Page 1

NL

Stand: 08/2011 hülsta-werke | Karl-Hüls-Straße 1 D-48703 Stadtlohn Tel.: +49 2563 86-0 Fax: +49 2563 86-1417 Info@now.huelsta.com www.now.huelsta.com

MAGAZINE

2011 | Issue 11

2011 | Issue 11

NIEUW: now! no.15

dining

Glanzend en mat, decent en bont, hoekig en rond. Pagina 10–47

Prachtige tafels,een lust voor het oog,een genot voor gourmets. Pagina 216–235

www.now.huelsta.com

NL

madison De nieuwe loungemeubels, gemaakt voor salontijgers. Pagina 262–291


ER BESTAAT GEEN TWEEDE KANS

voor de eerste gemeenschappelijke woning … voor de eerste keer je blouse uit de kast halen … voor de eerste nacht in het extra brede bed … voor de eerste keer vrienden jaloers maken … voor het eerste dinertje aan de eettafel … voor de eerste gemeenschappelijke avond op de bank. Maar er bestaat wel een passend moment om je goed in te richten. En dat is nu.

Veel plezier met de volgende bladzijden vol inspiratie.


IN HO UD

FACTS 4 8 330 342 396

Fabrieken furn plan Kleine rugschool now!-artikellijsten/ voordeelcombinaties Impressum

MEUBELPROGRAMMA’S now! no.15 10

!

Nieuw klassiek: het superactuele antwoord op de traditionele woonwand oogt bijzonder rechtlijnig van vorm, glansrijk, individueel en met vele variatiemogelijkheden bij de fronten. En on top: de glaskubus.

Eigen stijl in eigen interieur. Prima-Maison-chefredactrice Elisabeth Decourchelle laat zien hoe de gemeenschappelijke woning het perfecte thuis wordt voor jong geluk.

212

NIEUW

now! no.14 48

STORIES 78

Matte lak en kleurrijke accenten maken het inrichten leuk. Highlight: vitrines met uitstraling – zelfs in kleur.

Idea Inside Geraffineerde technologische highlights laten now! bijvoorbeeld (draadloos) zenden, glanzen, glijden en schitteren.

now! no.12 82

Eiken op zijn best: natuur, antraciet, gecombineerd met hoogglans en doordachte functies, zo wordt design een belevenis.

now! no.7 118

Amberboom contrasteert bijzonder goed. Keuze uit oppervlakken in hoogglans, lak en gelakt glas.

E NIEU WL EN! L MODE

now! time 260

Duurzaamheid

164

Mooie meubels met een goed geweten: bijvoorbeeld dankzij echt hout uit gecontroleerde producties. In tijdloos design en de beste verwerking, voor een duurzame inrichting.

216

now! dining

OVERZICHTSPAGINA’S

De now! tafels en stoelen zien er uitnodigend uit – dankzij afwisselend materiaalgebruik of originele inzetstukken.

E NIEU WL EN! L MODE

now! flexx 236

234 332 334 336

Tig mogelijkheden, spannende variaties, talrijke kleuren en mooie houtsoorten staan garant voor een opperbest humeur.

Tafels en stoelen Salontafels Bureaumeubels Bedden

Een modulair kleerkastsysteem, waarmee u vrij kunt plannen. Eindeloos en naadloos passend dankzij 6 verschillende oppervlakken.

now! home lounge 262

De sofasystemen wilson en madison veranderen uw huis in een home lounge – dankzij allerlei modules om te zitten, liggen en relaxen.

E NIEU WL EN! L MODE

now! by hülsta

003


INFO

NOW! LIVE EN IN KLEUR: ONZE SHOWROOM IN STADTLOHN. Nou, wat zeg je ervan? Je wandelt van now! no.14 richting now! no.7 en vervolgens naar now! time. Van je droomslaapkamer naar je lievelingswoonruimte, tussendoor bekijk je de prachtige wandmeubels eens vanuit je toekomstige wilson. Een catalogus is fantastisch, maar je wensmeubelen in deskundig gearrangeerde woonwerelden met prachtige decoratie bewonderen, is nog indrukwekkender! Hier vind je 6.000 vierkante meter vol met impressies en inspiratie – en jij dacht altijd dat Stadtlohn niet de moeite waard was? Helemaal mis!

Jouw directe weg naar inspiratie leidt door onze deur!

Van maandag t/m vrijdag van 9-18 uur en zaterdag van 9-16 uur openen wij de hülsta-showroom voor jou. Als je graag uitgebreid advies met een computerplanning wilt, kun je beter van te voren een afspraak met ons maken: tel. +49 2563 86-1204.

004

now! by hülsta

005


INFO

Ook al kun je hier niets kopen: zo mooi als de now! meubels bij ons tentoongesteld zijn, kun je een heleboel ideeën mee naar huis nemen. En natuurlijk proefzitten, push to open testen, deuren open en dicht doen – gewoonweg zin krijgen in meer.

NOW! BY HÜLSTA: GEPRODUCEERD @HOME. Onze meubels worden over de hele wereld verkocht. Ontwikkeld en geproduceerd worden deze hoogwaardige merkproducten op twee locaties in het westelijk deel van Münsterland. Via de A31 en de rijksweg L 572/573 bereik je het innovatieve meubelcentrum Stadtlohn met onze grote showroom snel en probleemloos. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op:

now! by hülsta-Info-Service Karl-Hüls-Straße 1, 48703 Stadtlohn, Duitsland Tel.: +49 2563 86-0 Fax: +49 2563 86-1000 www.now.huelsta.com info@now.huelsta.com

L573

hülsta Werk II

Heek

Ahaus

Ottenstein Vreden Legden

L572 hülsta Werk I Verwaltung/Marketing-Center

Stadtlohn

A31 Gescher

Südlohn

Velen

Coesfeld

Borken

006

now! by hülsta

007


INFO

BEREID JE VOOR OP BEHAAGLIJK WOONGENOT: MET FURN PLAN.

Plaatsen, plannen, decoreren – heel easy op je pc. «furn plan» kun je in enkele minuten van onze website downloaden. Daarna kun je meteen aan de slag: plattegrond tekenen en geheel naar eigen smaak meubels heen en weer schuiven. Daarvoor staan alle elementen uit alle programma’s ter beschikking – inclusief ontelbaar veel combinatiemogelijkheden. Wanneer heb je voor het laatst zoveel meubels versleept en maar één vinger gebruikt? Je begint met het vertrek. In «furn plan» geef je de plattegrond van je kamer in, voegt ramen en deuren toe. Zodat het precies wordt zoals thuis, schilder je virtueel ook even de muren. Dit alles binnen enkele minuten. En nu: op de meubels, klaar, af!

Jij hebt de kamer, wij hebben de passende meubels. Met «furn plan» is het heel gemakkelijk de now! pronkstukken in je woning te halen: de interactieve software is niet alleen eenvoudig te bedienen, hij heeft ook alle now! programma’s inclusief accessoires en inrichtingsmogelijkheden paraat. Zodat het ook leuk blijft, controleert «furn plan» automatisch of alle gekozen componenten bij elkaar passen en zijn er alleen maakbare oplossingen mogelijk. Zo word je met «furn plan» niet alleen een echte binnenhuisarchitect, maar ook meteen een expert voor alle now!-programma’s.

Kies je now! favorieten en je bent klaar voor de start. Je kunt niks verkeerd doen. Als een combinatie niet mogelijk is, krijg je dit van «furn plan» te horen. Plan tot in de details, van kastinterieurs tot hoofdeindapplicaties.

«furn plan» toont je verschillende gezichtshoeken, zelfs de lichtinval kun je aanpassen. En net zoals in het echte leven mag je vele mooie accessoires verspreiden, zodat de kamer helemaal van jou wordt. Nu alleen nog de artikellijst opslaan en het shoppen kan beginnen!

furn plan

Internet: www.now.huelsta.com | E-mail: furnplan@now.huelsta.com

008

now! by hülsta

009


NATUURLIJK EN LICHT, PERFECT EN KLEURRIJK. Je houdt van modern en dat is te zien aan de heldere lijn in je inrichting. Geometrisch, klassiek, hoogwaardig. Bezit je echter ook een grote portie speelsheid? Zin in onverwachte dingen? Bekijk dan now! no.15 eens goed: het is present maar niet overdreven prominent. Coole matte lak, klassieke schoonheid en elegante terughoudendheid – totdat je het vitrinelicht op vulkaanrood zet. Dan is alles toegestaan – bijvoorbeeld een opvallend kleuraccent in het front. Dus wat vind je van een scheutje lemon, een vleugje violet of beeldschoon nachtblauw?

010

now! by hülsta

011


HEEL NONCHALANT, NETJES OPGEHANGEN.

Uitvoering: wit laqué, glas wit gelakt, mat, grijs laqué, glas grijs gelakt, mat

012

now! by hülsta

013


Uitvoering: wit laqué, nachtblauw laqué, glas wit gelakt, mat

014

now! by hülsta

015


ALLES

MOOI

IN BALANS. Een vitrine is een stug ding? Mooi niet. Kijk eens hoe speels het klassieke meubelstuk zich hier toont: opgebouwd met lowboards van verschillende formaten ontstaat een vitrine met bijzondere charme. Bijzonder, maar uitgebalanceerd. De perfecte match is een hangelement in prachtig nachtblauw. Uitvoering: wit laqué, nachtblauw laqué, glas wit gelakt, mat

016

now! by hülsta

017


Nonchalant gearrangeerde hangelementen in mat wit en paars toveren een ontspannen, ongedwongen sfeer aan de muur. Dankzij solide kwaliteit kun je op het zwevend gemonteerde lowboard gemakkelijk een tv plaatsen, want het draagvermogen is 75 kg. Uitvoering: wit laqué, violet laqué, glas wit gelakt, mat

018

now! by hülsta

019


1

WIE ZEI DAARNET

SOFTIE? 2

Heel duidelijk: de lijnvoering is helder, de fronten ook – en toch is er ruimte voor zachtheid: soft afgeronde kanten zorgen voor een harmonisch geheel, de verzonken grepen aan de bovenkant zijn echte handvleiers.

Welhaast teder is now! no.15 tegenover kabels: door een uitsparing worden zij zacht en onzichtbaar achter de tv geleid. Hou je klep? Niet nodig, want die sluit dankzij borstelprofiel en stevige beslagen bijna onhoorbaar. Uitvoering: wit laqué, glas wit gelakt, mat

Uitvoering: wit laqué, violet laqué, glas wit gelakt, mat

020

now! by hülsta

021


Uitvoering: grijs laqué, lemon laqué, glas grijs gelakt, mat

022

now! by hülsta

023


HEERLIJKE BONBONS, BESTE BLOEMEN, JULLIE INZET GRAAG! Vierkant, handig, supergoed. De compacte salontafel is verkrijgbaar met een gesloten tafelplaat van gesatineerd, mat gelakt glas. Bij de romp en de plaat kun je kiezen uit licht wit of edel grijs. Uitvoering: wit laqué, glas grijs gelakt, mat

2

Geraakt, verzonken! Het wisselbare inzetstuk is elegant in de tafel verzonken en is voor vele doeleinden geschikt: bonsai, lekkers of reageerbuizen voor bloemen. Het is allemaal mogelijk! Uitvoering: grijs laqué, glas grijs gelakt, mat

024

now! by hülsta

025


OPEN VOOR BIJNA ALLES. Kleuren, lijnen en vlakken structureren, accentueren en ordenen het vertrek. De open rekken met kleurrijke achterwanden kunnen natuurlijk ook gewoon spullen herbergen. En indruk op de gasten maken. Ze kunnen neergezet of aan de muur bevestigd worden. Uitvoering: grijs laqué, lemon laqué, violet laqué

026

now! by hülsta

027


VAN

KLEURACCENT

wow! … no.15 is lichtdesign de luxe: de doorschijnende vitrinebodems zorgen voor lichtintensiteit en kleur. Naar wens kies je één kleur of laat je elke dag alle kleuren van de regenboog de revue passeren! Smooth of gesynchroniseerd? Langzamer? Sneller? Dimmen kan natuurlijk ook makkelijk per afstandsbediening. En dan? Precies, relaxen! Uitvoering: grijs laqué, glas grijs gelakt, mat, lemon laqué

TOT VUURWERK. 028

now! by hülsta

029


DE DUIZENDPOOT ONDER DE

HIGHBOARDS. Deze kasten zijn combineerbaar en makkelijk uit te breiden. Wij noemen ze aanbouwkasten, omdat ze zich zo fantastisch laten samenvoegen. Goed voor hen die een dimensie verder denken. En nog beter als in deze dimensie ook eens iets mag verdwijnen. Uitvoering: grijs laqué, wit laqué

030

now! by hülsta

031


«IN HET JUISTE LICHT PLAATSEN» DOE JE TEGENWOORDIG ZO. 2

1

Graag een beetje kleur? Achter licht getint glas maken die verlichtingsplanken het wel heel bont met jouw spullen. Framboosrood, zuidzeeblauw, kikkergroen, citroengeel of een heel zachte, sfeervolle nuance – de precieze kleur kies je met de afstandsbediening. Uitvoering: grijs laqué

Als je van rust houdt, zijn deze deuren voor jou ideaal. De aanslag van de fronten wordt namelijk door onopvallende borsteltjes gedempt. Die sparen niet alleen de meubels, maar ook je oren. De perfecte verwerking van de scharnieren ernaast is natuurlijk vanzelfsprekend. Uitvoering: grijs laqué

032

now! by hülsta

033


DE LEUKSTE

THUIS HANGT IDEAAL. Hetzij hoog of laag – onze aanbouwkasten en lowboards gaan tot het uiterste. Ook wat betreft de spelbehoefte van onze ingenieurs: dankzij hun nieuwe beslagtechniek kunnen wij zulke brede klepkasten veilig aan de muur bevestigen. Trouwens, hoezo klepkasten? Noem het liever ruimtekunst met bergruimte! Uitvoering: wit laqué, grijs laqué, violet laqué, lemon laqué, glas grijs gelakt, mat

034

now! by hülsta

035


EEN GOEDE REDEN OM VAKER NAAR

BENEDEN TE KIJKEN.

Kleur, diepte, dynamiek – nooit was het makkelijker alles in één keer aan de muur te krijgen. Daarom vind je de lowboards en de aanbouwkasten in verschillende dieptes, hoogtes en uitvoeringen. Lemon treft nachtblauw, breed treft smal en jij treft de spijker op de kop!

Onaantastbaar? Geen sprake van! Omdat alleen kijken niet genoeg is, hebben deze kleppen met hun fluwelige oppervlakken en ronde hoeken handige verzonken grepen. Er zijn er zoveel dat je ook bij de langere elementen overal makkelijk aan kunt komen. Flink aanpakken is geen enkel probleem.

Uitvoering: wit laqué, grijs laqué, lemon laqué, violet laqué, glas grijs gelakt, mat

036

now! by hülsta

037


Uitvoering: grijs laqué, lemon laqué, glas grijs gelakt, mat, glas wit gelakt, mat

038

now! by hülsta

039


De prominente plek voor essentiële dingen! Hetzij kruideneiland of acht kostbaarheden: dit centrum kun je elke dag anders vormgeven. Naar wens vervangen vakken de kunststof box, de tuin wordt vervangen door de gelukskoekjes en teriyakisaus. In de rust ligt de kracht? Doe dan het deksel erop en zorg voor stille accenten met de reageerbuis-bloemenvazen. Wat je ook kiest: allemaal zen. Uitvoering: grijs laqué, glas grijs gelakt, mat, glas wit gelakt, mat

BEPAAL

JE MIDDELPUNT. 040

now! by hülsta

041


ALS JE NIET VAN VIERBENERS HOUDT …

«ET 15», zoals deze eettafel heet, kan zonder benen. Het onderstel is zo handig geconstrueerd dat je ook prima aan het hoofd van de tafel kunt zitten – een zachte knik in het onderstel zorgt voor comfortabele beenvrijheid zonder plank-voor-je-knie-gevoel. Uitvoering: wit laqué, grijs laqué, glas grijs gelakt, mat, glas wit gelakt, mat

042

now! by hülsta

043


Hier swingen niet alleen de stoelen – bij zoveel kleurspel swingt je hart meteen mee. Stof, lak en glas passen met alle accenten perfect bij elkaar. En de vitrine schijnt stijlvol in helder ijsblauw. Uitvoering: wit laqué, grijs laqué, glas grijs gelakt, mat

044

now! by hülsta

045


EEN OF TWEE NIEUWE

INZICHTEN WORDEN METEEN MEEGELEVERD.

Hetzij met één vitrinevak of inkijken op twee vakken, je expositieruimte kun je vergroten indien je meerdere kasten naast elkaar plaatst. Ziet er ook in wit mooi uit. Uitvoering: grijs laqué

046

now! by hülsta

047


ZO MOOI KAN EENVOUDIG ZIJN. Je weet wat je wilt. Je houdt van het bijzondere, maar het moet rechtlijnig, tijdloos en nonchalant zijn. Zonder tierelantijnen, maar wel speels. Glamour past wel bij je, maar je zoekt ook naar harmonie. Perfect. Dan hoef je niet langer te zoeken, maar alleen nog te beslissen welke elementen van now! no.14 je waar wilt plaatsen. En welke kleine kunstwerken je dankzij de prachtige glaskappen kunt tentoonstellen.

048

now! by h端lsta

049


WIE NOW! NO.14 HEEFT, ZAL BENIJD WORDEN.

Pretentieloos? Dat zou je van now! no.14 kunnen zeggen. Heel rustig en kalm doet dit bijzondere programma zijn werk: dingen opbergen, bewaren en tentoonstellen. Dat de highboards daarbij een ongelofelijk goed figuur slaan, daarvan zijn ze helemaal niet onder de indruk. Kijk en sta verbaasd! Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laqué, kernnoten

1

Hoe verander je een gewone plank in iets bijzonders? Heel eenvoudig: je combineert hem met een getinte glaskap die tegen stof beschermt, maar nieuwsgierige blikken op zich vestigt. Uitvoering: wit laqué

Cool wit, chique lak en heel veel functies kenmerken het tv-element. Imposante 2,10 meter ruimte zijn prima uitgerust, voor en achter de grote klep. Naar wens bijvoorbeeld met een praktische IR-repeater voor draadloze afstandsbediening – ook als de deur gesloten is.

3

Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen

2 050

now! by hülsta

051


SALONTAFEL OF MEESTERWERK? ALLEBEI.

Bij al die verfijnde details spreekt de salontafel van now! no.14 een heldere vormtaal: rechtlijnig en rechthoekig. En toch ziet hij er vanuit elk oogpunt anders uit. Net zoals in de verschillende kleurcombinaties: bij de overbrugging in wit laqué, bruinzwart laqué, structuuressen of kernnoten kies je een wit of bruinzwart onderstel. Uitvoering: wit laqué, structuuressen

Veelzijdigheid is een understatement voor deze 2-tot-3-in-1 salontafel. De lage tafel en de overbrugging vormen naar keuze een harmonisch of contrasterend geheel. De optionele glazen kap zorgt voor nog meer flexibiliteit. Uitvoering: wit laqué, structuuressen

052

now! by hülsta

053


now! no.14 heeft sowieso een heel bijzondere uitstraling. Maar let u wel op de bijwerkingen, die van gastvrije gezelligheid, toegenomen ordelijkheid en intense tevredenheid tot plotseling geluksgevoel, diepe bewondering en meer visite kunnen leiden. Uitvoering: hoogglanswit, hoogglansbruinzwart, wit laqué, bruinzwart laqué, kernnoten, structuuressen

054

now! by hülsta

055


Ambiance heeft te maken met gevoel en is met het oog niet waarneembaar. Als je kiest voor een moderne vormentaal, heldere lijnen en veel ruimte betekent dat niet dat je wilt afzien van een warm welkom en een behaaglijke sfeer. Zoals je ziet, lukt het now! no.14 bijzonder goed om hart en verstand te verzoenen – bijvoorbeeld met moderne en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke fronten in hoogglansbruinzwart. Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laqué, kernnoten

056

now! by hülsta

057


EEN COMBINATIE MET

SLAGROOMTOEFJE. Wandmeubel reloaded! In plaats van houterige zwaarheid treedt luchtige elegantie in je leven: slank, royaal en vrij samen te stellen. De beelden spreken voor zich. Wat je niet ziet: bijvoorbeeld de kabeluitsparing in de achterwand van de bijpassende glaskap op het tv-element … Niet alleen mooi, maar ook goed over nagedacht! Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, kernnoten

058

now! by hülsta

059


VEEL TE JAMMER VOOR IN HET MUSEUM. EN VEEL TE LEVENDIG. Een harmonische aanblik, die ook de echte feng shui fans zal overtuigen, levert dit sideboard in hoogglans franco huis. Dankzij SoftClose en SoftFlow sluiten deuren en laden bijna geruisloos. Dat komt de huiselijke harmonie alleen maar ten goede.

Open, gesloten, open, gesloten – als je voor een combinatie van hoogglansfronten en open elementen kiest, ben je het eeuwige getwijfel een stapje voor. Heb je het noten accent al gezien? Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laqué, kernnoten

Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laqué, glas bruinzwart gelakt Night at the Museum – dat kun je nu ook thuis beleven. Net zo als de gezellige sfeer, die ontstaat door de bijzondere verlichting in de vitrines. En omdat niemand in een museum wil wonen, waar je niets mag aanraken, zorgt EverShine voor onderhoudsarme oppervlakken. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen

060

now! by hülsta

061


Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laquĂŠ, glas bruinzwart gelakt

062

now! by hĂźlsta

063


Zo lichtvoetig kan solide zijn. Als er niet net gegeten, gedronken, gekletst, gespeeld of gewerkt wordt, doet deze kernnoten eettafel dienst als designobject. Niet in de laatste plaats dankzij zijn poten, die van voren slank en van opzij massief ogen. Uitvoering: wit laquĂŠ, kernnoten

064

now! by hĂźlsta

065


Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laquĂŠ, structuuressen, glas bruinzwart gelakt

066

now! by hĂźlsta

067


EEN LUST

VOOR HET OOG, OOK ALS ER NIETS OP TV IS. De twee stijlvolle tv-elementen vormen dankzij de gelakte glazen vlakken optisch één geheel. Voeg daaraan toe twee hangelementen uit het aanbouwprogramma van now! no.14, een getinte glaskap en een vrijhangende plank – en klaar is het stilleven dat met elk tv-programma kan concurreren. Uitvoering: hoogglansbruinzwart, bruinzwart laqué, structuuressen, glas bruinzwart gelakt

068

now! by hülsta

069


CRUCIALE BESLISSINGEN WORDEN AAN EEN RONDE TAFEL GENOMEN? GEEN SPRAKE VAN! Of je van deze appetijtelijke tafel ook meer eetlust krijgt, weten we niet. Maar dat hij er met de mooie houtnerf en de hoogwaardige verwerking prachtig uitziet, dat weten we vast en zeker. Ook met wit gelakt tafelblad slaat deze tafel een goed figuur. Uitvoering: wit laqué, kernnoten Sommige meubels hebben een magische aantrekkingskracht. Ze verlokken je om lekker plaats te nemen en de dagelijkse beslommeringen te laten zoals ze zijn. Neem nou bijvoorbeeld deze eettafel met praktisch verlengblad, in combinatie met de makkelijke framestoelen. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben … Uitvoering: structuuressen

070

now! by hülsta

071


JOUW INTERIEUR IS ZEKER

EXPOSITIEWAARDIG. De revolutie die de vitrine-reloaded in de woonkamer brengt, is klein maar fijn. In plaats van achter glas staan je tentoonstellingsvoorwerpen hier onder glas, goed beschut onder de door hülsta ontwikkelde glazen kappen en dankzij de verlichtingsplank effectvol in scène gezet. Zo is now! no.14 nou eenmaal: eenvoudig en daarbij ongekend geraffineerd.

Ze bestaan, de meubels met stijl en een knipoog. Volgens het aanbouwprincipe kun je now! no.14 zo samenstellen als het jou bevalt. Zo is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk en toch heel effectief om met een schuiflade een accent in kernnoten te creëren. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen, glas wit gelakt

Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen

072

now! by hülsta

073


HEERLIJK, ALS MOOIE DINGEN JE OMRINGEN! Je eigen leven zo in te richten dat het je vanuit elk gezichtspunt goed bevalt, dat is een kunst op zich. Eigenlijk. Elementen zoals die van now! no.14 helpen je daarbij. Zij zijn eenvoudig en tijdloos, maar toch ook extravagant genoeg om van begin af aan meer te zijn dan alleen een gebruiksmeubel. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen

074

now! by hülsta

075


MAAK VAN JE

VITRINES

1

ECHTE PRONKSTUKKEN.

now! no.14 is de ideale partner voor je mooiste spullen waar je niet op uitgekeken raakt. Van voren, van boven, van opzij. Je lievelingsobjecten worden in het juiste licht gezet door de verlichtingsplanken, die meteen ook de hele kamer in een zacht licht hullen. Onzichtbaar daarentegen zijn de revolutionaire now! by hülsta beslagdelen. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué

Glaskappen, van onderen subtiel verlicht, zag je tot nu toe alleen in musea en bij juweliers. Het accent ligt op «tot nu toe» – en op de mooie spullen die je onder de kap van getint glas kunt tentoonstellen. De minder mooie dingen verstop je gewoon achter glanzende deuren. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, structuuressen

2

076

now! by hülsta

077


STORY

EIGEN STIJL IN EIGEN INTERIEUR.

DE RUIMTE INRICHTEN

door Elisabeth Decourchelle Chefredactrice van het woontijdschrift Prima Maison, Frankrijk

Voor het eerst samenwonen. Een heel nieuw leven! Zo veel ideeÍn, plannen en projecten ‌ Ja, precies hier en nu begint alles: het inrichten van de vertrekken, alle spullen een plaats geven, het vormgeven van de eigen stijl. Voor een moderne, functionele woonruimte die de persoonlijkheid weerspiegelt. Het is belangrijk om in grote lijnen te denken en de ruimte als geheel te zien, zonder dat u zich meteen te veel op details en decoratie concentreert.

078

XXXQSJNBGS

Gi`o k\ [„Zflm\i

'

Cd)* ™ H:EI:B7G: '%&&

Ă?

@EM@K8K@FE

.%

4QĂ?DJBM k\e[XeZ\j

D\elk_X‹\k[„Zf [\kXYc\1le\ j`dgc`Z`k„iX]]`e„\

ALS EEN ARCHITECT GEEFT U VORM AAN UW NIEUWE THUIS<O:CLJ@= *:Iy8K@FEJ;Ă&#x2039;LE JKPC@JK<@EJG@Iy

M 08520 - 45 - F: 2,90 - RD

C\jeflm\Xlo jkpc\j[Â&#x201E;ZipgkÂ&#x201E;j C\i\cffb`e^\ogi\jj [Ă&#x2039;lejXcfe ()]Xlk\l`cjZ_`Zj \kkfgZfe]fik

!"$,)..07.68B<G8

#&- ĂŠo$)'4o$"/$o%ĂŠo-69 ĂŠo%0."7*0/ĂŠ#"5&"6 ĂŠo56/*4*&%56o;0/&$'1#"5&"6$'1/ÂĄ4&15&.#3&0$50#3&

; y : F I < I > I < : < MF @ I  : L @ J @ E < I > A8 I ; @ E < I

V

an mij, van jou, van ons. Zodat u niets vergeet, maakt u een lijst met de inhoud van alle meubels en kasten â&#x20AC;&#x201C; met als doel, voor alles de perfecte plaats te vinden. Gek op schoenen in alle kleuren van de regenboog? Dan plaatst u uw garderobe dicht bij de entree, of misschien een mooi hoekje in de inloopkleerkast? Verliefd op mooie boeken? Deze plaatst u in de woonkamer in het juiste licht, net zoals u het met echte kunstobjecten zou doen. U heeft een zwak voor antiek serviesgoed? Het klassieke porselein krijgt in de woonkamer een eigen schatkamer, waarin kopjes en borden in alle kleuren en vormen veilig opgeborgen zijn. In de volgende stap denkt u na over de ÂŤflowÂť van uw nieuwe thuis: op een wit vel tekent u de plattegrond met alle deuren en ramen, maar ook met elke nog zo kleine nis. Daarover legt u calqueerpapier en tekent u alle meubels, die u wilt houden: de coole leren clubfauteuil, drie jaar geleden spontaan op een vlooienmarkt gekocht, de van oma geĂŤrfde kast met decoratieve glazen deurtjes en de authentieke tafel van onbehandeld hout â&#x20AC;Ś Daarbij komen natuurlijk nog meer noodzakelijke kasten â&#x20AC;&#x201C; kamer voor kamer, alles precies afgestemd op uw behoeften. Als een architect geeft u vorm aan uw nieuwe thuis: u richt naast de muren ook de volledige hoogte onder schuine plafonds handig in. Een nis in de hal kan slim tot garderobe worden omgetoverd. In de woonkamer ontwerpt u een wand subtiel, maar effectief met een onopvallend plateau, een zwevende hifi-bank en twee of drie planken â&#x20AC;&#x201C; bevallig aan ĂŠĂŠn kant gegroepeerd. In de slaapkamer passen kasten als gegoten onder het schuine plafond, om zo stijlvol voor extra opbergruimte te zorgen. Als bij toverslag hebben zowel opbergruimte als woonoppervlak zich vergroot! Heerlijk, toch?

now! by hĂźlsta

079


STORY

DE EIGEN STIJL VINDEN

H

oudt u van gelakte vlakken, die het licht vangen? Of van grovere, door de natuur geïnspireerde oppervlakken? Eiken of notenhout? Hoogglans of mat, glad of met structuur? Alle denkbare uitvoeringen en combinaties staan klaar om een ruimte te creëren, waarin u zichzelf herkent – een woonruimte voor de toekomst, gekenmerkt door indrukken en emoties. Vanaf dit punt wordt het verder decoreren tot een vrolijk spel met uw eigen regels. Voordat u een definitief besluit neemt, controleert u de planning voor een laatste keer: vloeien de ruimtes harmonisch in elkaar over als u alles in zijn geheel bekijkt? Het is de truc om een bepaalde uitvoering, een stof of een kleur te kiezen, die als rode draad door de hele woning wordt herhaald. Men kan bijvoorbeeld met een witte hightechlak in de garderobe van de hal beginnen. Bij het sideboard in de eetkamer combineert u hetzelfde element met zwart-bruin gelakt glas, om voor een behaaglijke uitstraling te zorgen. En in de slaapkamer verbindt u het lakaccent met een natuurlijke trenduitvoering van eiken, heel fris en levendig. Tenslotte in het meubilair van de badkamer de kleur anijsgroen – voor een beetje fantasie. U ziet het: er zijn geen patentrecepten of vaste regels. Volg gewoon uw eigen gevoel!

ER ZIJN GEEN PATENTRECEPTEN OF VASTE REGELS

DE FINISHING TOUCH

T

enslotte begint u aan het decoratieve inrichten – heel gedetailleerd. De trend gaat tegenwoordig naar vertrekken, die keuken, eetkamer en woonkamer integreren. Wie zich gelukkig mag prijzen met zo’n groot woonoppervlak kan de ruimte met meubels, maar ook met kleur structureren: u gebruikt dan een andere muurkleur voor zowel het woon- als eetgedeelte, afgestemd op de materialen en de kleuren van de meubels. Tenzij u toch meer van buitengewone wandbekledingen of muurstickers houdt … Net zo belangrijk is de verlichting – helder of gedimd, afhankelijk van de functie van de kamer. Staande lamp, tafellamp, hanglamp en kaarsen dragen in belangrijke mate bij aan de stemming van het vertrek. Wat onze cocon echter pas écht tot een unieke plek maakt, die met geen enkele andere vergelijkbaar is, zijn onze eigen kleine schatten en souvenirs: als de House Bird van Eames met het Afrikaanse masker «correspondeert» en het 50er-jaren-stoeltje stille dialogen voert met het wild-abstracte moderne schilderij – ja, dan weet u meteen dat u thuis bent!

DE TREND GAAT TEGENWOORDIG NAAR VERTREKKEN, DIE KEUKEN, EETKAMER EN WOONKAMER INTEGREREN.

080

now! by hülsta

081


DAT IS PAS LEVEN. Eerlijk, maar toch flexibel. Edel en toch heel nonchalant. Individualisten waarderen now! no.12 niet alleen om zijn niet aan mode onderhevige elegantie, maar ook om zijn stijlvolle afwisseling: goed te combineren solitaire meubels zorgen voor een heldere lijn – soms in warm natuurlijk eiken, soms in antraciet of met accenten in stralend hoogglanswit. Prachtige oppervlakken en geraffineerde details zorgen voor pure levensvreugde. Want het programma schept mogelijkheden voor alle levensgebieden: met now! no.12 kun je heerlijk wonen, eten, slapen en zelfs werken. Misschien zul je wel nog moeten wennen aan de bewonderende blikken van je gasten …

082

now! by hülsta

083


Hout en hoogglans gaan bij now! no.12 in natuurlijk eiken hand in hand – zowel harmonisch als zelfbewust, zowel massief als lichtvoetig. Het was nog nooit zo duidelijk: rustiek eiken is passé. Minder is meer en understatement zijn tegenwoordig de trend. Slim geplaatste LED-lichtlijsten zorgen voor onopvallende accenten en hoogwaardige deuren en schuifladen laten zich met lichte druk heel zachtjes openen … Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, natuurlijk eiken

084

now! by hülsta

085


HEEL STIJLVOL. HOOGGLANS EN EIKEN

2 1

ZIJN HOT. NATUURLIJK EIKEN

Door het lage plateau lijkt het vertrek ruimer. De lage achtergrondverlichting zorgt voor een sfeervol effect en ontspannen tv-genot. Omdat het plateau erg geschikt is als tv-element, kunnen alle kabels discreet worden verstopt. Handig en opgeruimd staat netjes! Omdat afwisseling prima is, hebben designers de losse elementen van now! no.12 zo op elkaar afgestemd dat ze gegroepeerd, maar ook weer gescheiden en naar believen gerangschikt kunnen worden. Het mooiste voorbeeld voor flexibele modulemeubels: hangelement en wandpaneel met plank.

Uitvoering: wit laqué, natuurlijk eiken

Uitvoering: wit laqué, natuurlijk eiken

Souvenirs en andere spulletjes? De glazen vitrine toont je privécollectie. Wie dat graag wil, verlicht zijn lievelingsspullen met een LED-lichtlijst en creëert op die manier een wel heel bijzondere sfeer in de kamer. Voor nog meer glans in huis zorgen bovendien de mooie, spiegelgladde oppervlakken … Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, natuurlijk eiken

3

086

now! by hülsta

087


DAT IS HET HOOGTEPUNT. EN DIEPTEPUNT TEGELIJK. Smaakvol en veelzijdig op alle vlakken is deze handige salontafel de ideale partner, want samen met de witte overbrugging is het een ideale combinatie voor allerlei gezellige bezigheden. Uitvoering: eiken antraciet, hoogglanswit, wit laquĂŠ

088

now! by hĂźlsta

089


Heldere vormen en degelijk eiken creëren een aangename structuur en bij now! no.12 gebeurt dat op een zowel spannende als evenwichtige manier: met hoogglans en antraciet, met een laag tv-element, een vitrine op ooghoogte en hangkasten, die niet altijd in het gareel lopen. (Maar dat terzijde.) Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, eiken antraciet

090

now! by hülsta

091


Je zorgt voor duidelijkheid en je houdt van sterke contrasten? Dan ben je met now! no.12 in eiken antraciet, met hoogglanswit spannend geaccentueerd, voortreffelijk ingericht. Onze tip voor de indeling van je woonwand: vitrine, tv-element, hangelement en planken kun je naar eigen smaak inrichten.

Een andere sfeer creĂŤer je met dezelfde inrichting in natuurlijk eiken plus hoogglans: rustig, harmonisch en natuurlijk mooi hout, gecombineerd met aantrekkelijke glanspunten in stralend wit. Dat maakt niet alleen de kamer lichter, maar het verbetert ook je humeur op regenachtige dagen.

SPANNING OF HARMONIE? JIJ BESLIST. 092

now! by hĂźlsta

093


HELDERE VORM, DUIDELIJKE ZAAK: HET EERSTE ANTRACIET DAT OPVROLIJKT. Als men zweeft, dan wel graag naar boven. Zoals de kasten en aanbouwelementen aan deze muur. Naar boven toe wordt het steeds lichter! Het antracietkleurige eiken ondersteunt het heldere glas en het glanzende wit en zo ontstaat een overtuigende combinatie. Uitvoering: hoogglanswit, eiken antraciet, glas wit gelakt

094

now! by h端lsta

095


SOMS LUKT HET ALLEEN MET

1

ZACHTE HAND. HIER VINDEN WIJ DAT UITERMATE GOED! Eerst lijkt alles duidelijk, dan valt het oog op de details. Op het glas van de deur bijvoorbeeld, dat vast in een diep gefreesde sponning rust. Geruststellend om te weten dat hier mensen werken, die hun vak verstaan. Uitvoering: hoogglanswit, eiken antraciet Wij hebben onze oppervlakken bewust uitgekozen en wij zetten ze daarom ook bewust in scène. Lastig stof op handvaten is verleden tijd – om te openen gewoon heel zacht drukken. En niet verbaasd zijn als gasten steeds

2

weer in de schuifladen willen kijken. Uitvoering: hoogglanswit, eiken antraciet

096

now! by hülsta

097


Natuurlijk is «ruimtebesparingswonder» een raar woord. Maar hier is echt genoeg plaats voor alles. Zelfs aan een makkelijke plek voor je voeten heeft onze designer gedacht toen hij de eiken tafel van een dwarsbalk heeft voorzien. Uitvoering: hoogglanswit, natuurlijk eiken

NATUURLIJK EIKEN

098

now! by hülsta

099


IEDEREEN WIL DEZE TAFEL

UITGETROKKEN

3

1

ZIEN.

2

Bank en tafel uit natuurlijk eiken maken weliswaar een serieuze indruk en lijken heel onschuldig, maar als er uitbundig gevierd wordt, kunnen ze veel hebben en blijven ze fit tot de volgende ochtend. Minstens. Uitvoering: natuurlijk eiken

Lekker om tegenaan te leunen, deze klassieker met hoge rug. Met lange broek of korte rok, op deze stoel zit iedereen altijd comfortabel. Het uitermate goede zitcomfort laat iedereen graag nog iets langer blijven. En er zit ook niemand te wiebelen. Uitvoering: natuurlijk eiken, grijs

Een sideboard naast de eettafel slaat een bijzonder goed figuur. En onze designers hebben echt aan alles gedacht! Met een draagvermogen van 20 kilo is de schuiflade met tafelzilver geen enkel probleem. Vanzelfsprekend blijft er nog genoeg ruimte over voor alle andere dingen. Uitvoering: hoogglanswit, natuurlijk eiken Inleggen of aanleggen: indien nodig, kan deze tafel verlengd worden. Praktische types waarderen de schuiflade onder de tafelplaat. En jouw vriendenkring weet het zeker te waarderen als ze makkelijk aan kunnen schuiven. Uitvoering: natuurlijk eiken

NATUURLIJK EIKEN

4

100

now! by h端lsta

101


IEDEREEN IS IJVERIG ALLEEN HET EIKEN WERKT NIET. Niemand wordt hier afgeleid: de greeploze kasten zorgen voor een heldere lijn. Even licht drukken en de deuren geven alles terug wat je hen toevertrouwd hebt. Visite is van harte welkom, want in een mum van tijd verdwijnen alle spullen achter onberispelijke houtoppervlakken. Uitvoering: wit laqué, natuurlijk eiken NATUURLIJK EIKEN

102

now! by hülsta

103


1

OP JE GEMAK.

OVERZICHTELIJK. NETJES OPGERUIMD.

X-benen kunnen heel sexy zijn. Dat bewijzen de benen van deze bureautafel met hun lichte uitstraling. Toch zijn de eiken kruizen heel belastbaar, zelfs als de stapels hoger worden. Voor meditatieve ontspanning gewoon geconcentreerd naar het witte tafelblad kijken. Uitvoering: wit laqué, natuurlijk eiken

Onze rechtlijnige, multifunctionele containers slaan van alle kanten een goed figuur – en daarom kun je ze ook als roomdivider gebruiken. Opgeruimd staat netjes. Daar knapt ook het humeur van op. En wil je voor de verandering de boel verplaatsen? Kinderspel!

2

Uitvoering: natuurlijk eiken

We noemen het aanbouwsysteem, omdat het zo heerlijk flexibel is. We hadden het ook allesopruimer kunnen noemen of ruimtewonder. Een heel bijzondere kast, omdat jouw kantoor meer is dan alleen een effectieve werkplek. Uitvoering: natuurlijk eiken

NATUURLIJK EIKEN

3

104

now! by hülsta

105


WERKEN KUN JE HIER GOED. WONEN OOK. WEL ZEKER:

Je zou het een eigenlijk-kamer kunnen noemen. Voor het ene is het ideaal, voor het andere net zo prima. Het ligt aan de eindeloze combinatiemogelijkheden, die now! no.12 jou te bieden heeft. Aan de muur, op de grond, eigenlijk overal. Uitvoering: wit laqué, eiken antraciet

GEWOON EROP LOS LEVEN. 106

now! by hülsta

107


OMDAT «OM DE HOEK DENKEN» DE GROTERE KUNST IS.

3

2

Eroverheen. Of eronder. Schuin verschoven. Iets verzet. Links en rechts. Achter elkaar, onderaan. Dichtbij of juist ver uit elkaar. Tête-à-tête. Maar altijd tweedelig: de brug en het vlak horen bij elkaar – en ze zijn veel meer dan «alleen een salontafel». Uitvoering: hoogglanswit, natuurlijk eiken Hoekig zonder aanstoot te geven, deze rolcontainer. Terwijl de Is het oogpunt de belangrijkste gezichtshoek? Tenslotte laat het ons zien dat dingen van elke kant anders lijken. Zoals de poten van deze tafel: soms filigraan, soms massief. Het wit gelakte glasblad past perfect bij het afwisselende tafereel in eiken antraciet. Uitvoering: eiken antraciet, glas wit gelakt

kubus in eiken antraciet in een bijrol schittert, brilleert de charismatische bureautafel van now! no.12 in de eigentijdse versie van «The Office» in een meeslepende hoofdrol. Hij bekoort niet alleen met zijn opgeruimde lichtheid en buitengewoon mooie

1

x-benen. Eèèn: actie! Uitvoering: wit laqué, eiken antraciet

Het lijkt wel een wonder om zulke goed combinerende meubels te vinden. Het toppunt van ambachtelijkheid als alles zo perfect past. Door de naar binnen geplaatste poten is er ook onder de tafel voldoende ruimte. De dwarsbalk is exclusief voor uw voeten gereserveerd. Uitvoering: natuurlijk eiken

4

108

now! by hülsta

109


Frutsels en fratsels zijn passé. En toch zorgt het prachtige bed uit de serie now! no.12 met witte hoogglans voor sfeer in het slaapvertrek. Voor stijlvol slapen zorgt niet alleen het gevormde hoofdeinde, maar ook de indirecte verlichting. Afhankelijk van je stemming is deze soms heel romantisch, soms heel behaaglijk. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, natuurlijk eiken

110

now! by hülsta

111


AANTREKKELIJKER DAN OOIT:

2

3

NATUURLIJK EIKEN

EVENWICHTIGE VERHOUDINGEN IN DE SLAAPKAMER.

Het tweepersoonsbed is weliswaar een klassieke schoonheid, maar het heeft het ouderwetse concept «bed op vier poten» al lang overtroffen: het lage bedhoofdeinde zorgt voor contact met de aarde, de teruggesprongen voetjes laten het – optisch gezien – in de ruimte zweven. Wie speelt er mee «wie het laatst de grond aanraakt»?

De luchtige romp van het nachtkastje wacht elke avond trouw op je komst – in prachtig natuurlijk eiken en met stralend witte hoogglans. Die overigens ongevoelig is voor jouw vingerafdrukken. Dat is maar goed ook, want dankzij Push-to-open-techniek glijdt de schuiflade zachtjes open, zonder dat er iemand wakker van wordt. Vanaf nu zijn bedlectuur en co. stijlvol opgeborgen.

1

Uitvoering: hoogglanswit, natuurlijk eiken

Uitvoering: natuurlijk eiken, hoogglanswit

Het aan-uit-knopje is decent verstopt, maar altijd binnen handbereik. Bij de sfeerverlichting heb je de keus: wil je rondom verlichten of alleen de verticalen? De gerieflijke verlichting laat je hoe dan ook beter slapen, als je weet, hoe weinig stroom de LED-verlichting verbruikt. Uitvoering: natuurlijk eiken

112

now! by hülsta

113


STIJL HEB JE OF NIET. MAAR ALS JE HET HEBT, DAN OOK ’S

NACHTS.

114

Eigenlijk jammer, dat niet elke gast de slaapkamer ziet! De voorzijde van de ruime kleerkast kan de spiegel bijna vervangen, zo mooi glanzend als witte pianolak. Een fraai contrast vormen de begeleidende elementen in eiken antraciet: bedhoofdeinde, staanders en vooral de geraffineerde kast in de kast. Uitvoering: hoogglanswit, wit laqué, poolwit laqué, eiken antraciet

now! by hülsta

115


VEEL TE JAMMER OM ALLEEN MINNAARS IN TE

VERBERGEN.

1

Een kast is een kast is een kast? Verre van dat! De now! no.12 kleerkast is niet alleen verkrijgbaar in twee breedtes, maar ook met fronten in hoogglanswit, natuurlijk eiken of eiken antraciet, die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Natuurlijk kunnen bed en nachtkastjes passend gepland worden – of omgekeerd, het is maar hoe je het bekijkt. Uitvoering: hoogglanswit, poolwit laqué, eiken antraciet De zijdelingse omlijsting met verborgen LED-verlichting geeft de ruime kleerkast niet alleen een extra portie uitstraling, maar zorgt ook voor een ongekend licht effect. Uitvoering: hoogglanswit, eiken antraciet

«Variatio delectat» betekent «afwisseling behaagt». Dankzij de mogelijkheid de kleerkast als aanbouwsysteem zowel van binnen als van buiten aan te kleden (niet alleen met kleding), is er veel ruimte voor creativiteit. Dus: aan de slag! Uitvoering: hoogglanswit, poolwit laqué, gecombineerd

Licht uit, spot aan: met de LED-opbouwverlichting sla je meteen drie vliegen in één klap, want je plaatst ermee a) de mooie kast, b) jezelf en c) je smaakvolle kleding in het juiste licht. Dat helpt uitermate goed bij het uitkiezen van je outfit.

3 4 2

met eiken antraciet of natuurlijk eiken

116

now! by hülsta

117


SCHITTEREND, STIJLVAST, BEHAAGLIJK. Twee werelden, één lijn. Spiegelend zwart of glanzend wit gecombineerd met dynamisch hout. Een bijzondere nerftekening, die spannende verhalen vertelt. Accenten door contrasten voor opwindende momenten in een ontspannen omgeving. now! no.7 heeft hoeken, kanten, charme. Het weet wat het wil en daarom zal het nooit vervelen. De natuurlijk-spannende mix uit wit, hout en zwart verzorgen wij. Het combineren laten we aan jouw goede smaak over. Succes gegarandeerd.

118

now! by hülsta

119


Houtnerf rules! De bijzondere amberboom zorgt niet alleen voor behaaglijkheid in een stijlvolle woonomgeving, hij veredelt bovendien de eenvoudige witte elementen. Dit samenspel resulteert in een luchtig gearrangeerde woonwand. Heel licht, heel cool. Surfer home style! Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, amberboom

HANG LOOSE 120

now! by hĂźlsta

121


Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, amberboom, glas poolwit gelakt

122

now! by hĂźlsta

123


ALLEEN VOOR

BIJZONDERE BEZITTINGEN. Het presenteerblad van je kleine museum vul je met dingen, die je graag elke dag ziet en die je aan bijzondere momenten herinneren. Wij hebben het meubelstuk al vormgegeven: met een mooi eenvoudige glasdeur, luchtige glasbodems, een greepstang en een schuiflade met clou: het warme amberboom-accent.

em

p t sl uit e

n van deu

het ged

Uitvoering: hoogglanswit, poolwit laquĂŠ, amberboom, glas poolwit gelakt

p dem t zelf

n

vo

den met fla ui

m e chan uit is sl

ge

!

Sch

124

me

re

or

MagicClose

now! by hĂźlsta

125


3

WIE HEEFT BIJ DEZE MEUBELS NOG

SCHILDERIJEN NODIG? Dit ensemble bevat twee denkvragen: Hoeveel kwadraten zie je? En waarmee wil je ze vullen? Overigens leveren wij onze open hangelementen volledig gemonteerd. De romp is in noten, de binnenkant naar keuze in poolwit of zwart laqué. Uitvoering: poolwit laqué, amberboom

Wij noemen hem »aanbouwelement met drie schuifladen«. Desondanks zou je ons een plezier doen, als je iets meer uit deze bescheiden kast weet te halen. Welk oppervlak je ook kiest, hij overtuigt door de zacht glijdende schuifladen en de extra lichte uitstraling, doordat hij boven de vloer zweeft. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, glas poolwit gelakt

Iedereen kent die nonchalante types aan de bar. Heel stil en terughoudend, maar daardoor niet minder aantrekkelijk. Net zoals dit meubel in zwarte hoogglans dat door de slanke aluminium greeplijsten een echte blikvanger wordt. Drie grote schuifladen maken de nieuwe vriend tot echte match. Sympathieke partner als sidekick: het kleine hangelement om snel iets te pakken. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt

1 126

2 now! by hülsta

127


Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, amberboom, glas poolwit gelakt

128

now! by hĂźlsta

129


SNEEUWWITJE EN

AMBERHOUT. 1

Van eenvoudig tot sfeervol: de glasbodemverlichting verlicht niet alleen het hangelement, maar ook meteen de hele ruimte. Een mooie blikvanger is de stralenbundeling in de glasrand.

2

Uitvoering: poolwit laqué, amberboom

Het tv-element hebben we van een vernuftige kabelgoot voorzien: zodat het in de kast schoon en opgeruimd blijft, zorgt het borstelprofiel er als stofstopper voor dat pluisjes en co. mooi buiten blijven. De infrarood-repeater zorgt voor een gemakkelijke bediening van hifi-elementen, ook bij gesloten klep! Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom, glas poolwit gelakt

130

now! by hülsta

131


Veel mooier dan warme herinneringen zijn onvergetelijke momenten. Die zou je met zo veel mogelijk mensen moeten delen. Zodat dat probleemloos lukt, hebben wij de eettafel niet te kort gemaakt. Het grootste exemplaar heeft een lengte van maar liefst 3,10 m. Als dat nog niet genoeg is … Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt

132

now! by hülsta

133


VOOR JOUW EETKAMER ZIEN WIJ HET ZWART IN.

2

Hetzij als solist of als rij van drie, dit mooie exemplaar in zwart hoogglans met eenvoudige aluminium greeplijsten en warm amberboom wordt een blikvanger. Drie ruime schuifladen completteren het geheel. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt Het sideboard heeft niet alleen twee schuifladen, maar ook twee vouwdeuren die zich behoorlijk elegant laten openen. Een goede reden de tafel pas te dekken als het bezoek er al is – en met verbazing kan toekijken. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt Overduidelijk: hier is iets gaande. En de avond kan gerust nog heel lang worden. Dat geldt overigens ook voor de tafel. Bij deze leveren we een onderstel met poten in 2 afmetingen en verlengbladen. Daarmee kun je 160 cm naar 210 cm en 210 cm naar 310 cm laten groeien. Uitvoering: amberboom, glas zwart gelakt

1

3

134

now! by hülsta

135


2

IK BEN

UNIEK. EN MIJN MEUBELS ZIJN HET OOK. Uitvoering hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt

1

Dit hangelement met veel opbergruimte is wit en glanzend en heeft een lichte uitstraling. Maar vergis je niet, het heeft geen enkel probleem met cd’s, boeken en andere zware dingen.

Hout en lak, hoogglans en licht. Wij leveren de elementen, de architect ben jijzelf. Word je geïnspireerd door het vliegtuig? Met now! no. 7 is dat geen probleem – het is een kwestie van verlichting, ruimte en combinatie. Lichtheid en zonnigheid zijn het resultaat! Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom, glas poolwit gelakt

Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué

136

now! by hülsta

137


Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, amberboom, glas poolwit gelakt

138

now! by hĂźlsta

139


VOOR LIEFHEBBERS VAN

GECULTIVEERDE INRICHTINGEN. «Hoe zet ik mijn meubels neer?» is passé! Zijn nonchalance dankt now! no.7 niet in de laatste plaats aan de vele mogelijkheden om elementen gevarieerd en onconventioneel tegen de muur te plaatsen: hangend of staand, hoog of dwars. Zie je wel, in verticalen en horizontalen zit heel veel speelruimte! Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom

140

now! by hülsta

141


Zo degelijk als now! no.7 in glanzend zwart oogt, zo helder en fris nodigt de combinatie van amberboom en stralend wit uit tot een zeer uitgebreid slow-food-menu. Wat dacht je van wildzwijnham en vijgen met rode wijn en mascarpone-dessert … Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom, glas poolwit gelakt

142

now! by hülsta

143


1

HET

2

WARMSTE WIT DAT WE OOIT HADDEN!

Natuurlijk generfd amberboomhout plaatst de poolwitte hangelementen in het juiste, warme kader. Dit mag je gerust van dichtbij bekijken: het perfecte verstek is ambachtelijk vervaardigd en geeft bij elke keer kijken opnieuw plezier. Helder gedefinieerde vormen zijn nou eenmaal de kracht van now! no.7 – zowel van veraf als van dichtbij. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom

Omdat ze zo fundamenteel zijn, noemen wij ze maar elementen, je mag echter ook vitrinekast zeggen. Uiteindelijk gaat het om de feiten: ze zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele variant, je kunt ze naar wens aaneenschakelen. Onder deuren, boven deuren, daartussen laden. Voor je lievelingsspullen die je graag laat zien, kies je boven helder glas en misschien zelfs de ingebouwde verlichting. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom, glas poolwit gelakt

144

now! by hülsta

145


Goede wijnen hebben tijd nodig om te rijpen. Dat geldt ook voor goede ideeën. Als de omgeving meewerkt, kunnen goede plannen uitgroeien tot veelbelovende projecten. Ons voorstel: warme tinten gecombineerd met decente houtaccenten en een snufje elegantie. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom, glas zwart gelakt

146

now! by hülsta

147


JE ZEGT WERKEN, JE BEDOELT LEVEN. Altijd mooi flexibel blijven: de vrijstaande bureautafel en de rolcontainer laten zich gemakkelijk in een ander licht plaatsen. Ga tussendoor ook eens in de bureaustoel zitten om van de comfortabel verstelbare rugleuning te genieten. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom

Liefhebbers van keurig verzorgde opbergruimte, opgelet! Hier ondersteunt de multifunctionele container het tafelblad – hij slaat daarbij zo’n goed figuur dat je hem ook als roomdivider kunt gebruiken. De zacht glijdende schuifdeur is er altijd bij, optioneel zijn de schuifladen in het onderste vak. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laqué, amberboom

1

2

148

now! by hülsta

149


DE EERSTE INDRUK

SCHEPT WELBEHAGEN. Een goed idee is de basis, de juiste plaats komt vanzelf. Deze compacte garderobe past overal. De smalle spiegel toont je van top tot teen, het hangelement heeft alles onder controle: welkom – zelfs in de kleinste hal! Uitvoering: amberboom, zwart laqué

150

now! by hülsta

151


Binnenkomen en je thuis voelen. Meer mag je van een slaapkamer niet verwachten. Goed dan, plek voor je garderobe zou mooi zijn. En een gezellig bed, waar je’s avonds nog wat in kunt lezen. Natuurlijk zonder verblind te worden. Schuifladen voor je persoonlijke spullen zouden ook heel handig zijn. En wat open vakken, waar je snel bij kunt. In principe precies zoals op deze foto. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, amberboom, textielleer wit gestoffeerd, glas poolwit gelakt

152

now! by hülsta

153


IDEAAL VOOR KUSSENGEVECHT EN ANDERE

LEUKE DINGEN. Deur open, licht aan: als je vaak snel een nieuwe outfit zoekt, zal je blij zijn met de binnenkastverlichting. Die gaat automatisch aan en uit. Uitvoering: wit laqué, amberboom Een dynamisch uitziend bed, bestaat dat? Inderdaad: het ontwerp met het markant afgeschuinde profiel en een stijlvolle afwerking aan de overgangen geven het bed een sportieve uitstraling. Uitvoering: textielleer wit gestoffeerd ’s Avonds nog een thriller? Dan is de sfeervolle verlichting in het hoofdeinde de ideale bedpartner. Een leeslamp met zwanenhals voor gezellige LED-sfeerverlichting is verkrijgbaar samen met het behaaglijk beklede hoofdeinde. Uitvoering: textielleer wit gestoffeerd, amberboom

3 1 2

154

now! by hülsta

155


Uitvoering: textielleer wit gestoffeerd, glas poolwit gelakt, poolwit laquĂŠ, amberboom

156

now! by hĂźlsta

157


Sta je in het bos? Nee, maar je slaapt hier als op een met mos bedekte laar. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, amberboom, glas poolwit gelakt, textiel zwart gestoffeerd

158

now! by hĂźlsta

159


LIEVER

SCHONE

2

SLAAPSTER DAN SCHAAPJES TELLEN. Misschien val je meestal meteen in slaap, maar het loont de moeite om het meubelstuk waarin je zoveel tijd doorbrengt met wakkere ogen te bekijken. Bijvoorbeeld de structuurstof in klassiek zwart, die jouw goede keuze nog een keer onderstreept. Uitvoering: textiel zwart gestoffeerd

Licht en stemming zijn nauw met elkaar verbonden. Zo zorgt de zachte indirecte kastverlichting voor een ontspannen sfeer in de hele slaapkamer. Maar ook voor een vrolijker opstaan in het donkere jaargetijde.

1

Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, glas poolwit gelakt, amberboom, textiel zwart gestoffeerd

160

now! by hülsta

161


De vogels fluiten het van de daken: bij het verlichte hoofdeinde met zwanenhals-lampjes vind je hier geen zwevende nachttafeltjes, maar de echte bodembroeders onder de nachtkastjes. Uitvoering: hoogglanszwart, zwart laquĂŠ, amberboom, glas zwart gelakt, textielleer zwart bekleed

162

now! by hĂźlsta

163


ZOVEEL RUIMTE VOOR JOUW IDEEËN. «Indrukwekkend, hoe snel een persoonlijke woondroom perfecte werkelijkheid kan worden.» Een bed dat in je kamer zweeft. Een eettafel die je ook kunt uittrekken. Een kast die eigenlijk half vitrine, half highboard is. Als je meubels op jouw persoonlijke ideeën kunnen inspelen en als jij bovendien waarde hecht aan een flinke portie nonchalance, dan ben je bij now! time helemaal goed. Zes verschillende oppervlakken in hoogglans, lak en hout kunnen heel ongedwongen en helder gecombineerd worden. Het resultaat is vaak zo verrassend dat wij ons afvragen, waarom wij zelf niet op dit idee zijn gekomen.

164

now! by hülsta

165


Als jij eens even heel ontspannen een muur wilt structureren, ben je hier precies goed. Begin bijvoorbeeld bij het tv-element en schuif er aan één kant in plaats van poten een podest onder. Naar het raam toe laat je optisch alles open met de smalle hangkast met lichte klep. Aan de andere kant als afsluiting met inkijk een hoge hangkast met glasuitsparing. Boekenplank ernaast, tv ophangen: klaar en luchtig! Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué

166

now! by hülsta

167


OOIT VAN DE IDEALE OPLOSSING GEDROOMD?

Deze kleine gimmick zorgt voor opgeruimde uurtjes. Je geluidsinstallatie kan gewoon in de gesloten kast blijven, omdat de IR-repeater de signalen van de afstandsbediening opvangt en probleemloos achter de klep doorzendt.

1

Het bewijs dat elegantie en natuurlijkheid prima samen passen, ziet u hier: podest en tv-elementvoet vormen een verrassende designoplossing. Natuurlijk zijn er ook tv-meubels met vier poten verkrijgbaar – met alweer een designidee als resultaat! Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué

Vierkant en praktisch is deze salontafel zeer zeker, maar dat is nog niet alles. Het mooi gevormde en praktische model is in meerdere varianten verkrijgbaar – de meest glanzende variant is hier afgebeeld: met een gelakte glasplaat. Uitvoering: poolwit laqué, glas poolwit gelakt

2

168

now! by hülsta

169


Kamers die in elkaar overlopen, voorsprongen, tussenwanden, hoeken: buitengewone woonruimtes vragen buitengewone maatregelen. Met kant en klaar meubelen komt je dan niet ver. Met het aanbouwsysteem van now! time vind je niet alleen een goede, maar ook een verrassend geraffineerde oplossing. Beloofd! Uitvoering: hoogglanspoolwit, eiken choco

170

now! by h端lsta

171


3

GELIJK HEEFT HIJ – DE HOEK!

2

Deze lage salontafel biedt zeer veel mogelijkheden. Twee exemplaren naast elkaar geven je – behalve een grotere tafel – ook extra bergruimte. Lekker met je voeten op tafel? De tafelhoogte is hiervoor ideaal – maar dat blijft liever onder ons! Uitvoering: eiken choco Acht poolwitte schuifladen worden door eiken omarmd. Voor zulke individuele en contrastrijke droomkasten bieden de ongewone deuren met uitsparing geheel nieuwe mogelijkheden. De weg naar een unieke kast is kort – het resultaat is niet alleen verbazingwekkend, maar ook heel chique.

1

Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, eiken choco Als hier een maagd zou rondzweven, was je misschien verbaasd geweest. Bij de tv valt je niets op? Dat zou het wel moeten doen, want normaal gesproken zweven hifi-toestellen niet zo vederlicht boven de kast. De verbazingwekkende constructie moet je in de prijslijst bekijken – de truc is hier dat je hem niet ziet.

172

now! by hülsta

173


Iets nieuws proberen, dingen reflecteren. Er zijn zoveel zaken die je bezighouden. Hier kun je ze ook eens laten verdwijnen. De schuifdeur glijdt moeiteloos langs schuifladen en planken en zo ontstaat steeds een nieuwe look. Over reflectie gesproken: de schuifdeur reflecteert je glimlach! Uitvoering: hoogglanszand, noten, glas zand gelakt

174

now! by h端lsta

175


ONTSPANNEND, ALS ALLES GLADJES VERLOOPT.

2

Deze lage salontafel is veel te mooi om er dingen onder te gooien. Om het overzichtelijk te houden, hebben wij hem twee gescheiden afdelingen gegeven. Optioneel vind je onder de plaat een of twee zwenkladen, die je tot 5 kg kunt belasten. Bijvoorbeeld om altijd een paar massieve goudklompen bij de hand te hebben. Grapje natuurlijk! Uitvoering: noten, glas zand gelakt

Deze schuifladen maken je meermaals blij: in de eerste plaats is het prettig als door zacht aanraken alles goed glijdt. Daarnaast was het nog nooit zo gemakkelijk om met extra opbergruimte tegelijkertijd een mooi accent te creĂŤren. Je weet helemaal niet waar je het eerst moet kijken, als de vitrine ernaast zo mooi verlicht is. Uitvoering: hoogglanszand, noten, glas zand gelakt

1

176

now! by hĂźlsta

177


Wie veel van de wereld ziet, heeft een goede plek nodig voor alle mooie herinneringen. Hoezo één plek? Liever meteen meerdere! Hoe leuk het ook is om tussen je spullen rond te neuzen: op den duur is het toch prettig om een schuiflade of kastdeur te openen en te weten: «precies op deze plek ligt datgene waar ik naar op zoek was.» Voor gehaaste types zijn er natuurlijk ook open rekken. Uitvoering: hoogglanszand, hoogglanspoolwit, zand laqué, poolwit laqué

178

now! by hülsta

179


OOK VOOR DE ALLERJONGSTEN: TIJDLOOS

KLASSIEK. Voor kinderen is het leven heel eenvoudig. De salontafel wordt weer een koffer, het antieke speelgoed is gewoon een trapauto. Vanzelfsprekend zal hij zich ook graag aan het mooie wandmeubel in de ouderlijke woonkamer herinneren, als hij eenmaal groot is. Maar dat is helemaal niet nodig, want zelfs als hij al lang naar school gaat, is dat er nog steeds en het ziet er ook dan nog prima uit. Lang leve de tijdloze, duurzame dingen! Uitvoering: hoogglanszand, hoogglanspoolwit, zand laquĂŠ

180

now! by hĂźlsta

181


Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué

182

now! by hülsta

183


Hier mag het graag een gast meer zijn, zelfs zijn persoonlijke voorkeuren zijn geen probleem. De tafel laat zich immers gemakkelijk verlengen en de leuning van de framestoel is individueel verstelbaar – van eetstoel tot loungeplek. De entourage van now! time klopt altijd perfect. Je bedenkt het tenslotte zelf! De kasten kun je heel individueel plannen. Zes verschillende fronten, bijzondere vormen, een strakke lijnvoering. Zo wordt het echt helemaal je eigen stijl. Uitvoering: hoogglanspoolwit, hoogglanszand, poolwit laqué, noten

184

now! by hülsta

185


ZO HAAL

2

JE ALLES

UIT DE KAST. Dit is het resultaat als het inrichten vlekkeloos verloopt: twee schuifdeuren glijden van rechts en links voor de schuifladen. Dit oogt even luchtig als het design op slanke voet. Wat betreft opbergruimte is dit sideboard echter een echt zwaargewicht: tussen de vier grote kastvakken bieden namelijk nog vier ruime schuifladen echt veel plek.

Eindelijk een kast die jou bij het inruimen helpt: de mooie spullen komen achter het glas, de privé-dingen blijven verborgen. Een mooie plek voor wisselende tentoonstellingen van je actuele lievelingsspullen. Wie van toespelingen houdt, kan de fusie van glas en hoogglans ook vervangen door een gesatineerde glasdeur. Wie van geheimen houdt, kiest de discreet gesloten front.

Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué

Uitvoering: hoogglanszand, zand laqué, poolwit laqué

Voor heldere geesten en enthousiaste lichtdesigners: met deze optioneel verkrijgbare, praktische draadloze afstandsbediening zet je lichtaccenten achter glasdeuren, in boekenrekken en aan de wand. Of wil je liever bij iedere nieuwe inval opstaan?

1 186

now! by hülsta

187


HOE LANGER DE TAFEL, HOE

MOOIER

DE AVOND.

Het ziet er naar uit dat niemand meer komt. Maar dan wordt het toch nog een zoete inval. Gelukkig is je voorraadkast goed gevuld. Voor de flexibele eettafel van now! time is het geen enkel probleem: voor extra gasten heeft hij een verlengblad in petto: eruit halen, eraan hangen, verder gaan! Alleen het aanschuiven van de stoelen is nog gemakkelijker. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laquĂŠ, noten

188

now! by hĂźlsta

189


Opeens wil iedereen vanille-ijs met warme chocoladesaus als dessert. Echt waar? Nee, dat geloven wij eigenlijk niet. Maar wij begrijpen wel dat een contrast van koele en warme tinten de smaakpapillen bijzonder prikkelt. Het allerbelangrijkste daarbij is het warme gevoel dat je van binnen krijgt. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laquĂŠ, eiken choco

190

now! by hĂźlsta

191


2

NIET ALLEEN

KENNERS

BLIJVEN HIER LIEVER ZITTEN. 1 Als er een eerlijke tafel bestaat, dan is het deze: hij is heel rechtlijnig en stabiel, zonder onnodige fratsen. In de lengtes 150 of 210 cm past hij zowel in de grootste alsook in de kleinste kamer. Uitvoering: eiken choco

De framestoel van now! time is steeds verrassend. Door het verstellen van de rugleuning kun je de zitpositie zo veranderen dat je steeds weer comfortabel zit. Ook de bekleding van microvezel of textielleer zit zo goed dat ze geen indruk achterlaat. Een indruk laat – gelukkig maar – alleen de visite achter! Uitvoering: microvezel slikkleurig

Omdat design zo leuk is, mag het ook graag ietsje meer zijn. De eettafels van now! time kunnen dankzij een verlengblad met 60 cm verlengd worden. Met zoveel beenruimte blijven je gasten graag nog een uurtje langer. Of twee.

3

Uitvoering: poolwit laqué, eiken choco

192

now! by hülsta

193


Je hebt precies één kamer. Je hebt veel ideeën. Je wilt elke hoek benutten, er graag eens iets onder schuiven, maar hem zeker niet volproppen. Een lichte uitstraling is ook een must. Dat is toch helemaal niet moeilijk! Je hebt gewoon een goede planning nodig. En now! time. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué, noten

194

now! by hülsta

195


DE MEUBELS: HELDER. HET LEVEN:

POLYCHROOM! Dit bed past zich optimaal aan: als je alleen slaapt, is 90 cm breedte wellicht al genoeg. In vier stappen gaat het dan verder tot 180 cm. En omdat ieder mens verschillend is, hebben wij ook aan de lengte gedacht: de bedden van now! time zijn verkrijgbaar in 200 of 210 cm. Voor extra comfort kies je een hoog houten hoofdeinde, naar wens met textielleren bekleding. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué, noten

196

now! by hülsta

197


Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laquĂŠ, noten

198

now! by hĂźlsta

199


Saai is het in slaapkamers met now! time allerminst. Daarvoor bieden onze kasten en bedden simpelweg te veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoge benen, een zwevende optiek, lak en textielleer. Open of gesloten, smal of breed, dat beslis jij. Eén ding is zeker: hier slaap je heerlijk! Uitvoering: hoogglanszand, hoogglanspoolwit, poolwit laqué, zand laqué

200

now! by hülsta

201


EEN SLAAPKAMER ALS EEN

ZANDSTRAND. Wakker worden en je goed voelen – dat lukt prima als je in now! time hebt geslapen. Harmonische kleuren, een schitterend uitzicht, een heerlijk comfortabel bed met zwevende nachtkastjes – wat wil je nog meer? Misschien een kast, die er van buiten en – dankzij het now! flexx kastinterieur – van binnen opgeruimd uitziet. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué

202

now! by hülsta

203


OMDAT KLEINE

JUWEELTJES

2

GROTE AANDACHT VERDIENEN. Een bed als een eiland. In dit optisch zwevende arrangement kun je je echt thuis voelen en heb je al je waardevolle spullen bij de hand. Behaaglijk zitten is gegarandeerd: de hoofdeindapplicaties zijn met zacht textielleer gestoffeerd. Daarbij zijn alle kleuren van je persoonlijke toevluchtsoord perfect op elkaar afgestemd. Zo word je elke ochtend met een uitgerust vakantiegevoel wakker. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué Stralende compromissen onderhouden de vriendschap. Bijvoorbeeld als de een nog wil lezen en de ander ‘s morgens vroeg op moet. De zwenkbare leeslampjes zorgen voor licht precies waar het nodig is. Dat zorgt onder alle omstandigheden voor een goed humeur. Uitvoering: poolwit laqué Het is bijzonder goed liggen als je alle grote en kleine gemakken bij de hand hebt. Daarom kun je het hoge hoofdeinde van het bed met panelen en nachtkastjes met schuiflade uitbreiden. Je wilt tenslotte niet telkens hoeven opstaan. Uitvoering: hoogglanszand, poolwit laqué

1

204

now! by hülsta

205


Je houdt van kleurrijk en frivool? Dan is now! time het ideale programma voor jou. Een strakke lijnvoering en glanzende oppervlakken zijn de ideale background om je helemaal uit te leven. Laat je speelsheid de vrije loop – niet alleen bij je mooiste woonaccessoires, want now!-meubels overleven natuurlijk ook met gemak een kussengevecht. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, eiken choco

206

now! by hülsta

207


IN DEZE HOEK WERK JE

VERBAZINGWEKKEND NETJES.

Hoe je ook gaat zitten: als je met zo veel verschillende gezichtshoeken op je dagelijkse werk kijkt, ontwikkel je snel je eigen ritme. En plotseling heb je niet eens genoeg tijd om je in de prachtige nerftekening te verdiepen … Uitvoering: hoogglanspoolwit, noten

208

now! by hülsta

209


1

ECHT MOOI, ZO’N

WORKLIFEBALANCE.

2

Een werkplek thuis is niet alleen ideaal voor privézaken, homeoffice-dagen kunnen ook voor meer levenskwaliteit zorgen. Al helemaal als het thuiskantoor ook optisch naadloos aansluit bij het interieur. Werken aan de lichte bureautafel van now! time geeft nog meer plezier als je het tafelblad in de ergonomisch afgeschuinde variant kiest – geheel naar wens rechts of links. Op de bureaustoel is het comfortabel zitten en hij ontziet daarbij je rug. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, eiken choco

Wat oogt als een prachtig solitair meubel, zijn eigenlijk drie hangelementen optisch verenigd door dekbladen in eiken choco. Het is allesbehalve toeval dat de materiaaldikte in de vrijhangende boekenplank wordt herhaald – dat is pure opzet. En perfect design. Uitvoering: hoogglanspoolwit, eiken choco

210

now! by hülsta

211


STORY

LAK MATERIAAL

ONZICHTBAAR,

GELUIDLOOS, GEWICHTLOOS, SLAGVAARDIG. Niet elk meubel is gelijk. Het verschil betreft niet alleen datgene wat je ziet, wat je voelt, het design en de kwaliteit, maar ook de vele kleine details, die jouw leven aangenamer maken. Ontdek, welke innovaties in jouw now!-meubels zitten:

EverShine Jouw meubels stralen met de beschermende hoogglansveredeling EverShine – jij straalt van vreugde. En dat blijft ook zo! Want de Ever-laktechnologie houdt ook stand als het er in het dagelijks leven hard aan toe gaat.

Massief hout Dat bij de verwerking van ons hoogwaardige, massieve hout kenners aan het werk zijn, herken je meteen – vooral aan de details: karakteristiek zijn bijvoorbeeld de naadloze pen-engatverbindingen.

EverFinish «Onklopbaar» betekent hier ook dat deze oppervlakken vriendelijker worden in het dagelijks gebruik: zo fluweelzacht ze zich dankzij EverFinish gewalste laken houtoppervlakken ook aanvoelen, zo sterk is hun weerstandsvermogen tegen aanvallen van sleutelbos & co.

Echt houtfineer Voor ons fineer gebruiken wij uitsluitend echt hout uit gecontroleerde aanbouw van langjarige leveranciers. Daarbij worden kleur en kwaliteit door deskundigen gecontroleerd, zodat ze aan jouw en onze hoge eisen wat perfect uiterlijk betreft, voldoen.

Massief hout

EverFinish EverShine

Echt houtfineer

212

now! by hülsta

213


STORY

VERLICHTING ELEKTRONICA Sfeerverlichting Bijzonder zacht en warm wordt het in je bed, wanneer de lichtstemming goed is. Voor perfecte romantiek zorgt de indirecte LED-verlichting in het hoofdeinde, die jouw droommeubels zo’n gezellige uitstraling geeft.

Verlichtingsplank Een onaardse lichtbron: met zijn zachte schijnsel dompelt de vlak verlichte, doorschijnende LED-plank de glaskubus en zijn omgeving in een diffuus, zacht glanzend licht. Glaskantverlichting Een heldere kant, een helder licht. Ingenieus verborgen LED-lampen sturen hun stralen door de glazen leggers waar ze zich aan de randen verzamelen, met stralende lijnen accenten zetten en een heel bijzondere atmosfeer creëren.

Afstandsbediening Als het buiten donker wordt, hoef je niet meteen op te springen: de lichtregelaar – die 4 circuits kan regelen – ligt vlakbij. Dat is handig! IR-repeater Hifi-apparatuur wordt vaak achter kleppen verstopt. Dat is prima! De IR-repeater vangt de signalen van je afstandsbediening op en leidt ze naar de installatie. Zo kun je ook achter de fronten de toon aangeven. Verlichtingsplank met RGB-afstandsbediening De verlichtingsplank laat zich in deze variant kleurrijk afstellen: stralend licht of sfeervol gedimd, mooi gekleurd of subtiel getint, statisch in lievelingskleur of vrij gekozen kleurenspectrum – dat bepaal jij met de afstandsbediening.

BESLAGTECHNIEK

SoftFlow MagicClose Even aanraken is genoeg: schuifla- Met de deuren slaan is een kwesden die nagenoeg geruisloos – en de tie van temperament. Dankzij Magiclaatste centimeters iets vertraagd – Close is dit verleden tijd. Omsluiten. Wat iedereen tegenwoordig dat deuren nu zacht sluiten en kent, was oorspronkelijk ons idee. voor de smak zelfs even remmen. De gepatenteerde hülsta-SoftFlow is ook vandaag nog de hoogwaardigste SoftGlide techniek met kogellagers. Zoals je ziet, hoor je niets. Want dankzij het unieke, luchtgedempte zelf-sluitmechanisme bewegen onze schuifdeuren zich vrijwel geluidloos. Zelfs dichtslaan lukt niet, want ze worden zacht gestopt en sluiten zich vervolgens geheel vanzelf. Push to open Omdat wij vlakken graag voor zich laten spreken, zien wij hier en daar af van grepen – maar niet van gebruiksgemak. Met lichte druk laten deuren en schuifladen zich heel zachtjes openen.

IR-repeater p dem t zelf

den met

m e chan uit is sl

ge

e van deu

fla ui

Sch

het ged

!

p t sl uit

n

em

me

Verlichtingsplank

re

or

MagicClose

n

vo

tgedempt z ch

Sch u

214

Glaskantenverlichting

e! ism

Verlichtingsplank met RGB-afstandsbediening

tmecha slui n elf

euren met l u ifd

Sfeerverlichting

Afstandsbediening

now! by hülsta

215


dining

TAFELGEZELSCHAP GEZOCHT. now! maakt er wat van – in jouw eetkamer, jouw woonkeuken. Jouw salon. Met royale tafelbladen en comfortabele framestoelen. Met hout, glas en lak, gezellig of heel elegant. Voor kunstzinnige maaltijden met de kinderen en kostelijke maaltijden met vrienden. Heerlijk je voeten onder de tafel en nergens aan hoeven denken. Opdissen, afruimen, alles mag – maar wel steeds smaakvol! Aan tafel graag. now!

216

now! by hülsta

217


NU OOK IN

STAPELBAAR.

dining

S 15 Goed mogelijk dat een framestoel het geweldigste zitmeubel van allemaal is. Esthetisch een blikvanger, super comfortabel, een schommelstoel om aan tafel te swingen. Omdat je van framestoelen nooit genoeg kunt hebben, had je vroeger een opbergprobleem … nu niet meer! S 15 laat zich prima stapelen – maar echt netjes en ruimtebesparend.

Uitvoering

Breisel zwart

Breisel grijs

Breisel lemon

Breisel nachtblauw

Breisel violet

Uitvoering onderstel

Chroom glanzend

218

Aluminium gecoat

now! by hülsta

219


NATUURLIJK EIKEN

dining

VOOR DEELTIJD-BANKZITTERS EN ZITTENBLIJVERS. B 12 Hij lijkt echt gemaakt voor de grote tafel: de lange bank om op te zitten, door te schuiven, met de muziek mee te deinen en lekker dicht bij elkaar te zitten.

220

Uitvoering

S 12

Natuurlijk eiken

Deze beklede stoel met hoge rugleuning is een klassieke schoonheid. Bovendien biedt hij gasten en diegenen die graag achteroverleunen goed gezelschap. Goed ondersteund en zacht zittend, zal menige gast zeker ook nog graag een tweede dessert lusten. Dat is toch geen probleem?

Eiken antraciet

Uitvoering bekleding

Uitvoering onderstel

Oranje

Natuurlijk eiken

Grijs

Antraciet

now! by h端lsta

221


GA ER EENS

LEKKER VOOR ZITTEN. Eigenlijk zou iedereen de framestoel S 6 moeten hebben – super comfortabel! Door het verstellen van de rugleuning verander je je zitpositie van prettig naar gerieflijk. Je zult niet kunnen weerstaan – en daarna wil je helemaal niet weer gaan staan … hij zit als aan het lijf gegoten. Echt waar!

dining

S 6-1 Uitvoering onderstel

Uitvoering

Aluminium gecoat

Textielleer wit

Textielleer zand

Textielleer bruin

Microvezel slikkleurig

Microvezel crème

Microvezel antraciet

Textielleer zwart

S 6-2

S 6-3

Uitvoering

Uitvoering onderstel

Uitvoering

Uitvoering onderstel

Chroom glanzend

Metaal champagne

Textielleer zand

222

Textielleer bruin

Textielleer crème

Textielleer wit

Textielleer zwart

now! by hülsta

223


OPEN UITNODIGING VOOR GESLOTEN GEZELSCHAP. dining

ET 15 Ondanks alle geslotenheid van het onderstel zit je rondom comfortabel: de zijkanten zijn hoekig geconstrueerd zodat je volledige beenvrijheid hebt terwijl je aan de koel-elegante glasplaat hete spijzen nuttigt. Uitvoering tafelblad

Glas wit gelakt, mat

224

Glas grijs gelakt, mat

Uitvoering onderstel

Wit laqué

Grijs laqué

now! by hülsta

225


TABULA

RASA. dining

ET 14 Smal en toch degelijk, natuurlijk en toch heel klassiek – de eettafel van now! no.14 heeft een interessant profiel. Van de zijkant zie je de houtnerf, vanuit het hoofd van de tafel bewonder je de zachte lijnvoering. Van boven kijk je op het mooie tafelblad – en hopelijk ook op een lekkere maaltijd. Uitvoering tafelblad

Structuuressen

Kernnoten

Natuurlijk eiken

Eiken choco

Natuurlijk eiken

Eiken choco

Wit laqué

Uitvoering onderstel

Structuuressen

226

Kernnoten

now! by hülsta

227


HET IS

SMAAKVOL TOEBEREID. dining

ET 12 Eettafel nummer 12 is een solide klassieker, die veel warmte uitstraalt. En omdat dit heel uitnodigend werkt, is het heel slim dat je de tafel gemakkelijk kunt uitbreiden – voor een paar extra couverts.

NATUURLIJK EIKEN

Uitvoering

Natuurlijk eiken

228

Eiken antraciet

now! by hülsta

229


PAST BIJ PATAT EN

STERRENKEUKEN. dining

ET 7 De eettafel no.7 glanst niet alleen met gelakte glasplaat in zwart of wit, maar ook in levendig hout. Niet alleen door zijn onberispelijke buitenkant, maar ook door zijn binnenkant die extra ruimte voor meer vrienden, meer gerechten en meer plezier paraat houdt.

Uitvoering tafelblad

Amberboom

Noten

Glas poolwit gelakt

Glas zwart gelakt

Uitvoering onderstel

Amberboom

230

Noten

Eiken antraciet

now! by h端lsta

231


PAST NET

ZO GOED BIJ SUSHI ALS BIJ ZUURKOOL. dining

ET 6 Door zijn harmonische vormgeving is de ET 6 de perfecte tafel voor liefhebbers van symmetrische schoonheid. De elegante verwerking en de vierkante doorsnede van de tafelpoten sporen natuurlijk aan tot het serveren van uitgebalanceerde gerechten. Wat dacht je van aardappelgratin en prinsessenboontjes? Goed, was maar een ideetje …

Uitvoering

Poolwit laqué

232

Noten

Eiken choco

Natuurlijk eiken

now! by hülsta

233


ET 15

S 15 Uitvoering tafelblad

NIEUW

Uitvoering onderstel

Uitvoering onderstel

Uitvoering

!

!! IEEUUW NN

Aluminium gecoat Glas wit gelakt, mat

Glas grijs gelakt, mat

Wit laqué

Grijs laqué

Breisel zwart

Breisel grijs

Breisel lemon

Breisel nachtblauw

Breisel violet

Chroom glanzend

Uitvoering onderstel

Uitvoering Uitvoering tafelblad

ET 14

S 6-1

Aluminium gecoat

Structuuressen

Kernnoten

Natuurlijk eiken Eiken choco

Wit laqué

Textielleer wit

Textielleer zand

Textielleer bruin

Microvezel slikkleurig

Microvezel crème

Microvezel antraciet

Textielleer zwart

Uitvoering onderstel

Structuuressen

Kernnoten

Natuurlijk eiken

Eiken choco

S 6-2 Uitvoering

dining

Uitvoering onderstel

ET 12

Metaal champagne

Uitvoering Textielleer zand

Textielleer bruin

Textielleer crème

Natuurlijk eiken Eiken antraciet

S 6-3 Uitvoering

Uitvoering onderstel

Chroom glanzend

Uitvoering tafelblad

Textielleer wit

ET 7 Amberboom

Noten

Glas poolwit gelakt

Textielleer zwart

Glas zwart gelakt

Uitvoering onderstel

S 12 Amberboom

ET 6

Eiken antraciet

Uitvoering bekleding

Uitvoering onderstel

Oranje

Natuurlijk eiken Antraciet

Noten

Grijs

Uitvoering

Uitvoering Poolwit laqué

Noten

Eiken choco

B 12

Natuurlijk eiken

Natuurlijk eiken Eiken antraciet

234

now! by hülsta

235


OPGERUIMD STAAT NETJES. Van binnen net zo mooi als van buiten! Ja, hij is flink veranderd, die goede oude kleerkast. Wat het kastinterieur betreft, heeft de evolutie bij now! flexx net zo veel functies, vakken en mogelijkheden voortgebracht als jij wensen en spullen hebt … En de afmetingen? Daarbij is alles mogelijk, want je kiest uit twee breedtes, twee hoogtes, uit schuif-, draai- en helemaal zonder deuren (zoals hier). De vele mooie fronten passen bij alle andere now! programma’s – accenten, omlijstingen en verlichting (die leer je straks allemaal beter kennen) maken now! flexx perfect.

236

now! by hülsta

237


Ook als now! flexx met twee hoogtes en eindeloos uit te breiden breedte in vrijwel elke ruimte past, is het toch veel te bijzonder om een nicheproduct te zijn! Men zou zich af moeten vragen of zo’n kleerkast niet in de woonkamer thuishoort – daar is tenminste voldoende publiek. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, noten

238

now! by hülsta

239


ZO VEEL MOOIE DINGEN BEGINNEN IN DE

SLAAPKAMER.

Van liefdesnest tot familieslaapkamer – wat er ook gebeurt in je leven, er zijn dingen, die blijven. Bijvoorbeeld tijdloos zwart in hoogglansuitvoering met een accent in noten en bijpassende lijsten aan de kastzijden. En wat daarachter gebeurt? Dat kan jouw geheim blijven. Uitvoering: hoogglanszwart, noten

240

now! by hülsta

241


Een kast van een kerel – wat betekent dat eigenlijk? Als je naar now! flexx kijkt, is zo’n man niet alleen behoorlijk aantrekkelijk, veelzijdig, flexibel en voorzien van geweldige innerlijke waarden – hij kan ook nog eens goed om het hoekje denken … Uitvoering: poolwit laqué, natuurlijk eiken

NATUURLIJK EIKEN

242

now! by hülsta

243


HIJ VALT IN DE SMAAK, MAAR IS NIET OPDRINGERIG. 1

2

Op zoek naar afwisseling? De variant «twee keer noten, één keer spiegel» speelt behendig met de ruimte: de spiegeldeuren zorgen voor een prachtige dieptewerking en maken van de buitenste kasten slanke solitairen. Uitvoering: poolwit laqué, noten

Deze variant van now! flexx is helder en toch geraffineerd: het tussenbouwelement in natuurlijk eiken zorgt behalve voor het mooie contrast ook voor praktische schuifladen, natuurlijk passend bij de lijsten aan de kastzijden. Uitvoering: hoogglanspoolwit, natuurlijk eiken

Ook als je niet kunt kiezen, ben je bij now! flexx aan het goede adres. Wat dacht je van «en … en …» in plaats van «of … of …»? Vanuit de linker kast kun je eindeloos aan- en tussenbouwen – gesloten en open kastdelen of schuifladenelementen. Een passe-partout in eiken antraciet zorgt voor een passende omlijsting. Uitvoering: poolwit laqué, eiken antraciet

Hoogwaardig, attractief, ruim, praktisch, veelzijdig en met bijpassende, sfeervolle LED-verlichting is deze kleerkast een echte blikvanger. Uitblinken kunnen de perfect passende noten vakken overigens ook helemaal alleen. Uitvoering: poolwit laqué, noten

3

244

4

now! by hülsta

245


tmecha slui n elf

e! ism

euren met l u ifd

tgedempt z ch

Sch u

Schuiven, duwen, stoten – daarmee open je bij now! flexx alle schuifdeuren. Alleen dichtslaan lukt niet, want ze sluiten dankzij SoftGlide bijna geruisloos. Goed voor je humeur! Voor de verlichting van de binnenkant kies je LED-lichtlijsten met bewegingssensor. Die gunnen je 5 minuten langer in bed of bad, omdat je je outfit in het juiste licht veel sneller en doelgerichter samenstelt. Uitvoering: hoogglanspoolwit, poolwit laqué, eiken antraciet

246

now! by hülsta

247


VOOR IEDEREEN, DIE ER ECHT

VOOR GAAT. Erg belangrijk voor de grote liefde: veel plek om uit te breiden, genoeg bewegingsvrijheid. Een inloopkleerkast is de sleutel tot succes: terwijl zij de zesde broek probeert, kan hij ruim de tijd nemen voor de stropdasknoop of de sokken sorteren, zonder haar in de weg te staan. En ook nog eens glimlachen als zij klaar is. Uitvoering: poolwit laqué

248

now! by hülsta

249


Eén duw en het atelier verschijnt. Eén duw en het atelier is weer weg. Dat zou je de hele dag kunnen doen. Daar heb je geen tijd voor, omdat je voor de leukigheid ook nog tegen de schuifladen moet duwen, die dankzij push-to-opentechniek heel comfortabel openen. Voor de juiste verlichting zorgen de LEDverlichtingsplanken. Rustige lijnen en stralend wit zijn het ideale decor voor allerlei ontwerpen met of zonder frutsels en fratsels. Uitvoering: poolwit laqué

250

now! by hülsta

251


WIJ DE KAST. JIJ DE INHOUD. Eerst dachten we: now! flexx als bergruimte? Is dat niet een beetje overgedimensioneerd? De vele vakken en praktische opbergmogelijkheden hebben ons overtuigd. Elk hoekje benut, een vak meer – geen probleem. Lege mand of volle emmer, de planken houden het. Geen hand meer vrij? Gewoon met je knie tegen de schuiflade duwen. Aan alles is gedacht. Uitvoering: poolwit laqué, zwart laqué

252

now! by hülsta

253


3

OPBERGRUIMTE IN OVERVLOED, PERFECTIE

TOT IN DE DETAILS. 2

Schoenenladen maken ordenen en zoeken zo veel makkelijker! Ze zien er niet alleen goed uit, maar overtuigen ook door details zoals een beschermmat. Aan een opbergvak voor accessoires hebben we natuurlijk ook gedacht. Je hoeft alleen nog maar te bedenken of je liever de neus of de hak naar voren plaatst. Uitvoering: zwart laqué

Voor overzicht zorgen de kleine glazen vensters en de handige vakken. Hoe je deze indeelt, laten we helemaal aan jou over. Na zacht drukken glijden de schuifladen met al jouw schatten je tegemoet. Daarbij zien ze er verdraaid goed uit! Uitvoering: zwart laqué

De vormgeving leeft van het contrast, de inhoud van praktisch denken. De stoffen schuiflade is uitneembaar, mocht je deze in de badkamer nodig hebben. Als je prioriteiten veranderen, kun je hem van boven naar beneden wisselen. Daaronder glijdt de ingebouwde push-to-open-schuiflade je tegemoet als een goede vriend, die je alles kunt toever-

1

trouwen. Uitvoering: poolwit laqué, stof zwart

Dichtknallende schuifladen en wanhopige zoektochten zijn passé: bij now! flexx gaat het er heel gemoedelijk aan toe. Elke etage beweegt trapsgewijs, zodat je – ook als de laden boven elkaar geopend zijn – het overzicht behoudt. Overhemd en accessoire laten zich vanaf nu dubbel zo snel samenstellen. Uitvoering: zwart laqué

4

254

now! by hülsta

255


PRACHTIG UITERLIJK, KRACHTIGE KERN.

2

1 Een krachtig statement maakt deze hoogglanszwarte deur met noten accent. Gewoon een paar keer per dag een tevreden blik op de glanzende vlakken werpen. Ze lachen vast en zeker terug. :-) Uitvoering: hoogglanszwart, noten Zoals je mode combineert, combineer je now! flexx: in beide gevallen zorgen liefdevolle details voor effecten. In je kast verlichten LED-lichtlijsten je keuzemogelijkheden – dat de handige verlichting automatisch uitgaat als je niet meer in de buurt bent, spreekt voor zich, toch? Uitvoering: poolwit laqué Het is heel simpel, je hoeft alleen maar te kiezen: uit kleuren, legplanken, schuifladen, draai- of schuifdeuren, kleerstangen, grepen … Kleine waarschuwing: het kan even duren. Grote belofte: het wordt precies jouw kast! Uitvoering: poolwit laqué, zwart laqué Thuiskomen en het licht gaat aan – een heerlijk gevoel. Het is precies wat je overkomt als je deze kast opent. Het hoekelement biedt bijzonder veel opbergruimte. Toch ziet het er niet zwaar uit en met lange, roestvrij stalen greeplijsten oogt now! flexx bijzonder slank. Uitvoering: poolwit laqué

3

4 256

now! by hülsta

257


KLEINIGHEDEN MAKEN GELUKKIG. DIE HEBBEN WIJ

1

GROOTS AANGEPAKT. Niemand woelt graag in diepe kasten. Daarom kun je de ingebouwde pantalonhouder gemakkelijk naar je toe trekken. Hetzelfde geldt voor de combinatie van riem- en stropdashouder. Aankleden is nog nooit zo makkelijk geweest!

2

Uitvoering: poolwit laqué

Een passende omlijsting als puntje op de i. Bij now! flexx in de vorm van een passe-partout of een set verticale lijsten aan de kastzijden. In spannend contrast of ook heel harmonisch overeenstemmend met de front. Voor sfeervolle verlichting zorgt een verborgen LED-lichtlijst.

Een ding hoeft now! flexx zeker niet: bescheiden in de hoek staan. Daarom hebben wij onze kasten gewoon eigen schijnwerpers gegeven. Met de smalle band van LEDs in een fitting van geborsteld aluminium zet je dit kastwonder

3

passend in scène. Uitvoering: poolwit laqué, eiken antraciet

Uitvoering: poolwit laqué, eiken antraciet

258

now! by hülsta

259


STORY

GOED IS WAT BLIJFT.

Made in Germany Waarom de wijde wereld in trekken als we thuis alles hebben wat we zoeken? Uitstekend opgeleide vakkrachten, hoogwaardige grondstoffen en natuurlijk het goede gevoel om thuis te zijn. Wij zijn sinds onze oprichting flink gegroeid en altijd trouw gebleven aan het Münsterland, want dat is de thuishaven van hülsta. Onze standplaats is een garantie voor merkkwaliteit made in Germany.

Bij de klimaattests worden onze meubels op hun temperatuurbestendigheid van -30°C tot +60°C getest in vochtige en droge hitte. Je kunt met de meubels spontaan en probleemloos verhuizen van de Noordpool naar Timboektoe. Ook wat kras- en lichtbestendigheid betreft, wordt niets aan het toeval overgelaten. Onze tests worden beloond – onder andere met keurmerken, die jou zekerheid en oriëntering bieden: als lid van de «Deutsche Gütegemeinschaft Möbel» (DGM) wordt hülsta onderworpen aan de strenge, extern bewaakte eisen genaamd RAL-GZ 430, terwijl het GS-teken voor gekeurde veiligheid staat.

Iedereen spreekt over duurzaamheid. Maar wat betekent dat eigenlijk – wat kenmerkt duurzame meubels? Duurzaamheid betekent: geen woorden, maar daden. hülsta laat zien hoe dat gaat en niet pas sinds iedereen erover praat, maar vanaf het eerste uur, meer dan 70 jaar geleden. Ongetwijfeld zijn duurzame meubels betere meubels – maar hoe en waarom precies?

Dan het design: duurzame meubels zijn tijdloos mooi. Modieuze meubels volgen vaak kortdurende trends, waarop je snel uitgekeken raakt. Een nieuwe aankoop laat vervolgens niet lang op zich wachten. Investeren in tijdloos meubeldesign rendeert zelfs na enkele decennia – voor budget en natuur. Met een bezienswaardig resultaat: mooie meubels en een goed geweten.

Duurzaamheid begint bij de grondstof: natuurlijk moeten hülsta-meubels perfect zijn, mooi en hoogwaardig. Maar niet tegen Dan volgt de productie: het beste hout elke prijs! Daarom gebruiken wij geen tro- heeft de allerbeste verwerking nodig. Hoe pisch hout. Dat is goed voor het regenwoud, hoogwaardiger de meubels die verwerkt maar het verkort ook het materiaaltrans- worden, des te langer zal men er plezier aan port en vermindert daardoor de uitstoot beleven – vooral omdat ze elke dag gebruikt van broeikasgassen zoals CO2. Echt hout uit worden. Een tip: zichtbare garantie voor een gecontroleerde aanbouw heeft helemaal de duurzame verwerking zijn beproefde, oeroutoekomst – of als mooi verwerkt echt hout- de technieken zoals «tandverbindingen» of fineer of als massief hout met ongeëvenaar- «pen-en-gatverbindingen» – prachtige dede natuurlijke charme. tails en nog altijd de stabielste verbindingen.

260

Kwaliteit behoeft waarborging. Hoogwaardige materialen, een stevige constructie en een uitstekende verwerking zijn onze belangrijkste bijdragen aan de kwaliteitsbewaking – maar natuurlijk levert het kwaliteitsmanagement team ook een belangrijke bijdrage. Het controleert en optimaliseert voortdurend alle gebieden, voert tests uit en bewaakt ze: deur open, deur dicht, deur open … en dat tig duizend keer! Nieuwe constructies, schuifladen, fronten en beslagen zijn onderhevig aan intensieve statische en dynamische belastingstests. Zo kunnen wij garanderen dat elk element bij dagelijks en doelmatig gebruik niet snel defect zal gaan.

Blauwe Engel voor now!: alle now! producten dragen het “Blauwe Engel” keurmerk. Het garandeert milieuvriendelijkheid. De strenge richtlijn RAL-UZ 38 garandeert dat producten en materialen uit hout arm zijn aan formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOS). hülsta voldoet echter niet alleen aan de officiële eisen, maar ook aan de eigen eisen, die veel verder reiken dan de officiële voorschriften. Wij hebben ons ten doel gesteld om de natuur daadwerkelijk duurzaam te ontzien.

Wie evenveel van hout houdt als wij, zal het met liefde bewerken. Kwaliteitsvolle productie, een buitengewoon lange levensduur en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand.

now! by hülsta

261


GEMAAKT VOOR SALONTIJGERS.

madison wilson

madison wilson

madison

Heerlijk hangen, luieren en liggen, genieten of cocoonen, dat kan op madison net zo makkelijk als zitten, praten, flirten, tv-kijken of bellen. Om dat mogelijk te maken, hebben wij hard moeten werken – aan een model met talloze mogelijkheden: madison is ongelofelijk variabel. Klassieke tweezitter, gerieflijke chaise longue of comfortabel zitlandschap – sandwichbouwwijze en superzachte deklagen maken van alle madisons kleine vakantieparadijzen.

262

now! by hülsta

263


ELKE DAG

VAKANTIE.

madison wilson

Lijnen los, voeten omhoog en een goed boek! Op de chaise longue voel je het: zonnedek-ambiance, zacht briesje, veel vrije tijd en alles wat je nodig hebt, ligt voor het grijpen – van je lievelingsboek tot Virgin Mary. Wie heeft de zee nog nodig? Bovendien zijn onze deklagen van thermo-elastisch viscoschuim (hier in contrastkleur) veel gerieflijker dan de ligstoelen aan dek, want ze passen zich aan de vorm van je lichaam aan … Uitvoering: Stof: Textielleer Protex, wit, nr. 1601 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406 Bouclé soft, zand, nr. 3102 Kastje: wit laqué, nr. 1009

264

now! by hülsta

265


1

ZO SLIM KAN OOK

JOUW SOFA ZIJN.

madison wilson

Natuurlijk bieden wij je armleuningen, heel verschillende zelfs. Bovendien zijn er kastjes als decoratief element met bergruimte voor boeken, afstandsbediening, telefoon en chips. Uitvoering: Stof: Textielleer Protex, wit, nr. 1601 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406 Bouclé soft, zand, nr. 3102 Kastje: wit laqué, nr. 1009

Echt gezellig wordt het op de bank pas onder de knusse deken. Onze deklagen van thermoelastisch viscoschuim maken het gevoel van welbehagen perfect, want zij voelen heerlijk zacht aan – van onderen: je zinkt heel zacht weg in de mat, die op temperatuur reageert en die zich aan de vorm van je lichaam aanpast. Het zit niet alleen lekker, het ziet er ook goed uit: als contrastaccent met mooie stiknaden. Uitvoering: Stof: Textielleer Protex, wit, nr. 1601 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406

A Stabiel houten onderstel B Ondervering van de zitting van stalen golfveren C De daarboven liggende zitkussens, gemaakt van in sandwichtechniek opgebouwd polyetherschuim, zorgen voor afgestemde hardheid voor comfortabel zitten en een goed herstelvermogen. D Bekleding van de rugleuning van hoogwaardig polyetherschuim E Rugleuning en houten binnenframe zijn afgedekt met polyetherschuim. F Deklaag van thermo-elastisch viscoschuim

2 266

now! by hülsta

267


Bestaan er relaxtere meubelstukken? Nog relaxter? Zeker niet! Twee chaise longues naast elkaar vormen een perfecte tweepersoonsrelaxligstoel, reuzewellnesseiland of megaknuffelhoek. Tegenwoordig spreken we van «kostbare vrije tijd», voor zulke momenten heb je bijzondere meubels nodig. De handige poefs zijn overigens lage armleuningen! Uitvoering: Stof: Chenille glad, wit, nr. 1408 Bouclé soft, wolwit, nr. 3103 Plateau: wit laqué, nr. 1009

madison wilson

268

now! by hülsta

269


madison wilson

Van elementen met verschillende zitdieptes, rug- en armleuningen alsmede kussens kunnen steeds weer nieuwe zitlandschappen worden gecreëerd. Buitengewoon variabel: niet alleen veel vormvariatie maar ook variatie in kleur! Uitvoering: Stof: Chambray structuur, wit, nr. 2402 Chenille glad, grijs, nr. 1409 Kastje: wit laqué, nr. 1009

270

now! by hülsta

271


2

1

ZOEK JE NOG OF

VORM

JE AL?

madison wilson

De kussens zijn gestept verkrijgbaar. De zachte chenille stof is glad en verkrijgbaar in de kleuren zwart, mosterd, grijs-bruin, zand, aubergine, ijsblauw, blauw, wit en grijs. Is dat niet genoeg? Verdere kleuren zijn er voor chenille-structuur … en nog vele andere materialen! Uitvoering: Stof: Chambray structuur, wit, nr. 2402 Chenille glad, grijs, nr. 1409

Tweezitter, driezitter, fauteuil – natuurlijk heeft madison dat ook. Nog spannender wordt het buiten de klassieke vormen: open arrangementen, kastelementen, bergruimte en ruimtedeler, de inzet van hoekstuk en chaise longue – zo harmonisch kan «stukwerk» overkomen. En zo creatief!

3

272

Hoge kussens, lage kussens en mooie zachte sierkussens in vele kleuren maken je sofa op z’n paasbest. Kleine tip: samen thuis is het allergezelligst. Uitvoering: Stof: Chambray structuur, wit, nr. 2402 Chenille glad, grijs, nr. 1409 Kastje: wit laqué, nr. 1009

Uitvoering: Stof: Chambray structuur, wit, nr. 2402 Chenille glad, grijs, nr. 1409 Kastje: wit laqué, nr. 1009

now! by hülsta

273


madison wilson

Zachte tinten, mooi op elkaar afgestemd, ontplooien hun weldadige werking: harmonie. Dat die niet saai is, bewijst de onconventionele architectuur van de zitgroep. Bij het nieuwe opbouwen hoort het uitbouwen door aanbouwen. Zo ga je toch graag de verlenging in! Uitvoering: Stof: Linnen structuur, choco-beige, nr. 1504 Chenille glad, grijs-bruin, nr. 1403 Kastje: kernnoten, nr. 1008

274

now! by h端lsta

275


1

HALF

RUIMTEWONDER, HALF RELAXEILAND. HELEMAAL MADISON.

madison wilson

Een mooie rug betovert! Geplaatst naast de vrijstaande madison berg je boeken en andere spullen op een mooie manier op, centraal en bij de hand – dat schept extra ruimte. Uitvoering: Stof: Linnen structuur, choco-beige, nr. 1504 Chenille glad, zand, nr. 1404 Kastje: kernnoten, nr. 1008 Ahorn, zeeroos, berk – de bijbehorende fauna maakt van je woonkamer een gezellig bladerbos: zachte chenille-sierkussens in bladvorm zorgen voor heel natuurlijke accenten, zijn het puntje op de i en zorgen voor perfect zit- en chillcomfort. Uitvoering: Stof: Linnen structuur, choco-beige, nr. 1504 Chenille glad, zand, nr. 1404

2

276

now! by hülsta

277


madison wilson

Uitvoering: Stof: BouclĂŠ soft, zand, nr. 3102 Chenille glad, mosterd, nr. 1402 Kastje: kernnoten, nr. 1008

278

now! by hĂźlsta

279


EEN

ECHTE STEUN

ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN. madison wilson

Het verstelbare armleuningelement is een trouwe vriend, die altijd voor je klaarstaat: hij ondersteunt je arm tijdens gesprekken met vrienden, maar ook je hoofd als je een dutje doet. Het sluit perfect aan bij het bijpassende kastje: oogstrelend en praktisch tegelijk! Het is er altijd voor jou – in verschillende uitvoeringen. Uitvoering: Stof: Bouclé soft, zand, nr. 3102 Kastje: kernnoten, nr. 1008

280

now! by hülsta

281


Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zwart-grijs, nr. 2104 Chenille glad, grijs, nr. 1409 Plateau: wit laqué, nr. 1009

madison wilson

282

now! by hülsta

283


1

TAFELTJE

VERANDER JE!

Salontafels zijn vaak veelzijdige meubels, maar zelden zijn ze ook aangenaam zacht. Tot nu toe. In plaats van een tafel kies je hier de poef en gebruikt hem als deel van je ziteiland, totdat je de tafel mist. Dan pak je het plateau en voilà, je hebt een tafeltje!

madison wilson

Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zwart-grijs, nr. 2104 Chenille glad, grijs, nr. 1401 Plateau: wit laqué, nr. 1009 Wat is een poef met twee grote plateaus naast elkaar? Precies, een volledige vervanging voor een conventionele, ruime salontafel. «Ombouwen» doe je met twee handgrepen! Poef, tafel, poef, tafel, poef, … Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zwart-grijs, nr. 2104 Plateau: wit laqué, nr. 1009

2

284

now! by hülsta

285


Donkere elegantie met een snufje kleur. Sensueel en elegant koel lijkt het donkere zwart, stijlvol contrasterend met de «ijsdeken» van thermo-elastisch viscoschuim. Mooi in een chalet, maar ook in je woonkamer. Uitvoering: Stof: Vlecht structuur, zwart, nr. 2201 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406 Plateau: kernnoten, nr. 1008

madison wilson

286

now! by hülsta

287


madison wilson

Visite, de gasten druppelen langzaam binnen … zitten is prettiger dan staan! Goed dat er een zitgroep is die er onweerstaanbaar uitnodigend uitziet! Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zwart-grijs, nr. 2104 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406 Plateau: wit laqué, nr. 1009

288

now! by hülsta

289


DE IDEALE PLEK VOOR EEN LEUK

FEEST.

madison wilson

Ja, madison is meer dan een sofa – het is een sofasysteem! Niet alleen bij het arrangeren van grote zitgroepen kan er geen sprake zijn van verveling als je uit vele varianten kunt kiezen: verschillende rughoogtes, zitdieptes, deklagen, kussens, armleuningen, bekledingen – dit biedt virtuoze combinatiemogelijkheden, die alle gebruikelijke patronen doorbreken en heel nieuwe zitgewoontes mogelijk maken!

290

Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zwart-grijs, nr. 2104 Chenille glad, ijsblauw, nr. 1406 Kastje en plateau: wit laqué, nr. 1009

now! by hülsta

291


HEERLIJK BLIJVEN ZITTEN.

wilson wilson

wilson wilson

Hoger, dieper, breder: veel mogelijkheden voor alle eventualiteiten. Eerst bij de muur. Dan in het midden. De voeten omhoog. Een serieus gesprek. Alweer een nieuw idee? wilson is op alles voorbereid. Nog nooit was een modulesysteem om te zitten, liggen en luieren zo flexibel. wilson heeft de oplossing voor je volgende woonprobleem voordat het in je opkomt. Heb je zelf niet al genoeg dingen aan je hoofd? Precies. John Lennon zei het al: «Het leven is wat je overkomt, terwijl je bezig bent andere plannen te maken.» Over wilson wist hij toen overigens nog niets.

292

now! by hülsta

293


EEN

ZITPLAATS

DIE JE NIET MAG MISSEN.

Smaakvol hè? Elegant aubergine en accenten in bessen creëren de juiste ambiance voor heerlijk fingerfood, of het nou losjes-ontspannen met de familie of gastvriendelijk-representatief bij hoog bezoek is. De veelzijdige houten elementen in het woonlandschap serveren in beide situaties elk hapje grijp- en hapklaar. Uitvoering: Stof: Pur structuur, aubergine, nr. 3505 Band: beskleurig, nr. 2001 Houten onderdelen: eiken antraciet, nr. 1001

294

wilson wilson

now! by hülsta

295


2

WIE WIL ER NOU EEN

SALONTAFEL?

WIJ WILLEN ER MEER.

Houtuitvoeringen voor houten onderdelen

Nr. 1001 Eiken antraciet

Nr. 1002 Natuurlijk eiken

Nr. 1004 Noten

Nr. 1006 Poolwit laqué

Nr. 1003 Eiken choco

wilson wilson

Na een lange dag werken heb je een time-out verdiend – een echte! Zonder op te hoeven staan voor het drankje, de afstandsbediening of het lievelingsboek. Daarvoor hebben wij binnen handbereik een plateau vastgekoppeld dat er goed uitziet en zeker niet in de weg staat.

Een bijzettafel is een bijzettafel? Verre van dat! Dit exemplaar past als gegoten bij de bank en voorziet je van drinken en chips, zonder te mopperen. De klassieke vorm past zo perfect bij het bankontwerp dat voetstuk en plateau zich optisch perfect en ruimtebesparend invoegen.

Dichtbij is een understatement voor de geïntegreerde salontafel. Compact en laag bij de grond is hij onafscheidelijk met de bank verbonden. Uitvoering: Stof: Pur structuur, aubergine, nr. 3505 Band: beskleurig, nr. 2001 Houten onderdelen: eiken antraciet, nr. 1001

3

1

296

now! by hülsta

297


wilson wilson

Uitvoering: Stof: Linnen structuur, choco-beige, nr. 1504 Chenille glad, grijs-bruin, nr. 1403 Band: natuur, nr. 2004 Houten onderdelen: natuurlijk eiken, nr. 1002

298

now! by h端lsta

299


PURE EENVOUD. EN DAARBIJ EINDELOOS

GERAFFINEERD. 1 wilson wilson

Waar is hij al die tijd geweest, de poef? Hier toont zich het behaaglijke en veelzijdige meubelstuk als vijfhoek met band, maar ook als vierkant of rechthoek slaat het mooi gestoffeerde banktafelkrukjedesignobject een goed figuur. Uitvoering: Stof: Linnen structuur, choco-beige, nr. 1504 Chenille glad, grijs-bruin, nr. 1403 Band: naturel, nr. 2004 Houten onderdelen: natuurlijk eiken, nr. 1002

Een ander karakteristiek kenmerk van wilson is de band, een origineel deco-element voor creatievelingen, die in combinatie met kussens, poefs en rugkussens kleurrijke accenten willen zetten.

2 300

now! by h端lsta

301


wilson wilson

Als je deze afbeelding ziet, zeg je «wow!». Het wilson modulesysteem maakt op sofagebied alles mogelijk – voldoende plek voor de vriendenkring of de hele familie. wilson is geen muurbloempje, je kunt hem ook midden in het vertrek plaatsen.

OOK BANKHANGERS HOUDEN VAN AFWISSELING. 302

Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zilvergrijs, nr. 2103 Bouclé soft, wolwit, nr. 3103 Band: groen-geel, nr. 2007 Houten onderdelen: poolwit laqué, nr. 1006

now! by hülsta

303


VEEL MEER DAN EEN ZITPLAATS. EEN HELE

ZITWERELD!

2 1

Je ziet het en je voelt het, de van binnen en buiten hoogwaardige verwerking: A wilson staat op licht glanzende metalen sledepoten van verchroomd

wilson wilson

staal (of in de variant «compact» op glijnokken van kunststof). B De interne constructie is vervaardigd van hout en multiplex, dragende Met de rugwaartse rol kies je niet alleen voor een extra visueel hoogtepunt, de ronde kussens zorgen ook voor een optimale ondersteuning.

onderdelen zijn van massief hout. C De ondervering van de zitting bestaat uit stalen golfveren en zorgt voor duurzaam en comfortabel zitcomfort. D De daarboven liggende zitkussens, gemaakt van in sandwichtechniek opgebouwd polyetherschuim, zorgen voor afgestemde hardheid voor

Wie bij de handige, multifunctionele poef het esthetische puntje op de i wil zetten, kan hem effectvol «vastgordelen». De heldere, grafische lijnen van de textielbanden zorgen voor spannende accenten. En dat in 7 uitvoeringen, zowel uni- als tweekleurig. Gordels vast! (Wie dat te speels vindt, kiest voor wilson puur, hier links afgebeeld. Ook mooi, toch?)

comfortabel zitten en een goed herstelvermogen. E Rugleuning en houten binnenframe zijn afgedekt met polyetherschuim. F De bekledingsstof is in het zit- en ruggedeelte afgedekt met een aangenaam zachte polyestervliesomhulling. De bijpassende kussens met donskarakter zijn veelzijdig inzetbaar – bijvoorbeeld om snel een breder ligoppervlak te creëren. Het binnenste bestaat uit een segmentsysteem met zachte schuimstofstaafjes en polyestervezels.

3 Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zilvergrijs, nr. 2103 Bouclé soft, wolwit, nr. 3103 Band: groen-geel, nr. 2007 Houten onderdelen: poolwit laqué, nr. 1006

304

now! by hülsta

305


wilson wilson

Dat is toch niet te geloven, wilson is ook geschikt voor kinderen. Naast stijlvol, origineel, veelzijdig en functioneel is wilson ook nog eens extreem slijtvast. Bijvoorbeeld in een mix van sportieve stof met zacht leer, waar je vlekken zo van afveegt. Uitvoering: Leer: choco, nr. 5004 Stof: Sporty structuur, bruin-aubergine, nr. 3203 Band: choco, nr. 2002 Houten onderdelen: natuurlijk eiken, nr. 1002

306

now! by h端lsta

307


HEB JE AL EENS OVER UITBREIDEN

NAGEDACHT? Nadat je verstand op de checklist «stijlvol», «functioneel», «hoogwaardig» en «duurzaam» heeft afgevinkt, kom je bij het hoogtepunt van de meubelkeuze: welke accessoires mogen het zijn, welke had je altijd al willen hebben? De decokussens zijn hierbij een onmisbaar element voor een knusse bank …

wilson wilson

1 Vermeende kleinigheden maken wilson uniek. Het ingebouwde plateau voor knuffeldier, chips en gekoeld bier is verkrijgbaar in 5 verschillende houtuitvoeringen. Zodat deze perfect bij de talrijke stof- en leeruitvoeringen past, maar ook bij de twee armleuningbreedtes, de twee zitdieptes en beide pootstelvarianten. Uitvoering: Leer: choco, nr. 5004 Stof: Sporty structuur, bruin-aubergine, nr. 3203 Band: choco, nr. 2002 Houten onderdelen: natuurlijk eiken, nr. 1002

2

308

now! by hülsta

309


TV-BANK OF KNUFFELBANK. HET IS AAN JOU. Het modulaire karakter van wilson geeft je buitengewoon veel vrijheid je bank geheel naar jouw wensen samen te stellen. Hoe je bijvoorbeeld de récamière integreert en waarvoor je deze gebruikt, is helemaal aan jou …

wilson wilson

Uitvoering: Stof: Vlecht structuur, antraciet, nr. 2202 Chenille glad, aubergine, nr. 1405 Band: zwart, nr. 2005 Houten onderdelen: noten, nr. 1004

310

now! by hülsta

311


BETER KAN NIET. WEL

GEVARIEERDER.

1 2

wilson wilson

Optisch attractief is now! wilson hoe dan ook, maar in de variant «chromen sledepoot» oogt hij pas echt vlot. Op deze hogere uitvoering is het ook echt goed zitten. Of liggen. Dus: «compact» of «sledepoot», geaard of lichtvoetig, dat is hier de vraag. Uitvoering: Stof: Chenille structuur, zilvergrijs, nr. 2103 Houten onderdelen: poolwit laqué, nr. 1006

Ook waar je je armen het liefst op steunt, bepaal je helemaal zelf: je hebt de keuze uit slanke 15 of solide 24 cm brede armleuningen. Uitvoering: Stof: Vlecht structuur, antraciet, nr. 2202

312

now! by hülsta

313


wilson wilson

Zelden verbindt een woonprogramma chique design zo goed met knusse gezelligheid. Het beste voorbeeld is de poef â&#x20AC;&#x201C; met het perfect passende, mooi gebogen plateau vormt hij een ideale symbiose tussen salontafel en relaxplek.

314

Uitvoering: Stof: Sporty structuur, wolwit-beige, nr. 3204 Chenille glad, zand, nr. 1404 Band: naturel, nr. 2004 Houten onderdelen: noten, nr. 1004

now! by hĂźlsta

315


wilson wilson

Weer eens wat anders! Er waait een frisse wind door de woonkamer dankzij deze (tot dusver) buitengewone combinatie van wilson. Omgekeerd geplaatst wordt het een echt communicatiemeubel. Uitvoering: Stof: BouclĂŠ soft, zand, nr. 3102 Chenille glad, zand, nr. 1404 Band: goldy, nr. 2003 Houten onderdelen: natuurlijk eiken, nr. 1002

316

now! by hĂźlsta

317


OMDAT DE MEESTE PLANNEN VAAK VERANDEREN.

wilson wilson

Even een kopje koffie tussendoor en dan snel weer verder. Dan gaat de bel. Handig als je nu genoeg plek hebt. Gelukkig slaat wilson bij zulke spontane acties steeds een goed figuur. Even schuiven en een gezellige avond staat niets meer in de weg. Uitvoering: Stof: Chenille structuur, platina, nr. 2101 Houten onderdelen: noten, nr. 1004

318

now! by h端lsta

319


wilson wilson

Of op sledepoten of tot op de grond: de hoekmodules bieden meer dan een eenvoudige slaapgelegenheid. Ook zonder gasten kun je in een handomdraai je eigen eiland bouwen. En als er toch visite komt, dan zullen ze bij zoveel plek zeker vragen of ze iets langer mogen blijven â&#x20AC;Ś Uitvoering: Textielleer Protex, zand, nr. 1603 Chenille glad, zand, nr. 1404

320

now! by hĂźlsta

321


PRIJSCATEGORIE I Textielleer Protex Oppervlak: 100% PU Onderlaag: 70% PES, 30% CO

Chenille glad

Chenille glad

Linnen structuur

53% PC, 40% PES, 7% VI Vlekwerend

53% PC, 40% PES, 7% VI Vlekwerend

46% PC, 44% PES, 10% CO

NIE

Nr. 1601 | wit

Nr. 1401 | zwart

Nr. 1402 | mosterd

Nr. 1501 | noga

Nr. 1403 | grijs-bruin

STOFOVERZICHT Vorm, kleur en functie bepalen het karakter van jouw now! meubelstuk. Jij bepaalt welke variant jou het beste bevalt. Hoogwaardig en degelijk zijn ze allemaal. Zacht of met grip, textiel of leer, uni of gebloemd – waar houd je van?

322

Nr. 1404 | zand

Nr. 1605 | taupe

Nr. 1405 | aubergine

!

Nr. 1502 | grijs-choco UW

!

Nr. 1408 | wit

Nr. 1503 | beige NIE

Nr. 1604 | bruin

UW

Nr. 1407 | blauw NIE

Nr. 1603 | zand

!

Nr. 1406 | ijsblauw NIE

Nr. 1602 | crème

UW

Nr. 1409 | grijs

U

W!

Nr. 1504 | choco-beige

Nr. 1505 | zwart-bruin

Nr. 1606 | zwart

now! by hülsta

323


PRIJSCATEGORIE II Chambray structuur 87% PL, 13% CO Vlekwerend Gemakkelijk te reinigen met water en zeep!

NIE

UW

!

Elegant structuur

UW 53% AC, 47% PE NIE Gemakkelijk te reinigen met water en zeep!

!

Modern structuur

UW 100% PE NIE Vlekwerend Gemakkelijk te reinigen met water en zeep!

!

Chenille structuur

Vlecht structuur

Corny structuur

57% PC, 43% PES Vlekwerend

48% PP, 33% PES, 19% CO Gemakkelijk te reinigen met water en zeep!

52% PC, 44% PES, 4% CO Vlekwerend

Nr. 2301 | blauw-choco

Nr. 2401 | grijs

Nr. 2501 | antraciet-zand

Nr. 2601 | wolwit

Nr. 2101 | platina

Nr. 2201 | zwart

Nr. 2402 | wit

Nr. 2502 | choco-petrol

Nr. 2602 | zand

Nr. 2102 | choco

Nr. 2202 | antraciet

Nr. 2403 | bruin

Nr. 2503 | zand-wit

Nr. 2603 | zand-turquoise

Nr. 2103 | zilvergrijs

Nr. 2203 | choco

Nr. 2504 | zand-turquoise

Nr. 2604 | aqua

Nr. 2104 | zwart-grijs

Nr. 2204 | zand

Nr. 2105 | beskleurig

324

now! by h端lsta

325


PRIJSCATEGORIE III

PRIJSCATEGORIE V

Bouclé soft

Sporty structuur

Chanel structuur

Flower

Pur structuur

Nappaleer, pigment

38% CO, 38% PC, 16% PES, 6% WO, 2% VI

59% PP, 38% CO, 3% PA

71% CO, 15% PC, 7% PES, 5% WO, 2% PA

70% PES, 25% ACETAT, 5%VI Vlekwerend

78% CO, 20% VI, 2% PA

Materiaaldikte: 1,3 –1,5 mm

Nr. 3101 | grijs

Nr. 3201 | antraciet

Nr. 3301 | zwart-wit

Nr. 3401 | zwart-wit

Nr. 3501 | zwart

Nr. 5001 | zwart

Nr. 3102 | zand

Nr. 3202 | grijs-olijfbruin

Nr. 3302 | choco

Nr. 3402 | choco-grijs

Nr. 3502 | antraciet

Nr. 5002 | antraciet

Nr. 3103 | wolwit

Nr. 3203 | bruin-aubergine

Nr. 3303 | mosterd

Nr. 3503 | pruim

Nr. 5003 | wolwit

Nr. 3204 | wolwit-beige

Nr. 3304 | aubergine

Nr. 3504 | olijf

Nr. 5004 | choco

Nr. 3505 | aubergine

Nr. 5005 | noga

Nr. 5006 | pruim

326

now! by hülsta

327


Houtuitvoeringen voor houten onderdelen

Bandkleuren

wilson

Nr. 2001 | beskleurig: aubergine – bordeaux – aubergine

Nr. 2004 | naturel

Nr. 1001 | Eiken antraciet

Nr. 1004 | Noten

Nr. 1002 | Natuurlijk eiken

Nr. 2002 | choco: zand – choco – zand

Nr. 2005 | zwart

Nr. 1002 | Natuurlijk eiken

Nr. 1003 | Eiken choco

Nr. 1007 | Structuuressen

Nr. 2003 | goldy: grijs/zilver – goud – grijs/zilver

Nr. 2006 | antraciet

Nr. 1006 | Poolwit laqué

Nr. 2007 | groen-geel

328

madison

Nr. 1008 | Kernnoten

Nr. 1009 | Wit laqué

now! by hülsta

329


INFO

KLEINE RUGSCHOOL.

Onze kleine rugschool voor uitgeslapen mensen – en iedereen die het nog wil worden – vertelt jou waar het op aankomt. Voor een ontspannende, diepe en gezonde slaap ondersteunt de ideale matras het lichaam optimaal op iedere plek, zij zorgt voor een goed slaapklimaat met de juiste temperatuur en voert overtollig vocht af. De zeer elastische HR*-koudschuimmatras van hülsta vervult deze voorwaarden – al slapend!

Zoals men zijn bed maakt … zo voelt men zich de hele dag. Dan is een goede matras goud waard: HR*-koudschuim bijvoorbeeld met 7-zones-lichaamsondersteuning, gesegmenteerd kernoppervlak en verticale luchtkanalen. Al klinkt het niet meteen ontspannend, het kan je leven wel fundamenteel mooier maken. Hallo, fijne dromen – doei, stijfheid!

Hoofd Schouder

12 JAAR GARANTIE OP LATTENBODEMS

Puntelastisch – van top tot teen. Als je droomt van heerlijk zacht in bed liggen … dan is dat niet bepaald verstandig. Voor een gezonde slaap is het belangrijk alle delen van het lichaam individueel te ondersteunen, om ze verschillend diep weg te laten zinken, wervelkolom en musculatuur in een ideale positie te brengen en de tussenwervelschijven ’s nachts te regenereren. Daarvoor zorgt het slimme meerzone-systeem van now! by hülsta – met de juiste eigenschappen voor schouder- en nekzone, lendenwervels en bekkenbodem.

1

DE BESTE FLEXIBELE LAT TER WERELD! 1.

2

Doorbloedingsbevorderend. De drukontlastende puntelasticiteit zorgt naast ontspanning van de rug ook voor een goede doorbloeding, omdat bij het liggen niets bekneld wordt. Ieder lichaamsdeel ligt zacht en op de juiste plek. Goed klimaat. De lucht in de matras circuleert optimaal, waardoor een aangenaam slaapklimaat ontstaat: een open celstructuur, maar ook de verticale luchtkanalen zorgen voor een ideale ventilatie en ongestoorde nachtrust – als op wolken. Omdat ieder mens ’s nachts vocht verliest, reguleert de luchtcirculatie in de koudschuimmatras ook de luchtvochtigheid. Goed bericht voor lang-, graag- en veelslapers. Het hoge soortelijke gewicht, de segmentvering en het goede herstelvermogen van het HR*-koudschuim geven je een «intenser» ligcomfort en zorgen ervoor dat je vele jaren plezier zult hebben van deze hoogwaardige matras. * HR betekent »high resilient« = extreem elastisch = echt koudschuim

De groene garantielaag: werkt stabiliserend en verhoogt de levensduur van de flexibele lat. Zij is vochtafwerend en duurzame gelijkblijvende elasticiteit is gewaarborgd!

3 2. Hoogwaardig beukenhout met melaminehars-oppervlak.

4 5 Lende Bekken

De zones zijn gespiegeld ten opzichte van het midden van de matras. Daardoor is de matras draai- en keerbaar. De zones passen altijd bij de slaappositie.

330

3. 7 fineerlagen van beukenhout, vochtafwerend verlijmd.

GEPATENTEERD GEMAKKELIJK:

6 7

In matrassen van hülsta bevinden zich niet alleen hoogwaardige materialen en heel veel researchwerk, maar ook gepatenteerde innovaties: Zo zorgen verticale luchtkanalen en segmentvering niet alleen voor optimale lichaamsondersteuning en puntelasticiteit, maar ook voor een zeer goed vochttransport.

now! by hülsta

331


WONEN INFO

SALONTAFELS

N now! no.15 40 × 90 × 90 cm Bestelnr. 25521 Uitvoering: wit laqué, glas grijs gelakt, mat

Verkrijgbare uitvoeringen:

Verkrijgbare uitvoeringen:

Plaat:

Brug:

IEUW!

Inzetstuk 10 × 40 × 20 cm Bestelnr. 25010 Uitvoering: grijs laqué

Glas wit gelakt, mat Onderstel

Wit laqué

now! time 30,9 × 70 × 70 cm Bestelnr. 65223 Uitvoering: eiken choco, glas poolwit gelakt

now! time 30,9 × 70 × 70 cm Bestelnr. 65823 Uitvoering: eiken choco, glas zand gelakt

Glas grijs gelakt, mat

Grijs laqué

Bestelnr. 65222 Uitvoering: poolwit laqué, glas poolwit gelakt

Bestelnr. 65227 Uitvoering: noten, glas poolwit gelakt

Bestelnr. 65822 Uitvoering: poolwit laqué, glas zand gelakt

Bestelnr. 65827 Uitvoering: noten, glas zand gelakt

Bestelnr. 65722 Uitvoering: poolwit laqué

now! no.14 Onderstel: 20,3 × 120 × 70 cm Brug: 38,4 × 75,3 × 43 cm Glaskap: 15,3 × 69,6 × 43 cm Bestelnr. 36123 + 36100 Uitvoering: wit laqué, structuuressen

now! no.12 Onderstel: 13,2 × 80 × 80 Brug: 36 × 87,4 × 40 cm Bestelnr. 7500 Uitvoering: wit laqué, natuurlijk eiken

Bruinzwart laqué

Wit laqué

Structuuressen

Kernnoten

Onderstel:

Bruinzwart laqué

Wit laqué

Bestelnr. 7502 Uitvoering: wit laqué, eiken antraciet

now! no.7 36 × 120 × 70 cm Bestelnr. 4574 Uitvoering: amberboom

Bestelnr. 4575 Uitvoering: amberboom, glas zwart gelakt

Bestelnr. 4573 Uitvoering: amberboom, glas poolwit gelakt

now! no.7 36 × 90 × 90 cm Bestelnr. 4594 Uitvoering: amberboom

Bestelnr. 4595 Uitvoering: amberboom, glas zwart gelakt

Bestelnr. 4593 Uitvoering: amberboom, glas poolwit gelakt

Bestelnr. 65727 Uitvoering: noten

now! time 31,2 × 70 × 70 cm Bestelnr. 65723 Uitvoering: eiken choco

now! time Zwenklade 9 × 32,3 × 32,3 cm Bestelnr. 65922 Uitvoering: poolwit laqué

332

Bestelnr. 65923 Uitvoering: eiken choco Bestelnr. 65927 Uitvoering: noten

Maataanduidingen: H x B x D

now! by hülsta

333


WERKEN INFO

BUREAUTAFELS & CONTAINERS

now! no.7 72 × 160 × 80 cm Bestelnr. 4654 Uitvoering: amberboom

now! no.12 72 × 160 × 75 cm Bestelnr. 7702 Uitvoering: eiken antraciet, wit laqué

Bestelnr. 7700 Uitvoering: natuurlijk eiken, wit laqué

now! no.7 Opbouwbureau: 72 × 160 × 80 cm Container: 63,8 × 153,4 × 56,5 cm Bestelnr. 4644 + 4502 + 4512 Uitvoering: amberboom, zwart laqué Bestelnr. 66842 Uitvoering: poolwit laqué

now! no.12 56,8 × 43,3 × 59 cm Bestelnr. 7712 Uitvoering: eiken antraciet

now! time 73,3 × 140 × 60 cm Bestelnr. 66843 Uitvoering: eiken choco

Bestelnr. 7710 Uitvoering: natuurlijk eiken

Bestelnr. 66847 Uitvoering: noten

Mooi schuin: de ergonomische uitsparing van deze tafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen – voor rechts- en linkshandigen. En waar staat jouw monitor? now! no.7 56,8 × 43,3 × 59 cm Bestelnr. 4542 Uitvoering: zwart laqué

Bestelnr. 66892 Uitvoering: poolwit laqué

now! no.7 Bestelnr. 4541 Uitvoering: poolwit laqué now! time Bestelnr. 66992 Uitvoering: poolwit laqué

now! time 56,8 × 43,3 × 59 cm Bestelnr. 66997 Uitvoering: noten

Bestelnr. 66993 Uitvoering: eiken choco

now! time 73,3 × 160 × 80/60 cm Bestelnr. 66897 Uitvoering: noten

Bestelnr. 66893 Uitvoering: eiken choco

334

Maataanduidingen: H x B x D

now! by hülsta

335


SLAPEN INFO

BEDDEN

In de lengte of in de breedte: bij twee verschillende lengtes en meerdere breedtes voor elk bedmodel zitten jouw droommaten er altijd tussen. Meer informatie vind je achter in de artikellijsten.

now! no.12 140 × 200 cm Bestelnr. 7901 Uitvoering: hoogglanswit, natuurlijk eiken

horizontale LED-sfeerverlichting, alleen in combinatie met verticale LED-sfeerverlichting

hoofdeindkussen

verticale LED-sfeerverlichting, optioneel

now! no.12 140 × 200 cm Bestelnr. 7903 Uitvoering: hoogglanswit, eiken antraciet

336

Maataanduidingen: matrasmaten

now! by hülsta

337


SLAPEN INFO

BEDDEN

In de lengte of in de breedte: bij twee verschillende lengtes en meerdere breedtes voor elk bedmodel zitten jouw droommaten er altijd tussen. Meer informatie vind je achter in de artikellijsten.

now! no.7 140 × 200 cm Bestelnr. 4775 Uitvoering: textielleer zwart bekleed

! NIEUW

opzetstuk, optioneel

now! no.7 140 × 200 cm Bestelnr. 4771 Uitvoering: textieleer wit bekleed, amberboom

LED-lichtlijst alleen in combinatie met opzetstuk, optioneel LED-leeslampjes, optioneel

hoofdeinde

Vrij te combineren uitvoeringen:

Bedframe

bedframe gestoffeerd Textielleer wit bekleed

Textielleer zwart bekleed

Textiel zwart bekleed

Opzetstuk

Hoofdeinde

Textielleer wit bekleed

338

Textielleer zwart bekleed

Maataanduidingen: matrasmaten

Textiel zwart bekleed

Amberboom

Textielleer wit bekleed

Textielleer zwart bekleed

Textiel zwart bekleed

now! by hülsta

339


SLAPEN INFO

BEDDEN

In de lengte of in de breedte: bij twee verschillende lengtes en meerdere breedtes voor elk bedmodel zitten jouw droommaten er altijd tussen. Meer informatie vind je achter in de artikellijsten.

now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67442 + 67642 Uitvoering: poolwit laqué

now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67442 + 67547 Uitvoering: poolwit laqué, noten

now! time

+

Hoofdeindkussen Bestelnr. 67558 Uitvoering: textielleer zand

now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67447 + 67647 Uitvoering: noten

now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67447 + 67542 Uitvoering: poolwit laqué, noten

+

now! time Hoofdeindkussen Bestelnr. 67553 Uitvoering: Textielleer bruin

now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67443 + 67643 Uitvoering: eiken choco

Vrij te combineren uitvoeringen:

Textielleren bekledingen

Bedframe en hoofdeinde now! time 140 × 200 cm Bestelnr. 67443 + 67543 Uitvoering: eiken choco

340

+

now! time Hoofdeindkussen Bestelnr. 67552 Uitvoering: Textielleer wit Poolwit laqué

Noten

Maataanduidingen: matrasmaten

Eiken choco

Textielleer zand

Textielleer bruin

Textielleer wit

now! by hülsta

341


hülsta-MagicClose: Alle houten draaideuren zijn uitgerust met hülsta-MagicClose (gedempt sluitmechanisme)

Wit laqué Grijs laqué Accent: nachtblauw laqué Accent: violet laqué Accent: limoen laqué

IR-repeaterset voor lowboards en hanglowboards is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”! Max. diepte van de apparatuur bij de toepassing van een IR-repeater: 27,0 cm

Legplank voor 2R lowboards en 2R hanglowboards Artikel HxBxD in cm Uitvoering: Wit laqué Grijs laqué

Bestelnr.

22002 22001

Dekbladen voor lowboards en hanglowboards moeten apart besteld worden!

Bestelnr.

21212 21211 21217 21218 21219

21222 21221 21227 21228 21229

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

4 deuren

Dekbladen voor dressoirs

Dekblad voor het dressoir moet apart besteld worden!

Het 0,4 cm dikke aan de achterkant gelakte glazen blad (op een 2,5 cm dikke draagplaat; kleur van het aan de achterkant gelakte glazen blad = kleur van de draagplaat) moet apart besteld worden.

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

22112 22111 22117 22118 22119

22122 22121 22127 22128 22129

Artikel HxBxD in cm

Dressoir 88,2 x 210 x 42,3 Wit laqué Bestelnr.

Solitaire meubelen/vitrines

aan de achterkant gelakt glazen blad

Bestelnr.

24012 24011

24022 24021

AVP*

20602 20601

aan de achterkant wit gelakt aan de achterkant grijs gelakt

1 deur

L

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

24112 24111

24122 24121

Wit laqué Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

Grijs laqué

AVP*

Bestelnr.

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

27112 27111

27122 27121

Hangelementen

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

27212 27211

27222 27221

1 klep

AVP*

Wit laqué

AVP*

27312 27311

Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

22622 22621 22627 22628 22629

Tafelblad van gesatineerd Optiwhite-glas, aan de achterkant wit gelakt, of van gesatineerd glas, aan de achterkant grijs gelakt

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

22612 22611 22617 22618 22619

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Wit laqué Grijs laqué

Grijs laqué

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

29112 29111

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

29212 29211

29222 29221

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

25722 25712

25521 25511

25522 25512

Bestelnr.

Wit laqué

Grijs laqué

24322 24321

Bestelnr.

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

AVP*

23412 23411

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

15122 15182

AVP*

15128 15188

AVP*

aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

15222 15282

AVP*

15228 15288

aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

15322 15382

AVP*

AVP*

Eettafel voor inzetbakjes 75 x 220 x 100

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

15328 15388

AVP*

AVP*

Bestelnr.

AVP*

20502 20501

20402 aan de achterkant grijs gelakt 20401

2 deuren met getinte glasuitsparingen

L

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Grijs laqué

AVP*

Bestelnr.

28322 28321

28212 28211

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

Vitrine 8R met 1 deur, rechts 155,4 x 70 x 42,3

Grijs laqué

AVP*

Bestelnr.

28422 28421

28312 28311

R

Vitrine 8R met 1 deur, links 155,4 x 70 x 42,3

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

28522 28521

28412 28411

Vitrine 8R 155,4 x 140 x 42,3

Grijs laqué

AVP*

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

28512 28511

AVP*

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

28612 28611

28622 28621

Panelen

N.B.: Panelen incl. 1,8 cm hoge stelvoetjes

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

29312 29311

1 deur met getinte glasuitsparing

Hangpaneel 2R 38,4 x 70 x 31,6

Artikel HxBxD in cm Planken Paneel Wit laqué Grijs laqué Accent: nachtblauw laqué Accent: violet laqué Accent: limoen laqué

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Hangpaneel 4R 76,8 x 70 x 31,6

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

22921 22911 22971 22981 22991

22922 22912 22972 22982 22992

Wit laqué Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

15422 15482

Wit laqué

AVP*

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

AVP*

15428 15488

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering Bekleding Stof zwart Stof grijs Stof limoen Stof nachtblauw Stof violet

Bestelnr.

23522 23521

24412 24411

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

AVP*

24522 24521

23512 23511

24512 24511

24921 24911 24971 24981 24991

24922 24912 24972 24982 24992

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

28922 28912 28972 28982 28992

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

28921 28911 28971 28981 28991

2 deuren met getinte glasuitsparingen met 1 tussenschot

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

24622 24621

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

24612 24611

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Bestelnr.

N.B.: Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere glasplanken met LED-verlichting met elkaar verbonden worden, is slechts een voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat, snoer en stekker.

AVP*

20220 20210

Glasplank met LED-verlichting 12 V; 3 W 12 V; 3 W 12 V; 4,8 W voor vitrines, voor dressoirs voor hangelementen, voor 105 cm breedte (1/2 dressoir) 42,3 cm diep 34,3 cm diep 21071 21070 21010

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Achterpootloze stoel 93 x 46 x 58 Gecoat aluminium Hoogglans chroom AVP*

Bestelnr.

Verlichting

20120 20110

1137 1134 1135 1139 1130

Grijs laqué

AVP*

Hangelement 4R 76,8 x 140 x 34,3

Grijs laqué Bestelnr.

Vrijhangende boekenplanken 2,5 x 140 x 25 2,5 x 70 x 25

Bestelnr.

23921 23911 23971 23981 23991

Hangelement 4R 76,8 x 140 x 34,3

Grijs laqué

AVP*

Bestelnr.

Paneel 8R 155,4 x 70 x 31,6

R

L

Bestelnr.

Wit laqué

AVP*

met 1 tussenschot

Hangelement 4R 76,8 x 140 x 34,3 AVP*

Bestelnr.

1 deur met getinte glasuitsparing, 1 deur 1 deur, 1 deur met getinte glasuitsparing

Grijs laqué Bestelnr.

Paneel 4R 78,6 x 70 x 31,6

Grijs laqué

AVP*

23922 23912 23972 23982 23992

Achterpootloze stoel met stoelframe van metalen buis in hoogglans chroom of gecoat aluminium; bekleding van breisel. Naar keuze met of zonder armleuningen. Vilten glijders voor zachte vloeren worden meegeleverd. Vilten glijders voor harde vloeren: artikelnr. 1000

NL now! Magazin: now! no. 15 8. 2011 342

AVP*

Artikel HxBxD in cm

25020 25010

Eettafel voor inzetbakjes 75 x 180 x 100 AVP*

Bestelnr.

28222 28221

Achterpootloze stoel (stapelbaar)

Bestelnr.

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

Bestelnr. aan de achterkant wit gelakt

1 deur met getinte glasuitsparingen

Vrijhangende boekenplanken

Tafelblad van gesatineerd Optiwhite-glas, aan de achterkant wit gelakt, of van gesatineerd glas, aan de achterkant grijs gelakt

aan de achterkant wit gelakt

Wit laqué Bestelnr.

24422 24421

Het inzetbakje moet apart besteld worden (zie boven)

Bestelnr.

AVP*

22412 22411 22417 22418 22419

R

R

Inzetbakje 10 x 40 x 20

Artikel HxBxD in cm

Eettafel 75 x 220 x 100

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

22422 22421 22427 22428 22429

Vitrine 8R met 1 deur, rechts 155,4 x 70 x 42,3

Grijs laqué

AVP*

Vitrine 8R met 1 deur 155,4 x 70 x 42,3

Wit laqué Grijs laqué

Wit laqué Grijs laqué

Wit laqué Bestelnr.

Hangelement 4R 76,8 x 70 x 34,3

Grijs laqué Bestelnr.

23422 23421

24312 24311

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Eettafel 75 x 180 x 100

AVP*

Bestelnr.

AVP*

25721 25711

Bestelnr.

L

aan de achterkant wit gelakt aan de achterkant grijs gelakt aan de achterkant wit gelakt aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

Bestelnr.

22312 22311 22317 22318 22319

22322 22321 22327 22328 22329

Vitrine 8R met 1 deur, links 155,4 x 70 x 42,3

28112 28111

Hangelement 4R 76,8 x 70 x 34,3

Inzetbakje voor salontafel en eettafels Salontafel voor inzetbakjes 40 x 90 x 90

Wit laqué

AVP*

met 1 tussenschot

Het inzetbakje moet apart worden besteld (zie rechts)

Salontafel 40 x 90 x 90

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

1 deur met getinte glasuitsparing

Grijs laqué

AVP*

29322 29321

1 deur met getinte glasuitsparing

Hangelement 4R 76,8 x 70 x 34,3 AVP*

AVP*

Inzetbakje bestaande uit deksel, vakverdeling, 4 reageerbuisjes en box van kunststof; passend voor salon- en eettafel. Een inzetbakje moet voor een salon- en eettafel voor inzetbakjes besteld worden.

N.B.: Salontafel naar keuze op wieltjes of stelvoetjes (wieltjes en stelvoetjes worden meegeleverd).

21412 21411 21417 21418 21419

1 deur met getinte glasuitsparingen, 1 lade; bijzonder geschikt in combinatie met 2x 1R of 2R hanglowboards

Vitrine 8R met 1 deur, rechts 155,4 x 70 x 42,3

1 deur

Bestelnr.

Bestelnr.

aan de achterkant gelakt glazen blad voor 140 cm breedte voor 210 cm breedte

R

Bestelnr.

AVP*

29122 29121

Hangelementen

Hangelement 2R 38,4 x 140 x 34,3

Wit laqué

AVP*

Artikel HxBxD in cm

Draairichting deur naar keuze!

Vitrine 8R met 1 deur, links 155,4 x 70 x 42,3

Grijs laqué Bestelnr.

27322 27321

1 klep (met 1 tussenschot)

Artikel Hangelement 2R HxBxD in cm 38,4 x 70 x 34,3 Wit laqué Grijs laqué Rompuitvoering Bestelnr. AVP* Bestelnr. AVP* Front Wit laqué 22522 22512 Grijs laqué 22521 22511 Accent: nachtblauw laqué 22527 22517 Accent: violet laqué 22528 22518 Accent: limoen laqué 22529 22519

Artikel HxBxD in cm Tafelblad Pootstel Wit laqué Grijs laqué

Wit laqué Bestelnr.

28122 28121

24212 24211

24222 24221

Draairichting deur naar keuze!

Eettafels

Grijs laqué

AVP*

L Vitrine 8R met 1 deur 155,4 x 70 x 42,3

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

21422 21421 21427 21428 21429

Solitair meubel 8R 155,4 x 70 x 42,3

Solitair meubel 4R 78,6 x 70 x 42,3

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

R Vitrine 8R met 1 deur, rechts 155,4 x 70 x 42,3

Bestelnr.

Kg

Hanglowboard 2R 38,4 x 210 x 42,3

Draairichting deur naar keuze!

Draairichting deur naar keuze!

Vitrine 8R met 1 deur, links 155,4 x 70 x 42,3

Wit laqué

AVP*

21312 21311 21317 21318 21319

3 laden

1 deur met getinte glasuitsparing, 1 lade; bijzonder geschikt in combinatie met 2x 1R of 2R hanglowboards

N.B.: Vitrines incl. 1,8 cm hoge stelvoetjes

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Wit laqué Grijs laqué

Grijs laqué Bestelnr.

el x. b ast

75

Kg

Hanglowboard 2R 38,4 x 140 x 42,3

L

Vitrines

Artikel HxBxD in cm Tafelblad Pootstel Wit laqué Grijs laqué

AVP*

21322 21321 21327 21328 21329

22212 22211 22217 22218 22219

Solitair meubel 4R 78,6 x 70 x 42,3

1 deur met getinte glasuitsparing(en), 2 laden; bijzonder geschikt in combinatie met 1R hanglowboards

Salontafels

Bestelnr.

Draairichting deur naar keuze!

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Wit laqué Grijs laqué

voor 210 cm breedte

AVP*

AVP*

1 klep (met 2 tussenschotten)

el x. b ast

50

Kg

Hanglowboard 1R 19,2 x 210 x 42,3

1 deur, 2 laden

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

Wit laqué

Grijs laqué Bestelnr.

AVP*

22222 22221 22227 22228 22229

N.B.: Solitaire meubelen/vitrines incl. 1,8 cm hoge stelvoetjes

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Wit laqué Grijs laqué

ma

ma

Wit laqué

AVP*

Hanglowboard 1R 19,2 x 140 x 42,3

Lowboard 2R 40,2 x 210 x 42,3

el x. b ast

75

Kg

Het 0,4 cm dikke aan de achterkant gelakte glazen blad (op een 2,5 cm dikke draagplaat; kleur van het aan de achterkant gelakte glazen blad = kleur van de draagplaat) moet apart besteld worden. ing

Grijs laqué

el x. b ast

50

Kg

Dekbladen voor lowboards

ing

21112 21111 21117 21118 21119

21122 21121 21127 21128 21129

Lowboard 2R 40,2 x 140 x 42,3

Bestelnr.

AVP*

el x. b ast

75

Kg

Binnenmaten per vak: Hoogte: 33,8 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 37,7 cm

1 klep (met 1 tussenschot)

1 klep (met 2 tussenschotten) ing

Bestelnr.

1 klep (met 1 tussenschot)

ing

Wit laqué

AVP*

1 klep (met 2 tussenschotten) ing

N.B.: Dressoir incl. 1,8 cm hoge stelvoetjes

Grijs laqué

Binnenmaten per vak: Hoogte: 14,3 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 37,7 cm

el x. b ast

50

Kg

Lowboard 1R 21,0 x 210 x 42,3

Bestelnr.

AVP*

ing

Dressoir

Wit laqué

el x. b ast

75

Kg

Lowboard 1R 21,0 x 140 x 42,3 Bestelnr.

1 klep (met 1 tussenschot) ing

el x. b ast

50

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Wit laqué Grijs laqué Accent: nachtblauw laqué Accent: violet laqué Accent: limoen laqué

1 klep (met 2 tussenschotten)

ing

ma

1 klep (met 1 tussenschot)

ma

N.B.: Lowboards incl. 1,8 cm hoge stelvoetjes

pr

Dekbladen voor lowboards en hanglowboards moeten apart besteld worden! Binnenmaten per vak: Hoogte: 33,8 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 37,7 cm

ma

Binnenmaten per vak: Hoogte: 14,3 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 37,7 cm

Lowboards

N ogram

Wij moeten erop wijzen dat de montage van deze hangelementen moet worden uitgevoerd door een desbetreffende vakman. Zie hiertoe ook de montageaanwijzingen in het hoofdstuk “now! allgemein”.

AVP*

Typelijst

W IEU ma

Belangrijk!

Legplank 1,9 x 66,6 x 27,3

maUitvoeringen romp/front

Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat “blauwe engel”verkregen.ma

hülsta-Push-to-open: Alle laden met hülsta-Push-to-open

ma

NLBestelnr.

1237 1234 1235 1239 1230

AVP*

Achterpootloze stoel met armleuningen 93 x 59,6 x 58 Gecoat aluminium Hoogglans chroom Bestelnr.

1147 1144 1145 1149 1140

AVP*

Bestelnr.

1247 1244 1245 1249 1240

AVP*

Voetschakelaar max. 15 W 21000

Met een RGB-LED-glasplankverlichting zijn alle gewenste kleuren licht mogelijk. De RGB-LEDverlichting kan uitsluitend d.m.v. een RGB-afstandsbediening incl. voorschakelapparaat worden bediend. Glasplank met RGB-LED-verlichting 12 V; 5,2 W voor hangelementen, 34,3 cm diep 22071

12 V; 5,2 W voor vitrines, 42,3 cm diep 22070

RGB-afstandsbediening

12 V; 8 W voor dressoirs voor 105 cm breedte (1/2 dressoir)

22010

max. 20 W 22000

NL now! Magazin: now! no. 15 8. 2011 now! by hülsta

343


NL

 hülsta-MagicClose: Alle houten draaideuren zijn uitgerust met hülsta-MagicClose (gedempt sluitmechanisme)

 hülsta-SoftFlow: Alle laden zijn volledig uitschuifbaar en uitgerust met geluiddempend zelfsluitmechanisme

Open elementen

Front Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

Romp Wit laqué Bruinzwart laqué Glaskap Getint glas

1 deur

Open elementen

* Open elementen in wit laqué, bruinzwart laqué, structuuressen en kernnoten

Typelijst

Uitvoeringen

 Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat „blauwe engel“ verkregen.

3 laden

1 deur

1 deur Hoogte van de glaskap: 16,0 cm

L Artikel HxBxD in cm

Open element 6R 115,2 x 35 x 39,7

Open element 4R 76,8 x 35 x 39,7 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

31620 31610 31630 31640

31320 31310 31330 31340

31820 31810 31830 31840

1 deur; 2 laden

1 deur

Elementen

AVP*

Element 4R 76,8 x 70 x 42 Wit laqué Bestelnr.

Bestelnr.

32425 32426 32423 32424

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

33425 33426 33423 33424

32415 32416 32413 32414

Element 4R met 1 deur, links 76,8 x 70 x 42 Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

33415 33416 33413 33414

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

2 deuren

Element 4R 76,8 x 70 x 42

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

38525 38526 38523 38524

38415 38416 38413 38414

38425 38426 38423 38424

3 laden

1 deur

Element 4R met 1 deur, rechts 76,8 x 70 x 42

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

Politoer, politoerspons, politoerdoek (incl. handleiding) ter bescherming en onderhoud van hoogglansmeubel-oppervlakken.

R

Kg

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

37425 37426 37423 37424

38515 38516 38513 38514

Bestelnr.

1 deur

1 deur; 3 laden

1 deur

ma

AVP*

32625 32626 32623 32624

Bruinzwart laqué Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

33625 33626 33623 33624

32615 32616 32613 32614

2 deuren; 3 laden

Dressoirs Highboards Dekbladen

Element 6R met 1 deur, links 115,2 x 70 x 42

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

38625 38626 38623 38624

33615 33616 33613 33614

2 deuren; 2 laden

38615 38616 38613 38614

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

el x. b ast

39315 39316 39313 39314

39325 39326 39323 39324

Bestelnr.

39415 39416 39413 39414

39425 39426 39423 39424

Wit laqué Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

32825 32826 32823 32824

37615 37616 37613 37614

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

33825 33826 33823 33824

32815 32816 32813 32814

Wit laqué Bestelnr.

AVP*

Verlichting

Element 8R met 1 deur, rechts 153,6 x 70 x 42

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

38825 38826 38823 38824

33815 33816 33813 33814

(optioneel voor elementen zonder glaskap)

R

Kg

Element 8R met 1 deur, links 153,6 x 70 x 42

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

38815 38816 38813 38814

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

39615 39616 39613 39614

AVP*

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere glazen leggers met LED-verlichting met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat, snoer en stekker.

N.B.!

Dekbladen voor elementen, dressoirs en higboards 0,8/1,5 x 70 x 42 0,8/1,5 x 105 x 42 0,8/1,5 x 140 x 42 0,8/1,5 x 210 x 42

12 V; 3,0 W

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

39815 39816 39813 39814

39825 39826 39823 39824

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

30750* 30760* 30730 30740

AVP*

Bestelnr.

30650* 30660* 30630 30640

AVP*

Bestelnr.

30450* 30460* 30430 30440

AVP*

30150* 30160* 30130 30140

Glazen legger met LED-verlichting 12 V; 3,0 W 12 V; 6,5 W

Voetschakelaar

voor 70 cm breedte en 42 cm diepte

voor 70 cm breedte en 34 cm diepte

voor 140 cm breedte en 34 cm diepte

max. 15 W

30070

30071

30040

30100

Salontafel

ma

ma

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

– 37810 – –

Hangelement 2R 38,4 x 70 x 34

Bruinzwart laqué

AVP*

37520 – – –

Bestelnr.

AVP*

– 37510 – –

Wit laqué Bestelnr.

Hangelement 2R 38,4 x 140 x 34

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

32225 32226 32223 32224

Wit laqué

AVP*

Bestelnr.

32215 32216 32213 32214

AVP*

32525 32526 32523 32524

Hangelement 4R 76,8 x 70 x 34

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

32515 32516 32513 32514

Eettafels

1 klep (met 3 tussenschotten)

TV-element 1R 22,4 x 140 x 52

TV-element 1R 22,4 x 210 x 52

AVP*

Bruinzwart laqué Bestelnr.

34415 34416 34413 34414

AVP*

Wit laqué Bestelnr.

34125 34126 34123 34124

AVP*

Dekbladen voor TV-elementen 0,8/1,5 x 140 x 52 0,8/1,5 x 210 x 52

34115 34116 34113 34114

AVP*

ma

* Bij de uitvoering hoogglans wit is het dekblad van aan de achterkant gelakt glas, wit, en bij de uitvoering hoogglans bruinzwart van aan de achterkant gelakt glas, bruinzwart. Dikte van het glazen (resp. houten) dekblad: 0,8 cm (resp. 1,5 cm).

Bruinzwart laqué Bestelnr.

Binnenmaten per vak: Hoogte: 15,2 cm Breedte: 68,7 cm Diepte: 37,2 cm

(optioneel voor TV-elementen)

30550* 30560* 30530 30540

AVP*

Bestelnr.

30250* 30260* 30230 30240

AVP*

Glaskap voor TV-elementen 16 x 140 x 37,3 Bestelnr.

34120 34120 34120 34120

AVP*

Poten (set van 5) 8,6 x 9,2 x 2,0

Bruinzwart laqué Bestelnr.

34110 34110 34110 34110

AVP*

Bestelnr.

AVP*

34000 34000 34000 34000

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 344

31415 31416 31413 31414

31725 31726 31723 31724

AVP*

N.B.! De bestelnummers voor de eettafels, verlengset en lade zijn gewijzigd!

Artikel HxBxD in cm

Kg

Wit laqué Bestelnr.

Wit laqué Bestelnr.

ma

Vrijhangende boekenplanken 2,6 x 70 x 25 2,6 x 140 x 25

Hangelement 4R 76,8 x 140 x 34

Bruinzwart laqué AVP*

Wit laqué

Bestelnr.

Bestelnr.

31715 31716 31713 31714

31525 31526 31523 31524

AVP*

Bruinzwart laqué AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

31515 31516 31513 31514

— — 34730 34740

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede eettafel aangebracht worden

Salontafel

Kg

AVP*

Kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede eettafel gemonteerd worden

Bestelnr.

— — 34430 34440

AVP*

Glaskap 15,3 x 69,6 x 43

Onderstel: 20,3 x 120 x 70 Salontafelbrug: 38,4 x 75,3 x 43 Onderstel wit laqué

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

el x. b ast

60

Bruinzwart laqué AVP*

50

Kg

Hangelement 4R 76,8 x 70 x 34

Bestelnr.

el x . b ast

Bestelnr.

36122 36121 36123 36124

Achterpootloze stoel

AVP*

Onderstel bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

36112 36111 36113 36114

AVP*

36100 36100 36100 36100

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis champagnekleurig; bekleding van textielleer Protex

ing

34425 34426 34423 34424

Binnenmaten binnenste vakken: Hoogte: 18,5 cm Breedte: 55,7 cm Diepte: 44,8 cm

1 klep (met 1 tussenschot)

Wit laqué Bestelnr.

Binnenmaten buitenste vakken: Hoogte: 18,5 cm Breedte: 44,8 cm Diepte: 44,8 cm

AVP*

31425 31426 31423 31424

IR-repeaterset voor TV-elementen is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”! Binnenmaten per vak: Hoogte: 18,5 cm Breedte: 67,4 cm Diepte: 44,8 cm

Wit laqué Bestelnr.

Salontafelbrug in wit laqué, bruinzwart laqué, structuuressen en kernnoten

el x. b ast

20

Kg

Glazen hangrek 2R 38,4 x 140 x 32

1 klep (met 1 tussenschot)

Hoogte van de glaskap: 38,4 cm

ing

37820 – – –

N.B.: Door de montage van stelvoetjes wordt de totale hoogte 1,5 cm meer.

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

AVP*

1 klep

ing

Wit laqué

1 deur

ing

20

Bestelnr.

1 klep (met 1 tussenschot)

el x. b ast

Glazen hangrek 2R 38,4 x 70 x 32

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Hoogglans wit* Hoogglans bruinzwart* Structuuressen Kernnoten

TV-elementen

1 klep

* Achterwand en onderste plank in wit laqué resp. bruinzwart laqué

Hangelementen

AVP*

38915 38916 38913 38914

38925 38926 38923 38924

Kg

Bruinzwart laqué

39625 39626 39623 39624

Bestelnr.

37625 37626 37623 37624

38715 38716 38713 38714

Highboard 8R 155,1 x 210 x 42

Bestelnr.

AVP*

Bruinzwart laqué

AVP*

Element 8R 153,6 x 70 x 42

* Bij de uitvoering hoogglans wit is het dekblad van aan de achterkant gelakt glas, wit, en bij de uitvoering hoogglans bruinzwart van aan de achterkant gelakt glas, bruinzwart. Dikte van het glazen (resp. houten) dekblad: 0,8 cm (resp. 1,5 cm).

Highboard 6R 116,7 x 210 x 42 AVP*

Wit laqué Bestelnr.

Element 8R 153,6 x 70 x 42

el x. b ast

20

Kg

Bruinzwart laqué

AVP*

AVP*

2 deuren; 4 laden

ma

ma

Bruinzwart laqué

Bruinzwart laqué Bestelnr.

Hoogte van de glaskap: 38,4 cm

Dressoir 4R 78,3 x 210 x 42

Bestelnr.

Element 6R 115,2 x 70 x 42

el x. b ast

20

ing

AVP*

AVP*

38725 38726 38723 38724

ing

Wit laqué Bestelnr.

Bestelnr.

2 deuren; 3 laden

20

Dressoir 4R 78,3 x 210 x 42

Wit laqué

AVP*

Hoogte van de glaskap: 16,0 cm

N.B.: Hoogte van dressoirs en highboards incl. 1,5 cm hoge stelvoetjes.

Element 6R met 1 deur, rechts 115,2 x 70 x 42

Bruinzwart laqué

AVP*

L

R

Kg

ing

Wit laqué Bestelnr.

Element 6R 115,2 x 70 x 42

Hoogte van de glaskap: 38,4 cm

ing

Element 6R 115,2 x 70 x 42

AVP*

4444

el x. b ast

20

Hoogglans-set

AVP*

37415 37416 37413 37414

Hoogte van de glaskap: 38,4 cm

L

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

Bruinzwart laqué

AVP*

1 deur

N.B.: Door de montage van stelvoetjes wordt de totale hoogte 1,5 cm meer.

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

Element 4R 76,8 x 70 x 42

20

ma

Wit laqué* Bruinzwart laqué* Structuuressen* Kernnoten*

Bestelnr.

AVP*

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering Front Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

Open element 8R 153,6 x 35 x 39,7

Onderhoudsmiddelen voor hoogglans

el x. b ast

ing

ma

N.B.: Door de montage van stelvoetjes wordt de totale hoogte 1,5 cm meer.

N.B.: Door de montage van stelvoetjes wordt de totale hoogte 1,5 cm meer.

2 laden

Pootstel / tafelblad Structuuressen / wit laqué Structuuressen / structuuressen Kernnoten / wit laqué Kernnoten / kernnoten Structuuressen / wit laqué Kernnoten / wit laqué Structuuressen / structuuressen Kernnoten / kernnoten

Eettafel 160 75 x 160 x 90 Bestelnr.

14112 14111 14172 14177

AVP*

Eettafel 210 75 x 210 x 90 Bestelnr.

AVP*

Verlengset 10,4 x 50 x 90 Bestelnr.

AVP*

Eettafellade 4,7 x 98 x 81,8 Bestelnr.

14212 14211 14272 14277 14712 14772 14711 14777

AVP*

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering: Bekleding Textielleer zand Textielleer bruin Textielleer crème

Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 champagnekleur Bestelnr.

AVP*

1328 1323 1326

— — 14810 14870

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 now! by hülsta

345


Typelijst Aanwijzingen voor de vrije planning van elementen

Vrije planning van elementen

ma

N.B.: Door de montage van stelvoetjes wordt de totale hoogte 1,5 cm meer.

el x. b ast

20

el x. b ast

20

ing

Glaskap 1/2 Raster

ing

Glaskap 2 Raster

Elementrompen

ma

 Denk erom, dat bij open elementen de rasterboringen en afstandlijsten zichtbaar zijn

Kg

 Laden en deuren zijn binnen de rastermaten combineerbaar Bij een houten romp met deuren met glasdeel is geen dekblad en geen verlichting mogelijk

Kg

 Voor een glaskap kan geen houten deur aangebracht worden Boven een deur met glasdeel kan geen verder frontdeel gepland worden Romp 4R 76,8 x 70 x 39,7 AVP*

Bestelnr.

AVP*

31410

31420

Wit laqué Bestelnr.

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

38410

38420

Wit laqué

AVP*

31910

31920

Wit laqué Bestelnr.

Fronten

AVP*

39310

Glaskap 2 Raster

el x. b ast

20

Kg

Romp dressoir met glaskap 4R 78,3 x 210 x 39,7

Romp highboard met glaskap 6R 116,7 x 210 x 39,7

Romp highboard met glaskap 8R 155,1 x 210 x 39,7

Wit laqué

Wit laqué

Wit laqué

Bestelnr.

AVP*

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

39410

39420

Bestelnr.

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

39610

39620

Bestelnr.

Bruinzwart laqué

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

AVP*

Bestelnr.

Lade 2R 38,1 x 69,7 x 2

AVP*

Bestelnr.

33305 33306 33303 33304

Deur 4R 76,5 x 69,7 x 2

AVP*

33205 33206 33203 33204

Bestelnr.

Bestelnr.

Hoogglans wit Hoogglans bruinzwart Structuuressen Kernnoten

1x lade 1/2 Raster 33103 in structuuressen 1x lade 1 1/2 Raster 33305 in hoogglans wit

R

AVP*

Bestelnr.

AVP*

38405 38406 38403 38404

Bestelnr.

AVP*

38505 38506 38503 38504

Glasdeel 2 Raster

L Deur 6R 114,9 x 69,7 x 2

AVP*

1x deur 4 Raster 32405 in hoogglans wit

Deur met glasdeel 4R, links Deur met glasdeel 4R, rechts 76,5 x 69,7 x 2 76,5 x 69,7 x 2

32405 32406 32403 32404

Glasdeel 2 Raster

Artikel HxBxD in cm

2x legplank 37010 in bruinzwart laqué

Glasdeel 1/2 Raster

Lade 1 1/2R 23,1 x 69,7 x 2

33105 33106 33103 33104

1x romp 6R 31710 in bruinzwart laqué

39810

39820

kan niet helemaal onderin een elementromp gemonteerd worden

Lade 1/2R 15,7 x 69,7 x 2

Bestelvoorbeeld

Kg

Kg

L Artikel HxBxD in cm

el x. b ast

20

el x. b ast

ing

Bestelnr.

Glaskap 2 Raster

AVP*

ing

Bruinzwart laqué

AVP*

 In dressoirrompen (met glaskap) en highboardrompen met glaskap kunnen in het midden geen deuren met glasdeel gemonteerd worden

 Legplanken moeten apart worden gepland (bij een 8R elementromp moet minimaal 1 legplank worden ingepland of de elementromp moet compleet worden uitgerust met laden).

38910

38920

Romp dressoir 4R 78,3 x 210 x 39,7

39320

AVP*

38710

 Glazen leggers met LED-verlichting zijn alleen mogelijk in combinatie met een glaskap

20

Bestelnr.

Bestelnr.

Kg

Bestelnr.

N.B.: Dressoir- en highboardrompen incl. 1,5 cm hoge stelvoetjes

Wit laqué

AVP*

38720

Bruinzwart laqué

AVP*

Glaskap 1/2 Raster

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering

Bestelnr.

Romp met glaskap 8R 153,6 x 70 x 39,7

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

AVP*

31710

 Deuren met glas kunnen niet gekeerd worden

Bruinzwart laqué

ing

Bestelnr.

Bestelnr.

Wit laqué

el x. b ast

ma

Romp 8R 153,6 x 70 x 39,7

AVP*

31720

20

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering

Bestelnr.

Bruinzwart laqué

ing

Glaskap 2 Raster

Wit laqué

Romp met glaskap 6R 115,2 x 70 x 39,7

ma

Bestelnr.

Bruinzwart laqué

Romp 6R 115,2 x 70 x 39,7

ma

Wit laqué

Romp met glaskap 4R 76,8 x 70 x 39,7

ma

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering

L

R

R

Deur met glasdeel 6R, links Deur met glasdeel 6R, rechts Deur met glasdeel 8R, links Deur met glasdeel 8R, rechts 114,9 x 69,7 x 2 114,9 x 69,7 x 2 153,3 x 69,7 x 2 153,3 x 69,7 x 2

AVP*

Bestelnr.

32605 32606 32603 32604

38605 38606 38603 38604

AVP*

Bestelnr.

38705 38706 38703 38704

AVP*

Bestelnr.

38805 38806 38803 38804

AVP*

Bestelnr.

AVP*

38905 38906 38903 38904

Legplank N.B.: Voor dekbladen en glazen leggers met LEDverlichting zie blz. hiervoor!

Artikel HxBxD in cm Rompuitvoering

Legplank 1,6 x 66,6 x 37,7 Wit laqué Bestelnr.

37020

AVP*

Bruinzwart laqué Bestelnr.

AVP*

37010

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 346

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 now! by hülsta

347


Typelijst

Voordeelcombinaties N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

Hoogte: ca. 194 cm Breedte: 280 cm Diepte: 52 cm

Voordeelcombinaties met hangelementromp in wit laqué en TV-elementromp in bruinzwart laqué

Voordeelcombinaties met romp in bruinzwart laqué

2 2 1 1 1

Beschrijving: Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas/klep Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30530 34413 31413 31713 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30540 34414 31414 31714 34440

*

30550 34415 31415 31715

Hoogglans bruinzwart 30560 34416 31416 31716

991425

* 2 2 1 1 1

1 1

zoals 991421, maar incl.: Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

*

30530 34413 31423 31723 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30540 34414 31424 31724 34440

*

30550 34415 31425 31725

Hoogglans bruinzwart 30560 34416 31426 31726

Hoogglans wit

*

Hoogglans bruinzwart

991427

* 1 1

30071 30100

zoals 991425, maar incl.: Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Hoogglans wit

*

Hoogglans bruinzwart

Voordeelcombinaties met romp in wit laqué

Voordeelcombinaties met hangelementromp in bruinzwart laqué en TV-elementromp in wit laqué

2 2 1 1 1

Beschrijving: Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas/klep Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30530 34423 31423 31723 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30540 34424 31424 31724 34440

*

30550 34425 31425 31725

Hoogglans bruinzwart 30560 34426 31426 31726

991426

* 2 2 1 1 1

1 1

zoals 991422, maar incl.: Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Hoogglans wit

Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas/klep Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30530 34423 31413 31713 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30540 34424 31414 31714 34440

*

30550 34425 31415 31715

Hoogglans bruinzwart 30560 34426 31416 31716

*

Front

Romp: hangelementen bruinzwart laqué, TV-elementen wit laqué

Front

Romp: wit laqué

Beschrijving:

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

991424

Front

Romp: hangelementen bruinzwart laqué, TV-elementen wit laqué

Front

*

30071 30100

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

Romp: wit laqué

*

Front

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

991422

*

Hoogglans bruinzwart

991428

* 1 1

30071 30100

zoals 991426, maar incl.: Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Hoogglans wit

*

Hoogglans bruinzwart

*

30071 30100

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel. NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 348

Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas/klep Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

Romp: hangelementen wit laqué, TV-elementen bruinzwart laqué

Front

Romp: bruinzwart laqué

Beschrijving:

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

991423

Front

Romp: hangelementen wit laqué, TV-elementen bruinzwart laqué

Front

Romp: bruinzwart laqué 991421

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 now! by hülsta

349


Typelijst

Voordeelcombinaties N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

Hoogte: ca. 194 cm Breedte: 350 cm Diepte: 52 cm

Voordeelcombinaties met romp in bruinzwart laqué

Voordeelcombinaties met hangelementromp in wit laqué en TV-elementromp in bruinzwart laqué Front

Romp: bruinzwart laqué 991411 1 1 1 1 1 1 1

Beschrijving: Dekblad voor TV-element 210 TV-element 1R 210 Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30230 34113 30530 34413 31413 31513 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30240 34114 30540 34414 31414 31514 34440

*

30250 34115 30550 34415 31415 31515

Hoogglans bruinzwart 30260 34116 30560 34416 31416 31516

* 1 1 1 1 1 1 1

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

1 1 1

zoals 991411, maar incl.: Glaskap voor TV-element Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Dekblad voor TV-element 210 TV-element 1R 210 Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30230 34113 30530 34413 31423 31523 34430

Kernnoten

Hoogglans wit

*

30240 34114 30540 34414 31424 31524 34440

*

30250 34115 30550 34415 31425 31525

Hoogglans bruinzwart 30260 34116 30560 34416 31426 31526

Hoogglans wit

*

991417

* 1 1 1

30040 30100

zoals 991415, maar incl.: Glaskap voor TV-element Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

Hoogglans wit

*

*

Hoogglans bruinzwart 34110

Voordeelcombinaties met romp in wit laqué

Voordeelcombinaties met hangelementromp in bruinzwart laqué en TV-elementromp in wit laqué

1 1 1 1 1 1 1

Beschrijving: Dekblad voor TV-element 210 TV-element 1R 210 Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30230 34123 30530 34423 31423 31523 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30240 34124 30540 34424 31424 31524 34440

*

30250 34125 30550 34425 31425 31525

Hoogglans bruinzwart 30260 34126 30560 34426 31426 31526

991416

* 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1

zoals 991412, maar incl.: Glaskap voor TV-element Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Dekblad voor TV-element 210 TV-element 1R 210 Dekblad voor TV-element 140 TV-element 1R 140 Hangelement 4R Hangelement 4R met glas Vrijhangende boekenplank 140

Structuuressen

*

30230 34123 30530 34423 31413 31513 34430

Kernnoten

*

Hoogglans wit

30240 34124 30540 34424 31414 31514 34440

*

30250 34125 30550 34425 31415 31515

Hoogglans bruinzwart 30260 34126 30560 34426 31416 31516

*

Front

Romp: hangelementen bruinzwart laqué, TV-elementen wit laqué

Front

Romp: wit laqué

Beschrijving:

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

991414

Front

Romp: hangelementen bruinzwart laqué, TV-elementen wit laqué

Front

*

30040 30100

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

Romp: wit laqué

*

Front

Romp: hangelementen wit laqué, TV-elementen bruinzwart laqué Hoogglans bruinzwart 34110

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

991412

Hoogglans wit

*

Hoogglans bruinzwart

991418

* 1 1 1

34120 30040 30100

zoals 991416, maar incl.: Glaskap voor TV-element Glazen legger met LED-verlichting Schakelaar

Structuuressen

*

Kernnoten

*

Hoogglans wit

*

Hoogglans bruinzwart

*

34120 30040 30100

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel. NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 350

Beschrijving:

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

Front

Romp: bruinzwart laqué 991413

Front

Romp: hangelementen wit laqué, TV-elementen bruinzwart laqué 991415

NL now! Magazin: now! no.14 8. 2011 now! by hülsta

351


NL

 hülsta-Push-to-open: Alle draaideuren, kleppen en laden met hülsta-Push-to-open

Uitvoeringen: romp/front

Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat „blauwe engel“ verkregen.

Typelijst

Natuurlijk eiken/natuurlijk eiken Natuurlijk eiken/hoogglans wit Eiken antraciet/eiken antraciet Eiken antraciet/hoogglans wit Achterwanden altijd in wit laqué.

IR-repeaterset voor TV-elementen is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Elementen

2 houten-/glasdeuren (helder glas); 1 lade; 2 houten deuren

el x. b ast

20

Bestelnr.

Nat. eiken/nat. eiken Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./eiken antr. Eiken antr./hooggl. wit

Element 8R 84,3x105x44,6

Bestelnr.

AVP*

AVP*

AVP*

Bestelnr.

7020 7021 7022 7023

7010 7011 7012 7013

Vitrine 8R

161,1x80x44,6

161,1x105x44,6

161,1x80x44,6

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

7090 7091 7092 7093

7080 7081 7082 7083

Artikel HxBxD in cm

161,1x105x44,6 Bestelnr.

7040 7041 7042 7043

Bestelnr.

Nat. eiken/nat. eiken Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./eiken antr. Eiken antr./hooggl. wit

AVP*

Bestelnr.

7380

7390

7382

7392

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Vrijhangende boekenplanken, gehoekte planken voor vrije wandmontage

Artikel HxBxD in cm

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

7110 7111 7112 7113

Nat. eiken/nat. eiken Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./eiken antr. Eiken antr./hooggl. wit

Bestelnr.

AVP*

7120 7121 7122 7123

Dressoir, eetkamerbankje, eettafels, eetkamerstoelen

1 houten-/glasklep (helder glas)

Hangelementen 2R 38,4x105x34

38,4x80x34

38,4x80x34

1 houten klep

AVP*

Bestelnr.

7130 7131 7132 7133

Bestelnr.

AVP*

7140 7141 7142 7143

ma

Artikel HxBxD in cm

ing

20

Kg

AVP*

Houten eetkamerbankje 45x140x40

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

7170 7171 7172 7173

Bestelnr.

7420 7421 7422 7423

AVP*

75x210x90

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

7630

12100

12200

12700

12800

7632

12144

12244

12744

12844

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

AVP*

Eiken antr./glas poolwit Eiken antraciet

Bestelnr.

7282

7212

7292

7222

Kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede tafel gemonteerd worden

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede tafel aangebracht worden

Pootstel van hout; bekleding Chenille, 59% AC, 41% PES

AVP*

Eettafellade B 5,7x100x83

Verlengset voor eettafel B 3,3x50x90

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bureautafel, containers, bureaustoel Laden gedeeltelijk uitschuifbaar

Ook als ruimteverdeler toepasbaar (achterwand: wit laqué)

Bureaustoel met universele rollen voor zachte en harde vloeren

Armleuningen voor montage aan bureaustoel

Zithoogteverstelling 45-55 cm

Bureautafel 72x160x75

Artikel HxBxD in cm Bestelnr.

Nat. eiken/nat. eiken Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./eiken antr. Eiken antr./hooggl. wit

7700 7702

Multifunctie-container 61,9x125x60,6

Rolcontainer 56,8x43,3x59 AVP*

Bestelnr.

7710 7712

AVP*

Bestelnr.

7720

AVP*

Bureaustoel 81/99x45x49/61 Bestelnr.

7791

AVP*

Armleuningen Bestelnr.

AVP*

7799

7722

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 352

Eetkamerstoel 86x46x56 AVP*

Bestelnr.

Natuurlijk eiken; grijs Natuurl. eiken; oranje Antraciet; grijs Antraciet; oranje

7680 7690 7682 7692

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

N.B.! Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere LED-verlichtingen met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat, snoer en stekker.

Achterpootloze stoel

Onderhoudsmiddelen voor hoogglans

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis in hoogglans chroom; bekleding van textielleer Protex Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering: Bekleding Textielleer wit Textielleer zwart

Artikel HxBxD in cm

AVP*

7844

7744

Verlichting

Werkbladoppervlak in wit laqué; werkbladrand van hout

AVP*

Bestelnr.

7220

7242

7142

38,4x105x25 AVP*

7290

75x210x90 AVP*

Bestelnr.

AVP*

7210

Eettafels B 75x160x90

Gehoekte planken 38,4x80x25

7280

Pootstel met massieve poten; boven met een aan de onderkant gelakt glazen blad (poolwit laqué)

Eettafellade A 6,4x56x98

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

7180 7181 7182 7183

Kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede tafel gemonteerd worden

Verlengset voor eettafel A 3,3x45x90

Eettafels A 75x160x90

Vrijhangende boekenplanken 3,3x105x25 3,3x80x25

115,2x80x34

2 laden; 4 houten deuren

Dressoir 4R 84,3x203,5x44,6 Bestelnr.

Nat. eiken/nat. eiken Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./eiken antr. Eiken antr./hooggl. wit

AVP*

7160 7161 7162 7163

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede tafel aangebracht worden

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

el x. b ast

Bestelnr.

7150 7151 7152 7153

N.B.! De bestelnummers voor de eettafels, verlengsets en laden zijn gewijzigd!

115,2x50x34

76,8x80x34 AVP*

7502

Plank in wit laqué, wandpaneel van hout

Hangelementen 6R

Hangelementen 4R 76,8x50x34

AVP*

7500

1 houten deur; 1 lade

1 houten deur

38,4x105x34

Bestelnr.

AVP*

7320 7321 7322 7323

7310 7311 7312 7313

voor vrije wandmontage 1 houten-/glasklep (helder glas)

Salontafel 13,2x80x80/36x87,4x40

39,5x203,5x54

39,5x125x54

Hangelementen 1 houten klep

Salontafel van hout, salontafelbrug in wit laqué

TV-elementen 39,5x203,5x54

39,5x125x54

AVP*

7050 7051 7052 7053

Binnenmaten: Hoogte: 23,6 cm Breedte: 63,4 cm Diepte: 45,2 cm

Plateaus

Salontafels

1 houten klep; met 2 tussenschotten

Binnenmaten: Hoogte: 23,6 cm Breedte: 57,5 cm Diepte: 45,2 cm

Blad van hout, opstaand paneel in wit laqué

Kg

Element 4R 84,3x80x44,6

1 houten klep; met 1 tussenschot

Kg

ing

ma

20

Artikel HxBxD in cm

Plateaus

el x. b ast

ing

4 open vakken; 1 lade; 2 houten deuren

1 lade; 2 houten deuren

ma

TV-elementen

Politoer, politoerspons, politoerdoek (incl. handleiding) ter bescherming en onderhoud van hoogglans-meubel-oppervlakken.

Hoogglans-set

Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 Hoogglans chroom Bestelnr.

1222 1227

LED-lichtlijst; montage onder houten planken resp. achter het paneel van plateaus

12 V; 1,8 W

Bestelnr. AVP*

4444

AVP*

voor 80 cm breedte 7489

LED-lichtlijst 12 V; 2,7 W

Voetschakelaar 12 V; 5,1 W

voor voor 105/125 cm breedte 203,5 cm breedte 7499

7439

max. 15 W 7400

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 now! by hülsta

353


Dimbaar; montage achter het hoofdeind; horizontale LED-ambianceverlichting uitsluitend in combinatie met verticale LED-ambianceverlichting mogelijk; 12 V; 1,8 W i.g.v. 140 cm br.; 2,1 W i.g.v. 160 cm br. en 2,4 W i.g.v. 180 cm breedte

Dimbaar; montage links en rechts achter het hoofdeind, schakelaar in het hoofdeind; 12 V, 1,8 W (per lamp)

Hoofdeind in natuurlijk eiken of eiken antraciet, bedframe in hoogglans wit

Bedden

Buitenmaten: hoogte hoofdeind: 84 cm hoogte bedzijden: 35 cm lengte: + 17,6 cm breedte: + 15,0 cm; benutbare binnenwerkse bedhoogte: 15,0 cm Artikel Breedte in cm

Bestelnr.

Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./hooggl. wit

Voordeel-bedcombinatie / voordeelcombinatie De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor de samenstellingen, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande bladzijden).

Bed, 200 cm lang 160

140 AVP*

7901 7903

Bestelnr.

AVP*

Bed, 210 cm lang 160

140

180 Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

7931 7933

7921 7923

7911 7913

Verticaal LED-ambiancelicht set van 2

180 Bestelnr.

AVP*

7951 7953

7941 7943

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Horizontaal LED-ambiancelicht voor 140 cm br. voor 160 cm br. voor 180 cm br. Bestelnr.

7410

Romp in natuurlijk eiken of eiken antraciet, lade in hoogglans wit

Textielleer; set van 2

Wit

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

7744

Artikel HxBxD in cm

7961 7963

Bestelnr.

AVP*

7,5 cm hoog

Bedbreedte 140 cm

Bedbreedte 160 cm

Bedbreedte 180 cm

Voordeel-bedcombinatie Bed, 200 cm lang, met 2 nachtkastjes met 1 lade

7470

7460

16,0 cm hoog

Bedbodems, 200 cm lang Matras, 200 cm lang 90 140 80 90 140 80 90 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar HR-matras (koudschuim) vlak 8292 8242 8082 8092 8042 8380 8390 8340

80 8282

NIEUW

AVP*

Bestelnr.

Nat. eiken/hooggl. wit Eiken antr./hooggl. wit

7746

Bestelnr. AVP*

Nachtkastje met 1 lade 35x50x44

AVP*

AVP*

Bedhoofdeind en romp van de nachtkastjes in natuurlijk eiken

99100

99101

99102

Bedhoofdeind en romp van de nachtkastjes in eiken antraciet

99103

99104

99105

Bedbodems en matras, 200 cm lang Artikel Breedte in cm

Kussenset voor 140 cm br. voor 160 en 180 cm br.

Bestelnr.

AVP*

7440 5,0 cm hoog

Artikel HxBxD in cm

Typelijst

Artikel Breedte in cm Bestelnr. AVP*

Bedbodems en matras, 210 cm lang

N.B.: Bed en nachtkastjes zijn uitsluitend in dezelfde uitvoering verkrijgbaar (geen kleurenmix!).

Bedbodems, 210 cm lang Matras, 210 cm lang 90 140 80 90 140 80 90 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar HR-matras (koudschuim) vlak 8293 8243 8083 8093 8043 8381 8391 8341

80 8283

4 kleerkastdeuren in natuurlijk eiken

4 kleerkastdeuren in eiken antraciet

4 kleerkastdeuren in hoogglans wit

2 kleerkastdeuren 2 kleerkastdeuren in natuurlijk eiken in eiken antraciet en 2 in hoogglans wit en 2 in hoogglans wit

Voordeelcombinatie Kleerkasten

Buitenromp in natuurlijk eiken of eiken antraciet, binnenromp en interieurindeling in poolwit laqué

Set van 2; LEDverlichting, 12 V, 6 W; voetschakelaar moet apart worden besteld (zie onder)

set van 2

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

Natuurlijk eiken Eiken antraciet

Aanbouwelement kleerkast 222,3x50x59 222,3x100x59

Basiselement kleerkast 222,3x52x59 222,3x102x59 Bestelnr.

AVP*

9506 9507

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9536 9537

9516 9517

9526 9527

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

9606 9607

Bedbreedte 140 cm, kleerkastromp in natuurlijk eiken

Bedbreedte 160 cm, kleerkastromp in natuurlijk eiken

LED-verlichting voor zijregels 222,3x3,3x10

Zijregels 222,3x3,3x10

AVP*

4-drs. kleerkast (romp- en frontuitvoering: zie rechts) en bedcombinatie in natuurlijk eiken (bed, 200 cm lang, met 2 nachtkastjes met 1 lade)

99120

99144

99156

99121

99145

99157

99122

99146

99158

AVP*

9670

Stanggreep niet mogelijk

Alu./spiegel

N.B.: Bed en nachtkastjes zijn uitsluitend in dezelfde uitvoering verkrijgbaar (geen kleurenmix!).

Bedbreedte 180 cm, kleerkastromp in natuurlijk eiken

Voordeelcombinatie L Artikel HxBxD in cm

Kleerkastdeuren 130,9x49,6x2 220,5x49,6x2 Bestelnr.

Natuurlijk eiken Eiken antraciet Hoogglans wit

AVP*

Bestelnr.

9706 9707 97015

AVP*

Set van 4 laden 89,3x49,6x59 89,3x99,6x59 Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

9756 9757 97515

9746 9747 97415

9736 9737 97315

Bestelnr.

Open vak 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 9766 9767 -

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9776 9777 -

Set van 2 laden 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 Bestelnr.

9786 9787 97815

Verlichting voor kleerkasten Voor de functionele en kwalitatief hoogwaardige kleerkastindelingen van now! flexx, zie het aparte hoofdstuk “now! flexx”! Stanggreep in edelstaal-optiek; uitsluitend voor 220,5 cm hoge kleerkastdeuren

Artikel HxBxD in cm

Stanggreep 127,2x5,8x1,2 Bestelnr. AVP*

Poolwit laqué

9860

9071

AVP*

Bestelnr.

9881

AVP*

Kleerstang 3x98x1,5 3x48x1,5 Bestelnr.

9940

AVP*

Bestelnr.

9990

Bestelnr.

AVP*

9796 9797 97915

Bestelnr.

99141

99153

99177

99142

99154

99178

99143

99155

99179

AVP*

9708 L 9709 R

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Bedbreedte 160 cm, kleerkastromp in eiken antraciet

N.B.! Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere LED-verlichtingen met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat, snoer en stekker.

AVP*

LED-opbouwlamp 12 V; 2 W 1 spot 8060

LED-lichtlijst voor open vak voor 49,6 cm breedte voor 96,6 cm breedte 2,7 W 1,8 W 8080 8040

Voetschakelaar max. 15 W 8090

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 354

Bedbreedte 140 cm, kleerkastromp in eiken antraciet

LED-opbouwlamp; montage op kleerkasten; benodigde opbouwhoogte: 4,6 cm

Buisprofiel, verchroomd

Linnengoedplank 2,2x98x56,0 2,2x48x56,0 Bestelnr.

AVP*

Spiegeldeur 220,5x49,6x2

4-drs. kleerkast (romp- en frontuitvoering: zie rechts) en bedcombinatie in eiken antraciet (bed, 200 cm lang, met 2 nachtkastjes met 1 lade)

N.B.: Bed en nachtkastjes zijn uitsluitend in dezelfde uitvoering verkrijgbaar (geen kleurenmix!).

Bedbreedte 180 cm, kleerkastromp in eiken antraciet

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 now! by hülsta

355


Typelijst

Voordeelcombinatie N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

Hoogte: 161,1 cm Breedte: 370,0 cm Diepte: 54,0 cm

Romp/front 997012 1 1 1 1 2

Beschrijving: Vitrine 8R TV-element Hangelement houten klep Vrijhangende boekenplank Vrijhangende boekenplank

Natuurlijk eiken/ natuurlijk eiken

7050 7320 7130 7210 7280

*

Eiken antraciet/ eiken antraciet

*

Natuurlijk eiken/ hoogglans wit

7052 7322 7132

7051 7321 7131

*

Eiken antraciet/ hoogglans wit

*

7053 7323 7133

7212 7282

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 356

NL now! Magazin: now! no.12 8. 2011 now! by h端lsta

357


NL

 hülsta-MagicClose: Alle houten draaideuren en vouwdeuren van het dressoir zijn uitgerust met hülstaMagicClose (gedempt sluitmechanisme)

 hülsta-SoftFlow: Alle laden zijn volledig uitschuifbaar en uitgerust met geluiddempend zelfsluit-mechanisme

Onderhoudsmiddelen voor hoogglans

 Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieucertificaat „blauwe engel“ verkregen.

Typelijst

Uitvoeringen

Politoer, politoerspons, politoerdoek (incl. handleiding) ter bescherming en onderhoud van hoogglans-meubeloppervlakken.

Poolwit laqué (hoogglans poolwit) Zwart laqué (hoogglans zwart)

Hoogglans-set NIEUW

Amberboom (echt houtfineer)

AVP*

Bestelnr.

4444

Elementen Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, front in hoogglans poolwit, laden op 5 Raster hoogte in amberboom of in hoogglans poolwit; aluminium omraamde glasdeuren wit gemoffeld; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant wit gelakt is. Zwart laqué: romp in zwart laqué, front in hoogglans zwart, laden op 5 Raster hoogte in amberboom of in hoogglans zwart; aluminium omraamde glasdeuren zwart gemoffeld; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant zwart gelakt is.

3 laden

Open elementen 4 houten deuren

2 houten deuren; 1 glasdeur (helder glas); 2 glasdeuren (helder glas); 2 houten deuren draairichting naar keuze 1 houten deur

3 laden

Open hangelementen

Buitenromp en omraming in amberboom, laden in amberboom, hoogglans poolwit of hoogglans zwart, binnenromp en interieurindeling in poolwit laqué of zwart laqué; de open hangelementen zijn reeds volledig gemonteerd open; 1 lade

open; 2 laden

open

Element 88 x 105 x 44

Element 88 x 70 x 44 Bestelnr.

NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

Vitrine 158,4 x 70 x 44

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

4313L 4315L 4318L 4319L

4183 4185 4188 4189

4173 4175 4178 4179

AVP*

open

ook verticaal monteerbaar

L Artikel HxBxD in cm

open

Vitrine 158,4 x 140 x 44 Bestelnr.

4323R 4325R 4328R 4329R

Element 158,4 x 70 x 44

AVP*

Bestelnr.

Element 158,4 x 140 x 44 Bestelnr.

AVP*

4413 4415 4418 4419

4363 4365 4368 4369

AVP*

4463 4465 4468 4469

Boekenkastelement 158,4 x 140 x 34

Boekenkastelement 158,4 x 70 x 34

Artikel HxBxD in cm

AVP*

Bestelnr. NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

4633 4635 4638 4639

4673 4675 4678 4679

Open hangelement 2R 35,2 x 140 x 32

Open hangelement 4R 70,4 x 70 x 32

Bestelnr.

Bestelnr.

Open hangelement 2R 35,2 x 70 x 32

Artikel HxBxD in cm Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

4043 4045

4073 4075

AVP*

4273 4275

Hangelementen A.u.b. op greep en draairichting letten!

Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, front in hoogglans poolwit of amberboom; Zwart laqué: romp in zwart laqué, front in hoogglans zwart of amberboom; Glasklep/omraamde glasdeur: romp in poolwit of zwart laqué, front van helder glas, omraming aluminium gemoffeld

1 houten klep

1 glasklep (helder glas)

1 houten klep; met 1 tussenschot

1 glasklep (helder glas); met 1 tussenschot

1 houten deur (met 1 houten legplank)

1 houten klep; met 2 tussenschotten

L R

Artikel HxBxD in cm

Hangelement 2R 35,2 x 70 x 34

Hangelement 2R 35,2 x 70 x 34 Bestelnr.

NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom

Poolwit laqué Zwart laqué

NIEUW TV-elementen

AVP*

Bestelnr. — —

4373 4375 4371 4372

Hangelement 2R 35,2 x 140 x 34 Bestelnr.

AVP*

Hangelement 2R 35,2 x 140 x 34 Bestelnr. — —

AVP*

4383 4385 4381 4382

4301 4302

Hangelement 2R 35,2 x 210 x 34 Bestelnr.

AVP*

AVP*

met klep en open vakken (zonder achterwand) Binnenmaten open vakken (elke kant): Hoogte: 12,8 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 47,4 cm

TV-element 40 x 140 x 50

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr. NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

Binnenmaten open vakken (elke kant): Hoogte: 12,8 cm Breedte: 66,6 cm Diepte: 47,4 cm

TV-element 40 x 210 x 50

TV-hangelement 38,4 x 140 x 50 Bestelnr.

4133 4135 4138 4139

AVP*

Bestelnr.

AVP*

4143 4145 4148 4149

4153 4155 4158 4159

In de open vakken van TV-elementen kunnen niet twee laden direct naast elkaar worden gemonteerd.

Bestelnr.

AVP*

4163 4165 4168 4169

TV-bankje 46,4 x 140 x 50 Bestelnr.

AVP*

voor het aan één kant plaatsen op een multifunctiecontainer

Bestelnr.

front in poolwit laqué of zwart laqué; voor multifunctie-container

romp en front in poolwit laqué of zwart laqué; laden gedeeltelijk uitschuifbaar

4230

Bestelnr.

Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué Amberboom NIEUW 4654

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

4501 4502

AVP*

Laden 2R 34,7 x 71,3 x 38,7 Bestelnr.

4511 4512

AVP*

Verrijdbare container 56,8 x 43,3 x 59 Bestelnr.

4541 4542

AVP*

Bureaustoel alu./zwart

Bestelnr.

AVP*

4691 4692

Bestelnr.

AVP*

7799

4644

Bestelnr.

AVP*

NIEUW Amberboom

Vrijhangende boekenplank 3,3 x 70 x 25 3,3 x 105 x 25 3,3 x 140 x 25 4330

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade. Amberboom; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede tafel aangebracht worden

Amberboom; kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede tafel gemonteerd worden

Eettafellade 5,7 x 100 x 83 Bestelnr.

AVP*

7766

AVP*

7866

Achterpootloze stoel

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis in hoogglans chroom; bekleding van textielleer Protex.

AVP*

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

AVP*

4493 4495 4491 4492

Bestelnr.

7262 7265 7266

Vrijhangende boekenplanken Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

4003

81/99 x 45 x 49/61 AVP*

AVP*

7162 7165 7166

Pootstel met massieve poten in amberboom; boven met een aan de achterkant gelakt glazen blad (poolwit of zwart laqué) of met een houten blad van amberboom

Wandspiegel 35,2 x 210 x 3

Garderobe 210 x 6,4 x 34

AVP*

Verlengset voor eettafel 3,3 x 50 x 90

Eettafel 75 x 210 x 90

Salontafels

Armleuningen zwart

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 358

Bestelnr.

ook verticaal monteerbaar Artikel HxBxD in cm

7791

Bestelnr. — —

4341L 4351R 4342L 4352R

Eettafel 75 x 160 x 90

NIEUW Amberboom/glas poolwit NIEUW Amberboom/glas zwart NIEUW Amberboom

Bureaustoel met Armleuningen universele rollen voor montage aan bureaustoel voor zachte en harde vloeren

Bestelnr.

AVP*

N.B.! De bestelnummers voor de eettafels, verlengset en lade zijn gewijzigd!

AVP*

Buitenkant in amberboom

Hangelement 8R 140,8 x 35 x 34

Hangelement 4R 70,4 x 70 x 34

4443 4445 4441 4442

Artikel HxBxD in cm

4213 4215 4218 4219

Poolwit laqué Zwart laqué

Zithoogteverstelling 45-55 cm

Multifunctie-container 63,8 x 153,4 x 56,5

Bestelnr.

1 houten deur (met 3 houten legplanken); draairichting deur naar keuze

L

Pootstel met massieve poten in amberboom; boven met een aan de achterkant gelakt glazen blad (poolwit of zwart laqué) of met een houten blad van amberboom

Dressoir 88 x 210 x 44

Bestelnr.

Opbouwbureau 72 x 160 x 80

AVP*

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Artikel HxBxD in cm

Poolwit laqué Zwart laqué

Bureautafel 72 x 160 x 80

Type met greep boven en draairichting rechts = type met greep beneden en draairichting links

Hangelement 4R 70,4 x 70 x 34

4333 4335 4331 4332

Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, front in hoogglans-poolwit, laden in amberboom of in hoogglans poolwit; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant wit gelakt is. Zwart laqué: romp in zwart laqué, front in hoogglans-zwart, laden in amberboom of in hoogglans zwart; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant zwart gelakt is.

NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom

NIEUW

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

AVP*

Garderobe romp en front in poolwit laqué of zwart laqué; incl. schuifdeur; ook als ruimteverdeler toepasbaar

L

Hangelement 4R 70,4 x 70 x 34

4423 4425 4421 4422

AVP*

4193 4198 4199

R

R

Type met greep boven en draairichting links = type met greep beneden en draairichting rechts

2 laden, 2 vouwdeuren

Lade voor TV-elementen 12,5 x 69,7 x 39

TV-hangelement 38,4 x 210 x 50 Bestelnr.

voor het aan één kant plaatsen op TV-elementen (amberboom)

Bureautafels, containers en bureaustoel met metalen poot en staander uit één stuk

AVP*

Dressoir en eettafels

Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, klep in amberboom of in hoogglans poolwit; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant wit gelakt is Zwart laqué: romp in zwart laqué, klep in amberboom of in hoogglans zwart; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant zwart gelakt is

Wij moeten erop wijzen dat de montage van deze hangelementen moet worden uitgevoerd door een desbetreffende vakman. Zie hiertoe ook de montageaanwijzingen in het hoofdstuk “now! allgemein”.

Bestelnr.

L

Type met greep boven links en draairichting rechts = Type met greep beneden rechts en draairichting links

Hangelement 4R 70,4 x 35 x 34

4403 4405 4401 4402

IR-repeaterset voor TV-elementen is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Belangrijk!

L

Hangelement 4R 70,4 x 35 x 34

4483 4485 4481 4482

4391 4392

R

Type met greep boven rechts en draairichting links = Type met greep beneden links en draairichting rechts

1 glasdeur (helder glas; met 1 glazen legger)

1 houten deur (met 1 houten legplank)

AVP*

Bestelnr.

4430

AVP*

Bestelnr.

4530

Salontafel 36 x 90 x 90 Bestelnr.

Glas poolwit/amberboom AVP* NIEUW Glas zwart/amberboom NIEUW Amberboom NIEUW

4593 4595 4594

AVP*

Salontafel 36 x 120 x 70 Bestelnr.

4573 4575 4574

AVP*

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering: Bekleding Textielleer wit Textielleer zwart

Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 Hoogglans chroom Bestelnr.

AVP*

1222 1227

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 now! by hülsta

359


Typelijst

Bedden en bijmeubelen NIEUW

Kleerkasten Gestoffeerd bed met hoofdeind in amberboom; zijden en voeteneind in textielleer Protex of textiel

Set van 2; LED-verlichting voor verticale passepartout; 12 V, 6 W; voetschakelaar moet apart worden besteld (zie onder)

set van 2

Passepartout in amberboom

Verticaal passepartout uitsluitend met een horizontaal passepartout toe te passen

Buitenmaten: Lengte: + 25 cm Breedte: + 10 cm Hoogte: 80 cm Benutbare binnenwerkse bedhoogte: 18 cm

Artikel Breedte in cm

Gestoffeerd bed, 200 cm lang 160

140 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

4781 4782 4783

4771 4772 4773

Textielleer wit Textielleer zwart Textiel zwart

Bestelnr.

AVP*

Gestoffeerd bed, 210 cm lang 160

140

180 Bestelnr.

AVP*

4791 4792 4793

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Aanbouwelement kleerkast

Basiselement kleerkast 222,3 x 52 x 59 Bestelnr. AVP*

Poolwit laqué 9501 Zwart laqué 95062 Amberboom NIEUW

4991 4992 4993

4981 4982 4983

4971 4972 4973

Artikel HxBxD in cm

180

222,3 x 102 x 59 Bestelnr. AVP*

222,3 x 50 x 59 Bestelnr. AVP*

222,3 x 100 x 59 Bestelnr. AVP*

9521 95262

9511 95162

9531 95362

Spiegeldeur, links of rechts draaiend

140 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

4784 4785 4786

4774 4775 4776

Textielleer wit Textielleer zwart Textiel zwart

Bestelnr.

AVP*

4794 4795 4796

AVP*

Bestelnr.

Opzetpaneel voor montage aan het hoofdeind; in textielleer Protex of textiel; naar keuze met LED-lichtlijst, 12 V; 6,5-7,5 W (lichtlijst kan uitsluitend in combinatie met het hoofdeind-opzetpaneel worden gemonteerd)

3,3 x 50 x 10 Bestelnr. AVP*

Bestelnr.

3,3 x 100 x 10

96263

96463

AVP*

Voor de functionele en kwalitatief hoogwaardige kleerkastindelingen van now! flexx, zie het aparte hoofdstuk “now! flexx”!

Verchroomde buis

L 180 Bestelnr.

AVP*

AVP*

4994 4995 4996

4984 4985 4986

4974 4975 4976

9670 9670 9670

Linnengoedplank in poolwit laqué

Gestoffeerd bed, 210 cm lang 160

140

180

Passepartout horizontaal

LED-verlichting 220 cm hoog Bestelnr. AVP*

Stanggreep in edelstaal-optiek

Buitenmaten: Lengte: + 25 cm Breedte: + 10 cm Hoogte: 80 cm Benutbare binnenwerkse bedhoogte: 18 cm

Gestoffeerd bed, 200 cm lang 160

225,9 x 3,3 x 10 Bestelnr. AVP*

96163

Gestoffeerd bed met hoofdeind, zijden en voeteneind in textielleer Protex of textiel

Artikel Breedte in cm

Passepartout verticaal

Artikel HxBxD in cm

Kleerkastdeur 220,5 x 49,6 x 2 AVP* Bestelnr.

Spiegeldeur, links 220,5 x 49,6 x 2

Spiegeldeur, rechts 220,5 x 49,6 x 2

Bestelnr.

Bestelnr.

9703 Hoogglans poolwit 9704 Hoogglans zwart Amberboom NIEUW 97063

Set van 2; LED-leeslampje voor montage aan het hoofdeind; 12 V; 10 W

9708

AVP*

AVP*

9709

Greepstang 127,2 x 5,8 x 1,2 Bestelnr. AVP*

9071

9860

Kleerstang 3 x 98 x 1,5 3 x 48 x 1,5

Linnengoedplank 2,2 x 48 x 56,0 Bestelnr. AVP*

2,2 x 98 x 56,0

Bestelnr.

9881

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9940

Bestelnr.

AVP*

9990

Verlichting Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”! N.B.! Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere spots met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. snoer en stekker.

Artikel Breedte in cm

140 Bestelnr.

Hoofdeind-opzetpaneel 160 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

4923 4925 4928 4929

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

4281

4261

4251

Hangnachtkastje met 1 lade 25,0 x 50 x 44 25,0 x 70 x 44

Nachtkastje met 2 laden 40 x 50 x 44 40 x 70 x 44

NIEUW Poolwit laqué/amberboom NIEUW Zwart laqué/amberboom Poolwit laqué Zwart laqué

Bestelnr.

LED-leeslampje AVP*

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat voor LEDopbouwlamp

LED-glaskantverlichting; 12 V; 2,9 W

Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat voor LED-glaskantverlichting

Halogeenspots; 12 V; 2x 5 W; montage achter glazen leggers

LED-opbouwlamp voor kleerkasten 2W

LED-voetschakelaar max. 15 W

LED-glaskantverlichting 2,9 x 66,4 x 1,4

LED-voetschakelaar max. 15 W

Halogeen-lichtlijst voor glazen legger; in aluminium profiel

1 lamp 8060

8090

4090

4091

4020

Halogeenspots; 12 V; 10 W

Onder-/inbouwlamp aluminiumkleurig

1 lamp 4050

2 lampen 4060

Voetschakelaar voor halogeenspots

Voetschakelaar

4010

Belangrijk! Wij moeten erop wijzen dat de montage van deze hangnachtkastjes moet worden uitgevoerd door een desbetreffende vakman. Zie hiertoe ook de montageaanwijzingen in het hoofdstuk “now! allgemein”.

AVP*

4953 4955 4958 4959

4943 4945 4948 4949

4933 4935 4938 4939

Bestelnr.

LED-opbouwlamp; 12 V; montage op kleerkasten; benodigde opbouwhoogte: 4,6 cm

4798

Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, lade in amberboom of in hoogglans poolwit; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant wit gelakt is Zwart laqué: romp in zwart laqué, lade in amberboom of in hoogglans zwart; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant zwart gelakt is

Poolwit laqué: romp in poolwit laqué, onderste lade in hoogglans poolwit, bovenste lade in amberboom of in hoogglans poolwit; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant wit gelakt is Zwart laqué: romp in zwart laqué, onderste lade in hoogglans zwart, bovenste lade in amberboom of in hoogglans zwart; met 3,3 cm dik dekblad waarvan het glazen dekblad aan de onderkant zwart gelakt is

Artikel HxBxD in cm

AVP*

4231 4232 4233

4221 4222 4223

4201 4202 4203

Textielleer wit Textielleer zwart Textiel zwart

LED-lichtlijst voor hoofdeind-opzetpaneel 180 140 160

180

Bedbodems en matrassen 5,0 cm hoog

Artikel Breedte in cm Bestelnr. AVP*

80 8282

90 vlak 8292

16,0 cm hoog

7,5 cm hoog

Bedbodems, 200 cm lang 140 80 90

140

hoofd- en voeteneind verstelbaar

8242

8082

8092

8042

NIEUW

Matras, 200 cm lang 80 90 140

Artikel Breedte in cm

5,0 cm hoog

80

HR-matras (koudschuim)

8380

8390

8340

Bestelnr. AVP*

8283

90 vlak 8293

7,5 cm hoog

Bedbodems, 210 cm lang 140 80 90

16,0 cm hoog

140

hoofd- en voeteneind verstelbaar

8243

8083

8093

8043

Matras, 210 cm lang 80 90 140 HR-matras (koudschuim)

8381

8391

8341

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 360

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 now! by hülsta

361


Voordeelcombinatie NIEUW

Voordeelcombinaties

N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

Typelijst

NIEUW

De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor combinaties, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande bladzijden). Belangrijk!

Voordeelcombinatie

Wij moeten erop wijzen dat de montage van deze hangelementen moet worden uitgevoerd door een desbetreffende vakman. Zie hiertoe ook de montageaanwijzingen in het hoofdstuk “now! allgemein”.

4 kleerkastdeuren in hoogglans poolwit

4-drs. kleerkast en bedcombinatie; gestoffeerd bed met hoofdeind in amberboom met wit textielleer, 200 cm lang, met 2 hangnachtkastjes, 50 cm breed, met 1 lade Kleerkast- en bijmeubelrompen altijd in poolwit laqué, uitvoering van de kleerkasten bijmeubelfronten: zie rechts

Hoogte: ca. 159,0 cm Breedte: ca. 280,0 cm Diepte: 50,0 cm

4 kleerkastdeuren in hoogglans zwart

2 kleerkastdeuren in hoogglans poolwit en 2 deuren in amberboom

2 kleerkastdeuren in hoogglans zwart en 2 deuren in amberboom

HangnachtHangnachtHangnachtHangnachtHangnachtHangnachtHangnachtHangnachtkastje: kastje: kastje: kastje: kastje: kastje: kastje: kastje: Romp in Romp in Romp in Romp in Romp in Romp in Romp in Romp in poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, poolwit laqué, lade in lade in hooglade in lade in hooglade in lade in hooglade in lade in hoogglans poolwit amberboom glans poolwit amberboom glans poolwit amberboom glans poolwit amberboom

Bedbreedte 140 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99723

99724

99725

99726

99727

99728

99729

99730

Bedbreedte 160 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99731

99732

99733

99734

99735

99736

99737

99738

Bedbreedte 180 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99739

99740

99741

99742

99743

99744

99745

99746

Romp/front 997061 1 1 1 1

TV-hangelement Open hangelement Hangelement met deur Vrijhangende boekenplank

Poolwit laqué/ amberboom 4163

*

4333

Zwart laqué/ amberboom 4165 4335

*

Poolwit laqué/ hoogglans poolwit 4168 4273 4331

*

Zwart laqué/ hoogglans zwart

*

Amberboom/ amberboom

*

4169 4275 4332 4530

Gestoffeerd bed met wit textielleer

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

Voordeel-bedcombinatie / voordeel-kleerkast

4-drs. kleerkast en bedcombinatie; gestoffeerd bed met hoofdeind in amberboom met zwart textielleer, 200 cm lang, met 2 hangnachtkastjes, 50 cm breed, met 1 lade Uitvoering van de kleerkast- en bijmeubelrompen alsmede van de kleerkast- en bijmeubelfronten: zie rechts

NIEUW

De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor combinaties, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande bladzijden).

Voordeel-bedcombinatie

Gestoffeerd bed: textielleer wit

Gestoffeerd bed met hoofdeind in amberboom, 200 cm lang, met 2 hangnachtkastjes, 50 cm breed, met 1 lade

Bedbreedte 160 cm

N.B.: Bed en nachtkastjes zijn uitsluitend in dezelfde uitvoering verkrijgbaar (geen kleurenmix!).

Gestoffeerd bed: textielleer zwart

Gestoffeerd bed: textiel zwart

Hangnachtkastje: Hangnachtkastje: Hangnachtkastje: Hangnachtkastje: Hangnachtkastje: Hangnachtkastje: Romp in zwart Romp in zwart Romp in zwart Romp in zwart Romp in poolwit Romp in poolwit laqué, lade in hooglaqué, lade in laqué, lade in hooglaqué, lade in laqué, lade in hooglaqué, lade in glans zwart amberboom glans zwart amberboom glans poolwit amberboom

Bedbreedte 140 cm

Bedbreedte 180 cm

99701

99702

99703

99704

99705

99706

99707

99708

99709

99710

99711

99712

99713

99714

99715

99716

99717

99718

Voordeel-kleerkast 4-drs. kleerkast Kleerkastromp altijd in poolwit laqué, uitvoering van de kastfronten: zie rechts

4 kleerkastdeuren in hoogglans poolwit

HangnachtHangnachtHangnachtkastje: kastje: kastje: Romp in Romp in Romp in poolwit laqué, poolwit laqué, zwart laqué, lade in hooglade in hooglade in glans zwart glans poolwit amberboom

Voordeelcombinatie

4 kleerkastdeuren in hoogglans zwart

2 kleerkastdeuren in hoogglans poolwit en 2 deuren in amberboom

2 kleerkastdeuren in hoogglans zwart en 2 deuren in amberboom

Gestoffeerd bed met zwart textielleer

Hangnachtkastje: Romp in zwart laqué, lade in amberboom

HangnachtHangnachtHangnachtkastje: kastje: kastje: Romp in Romp in Romp in poolwit laqué, poolwit laqué, zwart laqué, lade in hooglade in hooglade in glans zwart glans poolwit amberboom

Hangnachtkastje: Romp in zwart laqué, lade in amberboom

Bedbreedte 140 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99747

99748

99749

99750

99751

99752

99753

99754

Bedbreedte 160 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99755

99756

99757

99758

99759

99760

99761

99762

Bedbreedte 180 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99763

99764

99765

99766

99767

99768

99769

99770

Hangnachtkastje: Romp in zwart laqué, lade in hoogglans zwart

Hangnachtkastje: Romp in zwart laqué, lade in amberboom

Voordeelcombinatie

HangnachtHangnachtHangnachtkastje: kastje: kastje: Romp in Romp in Romp in poolwit laqué, poolwit laqué, zwart laqué, lade in hooglade in hooglade in glans zwart glans poolwit amberboom

4-drs. kleerkast en bedcombinatie; gestoffeerd bed met hoofdeind in amberboom met zwart textiel, 200 cm lang, met 2 hangnachtkastjes, 50 cm breed, met 1 lade Uitvoering van de kleerkast- en bijmeubelrompen alsmede van de kleerkast- en bijmeubelfronten: zie rechts

Hangnachtkastje: Romp in zwart laqué, lade in amberboom

HangnachtHangnachtkastje: kastje: Romp in Romp in poolwit laqué, poolwit laqué, lade in hooglade in glans poolwit amberboom

Bedbreedte 140 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99771

99772

99773

99774

99775

99776

99777

99778

Bedbreedte 160 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99779

99780

99781

99782

99783

99784

99785

99786

Bedbreedte 180 cm, kleerkastromp poolwit laqué

99787

99788

99789

99790

99791

99792

99793

99794

Kleerkastromp poolwit laqué

99719

99720

99721

99722

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 362

Gestoffeerd bed met zwart textiel

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 now! by hülsta

363


NIEUW

Extra toebehoor voor voordeelcombinaties

Notities

Typelijst

Volgende toebehoren kunnen voor de voordeelcombinaties bijbesteld worden. Designpakket bestaande uit: 1x hoofdeind-opzetpaneel met LEDlichtlijst (voor het bed), 1x verticaal passepartout (set van 2), 2x horizontaal passepartout en 4x stanggreep (voor de kleerkast)

Designpakket voor voordeelcombinaties met een bed met … Bestelnr.

Passepartout uitsluitend in amberboom … bedbreedte 140 cm

… bedbreedte 160 cm

… bedbreedte 180 cm

Comfortpakket bestaande uit: 1x hoofdeind-opzetpaneel met LEDlichtlijst (voor het bed), 1x kleerkastaanbouwelement 50 cm en 1x kleerkastdeur (voor de kleerkast) Romp van het kleerkast-aanbouwelement uitsluitend in poolwit laqué. Het aanbouwelement kan naar keuze in het midden of rechts (zoals afbeelding) aangebracht worden.

Textielleer wit

99795

Textielleer zwart

99796

Textiel zwart

99797

Textielleer wit

99798

Textielleer zwart

99799

Textiel zwart

99800

Textielleer wit

99801

Textielleer zwart

99802

Textiel zwart

99803

AVP*

Comfortpakket voor voordeelcombinaties met een bed met …

Kleerkastdeur in hoogglans poolwit

Bestelnr.

… bedbreedte 140 cm

… bedbreedte 160 cm

… bedbreedte 180 cm

AVP*

Kleerkastdeur in hoogglans zwart

Bestelnr.

AVP*

Kleerkastdeur in amberboom

Bestelnr.

Textielleer wit

99804

99805

Textielleer zwart

99813

99814

99815

Textiel zwart

99822

99823

99824

Textielleer wit

99807

99808

99809

Textielleer zwart

99816

99817

99818

Textiel zwart

99825

99826

99827

AVP*

99806

Textielleer wit

99810

99811

99812

Textielleer zwart

99819

99820

99821

Textiel zwart

99828

99829

99830

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 364

NL now! Magazin: now! no.7 8. 2011 now! by hülsta

365


NL

N.B.: Staandersysteem, rompen, kleerkasten en TVelementen kunnen niet als ruimteverdeler toegepast worden.

 hülsta-MagicClose: Alle houten draaideuren zijn uitgerust met hülstaMagicClose (gedempt sluitmechanisme)

 hülsta-SoftFlow: Alle laden zijn volledig uitschuifbaar en uitgerust met geluiddempend zelfsluitmechanisme

Poolwit laqué Zand laqué Eiken choco Noten Hoogglans poolwit (alle fronten) Hoogglans zand (alle fronten)

niet als hangelement toepasbaar

Rompen Toebehoor voor rompen

niet tussen staanders toepasbaar; worden stelvoetjes gemonteerd, dan verhoogt zich de totaalhoogte met 1,5 cm

niet tussen staanders en niet als open element toepasbaar

Romp 2R 35,2 x 50 x 37,9 Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

60522 60527 – 60523

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

Romp 4R 70,4 x 70 x 37,9

Romp 2R 35,2 x 70 x 37,9

AVP*

Bestelnr.

60722 60727 – 60723

Romp 6R 105,6 x 70 x 37,9

60742 60747 – 60743

Bestelnr.

Romp 8R 140,8 x 70 x 37,9

AVP*

Dekbladen 3,3 x 140 x 40 3,3 x 70 x 40

3,3 x 50 x 40 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

60762 60767 – 60763

AVP*

Bestelnr.

60502 60507 60508 60503

60782 60787 – 60783

AVP*

Bestelnr.

AVP*

60412 60417 60418 60413

60702 60707 60708 60703

Hoogte incl. 1,5 cm hoge stelvoetjes

(set van 2)

3,3 x 210 x 40 AVP*

Bestelnr.

60212 60217 60218 60213

Hoogte incl. 1,5 cm hoge stelvoetjes

Staanders Toebehoor voor staanders

Constructieplank met tussenschot

toepasbaar als dekblad boven en als sokkelblad onder; in 140 en 210 cm breedte ook als boven-/ sokkelblad uit één stuk toepasbaar

(set van 2)

Houten plank 2,0 x 66,6 x 35,9 Bestelnr.

AVP*

Eindstaander 8R, links 145,8 x 3,3 x 37,9

Eindstaander 8R, rechts 145,8 x 3,3 x 37,9

AVP*

Bestelnr.

Eindstaander 12R 216,2 x 3,3 x 37,9

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

64282 64287 64288 64283

64182 64187 64188 64183

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

Tussenstaander 8R 145,8 x 3,3 x 37,9

Bestelnr.

Tussenstaander 12R 216,2 x 3,3 x 37,9

AVP*

AVP*

Bestelnr.

64112 64117 64118 64113

64482 64487 64488 64483

Houten plan3,3 x 46,6 x 37,9 ken3,3 x 66,6 x 3,3 x 136,6 x 37,9 37,9 AVP* AVP* AVP* Bestelnr. Bestelnr. Bestelnr.

64652 64657 64658 64653

64412 64417 64418 64413

64642 64647 64648 64643

64612 64617 64618 64613

Bestelnr.

AVP*

Voetschakelaar

Lichtlijst 3,3 x 66,6 x 5,3

35,0 x 66,6 x 35,9 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

60642 60647 – 60643

60800 60800 – 60800

LED-glaskantverlichting LED-voetschakelaar Hangbevestiging Hangbevestiging 2,9 x 66,4 x 1,4 max. 15 W

AVP*

AVP*

Bestelnr.

64610 64610 64610 64610

60610 60610 60610 60610

60810 60810 60810 60810

Bestelnr.

(set van 2) helder glas

Houten boekenplanken 3,3 x 66,6 x 35,3

Glazen leggers 0,6 x 66,6 x 34,8

Bestelnr.

Gehoekte plank 35,2 x 35 x 37,9

AVP*

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

64342 64347 64348 64343

64022 64027 64028 64023

AVP*

Bestelnr.

Lade-/deurfronten voor rompen en staanders toepasbaar in combinatie met een constructieplank, gehoekte plank of tussenschot

Artikel HxBxD in cm

Nisachterwand 2R

Nisachterwand 2R

Nisachterwand 4R

Nisachterwand 6R

Nisachterwand 8R

Laden 2R

Laden 2R

Laden 2R

Houten deur 4R

31,5 x 31,2 x 1,1

31,5 x 66,2 x 1,1

66,7 x 66,2 x 1,1

101,9 x 66,2 x 1,1

137,1 x 66,2 x 1,1

35,2 x 35 x 40

35,2 x 50 x 40

35,2 x 70 x 40

70,1 x 69,7 x 2

Bestelnr.

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

64832 64837 64838 64833

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

64742 64747 64748 64743

64822 64827 64828 64823

AVP*

Bestelnr.

64762 64767 64768 64763

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

64782 64787 64788 64783

61322 61327 61328 61323 61325 61326

Hoogglans poolwit

Hoogglans zand

Bestelnr.

61522 61527 61528 61523 61525 61526

AVP*

Bestelnr.

AVP*

62742 62747 62748 62743 62745 62746

AVP*

Bestelnr.

AVP*

63742 63747 63748 63743 63745 63746

matglas

Houten deur 6R 105,3 x 69,7 x 2 AVP*

Bestelnr.

62762 62767 62768 62763 62765 62766

Deur 6R 105,3 x 69,7 x 2

Omraamde glasdeur 6R 105,3 x 69,7 x 2 Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

63762 63767 63768 63763 63765 63766

62764 62764 62764 62764 62764 62764

63862 63867 63868 63863 63865 63866

Toepasbaar in combinatie met constructieplank (rompen) of gehoekte plank en tussenschot (staanders)

Houten deur met uitsparing van helder glas

niet in hangelementen toepasbaar

Gehoekte houten deur 4R 70,1 x 69,7 x 2

Deur 8R 137,1 x 69,7 x 2 Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

AVP*

62842 62847 62848 62843 62845 62846

63782 63787 63788 63783 63785 63786

Gehoekte houten deur 6R 105,3 x 69,7 x 2

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

62852 62857 62858 62853 62855 62856

AVP*

62862 62867 62868 62863 62865 62866

Bestelnr.

AVP*

62872 62877 62878 62873 62875 62876

(set van 2) helder glas

Zwenklade voor salontafel

el x. b ast

ing

Romp hangelement 2R 35,2 x 70 x 32 AVP*

65702 65707 – 65703

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

Klep voor hangelement 2R 34,9 x 69,7 x 2 AVP*

Bestelnr.

Hoogglans zand

Romp hangelement 2R 35,2 x 120 x 32 Bestelnr.

AVP*

65712 65717 – 65713

65742 65747 65748 65743 65745 65746

Hoogglans poolwit

Klep voor hangelement 2R 34,9 x 119,7 x 2 Bestelnr.

AVP*

Romp hangelement 4R 70,4 x 70 x 32 Bestelnr.

Romp hangelement 6R 105,6 x 70 x 32

AVP*

Bestelnr.

61742 61747 – 61743

65752 65757 65758 65753 65755 65756

AVP*

61762 61767 – 61763

Binnenmaten per vak: Hoogte: 19,5 cm Breedte: 61,0 cm Diepte: 45,8 cm

Artikel HxBxD in cm

Plateau 15 x 70 x 60 Bestelnr.

60712 60717 – 60713

AVP*

Plateau 15 x 120 x 60 Bestelnr.

60112 60117 – 60113

Romp TV-element 21,6 x 190 x 50 AVP*

Bestelnr.

65102 65107 – 65103

AVP*

Klep voor TV-element 21 x 189,7 x 2 Bestelnr.

65162 65167 65168 65163 65165 65166

AVP*

Dekblad voor TV-element 3,3 x 190 x 50 Bestelnr.

65142 65147 65148 65143

AVP*

Pootjes voor TV-element 15,2 cm hoog Bestelnr.

Bestelnr.

Salontafel 31,2 x 70 x 70

Glazen legger 0,6 x 66,6 x 28

AVP*

Bestelnr.

AVP*

61800 61800 61800 61800

Bestelnr.

AVP*

Salontafel met poolwit glasblad Salontafel met zandkleurig glasblad 30,9 x 70 x 70 30,9 x 70 x 70 Bestelnr.

AVP*

AVP*

65822 65827 — 65823

65222 65227 — 65223

65722 65727 — 65723

Bestelnr.

Zwenklade 9 x 32,3 x 32,3 Bestelnr.

65922 65927 — 65923

AVP*

Vrijhangende boekenplanken 3,3 x 70 x 25 3,3 x 120 x 25 Bestelnr.

63702 63707 63708 63703

AVP*

Bestelnr.

AVP*

63722 63727 63728 63723

IR-repeaterset voor TV-elementen is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

(set van 2) voor het aan één kant plaatsen op een plateau is 1 set nodig. Vrijstaand zijn er 2 sets (= 4 pootjes) nodig

Romp, front en dekblad zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn. TV-element op plateaus en/of pootjes te plaatsen

Houten plank 2,0 x 66,6 x 28

61602 61607 – 61603

IR-repeaterset voor TV-elementen is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Plateaus TV-elementen Flatscreenhouder

AVP*

65200 65200 65200 65200

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 366

Bestelnr.

62744 62744 62744 62744 62744 62744

Houten deur met uitsparing van helder glas

AVP*

Bestelnr.

64722 64727 64728 64723 64725 64726

5 Kg

Bestelnr.

Hoogglans zand

Bestelnr.

Deur 4R 70,1 x 69,7 x 2

(set van 2)

Artikel HxBxD in cm

Hoogglans poolwit

AVP*

61722 61727 61728 61723 61725 61726

Houten deur met uitsparing van helder glas

Omraamde glasdeur 4R 70,1 x 69,7 x 2

4444

Romp en front zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn.

Hangelementen Toebehoor Salontafels Vrijhangende boekenplanken

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

matglas

niet in hangelementen toepasbaar

AVP*

Schuifdeur 6R incl. rails 105,8 x 139,0 x 2

AVP*

Bestelnr.

64352 64357 64358 64353

Hoogglans zand

voor 2R tussenschot + gehoekte planken

Bestelnr.

Laden 2R 32 x 66,6 x 38

Hoogglans poolwit

Toebehoor voor staanders Nisachterwanden

Hoogglans-set

Onder een schuifdeur moet i.g.v. een 136,6 cm brede plank deze door een tussenschot, dat op de vloer staat, worden gesteund. Voor de montage van de schuifdeur moet er uitsluitend te monteren min. 283 cm plaats zijn.

Tussenschot 31,9 x 3,3 x 37,9

64522 64527 64528 64523

60800 60800 60800 60800

60000 60000 60000 60000

tussen 2 boekenplanken (ook naast elkaar)

Tussenschot 15,9 x 3,3 x 37,9

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

64602 64607 64608 64603

Politoer, politoerspons, politoerdoek (incl. handleiding) ter bescherming en onderhoud van hoogglans-meubel-oppervlakken.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

60050 60050 60050 60050

Onderhoudsmiddelen voor hoogglans

Push-to-open

uitsluitend voor nisachterwanden toepasbaar (set van 2)

AVP*

64810 64810 64810 64810

Onder een schuifdeur moet i.g.v. een 136,6 cm brede plank deze door een tussenschot, dat op de vloer staat, worden gesteund.

met wandbevestiging (bij 136,6 cm breedte)

Artikel HxBxD in cm

Constructieplank

Glazen legger 0,6 x 66,6 x 34,8 Bestelnr.

60602 60607 – 60603

N.B.! Bij een belasting zwaarder dan 15 kg moet een plank van 136,6 cm breedte door een tussenschot, dat op de vloer staat, worden gesteund.

toepasbaar op achter- Voetschakelaar wand van 4, 6 en voor lichtlijst; per 8 Raster romp elke gewenste (230 V, 13 W) serie-schakeling één voetschakelaar bestellen

(set van 2) helder glas

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”! LED-voetschakelaar incl. voorschakelLED-glaskantverlichting; apparaat voor glaskantver12 V; 2,9 W; ook tussen staanders lichting; per elke noodzakelijk noodzakelijk gewenste serie- voor de wand- voor de wandmet glazen leggers schakeling één montage montage toepasbaar voetschakelaar van 50 cm brede van 70 cm brede bestellen 2 Raster rompen 2, 4 en 6 Raster rompen

ma

Artikel HxBxD in cm

Typelijst

Uitvoeringen

 Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat „blauwe engel“ verkregen.

Romp, front en dekblad zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn. TV-element niet op plateaus en/of pootjes toepasbaar

met gedeelde ladebak; lade gedeeltelijk uitschuifbaar

voor flatscreens 31-42"; voor wandmontage; max. belasting: 70 kg

Binnenmaten per vak: Hoogte: 33,1 cm Breedte: 57,3 cm Diepte: 55,8 cm

Romp TV-element 36,7 x 120 x 60 Bestelnr.

AVP*

Klep voor TV-element 40 x 120 x 2 Bestelnr.

65062 65067 65068 65063 65065 65066 NL now! Magazin: now! time 8. 2011 65002 65007 – 65003

AVP*

Lade voor TV-element 40 x 120 x 60 Bestelnr.

65082 65087 65088 65083 65085 65086

AVP*

Dekblad voor TV-element 3,3 x 120 x 60 Bestelnr.

65042 65047 65048 65043

AVP*

Bevestiging voor flatscreen Bestelnr. 65300

AVP*

naar believen te monteren

Snoerschacht 36,8 x 10 x 4 AVP* Bestelnr. 65310

voor snoerschacht

Audio-/DVD-drager 36 x 30 x 4 AVP* Bestelnr. 65320

now! by hülsta

367


Dressoir Eettafels

Dressoirromp, laden- en schuifdeurenset alsmede dekblad zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn (geen draaideuren mogelijk).

Dressoir-romp 88 x 210 x 45

Artikel HxBxD in cm

AVP*

Bestelnr.

Hoogglans zand

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering: Bekleding Microvezel slikkleurig Microvezel crème Microvezel antraciet Textielleer wit Textielleer zand Textielleer bruin Textielleer zwart

Bedden: houten hoofdeinden Houten hoofdeind, naar keuze laag of hoog, en bedframe zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn.

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

67622 67627 67623

67612 67617 67613

Poolwit laqué Noten Eiken choco

Laag hoofdeind 140 cm

120 cm

90 cm

67642 67647 67643

160 cm

180 cm

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

67662 67667 67663

Bestelnr.

AVP*

67682 67687 67683

Bedden: bedframe

Bestelnr.

AVP*

Bureautafel 140 73,3 x 140 x 60

Bestelnr.

AVP*

67412 67417 67413

Poolwit laqué Noten Eiken choco

Bedframe, 200 cm lang 140 cm

120 cm

90 cm

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

67442 67447 67443

67422 67427 67423

180 cm

160 cm AVP*

67462 67467 67463

Bestelnr.

90 cm

AVP*

67482 67487 67483

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

Armleuningen zwart

AVP*

AVP*

Bestelnr.

7799

7791

66992 66997 66993

Het textielleren hoofdeindkussen wordt over het hoge houten hoofdeind gehangen. 105 cm breed

70 + 70 cm breed

AVP*

Leer-hoofdeindkussen voor 120 en 140 cm breed houten hoofdeind

Artikel 160 cm Bestelnr.

voor 90 cm breed houten hoofdeind

180 cm

AVP*

Bestelnr.

67562 67567 67563

AVP*

67582 67587 67583

AVP*

Bestelnr.

montage aan het hoge houten hoofdeind

Beddentoebehoor

Bestelnr.

AVP*

67452 67457 67453

AVP*

180 cm

160 cm Bestelnr.

67472 67477 67473

AVP*

Bestelnr.

AVP*

67492 67497 67493

Hangnachtkastje-romp 16 x 60 x 38,9

AVP*

Bestelnr.

Bedframe, 210 cm lang 140 cm

67402 67407 67403

Bedpaneel 60 x 57,2 x 4,1

Bestelnr.

67002 67007 – 67003

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

AVP*

67102 67107 – 67103

Hangnachtkastje-laatje 16 x 60 x 2 AVP*

Bestelnr.

Hoogglans poolwit

Laden 2R 35,2 x 50 x 40

Romp 2R 35,2 x 50 x 37,9 AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

60522 60527 — 60523

67202 67207 67208 67203 67205 67206

met zwanenhals; montage links en rechts aan het hoge houten hoofdeind (12 V, 10 W); set van 2

Romp, front en dekblad zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn. Niet als open element toepasbaar.

montage in de hangnachtkastje-romp

montage aan het bedpaneel

AVP*

Bestelnr.

67592 67598 67593

67552 67558 67553

67532 67538 67533

Textielleer wit Textielleer zand Textielleer bruin

voor 160 en 180 cm breed houten hoofdeind

AVP*

Bestelnr.

Bedpaneel, hangnachtkastje-romp en hangnachtkastje-laatje zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn. Alle 3 onderdelen moeten altijd samen besteld worden.

Bestelnr.

Bureaustoel Alu/zwart 81/99 x 45 x 49/61

Rolcontainer 56,8 x 43,3 x 59

66882 66887 66883

70 cm breed

Hoogglans zand

AVP*

Dekblad 3,3 x 50 x 40

Bedleeslampjes

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

60502 60507 — 60503

61522 61527 61528 61523 61525 61526

67000 67000 67000 67000

Achterwandpaneel, romp, laden en planken zijn uitsluitend te monteren tussen 2 kleerkastbasiselementen. Deze dienen apart besteld te worden, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn. Voor de montage van een achterwand is het aanbrengen van een set van 2 st. planken een absolute vereiste. I.g.v. een horizontaal passepartout is het noodzakelijk bovenaan het paneel ook een plank aan te brengen.

Binnenromp en interieurindeling in poolwit laqué

Kleerkasten

Bureautafel 160 R 73,3 x 160 x 60/80

66892 66897 66893

Textielleren hoofdeindkussen

67542 67547 67543

120 cm

67432 67437 67433

AVP*

Bestelnr.

Artikel HxBxD in cm Artikel voor bedbinnenmaat

Bureautafel 160 L 73,3 x 160 x 80/60

66842 66847 66843

Poolwit laqué Noten Eiken choco

Buitenmaten van het bed: Lengte: + 4,7 cm Breedte: + 10,2 cm Hoogte met laag hoofdeind: 34,0 cm Hoogte met hoog hoofdeind: 75,2 cm Benutbare binnenwerkse bedhoogte: 15 cm

Bedframe en houten hoofdeind zijn apart te bestellen, omdat kleurcombinaties mogelijk zijn.

Armleuningen voor montage aan bureaustoel

met textielleren hoofdeindkussen wordt het hoofdeind 1,7 cm hoger

Bestelnr.

67522 67527 67523

67512 67517 67513

Artikel HxBxD in cm

AVP*

Hoog hoofdeind 140 cm

AVP*

Bestelnr.

Bureaustoel met universele rollen voor zachte en harde vloeren

Zithoogteverstelling: 45-55 cm

1115 1116 1114 1122 1128 1123 1127

120 cm

90 cm

6722 6777 — 6733

6222 6277 — 6233

Laden gedeeltelijk uitschuifbaar

Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 gecoat aluminium

Buitenmaten: Hoogte: 75,2 cm Breedte: + 10,2 cm Diepte: 3,3 cm

Buitenmaten: Hoogte: 34,0 cm Breedte: + 10,2 cm Diepte: 4,6 cm

N.B.! De bestelnummers voor de eettafels en het verlengblad zijn gewijzigd!

AVP*

Bestelnr.

Bureautafels

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis in gecoat aluminium; bekleding, naar keuze, van microvezel of textielleer Protex

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

Typelijst

Verlengblad 3,2 x 60 x 90

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

6122 6177 — 6133

60602 60607 – 60603

63222 63227 63228 63223

Achterpootloze stoel

Artikel voor bedbinnenmaat

AVP*

Bestelnr.

Eettafel 210 75 x 210 x 90

Eettafel 150 75 x 150 x 90

Houten planken 2,0 x 66,6 x 35,9

AVP*

Bestelnr.

63262 63267 63268 63263 63265 63266

63282 63287 63288 63283 63285 63286

Hoogglans poolwit

Dekblad voor dressoir 3,3 x 210 x 45

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

63202 63207 — 63203

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

Schuifdeurenset voor dressoir 70,1 x 69,7 x 2

Ladenset voor dressoir 70,1 x 70 x 36

per eettafel is slechts 1 verlengblad mogelijk

Zie ook het aparte hoofdstuk “now! dining”!

set van 2

Spiegeldeur, links of rechts draaiend

Stanggreep in edelstaal-optiek (set van 4)

Verticaal passepartout uitsluitend met een horizontaal passepartout toe te passen

Voor de functionele en kwalitatief hoogwaardige kleerkastindelingen van now! flexx, zie het aparte hoofdstuk “now! flexx”!

L Basiselement kleerkast 222,3 x 52 x 59 222,3 x 102 x 59

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

Poolwit laqué Noten Zand laqué Eiken choco

9501 9505 — 95053

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9521 9525 — 95253

Aanbouwelement kleerkast 222,3 x 50 x 59 222,3 x 100 x 59 Bestelnr.

9511 9515 — 95153

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9531 9535 — 95353

Passepartout verticaal 225,9 x 3,3 x 10 Bestelnr.

96152 9615 — 96153

AVP*

Passepartout horizontaal 3,3 x 50 x 10 3,3 x 70 x 10 3,3 x 100 x 10 Bestelnr.

96252 9625 — 96253

AVP*

Bestelnr.

AVP*

96352 9635 — 96353

Bestelnr.

96452 9645 — 96453

Hoogglans poolwit

Hoogglans zand

Bedbodems, matras 5,0 cm hoog

Bedbodem, 200 cm lang 80 90 120 140 vlak 8282 8292 8222 8242

7,5 cm hoog

Bedbodem, 200 cm lang 80 90 120 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar 8082 8092 8022 8042

16,0 cm hoog

Matras, 200 cm lang 80 90 120 140 HR-matras (koudschuim) 8380 8390 8322 8340

NIEUW 5,0 cm hoog

Bedbodem, 210 cm lang 90 120 140 80 vlak 8283 8293 8223 8243

AVP*

Kleerkastdeur 220,5 x 49,6 x 2 Bestelnr.

AVP*

9701 9705 97058 97053 9703 97056

Bestelnr.

AVP*

9708 9708 9708 9708 9708 9708

Spiegeldeur, rechts 220,5 x 49,6 x 2 Bestelnr.

AVP*

9709 9709 9709 9709 9709 9709

Stanggreep 127,2 x 5,8 x 81,2 Bestelnr.

9860 9860 9860 9860 9860 9860

AVP*

Paneelachterwand2 Planken (set van 4) 22,3 x 68,1 x 1,7 3,2 x 68,1 x 54,8 Bestelnr.

9551 9555 — 95553

AVP*

Bestelnr.

9571 9575 — 95753

AVP*

2 Raster romp 44,8 x 68,1 x 55 Bestelnr.

9561 9565 — 95653

Verlichting Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”! 7,5 cm hoog

16,0 cm hoog

Bedbodem, 210 cm lang 80 90 120 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar 8083 8093 8023 8043

Matras, 210 cm lang 80 90 120 140 HR-matras (koudschuim) 8381 8391 8321 8341

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 368

Spiegeldeur, links 220,5 x 49,6 x 2

N.B.! Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere LED-opbouwlampen met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. voorschakelapparaat, LED-voetschakelaar snoer en stekker. max. 15 W

LED-opbouwlamp; 12 V; montage op kleerkasten; benodigde opbouwhoogte: 4,6 cm

LED-opbouwlamp aluminiumkleurig

2W 8060

8090

AVP*

Set van 2 laden 44,5 x 69,7 x 52 Bestelnr.

9871 9875 98758 98753 9873 98756

AVP*

Linnengoedplank 2,2 x 48 x 56 2,2 x 98 x 56 Bestelnr.

9071 9071 9071 9071

N.B.! Voor de netaansluiting wordt persé een voetschakelaar benodigd. Wanneer meerdere spots/ verlichtingsets met elkaar verbonden worden, is slechts één voetschakelaar nodig (rekening houdend met de maximaal toegestane wattage). Per elke gewenste serie-schakeling één voetschakelaar bestellen. Voetschakelaar incl. snoer en stekker.

AVP*

Bestelnr.

9881 9881 9881 9881

AVP*

Kleerstang 3 x 48 x 1,5 3 x 98 x 1,5 Bestelnr.

9940 9940 9940 9940

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9990 9990 9990 9990

Halogeenspots, 12 V, 10 W

Voetschakelaar voor halogeenspots

Onder-/inbouwlamp aluminiumkleurig

Voetschakelaar

1 lamp 64650

2 lampen 64660

64610

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 now! by hülsta

369


Typelijst

Voordeel-bedcombinatie

Voordeelcombinatie

De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor combinaties, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande blz.).

De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor combinaties, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande blz.).

Voordeelcombinatie

Bedlengte Bedbreedte Hoofdeind/paneel

bestaande uit:

Romp bijmeubelen + bedframe

Voordeelcombinatie

Front bijmeubelen Poolwit laqué

Noten

Zand laqué

Eiken choco

Hoogglans Hoogglans poolwit zand

Hoofdeind/ dekblad

Romp bijmeubelen + kleerkast/ bedframe

Front bijmeubelen + kleerkast Poolwit laqué

Noten

Zand laqué

Eiken choco

Hoogglans Hoogglans poolwit zand

3-drs. kleerkast

Bedcombinatie 1 hoog houten hoofdeind 1 bedframe 2 bedpanelen 2 hangnachtkastje-rompen 2 hangnachtkastje-laatjes

140 cm

200 cm

210 cm

160 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

180 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

140 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

160 cm

180 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

en

951140 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

Bed 1 hoog houten hoofdeind 1 bedframe en

90 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

120 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

90 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

120 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

Nachtkastje 1 romp 2R 1 laden 2R 1 dekblad

953900 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

951160 200 cm

A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

951180 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

953120 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

951141 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

953901 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

951161 210 cm

A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

951181 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 370

Bedlengte Bedbreedte

bestaande uit:

953121 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 now! by hülsta

371


Typelijst

Voordeelcombinatie Voordeelcombinatie De aanbevolen verkoopprijzen gelden uitsluitend voor combinaties, zoals hieronder aangegeven. Extra bijmeubelen resp. accessoires zijn mogelijk (zie voorgaande blz.).

Voordeelcombinatie

Bedlengte Bedbreedte Hoofdeind/paneel

bestaande uit:

Romp bijmeubelen + kleerkast/ bedframe

N.B.: A.u.b. in uw order duidelijk en apart de uitvoeringen en bestelnrs. van de afzonderlijke elementen, waarmee de voordeelcombinatie is opgebouwd, vermelden omdat kleurencombinaties mogelijk zijn!

Front bijmeubelen + kleerkast Poolwit laqué

Noten

Zand laqué

Eiken choco

Hoogglans Hoogglans poolwit zand

4-drs. kleerkast en Bedcombinatie 1 hoog houten hoofdeind 1 bedframe 2 bedpanelen 2 hangnachtkastje-rompen 2 hangnachtkastje-laatjes

140 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

Hoogte: ca. 179 cm Breedte: ca. 330 cm Diepte 60 cm

952140 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

Uitvoeringen 997050

200 cm

160 cm

180 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

952160 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

952180 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

3 6 3 2 1 1 1 2 2 2

140 cm

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

210 cm

160 cm

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

180 cm

Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué Noten Eiken choco Poolwit laqué Noten Poolwit laqué Eiken choco

60742 60702 60000 62742 60602 62744 60800 65002 65042 65062

Eiken choco

*

Hoogglans poolwit

*

Hoogglans zand

*

Noten

*

60747 60707

60743 60703 62743 60603

62745

65003 65043 65063

65065

62748

65007 65047 65067

65066

*

60708

62747 60607

62746

Zand laqué

65048 65068

zoals 997050, maar incl.: Lade TV-element Klep TV-element (i.p.v. 2x klep TV-element)

Poolwit laqué 65082 65062

*

Eiken choco 65083 65063

*

Hoogglans poolwit 65085 65065

*

Hoogglans zand 65086 65066

*

Noten

*

65087 65067

Zand laqué

*

65088 65068

952141 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel. Uitvoeringen 997052

zoals 997050, maar incl.: Lade TV-element (i.p.v. 2x klep TV-element)

Poolwit laqué 65082

*

Eiken choco 65083

*

Hoogglans poolwit 65085

*

Hoogglans zand 65086

*

Noten 65087

*

Zand laqué

*

65088

952161 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

952181 A.u.b. duidelijk de gewenste uitvoeringen aangeven (kleurcombinaties naar eigen keuze).

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 372

Romp 4R Dekblad 70 cm Hangbevestiging Houten deur 4R Houten legplank, set van 2 Omraamde glasdeur 4R Glazen legger, set van 2 Romp TV-element Dekblad TV-element Klep TV-element

*

Uitvoeringen 997051

2 Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Poolwit laqué

* = In deze kolom het gewenste aantal artikelen vermelden. Let op het max. totaalaantal per regel.

1 1 Poolwit laqué Poolwit laqué Poolwit laqué Noten Noten Eiken choco Eiken choco

Beschrijving:

NL now! Magazin: now! time 8. 2011 now! by hülsta

373


NLTypelijst

Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat “blauwe engel”verkregen.

UWa

dining

NIoEgramm pr

Eettafels ET 15

Inzetbakje bestaande uit deksel, vakverdeling, 4 reageerbuisjes en box van kunststof; passend voor salon- en eettafel. Een inzetbakje moet voor een salon- en eettafel voor inzetbakjes besteld worden.

Tafelblad van gesatineerd Optiwhite-glas, aan de achterkant wit gelakt, of van gesatineerd glas, aan de achterkant grijs gelakt

Eettafels ET 6 per eettafel is slechts 1 verlengblad mogelijk

Het inzetbakje moet apart besteld worden (zie rechts) Artikel HxBxD in cm Tafelblad Pootstel Wit laqué Grijs laqué

Eettafel 75 x 220 x 100

Eettafel 75 x 180 x 100

aan de achterkant wit gelakt aan de achterkant grijs gelakt aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

15222 15282

15128 15188

15122 15182

AVP*

Eettafel voor inzetbakjes 75 x 180 x 100

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

AVP*

aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

15228 15288

15322 15382

AVP*

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

15328 15388

Eettafels ET 14

Pootstel / tafelblad Structuuressen / wit laqué Structuuressen / structuuressen Kernnoten / wit laqué Kernnoten / kernnoten Natuurlijk eiken / wit laqué Eiken choco / wit laqué Natuurlijk eiken / natuurlijk eiken Eiken choco / eiken choco

AVP*

aan de achterkant grijs gelakt

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

AVP*

25020 25010

15428 15488

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede eettafel aangebracht worden

Kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede eettafel gemonteerd worden

Eettafel-verlengset 10,4 x 50 x 90

Eettafellade 4,7 x 98 x 81,8

Eettafels ET 7

Bestelnr.

AVP*

12200 12244

12100 12144

— 14810 — 14870 — — 14800 14830

Kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede eettafel gemonteerd worden

Eettafel-verlengset 3,3x45x90

Eettafellade 6,4x56x98

75x210x90 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Achterpootloze stoel S 15 (stapelbaar) Achterpootloze stoel met stoelframe van metalen buis in hoogglans chroom of gecoat aluminium; bekleding van breisel. Naar keuze met of zonder armleuningen. Vilten glijders voor zachte vloeren worden meegeleverd. Vilten glijders voor harde vloeren: artikelnr. 1000

Bestelnr.

1115 1116 1114 1122 1128 1123 1127

AVP*

Bestelnr.

1328 1323 1326

AVP*

Bestelnr.

AVP*

1222 1227

NL now! Magazin: now! dining 8. 2011

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering Bekleding Stof zwart Stof grijs Stof limoen Stof nachtblauw Stof violet

1137 1134 1135 1139 1130

AVP*

Bestelnr.

1237 1234 1235 1239 1230

AVP*

Bestelnr.

7766

7866

7777

7877

7744

7844

Houten eetkamerbankje 45x140x40 Bestelnr.

Natuurlijk eiken / natuurlijk eiken Eiken antraciet / eiken antraciet

Achterpootloze stoel 93 x 46 x 58 Gecoat aluminium Hoogglans chroom Bestelnr.

AVP*

Artikel HxBxD in cm

7680 7690 7682 7692

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis in hoogglans chroom; bekleding van textielleer Protex. Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 Hoogglans chroom

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Achterpootloze stoel S 6-3

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering Bekleding Textielleer wit Textielleer zwart

Eettafellade 5,7 x 100 x 83

Houten eetkamerbankje B 12

Eetkamerstoel 86x46x56

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis champagnekleurig; bekleding van textielleer Protex. Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 Champagnekleurig

Eettafel-verlengset 3,3 x 50 x 90 AVP*

Pootstel van hout; bekleding Chenille, 59% AC, 41% PES

Achterpootloze stoel S 6-2

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering Bekleding Textielleer zand Textielleer bruin Textielleer crème

Amberboom, noten of eiken antraciet; kan 1x onder de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x onder de 210 cm brede eettafel gemonteerd worden

7262 7265 7266 7272 7275 7277 7242

Achterpootloze stoel met harde glijnokken voor een zachte vloer; stoelframe van metalen buis in gecoat aluminium; bekleding, naar keuze, van microvezel of textielleer Protex. Achterpootloze stoel 87/94 x 53 x 39/51 Gecoat aluminium

Bestelnr.

AVP*

Stoel S 12

Natuurlijk eiken; grijs Natuurlijk eiken; oranje Antraciet; grijs Antraciet; oranje

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade. Amberboom, noten of eiken antraciet; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede eettafel aangebracht worden

Eettafel 75 x 210 x 90

7162 7165 7166 7172 7175 7177 7142

Achterpootloze stoel S 6-1

Artikel HxBxD in cm Frame-uitvoering Bekleding Microvezel slikkleurig Microvezel crème Microvezel antraciet Textielleer wit Textielleer zand Textielleer bruin Textielleer zwart

6722 6777 6733 6700

Pootstel met massieve poten; boven met een aan de achterkant gelakt glazen blad (poolwit of zwart laqué) of met een houten blad van amberboom, noten of eiken antraciet

Eettafel 75 x 160 x 90

AVP*

Bestelnr.

6222 6277 6233 6200

Artikel HxBxD in cm

12800 12844

12700 12744

Amberboom / glas poolwit Amberboom / glas zwart Amberboom Noten / glas poolwit Noten / glas zwart Noten Eiken antraciet / glas poolwit Eiken antraciet

AVP*

Bestelnr.

6122 6177 6133 6100

Poolwit laqué Noten Eiken choco Natuurlijk eiken

Artikel HxBxD in cm

Eettafel-verlengset bestaande uit een verlengblad en een lade; kan 1x aan de 160 cm brede eettafel, resp. 1 of 2x aan de 210 cm brede eettafel aangebracht worden

Eettafel 75x160x90

AVP*

Bestelnr.

14712 14711 14772 14777 14702 14732 14700 14733

14212 14211 14272 14277 14202 14232 14200 14233

14112 14111 14172 14177 14102 14132 14100 14133

Artikel HxBxD in cm

374

AVP*

Bestelnr.

Verlengblad 3,2 x 60 x 90

Eettafel 210 75 x 210 x 90

Eettafel 150 75 x 150 x 90

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr. AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Eettafels ET 12

Natuurlijk eiken / natuurlijk eiken Eiken antraciet / eiken antraciet

aan de achterkant wit gelakt

Bestelnr.

15422 15482

Eettafel 210 75 x 210 x 90

Eettafel 160 75 x 160 x 90

Artikel HxBxD in cm

AVP*

Inzetbakje 10 x 40 x 20

Eettafel voor inzetbakjes 75 x 220 x 100

AVP*

AVP*

7630 7632

Achterpootloze stoel met armleuningen 93 x 59,6 x 58 Gecoat aluminium Hoogglans chroom Bestelnr.

1147 1144 1145 1149 1140

AVP*

Bestelnr.

AVP*

1247 1244 1245 1249 1240

NL now! Magazin: now! dining 8. 2011 now! by hülsta

375


NL

Kleerkastsysteem

 hülsta-MagicClose: Alle houten draaideuren zijn uitgerust met hülsta-MagicClose (gedempt sluitmechanisme) hülsta-SoftGlide: Alle schuifdeuren zijn uitgerust met hülsta-SoftGlide (luchtgedempte zelfsluitmechanisme)

Aanbouwelementen kleerkast Het hoekaanbouwelement kan uitkunnen aan een romp schuifdeur- sluitend geplaatst worden in combinatie kast aangebouwd worden met een basiselement kleerkast. Voor het hoekaanbouwelement moet 1 deur en 1 hoekkastpaneel besteld worden. Montage aan het romp schuifdeurkast is niet mogelijk. Benodigde buitenbreedte: 115,5 cm (13,5 cm niet benutbaar)

Paneelachterwand, romp, laden en planken kunnen uitsluitend geplaatst worden tussen 2 basiselementen draaideurkasten. Omdat kleurcombinaties mogelijk zijn, moeten deze apart van elkaar besteld worden. Voor het indelen van de paneelachterwand is de set planken noodzakelijk. Voor het aanbrengen van een horizontale passepartout moet altijd 1 plank als afsluiting boven aangebracht worden. Het 2 Raster romp kan ook onderin geplaatst worden. Tevens is het mogelijk 2 rompen boven elkaar te plaatsen.

Voor het hoekaanbouwelement moet een hoekkastpaneel besteld worden

Basiselement kleerkast 222,3x52x59 222,3x102x59 Bestelnr.

Poolwit laqué Hoogglans poolwit Hoogglans zwart Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet

(kleerkastbinnenromp altijd in poolwit laqué)

Uitvoeringen front

Poolwit laqué Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet

Typelijst

Poolwit laqué Hoogglans poolwit Hoogglans zwart Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet Onderhoudsmiddelen voor hoogglans

Zijregels uitsluitend bij draaideurkasten toe te passen

Verticaal passepartout uitsluitend met een horizontaal passepartout en in combinatie met draaideurkasten toe te passen

Hoogglans-set Bestelnr.

Politoer, politoerspons, politoerdoek (incl. handleiding) ter bescherming en onderhoud van hoogglans-meubeloppervlakken.

AVP*

9501 — — 9505 9506 9507

Bestelnr.

AVP*

9521 — — 9525 9526 9527

Aanbouwelement kleerkast 222,3x50x59 222,3x100x59 Bestelnr.

AVP*

9511 — — 9515 9516 9517

Bestelnr.

Hoekaanbouwelement

Hoekkastpaneel

222,3x102x59

220,5x49,6x5,3

AVP*

Bestelnr.

9531 — — 9535 9536 9537

Voor de deur met applicatie is de applicatie voor deuren apart te bestellen

Fronten voor 222,3 cm hoogte

Deur, glad 220,5x49,6x2 Bestelnr.

Poolwit laqué Hoogglans poolwit Hoogglans zwart Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet

AVP*

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Set van 2; LED-verlichting voor zijregels en verticale passepartout; 12 V, 6 W; de voetschakelaar moet apart worden besteld (zie onder).

(set van 4)

Paneelachterwand Planken (set van 4) 2 Raster romp 222,3x68,1x1,7 3,2x68,1x54,8 44,8x68,1x55 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9551 — — 9555 9556 9557

——

9571 — — 9575 9576 9577

9861 9863 9864 9865 9866 9867

9541 — — 9545 9546 9547

Stanggreep in edelstaaloptiek; uitsluitend mogelijk voor kleerkastdeuren, 220,5 cm hoog

Spiegeldeur, links of rechts draaiend

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Set van 2 laden

44,5x69,7x52 Bestelnr.

AVP*

9871 9873 9874 9875 9876 9877

9561 — — 9565 9566 9567

Passepartout verticaal 225,9x3,3x10

Zijregels 222,3x3,3x10 Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

AVP*

Bestelnr.

— — — 9615 9616 9617

— — — 9605 9606 9607

50 cm breed AVP*

— — — 9625 9626 9627

Passepartout horizontaal 70 cm breed 100 cm breed voor hoekaanbouwelement Bestelnr.

AVP*

— — — 9635 9636 9637

Bestelnr.

AVP*

— — — 9645 9646 9647

Bestelnr.

AVP*

— — — 9655 9656 9657

LED-verlichting 220 cm hoog Bestelnr.

9701 9703 9704 9705 9706 9707

Bestelnr.

9711 9713 9714 – – –

Bestelnr.

AVP*

– – – 9725 9726 9727

Spiegeldeur, links 220,5x49,6x2 Bestelnr.

Spiegeldeur, rechts 220,5x49,6x2

AVP*

Bestelnr.

9708 9708 9708 9708 9708 9708

Aanbouwelementen kleerkast kunnen aan een romp schuifdeurkast aangebouwd worden

AVP*

Stanggreep 127,2x1,2x5 Bestelnr.

AVP*

Basiselement kleerkast 244,7x52x59 244,7x102x59 AVP*

8501 — — 8505 8506 8507

Bestelnr.

AVP*

8521 — — 8525 8526 8527

Fronten voor 244,7 cm hoogte

Aanbouwelement kleerkast 244,7x50x59 244,7x100x59 Bestelnr.

AVP*

8511 — — 8515 8516 8517

Bestelnr.

Belangrijk: m.b.t. het hoekaanbouwelement zie elementen, 222,3 cm hoog

Bestelnr.

AVP*

9741 9743 9744 9745 9746 9747

Bestelnr.

AVP*

9751 9753 9754 9755 9756 9757

Open vak 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

– – – 9765 9766 9767

Belangrijk: m.b.t. de paneelachterwand, planken, romp en ladesets zie elementen, 222,3 cm hoog

AVP*

– – – 9775 9776 9777

Hoekaanbouwelement

Hoekkastpaneel

244,7x102x59

242,9x49,6x5,3

AVP*

Bestelnr.

8541 — — 8545 8546 8547

AVP*

Bestelnr.

AVP*

8861 8863 8864 8865 8866 8867

AVP*

Zijregels uitsluitend bij draaideurkasten toe te passen

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9791 9793 9794 9795 9796 9797

AVP*

Bestelnr.

9801 9803 9804 – – –

Paneelachterwand Planken (set van 4) 244,7x68,1x1,7 3,2x68,1x54,8 Bestelnr.

AVP*

8551 — — 8555 8556 8557

Bestelnr.

AVP*

9571 — — 9575 9576 9577

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9821 9823 9824 – – –

– – –

9841 9843 9844 – – –

9811 9813 9814 – – –

Deur, glad 242,9x49,6x2 Bestelnr.

Poolwit laqué Hoogglans poolwit Hoogglans zwart Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet

8701 8703 8704 8705 8706 8707

AVP*

Bestelnr.

8711 8713 8714 – — —

AVP*

Bestelnr.

– — — 9725 9726 9727

AVP*

Spiegeldeur, links 242,9x49,6x2 Bestelnr.

8708 8708 8708 8708 8708 8708

AVP*

Spiegeldeur, rechts 242,9x49,6x2 Bestelnr.

8709 8709 8709 8709 8709 8709

AVP*

Stanggreep 127,2x1,2x5 Bestelnr.

9860 9860 9860 9860 9860 9860

AVP*

2 Raster romp 44,8x68,1x55 Bestelnr.

AVP*

9561 — — 9565 9566 9567

Set van 2 laden

44,5x69,7x52 Bestelnr.

AVP*

Zijregels 244,7x3,3x10 Bestelnr.

Passepartout verticaal 248,3x3,3x10 50 cm breed

AVP*

Bestelnr.

– — — 8605 8606 8607

9871 9873 9874 9875 9876 9877

AVP*

Bestelnr.

– — — 8615 8616 8617

Stanggreep niet mogelijk

Deur, glad 153,3x49,6x2 Bestelnr.

8731 8733 8734 8735 8736 8737

AVP*

AVP*

– — — 9625 9626 9627

Passepartout horizontaal 70 cm breed 100 cm breed voor hoekaanbouwelement

Bestelnr.

AVP*

— — — 9675 9676 9677

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Verlichting voor kleerkast LED-opbouwlamp; 12 V; montage op de kleerkast; benodigde opbouwhoogte: 4,6 cm

LED-opbouwlamp LED-voetschakelaar 2W 8060

AVP*

Bestelnr.

– – – 9835 9836 9837

Bestelnr.

AVP*

– — — 9635 9636 9637

Bestelnr.

AVP*

– — — 9645 9646 9647

Bestelnr.

AVP*

– — — 9655 9656 9657

LED-verlichting 220 cm hoog Bestelnr.

Set van 4 laden 89,3x49,6x59 89,3x99,6x59 Bestelnr.

9741 9743 9744 9745 9746 9747

AVP*

Bestelnr.

AVP*

9751 9753 9754 9755 9756 9757

Open vak 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 Bestelnr.

– — — 9765 9766 9767

AVP*

Bestelnr.

– — — 9775 9776 9777

AVP*

AVP*

9670 — — 9670 9670 9670

Open vak uitsluitend mogelijk in combinatie met een set van 2 laden

NL now! Magazin: now! flexx 8. 2011 376

Aanbouwgarderobe 222,3x51,3x40

AVP*

– – – 9855 9856 9857

max. 15 W 8090

LED-lichtlijst; 12 V; montage in open vak voor kleerkasten; de voetschakelaar incl. voorschakelapparaat moet apart worden besteld LED-lichtlijst voor open vak voor 49,6 cm breedte

voor 96,6 cm breedte

1,8 W 8040

2,7 W 8080

Set van 2; LED-verlichting voor zijregels en verticale passepartout; 12 V, 6 W; de voetschakelaar moet apart worden besteld (zie onder).

9781 9783 9784 9785 9786 9787

AVP*

Bestelnr.

AVP*

8581 — — 8585 8586 8587

Set van 2 laden Schuifdeuren, glad Schuifdeuren met applicatie 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 242,9x201,7x6,4 242,9x251,7x6,4 242,9x201,7x6,4 242,9x251,7x6,4 Bestelnr.

Romp schuifdeurkast 244,7x202x59 244,7x252x59

Bestelnr.

9791 9793 9794 9795 9796 9797

AVP*

Bestelnr.

8801 8803 8804 – – –

AVP*

Bestelnr.

8811 8813 8814 – – –

AVP*

Bestelnr.

8821 8823 8824 — — —

AVP*

Bestelnr.

8841 8843 8844 — — —

AVP*

— — — 8835 8836 8837

AVP*

Aanbouwgarderobe 222,3x51,3x40 Bestelnr.

AVP*

— — — 9675 9676 9677

Afstandsbediening voor LED-verlichting is mogelijk, zie hoofdstuk “now! allgemein”!

Verlichting voor kleerkast LED-opbouwlamp; 12 V; montage op de kleerkast; benodigde opbouwhoogte: 4,6 cm

LED-opbouwlamp LED-voetschakelaar 2W 8060

Applicatie voor schuifdeuren 22,4x201,7x2 22,4x251,7x2 Bestelnr.

Bestelnr.

8591 — — 8595 8596 8597

Voor de schuifdeuren met applicatie is de applicatie voor schuifdeuren apart te bestellen. Greeplijsten van de schuifdeuren altijd in dezelfde uitvoering als de applicatie

(incl. linnengoedplank boven)

Deur met applicatie Applicatie voor deuren 22,4x49,6x2 242,9x49,6x2

Bestelnr.

AVP*

Er kan max. 1 romp schuifdeurkast Aanbouwgarderobe, te per kastcombinatie geplaatst worden. monteren aan de buitenzijden van een kleerkast

L Artikel HxBxD in cm

AVP*

Bestelnr.

9591 — — 9595 9596 9597

Applicatie voor schuifdeuren 22,4x201,7x2 22,4x251,7x2

Verticaal passepartout uitsluitend met een horizontaal passepartout en in combinatie met draaideurkasten toe te passen

(set van 4)

Stanggreep in edelstaaloptiek; uitsluitend mogelijk voor kleerkastdeuren, 242,9 cm hoog

Spiegeldeur, links of rechts draaiend

Bestelnr.

AVP*

9581 — — 9585 9586 9587

Set van 2 laden Schuifdeuren, glad Schuifdeuren met applicatie 44,5x49,6x59 44,5x99,6x59 220,5x201,7x6,4 220,5x251,7x6,4 220,5x201,7x6,4 220,5x251,7x6,4 9781 9783 9784 9785 9786 9787

set van 2

8531 — — 8535 8536 8537

Voor de deur met applicatie is de applicatie voor deuren apart te bestellen

Set van 4 laden 89,3x49,6x59 89,3x99,6x59

AVP*

9731 9733 9734 9735 9736 9737

9860 9860 9860 9860 9860 9860

9709 9709 9709 9709 9709 9709

Deur, glad 130,9x49,6x2 Bestelnr.

Voor het hoekaanbouwelement moet een hoekkastpaneel besteld worden

Bestelnr.

Poolwit laqué Hoogglans poolwit Hoogglans zwart Noten Natuurlijk eiken Eiken antraciet

AVP*

Romp schuifdeurkast 222,3x202x59 222,3x252x59 Bestelnr.

Voor de schuifdeuren met applicatie is de applicatie voor schuifdeuren apart te bestellen. Greeplijsten van de schuifdeuren altijd in dezelfde uitvoering als de applicatie

Open vak uitsluitend mogelijk in combinatie met een set van 2 laden

Stanggreep niet mogelijk

AVP*

9670 — — 9670 9670 9670

(incl. linnengoedplank boven)

Deur met applicatie Applicatie voor deuren 22,4x49,6x2 220,5x49,6x2

Elementen, 244,7 cm hoog

Artikel HxBxD in cm

Aanbouwgarderobe, te monteren aan de buitenzijden van een kleerkast

Belangrijk: m.b.t. de romp schuifdeurkast zie elementen, 244,7 hoog

L Artikel HxBxD in cm

AVP*

4444

set van 2

Elementen, 222,3 cm hoog

Artikel HxBxD in cm

Uitvoeringen romp

 Als één van de weinige producenten heeft hülsta voor zijn totale collectie het milieu-certificaat „blauwe engel“ verkregen.

AVP*

Bestelnr.

— — — 8855 8856 8857

AVP*

max. 15 W 8090

LED-lichtlijst; 12 V; montage in open vak voor kleerkasten; de voetschakelaar incl. voorschakelapparaat moet apart worden besteld LED-lichtlijst voor open vak voor 49,6 cm breedte

voor 96,6 cm breedte

1,8 W 8040

2,7 W 8080

NL now! Magazin: now! flexx 8. 2011 now! by hülsta

377


Uitvoeringen interieurindeling

 hülsta-Push-to-open: Alle laden en schuifbladen met hülsta-Push-to-open (volledig uitschuifbaar)

Kleerkastindelingen

Max. capaciteit per starter: max. 20 W

12 V; met automatische aan- en uitschakeling d.m.v. een bewegingsmelder. Voor de lichtplanken is een starter (max. capaciteit: 20 W) apart te bestellen

Indelingen

3W

6W

2,2x48x56

LED-lichtplank 2,2x98x56

Typelijst

Poolwit laqué Zwart laqué

Uitsluitend te monteren in draaideurkasten; als afsluiting boven is een dekblad noodzakelijk

Uitsluitend te monteren in schuifdeurkasten; als afsluiting boven is een dekblad noodzakelijk

Tussenplanken uitsluitend toe te passen in combinatie met tussenschot en dekblad; zie voorbeeld rechts

Voorbeeld voor het plaatsen van een tussenschot, tussenplank en dekblad

7,5 W

Dekblad Artikel HxBxD in cm

2,2x48x56 Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

Linnengoedplank 2,2x98x56

AVP*

Bestelnr.

9071 —

9881 —

Artikel HxBxD in cm

2,2x123x56 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9891 —

AVP*

Bestelnr.

9901 —

AVP*

9911 —

2,2x123x56 Bestelnr.

AVP*

Vakverdeling voor laden, laag 5x36,2x42,7 5x86,2x42,7

Vakverdeling voor laden, hoog 15x36,2x42,7 15x86,2x42,7

9961 9962

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

9971 9972

AVP*

9981 9982

AVP*

4 Raster tussenschot 89,9x2x48,9 Bestelnr.

7 Raster tussenschot 157,1x2x48,9

AVP*

Bestelnr.

8461 8462

9900 —

voor laden met houten front

AVP*

Bestelnr.

9921 —

voor laden met houten/glasfront

Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

Starter voor LED-lichtplank

AVP*

4 Raster tussenschot 92,6x2x48,9 Bestelnr.

AVP*

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

Stof wit Stof zwart

9991 9992

AVP*

AVP*

8261 8262

AVP*

Bestelnr.

8361 8362

verchroomd

verchroomd

Pantalonhouder 7x25x46

Stropdassenhouder 7x10x45

Bestelnr.

Tussenplank 2,2x48x48,8

2,2x23x48,8 Bestelnr.

8491 8492

Stofdoos 9x44x48

AVP*

Bestelnr.

8481 8482

8471 8472

set van 2

Bestelnr.

7 Raster tussenschot 159,8x2x48,9

AVP*

Bestelnr.

8200

2,2x73x48,8

AVP*

Bestelnr.

8371 8372

Tussenplank

AVP*

8381 8382

Tussenschot

verchroomd; naadloze buis met 2 dragers

Kleerstang 3x98x1,5

3x48x1,5

AVP*

Bestelnr.

8100

AVP*

9940

Bestelnr.

3x123x1,5

AVP*

Bestelnr.

9990

AVP*

9910

Ladesets en schuifbladen

te monteren in kleerkasten op het sokkelblad of als hangelement N.B.: In schuifdeurkasten zijn ladesets en schuifbladen uitsluitend in combinatie met een tussenschot en dekblad toe te passen (in 202 cm brede schuifdeurkasten alleen 48 cm brede ladesets en schuifbladen, in 252 cm brede schuifdeurkasten zijn 48 cm en 98 cm brede ladesets en schuifbladen mogelijk). De montage is uitsluitend aan de buitenzijden van de schuifdeurkast mogelijk. Ladesets en schuifbladen kunnen niet gemonteerd worden in hoekaanbouwelementen.

Voorbeeld voor het plaatsen van ladesets en dekblad Montage op sokkelblad

1 Raster ladesets, 22,4 cm hoog

* Bij stapelbouwwijze uitsluitend onder een dekblad te monteren.

Montage als hangelement

Dekblad is als afsluiting boven van ladesets en tussenschotten toe te passen.

* Dekblad Artikel HxBxD in cm

Lade met open vak 22,4x48x48,5 22,4x98x48,5 Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

8101 8102

Bestelnr.

AVP*

8111 8112

Lade met houten/glasfront 22,4x48x48,5 22,4x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8121 8122

Bestelnr.

AVP*

8131 8132

Lade met houten front 22,4x48x48,5 22,4x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8141 8142

Bestelnr.

AVP*

8151 8152

Open vakken 22,4x48x48,5 Bestelnr.

22,4x98x48,5 AVP*

8161 8162

Bestelnr.

Dekblad 2,2x98x49,0

2,2x48x49,0 AVP*

8171 8172

Bestelnr.

AVP*

9931 9932

Bestelnr.

2,2x123x49,0

AVP*

Bestelnr.

9941 9942

Ladeset

AVP*

9951 9952

2 Raster ladesets en schuifbladen, 44,8 cm hoog

* Bij stapelbouwwijze uitsluitend onder een dekblad te monteren.

*

*

Artikel HxBxD in cm

2 laden met houten front 44,8x48x48,5 44,8x98x48,5 Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

AVP*

8201 8202

Bestelnr.

AVP*

8203 8204

1 lade met houten/glasfront / 1 lade met houten front 44,8x48x48,5 44,8x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8211 8212

Bestelnr.

AVP*

2 laden met houten/glasfront 44,8x48x48,5 44,8x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8241 8242

8213 8214

Bestelnr.

AVP*

8243 8244

1 schuifblad voor schoenen 44,8x48x48,5 44,8x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8251 8252

Bestelnr.

Open vakken / 1 lade met houten front 44,8x48x48,5 44,8x98x48,5 AVP*

8253 8254

Bestelnr.

AVP*

8221 8222

Bestelnr.

Open vakken 44,8x48x48,5 AVP*

8223 8224

3 Raster ladesets en schuifbladen, 67,2 cm hoog

Bestelnr.

AVP*

8301 8302

Bestelnr.

AVP*

8303 8304

1 lade met houten/glasfront / 2 laden met houten front 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8311 8312

Bestelnr.

AVP*

2 laden met houten/glasfront / 1 lade met houten front 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5 Bestelnr.

AVP*

8341 8342

8313 8314

Bestelnr.

AVP*

8343 8344

Bestelnr.

AVP*

8351 8352

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

8321 8322

8353 8354

Bestelnr.

AVP*

8323 8324

Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

8401 8402

Bestelnr.

8403 8404

AVP*

1 lade met houten/glasfront / 3 laden met houten front 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 Bestelnr.

8411 8412

AVP*

Bestelnr.

8413 8414

AVP*

2 laden met houten/glasfront / 2 laden met houten front 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 Bestelnr.

8441 8442

AVP*

Bestelnr.

AVP*

8443 8444

NL now! Magazin: now! flexx 8. 2011 378

AVP*

8331 8332

Bestelnr.

AVP*

8333 8334

* Bij stapelbouwwijze uitsluitend onder een dekblad te monteren.

4 laden met houten front 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 AVP*

*

Open vakken / 1 lade met houten front 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5

*

*

Bestelnr.

AVP*

8233 8234

*

Open vakken / 2 laden met houten front 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5

1 lade met houten/glasfront / 1 schuifblad voor schoenen 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5

4 Raster ladesets en schuifbladen, 89,6 cm hoog

Artikel HxBxD in cm

Bestelnr.

* Bij stapelbouwwijze uitsluitend onder een dekblad te monteren.

3 laden met houten front 67,2x48x48,5 67,2x98x48,5 Bestelnr.

Poolwit laqué Zwart laqué

44,8x98x48,5 AVP*

8231 8232

*

Artikel HxBxD in cm

*

2 schuifbladen voor schoenen 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 Bestelnr.

8451 8452

AVP*

Bestelnr.

8453 8454

Open vakken / 3 laden met houten front 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 AVP*

Bestelnr.

8421 8422

AVP*

Bestelnr.

8423 8424

*

Open vakken / 2 laden met houten front 89,6x48x48,5 89,6x98x48,5 AVP*

Bestelnr.

8431 8432

AVP*

Bestelnr.

AVP*

8433 8434

NL now! Magazin: now! flexx 8. 2011 now! by hülsta

379


NL

Typelijst

now! home lounge madison: Het concept van now! home lounge madison spreekt vooral aan door zijn strakke vormgeving en ongecompliceerde lijnvoering. Het is een innovatief en veelzijdig modulair programma: met maar weinig elementen en toch oneindig veel planningsmogelijkheden.

UWa NrIoEgramm p

now! home lounge madison is een comfortabel zitmeubelprogramma in een strak design met een speelse uitstraling. Het zitelement wordt door een naad in het onderste gedeelte (5 cm van de onderkant) verdeeld en oogt daardoor vlakker en lichter. De rugleuningen zijn 14 cm smal en maken ter hoogte van het zitoppervlak een knik van ca. 6° naar achteren. De gebruiker zit daardoor automatisch zeer comfortabel. Het compacte zitelement heeft een zittingdiepte van 76 cm, die als er behoefte aan bestaat door nonchalant aandoende rug- en decoratiekussens eenvoudig gereduceerd kan worden en het comfort verhogen. De comfort verhogende eyecatchers van dit programma zijn speels ogende comfort-topper – in de afmetingen van de elementen. Deze kunnen bewust als accent worden toegepast of alle elementen van een hele combinatie worden ervan voorzien. De comfort-topper zijn zacht doorstikt en staan met hun schijnbare “softheid” in een vloeiend contrast met de strakkere lijnen van de zitelementen. Ze zijn vervaardigd van een thermo-elastisch viscoschuim dat reageert op warmte en zich daardoor aan lichaamsvormen aanpast. Verdere, eveneens comfort verhogende eyecatchers zijn de boards in verschillende hoogte- en breedtematen die bij de zitmeubelen kunnen worden geplaatst, bijv. in plaats van een armleuning of als ruimteverdeler tegen de achterkant van een rugleuning. Ze dienen als legplank, bijzettafel – gecompleteerd door een kleine collectie dienbladen – of als boekenkastje etc. Kussens in verschillende afmetingen, symmetrisch of asymmetrisch vormgegeven, ronden dit flexibele zitmeubelprogramma af. Door deze kussens kan de zitting van het meubel eventueel tot een comfortabele diepte worden gereduceerd – wie liever wat dieper onderuitgezakt zit, leunt gewoon direct tegen de rugleuning aan. Decoratiekussens in de vorm van bladeren – ahorn, waterlelie en berken – vormen softe contrasten.

Stoffen/leer 

Kwalitatief hoogwaardige leersoort in actuele kleuren Moderne kwalitatief hoogwaardige textielbekledingen, onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend

III III

Pur structuur

zwart antraciet pruim olijf aubergine

3501 3502 3503 3504 3505

III III III III III

Leer

zwart antraciet wolwit choco noga pruim

5001 5002 5003 5004 5005 5006

V V V V V V

Vlecht structuur

zwart antraciet choco zand

2201 2202 2203 2204

II II II II

Corny structuur

blauw-choco

2301

II

2401 2402 2403

II II II

antraciet-zand choco-petrol zand-wit zand-turkoois

2501 2502 2503 2504

II II II II

wolwit zand zand-turkoois aqua

2601 2602 2603 2604

II II II II

35

50

380

295

3401 3402

II II II II II

910

40 760

35

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011

zwart-wit choco-grijs

2101 2102 2103 2104 2105

Elegant structuur

Modern structuur

380

Flower

platina choco zilvergrijs zwart-grijs beskleurig

325

345 40 295 50

420

gestoffeerd armleuningelement

III III III III

Chenille structuur

zwart mosterd grijs-bruin zand aubergine ijsblauw blauw wit grijs

Chambray-structuur grijs wit bruin

verstelbaar armleuningelement

3301 3302 3303 3304

I I I I I I

0

breed armleuningelement

zwart-wit choco mosterd aubergine

1601 1602 1603 1604 1605 1606

1100

Armleuningelementen

Chanel structuur

wit crème zand bruin taupe zwart

0

50

90

1040

760

III III III III

1501 1502 1503 1504 1505

90

140

3201 3202 3203 3204

noga grijs-choco beige choco-beige zwart-bruin

Kleur

s3

760

antraciet grijs-olijfbruin bruin-aubergine wolwit-beige

I I I I I

52

s3

0

0

Flie

140

Stofnaad

Sporty structuur

Bouclé soft

Flie

37

35

Stofnaad

III III III

I I I I I I I I I

760

Flies 200

3101 3102 3103

1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409

Chenille glad

Textielleer Protex

Flies 200

grijs zand wolwit

Stoffen/leer

Afmetingen

480

Prijsgroep

Prijsgroep

Linnen structuur

630

Artikel-nr.

Artikel-nr.

Stoffen/leer

Kleur

Uitvoeringen voor houten onderdelen Model-nr.

Uitvoeringen

1002 1008 1007 1009

Natuurlijk eiken Kernnoten Structuuressen Wit laqué

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011 now! by hülsta

381


NL

Aanbouwmeubel-systeem

Typelijst

Toebehoor: Alle modellen zijn excl. kussens en andere toebehoren. Voor kussens en toebehoren zie onderaan!

Stoel- en bankelementen met lage rugleuning

Récamière

Hoekelementen

Stoelelementen, bankelementen

Totale diepte: 190 cm Totale diepte: 104 cm

Totale hoogte: 76 cm Zittinghoogte: 38 cm Ligdiepte: 165 cm

Totale hoogte: 76 cm Zittinghoogte: 38 cm Zittingdiepte: 74 cm

Totale hoogte: 76 cm Zittinghoogte: 38 cm Zittingdiepte: 74 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Stoelelement 87 87 Bestelnr.

Bankelement 121 121 AVP*

Bestelnr.

211101 211101 211101 211101

Bankelement 161 161 AVP*

Bestelnr.

211301 211301 211301 211301

Hoekelement links 120 143

Bankelement 201 201 AVP*

Bestelnr.

211401 211401 211401 211401

Bestelnr.

AVP*

Stoel- en bankelementen met hoge rugleuning

Récamière 87 87

Hoekelement rechts 120 143

AVP*

Bestelnr.

212301 212301 212301 212301

211501 211501 211501 211501

Totale diepte: 190 cm

Totale diepte: 104 cm

Bestelnr.

AVP*

Récamière 111 111 AVP*

214601 214601 214601 214601

213301 213301 213301 213301

Bestelnr.

AVP*

215301 215301 215301 215301

Armleuningelementen

Stoelelementen, bankelementen Totale hoogte: 91 cm Zittinghoogte: 38 cm Zittingdiepte: 74 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Bankelement 121 121

Stoelelement 87 87 Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

Bankelement 161 161 AVP*

Bestelnr.

211302 211302 211302 211302

211102 211102 211102 211102

Bankelement 201 201 AVP*

Bestelnr.

211402 211402 211402 211402

AVP*

211502 211502 211502 211502

Récamière

Solitaire meubelen

Breed armleuningelement 56 x 22 x 90

Artikel HxBxD in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Bestelnr.

AVP*

210916 210916 210916 210916

Verstelbaar armleuningelement 76 x 40 x 90

Gestoffeerd armleuningelement 38 x 40 x 90

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

210936 210936 210936 210936

AVP*

210946 210946 210946 210946

vrijstaand

Totale diepte: 190 cm

Totale diepte: 190 cm

Banken, récamières en poefs Banken

(incl. 2 vaste armleuningen)

Totale hoogte: 76 cm Zittinghoogte: 38 cm Zittingdiepte: 74 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

S

Bank 87 138 Bestelnr.

Artikel HxBxD in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

AVP*

Bestelnr.

219710 219710 219710 219710

AVP*

Rugkussen 45 x 50 x 16

Rugkussen 45 x 77 x 16 Bestelnr.

219760 219760 219760 219760

AVP*

Bestelnr.

219750 219750 219750 219750

Armboard, rugboards, dienbladen

AVP*

AVP*

Bestelnr.

214801 214801 214801 214801

Kussens

AVP*

Bestelnr.

211403 211403 211403 211403

Rugkussen 30 x 65 x 12 Bestelnr.

AVP*

219810 219810 219810 219810

38 x 87 x 87

HxBxD in cm AVP*

215501 215501 215501 215501

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

AVP*

Bestelnr.

219110 219110 219110 219110

Decoratiekussens

Comfort-topper

Decoratiekussens uitsluitend leverbaar in Chenille glad in de kleuren zwart (stof-nr. 1401), mosterd (stof-nr. 1402), grijs-bruin (stof-nr. 1403) en aubergine (stof-nr. 1405).

Comfort-topper van thermo-elastisch viscoschuim; niet in leeruitvoering leverbaar.

Bestelnr.

Waterleliekussen 50 x 70 x 12

Ahornkussen 50 x 70 x 12

Berkenkussen 50 x 70 x 12

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

219510

219500

AVP*

Element-topper 4 x 73 x 85 Bestelnr.

AVP*

218180 218180 218180

219520

Rugboards

Armboard

Poef

Artikel

Récamière 110 111

Récamière 87 87

Bestelnr.

AVP*

211303 211303 211303 211303

Rugkussen 45 x 90 x 16 Bestelnr.

Bank 200 241

Bank 160 211

211203 211203 211203 211203

Toebehoor

Poef

Totale hoogte: 76 cm Zittinghoogte: 38 cm Ligdiepte: 165 cm

Element-topper 4 x 73 x 118 Bestelnr.

AVP*

218380 218380 218380

Element-topper 4 x 73 x 158 Bestelnr.

Element-topper 4 x 73 x 198

AVP*

218480 218480 218480

Bestelnr.

218580 218580 218580

AVP*

Poef-topper 4 x 85 x 85 Bestelnr.

218690 218690 218690

AVP*

Récamière-topper 4 x 84 x 163 Bestelnr.

218680 218680 218680

AVP*

Récamière-topper 4 x 107 x 163 Bestelnr.

AVP*

218390 218390 218390

Dienbladen

Geef bij uw bestelling van armboards, rugboards en dienbladen a.u.b. het model-nr. voor de gewenste houtuitvoering aan (zie voorgaande bladzijde).

Artikel HxBxD in cm Bestelnr./AVP*

Rugboard 38 x 87 x 30

Armboard 60 x 87 x 30 Bestelnr.

219120

AVP*

Bestelnr.

219620

Bestelnr.

AVP*

219220

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011 382

Dienblad 4 x 86 x 35

Dienblad 4 x 86 x 51

Rugboard 38 x 120 x 30 AVP*

Bestelnr.

219050

AVP*

Bestelnr.

AVP*

219030

Dienblad 4 x 48 x 20 Bestelnr.

AVP*

219040

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011 now! by hülsta

383


Typelijst

Voordeelcombinaties Toebehoor: Alle modellen zijn excl. kussens en andere toebehoren. Voor kussens en toebehoren zie de voorgaande dubbele blz.!

Voordeelcombinatie bestaande uit: zoals afbeelding

spiegelbeeldig

2x Hoekelement links 212301 Gestoffeerd armleuningelement 210946

120,0 cm

189,0 cm

40,0c m

160,0 cm

29,0c m

213301 210946

Artikel 87,0 cm 15,0 cm

120,0 cm 207,0 cm

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

29,0 cm

251,0 cm

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

92104 92104 92104 92104

92103 92103 92103 92103

Voordeelcombinatie bestaande uit (spiegelbeeldige montage is mogelijk): 214601 Récamière 211301 Bankelement 210936 Verstelbaar armleuningelement 210916 Breed armleuningelement

189,0 cm

84,0 cm

160,0 cm

76,0 cm

29,0 cm

1 1 1 1

Artikel 87,0 cm 20,0 cm

120,0 cm 207,0 cm 257,0 cm

30,0 cm

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig Bestelnr.

92101 92101 92101 92101

AVP*

Bestelnr.

AVP*

92102 92102 92102 92102

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011 384

NL now! Magazin: home lounge madison 8. 2011 now! by hülsta

385


NL

Typelijst

now! home lounge wilson: eindelijk eindeloos. now! home lounge wilson is een modulair systeem - net zo variabel is als het moderne leven. Het maakt niet alleen verschil met staan maar nodigt uit om lekker te liggen, onderuit te zakken, te lezen, te zappen, zich te rekken-en-strekken en te werken. Of te eten, TV te kijken en te discussiëren. Vrijstaand. Vanuit de wanden of er klassiek langs. Alles kan. Met verschillende breedtes, dieptes, pootstellen, hoekelementen, banken, poefs en fauteuils. En met accessoires, zoals planken, bijzetplateaus en dienbladen. Die, om het spannend te houden, weer in verschillende hout- en lakuitvoeringen. "Eentonig" is zo ongeveer het enige dat niet kan. now! home lounge wilson biedt meer combinaties dan 6 goede in lotto. En heeft vaker prijs: van elegant, modern via avantgardistisch tot klassiek. De bank als multi-optionele woonwereld - universeel samen te stellen en open staand voor elk goed idee.

Stoffen/leer 

Kwalitatief hoogwaardige leersoort in actuele kleuren Moderne kwalitatief hoogwaardige textielbekledingen, onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend

24 cm brede armleuning

4. Houtuitvoering: Als u kiest voor een meubel met bijzetplateau of voor bijmeubelen, dan hebt u keus uit verschillende houtuitvoeringen: eiken antraciet, natuurlijk eiken, eiken choco, noten en poolwit laqué. Geef bij uw bestelling a.u.b. het model-nr. voor de gewenste houtuitvoering aan (bijv. model-nr. 1001 voor de uitvoering eiken antraciet). 5. Bandkleuren: Bij de door u gekozen meubelen kunt u extra toebehoren bestellen, zoals bijv. poefs en kussens. Bijna al deze artikelen zijn verkrijgbaar met of zonder band. Geef bij uw bestelling van poefs en kussens met een band a.u.b. het model-nr. voor de gewenste bandkleur aan (bijv. model-nr. 2001 voor de uitvoering “Beskleurig: aubergine - bordeaux - aubergine“). 6. Voorbeeldcombinaties

antraciet grijs-olijfbruin bruin-aubergine wolwit-beige

3201 3202 3203 3204

III III III III

Chanel structuur

zwart-wit choco mosterd aubergine

3301 3302 3303 3304

III III III III

Flower

zwart-wit choco-grijs

3401 3402

III III

Pur structuur

zwart antraciet pruim olijf aubergine

3501 3502 3503 3504 3505

III III III III III

Leer

zwart antraciet wolwit choco noga pruim

5001 5002 5003 5004 5005 5006

V V V V V V

noga grijs-choco beige choco-beige zwart-bruin

Textielleer Protex

wit crème zand bruin taupe zwart

1601 1602 1603 1604 1605 1606

I I I I I I

Chenille structuur

platina choco zilvergrijs zwart-grijs beskleurig

2101 2102 2103 2104 2105

II II II II II

Vlecht structuur

zwart antraciet choco zand

2201 2202 2203 2204

II II II II

blauw-choco

2301

II

Model-nr.

2401 2402 2403

II II II

15 24

Linnen structuur

Plateau 15 cm of ...

Sporty structuur

I I I I I

2. Elementdiepte: Kies een diepte uit. Bijna elk element kunt u kiezen in een diepte van 96 cm of 110 cm. Geef bij uw bestelling a.u.b. het bestelnr. van het gewenste meubel aan! 3. Armleuningbreedte: Bijna elk element kunt u kiezen met armleuningen in 15 cm of 24 cm breedte. Geef bij uw bestelling a.u.b. het model-nr. voor de gewenste armleuningbreedte aan (model-nr. 15 voor de 15 cm brede armleuning resp. model-nr. 24 voor de 24 cm brede armleuning).

III III III

1501 1502 1503 1504 1505

Chenille glad

Pootstel

Compact

Bouclé soft

I I I I I I I I I

NIEUW NIEUW

1. Pootstel: Maak een keus uit de direct op de vloer staande versie ("Compact") of de versie op hoogglans verchroomde sledepoten ("Pootstel"). Raadpleeg hiervoor het betreffende artikeloverzicht!

Prijsgroep

3101 3102 3103

Prijsgroep

1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409

Kleur

NIEUW

Voor dat u definitief beslist, maakt u een keus uit volgende criteria:

Artikel-nr.

grijs zand wolwit

Artikel-nr.

zwart mosterd grijs-bruin zand aubergine ijsblauw blauw wit grijs

Stoffen/leer

NIEUW

Samenstellen en bestellen

wilson wilson

Corny structuur

Chambray structuur grijs wit NIEUW bruin Elegant structuur NIEUW

antraciet-zand choco-petrol zand-wit zand-turkoois

2501 2502 2503 2504

II II II II

Modern structuur NIEUW

wolwit zand zand-turkoois aqua

2601 2602 2603 2604

II II II II

Stoffen/leer

Kleur

Armleuningbreedte Uitvoeringen 15 cm brede armleuning 24 cm brede armleuning

Uitvoeringen voor houten onderdelen Model-nr.

Uitvoeringen

1001 1002 1003 1004 1006

Eiken antraciet Natuurlijk eiken Eiken choco Noten Poolwit laqué

Slaapbankfuncties Kies tussen een dwarsslaper, die door de aanbouw van nog een element een comfortabel ligvlak voor 1 persoon biedt en een lengteslaper – deze biedt een comfortabel ligvlak voor 2 personen.

Dwarsslaapfunctie

Lengteslaapfunctie

Model-nr.

Ligvlak: bij 120 cm zittingbreedte: 116 cm bij 160 cm zittingbreedte: 136 cm

2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

240

210

163

138

Ligvlak: bij 120 cm zittingbreedte: 116 cm bij 160 cm zittingbreedte: 156 cm

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 386

Bandkleuren Uitvoeringen Beskleurig: aubergine - bordeaux - aubergine Choco: zand - choco - zand Goldy: grijs/zilver - goud - grijs/zilver Naturel Zwart Antraciet Groen-geel

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 now! by hülsta

387


Compact

NL

Belangrijk i.v.m. uw bestelling: Neem a.u.b. goed nota van de aanwijzingen en informaties in de programma-inleiding!

op 3,5 cm hoge sokkelvoetjes Solitaire meubelen: fauteuils, banken, lees-/relaxbanken

Typelijst

Toebehoor: Alle modellen zijn excl. kussens en andere toebehoren. Voor kussens en toebehoren zie de volgende dubbele blz. onderaan!

wilson wilson

Fauteuil, banken en lees-/relaxbanken kunnen alleen en vrijstaand in een vertrek geplaatst worden.

Lees-/relaxbanken

Fauteuil, banken

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Extra diepte (110 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Leesbanken uitsluitend met 15 cm brede armleuningen leverbaar!

Fauteuil uitsluitend met 15 cm brede armleuningen leverbaar!

Totale hoogte: 65,5 cm Zittinghoogte: 43 cm Zittingdiepte: 58/70 cm

Fauteuil 65 95 Bestelnr.

Bank 160 190/208

Bank 120 150/168 AVP*

Bestelnr.

110003 110003 110003 110003

110023 110023 110023 110023

— — — —

110123 110123 110123 110123 110323 110323 110323 110323

AVP*

Bestelnr.

Lees-/relaxbank met houten plateau links 80 120 175/184 135

Bank 200 230/248 AVP*

Bestelnr.

110033 110033 110033 110033 110133 110133 110133 110133 Slaapbank (lengteslaper) 110333 110333 110333 110333

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

en armleuning rechts 160 215/224 Bestelnr.

AVP*

Lees-/relaxbank met houten plateau rechts en armleuning links 80 120 160 135 215/224 175/184 Bestelnr.

Bestelnr.

110016 110016 110016 110016

110026 110026 110026 110026

110036 110036 110036 110036

110017 110017 110017 110017

110027 110027 110027 110027

110037 110037 110037 110037

110143 110143 110143 110143

— — — —

110126 110126 110126 110126

110136 110136 110136 110136

— — — —

110127 110127 110127 110127

110137 110137 110137 110137

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 240 cm

AVP*

Totale diepte: 170 cm

Totale diepte: 170 cm

Bankmodulen

Modulen kunnen niet solitair geplaatst worden. Links en/of rechts ervan moet aangebouwd worden! Totale hoogte: 65,5 cm Zittinghoogte: 43 cm Zittingdiepte: 58/70 cm

AVP*

110043 110043 110043 110043

Modulen: bankmodulen, récamières, bank-hoekmodulen Bankmodulen

Bestelnr.

AVP*

Aan deze modulen moet links aangebouwd worden!

Aan deze modulen moet rechts aangebouwd worden!

Bankmoduul met armleuning links Artikel 200 120 160 Zittingbreedte in cm 215/224 135/144 175/184 Totale breedte in cm Bestelnr. AVP* Bestelnr. AVP* Bestelnr. AVP* Bestelnr./AVP* Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I 110041 110021 110031 Prijsgr. II 110041 110021 110031 Prijsgr. III 110041 110021 110031 Prijsgr. V 110041 110021 110031 Extra diepte (110 cm) Prijsgr. I 110141 110121 110131 Prijsgr. II 110141 110121 110131 Prijsgr. III 110141 110121 110131 Prijsgr. V 110141 110121 110131 Standaarddiepte (96 cm) Slaapbankmoduul met armleuning links (dwarsslaper) Totale diepte Prijsgr. I 110421 110431 in uitgetrokken Prijsgr. II 110421 110431 toestand: Prijsgr. III 110421 110431 163 cm Prijsgr. V 110421 110431 Standaarddiepte (96 cm) Slaapbankmoduul met armleuning links (lengteslaper) Totale diepte Prijsgr. I 110321 110331 in uitgetrokken Prijsgr. II 110321 110331 toestand: Prijsgr. III 110321 110331 240 cm Prijsgr. V 110321 110331

120 160 Bestelnr.

Bankmoduul met houten plateau links 160 200 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Récamière met armleuning links 80 95/104

200 240

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

110024 110024 110024 110024

110034 110034 110034 110034

110044 110044 110044 110044

110060 110060 110060 110060

110124 110124 110124 110124

110134 110134 110134 110134

110144 110144 110144 110144

— — — —

AVP*

AVP*

Bestelnr.

AVP*

110032 110032 110032 110032

110122 110132 110122 110132 110122 110132 110122 110132 Slaapbankmoduul met armleuning rechts (dwarsslaper) 110432 110422 110432 110422 110432 110422 110432 110422 Slaapbankmoduul met armleuning rechts (lengteslaper) 110332 110322 110332 110322 110332 110322 110332 110322

Bestelnr.

Bankmoduul met houten plateau rechts 160 200

120 160

200 215/224 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Récamière met armleuning rechts 80 95/104

200 240 AVP*

Bestelnr.

110042 110042 110042 110042

110025 110025 110025 110025

110035 110035 110035 110035

110045 110045 110045 110045

110061 110061 110061 110061

110142 110142 110142 110142

110125 110125 110125 110125

110135 110135 110135 110135

110145 110145 110145 110145

— — — —

AVP*

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 163 cm Totale diepte in uitgetrokken toestand: 240 cm

Bank-hoekmodulen

Modulen kunnen niet solitair geplaatst worden. Links en/of rechts ervan moet aangebouwd worden!

Bankmodulen

Bestelnr.

110022 110022 110022 110022

Modulen: bankmodulen, récamières, bank-hoekmodulen Bank-hoekmodulen

Bankmoduul met armleuning rechts 160 175/184

120 135/144

Aan deze modulen moet rechts aangebouwd worden!

Aan de bank-hoekmoduul moet links en rechts aangebouwd worden!

Aan deze modulen moet links aangebouwd worden!

Aan deze modulen moet links en rechts aangebouwd worden! Totale hoogte: 65,5 cm Zittinghoogte: 43 cm Zittingdiepte: 58/70 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Extra diepte (110 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Bankmoduul 160 160

120 120 Bestelnr.

110020 110020 110020 110020 110120 110120 110120 110120 110420 110420 110420 110420 110320 110320 110320 110320

AVP*

Bestelnr.

110030 110030 110030 110030 110130 110130 110130 110130 Slaapbankmoduul (dwarsslaper) 110430 110430 110430 110430 Slaapbankmoduul (lengteslaper) 110330 110330 110330 110330

AVP*

Bank-hoekmoduul met armleuning rechts 160 200 239/248 199/208

200 200 Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

160 224 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bank-hoekmoduul met houten plateau links

Bank-hoekmoduul

160 224

96 x 96 / 110 x 110

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

110040 110040 110040 110040

110073 110073 110073 110073

110083 110083 110083 110083

110077 110077 110077 110077

110074 110074 110074 110074

110084 110084 110084 110084

110076 110076 110076 110076

110050 110050 110050 110050

110140 110140 110140 110140

110173 110173 110173 110173

110183 110183 110183 110183

110177 110177 110177 110177

110174 110174 110174 110174

110184 110184 110184 110184

110176 110176 110176 110176

110150 110150 110150 110150

AVP*

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 163 cm Totale diepte in uitgetrokken toestand: 240 cm

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 388

Bank-hoekmoduul met armleuning links 160 200 239/248 199/208

Bank-hoekmoduul met houten plateau rechts

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 now! by hülsta

389


NL

Pootstel

Belangrijk i.v.m. uw bestelling: Neem a.u.b. goed nota van de aanwijzingen en informaties in de programma-inleiding!

Toebehoor: Alle modellen zijn excl. kussens en andere toebehoren. Voor kussens en toebehoren zie onderaan!

Solitaire meubelen: fauteuils, banken

Modulen: bankmodulen, ré-

camières, bank-hoekmodulen

Fauteuil en banken kunnen alleen en vrijstaand in een vertrek geplaatst worden.

Modulen kunnen niet solitair geplaatst

op 10,5 cm hoge sledepoten, hoogglans verchroomd

Typelijst wilson wilson

worden. Links en/of rechts ervan moet aangebouwd worden! Totale diepte: 170 cm

Fauteuil, banken

Totale diepte: 170 cm

Fauteuil uitsluitend met 15 cm brede armleuningen leverbaar!

Aan deze modulen moet rechts aangebouwd worden!

Aan dit moduul moet rechts aangebouwd worden!

Aan deze modulen moet links aangebouwd worden!

Totale hoogte: 65,5 cm Zittinghoogte: 43 cm Zittingdiepte: 58/70 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Extra diepte (110 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Fauteuil 65 95 Bestelnr.

Bank 120 150/168 AVP*

Bestelnr.

Bank 160 190/208 AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

111003 111003 111003 111003

111023 111023 111023 111023

111033 111033 111033 111033

111043 111043 111043 111043

— — — —

111123 111123 111123 111123

111133 111133 111133 111133

111143 111143 111143 111143

Bankmoduul met armleuning links Récamière met armleuning links 80 200 215/224 95/104

Bankmoduul met armleuning links 160 120 135/144 175/184

Bank 200 230/248 AVP*

Bestelnr.

AVP*

111021 111021 111021 111021

Bestelnr.

AVP*

111031 111031 111031 111031

111121 111131 111121 111131 111121 111131 111121 111131 Slaapbankmoduul met armleuning links (dwarsslaper) 111421 111431 111421 111431 111421 111431 111421 111431

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 163 cm

Bestelnr.

Bestelnr.

AVP*

111041 111041 111041 111041

111060 111060 111060 111060

111141 111141 111141 111141

— — — —

AVP*

Bankmoduul met armleuning rechts 160 175/184

120 135/144 Bestelnr.

AVP*

111022 111022 111022 111022

Bestelnr.

AVP*

111122 111132 111122 111132 111122 111132 111122 111132 Slaapbankmoduul met armleuning rechts (dwarsslaper) 111422 111432 111422 111432 111422 111432 111422 111432

Modulen: bankmodulen, récamières, bank-hoekmodulen Bank-hoekmodulen

Bank-hoekmodulen

Aan deze modulen moet links en rechts aangebouwd worden!

Bestelnr.

AVP*

111042 111042 111042 111042

111061 111061 111061 111061

111142 111142 111142 111142

— — — —

AVP*

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 163 cm

Toebehoor voor Compact en Pootstel

Modulen kunnen niet solitair geplaatst worden. Links en/of rechts ervan moet aangebouwd worden!

Bankmodulen

Bestelnr.

111032 111032 111032 111032

Récamière met armleuning rechts 80 95/104

200 215/224

Dienblad, bijzettableau, rugleuningplank

Aan deze modulen moet links aangebouwd worden!

Aan deze modulen moet rechts aangebouwd worden!

Bank-hoekmoduul met armleuning rechts 160 200 239/248 199/208

Bank-hoekmoduul met armleuning links 160 200 199/208 239/248

Geef bij uw bestelling van dienbladen, bijzettableaus en rugleuningplanken a.u.b. het model-nr. voor de gewenste houtuitvoering aan (zie uitvoeringsoverzicht in de programma-inleiding)! Bijzettableau en rugleuningplank zijn niet mogelijk i.g.v. bank (-modulen) met slaapfunctie.

Aan de bank-hoekmoduul moet links en rechts aangebouwd worden!

Totale hoogte: 65,5 cm Zittinghoogte: 43 cm Zittingdiepte: 58/70 cm

Artikel Zittingbreedte in cm Totale breedte in cm Bestelnr./AVP* Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Extra diepte (110 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V Standaarddiepte (96 cm) Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Bankmoduul 160 160

120 120 Bestelnr.

AVP*

111020 111020 111020 111020 111120 111120 111120 111120 111420 111420 111420 111420

Bestelnr.

200 200

AVP*

Bestelnr.

111030 111030 111030 111030 111130 111130 111130 111130 Slaapbankmoduul (dwarsslaper) 111430 111430 111430 111430

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

Bank-hoekmoduul

AVP*

Bestelnr.

111040 111040 111040 111040

111073 111073 111073 111073

111083 111083 111083 111083

111074 111074 111074 111074

111084 111084 111084 111084

111050 111050 111050 111050

111140 111140 111140 111140

111173 111173 111173 111173

111183 111183 111183 111183

111174 111174 111174 111174

111184 111184 111184 111184

111150 111150 111150 111150

Dienblad 80,2 x 40

Artikel

96 x 96 / 110 x 110

Bestelnr./prijs

Bestelnr.

AVP*

119000

AVP*

Bijzettableau 48 x 40 x 67 Bestelnr.

AVP*

Rugleuningplank 100 x 25 Bestelnr.

AVP*

119020

119010

Totale diepte in uitgetrokken toestand: 163 cm

Toebehoor voor Compact en Pootstel Poefs

Poef

Geef bij uw bestelling van poefs en kussens a.u.b. het model-nr. voor de gewenste bandkleur aan (zie uitvoeringsoverzicht in de programma-inleiding)!

Artikel HxBxD in cm Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Poef zonder band 40 x 79 x 79 Bestelnr.

119110 119110 119110 119110

AVP*

Poef met band 40 x 79 x 79 Bestelnr.

119100 119100 119100 119100

AVP*

Poef zonder band 40 x 120 x 79 Bestelnr.

119210 119210 119210 119210

AVP*

Poef met band 40 x 120 x 79 Bestelnr.

119200 119200 119200 119200

AVP*

Poef zonder band 40 x Ø 67 Bestelnr.

119310 119310 119310 119310

AVP*

Poef met band 40 x Ø 67 Bestelnr.

119300 119300 119300 —

AVP*

Poef zonder band 40 x Ø 102 Bestelnr.

AVP*

119410 119410 119410 119410

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 390

Decoratiekussens

Poef met band 40 x Ø 102

Rugkussens laag

Deco.kussen zonder band Deco.kussen met band 33 x 55 x 10 33 x 55 x 10

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

119400 119400 119400 —

119510 119510 119510 119510

AVP*

Bestelnr.

119500 119500 119500 119500

AVP*

Rugkussen zonder band 38 x 65 x 15 Bestelnr.

119610 119610 119610 119610

AVP*

Rugkussens hoog

Rugkussen zonder band 38 x 105 x 15 Bestelnr.

119710 119710 119710 119710

AVP*

Rugkussen met band 38 x 105 x 15 Bestelnr.

119700 119700 119700 119700

AVP*

Rugkussen 50 x 65 x 15 Bestelnr.

119810 119810 119810 119810

AVP*

Rugkussen 50 x 105 x 15 Bestelnr.

AVP*

119910 119910 119910 119910

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 now! by hülsta

391


Voordeelcombinaties

Typelijst

Voordeelcombinaties

Belangrijk i.v.m. uw bestelling: Neem a.u.b. goed nota van de aanwijzingen en informaties in de programma-inleiding!

Toebehoor: Alle modellen zijn excl. kussens en andere toebehoren. Voor kussens en toebehoren zie de voorgaande dubbele blz. onderaan!

wilson wilson

Voordeelcombinatie Compact (standaarddiepte)

Voordeelcombinatie Compact (standaarddiepte) bestaande uit:

bestaande uit: zoals afbeelding

spiegelbeeldig

dwarsslaper (zoals afbeelding)

dwarsslaper (spiegelbeeldig)

lengteslaper (zoals afbeelding)

lengteslaper (spiegelbeeldig)

110060

110061

110060

110061

110060

110061

110032

110031

110432

110431

110332

110331

270

dwarsslaper (spiegelbeeldig)

lengteslaper (zoals afbeelding)

lengteslaper (spiegelbeeldig)

110022 110050

110421 110050

110422 110050

110321 110050

110322 110050

110041

110042

110041

110042

110041

91101 91101 91101 91101

Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr.

I II III V

91141 91141 91141 91141

Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr.

I II III V

91131 91131 91131 91131

AVP*

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig

Artikel

AVP*

96

91102 91102 91102 91102 Voordeelcombinatie (dwarsslaper) 91142 91142 91142 91142 Voordeelcombinatie (lengteslaper) 91132 91132 91132 91132

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

215

96

Bestelnr.

Bestelnr.

96

96 240

210

133

170

240

dwarsslaper (zoals afbeelding)

231

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

175

spiegelbeeldig

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig

Artikel 95

zoals afbeelding

Bankmoduul 120 cm breed, met armleuning links 110021 Hoekmoduul 96x96 cm breed 110050 Bankmoduul 200 cm breed, met armleuning rechts 110042

135

Récamière Bankmoduul 160 cm breed, met armleuning rechts

210

Bestelnr.

91107 91107 91107 91107

Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr.

I II III V

91147 91147 91147 91147

Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr.

I II III V

91137 91137 91137 91137

AVP*

Bestelnr.

AVP*

91108 91108 91108 91108 Voordeelcombinatie (dwarsslaper) 91148 91148 91148 91148 Voordeelcombinatie (lengteslaper) 91138 91138 91138 91138

240

Voordeelcombinatie Pootstel (standaarddiepte)

Voordeelcombinatie Compact (extra diepte)

bestaande uit:

bestaande uit: zoals afbeelding

spiegelbeeldig

dwarsslaper (zoals afbeelding)

dwarsslaper (spiegelbeeldig)

111060

111061

111060

111061

111032

111031

111432

111431

Récamière Bankmoduul 160 cm breed, met armleuning rechts

zoals afbeelding

Bankmoduul 120 cm breed, met armleuning links Hoekmoduul 110x110 cm breed 110150 Bankmoduul 200 cm breed, met armleuning rechts 110142

spiegelbeeldig

110121 110122 110150 110141

110

175

138

Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr. Prijsgr.

240 270

I II III V

Bestelnr.

AVP*

Bestelnr.

110

AVP*

91104 91104 91104 91104 Voordeelcombinatie (dwarsslaper) 91144 91143 91144 91143 91144 91143 91144 91143 91103 91103 91103 91103

245

170

163

96

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

110

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig

Artikel

Artikel 135

95

215

325

Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig Bestelnr.

91109 91109 91109 91109

AVP*

Bestelnr.

AVP*

91110 91110 91110 91110

Voordeelcombinatie Compact (standaarddiepte) bestaande uit: zoals afbeelding

Bankmoduul 200 cm breed, met armleuning links Hoekmoduul 160 cm breed, met houten plateau rechts

spiegelbeeldig

110041

110042

110077

110076

96

224

184

96

215

311

Artikel Bestelnr./AVP* Prijsgr. I Prijsgr. II Prijsgr. III Prijsgr. V

Voordeelcombinatie zoals afbeelding spiegelbeeldig Bestelnr.

91105 91105 91105 91105

AVP*

Bestelnr.

AVP*

91106 91106 91106 91106

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 392

NL now! Magazin: home lounge wilson 8. 2011 now! by hülsta

393


NL

Typelijst allgemein wilson

Afstandsbedieningset

Wandkwaliteit / montagehandleiding

Afstandsbedieningset

NIEUW

Belangrijk! De kwaliteit van de wand moet vóór montage zorgvuldig door een vakman worden gecontroleerd. De montage mag uitsluitend door een vakman – met zorgvuldige in achtneming van de montagehandleiding – worden uitgevoerd. De door hülsta bijgevoegde kunststofpluggen van de fa. Tox van het type PSD-SL 8x90 zijn geschikt als de kwaliteit van de wand en de druksterkte overeenkomen met de waarden in onderstaande tabel. Montage aan lichtbeton-/gipswanden zijn uitgesloten.

(alleen mogelijk bij verlichting met LED-techniek) Standaard geschiedt de aan- en uitschakeling d.m.v. een aan de buitenkant geplaatste voetschakelaar (tegen meerprijs). Als alternatief is echter, tegen meerprijs, ook een afstandsbediening mogelijk. De afstandsbediening bestaat uit een zender, waarmee de complete LED-verlichting aan- en uitgeschakeld kan worden (max. 6 lampen / max. 15 W). Bij de toepassing van een afstandsbediening wordt de voetschakelaar niet langer benodigd. De afstandsbedieningset bestaat uit: • 1 zender • 1 ontvanger • 1 LED-EVG 12 V DC/15 W

Beton

Afstandsbediening

>/= C20/25

Set voor LED-lampen

Druksterkte >/= 20 N/mm²

DIN 1045/1 ETAG 001

Baksteen met verticale holtes

Hlz 12

Druksterkte >/= 10 N/mm²

DIN 105-1

Blok baksteen

PNE

Druksterkte >/= 10 N/mm²

Z-17.1-636

Poreuze kalkzandsteen

ST 9

Druksterkte >/= 10 N/mm²

DIN 105-1

3333 Beton en volle steen

IR-repeaterset

Volle baksteen

Mz 12

Druksterkte >/= 12 N/mm²

DIN 105 DIN EN 771-1

Volle kalkzandsteen

KS 12 KSL 12

Druksterkte >/= 12 N/mm²

DIN 106 DIN EN 771-2

IR-repeaterset

Holle baksteen met dichte structuur

Volle steen met poreuze structuur

Porenbeton

Druksterkte >/= 2,5 N/mm²

Infrarood signaalverlenger-set voor de besturing van achter houten/hoogglansfronten geplaatste media-apparatuur. Met een set is het mogelijk een willekeurig aantal apparaten in een vak te besturen. In acht genomen dient te worden: • Minstens 4 cm afstand van de apparatuur tot het front • Per vak is een set nodig • De zender moet vlak bij het ontvangeroog van het media-apparaat worden geplaatst • Hoogfrequentie-signalen kunnen niet worden verlengd

Bovendien bieden wij voor de volgende wandkwaliteiten bevestigingssets met mortel van de fa. Tox aan. Ook dan mag de montage uitsluitend door een vakman – met zorgvuldige in achtneming van de montagehandleiding – worden uitgevoerd. De druksterkte mag in geen geval lager zijn dan de hier genoemde.

De IR-repeaterset bestaat uit: • 1 ontvangeroog (Ø 3,0 cm ) incl. standaard (4,2 x 5,5 x 3,0 cm) • 1 elektrische zender • 1 stekker EVG 12 V • Kabelklemmen

Bedbodems en matrassen

IR-repeaterset voor TV-elementen (1 set per vak)

7777

Bevestigingssets en het daarvoor te gebruiken injectiepistool

Bedbodems en matrassen nieuw in de lengtemaat 210 cm

NIEUW

Holle baksteen en baksteen met verticale holtes

Druksterkte >/= 4 N/mm²

Holle blokken van lichtbeton

Druksterkte >/= 2 N/mm²

Injectiepistool Bij de bestelling van bevestigingssets moet eenmalig één injectiepistool worden besteld.

Bevestigingsset 1 incl. speciaal bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, pluggen en mortel; passend voor 140 cm brede hangelementen (met 3 bevestigingspunten)

Bevestigingsset 2 incl. speciaal bevestigingsmateriaal, zoals schroeven, pluggen en mortel; passend voor 210 cm brede hangelementen (met 4 bevestigingspunten)

Set 1

Set 2

Injectiepistool

Bedbodems, matras 5,0 cm hoog

7,5 cm hoog

16,0 cm hoog

5,0 cm hoog

7,5 cm hoog

16,0 cm hoog

Bestelnr.

2222

Bedbodem, 200 cm lang 80 90 120 140 vlak 8282 8292 8222 8242

Bedbodem, 200 cm lang 80 90 120 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar 8082 8092 8022 8042

Matras, 200 cm lang 80 90 120 140 HR-matras (koudschuim) 8380 8390 8322 8340

Bedbodem, 210 cm lang 80 90 120 140 vlak 8283 8293 8223 8243

Bedbodem, 210 cm lang 80 90 120 140 Hoofd- en voeteneind verstelbaar 8083 8093 8023 8043

AVP*

Bestelnr.

AVP*

5555

Bestelnr.

AVP*

8888

Matras, 210 cm lang 80 90 120 140 HR-matras (koudschuim) 8381 8391 8321 8341

In alle andere gevallen moet door een vakman per se een ander soort bevestiging worden gekozen. Voor de deskundige keus van een ander soort bevestiging kan hülsta op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld!

NL now! Magazin: allgemein 8. 2011 394

NL now! Magazin: allgemein 8. 2011 now! by hülsta

395


De now! by hülsta-systeemprogramma’s zijn in volledig door nationale en internationale patenten, gebruiksmodellen en geregistreerde handelsmerken beschermd. Constructie-, kleur-, en materiaalveranderingen zijn in het kader van technische vooruitgang voorbehouden. Vergissingen voorbehouden. Ontwerp van alle meubels: hülsta-ontwerpteam. Wij danken alle partnerfirma’s, die ons voor het welslagen van de foto-opnames met hun producten en accessoires hebben ondersteund. Nog een belangrijke aanwijzing voor jou: Onze fineerexperts kopen wereldwijd de mooiste en edelste fineerstammen in. Echt hout belichaamt een in de natuur gegroeid materiaal, nerftekening en structuur ervan zijn uniek. Zoals geen blad van de boom volledig gelijk is aan het andere, zo wijkt ook ieder blad fineer af van het andere. Kenmerken, zoals grove of fijne nerftekening, ogen en noesten, vergroeiingen, maar ook kleurnuances hebben hun oorsprong in de groei van de boom. Ze worden daarom niet als fouten, maar veelmeer als een niet uit te wissen eigenschap van het natuurproduct hout gezien – in principe is het de enige garantie voor de echtheid ervan. Zelfs bij nieuwe meubelen komen na verloop van tijd structuur- en kleurafwijkingen en verkleuringen voor. Kleurverschillen in geval van uitbreidingsaankopen verdwijnen in de loop der tijd. Horizontaal en verticaal gefineerde delen kunnen door een andere lichtinval in de poriën verschillend in kleur overkomen. Bij meubelen en accessoires die gestoffeerd zijn, moeten bij nabestellingen de eventuele in de handel gangbare kleurverschillen getolereerd worden. Meubelstoffen zijn onderhevig aan modieuze veranderingen en zijn na het uitlopen uit de collectie niet meer verkrijgbaar. Bij het fotograferen (sfeeropnames) kan een meubel door licht- en kleurreflecties van vloer, wand en plafond in kleur veranderen. Ondanks hoogwaardige druktechnieken zijn voor het overige kleurafwijkingen nooit helemaal uit te sluiten. Kleurtoleranties zijn geen reden tot reclameren en zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Laat u bij aankoop daarom altijd de originele hülsta-houtstaal tonen. Je info-wensen kun je onder deze nummers altijd kwijt: Dag- en nachtservice: Tel.: +49 2563 86-1273 Fax: +49 2563 86-1417 www.now.huelsta.com Info@now.huelsta.com Uitgever: hülsta-werke, Postbus 1212, D-48693 Stadtlohn, ©2011 by Verlag Chr. Schmidt, Stadtlohn Redactie en totaalconcept: Sarah Gewert, Robert Hanel, Ingo Schraub Octrooirecht: Alle rechten voorbehouden. Nadruk – ook gedeeltelijke – alleen met schriftelijke toestemming van de uitgever. Alle getoonde producten en dessins vallen onder het octrooirecht van de afzonderlijke producenten volgens het auteurs-, model- resp. patentrecht. Alle producten zijn alleen verkrijgbaar via de erkende vakhandel. hülsta-werke, Karl-Hüls-Straße 1, D-48703 Stadtlohn, Tel.: +49 2563 86-0, Fax: +49 2563 86-1417 Technische stand 08/2011, Imprimé en Allemagne, Printed in Germany

Hulsta Now Magazine 2012  

Bekijk de laatste trends en innovaties van Hulsta meubelen. In dit nummer onder andere Hulsta NO.15 & Hülsta NO.14. Deze meubelen kunt en be...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you