Page 5

NYHETER ROMAN

Ny bok om Uhtred i verdens beste vikingserie

Bernard Cornwell Ulvekrigen Oversatt av Bente Rannveig Hansen Originaltittel: War of the Wolf 379,- | Innb., 399 sider | ISBN 978-82-02-62690-7 Ebok ISBN 978-82-02-62691-4 Utkommer: oktober

«Stramt plott, høyt tempo … strålende.» THE INDEPENDENT

Uhtred har vunnet tilbake borgen som har vært i familiens eie i århundrer, men trues nå fra alle kanter av både nye og gamle fiender. Det var ikke lenge Uhtred fikk nyte seieren.

«Glitrende beskrevet … Cornwells mange fans kan bare glede seg.»

I Mercia er det et opprør på gang når Kong Edward prøver

THE SUNDAY TIMES

å ta kontrollen. I Wessex strides rivaliserende parter om

«Det er garantert ingen bedre forfatter av historiske dramaer enn Bernard Cornwell.»

hvem som skal bli den neste kongen. Og over hele landet fortsetter invaderende vikinger sin uopphørlige jakt på nytt land.

DAILY EXPRESS

Uhtred, en legendarisk kriger, beundret og ettertraktet som alliert, fryktet som motstander, er igjen revet mellom sine to identiteter: Han slåss på det han mener er feil side, og forbannet av uhell og tragedie står han overfor en av sine mest formidable fiender. Det eneste som kan redde ham, er en stor porsjon kløkt, den største lojalitet og stort mot. Ulvekrigen er 11. bok i serien om Uhtred.

BERNARD CORNWELL kalles mesteren av historiske romaner. Han har en lang og imponerende karriere bak seg, og har solgt mer enn 30 millioner bøker. Den påkostede og populære tv-serien Det siste kongeriket er basert på bøkene om Uhtred, som alle foreligger på norsk.

5

Profile for Bazar Forlag AS Norway

Bazar Forlag Høstkatalog 2019  

Bazar Forlag Høstkatalog 2019  

Advertisement