Page 1


Hvem går ikke rundt og drømmer om at drøne rundt i guds eget land, på en vaskeægte Harley Davidson? Drømmer om at cruise op ad ”Highway 1” langs Californiens forrevne Stillehavskyst på en stor buldrende Harley, mens solen blinker i bakspejlet? Mærke den varme ørken luft i ansigtet mens man suser gennem den endeløse ”Death Valley”? Eller nyde de svajende palmer og de kridhvide strande i Florida? Lade sig overrumple af synet af det fantastiske ”Grand Canyon”. Suge den nostalgiske stemning til sig mens man indtager ”Route 66”, eller opleve suset i den pulserende Las Vegas? Men det er lige det med at tage skridtet fuldt ud. Sæsonen 2010 byder på et stærkt udvidet program med hele 8 afgange på 4 spændende ture til USA. ”Wild West” – klassikeren der byder på det absolute bedste af det sydvestlige USA. ”Florida/Key West” – badeferie på motorcykel byder på sol, palmer, strand og masser af turkis farvet vand. ”Californien Rundt” - en tur på nogle af verdens bedste motorcykelveje sammen med

storslået natur på den helt rigtige årstid. ”Blues Jazz and Rock’n’Roll” – en forrygende rejse i sydstaterne med masser af Harley og fed livemusik. Ruter og seværdigheder Vi vælger at benytte så lidt motorvej som muligt og holder os til de smukkere og sjovere ”highways” og ”back roads”, hvor vi viser og fortæller om de seværdigheder vi møder undervejs, således at man ikke kun oplever den smukke natur, men også får kendskab til områdets historie og kultur. Følgebil For ikke at motorcyklerne skal ligne rullende pakæsler og køreoplevelsen dermed ødelægges, er der naturligvis på alle vores ture en følgebil med som transporterer bagagen og medbringer reservedunke/værktøj samt kolde drikkevarer til de daglige etaper.

Lad BB Holidays hjælpe dig med med at gøre din drøm til virkelighed.

Turleder På alle rejser er der dansk turleder med. Turlederen fungerer som guide og servicetekniker for hele gruppen. Turlederen holder dagligt morgenbriefing, hvor dagen tur gennemgås. Vi kører forrest ud af de store byer, vi kører bagerst på de lange åbne strækninger, vi finder frokoststeder og sørger for check-in på hotellerne/motellerne. Vi er ganske simpelthen over alt, opfylder jeres ønsker og løser eventuelle problemer som måtte opstå. Alt er timet og tilrettelagt, - så du skal bare dreje på gashåndtaget og nyde turen. Grib chancen. Grib denne enestående chance for at opfylde din drøm og glæd dig til at æde kilometer efter kilometer af varm asfalt på ryggen af en stor Harley. Udlev den amerikanske drøm sammen med nogle af dine venner, eller grib chancen og få nye venner der deler din passion for lange åbne veje og store motorcykler. BB Holidays garanterer en ordentlig en på opleveren…


BB Holidays tilbyder i samarbejde med EagleRider, der er en af USA’s største motorcykeludlejere, 9 forskellige motorcykel modeller. En rigtig god ide er at vælge 2 modeller ved bestilling af rejsen, da det ikke altid kan garanteres at alle modeller står til vores rådighed.

Føreren af motorcyklen skal være fyldt 21 år og være i besiddelse af et dansk EUkørekort til stor motorcykle. Ved afhentning af motorcyklen opkræver EagleRider et depositum på $ 300 som sikkerhed. Beløbet refunderes når motorcyklen afleveres igen.

Inkluderet i rejsens pris er udover selve motorcykellejen også en EVIP-forsikring med udvidet tyveri og skadesdækning. Selvrisiko $1000. Styrthjelm til fører og passager samt saddel/sidetasker udleveres også sammen med motorcyklen. Læs mere om de forskellige modeller på www.bbholidays.dk

HD Sporster 883

HD Dyna Low Rider

HD Fatboy

HD Electra Glide

HD Heritage Softtail

HD Road King King

HD Dyna Wide Glid

BMW K1200 LT LT

Honda Gold Wing Wing


Er du til store motorcykler og live musik af den fedeste slags? – så er her den ultimative musikalske motorcykelrejse! motorcykelrejse! Turen starter i Atlanta hvor motorcyklerne udleveres. Derefter går det mod nord til Tennessee hvor der gøres ophold i Nashville – country musikkens Mekka. Her bliver rig mulighed for at smage på atmosfæren på Broadway hvor spillestederne ligge som perler perler på en snor. Næste stop er Memphis – byen hvor Rock’n’Roll blev født og byen hvor Elvis havde hjemme. Masser Masser af muligheder for live musik på bl.a. på Beale Street. Vi besø besøger esøger Graceland og SUN Studios. Fra Memphis går turen mod syd langs Mississippi floden til byen Vicksburg hvor et af de mest afgørende slag blev udkæmpet i den amerikanske borgerkrig da vi andre sloges på Dybbøl. Videre til New Orleans der er kommet til hægterne igen efter KathKathrina. Indtag French Quarter og BourBourbon Street. Drop ind på på nogle af de utallige spillesteder og nyd den originale Dixiland Jazz og fede rytmer a la SP, Just og Frost. Ta’ med guiden på AirBoatAirBoat-tur på bayou’en mellem alligatorer og andet godt eller prøv ”Kathrina Tour" Tour" - en guidet bustur der viser de ødelæggende spor stormen Kathrina efterlod – en meget stor oplevelse. Ta’ med på BB Holidays nyeste tur Blues Jazz and Rock’n’Roll og få den ene fede musikalske oplevelse efter den anden. PROGRAM: DAG 1 DK – Atlanta Guiden tage imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag/infomøde. DAG 2 Atlanta – Nashville Efter udleveringen af motorcyklerne sætter vi kursen på nord ad US 41 og passer Chattanooga inden vi sidst på dagen ankommer til hotellet i Nashville, Tennessee. (ca 450 km)

DAG 3 Nashville 1 fridag i Nashville på egen hånd.

DAG 6 Memphis – Vicksburg Afgang fra Memphis efter morgenmad. Vi kører mod syd langs Mississippi floden og kommer forbi flere af de gamle bomuldsplantager. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Vicksburg. I Vicksburg blev et af de afgørende slag i den amerikanske borgerkrig udkæmpet og vi får mulighed for at besøge de gamle slagmarker. Desuden var det i Vicksburg at man for første gang i verden hældte Coca-Cola på flasker. (ca 400 km) DAG 7 Vicksburg – New Orleans Fra Vicksburg fortsætters mod syd, ind i staten Louisianna, forbi Baton Rouge og frem til New Orleans. (ca 400 km)

DAG 4 Nashville – Memphis Efter morgenmad forlader vi Nashville og kører mod vest til Memphis. Ankomst til hotellet midt på eftermiddagen. (ca 350 km)

DAG 5 Memphis Dagen starter med et besøg på Elvis Presleys Graceland efterfulgt af Sun Studios, stedet hvor Rock´n´Roll blev født og senere et besøg på Gibson guitar fabrik. Aftenen kan med fordel tilbringes på Beale Street hvor spillestederne ligge side om side og hvor der spilles den fedeste blues og Rock´n´Roll.

DAG 8+9 New Orleans 2 fridage i New Orleans. Der kan arrangeres Airboat tur i sumpene blandt alligators og andet godt, ”Kathrina Tour” - guidet bustur til de områder de blev hårdest ramt af stormen Kathrina. En meget spændende og gribende oplevelse. River Boat cruise på Mississippi floden med hjuldamper er også en mulighed. DAG 10 New Orleans Orleans – Tuscaloose Efter et par dage i New Orleans er det back on the road. Fra New Orleans går turen først over verdens længste bro ( 45 km)over Lake Pontchartrain, videre gennem Sweet home Alabama, frem til Tuscaloosa for overnatning. (ca 500 km)


DAG 11 11 Tuscaloose - Atlanta En fantastisk tur er ved at være slut og efter en halv dages kørsel når vi igen til Atlanta. Harley’erne afleveres og turen hjem starter. (ca 330 km) Aftenafgang fra Atlanta til Danmark DAG 12 … hjemkomst til Danmark.

Praktiske oplysninger Overnatninger Vi benytter kendte hotel- og motelkæder som alle er af god standard. Afrejse 18/04/10 16/05/10

Hjemkomst 29/04/10 27/05/10

Priser Sportster 883:

kr. 20.995

Road King, Fatboy, Electra Glide, Low Rider Heritage Softtail o.li.: kr. 24.995 Bagsædepassager:

kr. 14.995

Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.800 Alle priser er pr. person i danske kroner og inkluderer: • Fly tur/retur København - Atlanta • Transfer dag 2 og dag 11 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn • Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring • Bagagebil og rejseleder på hele turen • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse • Velkomstmiddag og afskedsfrokost • Landkort og turmateriale • Drikkevarer på de daglige etaper • Alle for os kendte lokale skatter og afgifter Ikke inkluderet i prisen er: • Mad og drikke udover ovennævnte • Benzin og olie • Parkering og vejafgifter • Entréer VIGTIGT • Internationalt kreditkort (master, visa eller lignende) SKAL medbringes i forbindelse med udlejning af motorcykel • Alle skal være i besiddelse af gyldigt rejsepas af den nye type med maskinlæsbar talkolonne eller magnetstribe, ellers nægtes indrejse i USA.


Når sne og regn stadig vælter ned over Danmark, findes der heldigvis steder i verden, hvor det er tørt og dejligt varmt, og hvor solen næsten altid stråler fra en blå og skyfri himmel. Sådan et sted er Florida der er kendt for sit gode vejr, de lange hvide sandstrande sandstrande og en fantastisk betagende natur. Med udgangspunkt i Orlando besøger vi den berømte ”Daytona Beach”, oplever ”Kennedy Space Center” og kører af den smukke ”A1A” ned langs Floridas Atlanterhavskyst til det mondæne Palm Beach og frem til den hektiske millionby, millionby, Miami. Sumpområderne i Everglades besøges også, hvor vi selvfølgelig skal prøve at ”flyve” hen over vandet i en stor propeldrevet propeldrevet ”Airboat”, mens vi iagtager de glubske alligatorer. Vi fortsætter over de 42 broer helt ned til USA’s sydligste punkt, Key West, hvor vi bl.a. besøger Hemingways stambar ”Sloppy Joe's”. På turen tilbage mod Orlando cruiser vi op langs Floridas vestkyst og tager evt. en svømmetur i den Mexicanske Golf. Denne 1111-dages tur rundt i Florida byder på masser af sol og varme til til vores hvide vinterkroppe. Så har du lyst til at køre motorcykel uden for den danske sæson, er det her måske lige noget for dig! Husk badetøj – turen byder på mange af USA’s fineste strande og bedste bademuligheder. PROGRAM: DAG 1 DK – Orlando Guiden tage imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag/infomøde. DAG 2 Orlando – Titusville Efter udleveringen af motorcyklerne kører vi en lille tur for at vænne os til maskinerne, mod Daytona Beach hvor vi bl.a. kommer forbi den berømte Daytona International Speedway.

Vi fortsætter helt ud til Atlanterhavet og holder frokostpause. Efter frokost kører vi stille og roligt ned langs kysten og ankommer til byen Titusville for natten. (ca 165 km)

DAG 3 Titusville – West Palm Beach Beach Vi starter dagen etape med et besøg i det imponerende Kennedy Space Center. Efter en rundvisning fortsætter vi turen mod syd ned langs den flotte Atlanterhavs kyst – gør stop flere steder – og finder vores motel for natten i West Palm Beach. (ca 230 km)

DAG 6 Key West – Dasedag DAG 7 Key West – Miami Efter en rigtig afslapningsdag lægger vi Key West bag os og starter turen tilbage mod Miami. Der gøres stop flere steder på vejen tilbage, bl.a. ved en af USA’s bedste badestrande ”Bahia Honda State Park” – eller hvad med en svømmetur med delfiner? (spørg ved bestilling) Overnatning i Miami. (ca 260 km)

DAG 4 West Palm Beach – Miami Det sidste stykke langs kysen ned til Miami gå gennem det mondæne Palm Beach og Fort Lauderdale. Vi kører forbi mange af de rige og berømtes kæmpe villaer inde vi sidst på eftermiddagen når vores overnatningssted i Miami.(ca 120 km) DAG 5 Miami – Key West Vi kører tidligt fra overnatningsstedet og begiver os ud på en fantastisk tur mod Key West. Vi stopper undervejs på en alligatorfarm med mulighed få Airboat-tur i Everglade-sumpen inden vi forlader fastlandet og via ”Overseas Highway” fortsætter turen mod USA’s sydligste punkt, Key West. (ca 260 km)

DAG 8 Miami – Fort Fort Meyers Tidlig afgang fra Miami. Vi kører i dag tværs gennem de smukke Everglades sumpe – et unikt naturområde med rigt dyreliv. Her er det ikke unormalt at støde på alligatorer på landevejen. Ankommer sidst på eftermiddagen til Fort Myers ved Floridas vestkyst for natten. (ca 230 km)


Praktiske oplysninger DAG 9 Fort Myers – Orlando Fra Fort Myers cruiser vi op langs den mexicanske golf, der byder på nogle af Floridas bedste badestrande. Ha’ badetøjet klar. Begiver os ind i landet gennem det centrale Florida og når sidst på dagen frem til Orlando igen.(ca 265 km) DAG 10 Orlando En fantastisk tur er ved at være slut og vi tager afsked med Harley’erne.

Derefter er dagen fri til egen disposition. Besøg evt. en af Orlandos mange forlystelsparker som Disney World, Universal Studios eller Sea World. Til aften check-in og afgang fra Orlando. DAG 11 … hjemkomst til Danmark.

Overnatninger Overnatninger Vi benytter kendte hotel- og motelkæder som alle er af god standard. Afrejse 24/01/10 21/02/10

Hjemkomst 03/02/10 03/03/10

Priser Sportster 883:

kr. 20.995 20.995

Road King, Fatboy, Electra Glide, Low Rider Heritage Softtail o.li.: kr. 24.995 24.995 Bagsædepassager:

kr. 14.995 14.995

Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.8 3.800 Alle priser er pr. person i danske kroner og inkluderer: • Fly tur/retur København - Orlando • Transfer dag 2 og dag 10 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn • Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring • Bagagebil og rejseleder på hele turen • 9 overnatninger i delt dobbeltværelse • Velkomstmiddag og afskedsfrokost • Landkort og turmateriale • Drikkevarer på de daglige etaper • Alle for os kendte lokale skatter og afgifter Ikke inkluderet i prisen er: • Mad og drikke udover ovennævnte • Benzin og olie • Parkering og vejafgifter • Entréer VIGTIGT • Internationalt kreditkort (master, visa eller lignende) SKAL medbringes i forbindelse med udlejning af motorcykel • Alle skal være i besiddelse af gyldigt rejsepas af den nye type med maskinlæsbar talkolonne eller magnetstribe, ellers nægtes indrejse i USA.


På en fantastisk 1313-dagestur oplever du det allerbedste af Californien. Ligesom ”Det vilde vest” tager denne tur også udgangspunkt i Los Angeles. Vi følger den spektakulære Highway 1 op langs den californiske vestkyst til bl.a. Carmel, byen hvor Clint Eastwood engang var borgmester. Vi besøger USA’s smukkeste by San Francisco, kører kører gennem vindistriktet ”Napa”. Vi kører kører tilbage i tiden når vi følger ”route 49” 49” - den gamle guldgraver rute der byder på perfekte perfekte motorcykel veje og lader os blive ovenud betaget af de fantastiske indtryk som nationalparkerne ”Yosemite” og ”Sequoia” efterlader.

DAG 4 Morro Bay – Santa Cruz Vi forlader Morro bay og begynder den fantastisk smukke tur på ”Highway 1”op langs Californiens forrevne stillehavskyst – besøger det fantastiske Hearst Castle, inden vi fortsætter til Big Sur, og via den flotte Bixby Bridge når vi frem til Carmel, byen hvor Clint ”Dirty Harry” Eastwood sidst i 80’erne var borgmester. Vi gør stop flere steder til vi når vores overnatningssted i Santa Cruz. Om aftenen vil der blive mulighed for fælles tur langs strandpromenaden – besøg en af de mange restauranter/barer i området. (ca 300 km.)

En tur der byder på forrygende forrygende motorcykelveje motorcykelveje i verdensklasse, med masser masser af udfordringer for alle – øvede eller ej. PROGRAM: PROGRAM: DAG 1 Danmark – Los Angeles Guiden tager imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag. DAG 2 Los Angeles Motorcyklerne hentes hos udlejeren. 2-3 timer må påregnes for udlevering/registrering. Herefter bruges resten af dagen til at cruise rundt i Los Angles/Hollywood – guiden viser rundt – vi ser på nogle af de kendte steder og blive dus med Harleyen og den amerikanske trafik. DAG 3 Los Angeles – San Lois Obispo Tidlig afgang fra Los Angeles. Vi følges ud af Los Angeles i samlet flok og sætter kurs mod nord. Først til Santa Barbara og den smukke Santa Ynes-dal – dalen hvor Michael Jackson har sit ”NeverLand”. Vi gør et lille stop i danskerbyen Solvang, inden vi kører videre frem til Los Alamos - et ”must” på enhver harleytur i det område. Vi fortsætter ud til kysten ved Pismo Beach, og ankommer sidst på eftermiddagen til overnatningsstedet i Morro Bay. (ca 310 km)

DAG 5 Santa Cruz – San Francisco Dagens etape er turens korteste, men ruten vi skal køre hører absolut til én af verdens smukkeste motorcykelruter overhovedet. For hvert sving vi tager, mødes vi af nye og mere fantastiske indtryk og panoramaer – vi gør rigelige med fotostop på denne ultimative strækning. Midt på eftermiddagen ankommer vi til verdens smukkeste by, San Francisco. Vi cruiser gennem byen, med guiden forrest og ser et par af byens seværdigheder inden vi checker ind på hotellet/motellet. Nyd evt. stemningen med masser af live musik på Fisherman’s Wharf om aftenen. (150 km) DAG 6 San Francisco – fri dag Hele dage har vi fri i San Francisco – guiden tilbyder gratis byrundtur for interesserede – oplev det hektiske Chinatown, ta’ en tur med de

charmerende ”Cablecars” rundt i San Franciscos gader, se den kendte ”Lombard Street” der slår 8 hårnålesving på 300 m., kom helt tæt på Golden Gate Bridge eller besøg det berømte/berygtede Alcatraz. (Alzatraz-turen er ikke inkluderet i guidens gratisbyrundtur – priser fra ca. $ 35.00) DAG 7 San Francisco – Napa Vi forlader den gamle hippi-by via San Francisco’s vartegn - Golden Gate-broen – og gør et kort fotostop for det sidste smukke billede af San Francisco inden turen går videre op langs kysten forbi Point Reyes Lighthouse og frem til Bodega Bay – byen hvor Hitchcock-klassikeren ”Fuglene” blev til. Vi stikker ind i landet og får en flot køretur ind gennem vindistriktet Napa Valley og kommer forbi flere af de verdensberømte vingårde. Ankommer sidst på dagen til vores overnatningssted i Napa. (ca 250 km)

DAG 8 Napa – Janestown Afsked med Napa og vinlandet. Vi sætter kurs stik øst og begiver os tilbage i tiden til dengang guldfeberen rasede i Californien. Vi kører ad den gamle guldgraverrute ”Highway 49” – en pragtfuld motorcykelvej – gennem flere gamle guldgraver byer som før i tiden blev domineret af skydegale guldjægere. Vi snor os det sidste stykke frem til overnatningsstedet i Jamestown – en rigtig cowboy by, ved foden af Sierra Nevada bjergene. (ca 280 km)


DAG 9 Jamestown – Yosemite – Fresno Vi forlader overnatningsstedet og begiver os op i bjergene via perfekte motorcykelveje frem til en af turens helt store naturoplevelser – Yosemite National Park, som er en af de mest imponerende parker i USA. Man behøver ikke køre ret længe inden man forstår hvorfor Yosemite er berømt verden over. Parken byder på det ene storslåede natursceneri efter det andet. Der gøres flere pauser undervejs for rigtigt at nyde den smukke natur og den rene luft – hvis vejret tillader arrangeres picnic i det fri (hold godt øje med bjørne i området). Sidst på eftermiddagen når vi frem til overnatningsstedet i Fresno. (ca 260 km) DAG 10 Fresno – Porterville I dag ligger “The Generals Highway” foran os og venter – vi vil opleve stigninger på op til 1500 meter i løbet af få kilometer imens vi bevæger os gennem “SequoiaNational Park”. Oplev de imponer-ende Shermantræer som er optil 90 m høje – vejen er endda ført gennem et af træerne – og nyd udsigten fra Moro Rock (2000 m over havet) ned over det californiske lavland. Vi fortsætter forbi “Miracle Hot Springs” og ankommer sidst på dagen til overnatningsstedet i Porterville. (ca 300 km)

DAG 11 Porterville – Ventura Sidste hele dag i USA – vi forlader Bakersfield og sætter næsen mod Los Angeles. Kører gennem Los Padres National Forrest ad gode, snoede motorcykelveje inden vi rammer Stillehavskysten ved Malibu og følger kystvejen forbi hvor ”Baywatch”serien blev optaget, ind til vores overnatningssted i Ventura. (ca 260 km) DAG 12 Venture – Danmark Tidlig afgang fra motellet med kurs mod Los Angeles - tid til at tage afsked med en tro "følgesvend" gennem de sidste 10 dage motorcyklerne afleveres og når alle er klar kører vi i minibus til ”Venice Beach” for at få de sidste indtryk med. Afskedsfrokost i en ægte 50’er dinner – mulighed for besøg hos stor Harley-forhandler, inden vi kører til lufthavnen – hjemrejse sidst på eftermiddagen… DAG 13 … hjemkomst til Danmark.

Praktiske oplysninger: Overnatninger Vi benytter kendte hotel- og motelkæder som alle er af god standard. Afrejse 11/07/10 08/08/10

Hjemkomst 23/07/10 20/08/10

Priser Sportster 883:

kr. 23.9 23.995 .995

Road King, Fatboy, Electra Glide, Low Rider, Heritage Softtail o.li.: kr. 26.995 26.995 Bagsædepassager:

kr. 16.995 16.995

Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.900 3.900 Alle priser er pr. person i danske kroner og inkluderer: • Fly tur/retur København - Los Angeles • Transfer dag 2 og dag 12 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn • Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring, hjelm og sidetasker • Bagagebil og rejseleder på hele turen • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse • Velkomstmiddag og afskedsfrokost • Entré til Hearst Castle • Landkort og turmateriale • Drikkevarer på de daglige etaper • Alle for os kendte lokale skatter og afgifter Ikke inkluderet i prisen er: • Mad og drikke udover ovennævnte • Benzin og olie • Parkering og vejafgifter • Øvrige entréer. VIGTIGT • Internationalt kreditkort (master, visa eller lignende) SKAL medbringes i forbindelse med udlejning af motorcykel • Alle skal være i besiddelse af gyldigt rejsepas af den nye type med maskinlæsbar talkolonne eller magnetstribe, ellers nægtes indrejse i USA.


Her er turen der indfrier drømmen om route 66 og det vilde vest på Harley. Med udgangspunkt i millionbyen Los Angeles og alle dens seværdigheder seværdigheder, byder turen på slående naturnatur-scenerier som f.eks. den imponerimponer-ende Joshua Tree Park, den endeløse Mojava ørkenen og det imponerende Grand Canyon. Mærk fortidens vingesus på den legendariske ”Route 66” – og prøv lykken ved spillebordene i det glitrende og og blinkende Las Vegas. En rigtig god tur med masser af motorcykelmotorcykel-venlige veje som byder på noget for alle – både rutinerede og nye bikers. Tag med BB Holidays på denne fantastiske tur og få en drøm opfyldt. PROGRAM: DAG 1 Danmark – Los Angeles Danmark - Los Angeles. Guiden tager imod i lufthavnen og sørger for indkvartering. Velkomstmiddag.

DAG 4 Palm Springs - Parker Vi skal køre det meste af dagen i ørken. Først oplever vi den spændende natur i Joshua Tree National Park. Derefter kører vi gennem den næsten endeløse Mojave-ørken, indtil vi sidst på eftermiddagen krydser Coloradofloden og når overnatningsstedet i Parker, Arizona. (ca 300 km) DAG 5 Parker - Sedona Hele dagen kører vi gennem Arizonas fantastiske natur, først gennem ørken med de høje slanke ”cowboykaktusser”, senere rigtig prærie land og indianerreservater, - vi passerer Prescot, en gammel guldgraver by og krydser til sidst Mingus Mountains ad en pragtfuld snoet motorcykelvej inden vi ankommer til overnatningsstedet i de røde klippers by, Sedona, Arizona. (ca 320 km)

DAG 2 Los Angeles Motorcyklerne hentes hos Eagle Riders. 2-3 timer må påregnes for udlevering/registrering. Herefter bruges dagen til at cruise rundt i Los Angles/Hollywood – se nogle af de kendte steder og blive dus med Harleyen og den amerikanske trafik. DAG 3 Los Angeles – Palm Springs Vi starter tidligt ud fra hotellet og kører i samlet flok mod syd – først et stykke langs Stillehavet inden vi kører ind over bjergene ad Route 74, gennem den smukke Cleveland National Forrest – og så en rigtig flot nedkørsel ad snoede veje til ørkenen og overnatningsstedet i Palm Springs, Californien. (ca 310 km)

DAG 6 Sedona Fridag i Sedona. Mulighed for små ture på egen hånd, besøg evt. Jerome Ghost Town - en gammel mineby, eller ta’ på badetur ved Sliding Rock.

DAG 7 Sedona - Williams Vi fortsætter op mod den storslåede Grand Canyon – her bliver rig mulighed for at køre helt hen til kanten af dette fantastiske natursceneri. Der bliver også mulighed for en flyvetur over kløften. (pris ca. $145). Overnatning i den gamle Route 66-by Williams. (ca 325 km)

DAG 8 Williams – Las Vegas Vi starter dagen på ”Route 66” – vi standser ved flere af de gamle butikker bl.a. Hackberry General Store – et ægte levn fra dengang i 50’erne. Videre til Kingman og krydser Hoover Dam inden vi sidst på eftermiddagen når frem til hotellet i Las Vegas. Om aftenen tilbydes en lille rundtur i Las Vegas. (ca 320km) DAG 9 Las Vegas Hele dagen er til rådighed for dine egne aktiviteter – shopping, casino besøg eller bare slentretur ned ad ”The Strip” hvor det ene hotel er mere imponerende end det andet. Der arrangeres gerne en tur for interesserede til verdens størreste Harley Davidson forretning, eller hvad med et faldskærmsudspring? – spørg guiden. Alt kan lade sig gøre i Las Vegas.


Praktiske oplysninger: DAG 10 Las Vegas - Ridgecrest Afgang fra Las Vegas med kurs mod den berømte/berygtede Death Valley, det laveste sted på den vestlige halvkugle, - og et af de varmeste. Vi gør flere stop undervejs i den storslåede natur inden vi sidst på dagen når vores overnatningssted i Ridgecrest. (ca 380 km)

DAG 12 Los Angeles Afg. fra hotellet – motorcyklerne afleveres hos Eagle Riders og eventyret er ved at være slut. Vi spiser fælles afskeds-frokost og vender næsen mod lufthavnen for check-in. Afrejse fra Los Angeles. DAG 13 … hjemkomst Danmark

DAG 11 Ridgecrest – Los Angeles Vi kører mod de flotte, uberørte San Gabriel-bjerge som danner grænsen ind mod Los Angeles. Mulighed for at tage den hurtige vej til Los Angeles eller følge den snoede skovvej over San Gabriel-bjergene. Vi når frem til Los Angles midt/sidst på eftermiddagen og checker ind på motellet. (ca 280 km)

Overnatninger Vi benytter kendte hotel og motelkæder som alle er af god standard. Afrejse 05/09/10 03/10/10 Priser Sportster 883:

Hjemkomst 17/09/10 15/10/10 kr. 22.995 22.995

Road King, Fatboy Electra Glide, Low Rider Heritage Softtail o.li.: kr. 25.995 25.995 Bagsædepassager:

kr. 16.995 16.995

Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.900 Alle priser er pr. person i danske kroner og inkluderer: • Fly tur/retur København - Los Angeles • Transfer dag 2 og dag 12 mellem hotel/Eagle Rider/lufthavn • Leje af motorcykel med fri miles, EVIP forsikring, hjelm og sidetasker • Bagagebil og rejseleder på hele turen • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse • Velkomstmiddag og afskedsfrokost • Landkort og turmateriale • Drikkevarer på de daglige etaper • Alle for os kendte lokale skatter og afgifter pr. 1/4 2008. Ikke inkluderet i prisen er: • Mad og drikke udover ovennævnte • Benzin og olie • Parkering og vejafgifter • Entréer til Nationalparker VIGTIGT VIGTIGT • Internationalt kreditkort (master, visa eller lignende) SKAL medbringes i forbindelse med udlejning af motorcykel • Alle skal være i besiddelse af gyldigt rejsepas af den nye type med maskinlæsbar talkolonne eller magnetstribe, ellers nægtes indrejse i USA.


Bestilling Rejserne kan kun bestilles hos BB Holidays. Tilmelding kan ske personligt, skriftligt, telefonisk, via e-mail, hjemmeside eller pr. brev. Depositum Dkr. 6.500,- pr. person + evt. afbestillingsforsikring. Depositum skal være os i hænde senest 14 dage efter bestilling. Aftalen er bindende, når depositum er betalt og ved indbetalingen bekræfter kunden, at have modtaget og kontrolleret rejsebeviset, at være i besiddelse af programmet for turen, samt at have godkendt de gældende vilkår for rejsens afvikling og vores almindelige betingelser. Restbeløb Dette skal være os i hænde senest 60 dage før afrejse. Husk altid at oplyse rejsebevisnr. ved betaling. Inkluderet i rejsens pris Prisen og evt. tillæg er anført i programmet og er baseret på at to personer deler et dobbeltværelse. Derudover indeholder prisen alle obligatoriske afgifter samt lufthavnsskatter. Rejsens varighed er angivet med et antal dage, som inkluderer både afrejsedag og hjemkomstdag. Indkvartering Ved køb af plads i delt dobbeltværelse, forbeholder BB Holidays sig ret til at opkræve eneværelses tillæg, såfremt den anden halvdel af værelset ikke sælges. BB Holidays forbeholder sig ret til at flytte gæster til et andet hotel af samme standard. På visse hoteller kan der forekomme uensartede værelser. Afbestilling på grund af sygdom Ved bestilling af rejsen kan der tegnes en afbestillingsforsikring. Præmien på afbestillingsforsikringen er 6% af rejsens pris. Ved afbestilling af en rejse mistes i alle tilfælde, den betalte præmie for evt. tegnet afbestillingsforsikring. Afbestillingsforsikringen kan kun tegnes samtidig med bestilling af rejsen, og skal indbetales sammen med depositum. Forsikringen dækker hvis rejsen aflyses pga. død, akut sygdom eller tilskadekomst hos dig, din rejseledsager eller familie (ægtefælle, samlever, forældre, stedforældre, sviger eller

bedsteforældre, børn, stedbørn, børnebørn, søskende, stedsøskende, svigerinder, svogre eller svigerbørn). Afbestilling af andre årsager Ved afbestilling af andre grunde end lægedokumenteret sygdom samt ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet afbestillingsforsikring gælder nedenstående afbestillingsregler og gebyrer: Fra bestilling og indtil 100 dage før afrejse: 10% af rejsens pris Fra 99 dage og indtil 60 dage før afrejse: 10% af rejsens pris + depositum. Fra 59 dage og indtil 14 dage før afrejse: 50% af rejsens pris + depositum. Mindre end 14 dage før afrejse: Hele rejsens pris er tabt. Rejsedeltagerens ansvar Rejsedeltagere der ikke møder på rette tid og sted, udebliver eller ikke kan rejse på grund af manglende rejsedokumenter, ugyldigt pas, nødvendige visa eller vaccinationer kan ikke forvente nogen godtgørelse. Ved rejser til USA forlanges det, at passet skal have en gyldighed på 6 måneder efter rejsen er afsluttet samt at passet skal være med maskinlæsbar stregkode. Alle danske pas udstedt efter 1. marts 1997 er maskinlæsbare. For personer med dansk pas, der er udstedt før 1. marts 1997, indebærer dette, at indehaveren enten skal anskaffe visum til USA eller anskaffe et nyt pas inden rejsen til USA. Bagageansvar Deltagerne har selv ansvar for, at kufferter og anden bagage kommer med og af bagagevognen og bør kontrollere, at dette finder sted. Evt. beskadiget eller mistet bagage erstattes ikke. Erstatningskrav må rettes til deltagerens eget forsikringsselskab. BB Holidays aflysning af rejsen BB Holidays har ret til at aflyse rejsen af følgende årsager: 1) Katastrofe, krigshandlinger, uroligheder, strejke o. lign. i hvilke tilfælde BB Holidays er forpligtet til snarest at underrette de tilmeldte rejsedeltagere. 2) Såfremt BB Holidays ikke har modtaget et tilstrækkeligt antal tilmeldinger, nærmere betegnet et antal der svarer til 10 personer. I dette tilfælde er BB Holidays

forpligtet til snarest og senest 30 dage før afrejsedagen at underrette rejsedeltagerne. 3) Aflyses en rejse i henhold til punkt 1 og 2, tilbagebetales de indbetalte beløb uden fradrag. Derudover tilkommer der ikke kunden nogen erstatning. Priser/Prisændring Priser/Prisændring Programmets priser er baseret på mindst 10 betalende deltagere og er desuden beregnet på grundlag af de gældende tariffer, priser, afgifter, skatter og valutakurser pr. 1.2.09. Der kan, under særlige omstændigheder, fortages ændringer den aftalte pris i op eller nedgående retning. Ændringen skal bero på ændrede skatter og afgifter, store olieprisstigninger eller ændrede valutakurser. En prisændring skal normalt varsles snarest muligt, med mindst 20 dages varsel, og må ikke overstige 10 % af rejsens pris. Forsikringer Forsikringer anbefales På rejserne udenfor Europa er man ikke dækket af det gule sygesikringskort og det er nødvendigt at tegne en rejseforsikring. Derudover er det vigtigt, at sikre at ens bagage er dækket, både ved forsinkelse eller tyveri, da man på en motorcykelrejse er meget afhængig af bagagen samt ofte medbringer bagage af stor værdi. Vi tilbyder at tegne rejseforsikring gennem Gauda Rejseforsikring. Forbehold Der tages forbehold for trykfejl i programmet. De angivne længder af dagsetaperne er alle cirka distance og kan variere. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af ruterne. Mht. bestilte motorcykler, kan det ikke garanteres at valgte model bliver endelig. BB Holidays Juvelvej 44, DK - 8700 Horsens Tel. (+45) 50 579 279 E-mail : info@bbholidays.dk www.bbholidays.dk

Teknisk arrangør : Løkken Rejser


BB Holidays 2010  

Katalog for motorcykelrejser i USA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you