Page 1


Bestyrelsen i Basen:

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk

Formand: Christina Vesthede

Kontingent pr./md.

E-mail: cvesthede@hotmail.com

Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011

Næstformand:

Vores åbningstider:

Kasserer:

Mandag - torsdag kl. 12.30-18.00 Fredag kl. 12.30 - 17.00

Bestyrelsens medlemmer:

I ferier mandag - torsdag kl. 10.00-18.00

Mille Reutermann

Fredag kl. 10.00 - 17.00

Morten Wiinberg Annette Petersen Nina Andersen Karen Høffer

Indmeldelse: Indmeldelse fås i klubben. Afleveres derefter udfyldt i klubben. Udmeldelse:

Suppleant Karina Achtou

Der er en måneds opsigelsesfrist, man har dog mulighed for at, udmelde til den 1. eller 15. i måneden. Ansatte i Basen:

Leder: Ditte Andersen Souschef: Karin Roberts Afdelingsleder: Lasse Hvid Pædagog: Maya Mortensen Pædagog: Naja Tolstrup Pædagog: Maiken Apollo Lund (på barsel) Pædagog: Pædagog: Pædagog: Pædagog:

Henrik Steffensen Bettina Lassen (på orlov fra november) Tina Olsen (på barsel fra april) Fatih Candogan

Pædagog: Andreas Flarup Christoffersen Pædagog: Morten Koch Uuddannet klubassistent: Sajad Tariq Uuddannet klubassistent: Stefan Bengtsson Uuddannet klubassistent: Christian Tønnesen PGU uddannet: Julie Dedenroth

Basens Mentorer

Basens Rapportere

Maria K

Silas

Ida DT

Mathias

William

Deniz K.

Søren

Christian. R

Maria

August

Wasan

Simon P

Lien

Julie A.

Diana

Amalie

Maria J. Christina Maja Zarrah Deniz K.


Abonnement på Basens hjemmeside.

Kunne I tænke Jer at abonnere på Basens hjemmeside og Basens månedlige Nyhedsbrev. Så kan I modtage en mail, når der er opdateringer eller når nyhedsbrevet Udkommer. Så skal I gøre følgende: 1. www.basen.htk.dk. 2. Tryk på abonnement på højre side. 3. Opret dig som abonnent. 4. Skriv dit navn og din e-mail. 5. Sæt ”hak” ved de ting du/I ønsker at modtage mail om.


ÅBENT HUS Onsdag d. 7. december, inviterer Basen alle medlemmer og deres familier til julehygge. Vi starter kl. 16.00 og slutter kl. 18.00. Der vil foregå, en masse hyggelige juleaktiviteter og underholdning.

Igen i år vil vi tilbyde forskellige workshops til billige penge, bla. ”griseriet”, lav din egen juledekoration, mød julemanden og få taget et billede med ham, samt ren julehygge med god julemusik. Der vil kunne købes julegodter, samt kolde og varme drikke.

Det er vigtigt at vi ved mange I kommer, så vi kan købe ind herefter – Husk derfor at tilmelde dig og din familie senest mandag d. 5. december.

Arrangementet er gratis.

Mange julehilsner

Personalet i Basen

For hver potion æbleskiver der bliver solgt, går 2 kr. til Street Academy i Ghana


JULE-LUKKEDAGE I BASEN

FREDAG D.16 DEC. ÅBNER BASEN KL. 11.00 OG LUKKER KL.17.00

UGE 51 HAR BASEN ÅBEN MANDAG TIL TORSDAG FRA 10.00 TIL 18.00

I UGE 51 HAR AFTENKLUBBEN ÅBENT SOM NORMALT

GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE


Du kan nu selv lave sæbe, som du kan give til din mor, far, mormor, morfar, oldemor, farmor, papfar eller hvem du syntes trænger til en julegave. Det bliver i uge 46 at du kan lave sæbe på fineren. Prisen for at lave sæbe bliver mellem 5 og 10 kr. alt afhængigt af hvor stor sæbe du vil lave. Hilsen stefan


Duften af brændte mandler får julestemningen frem og tænderne til at løbe i vand. En af de mest traditionelle slags konfekt er brændte mandler. De er lækre, hyggelige og meget lette at lave. Uge 46 har du mulighed for at lave brændte mandler, sammen med Henrik & Fatih. Du kan lave portioner for 10kr og 20kr. Der bliver både mulighed for at lave de normale og dem med chili. Husk at tilmelde dig i baren. Mvh. Fatih & Henrik


I HELE UGE 47 HAR VI BOLCHE VÆRKSTED I BASEN DU SKAL TILMELDE DIG I BAREN OG PRISEN ER 10 KR. Medbring dit eget glas og du får mulighed for at designe det, så det bliver den perfekte julegave!

VI SES Andreas og Morten


Julen nærmer sig med hastige skridt, og gaver skal der laves ☺ I år på Fineren, har du i hele uge 48 mulighed for, at lave de flotteste lys, i en masse forskellige farver.

Kom ned og lav stearinlys og skab hyggen, for dig og din familie!

Julehilsner Sajad, Lasse og Christian


Kom på finværkstedet og lav fine julegaver til familien. Det er kun fantasien der sætter grænsen; Du kan bl.a. lave bordskånere af træperler, male keramiknisser, lave smykker og meget mere.

Hjemmelavede gaver er ALTID et hit — særligt til bedsteforældre. Og så er det til fornuftige priser og julen varer længe og kan koste mange penge………

Når vi laver vores skønne julegaver; vil der være julemusik og vi spiser pebernødder. Vi glæder os i denne tid…..

Juleværkstedshilsner fra Julie og Naja.


Så er det snart jul og vi skal i gang med at hygge i juleværkstederne. Kom og lav en nem julegave til en du holder af. Mor, far, farmor, farfar, søster, bror, mormor, morfar, moster eller onkel :-)

Du kan lave et bogmærke for den lille sum af 3 kroner. Du kan bruge dit hobbykort på juleværkstederne.

Se et eksempel på et bogmærke nedenunder. Vi ses. Julehilsen Maya


Du kan nu få dit eget SUNDHEDSKLIPPEKORT! Det er meget nemt! Du går op i baren og får dit kort. Du har 10 klip… Hver mandag kan du se i baren, hvad der giver klip i den kommende uge! Hvert fyldt klippekort giver 10 point. Og samtidig deltager du i konkurrencen om biografbilletter!

10 9 8 7

6 5 4 3

2 1


tirsdags café i oktober var der pasta med kød sovs. Kunderne synes at pastaerne havde ikke fået nok og der manglede pølser. Kunderne gav 4 ud af 6 stjerner. Vi rapportere synes at pastaerne ikke havde fået nok og at når det hedder kødsovs skal der også være sovs med det var der desværre ikke. Vi giver maden 3 ud af 6 .

Skrevet af Julie


WELLNESS AFTEN FOR ALLE FK PIGER! ER DU TIL HYGGE, MASSAGE OG ANSIGTS MASKER ER DET HER DET HELT RIGTIGE TILBUD TIL DIG! VI MØDES FREDAG D.4.NOV. OG SKAL VÆRE I BASEN. ARRANGEMENTET STARTER KL.18 OG SLUTTER KL.21 SPISNING ER INKLUDERET. PRISEN ER 25 KR. OG DU SKAL TILMELDE DIG SENEST D. 2. NOV. I LOVE IT!!! Gitte, Maya og Ditte


8 november Kom med forslag til, hvad vi skal lave af mad sammen Hilsen ChĂŠf Henry Pris kun 10,00 kr.


Vi har været til mad og motion og vi spillede dødbold og høvdingebold. Vi har spurgt nogle om hvad de syntes” vi synes det var sjovt.” vi rapportere synes også det var rigtig sjovt. Vi smagte også maden og det var chiliconcarne, Det bestod af kødsovs med okse-

Skrevet af Julie ,Amalie og Silas


Bowling tur Onsdag d. 23/11 tager vi en tur ud og spiller bowling. Har du lyst til at deltage skal du tilmelde dig i baren senest Mandag d. 21/11 Turen koster 30 kr. og der vil ikke være mulighed for at købe slik el. lig. Du skal være i basen senest kl. 14.30 hvorefter vi tager busen til bowling. Er hjemme igen ca. kl. 16.30. Håber vi ses til en sjov gang bowling. Lasse


Hallen Nu Har vi været i gang i en måned og fortsætter i hallen hver mandag, onsdag og torsdag fra 15.00 til 16.00 Mandag spiller vi fodbold, onsdag er blandet f.eks. håndbold, badminton, basket mm. og torsdag er det ren ”tøsedag” hvor kun fantasien sætter grænser for hvad man har lyst til at lave/lege. Så derfor vil det være en god ide at huske indendørs tøj/sko de dage man har lyst til at være med.

VI SES I HALLEN.


BG TV. Klub rapporterne Silas, Mathias og August l avede BG TV og de interviewet nogle forskellige personer og stillede spørgsmül om festen. Vi kan sige at vi ogsü havde det rigtig sjovt foran plancen.

Lavet af Julie og Amalie


Fredag d.14 oktober, var der kæmpe stor fest her i basen for både basen og grenen. Til aftensmad fik vi burger med kartoffelbåde og det smagte godt. Efter spisningen åbnede diskoteket. I diskoteket var der dans og PARTY. Der var også dj`s der styrede musikken. Efter et par timer kunne man købe slik og i diskoteket var der tre drenge på scenen med en cool rap. Ellers var der bare hygge. Det var en fed fest.

Skrevet af Julie og Amalie.


Løs månedsopgaven ! Kan du få regnestykket til at gå op ved at flytte en enkelt tændstik, så der står det s amme på begge sider af lighedstegnet? Der findes to løsninger, en let og en mere avanceret - og du må ikke lave lighedstegnet om til et ulighedstegn.

Hvis du kan løse gåden og putter dit svar i postkassen, kan du vinde en smoothie eller et frugtkort.


OPRÅB

Kære forældre!

Vi bevæger os meget i Basen. Til Mad og Motion, har vi spillet fodbold, Dødbold, Køllehockey, Håndbold, Badminton og Tennis og flere andre sjove aktiviteter.

Derudover er der gang i rollespil og vores boldbane, så jeres skønne børn er ofte meget i bevægelse her I Basen, og mange er ofte sultne i løbet af eftermiddagen.

Det vil være sundt for børnene, hvis de har mulighed for at købe et stykke rugbrød, frugt, nøddemix eller en sandwich.

Ikke alle børn har penge med i klubben, så vi anbefaler, at børnene køber et FRUGTKORT til 20,00 kr. – så de kan købe lidt at spise i løbet af dagen.

Hilsen personalet i BASEN En idrætscertificeret klub


Kære Forældre Vi har igen i år, meget tøj som savner sine ejere. Når vi holder åbent hus onsdag d. 7 december, vil det være muligt for børn og forældre lige at gå glemmekassen igennem for at se om noget skulle være glemt i årets løb.

Vi vil efter åbent hus arrangementet videregive ikke afhentede tøjstykker til andre som har mere brug for det.

Med venlig hilsen Basen


Til alle der har en mobil telefon Vi har i en periode nu, oplevet at flere går og filmer samt tager billeder af andre medlemmer, uden at have fået lov. Vi vil derfor minde alle om, at man ikke må tage billeder eller filme andre medlemmer i Basen, uden at man har fået lov. Derfor er det vigtigt du spørger personen først!!

Venligst respekter dette!


Tur til svømmehallen Klubben tager til Glostrup Svømmehal Torsdag d. 10/11 2011 afgang fra klubben kl. 14.30 og hjemme igen ca.18.00

Turen kommer til at koste 10 kr. Du skal tilmelde dig senest onsdag d. 9/11-2011

Husk badetøj / håndklæde og penge til skab.

Der er plads til 16 medlemmer på turen, først til mølle, så skynd jer.

Voksne med på turen: Henrik & Fatih Glostrup svømmehal tilbyder:

Danmarks første og længste kombinerede vand- og sanserutschebane

26 grader varmt svømmebassin

30 grader varmt undervisningsbassin

1 m og 3 m vippe

Rutschebane 2 m høj i undervisningsbassin

Sauna og dampbad

Legetøj, svømmebælter og armvinger


KALENDER November.

Uge 44: Tirsdag

d. 1.

Onsdag

d. 2. Mad & motion

Torsdag

d. 3. Pigehal,

Fredag

d. 4.

Uge 45: Mandag

d. 7. Mad & motion

Tirsdag

d. 8.

Onsdag

d. 9. Mad & motion,

Torsdag

d. 10.Pigehal, Tur til svømmehallen

Fredag

d. 11.

Uge 46: Mandag

d. 14.

Mad & motion

Tirsdag

d. 15.

Onsdag

d. 16.Mad & motion

Torsdag

d. 17.Pigehal

Fredag

d. 18.

Uge 47: Mandag

d. 21.Mad & motion

Tirsdag

d. 22.

Onsdag

d. 23.Mad & motion, Bowlingtur

Torsdag

d. 24. Pigehal

Fredag

d. 25.

Uge 48: Mandag

d. 28.Mad & motion

Tirsdag

d.29.

Onsdag

d.30.

For FK pigerne


Tilmeldingsblanketter: Tur i svømmehallen Dato: 10. november Kl. 14.30 - 18 Pris: 10 kr. Seneste tilmelding: 9. november Navn:_______________________________________________

Forældreunderskrift:__________________________________

________________________KLIP__________________________________________________________ Bolche-værksted Dato: uge 47 Pris: 10 kr. Sæt kryds ud fra den dag du ønsker at lave bolcher. Mandag Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Navn:________________________________________________ ________________________KLIP___________________________________________________________ Navn:_______________________________________________ Åbent hus Dato: 7.12.11 Kl. 16 - 18 Pris: Gratis Seneste tilmelding: 5. december Navn:_______________________________________________

Antal:__________

Forældreunderskrift:__________________________________ ________________________KLIP____________________________________________________________ Wellness aften Dato: 4. november Kl. 18 - 21 Pris: 25 kr. Seneste tilmelding: 2. november Navn:_______________________________________________

Forældreunderskrift:__________________________________


November 2.

Muneebur Rehman Arian Zanjani

3.

Emilia Malmberg Cecilie Sørensen

6.

Mia Agergaard

7.

Benedikte Linnemann

8.

Julian Feilmark Sebastian Holmegaard Sebastian Holmgaard Maes Hamid

11. Malene Jensen Emilie Lawrence 14. Maria Kleisberg 16. Yasser Mortada 17.

Silas Bøhling-Petersen

19. Martin Brendstrup 26.

Emilia Høffer

29. Jannick Petersen Mille Frederiksen

TILLYKKE TIL JER ALLE

Klubblad  

Klubblad, basen