Page 1

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S

Jagtrejsekatalog 2011

Jagtrejser til bl.a.:

se mere p책: Polen

Skotland England Ungarn Argentina Sydafrika Canada

www.gamekeeper.dk


GAMEKEEPER Indledning 2011 Der findes næppe noget jagtrejsebureau, der i deres forord ikke fortæller læseren om alle de herligheder og overflødighedshorn af oplevelser netop deres katalog rummer – blot man rejser med dem!

Som en positiv styrkelse af markedet i Skandinavien har vi indgået agent aftale med henholdsvis Erling Hassel fra Norge og Ove Cedersmyg fra Sverige. Disse er i forvejen kendt af en stor jægerskare i vore broderlande.

Vi vil naturligvis også gerne fortælle om alle vores fortræffeligheder, og vil gerne begynde med et af de punkter, der for os er meget vigtige, nemlig ærlighed! For at kunne tilbyde netop den jagtrejse, der passer til en jægers forespørgsel, kræver det ikke kun at man kender produktet, dvs. reviret, den professionelle jæger, indkvarteringen osv. men også at være hudløs ærlig overfor kunden og ikke mindst sig selv, som sælger af rejsen.

Polen, England og Skotland er stadig vore flagskibe, hvor vi står meget stærkt og har stor erfaring. Vi har gennem årerne også fået god erfaring og ekspertise på mange andre spændende destinationer som vi tilbyder og kan fremvise i kataloget. Vi står inde for det vi sælger og derfor er du hos os også altid meget velkommen til at spørge på referencer fra jægere, der tidligere har været på revirerne!

Derfor gør vi meget ud af at kontakte vores kunder efter hjemkomst med bl.a. ”Velkommen hjem” skema, for at høre om jagtrejsen er forløbet som forventet og til kundens tilfredsstillelse? På denne måde kan vi måle ikke blot os selv, men også vores samarbejdspartner, om forventningerne til rejsen er indfriet til fulde! Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere og det ved de også, derfor forsøger de altid at give den bedste service, jagt og oplevelse til vore jægere. Vi stiller også høje krav til os selv, så alle informationer og papirer vedrørende jagten er pakket og tilsendt kunden i god tid. Ligeledes er alle aftaler naturligvis på plads med reviret inden afrejse!

Du står med Gamekeeper’s nye jagtrejsekatalog i hånden – derved også et væld af muligheder ud i jagtverdenen! Vi sidder klar til at hjælpe dig med din næste rejse, og hos Gamekeeper vil du altid møde en medarbejder, der ikke kun har stor erfaring i salg og formidling af jagtrejser, men også en person, der selv har været i felten og tilegnet sig erfaringen i selve jagten! Vi ser frem til at høre fra dig ... Med venlig hilsen Gamekeeper A/S Kenneth Banke & Henrik Mortensen

Medarbejderstaben i Gamekeeper A/S Gamekeepers rejsekonsulenter: Henrik Mortenen er 41 år gammel og medejer af Gamekeeper som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/ stalker i 11 år i henholdsvis Storbritannien og Danmark. Han har altid haft en stor lidenskab indenfor jagt og har derfor rejst og jaget meget i en stor del af verdenen, både med riffel og haglbøsse. Kenneth Banke er 44 år gammel og medejer af Gamekeeper. Kenneth har siden 1994 været beskæftiget i jagtrejsebranchen, hvor han især har arrangeret jagtrejser til Polen. Kenneth har jagtet i alle egne af Polen og kender landet, kulturen og menneskerne som var det hans eget hjemland.

Charlotte Mortensen er 38 år og har været ansat ved Gamekeeper siden 2008. Hun har de foregående 9 år arbejdet med salg og marketing for rederiet Samsø Linien. Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program som kunderne bliver glade og tilfredse med. Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker. Jolanta Katarzyna Jørgensen er 45 år og ansat som polsk tolk og rådgiver for Gamekeeper A/S. Hun er polsk statsborger og gift med Kenneth. Hendes polske familie er skovfogeder og jægere, så hun er opvokset med natur og jagt og derfor kender hun jagtmiljøet ud og ind. Hun er selv jæger og har både polsk og dansk jagttegn.

Side 2 - Indledning

Gamekeepers eksterne rejsekonsulenter: Brian Madsen er 51 år og vores eksterne rejsekonsulent samt vores specialist på Gamekeepers destinationer i det fjerne østen samt på Canada og Nord Amerika, hvor han har rejst flere gange. Brian er hunde mand om en hals og er A-markprøvedommer indenfor FT. Spaniels, hvor han ligeledes afholder træningskurser. Han tænder mest på jagt i over 3.000 m højde, men er også flittig bruger af hund og haglbøsse samt alm. riffeljagt. E-mail: bm@gamekeeper.dk Jacob Larsen er 28 år og vores eksterne rejsekonsulent og Gamekeepers specialist på New Zealand, hvor han har arbejdet som prof. guide i 1 år. Jacob er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og arbejder i dag som professionel skytte på Palstrup Gods. Han har en stor faglig viden omkr. jagt og har også jagterfaring fra bl.a. Storbritannien. Han er inkarneret haglbøsse- og riffeljæger. E-mail: jl@gamekeeper.dk Erling Hassel - Norge, er 47 år og har lige haft 30 års jubilæum som jæger. Han er en lidenskabelig jæger og naturelsker. Jager både med riffel og haglbøsse, men med riffeljagten som favorit. Erling er en erfaren udenlandsjæger og rejseleder og har gennemført adskillige jagtrejser og har jagtet på 4 kontinenter og i 15 lande. Erling har en forkærlighed for det afrikanske kontingent, men en jagttur til det vildtrige og altid hyggelige Polen står også højt på listen. E-mail: eh@gamekeeper.dk Ove Cedersmyg - Sverige, er en meget erfaren jæger og b.la. uddannet på Kalø i Danmark. Ove har også arbejdet indenfor vildtforskning og har været skytte i Portugal. I dag underviser Ove unge mennesker om jagt. Ove og hans hustru Maria afretter desuden engelske settere til jagt og driver kennelen Korplon, hvor de arbejder med den spændende bluetick coonhound som de oprindelig importerede fra USA. Ove er desuden en ivrig udenlandsjæger og har jaget i det meste af Europa, bjørn i Canada og været på en del safarier i Afrika. E-mail: oc@gamekeeper.dk


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Bestyrelsen i Gamekeeper A/S Foruden Henrik Mortensen og Kenneth Banke som aktionærer sidder der i bestyrelsen også:

Carsten R. Pedersen Bestyrelsesformand og aktionær

Indholdsfortegnelse

POLEN ENGLAND SKOTLAND IRLAND DANMARK SVERIGE UNGARN NEW ZEALAND MONGOLIET ARGENTINA CANADA/ALASKA TYRKIET SPANIEN SYDAFRIKA NAMIBIA GAVEKORT-FOREDRAG PRIVAT JET BETINGELSER

Jens R. Pedersen Bestyrelsesmedlem og aktionær

s. 26 s. 27

s. 29

Tommy V. Christiansen stiftede i 1988 advokatfirmaet Tommy V. Christiansen, firmaet har i dag afdelinger i de største danske byer. Firmaet har siden etableringen oplevet en kraftig vækst og beskæftiger pr. 1. december 2010, 121 medarbejdere, heraf 53 jurister.

s. 22-25

s. 28

Tommy V. Christiansen Bestyrelsesmedlem

s. 18-20

Brødrene Carsten og Jens Risvig Pedersen har gennem 25 år været førende inden for innovation i vind industrien. De er via deres fælles holdingselskab CJ Holding aktionærer i Gamekeeper A/S, og de har ligeledes ejerskab i adskillige andre virksomheder i forskellige brancher.

s. 4-17

s. 30 s. 31 s. 32 s. 33-35 s. 36 s. 36 s. 37 s. 38 s. 39 s. 40 s. 43

Side 3 - Gamekeeper


Polen

Fakta: • Polen er på 312.679 km2 eller ca. 7,5 gange større end Danmark. • Andel af skov: 27 % • Indbyggertal: ca. 38,1 millioner • Religion: 90 % er katolikker • Nabolande: Tyskland, Rusland, Hviderusland, Ukraine, Slovakiet, Tjekkiet Med farmand på bukkejagt i Masurien.

Jørgen med god råbuk fra jagtforeningsrevir ved Pila.

Gamekeeper arrangerer jagt i alle egne af Polen Polen er et drømmeland for enhver riffeljæger. Intet jagtrevir er på under 3.000 ha og de største er på over 30.000 ha. Der er mulighed for at jage kronvildt, vildsvin, råvildt, dåvildt, muflon, sikavildt og ikke mindst europæisk bison. For haglbøssejægeren er det fasaner, ænder og gæs det gælder.

Vi har 18 års erfaring med at arrangere jagtrejser til Polen og denne erfaring bruger vi til at udvælge de bedste og mest spændende jagtområder og ikke mindst vejlede vore kunder til at vælge netop det revir, som passer til jægerens ønsker.

Landskabsmæssigt byder Polen på en utrolig mangfoldighed. Lige fra frodige landbrugsarealer til sandklitter, bjerge, vådområder og kæmpemæssige skovområder m.m. Polen er uden tvivl det jagtland, som har flest jagtgæster, der år efter år vender tilbage. Det er der mange grunde til, men lad os her nævne de grunde vi oftest hører fra vore kunder: • • • • • •

Det er jagt på fri vildtbane og på vildtets betingelser Man har sin egen jagtfører og man har en tolk til rådighed under opholdet Professionel organisation og stolte jagttraditioner Fascinerende natur og store jagtområder med stærke vildtbestande Venlige og dygtige polakker med god humor Gode indkvarteringer med rigelig og velsmagende mad

Det er nemt at komme til Polen. Man kan køre i egen bil igennem Tyskland. Der er også mulighed for at tage færgen fra København eller Ystad til Swinoujscie eller fra Karlskrona og Nynäshamn til Gdansk.

Jacob med ældre buk nedlagt til premieren 2010.

I 2012 er Polen og Ukraine vært for EM i fodbold og derfor udbygges vejnettet kraftigt og det gavner jo også jægerne, der hurtigt vil frem til jagtområdet. Mange vælger at flyve til Polen. Det foregår problemfrit og når man lander i den polske lufthavn bliver man mødt af tolken og en chauffør, der bringer jægerne til indkvarteringen. Jægere er forskellige og Polen tilbyder noget for enhver smag. Her er noget for ungjægeren, der ”bare” går efter jagtoplevelser og til trofæjægeren, der leder efter de største og flotteste trofæer.

Side 4 - POLEN

Ola med überläufer, nedlagt under bukkejagten.


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Gamekeepers jagtrevirer i Polen: Her viser vi et lille udpluk, af de revirer vi benytter. Vi har kontakter overalt i Polen og der er ikke den landsdel, hvor vi ikke kan arrangere jagt. Så kontakt os endeligt hvis dit drømmerevir eller område ikke lige er nævnt.

eep er GamekreR også ge a r r a n d r e s t e de r n jagt a en, end på i Pol æ vnte de n e r! r e v ir Gamekeepers foretrukne jagtforeningsrevirer:

103 Czerwony Dwor 107 Taborska 102 Augustow

Statsrevirer forbeholdt Gamekeeper

106 Milomlyn 105 Drygaly

114 Lidzbark 112 Zlotow

104 Rajgrod

Muflon revirer 1 Jemna 2 Sokolec 3 Swidnica

115 Purda 113 Ciechanow 109 Lomza

Mysliwiec Sokol Gwardia Jelen Notec Jelen Szarak Zajac Rogacz Szarak Bazant Brac Lesna Baniel Dzik Wrocclawek Czluchow Wronki Knieja Dolice Jelen

101 Browsk

108 Kozlowki/Rawityn

1 Jemna 2 Sokolec 111 Pankow

3 Swidnica

101 Statsrevir Browsk Størrelse: 25.500 ha., heraf 81 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

104 Statsrevir Rajgród Størrelse: 8.870 ha., heraf 37 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

107 Statsrevir Sosna Taborska Størrelse: 5.450 ha, heraf 62 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

111 Statsrevir Pankow Størrelse: 11.500 ha, heraf 65 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin råvildt, småvildt

114 Statsrevir Lidzbark Størrelse: 4.770 ha, heraf 77 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt, fasan

102 Statsrevir Augustow Størrelse: 19.090 ha., heraf 80 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

105 Statsrevir Drygaly Størrelse: 9.000 ha, heraf 59 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

108 Statsrevir Kozlowki/Rawityn Størrelse: 17.740 ha, heraf 56 % skov Vildtarter: Kronvildt, dåvildt, vildsvin, råvildt

112 Statsrevir Zlotow Størrelse: 6.820 ha, heraf 32 % skov Vildtarter: Kronvildt, dåvildt, vildsvin, råvildt

115 Statsrevir Purda Størrelse: 8.500 ha, heraf 72 % skov Vildtarter: kronvildt, vildsvin, råvildt

Gamekeepers egne statsrevirer i Polen 103 Statsrevir Czerwony Dwor Størrelse: 11.680 ha., heraf 60 % skov Vildtarter: Wisent, kronvildt, vildsvin, råvildt

106 Statsrevir Milomlyn Størrelse: 5.300 ha, heraf 75 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt

109 Statsrevir Lomza Størrelse: 18.230 ha, heraf 28 % skov Vildtarter: Kronvildt, vildsvin, råvildt, fasan, agerhøns

113 Statsrevir Ciechanow Størrelse: 4.350 ha, heraf 43 % skov Vildtarter: Kronvildt, dåvildt, vildsvin, råvildt

Podlasie

Lubelskie

Masurien

Pomorskie

Side 5 - POLEN


Polen

Freddy nedlagde denne forårsbuk efter en spændende pürsch. Trofævægt 290 g.

Bukkejagt i Polen Vi arrangerer bukkejagt fra den tysk/polske grænse i vest til grænsen i øst op mod Hviderusland og Ukraine. Polen byder på en meget alsidig bukkejagt. Her er alt hvad den inkarnerede bukkejæger måtte ønske sig. Revirerne er meget forskellige, både hvad angår landskab, vildttæthed og råbukkenes opsatser og kropsvægt.

Bukkejagten starter den 11. maj og det er da også den foretrukne periode for de fleste. Vi vil dog også anbefale en jagt lidt senere i maj eller først i juni, hvor opsatsen har fået en pæn mørk farve. Flere og flere vælger en brunstjagt i juli/august, hvor man har chance for at blade bukkene og hvor de er flotte røde i hårlaget. Der er ingen tvivl om, at de største og ældste bukke nedlægges i brunsten.

Råvildtbestanden reguleres efter nøje fastsatte regler og bukkene udvælges efter alder og trofæets kvalitet. Generelt kan man sige, at unge og lovende bukke skånes. Store stærke seksendere nedlægges først, når de har opnået en alder på 6 år og derover. På nogle revirer er en råbuk med en opsats på 300 gram netto en stor buk, mens en stor buk på andre revirer skal være 400 eller 500 gram netto. Vi kender områderne og revirerne gennem mange år og vi kan således opfylde næsten alle ønsker.

Polen er et skønt ferieland, så tag bare familien med på bukkejagt. Tænk at bo med sin familie dybt inde i skoven. Om dagen bader du sammen med din familie i de rene polske skovsøer og om aftenen og evt. om morgenen nyder du jagtens glæder! Som et ekstra krydderi har du på næsten alle revirer mulighed for at nedlægge vildsvin og på flere statsrevirer gives rabat på Frischlinge og Überläufere op til 49,99 kg.

Bukkejagten foregår morgen og aften og enten som pürsch eller anstand og ofte benyttes hochstande. De fleste revirer kan desuden arrangere bukkejagt fra hestevogn.

er Kombin t og g bukkejaferie i familie n! Pole

Side 6 - POLEN

Ny gt sf ilm bukkejankow f r a P a n n u! e på ga d Flot morgenparade fra statsskovrevir Pankow.


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Priseksempel bukkejagt. Jagtens forløb: 1. dag   Ankomst til frokost kl. 14.00 og på jagt om aftenen 2. dag Jagt morgen og aften 3. dag Jagt morgen og aften 4. dag Jagt om morgenen og afrejse i løbet af formiddagen Bukkejagt i Masurien • 3 dages ophold med helpension • 3 dages jagt med egen jagtfører 1:1, 6 pürsch • Polsk jagtforsikring og licens Pris pr. jæger

dkk

3.990,-

Afskydning af råbuk med opsats på 140 g. Afskydning af råbuk med opsats på 220 g. Afskydning af råbuk med opsats på 315 g. Afskydning af vildsvin på 47 kg

dkk dkk dkk dkk

290,1.390,2.348,515,-

Pris i alt pr. jæger                         dkk  Eventuelle tillæg: Kørsel i reviret for de 3 dage      Enkeltværelse for de 3 dage     

dkk dkk

Frank med fin buk fra Masurien, 385 g.

8.533,-

675,330,-

! N Y HE D

Bust ur

t maj

ag Bukkej

e på Se mer 2 S. 1

Jacob Kamman med kapital råbuk på 480 g.

Side 7 - POLEN


Polen

2 brunsthjorte fra Masurien med gevirvægte på henholdsvis 4,6 og 6,3 kg.

Brunstjagt på kronhjort Det er svært at finde en jagt, som er så fascinerende, som jagten på den brølende kronhjort. Når skoven runger af brøl og hjortene kæmper om retten til hinderne, er det med at være på plads i de polske skove. Brunsten på de fleste revirer ligger normalt mellem den 10. september og 1. oktober. Den bedste termin varierer fra revir til revir og især vejret spiller en stor rolle. Det optimale er nattefrost og stille vejr. For at få det optimale ud af jagten er man afhængig af en god brunst hvor hjortene brøler. Rammer man en periode med varmt vejr kan jagten være svær og man kan betvivle om der overhovedet er hjorte på terrænet. Når vejret så skifter og hjortene begynder at brøle, tror man ikke sine egne ører og øjne. Der er brølende hjorte overalt, og jagten på pladshjorten kan begynde. Vi tør godt love, at vi har fremragende revirer når det gælder kronhjortejagt. I Masurien råder vi over flere statsrevirer med stærke bestande af kronvildt. For at opleve en optimal brunst er det vigtigt med en talrig bestand og ikke mindst ro på reviret. Her er statsrevirer ofte at foretrække!

rt K ronhjon i Pole g. k 5 - 10 Side 8 - POLEN

George med rigtig gammel hjort fra Podlasie. Gevirvægt 7,3 kg.

Vi har også kvalitets revirer i det nordøstlige hjørne (Podlasie) og her nedlægges gennemsnitligt de stærkeste kronhjorte i Polen. Det er jagt i enorme skov- & moseområder og de største hjorte har det med at opholde sig i de mest ufremkommelige moseområder, men så må man jo bare smøge ærmerne op og komme ind i mosen! De fleste jagtførere er eksperter i at udfordre hjortene med brøl i specielle horn og konkylier. Det kan faktisk lade sig gøre at ”snakke” med en kronhjort i flere timer i træk! I Vestpolen tæt på grænsen til Tyskland har vi også mange fine revirer, som vi kender igennem en lang årrække, så har du ikke mod på at rejse øst på, er der masser af muligheder for fremragende kronhjortejagt i områderne omkring Walcz, Pila og Slupsk.


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Priseksempel kronhjortejagt. Jagtens forløb: 1. dag Ankomst til frokost kl. 14.00 og på jagt om aftenen 2. dag Jagt morgen og aften 3.dag Jagt morgen og aften 4. dag Jagt morgen og aften 5. dag Jagt morgen og aften 6. dag Jagt om morgenen og afrejse i løbet af formiddagen Kronhjortejagt i Masurien • 5 dages ophold med helpension • 5 dages jagt med egen jagtfører 1:1, 10 pürsch • Polsk jagtforsikring og licens Pris pr. jæger

dkk

6.310,-

Afskydning af kronhjort med gevir på 5,0 kg.

dkk

8.900,-

Pris i alt pr. jæger

dkk

15.210,-

Eventuelle tillæg: • Kørsel i reviret for de 5 dage           dkk • Enkeltværelse for de 5 dage                  dkk

1.125,550,-

Henrik med sin kronhjort. Gevirvægt lidt over 8 kg.

Med sit konkylie lokkede Adam denne fine hjort på skudhold. Gevirvægt 5,6 kg.

Stemningsbilleder fra hjortejagt i Polen.

Mike med kapital kronhjort fra Podlasie. Gevirvægt 8,3 kg.

Side 9 - POLEN


Polen Drivjagt Du står på post i den polske skov, hundene glammer for fuldt tryk, snart i den ene ende af såten og snart i den anden, der er ingen tvivl om at hundene driver med en stor keiler der ikke vil ud af såten, keileren går til sidst bagud, hvor den erfarne jagtleder har placeret en jæger ved en kendt veksel og bang! – keileren bliver nedlagt på klodshold med et velplaceret skud fra jægerens kaliber 9,3x62. Det er drivjagt når det er allerbedst! Drivjagter er meget populære og med god grund. Det er en jagtform hvor der hele tiden sker noget og man hygger sig sammen med sine jagtkammerater. Der opstår mange spændende skudsituationer og det er en oplevelse at studere hele jagtorganisationen ved en drivjagt. Lad det være sagt med det samme, der er mange ting der skal gå op i en højere enhed for at opleve drømmejagten. Reviret skal selvfølgelig have en vis kvalitet og vejret skal arte sig, jagtorganisationen skal være i top, driverne skal være friske og hundene skarpe. Der stilles desuden krav til jægerne, der skal være disciplinerede og velskydende. På polske drivjagter deltager normalt 10-14 jægere og man jager som regel 3-4 dage. På én jagtdag når man 6-10 drev, afhængig af terræn og jagtens forløb. Jagten gælder ikke kun vildsvin, men også kronhinder/kalve, råer/lam, ræv og evt. dåer/ kalve. På nogle revirer gives desuden kronhjorte til afskydning. En realistisk forventning til jagtresultatet vil være 1 stk. vildt pr. jæger pr. dag. Enkelte grupper nedlægger lidt mindre, men de fleste mere og de bedste resultater er op mod de 100 stk. vildt på en 3-dages drivjagt! Det er ikke altid så nemt at samle en hel gruppe, så derfor har vi årligt flere drivjagter, hvor vi sammensætter holdene og sommetider har vi også en stamgruppe, der mangler en jæger eller to. Ring til os, hvis du vil på drivjagt og vi skal sørge for at du kommer af sted! Nordmand med flot double.

Dåhjort Parole afholdes inden drivjagten.

Jagten på den brunstige dåhjort bliver mere og mere populær. De polske dåhjorte kan trofæmæssigt endnu ikke måle sig med de danske og ungarske dåhjorte, men trofækvaliteten bliver bedre år for år. Det er ikke noget særsyn, at dåhjortene har gevirer over 3 kg. Brunsten er mellem den 10. oktober og 10. november, alt afhængig af terræn og vejrforhold. Jagten foregår som pürsch eller jagt fra hochstand. Vi har rigtig gode statsrevirer med fremragende dåvildtbestande i Pomorskie, Masurien og Lubelskie. Da jagten foregår i efteråret har man rige muligheder for at kombinere turen med jagt på kronvildt, råvildt, vildsvin og desuden dåer og kalve. Priserne på dåhjorte i Masurien er endnu meget fordelagtige, så benyt dig af chancen inden det er for sent!

Hinden herunder bliver nedlagt. Per og Martin på dåhjortejagt kombineret med reguleringsjagt i november 2010.

Den nedlagte kronhind slæbes op til vildtvognen. Side 10 - POLEN


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Måneskinsjagt på vildsvin

V i har Polens iler ke bedst e læg din ed rev ir. N mekeiler dr øm o s ! ho s

I Polen er det tilladt at jage vildsvin og ræve om natten. Natjagten er bedst omkring fuldmåne og er vejrforholdene i orden, kan der virkelig nedlægges mange vildsvin. Vi har flere fremragende revirer, som har specialiseret sig i denne jagtform og der er gode muligheder for at nedlægge drømmekeileren. Der jages både ved pürsch og fra hochstand, det kan være koldt at sidde i en hochstand under den frostklare stjernehimmel, men når vildsvinene begynder at pusle i bøgeskoven kan det høres på lang afstand. Du får garanteret varmen igen og er klar når vildsvinene viser sig i fodermarken, hvor de ved, at der er rester af majskolber og jordskokker. Månen lyser som var det dagslys. Soen med frischlingerne går straks i gang med at rode i jorden efter godterne, men keileren går stadig rundt inde i bøgeskoven. Han er forsigtig og vil ikke ud i den af månen oplyste fodermark. Efter en rum tid driver nogle skyer hen over himlen og skygger for skæret fra månen. Keileren er sulten og skyerne gør ham mere tryg ved at gå ud på marken. Nu har jægeren med sin lysstærke sigtekikkert en rigtig god skudchance. Det er med at koncentrere sig, for keileren skal have en god kugle, da ingen fornuftige jægere eftersøger en stor anskudt keiler i mørke. Skuddet runger og keileren forender i knaldet! . Drømmekeileren er nedlagt. Trofæet skal op på en smuk trofæplade med egeløv og det imponerende skind skal garves og pryde gulvet foran pejsen hjemme i jagtstuen.

Medalje keiler fra Podladsie.

Kenneth med gammel keiler på 124 kg. opbrækket vægt. Et imponerende trofæ.

Reguleringsjagt På de polske revirer planlægger skovvæsenet, landbruget og jægerne en årlig afskydningsplan som nøje skal overholdes. I denne plan indgår et stort antal hundyr, kalve og lam. På statsrevirerne ser man helst at gæstejægere står for denne afskydning og man er glade for jægere, der ønsker at jage ikke trofæbærende vildt. Indkvartering, jagt og traditioner er nøjagtig som jagt på de mere kostbare trofæjagter. Kort sagt får jægeren nogle super oplevelser til en meget fordelagtig pris. Hvis det ønskes kan reguleringsjagter som regel kombineres med jagt på vildsvin, kronhjort og evt. dåhjort.

Et spring råvildt.

Kronkalv nedlagt under reguleringsjagt.

Side 11 - POLEN


Polen

Turens forløb: 23.05.11 Afrejse fra Svendborg om aftenen 24.05.11 Ankomst om formiddagen og på jagt om aftenen 25.05.11 Jagt morgen og aften 26.05.11 Jagt morgen og aften 27.05.11 Jagt morgen og aften 28.05.11 Jagt om morgenen og hjemrejse til Danmark Prisberegning pr. jæger: • 4 dages ophold med helpension • 4 dages jagt med egen jagtfører 1:1 • Engelsk- eller tysktalende tolk under opholdet • Busrejse til Polen tur/retur • Kørsel under jagten • Polsk jagtforsikring og licenser • Dansk rejseleder • Afskydning af 3 råbukke uanset størrelse Pris pr. jæger dkk Eventuelle tillæg / fradrag: Ekstra råbuk uanset størrelse Tilbagebetaling pr. ikke nedlagt råbuk Afskydning af vildsvin

Bukkejagt bustur 2011 Tag med på Gamekeeper’s bustur til Polen 23.-28. maj 2011. Her er alt arrangeret for dig, du skal bare stige på bussen og suge til dig af indtrykkene og nyde din velfortjente jagtferie. Bussen kører fra Svendborg til Odense gennem Jylland og Tyskland til revirerne i Pomorskie området. Der jages både på stats- og jagtforeningsrevirer og de fleste revirer er beliggende omkring byerne Walcz og Pila. Der jages over 5 dage og i arrangementet er inkluderet 8 pürsch med egen jagtfører og afskydning af 3 råbukke uanset størrelse. Det er også muligt at købe turen, hvor man betaler for selve jagten og så betaler for det man nedlægger i henhold til trofæprislisten. Der vil også være mulighed for afskydning af vildsvin. På turen vil der være en rejseleder, som tager sig af det praktiske. Vi kører selvfølgelig i en komfortabel luksus bus.

Europæisk wisent Der gives hvert år enkelte licenser fri til afskydning af wisenter. Bestanden følges meget nøje af et polsk universitet og de meddeler hvert år i november og januar hvilke dyr der skal tages ud af bestanden. Det drejer sig om jagt på fri vildtbane. At få lov til at jage et så stort og anderledes dyr er en kæmpe oplevelse. Polakkerne er meget stolte af deres wisenter og selve jagten er meget højtidelig med rige jagttraditioner. Gamekeeper råder over nogle af de bedste områder til wisentjagt. Da der er en stor efterspørgslen på denne specielle vildtart, må man ofte vente 1-2 år for at få en licens. Vi skriver dig gerne op på ventelisten.

Side 12 - POLEN

dkk dkk

St ig på g o bussen in d nyd e ! jagt rejs

15.490,-

2.290,1.790,-

Turen med afregning efter trofæprisliste: Du kan også bestille turen, hvor du betaler for selve arrangementet og derudover betaler trofæafgifter i henhold til trofæprisliste. Pris for arrangement ekskl. trofæafgifter dkk 7.800,-


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S

til den aktive Jæger i et koldt klima www.gamekeeper.dk

CAMOUFLAGE

INNOVATION BLAZE

montana

targit

rusky

Beskyttelse ned til -10°C

Beskyttelse ned til -28°C

Beskyttelse ned til -32°C

• Jakken passer til alt slags vejr • Lydløs og komfortabel • Vandtæt og åndbar Deer-Tex membran med aftagelig fleece jakke indeni • Mange praktiske lommer inklusiv harelomme

•Idéelt til koldt og fugtigt vejr • Lydløs og komfortabel • Vandtæt og åndbar Deer-Tex membran + Deer-Tex temp. • Mange praktiske lommer inklusiv harelomme

• Idéelt til koldt og fugtigt vejr • Lydløs og komfortabel • Aftagelig fleece jakke indeni • Aftagelig, vandtæt og åndbar Deer-Tex membran + Deer-Tex temp. • Mange praktiske lommer

Fås i grøn eller Realtree AP camo

Fås i Innovation Blaze

Fås i grøn eller Realtree AP camo

Deerhunter henviser til nærmeste forhandler på tlf. 74 22 35 20 Deerhunter - Simmerstedvej 26, 6100 Haderslev - deerhunter@f-engel.com - deerhunter.dk Side 13 - POLEN


Polen

GAMEKEEPER statsrevirer Podlasie

Lubelskie

Masurien

Pomorskie

Jagtforeningsrevir

Fastpris arrangementer: Fastpris arrangementer er for jægere, der ønsker en prisgaranti for deres jagtrejse. Vi gør opmærksom på, at det på enkelte revirer ikke er muligt med fastpris arrangementer. I de fleste tilfælde vil et fastprisarrangement værre dyrere end afregning efter prisliste, men skulle drømmebukken vise sig er man forsikret mod en større ekstra regning. På vore fastprispakker er der intet tillæg for ”S” (luksus) indkvartering. Bukkejagt • 4 dages jagt med helpension • 4 dages jagt 1:1, 8 pürsch • Afskydning af 3 råbukke uanset størrelse Podlasie Masurien Pomorskie Jagtforeningsrevir

Side 14 - POLEN

dkk dkk dkk dkk

10.900,10.900,12.900,12.900,-

Kronhjortejagt • 5 dages jagt med helpension • 5 dages jagt 1:1, 10 pürsch • Afskydning af 1 kronhjort med gevir op til 4,99 kg Masurien Pomorskie Jagtforeningsrevir Lubelskie

dkk dkk dkk dkk

14.500,15.900,13.900,14.900,-

Tillæg • for større kronhjort med gevir op til 4,99 kg. afregnes i henhold til trofæprislisten, men max. ekstra dkk 7.000,Tilbagebetaling • hvis ingen hjort nedlægges dkk 6.500,-

Drivjagt • 4 dages ophold med helpension • 3 dages drivjagt • Fri afskydning af vildsvin, kronhinder/kalve, råer/lam Masurien dkk 13.500, Jagtforeningsrevir dkk 14.500, Lubelskie dkk 13.500,-

Hundyrsjagt • 4 dages ophold med helpension • 4 dages jagt 1:1, 8 pürsch • Fri afskydning af råer og lam, samt indtil 2 kronhinder/kalve Podlasie Masurien Pomorskie Lubelskie

Dåhjortejagt • 4 dages jagt med helpension • 4 dages jagt 1:1, 8 pürsch • Afskydning af 1 dåhjort uanset størrelse Masurien Pomorskie Jagtforeningsrevir Lubelskie

dkk dkk dkk dkk

10.900,13.900,13.900,11.900,-

Tilbagebetaling • hvis ingen hjort nedlægges

dkk

6.000,-

dkk 6.900,dkk 6.500,dkk 7.500,dkk 6.500,-

arant i g s i r p Få gt rejse is a j n i d på ast pr f s e r o vælg v gementer. arran

Se mere på www.gamekeeper.dk


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Prisliste arrangementer: Når du køber et prisliste arrangement betaler du for jagt og ophold og derudover betaler du trofæafgifter for nedlagt vildt. 3 dages jagtophold ser således ud: 1. dag Ankomst til frokost kl. 14.00 og på jagt om aftenen 2. dag Jagt morgen og aften 3. dag Jagt morgen og aften 4. dag Jagt om morgenen og afrejse efter morgen mad og underskrivning af protokol 3 dages jagtophold inkluderer: • 3 dages ophold med helpension • 3 dages jagt med egen jagtfører, 6 pürsch • Polsk jagtforsikring og licens • Trofæbehandling Eventuelle ekstra omkostninger: Kørsel i reviret, pr. dag, pr. jæger Tillæg for enkeltværelse, pr. døgn Tillæg for indkvartering kat. ”S” pr. dag Afregning af trofæafgifter

verblik Fuldt o iser og over pr ke for bet al iknd du m e r e e gg e r ! nedlæ

dkk dkk dkk

3 dages drivjagt Pr. jæger Overnatning efter drivjagten

dkk dkk

3.800,1.200,660,-

Pomorskie 3 dages arrangement Pr. jæger, Pris pr. ekstra jagtdag Pris pr. ledsager pr. dag

dkk dkk dkk

4.390,1.490,800,-

5.900,600,-

3 dages drivjagt Pr. jæger Overnatning efter drivjagten

dkk dkk

6.950,600,-

Rabatter: • Vildsvin i perioden 1. april – 31. august 20 % rabat til og med 49,99 kg • Kronhjort i perioden 1. januar – 28. februar 20 % rabat til og med 3,49 kg

dkk 225-300,dkk 110,dkk

Podlasie 3 dages arrangement. Pr. jæger, Pris pr. ekstra jagtdag Pris pr. ledsager pr. dag

100,-

Masurien 3 dages arrangement Pr. jæger, Pris pr. ekstra jagtdag Pris pr. ledsager pr. dag

dkk dkk dkk

3.990,1.160,680,-

3 dages drivjagt Pr. jæger Overnatning efter drivjagten

dkk dkk

5.990,500,-

Rabatter: • Vildsvin i perioden 1. april – 31. august 50 % rabat til og med 49,99 kg

Rabatter: • Vildsvin i perioden 1. marts – 30. september 45 % rabat til og med 29,99 kg • Vildsvin i perioden 1. marts – 30. september 35 % rabat fra 30 kg. til og med 49,99 kg • Kronhjort i perioden 15. januar – 28. februar 20 % rabat

Lubelskie 3 dages arrangement Pr. jæger, Pris pr. ekstra jagtdag Pris pr. ledsager pr. dag

dkk dkk dkk

4.300,1.190,700,-

3 dages drivjagt Pr. jæger Overnatning efter drivjagten

dkk dkk

5.990,600,-

Rabatter: • Vildsvin i perioden 1. april – 30. august 20 % rabat til og med 49,99 kg • Kronhjort i perioden 15. januar – 28. februar 20 % rabat

Jagtforeningsrevir 3 dages arrangement Pr. jæger, Pris pr. ekstra jagtdag Pris pr. ledsager pr. dag

dkk dkk dkk

4.500,1.300,600,-

3 dages drivjagt pr. jæger Overnatning efter drivjagten

dkk dkk

6.990,500,-

Råbuk nedlagt i Gamekeepers revir i Masurien.

Side 15 - POLEN


Polen

GAMEKEEPER statsrevirer Podlasie

Lubelskie

Masurien

Pomorskie

Jagtforeningsrevir

Trofæprisliste Kronhjort Spidshjort 0-1999 g 2000-2499 g 2500-2999 g 3000-3499 g Podlasie 2.550,- 2.550,- 4.650,- 6.400,- 6.890,- + pr. 10 gram Masurien 920,- 2.200,- 4.250,- 5.800,- 6.400,- + pr. 10 gram Pomorskie 1.490,- 1.490,- 3.550,- 4.650,- 5.750,- + pr. 10 gram Jagtforening 1.095,- 2.750,- 4.990,- 6.390,- 7.200,- + pr. 10 gram Lubelskie 1.490,- 2.690,- 4.300,- 5.900,- 6.900,- + pr. 10 gram

3500-4999 g 8.610,- 14,60 7.970,- 6,20 7.700,- 33,20 7.950,- 8,00 8.990,- 6,60

Råbuk op til 149 g 150-199 g Podlasie 395,- 840,- + pr. gram Masurien 290,- 690,- + pr. gram Pomorskie 495,- 1.090,- + pr. gram Jagtforening 690,- 1.190,- + pr. gram 10,00 Lubelskie 425,- 1.090,- + pr. gram

350-399 g 3.750,- 64,00 3.650,- 64,00 4.460,- 74,80 3.990,- 75,20 3.990,- 52,20

200-299 g 1.450,- 4,70 1.290,- 5,00 1.690,- 5,60 1.690,- 4,60 1.590,- 5,60

300-349 g 1.920,- 36,60 1.790,- 37,20 2.250,- 44,20 2.150,- 36,80 2.150,- 36,80

Vildsvin til 29,99 kg 30-49,99 kg 50-69,99 kg Fra 70 kg Søer fra 80 kg Podlasie 370,- 990,- 2.100,- 2.100,- 2.950,- + pr. mm. Masurien 500,- 1.030,- 1.790,- 1.790,- 2.650,- + pr. mm. Pomorskie 580,- 700,- 2.770,- 2.770,- 3.580,- + pr. mm. Jagtforening 650,- 1.190,- 2.000,- 2.990,- 2.990,- + pr. mm. Lubelskie 530,- 795,- 1.590,- 1.590,- 2.650,- + pr. mm. Muflon Vædderlam Til 50 cm 50,01-60,00 cm Silesia 1.100,- 5.600,- 7.150,- + pr. mm

60,00-69,99 cm 70,00-79,99 7.150,- 12.850,- 57,- 151,40

Dåhjort Spidshjort til 1499 g Masurien 550,- 2.450,- + pr. 10 gram Pomorskie 1.330,- 2.860,- + pr. 10 gram Jagtforening 720,- 3.700,- + pr. 10 gram Lubelskie 1.090,- 3.200,- + pr. 10 gram

1500-2499 g 2.950,- 18,50 5.210,- 27,90 3.800,- 23,20 4.300,- 13,00

2500-2999 g 4.800,- 21,50 8.000,- 39,00 6.120,- 53,60 5.600,- 38,00

Wisent ”CIC” Til 129,99 130-149 CIC Podlasie 26.000,- 32.500,- + pr. CIC point 1.025,- 1.200,-

150-169 CIC 53.000,- 1.275,-

170 CIC + Anskydning 77.000,- 25.000,-

Side 16 - POLEN

3000 g + 5.850,- 90,9.950,- 95,8.800,- 85,00 7.500,- 74,00


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

5000-5999 g 10.800,- 39,00 8.900,- 28,90 12.680,- 28,20 9.150,- 28,00 9.980,- 27,20

6000-6999 g 7000-7999 g 8000 g + Anskydning 14.700,- 18.650,- 28.900,- 5.350, - 39,50 102,50 123,00 11.790,- 15.620,- 24.450,- 4.600,- 38,30 88,30 108,00 15.500,- 18.990,- 27.000,- 5.290,- 34,90 80,10 103,11.950,- 16.250,- 23.790,- 3.850,- 43,00 75,40 112,00 12.700,- 17.500,- 24.300,- 3.700,- 48,00 68,- 99,-

400-499 g 6.950,- 78,50 6.850,- 60,50 8.200,- 46,5 7.750,- 65,50 6.600,- 62,90

140 mm 3.990,- 3.650,- 4.690,- 3.550,- 3.200,-

Hind/kalv 450,530,420,800,530,-

500 g + 14.800,-

Anskydning 1.500,-

Rå/lam 255,-

Parykbuk 17.000,-

12.900,-

1.400,-

230,-

15.500,-

12.850,-

1.110,-

295,-

20.500,-

14.300,-

1.640,-

450,-

16.200,-

12.890,-

1.500,-

270,-

5.300,-

160-199 mm 4.200,- 118,75 3.700,- 107,25 6.070,- 125,- 3.890,- 101,50 3.200,- 107,50

200 mm + 8.950,- 135,7.990,- 127,00 11.070,- 108,7.950,- 110,7.500,- 124,-

Anskydning 640,-

80 cm + 27.990,- 181,00

Får og lam 1.100

Anskydning .875,-

Då/kalv 300,-

3.880,-

380,-

3.600,-

405,-

2.900,-

400,-

580,830,1.190,550,-

e d f or Muligh bringe at hjemofæ fra r et flot t t rejse en jag len! t il Po

Ko 25.000,-

Side 17 - POLEN


England

Store udfordringer til riffel- og haglbøssejægeren Drømmer du om at nedlægge dit livs buk er Sydengland et godt valg – her findes de kapitale bukke og hvert år nedlægges der på Gamekeepers udvalgte revirer en del medaljetrofæer, som kan måle sig med de store bukke fra f.eks. Ungarn. Jesper med sit livs buk.

Prisen for bukkene er ligeledes meget fornuftige. Jagten på råbukkene starter 01. april, men det er bedst at vente til efter den 20. april, for at de store bukke kan nå at få fejet rent og få en ordentlig farve på opsatsen. Vi har rådet over jagten på de samme revirer flere år i træk og ved derfor hvad man kan forvente både rent størrelsesmæssigt, men også rent jagt og indkvarteringsmæssigt. Adskillige jægere har fået indfriet deres ønske om drømmebukken! Muntjac, CWD, dåvildt og kronhjort England kan også byde på meget andet god jagt, hvis vi bliver i riffeljagten har vi revirer, hvor det er muligt at jage f.eks. muntjac, chinese water deer, kronhjort og dåhjort. Duejagt For haglbøssejægeren er det nok landets store forekomster af duer der frister mest. Her strækker jagtsæsonen sig i en noget længere periode end f.eks. i Danmark, og skovduen må skydes/reguleres året rundt. De bedste uger er dog i forårsmånederne og i landmændenes såtid i feb. – april samt igen efter høsten i aug. – sept.

Side 18 - ENGLAND

Jørgen efter en succefuld morgenpürch.

Hvem drømmer eller husker ikke de dage, hvor man kan sidde i skjorteærmer en dejlig forårs-/sensommerdag med opsmøgede ærmer og opleve de ”krudtblå skovduer slå” på lokkerne som små projektiler fra himmelen, med efterfølgende udfordrende skud? Vi har stor efterspørgsel på disse jagter og udvider løbende med testjagter, for at udvælge de bedste duejagts revirer og partnere.

Nedlægebuk mm din drø ngland i Syde


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Priseksempel på bukkejagt i Sydengland Inkl. pris v/2 jægere • • • •

3 dages jagt 1:1 morgen og aften 3 dages ophold med fuld forplejning i enk. vær. Al kørsel under jagt Lejeriffel eller våbentilladelse til egen riffel

Pris pr. jæger

dkk

Trofæ prisliste buk: • pr. buk op til 300 gram • pr. gram over 300 gram

dkk dkk

Eks: • En buk på 300 gram koster = dkk • En buk på 400 gram koster = dkk • En buk på 500 gram koster = dkk • Anskudt = nedlagt

Muntjac buk fastpris

dkk

6.200,2.250,37,-

Paw og Henrik med to flotte bukke.

2.250,5.950,- (bronze/sølv) 9.650,- (guld)

2.900,-

Trofæbehandling Trofæerne koges og renses med overkæbe, hvorefter der trækkes 90 g fra ved endelig vejning. (som i Polen) Claus fik hans drømmebuk. 135 CIC - guldmedalje.

Henrik med flot gammel rød brunst buk fra det sydlige England. Bukken er opmålt til 115,90 CIC point - sølvmedalje.

Du har e, n drømme r vi ha ! e revirern

Side 19 - ENGLAND


England

t Duejag” for k er “smæerne! skilling

Dagen er omme, efter masser af udfordrende skudsituationer.

Priseksempel på duejagt Inkl. pris v/2 - 4 jægere • 3 dages jagt med fri afskydning af skovduer. • 4 dages ophold på lille hotel i delt twin vær. • Engelsk våbentilladelse

Pris pr. jæger kun

dkk

5.500,-

Priseksempel på Muntjac, CWD og Dåvildt Inkl. pris v/2 jægere • • • •

3 dages jagt 1:1 3 dages ophold på pub i twinroom inkl. ”eng. breakfast” Al kørsel under jagt Eng. våbentilladelse

Pris pr. jæger kun

dkk

Dåvildt: Då og kalv Dåhjort

Gratis £ 440 – max. pris v/fuldskuffel

Muntjac: Hundyr Buk Over 10 cm

£ 17 £ 33/cm af længste stang £ 440 – max. pris

Chinese Water Deer: Hundyr Buk op til medalje Bronze Sølv Guld

£ 176 £ 440 £ 550 £ 660 £ 770 – max. pris

Side 20 - ENGLAND

Familien Rasmussen med resultatet efter en dags god duejagt.

6.990,-

Muntjac er et yndet jagtobjekt i England.

Udover ovenstående priseksempler har vi et væld af revirer i hele England, på al den jagt dette smukke land byder på, så kontakt os gerne for et tilbud på en jagtrejse lige efter dit ønske!


86 20 20 75 Fjällräven Danmark, oplyser nærmeste forhandler Side 21 - ENGLAND


Skotland

For jægere fremkalder navnet Skotland associationer til et ufatteligt smukt og stolt jagtland, hvor billeder og ord som store åbne vidder, stor vildt rigdom, gæstfrihed, whisky og pubkultur, stilhed og storslået natur straks præger underbevidstheden!

P r ø v gt sja højlandu kan! mens dlevelse - en opælen! for sj

Henrik foreviget med hans velfortjente højlandshjort, i de skotske højder.

Kronhjort Højlandsjagten på den skotske kronhjort er ubetinget noget der skal opleves. Det er en meget stolt og gammel jagtform, som ikke findes andre steder. Jagten foregår i fuldt dagslys fra kl. ca. 09.00 til hen under aftenen og under hele jagten bliver man fyldt med indtryk. År efter år vender mange jægere tilbage til Skotland for at opleve den fascinerende brunstjagt, i selskab med jagtkammerater og eller familien. Enten på samme revir eller på et nyt spændende område. At sidde i højlandet og betragte en stor rudel kronvildt på bjergskråningen, hvor pladshjorten forsøger at holde sammen på hinder og kalve, alt imens bihjortene

Headstalker Alec med kikkert og argocat.

Side 22 - SKOTLAND

Kronhjort nedlagt på kanten af Loch Lomond.

forsøger at stjæle hinder fra rudlen, omgivet af et inferno af ”larm” fra hjortenes brunstbrøl. Dette er et skuespil naturen udspiller for øjnene af én og som er rent balsam for sjælen. Den skotske kronhjort er en underart af kronhjorten fra f.eks. Polen og Danmark og må ikke sammenlignes størrelsesmæssigt, da den er noget mindre i krop og gevir, men hvad den skotske kronhjort ikke opnår i gevirstørrelse, kompenseres så rigeligt af en udfordrende, spændende og til tider lidt fysisk krævende jagt. Så giv dig selv denne oplevelse, mens du kan!

Jesper med 10’ ender højlandshjort.

Dewan på vej hjem fra en succesfuld jagt.


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Priseksempel på kronhjort Vejledende priseksempel på hjortejagt i Skotland. Inkl. pris v/2 jægere: • 6 dages ophold i hus på egen forplejning • Op til 5 dages jagt 2:1, mandag-fredag • 2 kronhjorte pr. jæger Pris pr. jæger Skotsk våbentilladelse Pris i alt pr. jæger

dkk dkk dkk

11.400,450,11.850,-

Ledsager: • 6 dages ophold i hus på egen forplejning Pris i alt pr. ledsager

dkk

1.200,-

Michael med sin højlandshjort efter en spændende og krævende pürsch.

To jægers resultat efter 4 dages jagt.

Headstalker Simon og jæger kravler det sidste stykke ... lige inden skud kan afgives.

Duejagt

Mark med en “red letter day” i det skotske.

Skotland byder også på en god duejagt, især i områder med store marker og landbrugs afgrøder findes der ofte store forekomster af skovduer.

Afskudsmoden og ældre højlandshjort.

Forårsjagten er i feb. – apr. og sensommerjagten er bedst i aug. – sept. Her er også revirer, hvor der kan tilbydes udfordrende kaninjagt med fritte som er en jagtform, hvor der kan tælles mange flotte træffere og desværre også forbiere!

Side 23 - SKOTLAND


Skotland

For jægere fremkalder navnet Skotland associationer til et ufatteligt smukt og stolt jagtland, hvor billeder og ord som store åbne vidder, stor vildt rigdom, gæstfrihed, whisky og pubkultur, stilhed og storslået natur straks præger underbevidstheden!

d, Skot lan g nedlæ ke uk flot t e b t fuld i prag r! nat u

Karl med sin buk efter en vellykket morgenpürsch.

Bukkejagt I Skotland tilbydes en varieret bukkejagt. Både hvad angår jagtform og trofæstørrelse. Mange jægere drager til Skotland for at prøve kræfter med de skotske skovbukke som færdes i de enorme skovområder. Her nedlægges bukke af forskellig trofæstørrelse, men sjældent medaljebukke. Er det medaljebukke der trækker, kan bukkene i det østlige og sydlige Skotland anbefales. Bukkene i disse afvekslende landbrugs- & skovbrugsområder kan måle sig med de stærke bukke fra f.eks. Polen og Ungarn. Der nedlægges derfor også flere medaljebukke på vore revirer op langs østkysten nord for Edinburgh, hvor der er en god bonitet og et behageligt klima for råvildtet. Som endnu et skotsk ”krydderi” kan man også opleve jagten på de såkaldte ”hillbucks”. Det er bukke, som lever i lyngen og næsten aldrig kommer i skoven. Jagtformen ligner jagten på kronhjorten i højlandet.

l Er du t i de en udfordr nat ur, ld jagt i vi prøv så d Skot lan Side 24 - SKOTLAND

Gammel moden 6’ender nedlagt i Fife.


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Roughshooting Landet byder på en fremragende småvildt jagt også kaldet roughshooting eller walked up. Der kan efter én jagtdag ligge op til flere forskellige arter med f.eks. fasaner, agerhøns, kaniner, duer, snepper samt andet jagtbart. Ofte er man flere jagtkammerater afsted på sådan en jagt. Jægerne indkvarteres for det meste på pubs eller små hyggelige hoteller, så der også tages hensyn til det sociale aspekt. Vi har kontakter til flere private godser, hvor vi kan arrangere større fasanklapjagter eller agerhøns på drev. Roughshooting - god jagt og hyggeligt samvær.

Steen med stor forårsbuk.

Priseksempel på bukkejagt Inkl. pris v/2 - 4 jægere: • 3 dages ophold på hotel inkl. morgenmad • 3 dages jagt 1:1, 6 pürsch • Al kørsel under jagt • Skotsk våbentilladelse Pris pr. jæger

dkk

Trofæpriser råbuk (afsavet): Råbuk 0 - 199 gram Råbuk 200 – 249 gram Råbuk 250 – 299 gram Råbuk 300 – 349 gram Råbuk 350 – 399 gram Råbuk 400 – 449 gram Råbuk 450 – 499 gram Råbuk + 500 gram max. pris

£ £ £ £ £ £ £ £

Ledsager: • 3 dages ophold på hotel med morgenmad Pris pr. ledsager dkk

7.250,-

70,120,175,315,435,570,695,750,-

2.320,-

Priseksempel på roughshooting Antal deltagere: 4 – 8 jægere Indkvartering: Jægerne indkvarteres på et hyggeligt nærliggende B&B. Her indtages det solide engelske breakfast. Man afhentes af skytten på B&B hver morgen. • 1.dag - Afrejse til Skotland/Edinburgh • 2.dag - Roughshooting • 3.dag - Roughshooting • 4.dag - Roughshooting • 5.dag - Afrejse til Danmark Pris pr. Jæger

dkk

7.300,-

Inkl. Pris • Afskydning af ca. 5 stk. småvildt pr. jæger pr. dag (eks. 5 skytter ca. 25 stk. blandet småvildt pr. dag) • 4 dages ophold på B&B med morgenmad • Skotsk våbentilladelse • Al kørsel under jagt V/ophold i hytte på egen forplejning, pers. dkk

6.650,-

Norsk jæger, tilfreds med sin double. Side 25 - SKOTLAND


Irland

Priseksempel/sikahjort v/2 jægere, uge 37 + 38 • 4 dages ophold med morgenmad på B&B • 3 dages jagt med jagtføring 2:1 • Kørsel under jagten • Irsk våbentilladelse og jagttegn Pris pr. jæger dkk

Priseksempel på Prisliste sikahjort 6 ender 7 ender 8 ender Bronze (225 CIC) Sølv (240 CIC) Guld (255 CIC – max. pris) Kronhjort Vildged

sikahjort dkk dkk dkk dkk dkk dkk dkk dkk

Priseksempel/sikahjort v/2 jægere, uge 39 - 43 • 6 dages ophold med morgenmad på B&B • 5 dages jagt med jagtføring 2:1 • Afskydning af 2 sikahjorte uanset str. • Kørsel under jagten • Irsk våbentilladelse og jagttegn Pris pr. jæger dkk

Bedst eika rs rev ir fo land! Ir i hele

Jagt Irland

Jakob med stor 8’ender sika, nedlagt i brunsten 2010.

Denne smukke ø har alle aspekter af frodig natur: Grønne marker, enge, kuperet højland og stejle klippesider mod syd og vest. For sikahjortejægeren er Irland Europas foretrukne destination og ikke uden grund, da der på de gode revirer virkelig er chance for at nedlægge sit livs sikahjort. Gæstfriheden er stor og jægerne indkvarteres i et lille hyggeligt lokalt hotel eller et B&B efter ønske. Sikahjort Jagten på sika er vanskelig, men en meget spændende og interessant jagt. Du har muligheden for at opleve jagten på den meget skudstærke og sky sikahjort, som også går under kælenavnet ”den sorte skygge” pga. dens meget sorte hårlag og fordi den er mest aktiv i skumringen. Jagten på dette pragtfulde og smukke dyr er altid en udfordring i sig selv. Sikaen har en magisk evne til at dukke op og forsvinde som dug for solen. Af natur bliver den højest en 8-ender, men der forekommer dog enkelte eksempler på 10-endere. Jagtreviret er et meget eksklusivt revir i Wicklow mountains og er en blanding af skov, lysninger og moser og næsten rent højland, hvor sikahjorten ynder at være.

9.980,-

4.500,5.500,6.500,8.500,10.500,11.900,6.500,4.900,-

26.800,-

Ikke inkl. Pris • Trofæ rengøring € 30, betales direkte • Fly DK - Dublin t/r + lejebil • Drikkepenge til guide • Evt. riffelleje + ammo. € 90/uge, betales direkte Priseksempel/kombi sikahjort og hundyr, uge 44 - 48 • 4 dages ophold på B&B • 3 dages jagt med jagtføring 2:1 • Afskydning af 1 sikahjort op til medalje • Fri afskydning af sikahind/kalv, eft. guidens anvisning • Kørsel under jagten • Irsk våbentilladelse Pris pr. jæger dkk 14.100,Priseksempel hundyrsjagt/sika, jan - feb. • 4 dages ophold med morgenmad på B&B • 3 dages jagt med jagtføring 2:1 • 6 hundyr pr. jæger • Kørsel under jagten • Irsk våbentilladelse Pris pr. jæger dkk

8.500,-

Spørg venligst efter udspecificeret tilbud over de forskellige pakker vi tilbyder i Irland!

Jagtområdet er på 20.000 tdl. Der afskydes ca. 250 stk. sikavildt om året og heraf er ca. 60 – 70 sikahjorte og af disse ca. 10 % medaljehjorte. Jagten er en kombination af pürsch + lidt anstand. Terrænet og jagten er ikke mindre end fantastisk og uden tvivl et af Europas toprevirer når det gælder sikavildt. Indkvartering Ligger ved selve jagtreviret, og er et rigtigt hyggeligt lille hotel med egen restaurant og hyggelig pub. Der serveres kontinental morgenmad inden jagten og Irsk breakfast efter jagten. Hotellet er vant til jægere. Det er også muligt med indkvartering på B&B. Irerne er kendt for deres altid utrolige gæstfri- og åbenhed over for gæster.

Side 26 - IRLAND

Bedste tidspunkt for jagten Hjortejagt: Sept. – midt. nov.

Michael efter en regnfuld men vellykket pürsch.

Kombijagt: Nov. – slut dec.

Hundyrsjagt: Jan. – slut feb.


Danmark

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Har du m o ønsket mark , n a D i t jag vi så har rne! te k konta

John med to bronze medalje dåhjorte, nedlagt på dansk gods. Tekst ....

Vejledende priseksempler på jagt i Danmark.

Stort og varieret udbud af jagter i Danmark Nogle jægere har undret sig over at vi som dansk jagtrejsebureau, udbyder et stort og varieret program for jagt i Danmark? Men hvorfor ikke drage fordel af vores gode relationer til flere af de danske godser og skytter, hvorigennem vi har kunnet lave nogle fornuftige aftaler og kan derfor tilbyde jagt på revirer, der under normale omstændigheder, ville være svære at komme på. Vi kan tilbyde jagt på alle hjortearter i DK, dvs. kronhjort, dåhjort, sikahjort, råbuk og muflonvædder, alle på fri vildtbane og på godser hvor bestanden er plejet og afskudt professionelt i samråd med revirets vildtforvalter.

Fasanhaner nedlagt på efterårsjagten.

Anders med muflonvædder - 73 cm.

Fuglejagterne varierer lige fra mindre walk up dage til store klapjagtsdage, hvor vi finder og sammensætter dagen til jægeren eller firmaet, efter ønske og behov og altid på velplejede godser med dygtige professionelle skytter til at lede jagten. Priseksempler haglbøssejagt • Klapjagts fasaner fra pr. stk. • Agerhøns over stående hund, pr. stk. • Roughshooting pr. dag/jæger v/8 jægere inkl. 30 – 40 stk. vildt, fra

dkk dkk

290,350,-

dkk

2.000,-

Priseksempel kronhjort Pris pr. jæger under hjortejagt • Jagt 1:1 med skytten, inkl. kørsel i reviret

dkk

Prisliste kronhjort: • Hjort op til bronze • Tillæg for Bronze • Tillæg for Sølv        • Tillæg for Guld       

dkk 20.000,dkk 7.000,dkk 18.000,dkk 33.000,-

Priseksempel dåhjort • Mellemhjort (stang/halvskuffel, evt. defekt…) • Dåhjort/fuldskuffel op til bronze medalje • Dåhjort med Bronze    • Dåhjort med Sølv             • Dåhjort med Guld              Priserne er inkl. jagt og jagtføring!

2.900,-

dkk

5.000,-

dkk dkk dkk dkk 

14.000,16.000,20.000,24.000,-

Priseksempel sikahjort • Jagt og kørsel under jagten

dkk

2.900,-

Fastpris på sikahjort • uanset str. (normalt 8 éndere)

dkk

15.000,-

Priseksempel muflon vædder Prisberegning: • Jagt og kørsel under jagten

dkk

2.500,-

Trofæafgift for muflon vædder: • Vædder med horn op til 500 mm • Vædder med horn på 501-600 mm • Vædder med horn på 600 mm + pr. mm over 600 mm • Vædder med horn på 700 mm + pr. mm over 700 mm • Vædder med horn på 800 mm + pr. mm over 800 mm

dkk dkk dkk dkk dkk dkk dkk dkk

5.200,6.600,6.600,46,11.200,158,27.000,180,-

Side 27 - DANMARK


Sverige Revirer vin ds med vil uk , og b mer 4 ti kun 3- sundsfra Øre en bro

Keiler e rn e m d hjør på e d n tæ . 22,3 cm

Priseksempler på jagt i Sverige

Sverige - et attraktivt jagtland Sverige byder på en meget varieret jagt og er et meget attraktivt jagtland. Bukkejagten Sverige er ikke uden grund indehaver af verdens største bukketrofæ, og år efter år nedlægges mange kapitale råbukke i Sverige. På Gamekeepers revirer i det svenske nedlægges hvert år flere bukke i guldmedaljeklassen samt mange andre pæne bukke. Bukkejagten i Sverige er derfor et populært mål for mange jægere, hvor mange får indfriet deres ønske om en rød sensommerbuk. Bukkejagten i Sverige starter den 16. august. Pürsch og anstand efter dåvildt, vildsvin og elg På 2 godser med professionelle skytter tilbyder vi pürsch og anstandsjagt efter dåvildt, vildsvin og elg. Man bliver indkvarteret i en svensk jagthytte og jagt terrænet er lige uden for døren. Jagten er på egen hånd, men skytten står selvfølgelig til rådighed hvis man mangler hjælp. Gåsejagt Fra midt august til midten af oktober tilbyder vi en spændende gåsejagt. Jagten udøves som trækjagt over lokkere. Her har mange jægere nedlagt deres første gås og oplevet et spændende gåsetræk. ed L ars m n z e bro guld og buk , fr a e me dalj ugu s t d . 17. a . 2010

Side 28 - SVERIGE

Anstand efter vildsvin, 3½ t fra Øresundsbroen Inkl. pris v/2 – 4 jægere • 2 dages ophold med helpension • 2 jagtdage/nætter • Transport under jagten Pris pr. jæger

dkk

3.200,-

Prisliste vildsvin – brækket vægt: Op til 40 kg Op til 80 kg Over 80 kg, inkl. keilere uanset str.

dkk dkk dkk

1.000,1.500,3.500,-

Jagt på dåvildt, vildsvin og evt. elg Pris pr. jagtdag inkl. ophold i jagthytte: Pr. jæger ved 2 - 4 jægere:

dkk

2.100,-

Nedlagt vildt afregnes i.h.t. følgende prisliste: Dåhjort spids Då Kalv

dkk dkk dkk

1.800,1.300,700,-

Vildsvin Levende vægt op til 100 kg. Pr. kg. Keiler over 100 kg

dkk dkk

25,6.000,-

Bukkejagt eksempel • 4 dages ophold med helpension • 3½ dages jagt Pris pr. jæger Svensk Jagttegn I alt

dkk dkk dkk

4.980,450,5.430,-

Prisliste buk Op til bronze Bronze Sølv Guld

dkk dkk dkk dkk

3.000,8.000,13.000,25.000,-


Ungarn

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Kæmpeog r tr ofæe ildtstore v r er parade t i mulig ! Ungarn

Kronhjort nedlagt i brunsten. Gevirvægt 10,3 kg.

Ungarn 2011

Ved drivjagt i Ungarn kan opnåes imponerende vildtparader.

Ungarn er et yndet jagtland, især for jægeren der er på jagt efter et godt trofæ. Jagten er traditionsrig og afskydningen er meget selektiv og derfor byder landet på top trofæer i absolut verdensklasse. Ungarn er et af de få lande, der er repræsenteret i verdens top 10 indenfor både kronhjort, råbuk, dåhjort, keiler og muflon. Drivjagt Drivjagterne på vildsvin og hundyr i Ungarn er også noget helt specielt. Her har man muligheden for at opnå afskydningstal, man ikke ser i andre europæiske lande. Vores største afholdte drivjagt i 2010 var 8 jægere på 3 dage = 107 stk. klovbærende vildt. Kronhjort At opleve brunstjagten på de store brølende kronhjorte i de store mørke ungarske skove er noget man skal opleve mindst én gang i livet. At komme tæt på og jage den brølende brunsthjort er hårrejsende for selv de mest garvede jægere.

Gennem de 2 seneste sæsoner har vore jægere nedlagt flere kronhjorte med en gevirvægt på over 10 kg. Vi sender hvert år jægere til dette dejlige revir i højbrunsten i starten af september. Dåhjort Her kan den gryntende og bøvsende brunsthjort opleves midt i okt. hvor den prøver at holde sammen på sin rudel af dåer på brunstpladsen samtidigt med at den skal holde andre bihjorte væk. De bedste revirer for dåhjort ligger i den østlige del og i centrum af Ungarn, hvor der virkeligt skydes mange store og flotte dåhjorte og i brunsten jages der kun dåhjorte på 3,5 kg og derover. Prisen på jagt og trofæafgifter i Ungarn kan variere en del, afhængigt af om det er på stats- eller jagtforeningsrevirer.

Vejledende trofæ prisliste for Ungarn: Prisliste råbuk: Vægt op til 199 gr 200 - 249 gr 250 - 299 gr 300 gr 350 gr 400 gr 450 gr 500 gr

dkk 950,- 1400,1.980,2.550,- 4.450,- 8.900,- 14.500,- 23.900,-

dkk/gr

+ 38,+ 90,+ 115,+ 255,- + 375,-

Prisliste kronhjort: Vægt gevir 6,50 – 6,99 kg 7,00 – 7,49 kg 7,50 - 7,99 kg 8,00 – 8,49 kg 8,50 – 8,99 kg 9,00 – 9,49 kg 9,50 – 9,99 kg 10,00 – 10,49 kg 10,50 – 10,99 kg

dkk 17.300.- 21.000.- 25.100.- 29.400.- 33.700.- 38.500.- 44.100,- 49.000,- 58.700,-

dkk/10g + 80,+ 80,+ 89,+ 89,+ 98,+ 116,+ 178,+ 232,+ 290,-

Prisliste dåhjort: Vægt 3,00- 3,49 kg 3,50- 3,99 kg 4,00- 4,49 kg 4,50- 4,99 kg

dkk 7.900.- 13.200.- 24.700.- 45.200.-

dkk/10g +105,+230,+440,+840,-

Kontakt os venligst for jeres ønsker og vi laver et tilbud!

Side 29 - UNGARN


New Zealand

Vildtet flyves ud med helikopter.

Jacob med thar bull.

Brian med gemse.

New Zealand 2011 Igen i år er vi stolte af at kunne præsentere et storslået udbud af jagt i New Zealand. Vi har specialiseret os i at skræddersy netop din drømmerejse til landet, hvor alt er muligt og hvor eventyret altid venter bag den næste bjergkam. I år opgraderer vi vores udbud med en ultimativ vildmarkstur med dansk rejseleder. Turen er unikt sammensat og er sin første at slagsen på det danske marked! New Zealand skal opleves og det skal opleves rigtigt! Vi mener at vores indsigt i de New Zealandske jagtmuligheder er årsagen til den succes vi har oplevet på området. Vores personlige rådgivning sikrer dine drømme!

Jacob i en stille stund i det mægtige New Zealand.

Gamekeeper’s ultimate adventure 2011 – Jagt uden livline: Helikopteren letter og efterlader dig og resten af holdet alene i de New Zealandske alper! Nu sker det! Du skal udfordres på krop og sjæl, lade dig betage af bjergenes skønhed, udleve et længe ventet eventyr og frem for alt: Gå på jagt! Er du mellem 18 og 75 år, i almindelig god fysisk form og har en lille eventyrer i maven, så har vi turen til dig! Gamekeeper tilbyder en unik grupperejse med dansk rejseleder til New Zealand. Jagten gælder Kronhjort, Tahr og Gemser – alt sammen på ægte eventyr-manér: På den frie vildtbane i de store bjerge! Vi skal flyve i helikopter, sove i telt, spise det vi skyder og få oplevelser for livet! Skytte Jacob Larsen er vores New Zealands ekspert og han vil være rejseleder på turen.

Inkl. pris – Jagt uden livline • 12 dages arrangement i maj inkl. helpension • 1 kronhjort, 1 bull tahr, 1 gemsebuk uanset str. • Fri afskydning af hundyr af alle arter • Alt transport og inkl. helikopter flyvning i New Zealand Pris pr. jæger dkk 70.500,Jagt på de 3 klassiske: kronhjort, tahr og gemse. Inkl. pris • 7 dages jagt 1:1 • Afhentning og aflevering i lufthavn samt al transport under jagten • Ophold med fuldpension • 1 SCI Bronze kronhjort i trofæpark eller bedst opnåelige på friland • 1 Bull Tahr - bedst opnåelige • 1 Gemsebuk - bedst opnåelige Samlet pris pr. jæger dkk 58.200,Ledsagerpris: dkk 10.200,-

Side 30 - NEW ZEALAND

Thomas og Christian med en flot eksemplar af en frilands kronhjort.

Fakta: • Areal: ca. 268.000 km2 eller omtrent 6 gange større end Danmark • Antal indbyggere: Ca. 4 mio. heraf 3 mio. på nordøen • Bedste tidspunkt for jagt: I vinterhalvåret fra april til juli • Jagtbare vildtarter: Kronhjort, Wapiti, Dåhjort, Sika, Sambar, Rusa, Whitetail, Vildsvin, Arapawa får og Vilde geder. Hertil småvildt som gæs, ænder, sorte svaner, wallabys, possums og et utal af kaniner.


Mongoliet

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Henrik med mongolske guider og ibex på 103 cm.

Jagt i Mongoliet

Erling afsøger det enorme bjergrige landskab, august 2010.

en Ha r d u r e r i y e v e n t å pr ø v ,s maven jagt på bjerg ibe x i t ! lie M o ng o Hestene er et uundværligt transportmiddel under jagten i Mongoliet.

Mongoliet, dette kæmpe store land langt ude mod øst, grænsende op til bl.a. Kina, Rusland og Kazakhstan, tilbyder et komplet program for den jæger, der ønsker en jagtoplevelse ud over det sædvanlige.

Mongoliet har en bred vifte af jagtbare arter. De fleste jægere tager til Mongoliet for at jage Altai- og Gobi stenbukke, men der er også muligheder for sibirisk råbuk, ulv, White- og blacktailed gazelle og diverse Argali får.

Dette herlige land har så meget at tilbyde dets gæster, både af jagtlige og kulturelle oplevelser. Gæstfriheden er overvældende og på trods af mangel på luksus og materielle goder yder lokalbefolkningen deres yderste for at jagtgæsterne skal have en uforglemmelig oplevelse med hjem i bagagen.

Vi var 4 jægere der drog af sted i aug. – 2010 på en test tur til Mongoliet efter Altai Ibex med jagt fra hesteryg. Her blev det bekræftet, at det er bjerg jagt som kræver en vis fysisk formåen. Det er både hårdt og samtidigt spændende at kravle og jage i 3.000 m højde.

Mongoliet er 3 gange større end Frankrig, men befolkes kun af ca. 3,5 millioner mennesker, hvoraf over 1 million bor i og omkring hovedstaden Ulan Bator. Ulan Bator er altid udgangspunkt for jagten i Mongoliet. Her bliver man mødt af guiden, der er behjælpelig med at få bagage og våben igennem tolden.

Kontakt os venligst for at høre mere om jagten og et udspecificeret tilbud.

Priseksempel på jagt på High Altai stenbuk: Prisberegning pr. jæger ved 7-dages arrangement: • Forplejning i jagtområde • Afskydning af 1 High Altai stenbuk uanset str. • Jagtføring 2:1 • Tolk • Hotel i Ulan Bator • Forplejning i jagtområde Pris pr. jæger dkk 35.500,-

Erling med sin ibex på over 1 meter.

ende Udfordr jagt bjerg m. i 2500 højde

Ikke inkluderet: • Fly til Ulan Bator • Indenrigsfly US $ 690 • Visa • Tillæg for overvægt • Licens etc. US$ 350,- • Trofæforsendelse • Drikkepenge

Side 31 - MONGOLIET


Argentina

Black buck, lille og elegant.

Indkvartering i jagtlodgen, her er der både poolbord og bar, hvor man kan hygge sig om aftenen.

Jagt i Argentina Hvad vildtmængde angår, er Argentina uden tvivl drømmelandet for den inkarnerede haglbøssejæger. Det er landet hvor ekstremerne med haglbøssen kan udleves i form af vildtmængde og skudchancer. Når duerne trækker på landmændenes afgrøder er det helt almindeligt at skyde over 1.000 skud på en dag. Den forholdsvis lille due er en eminent flyver og giver virkelig udfordring til haglbøsse entusiasten. Området har også, blot ikke så talstærkt, den lidt større due ”pigeon” som er på størrelse med vores skovdue. Duejagten kan lade sig gøre hele året. Andejagt eller wingshooting som det kaldes i Argentina er også i en klasse for sig. Her er det ikke unormalt for 3 - 5 jægere at skyde 100 vilde ænder på et morgentræk. Ænderne fordeler sig på 5 -7 forskellige arter hvoraf mange minder om krikænder i størrelse og flyveegenskaber. Man sidder i skjul og skyder over lokkere i store oversvømmede arealer. Andejagten starter 1. maj og der er bag limit på 20 vilde opsamlede ænder pr. jæger pr. træk. Haglbøsse patroner koster US $ 12 for 25 stk. For riffeljægeren er der også rige muligheder og der nedlægges spændende vildtarter som black buck, water buffalo, axis hjort, multihorn ram og kapivar. Riffeljagt og haglbøssejagt i Argentina kan nemt kombineres. Vi har sammensat nogle populære pakker, men ellers tager vi udgangspunkt i dine ønsker.

Art Start Jagttid Slut Jagttid Limit bags Pris pr. dag dkk Doves Hele året Ingen bag limit 2.200, Partridge 01/05 31/07 8 pr. dag/jæger 3.290, Pigeons 01/01 31/07 Ingen bag limit 2.650, Duck 01/05 31/07 20 vilde ænder pr. træk 2600, Water Buffalo Hele året fra 13.200, Black buck Hele året fra 6.600, Axis hjort Hele året fra 11.000,- Multi horn ram Hele året fra 3.300,-

Side 32 - ARGENTINA

5 gæve danske jægere med nogle af duerne fra dagens jagt.

a A rgent insseø er haglbrens jæge is! parad

Vejledende priseksempler på haglbøssejagt i Argentina Inkl. pris/pakke 1 • 5 dages ophold inkl. helpension • 4 dages jagt på doves • 1 dags jagt på pigeons • Argentinsk jagttegn • Buskørsel Buenos Aires – Indkvartering. t/r Pris pr. jæger dkk 12.700,Inkl. pris/pakke 2 • 5 dages ophold inkl. helpension • 3 dages jagt på doves • 2 dages jagt på agerhøns • Argentinsk jagttegn • Buskørsel Buenos Aires – Indkvartering. t/r Pris pr. jæger dkk 15.800,Inkl. pris/pakke 3 • 5 dages ophold inkl. helpension • 3 dages jagt på doves • 2 dages jagt på ænder • Argentinsk jagttegn • Buskørsel Buenos Aires – Indkvartering. t/r Pris pr. jæger dkk 17.700,Riffel + haglbøsse jagter Inkl. pris/pakke 4 • 5 dages ophold inkl. helpension • 3 dages jagt på doves • 2 dages jagt 1:1 på Black Buck • Argentinsk jagttegn • Buskørsel Buenos Aires – Indkvartering. t/r Pris pr. jæger dkk 21.900,Inkl. pris/pakke 5 • 4 dages ophold inkl. helpenison • 4 dages jagt 1:1 • Inkl. trofæ dept. for 1 Black Buck og 1 Water Buffalo • Buskørsel Buenos Aires – Indkvartering. t/r Pris pr. jæger dkk 34.800,-


Canada

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

c ou v e r P å Van er sort Island e størr e bjørnenen andre g end nor i v erden . stede

Tekst .... Sortbjørn på over 8 fod.

Canada - Vancouver Island 2011 Gamekeeper kan igen i år tilbyde en helt fantastisk sortbjørne jagt på Vancouver Island. Vores partner igennem flere år kan tilbyde selv den mest kræsne jæger en helt unik sortbjørne jagt. Jagten foregår normalt fra en specialbygget aluminiums båd. Jagten drives på traditionel måde som det er gjort i generationer på Vancouver Island. Jagten finder sted i foråret og i efteråret , og kan fra den 30. marts til 10. april kombineres med jagt på ulv. Trofækvaliteten på Sortbjørne på Vancouver Island er helt i top og hører til blandt de største i verden, 7 til 8 fod er ganske normal på Vancouver Island. Forårs jagt: 1. april til 20. maj. Efterårs jagt: 21. oktober til 15. november.

Sortbjørne på Vancouver Island er enorme i størrelse.

Prisberegning pr. jæger : • 5 dages ophold med helpension • 5 dages jagt 1:1 • 1 sortbjørn uanset størrelse • Alle licenser og skatter for 1 bjørn • Trofæbehandling i terræn • Aflevering af trofæ hos konservator for klargøring til hjemsendelse . • Transfer Comox lufthavn tur/retur • Al transport under jagt. • Leje af riffel Pris pr jæger: Dkk 47.900,-

Ikke inkluderet: • Fly til Canada. • Indenrigsfly Vancouver-Comox • Evt. hotel før og efter jagt • Sortbjørn nr. 2 + licenser • Drikkepenge til guide. • Evt. forsikring • Evt. konservator arbejde i Canada • Hjemsendelse af trofæ. c ou v e r P å Vanlbyder v i ti Island t på puma, g også jaelt elk og ulv. roose v tak t os for K on ere yderlig tion . a rm info

Roosevelt elk nedlagt i oktober 2010.

Side 33 - CANADA


Canada Tilbud sortbjørnejagt forår 2011: 6 dages jagt, 2:1, inkl 2 sortbjørne uanset størrelse, alle licenser og skatter for 2 sortbjørne, felt klargøring af nedlagt trofæ af trofæ, kost og logi under jagt, al transport under jagt, transfer til og fra Lufthavn i FT ST John. Pris pr. jæger dkk 29.990,Ikke inkl. i pris: • Flyrejse til Canada tur/retur • Konservator arbejde i BC • Bagage overvægt i fly • Alkoholiske drikkevarer • Veterinær dokument for import /eksport af trofæ

• • • •

Evt. hotel før og efter jagten Hjemsendelse af trofæ Drikkepenge guide/kok Forsikring

Canada - Peace River, British Columbia Jagtområdet består af landbrugs- og skovområder samt højtliggende eng- og græsområder. Vi kan tilbyde en fantastisk jagtoplevelse i dette smukke område, og tillige er det et særdeles vildtrigt område med top trofæer af muledeer, whitetail, sortbjørn, wapati elk, moose, grizzly bjørn og ulv. Man er som regel indkvarteret på ranchen eller i en af de utallige hytter der er beliggende rundt omkring i jagtområdet, under specielle jagter overnattes i telte. Der er en del hochstande i området, som hovedsageligt benyttes under brunstjagt på hjortearterne.

er du Drømm jagte om at jørn sort b os for kt - kontarmere næ tion informa ud! og tilb

Sortbjørnebestanden i området er meget talrig, og 3 kunder så sammenlagt over 75 sortbjørne på 6 dages jagt i foråret 2010. Alle der har ønsket at nedlægge 2 sortbjørne har gjort det, og med lidt tålmodighed lykkes det normalt, at nedlægge sortbjørne imellem 6 og 6,5 fod, største sortbjørn nedlagt i 2010 var på 7,2 fod. Området er særdeles velegnet til buejagt, og guiderne er erfarne guider for buejægere. • Forårsjagt på sortbjørn tilbydes fra midt maj til midt juni 2011 • Moose og sortbjørn jagt fra 15. august • Wapiti, mule deer, Whitetail. I oktober frem til 30. november

Priseksempel interiør grizzly bjørn maj 2011 • 10 dages Jagt 1:1 • kost og logi under jagt, inkl. 1 bjørn uanset størrelse • alle licenser og tilladelser til 1 grizzly bjørn og ulv, samt fiske licens. Pris pr. jæger dkk 86.990,Ikke inkl. i pris: • Fly, DK Alaska, Fly til og fra jagtområdet CA 1000 US$ • Rejse- og afbestillings forsikring • Drikkepenge til guide • Evt. hotel før og efter jagt • Klargøring og hjemsendelse af trofæ • Veterinære dokumenter, eksport/import dokumenter

Canada - Alaska - Den ultimative vildmarks oplevelse! Vores program i Alaska indeholder de store vildtarter: Alaska moose, Kodiak brun bjørn, eller Grizzly, (interior) kyst brun bjørn, (Alaska-Peninsula), caribou, dall sheep (northern Brooks Range) sortbjørn og ulv.

Vores partner er opvokset i en familie, hvor man lever i ødemarken og hvor jagt og fiskeri er en del af dagligdagen, simpelthen for at opretholde livet! I dag har vores partner et professionelt outfitterfirma og tilbyder et bredt program af jagt i Alaska. De råder over eget fly og bringer kunderne frem og tilbage fra jagtområderne. Typisk vil det være sådan at man flyver fra Europa til enten Fairbanks eller Anchorage, hvor man så bliver hentet med den lille flyver og fløjet til det område hvor man skal jage, måske med en mellem landing ved outfitterens base camp. For at få det optimale ud af en jagtrejse til vildmarken er det næsten en nødvendighed, at man er rigtig godt forberedt, det gælder både fysisk og mentalt.

Side 34 - CANADA


Tilbud forårsjagt på sortbjørn, 15. maj – 15. juni Jagt 7 dage, 1 sortbjørn uanset størrelse, kost, logi transport under jagten, transfer lufthavn FT ST John retur. Felt præparering af trofæ, alle licenser og skatter i Canada. Pris pr. jæger ved jagtføring 2:1 dkk 25.500,Pris pr. jæger ved jagtføring 1:1 dkk 27.500,-

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Tilbud moosejagt 2011: Jagt 10 dage , 1:1 , 1 stk moose uanset størrelse , kost /logi, al transport under jagt ,transfer lufthavn FT ST John retur, felt præparring af trofæ. Alle licenser og skatter i Canada. Pris pr. jæger dkk 59.900,Ikke inkl.: i pris: • Fly DK – Canada, evt våben gebyr • Vet dokument vedr. trofæ hjemsendelse • Konservatorarbejde i Canada • Drikkepenge guide/kok • Forsikringer

• • • •

Indenrigsfly Canada Ekstra trofæ Alkoholiske drikke vare Overvægt af bagage

Canada - Williston lake Reviret er beliggende i det nord østlige hjørne af British Columbia med udsigt til Rocky Mountains. Reviret har været drevet af samme familie igennem 3 generationer, så man er som gæst helt sikker på at lokalkendskabet er helt i top. Efter ankomst til Ft. St. John bliver man afhentet i lufthavnen og kørt ud til bredden af søen hvor man bliver sejlet over Williston Lake til indkvarteringen. Vores partner kan tilbyde en super god jagt på sortbjørn om foråret og igen om efteråret, evt. i kombination med moose, ellers byder området på grizzly, wapiti, mule deer, whitetail, sneged, stone sheep og ulv. Som transport under jagten bruges forskellige former ATV eller andre 4 hjulstrukne/ bælte køretøjer, samt heste og selvfølgelig gå ben. Det tilrådes at være i rimelig fysisk form uanset hvilken jagt man ønsker at prøve kræfter med.

Jagterne kan kombineres som følger: Moose og moutain caribou 10 dages jagt Dall sheep og mountain caribou 9 dages jagt

Alle jagter udgår fra hovedlejeren, men man må påregne at der under jagten overnattes i spike camps, som kan være alt lige fra små telte man slår op hver dag, til mere permanente telte eller små primitive træhytter der ligger spredt over hele jagtområdet. Så når man har forladt hovedlejren er det slut med al luksus, men til gengæld venter der et fantastisk eventyr i den canadiske vildmark!

Kæmpeover på moo s e he s ne d c in 60” s jæ vnligt lægge h West i Nort ries! Terr it o

Dall Sheep, mountain caribou Alaska/Yukon Moose 14 dages jagt, 1:1 Kontakt os for yderligere information og tilbud!

Canada - North West Territories, Mackenzie Mountains Jagt på Dall sheep, Alaska/Youkon Moose, Mountain caribou. En eventyr jagtrejse udover det sædvanlige. Jagtområdet er på hele 5.000 square miles og vores partner har i gennem en lang årrække haft dette jagtområde og kender det som sin egen bukselomme. De har egne fly og både til transport af jægere og grej. Vores partner har et fornemt ry for kvalitet og stærke trofæer. Jagtsæson 2010 var således ingen undtagelse og der blev b.la. nedlagt 4 dall sheep over 40 inch, Moose over 67 inch og adskillige guldmedalje trofæer af moutain caribou. Canada 1. Vancouver Island - 2. Ft. St. John - 3. North West Territories Alaska 4. Kodiak Island - 5. Anchorage - 6. Fairbanks - 8. Peninsula Side 35 - CANADA


Tyrkiet Jagt Tyrkiet Vildsvin I Tyrkiet tilbyder vi 1. klasses jagt på store keilere. Det drejer sig om det anatolske vildsvin som vejer mellem 175 og 350 kg og hjørne tænder på mellem 15 og 24 cm er ganske normalt. Bedste tid for jagten er i vinterhalvåret ved fuldmåne.

t Indhen ud b il specialt

3 dages jagt 1:1 kost/ logi, 4 dages ophold, transfer lufthavn til jagtområde tur/retur, al kørsel under jagt, alle licenser og tilladelser, tolk, felt klargøring af trofæer. Pris pr. jæger dkk 9.500,Bezoar Ibex Jagten tilbydes som en 7 dages tur med 5 jagtdage. Denne bjergjagt er en fantastisk oplevelse og jægerne får afprøvet sine grænser, og belønningen er som regel smukt trofæ. Trofækvaliteten er i top, og trofæer imellem 90 cm og 1,10 cm er ganske normalt, og der nedlægges med jævne mellemrum Bezoar Ibex med trofæer over 120 cm. Den bedste tid for jagt på Bezoar Ibex er fra den 15. november til 15. januar og igen i marts måned. Prisberegning pr. jæger: 7 dages ophold 5 dages, jagtføring1:1 , 1 stk Ibex op til 90 cm kost /logi, Jagtføring .transfer lufthavn tur retur, al transport under jagt. Tolk, alle licenser og tilladelser. Pris pr. jæge dkk 58.175,-

Spanien Jagten i Spanien Spanien er et meget traditionsrigt jagtland og især er det bjergjagten på Ibex der trækker!. Landet byder på udfordrende og spændende bjergjagt. Jagten foregår i bjerge lige fra 200 m – 2.300 m højde. Revirerne ligger fordelt over det meste af Spanien, alt efter hvilken af de 4 mest kendte Ibex arter: Gredos, Beceite, Sierra Nevada og Ronda, man ønsker at jage. Vores spanske partner har stor erfaring i at guide udenlandske jægere og er med hele vejen, lige fra afhentning i lufthavn – til jagten er slut. Det er muligt at låne hans riffel (7mm Blaser R93, Swarowski 2.5x10x56) Første gangs jagende på Ibex, anbefales at starte med Gredos Ibex, der jages i Gredos bjergene. Bedste tidspunkt for jagten er i perioden oktober – maj alt efter art. Spanske stenhøns på drev Når Spanien nævnes i jagtsammenhænge kommer man ikke udenom jagten på de spanske drevne stenhøns. Det er en unik jagtform for den kræsne haglbøsse entusiast. Det er en unik jagt, når de små rappe og hurtigvingede høns bliver drevet ud over de høje bakker, mens jægerne forventningsfulde står parate i dalen, klar til udfordrende skudchancer. Vores partner i Spanien er kendt for sin venlige fremtoning og professionelle organisation. Han driver 2 forskellige godser med drevne stenhøns ved henholdsvis Madrid og Sevilla. Han er en af Spaniens førende arrangører af drevne stenhøns igennem 20 år, og gæster omkring 40 hold jægere om året og han er desuden fast arrangør for den spanske kongefamilies jagter.

Priseksempler Side 36 - TYRKIET / SPANIEN

Priseksempel Gredos Ibex • 1 Gredos Ibex op til bronze • 2 dages jagt 1:1 • 2 overnatninger med helpension • Afhentning i lufthavn, transfer til jagtområde • Alt transport under jagten • Spansk jagt licens • Første trofæ behandling • Leje af riffel Pris pr jæger dkk 29.900,Spansk Ibex Grand Slam Vores partner er kendt i hele Europa for hans store kendskab til Ibex jagt og med nogle af de allerbedste jagtområder for Ibex i Spanien. Han har mulighed og jagtområder hvor alle 4 spanske Ibex kan nedlægges, derfor kan vi tilbyde denne eksklusive pakke. Priseksempel Spansk Ibex Grand Slam • 10 jagtdage 1:1 • Indkvartering 1 kl. med helpension • Riffel med god bjergkikkert og ammunition • Alt transport under jagten • 1 Gredos, 1 Beceite, 1 Sierra Nevada og 1 Ronda Ibex op til bronze Pris pr. jæger dkk 166.900,-


Sydafrika

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

jagt t id Bedst e o mart s rim er fra pnovember, t t il slu hagelige med be dage og v arme næt t er. kølige

Poolen ved indkvartering. Henrik med nedlagt springbuk.

Jagten i Sydafrika Sydafrika er et sikkert og godt valg for især første gangs jægeren der vil opleve Afrika med både riffel, kamera og familie. Her er mulighed for at nedlægge nogle af de gængse antiloper til favorable priser og vil man jage mere eksotiske vildtarter er det også muligt.

Peter med blesbuck.

Al jagt i Sydafrika foregår under hegn, der er blot forskel på hegnenes størrelser og nogle gange er hegnene mange gange større end selv de største jordbesidderes arealer her i Danmark, blot for at sammenligne. Gamekeeper reviret er beliggende 1,5 t kørsel fra Krüger Nationalpark i den nordøstlige del af Sydafrika lige ved byen Musina. Farmen ligger i et 5.500 ha stort jagtområde, som grænser op til et 20.000 ha stort reservat. Her kan nedlægges de fleste gængse antilopearter, som der findes i Sydafrika. Jagtfarmen er meget velegnet for familien der vil kombinere en jagtrejse med en spændende familieferie. Opholdet på farmen er ren afslapning og der gode muligheder for at tage udflugter til f.eks. Krüger Nationalpark hvor bl.a. ”The Big Five” kan opleves. Vores samarbejdspartner er et team af 2 brødre der har stor erfaring i at guide jægere og sørge for at hele familien får et uforglemmeligt ophold i Sydafrika. Eksempel på pakkepris: Inkl. pris v/2 - 4 jægere: • 1 ankomstdag • 1 jagtdag efter duer/grouse • 1 Kudu eller Zebra • 1 Blue Wilderbeast • 1 Warthog Pris pr. jæger kun

• 5 jagtdage 1:1 • 1 dag til Krüger Nationalpark • 1 Oryx • 1 Impala • Transfer Johannesburg lufthavn t/r dkk 38.900,-

Vejledende priser for jagt i Sydafrika: • Riffeljagt 1:1 pr. dag dkk 2.250,• Riffeljagt 2:1 pr. dag dkk 1.875,• Observer voksen pr. dag dkk 1.100,• 1 dags tur til Krüger dkk 900,• Transfer JB t/r dkk 3.750,-

rdiger V i udfægv is et nat urli , der oplæg jeres t il passer ker! øn s

Priserne inkluderer: • Helpension og logi • Lokale vine og øl/vand • Vaske service • Prof. PH og guider • Transport under jagten • Skinning og field preparation af trofæ. Trofæprisliste: Art  dkk • Impala 2.000,- • Eland 13.100,- • Kudu 8.300,- • Waterbuck 12.800,- • Com. Springbuck 2.700,- • Blue Wildebeest 6.000,- • Red Hartebeest 7.200,- • Bushbuck 6.800,-

Art dkk • Struds 3.750,- • Nyala 16.500,- • Bushbuck 6.800,- • Duiker 1.900,- • Oryx 7.200,- • Sable 60.000,- • Tsessebe 16.500,- • Jackal 400,-

Art dkk • Klipspringer 6.800,• Vortesvin 1.900,• Blesbuck 3.000,• Baboon 400,• Steenbuck 2.250,- • Zebra 8.200,• Bushpig 2.000,• Giraffe 16.500,-

Side 37 - SYDAFRIKA


Namibia

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Vagner med flot kudu tyr.

Jagten i Namibia Antilopejagt hos Gundolf Schlosser. Gundolf tilbyder professionel jagt med mulighed for diverse turistarrangementer i det meget smukke Namibia. Gæsterne vil have nogle eventyrlige jagtdage og Gundolf´s jagtteam sørger for at man får en uforglemmelig safari og oplever vildtet i den skønne natur. Indkvarteringen er på en nyrenoveret jagtfarm.

s Jagt hodt e n anerke olf Gund er Schloss

Prisberegning pr. jæger: • 7 dages ophold med helpension • 6 dages jagt 1:1 • Transport under jagten • Afhentning i Windhoek lufthavn tur/retur • Jagtlicenser, moms, og regeringsafgift • Trofæbehandling til konservator Pris pr. jæger dkk Fradrag ved jagtføring 2:1 dkk Fradrag ved 4 jægere, jagtføring 2:1 dkk

9.600,2.250,3.150,-

Eksempler på trofæafgifter: Kudu Oryx Warthog

Oplev safari i Namibia når det er bedst, ride ud på hesteryg i morgensolens første stråler, tøjre hesten 200 m før en kæmpe dal, liste hen til kanten for at bruge håndkikkerten, spot vildtet og herefter flere timers pürsch til fods, før evt. skudchance kan afgives, det er jagt!

6.000,3.675,2.700,-

Efter dagens strabadser kan kroppen afkøles i indkvarteringens lille swimmingpool med en fortjent kølig drink.

dkk dkk dkk

Fra det bjergrige og meget kuperede Namibia, spejdes der efter vildt.

Jagt fra hesteryg på revir vest for Windhoek

Prisberegning pr. jæger • 7 dages ophold med helpension inkl. drikke • 6 dages jagt 2:1 • Transport under jagten • Afhentning i Windhoek lufthavn tur/retur • Jagtlicenser, moms, og regeringsafgift • Trofæbehandling til konservator • Vaskeservice Pris pr. jæger dkk 13.300,Fornuftige trofæpriser! Side 38 - NAMIBIA

Jagt fra er g hest ery unik lt e en h lse! opleve


Gavekort/Foredrag Gavekort til jægeren Hvad forærer man jægeren som måske har rund fødselsdag, jubilæum eller blot fortjener noget særligt? Det kunne netop være Gamekeepers flotte gavekort.

Til en v æ

rdi á kr.

500,-

Vi er altid hjælpsomme med at lave en tekst og sætte nogle relaterede billeder ind i gavekortet som passer til jægeren som man vil forære det til. Vi er naturligtvis åbne for et besøg på kontoret, så jægeren efterfølgende selv kan komme ind og aftale hvor han/hun gerne vil hen og forme jagtrejsen/drømmen til et minde for livet. Så giver du Gamekeepers gavekort kombineret med vores jagtrejsekatalog, giver du med garanti noget der vil huskes og mindes!

Foredrag om Gamekeeper’s destinationer! Vi inviterer hermed alle jagtforeninger og andre jægerforsamlinger ud til Gamekeepers hovedkontor der ligger mellem Brande og Give. Her giver vi et indsigt i de spændende destinationer vi sender jægere til, fortæller lidt om jagten og viser et PowerPoint foredrag hvor der vil være billeder fra mange af vore jægeres rejser rundt om i verden.

Dette gør vi ganske gratis blot der kommer min. 20 jægere! Vi besøger også gerne jagtforeningerne lokalt. Vi arrangerer også mindre events i vores dejlige omgivelser her på Gamekeepers hovedkontor Svindbækgaard, hvor der kan indgå lerdueskydning i tilhørende skov samt laser skydning i konferencen. Kontakt os for nærmere oplysninger!

Se mere på www.gamekeeper.dk

Side 39 - GAVEKORT / FOREDRAG


Privat Jet Fly

Privat Jet fly Gamekeeper A/S råder over eget privat jet fly i form af ejerskab af dens aktionærer, så det er med en vis stolthed, at vi igen i år kan tilbyde denne service overfor vores kunder, der vil lave et evt. VIP arrangement for firma, bestyrelse, venner eller familie. Eller jægere der blot vil hurtigt og effektivt frem og tilbage på jagtrejsen uden tidsspilde i lufthavnen. Oplev en flyvetur uden: • Kø ved check in • Ventetid ved security • Mellemlandinger og forsinkelser • Mødetid kun 20 min. før afgang Privatflyet er en 2 motors Jetfly med plads til max. 8 personer, den har en rækkevidde på 3000 km og kan række rundt i hele Europa uden mellemlandinger. Der er altid 2 piloter med på flyvningerne.

Side 40 - PRIVAT JET FLY

Vejledende priser DK – Skotland/v. Inverness, DK – Polen/syd for Warzawa, DK – Ungarn/syd for Balaton,

dkk 14.900 pr. pers. dkk 15.300 pr. pers. dkk 14.800 pr. pers.

Spørg os venligst for priser på netop dit ønske. Alle ruter er t/r efter flg. plan: 1 dag – udrejse morgen fra DK, ankomst til reviret 2 dag – på reviret 3 dag - på reviret 4 dag – på reviret, hjemrejse aften Som en af vore rejsende sagde: ”Jeg har aldrig tidligere erfaret, at møde op i lufthavnen kun 15 min. før afgang med våben, for kort tid herefter at stå i en lille lokal lufthavn lige ved siden af reviret, kaffen blev knap nok kold. På hjemrejsen blev vi kørt direkte til lufthavnen efter jagten og kort tid efter stod jeg ved min bil i lufthavnen igen. En meget behagelig og nem måde at rejse på, hvis tiden er kostbar og uden tvivl måden at komme hurtigt ud og hjem på”


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Side 5 - POLEN


Polen

Side 4 - POLEN


Betingelser

GAMEKEEPER Hunting Tours A/S www.gamekeeper.dk

Generelle betingelser for rejser med Gamekeeper A/S Tilmelding og depositum Ved alle vores arrangementer, hvis ikke andet er aftalt/påført i det aktuelle tilbud, indbetales et depositum på 30 %,af rejsens pris, hvorefter det aktuelle revir bookes. Restbeløb betales senest 45 dage før afrejse inkl. trofædepositum medmindre andet er aftalt. Er rest beløbet ikke indbetalt rettidigt kan Gamekeeper A/S annullere aftalen og det indbetalte depositum vil være tabt. Hvis en given rejse bestilles senere end 45 dage til afrejse, betales hele rejsens beløb ved bestillingen. Afmelding Såfremt et fastlagt arrangement afmeldes mere end 90 dage før afrejse tilbagebetales indbetalt depositum på betingelse af, at vi kan få refunderet betalinger fra vores underleverandører. Vi opkræver dog et afbestillingsgebyr på kr. 1.000,- ·Afmelding mellem 90 - 45 dage før afrejse, er 50 % af rejsens pris forfalden + evt. depositum pr. stk. bestilt vildt. Afmelding senere end 45 dage til afrejsetidspunktet, vil hele rejsens pris være til forfald. Forsikringer Rejseforsikringer giver altid en ekstra sikkerhed og er forholdsvis billige - en afbestillingsforsikring koster 6 % af rejsens pris. Vi forsikrer dig gerne gennem Gouda Rejseforsikring, der er eksperter på området. Kørsel Kørsel kan være både inkl. og ekskl. i arrangementet, men er kun inkluderet, hvor dette fremgår tydeligt. Indførsel af trofæer, kød og skind Der gælder særlige regler ved indførelse af enkelte trofæer, skin og råt kød, vi vil i de givne situationer hjælpe dig med råd og med at indhente de fornødne tilladelser, se evt. også fødevarestyrelsens hjemmeside www.fvst.dk for yderligere information.

Reklamationer Skulle der imod forventning opstå problemer og grundlag for reklamation, skal dette oplyses på stedet og føres til protokol, hvis dette føres i pågældende land. Kontakt samtidigt omgående Gamekeeper’s nødtelefon +45 21 93 63 69, i mange tilfælde kan vi afhjælpe og løse problemet omgående. Afbrydelse Ved pludselig afbrydelse af jagt eller ophold og man forlader reviret, vil der ikke finde tilbagebetaling for ydelser man ikke har modtaget. Forbehold for kursændringer Alle priser i 2011 kataloget er beregnet ud fra valutakursen pr. 1/11-2010. Vi forbeholder os ret til at ændre i priser samt kursregulere rejser. Rejsegarantifonden For at give dig den bedste sikkerhed er Gamekeeper A/S medlem af Rejsegarantifonden, så er du sikret i henhold til pakkerejseloven, som fastlægger en række krav mod rejsearrangøren. Dette giver også Gamekeeper A/S en garanti for til enhver tid at kunne opfylde lovens krav. Gamekeeper A/S er registrerings nr. 1789. Forbehold og ansvar Da Gamekeeper A/S er jagtformidler af udenlandske sammenarbejdspartnere, kan vi ikke drages til ansvar for pludselige ændringer ved naturkatastrofer, fugleinfluenza, M/K, vejrlig eller andre forhold som vi er uden indflydelse på. Vi tager forbehold for trykfejl + prisændringer ved markante kursændringer og andre forhold,  Gamekeeper A/S er uden indflydelse på.

Med venlig hilsen og god tur! Gamekeeper A/S

Se mere på www.gamekeeper.dk

Side 43 - Generelle betingelser for rejser med Gamekeeper A/S


GAMEKEEPER Hunting Tours A/S

Jagtrejsekatalog 2011

Gamekeeper Hunting Tours a/s Svindbækvej 5 · DK-7323 Give

Henrik Mortensen Mobil: +45 21 93 63 69 hm@gamekeeper.dk

Tel.: +45 76 70 41 00 Fax +45 76 70 41 02

Jagtrejser til bl.a.:

Kenneth Banke Dir. tel.: +45 62 23 24 80 Mobil: +45 22 47 20 33 kb@gamekeeper.dk se mere på:

Polen

Skotland England Ungarn Argentina Sydafrika Canada

www.gamekeeper.dk

www.baxx.dk

KONTAKT GAMEKEEPER

Gamekeeper Hunting Tours  
Gamekeeper Hunting Tours  

Gamekeeper Jagtrejser katalog

Advertisement