsken, og la terrassen på hytta eller hjemme gi deg et hint av sommer midt i skisesongen.

10


www.sundays-design.no

11


12


www.sundays-design.no

13


Med tanke på vårt lunefulle vær introduserer Sundays Design: FRAME. En kolleksjon designet, utviklet og produsert i Norge. Møblene er laget i pulverlakkert aluminium og ruster ikke.

14


www.sundays-design.no

Putene tåler både regn og snø, så med oss kan du starte sommersesongen allerede i Påsken og la terrassen på hytta eller hjemme gi deg et hint av sommer selv midt i skisesongen. Vi er hardhausen av designmøbler. Møbler som skal bestå tidens test!

15


FRAME SPISEGRUPPE

Vi har designet en spisestol som skal gjøre det mulig å bli sittende ved bordet ut i de små timer. Det er det sommer handler om. 16


www.sundays-design.no

Spisestoler og benk rundt bordet gir plass til b책de store og sm책 17


Luptaturesto dolesti berore volupta q 18


www.sundays-design.no

Kortreiste møbler for all slags vÌr 19


ACCESSORIES

Plantebokser i M - L (valgfri farger)

Her er et utvalg av det lille ekstra fra Sundays Design

20


www.sundays-design.no

Brett kommer i sort, orange, hvit, rød og champagne

21


Gi fasaden din et løft med en fargerik benk.

22


www.sundays-design.no

Utepeis for ved og biobrensel

23


PUFFER INNE-UTE-FØLELSEN Vi ønsker å gi deg innefølelsen ute. Derfor har vi laget en egen puffekolleksjon, Pouf Daddy, som tåler all slags vær og utebruk.

24


www.sundays-design.no

25


VÅRE FOLK Sundays Design er et resultat av et dedikert lag kreative designere, en trofaste og hardtarbeidende produksjon, og sist men ikke minst 40 års erfaring. Møt noen av dem her.

MORTEN EIK

26

ANDREW SMITH


www.sundays-design.no

27


STOFF Basic

VALG Med nærhet til produksjonen gir vi deg frihet til å leke deg med farger og kombinasjoner for å komme frem til et personlig resultat du kan leve med. I mange år fremover.

DUO: 54 Light Grey

DUO: 53 Silver

DUO: 01 Off White

SUNBRELLA: 10027 Natte Pumpkin

Fade resistant Extra Water-repellent & Stain-proof Breathable

Mold resistant

SUNBRELLA: 10021 Natte Canvas

SUNBRELLA: 10022 Natte Grey Chiné

SUNBRELLA: 10025 Natte Frosty Chiné

SUNBRELLA: 10026 Natte Parma Chiné

SUNBRELLA: 10023 Natte Cocoa

SUNBRELLA: 10028 Natte Heather Beige

Easy care

28


www.sundays-design.no

29


30


www.sundays-design.no

RAMMER NB: Vi kan levere rammer i alle ønskelige farger mot et tillegg i pris.

Basic

Aluminium - SVART

Extra

Aluminium - RØD

Aluminium - CHAMPAGNE

Aluminium - HVIT

Aluminium - SVART

31


REFERANSER Vi arbeider tett med designere, arkitekter og utbyggere på prosjekt. Her er knippe av våre offentlig design jobber. Alle våre møbler kan lages på spesifikke mål og i all verdens kombinasjoner. Utbyggere velger også våre møbler innendørs. Da vet de at de er garantert lang levetid på investeringen sin.

32


www.sundays-design.no

Verftet i Ny Hellesund. Sundays Design har fått innrede 20 leiligheter, både inne og ute, i 7 forskjellige palletter. Under dette prosjektet ligger også en Bølgen & Moi restaurant hvor vi har levert utemøbler. www.nyhellesund.com 33


34


www.sundays-design.no

35


36


www.sundays-design.no

37


Sundays Design er stolte av 책 ha levert til uteomr책dene p책 Scandic Vulkan 38


www.sundays-design.no

39


DET ER I DETALJENE DU SKAL KJENNE OSS

40


www.sundays-design.no

41


42

www.sundays-design.no

Sundays-katalog  
Sundays-katalog  

Helårs utemøbler

Advertisement