Page 1

Oh, jingle bells, jingle bells Jingle all the way Oh, what fun it is to ride In a one horse open sleigh Jingle bells, jingle bells Jingle all the way‌..


Bestyrelsen i Basen:

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk

Formand: Christina Vesthede

Kontingent pr./md.

E-mail: cvesthede@hotmail.com

Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011

Næstformand:

Vores åbningstider:

Kasserer:

Mandag - torsdag kl. 12.30-18.00 Fredag kl. 12.30 - 17.00

Bestyrelsens medlemmer:

I ferier mandag - torsdag kl. 10.00-18.00

Mille Reutermann

Fredag kl. 10.00 - 17.00

Morten Wiinberg Annette Petersen Nina Andersen Karen Høffer

Indmeldelse: Indmeldelse fås i klubben. Afleveres derefter udfyldt i klubben. Udmeldelse:

Suppleant Karina Achtou

Der er en måneds opsigelsesfrist, man har dog mulighed for at, udmelde til den 1. eller 15. i måneden. Ansatte i Basen:

Leder: Ditte Andersen Souschef: Karin Roberts Afdelingsleder: Lasse Hvid Pædagog: Maya Mortensen Pædagog: Naja Tolstrup Pædagog: Maiken Apollo Lund (på barsel) Pædagog: Pædagog: Pædagog: Pædagog:

Henrik Steffensen Bettina Lassen (på orlov fra november) Tina Olsen (på barsel fra april) Fatih Candogan

Pædagog: Andreas Flarup Christoffersen Pædagog: Morten Koch Uuddannet klubassistent: Sajad Tariq Uuddannet klubassistent: Stefan Bengtsson Uuddannet klubassistent: Christian Tønnesen PGU uddannet: Julie Dedenroth

Basens Mentorer

Basens Rapportere

Maria K

Silas

Ida DT

Mathias

William

Deniz K.

Søren

August

Maria

Julie A.

Wasan

Amalie

Lien Diana Maria J. Christina Maja Zarrah Deniz K.


Abonnement på Basens hjemmeside.

Kunne I tænke Jer at abonnere på Basens hjemmeside og Basens månedlige Nyhedsbrev. Så kan I modtage en mail, når der er opdateringer eller når nyhedsbrevet Udkommer. Så skal I gøre følgende: 1. www.basen.htk.dk. 2. Tryk på abonnement på højre side. 3. Opret dig som abonnent. 4. Skriv dit navn og din e-mail. 5. Sæt ”hak” ved de ting du/I ønsker at modtage mail om.


ÅBENT HUS Onsdag d. 7. december, inviterer Basen alle medlemmer og deres familier til julehygge. Vi starter kl. 16.00 og slutter kl. 18.00. Der vil foregå en masse hyggelige juleaktiviteter og underholdning.

Igen i år vil vi tilbyde forskellige workshops til billige penge, bla. ”griseriet”, lav din egen juledekoration, mød julemanden og få taget et billede med ham, samt ren julehygge med god julemusik. Der vil kunne købes julegodter, samt kolde og varme drikke.

Det er vigtigt at vi ved hvor mange I kommer, så vi kan købe ind herefter – Husk derfor at tilmelde dig og din familie senest mandag d. 5. december.

Arrangementet er gratis.

Mange julehilsner

Personalet i Basen

For hver portion æbleskiver der bliver solgt, går 2 kr. til Street Academy i Ghana


JULE-LUKKEDAGE I BASEN

FREDAG D.16 DEC. ÅBNER BASEN KL. 11.00 OG LUKKER KL.17.00

UGE 51 HAR BASEN ÅBEN MANDAG TIL TORSDAG FRA 10.00 TIL 18.00

I UGE 51 HAR AFTENKLUBBEN ÅBENT SOM NORMALT

GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE


Der mĂĽ ikke sĂŚlges nogen form for mad, slik, drikke eller lign.


Kære alle sammen. HO HO HO.

I år har julemanden været forbi Basen, og givet os en pose med julegaver. Julemanden har dog gjort os stærkt opmærksom på, at skal man have muligheden for at få en af gaverne, SKAL man huske at trykke sig ind i systemet, når man er mødt i Basen! Julegaverne bliver hængt op i baren, og trukket hver dag kl. 15 blandt alle der har logget ind!

Glædelig jul fra Julemanden


I uge 45 og 48 kunne man lave bogmĂŚrker som julegaver. Det var hyggeligt, sjovt og nemt. De fleste lave flere end en, det er ogsĂĽ en kanon god ide. Der var mange der lavede det, jeg rapportere lavede ogsĂĽ nogle og det var helt vildt hyggeligt..

Skrevet af Julie


I uge 46 kunne man lave brændte mandler det var både sjovt, let og en lille smule svært. Man skulle alder først hælde nogle mandler i og så 2 dl sukker og 2 dl vand. Det skulle lyde ligesom popcorn og så skulle de af og ligge i 10 min. Man kunne lave nogle med chili eller bare nogle almindelige. Det var helt vildt sjovt og hyggeligt.

Lavet af Julie


Fredag d.4/11, var der wellness aften i basen. Til aftensmad fik vi pizza som var super god, efter vi havde spist kunne man få god fod massage, lagt neglelak på både hænder og fødder. Man kunne også få en ansigtsmaske på og man kunne få sat hår. Der var super god stemning alle var glade. Vi rapportere synes at basen godt kunne have nogle flere wellness aftner. Drengene kunne godt tænke sig en aften også!

Laver af: Amalie og Julie


BolchevĂŚrksted I uge 47 var der bolche vĂŚrksted i basen og det sĂĽ ud til at folk de syntes det var sjovt at lave deres egne hjemmelavede bolcher. Der var en god stemning og folk hyggede sig meget.


I hele december måned afholder Basen en tegnekonkurrence, som vil foregå i fællesrummet. Konkurrencen går ud på, du tegner den flotteste tegning til Basens klubblad, og er du den heldige vinder vil DIN tegning, være forside i hele 2012 + du kan vælge en af de tre præmier der står på denne side :) Vi trækker vinderen d. 16 december Held og lykke n, dvs. til Få for 150 kr til bare gt kort, hobbykort, ture, fru ristet rugbrød mm.

Donér 150 kr. til Street Acadamy der hjælper fattige i Afrika.

2 Stk. biografbilletter


13. december ”Det er risengrød, Der gør maven blød……”

Pris 5,00 kr.


Julequiz. Tip 10 rigtige om julen Hvilket land kommer risalamanden fra ?

Hvad hed Julemanden oprindeligt ?

Hvad betyder ordet engel?

Hvor stammer adventskrantsen fra ?

Fra hvilken dansk julesang stammer følgende? ”men med et der blev at skue” ? •

Hvem synger ”når du ser et stjerneskud?

Hvilket år stammer ideen om et kalenderlys fra ? Hvilken dag fejrer vi luciadag?

I Hvilken by blev jesus født i?

I Hvilken far til 4 film besøger lille Per Basen

Nisseland?


Torsdag. 22.December. Vi tager med den gule bus og det røde tog til Frihedens skøjtehal. Vi tager af sted fra Basen kl. 12:00 og tilbage i Basen mellem kl. 17:00 —18:00 For at turen bliver til noget, skal vi være min. 10 personer.

Vi låner skøjter derude, men hvis du har nogen selv er du meget velkomme til at tage dem med. Der må højest snolde for 25 kr. i skøjtehallen Seneste tilmelding onsdag d. 21. December. Turen kommer til at koste 25 kr. Is glade hilsner Henrik og Stefan


JULEFROKOST Det’ jul det’ cool det’ nu man hygger sig bedst, derfor inviterer Basen til den fedeste julefest ;-)

Fredag d.16/12 holder vi julefrokost og spreder julehygge i Basen, kom derfor ned og vær med til en hyggelig og sjov dag i din klub:-) Kl. 12.00 spiser vi en lækker julefrokost, med et stort udvalg af forskellig mad, så der vil være noget for en hver smag. Når vi har spist os godt mætte, spiller vi en gang banko med en masse fede og sjove præmier. Du har selvfølgelig lyst til at deltage i dette fantastiske arrangement og tilmelder dig i baren dog senest mandag d. 12/12 Det er gratis at deltage, men det er vigtigt du tilmelder dig, så vi ved hvor mange der skal laves mad til :-) Frokost hilsner Os i Basen


OPRÅB

Kære forældre!

Vi bevæger os meget i Basen. Til Mad og Motion, har vi spillet fodbold, Dødbold, Køllehockey, Håndbold, Badminton og Tennis og flere andre sjove aktiviteter.

Derudover er der gang i rollespil og vores boldbane, så jeres skønne børn er ofte meget i bevægelse her i Basen, og mange er ofte sultne i løbet af eftermiddagen.

Det vil være sundt for børnene, hvis de har mulighed for at købe et stykke rugbrød, frugt, nøddemix eller en sandwich.

Ikke alle børn har penge med i klubben, så vi anbefaler, at børnene køber et FRUGTKORT til 20,00 kr. – så de kan købe lidt at spise i løbet af dagen.

Hilsen personalet i BASEN En idrætscertificeret klub


Kære Forældre Vi har igen i år, meget tøj som savner sine ejere. Når vi holder åbent hus onsdag d. 7 december, vil det være muligt for børn og forældre lige at gå glemmekassen igennem for at se om noget skulle være glemt i årets løb.

Vi vil efter åbent hus arrangementet videregive ikke afhentede tøjstykker til andre som har mere brug for det.

Med venlig hilsen Basen


KALENDER December.

Uge 48: Torsdag

d. 1. Pigehal,

Fredag

d. 2.

Uge 49: Mandag

d. 5. Mad & motion

Tirsdag

d. 6.

Onsdag

d. 7.

Torsdag

d. 8. Pigehal,

Fredag

d. 9.

ÅBENT HUS

Uge 50: Mandag

d. 12. Mad & motion

Tirsdag

d. 13.

Onsdag

d. 14. Mad & motion

Torsdag

d. 15. Pigehal

Fredag

d. 16.

Uge 51: Mandag

d. 19. Åbningstider : 10—18

Tirsdag

d. 20. Åbningstider : 10—18

Onsdag

d. 21. Åbningstider : 10—18

Torsdag

d. 22. Åbningstider : 10—18

Fredag

d. 23.

Uge 52: Mandag

d.26.

Tirsdag

d.27.

Onsdag

d.28.

Torsdag

d.29

Fredag

d.30


Tilmeldingsblanketter:

________________________KLIP___________________________________________________________ Navn:_______________________________________________ Åbent hus Dato: 7.12.11 Kl. 16 - 18 Pris: Gratis Seneste tilmelding: 5. december Navn:_______________________________________________

Antal:__________

Forældreunderskrift:__________________________________ ________________________KLIP____________________________________________________________ Julebod til åbenthus Dato: 7.12.11 Kl. 16 - 18 Pris: Gratis Seneste tilmelding: 5. december Navn:_______________________________________________

Forældreunderskrift:__________________________________

________________________KLIP____________________________________________________________ Julefrokost Dato: 16.12.11 Pris: Seneste tilmelding: 14. december Navn:_______________________________________________

Forældreunderskrift:__________________________________

________________________KLIP____________________________________________________________

Skøjtehal Dato: 22.12.11 Pris: 25 kr. Kl. 12-17 Seneste tilmelding: 21. december Navn:_______________________________________________

Forældreunderskrift:__________________________________


December 2.

Anucha Choedsungnoen

3.

Yunus Arkin

4.

Mathias Bjørn Jensen Davis Osagie Idohosa

5.

Rasmus Fredeiksen Diana Pourzeynal

6.

Marco Stuberg Simonsen

8.

Kamille Nørgaard Olsen

11.

Jakub Jassam Emilie Sandstrøm

13.

Lea Gaarslev Thygesen

15.

Agnes Kjærsgaard Madsen

19.

Nicolai Hansen

20.

Emil Alexander Hansen Christian Roth Mathais Grue

25.

Frederik Emil Schütt Schmidtke

29.

Jovi Wong Katrine Kleisberg

30.

Patrick Li Geertsen

31.

Amina Sahmeera

TILLYKKE TIL JER ALLE

Klubblad December  

December klubblad

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you