Page 1

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE VLOTLAAN 250 MONSTER


TE HUUR BETREFT Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster komt een representatieve bedrijfsruimte, inclusief kantoorruimte beschikbaar. De bedrijfsruimte is groot ca. 148 m2 (GO) en is onder andere voorzien van: - Een maximale vloerbelasting van 2.000 kg/m2; - Een vrije hoogte van ca. 8,5m en ca. 2,80m onder de entresolvloer; - Een elektrische overheaddeur en loopdeur; - Twee lichtstraten voor natuurlijk lichtinval; - Tl-verlichting; - Een gasgestookte heater; - Alarminstallatie; De kantoorruimte is groot ca. 159 m2 (GO) en is verdeeld over 2 verdieping. De kantoorruimte heeft een aparte ingang en is onder meer voorzien van: - Luxe keuken op de begane grond v.v. onder meer een vaatwasser; - Sanitaire voorzieningen op beide etages; - Alarminstallatie; - Verwarming d.m.v. radiatoren; - Airconditioning; - Voldoende data- en elektra-aansluitingen en glasvezelinternet; - Verlaagd plafond met lichtarmaturen; - Te openen ramen; - Zonwerende folie. De kantoorruimtes zijn verder volledig gemeubileerd en onder meer voorzien van afgewerkte wanden, vloeren en raamdecoratie. Er zijn tevens voldoende werk- en spreekkamers ingericht. Tot slot behoren bij het object 3 parkeerplaatsen. LIGGING EN BEREIKBAARHEID Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt in het hart van het Westland en is daarom een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in het Westland. Via de N211 is Den Haag goed te bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken. De bushalte van lijn 35 (Hoek van Holland-Den Haag Leyenburg) is op een steenworp afstand van het terrein gelegen. Bedrijventerrein Vlotlaan leent zich dan ook uitstekend voor ondernemers die actief zijn in Westland en omstreken. BESCHIKBAAR In overleg. PARKEREN Aan de voorzijde is ruimte voor 3 parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. HUURPRIJZEN De huurprijs bedraagt â‚Ź 2.000,- per maand exclusief BTW. HUURBETALING Per maand vooruit.


SERVICEKOSTEN De servicekosten zijn in overleg nader te bepalen. Dit betreft een vast bedrag voor: - Verbruik gas/water/licht; - Gebruik glasvezelinternet; - Onderhoudscontracten technische installaties; - Gebruik alarminstallatie; - Schoonmaak algemene ruimtes; - Vuilafvoer. HUURINGANGSDATUM In overleg. HUURTERMIJN De huurtermijn is in overleg met de eigenaar. HUUROVEREENKOMST De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015. VOORBEHOUD Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. HUURPRIJSHERZIENING Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs. HUURGARANTIE Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief btw. OMZETBELASTING Over de huurprijs is btw verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met btw belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. BESTEMMING Conform het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Monster” zijn bedrijven met Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1 toegestaan. BOUWJAAR Het object is in 2008 gebouwd. COURTAGE Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Batenburg Bedrijfshuisvesting hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.


ALGEMEEN De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. INLICHTINGEN Batenburg Bedrijfshuisvesting Honderdland 71, 2676 LS MAASDIJK Telefoon Website E-mail

0174 282 555 www.batenburg-bhv.nl info@batenburg-bhv.nl


LOCATIE


FOTO’S


PLATTEGROND

HUUR: Vlotlaan 250, Monster  

Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster komt een representatieve bedrijfshal (148 m2), inclusief 159 m2 kantoorruimte beschikbaar.

HUUR: Vlotlaan 250, Monster  

Op bedrijventerrein Vlotlaan in Monster komt een representatieve bedrijfshal (148 m2), inclusief 159 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Advertisement