Page 1

BART Portfolio

Bart de Zeeuw


Who AM I ?... Ik ben Bart de Zeeuw en ik ben 20 jaar. Ik ben geboren in ‘s-Gravenzande op 08-06-1992 waar ik nog steeds woon. Ik kom uit een echt tuindersgezin. Mijn ouders werken beide in de tuinbouw. Hier heb ik in mijn jonge jaren ook in gewerkt, maar ik wilde meer uitdaging. Ik heb toen besloten om iets met kinderen te gaan doen, omdat ik het leuk vind om met kinderen bezig te zijn. Maar na een half schooljaar bezig te zijn geweest met de studie kreeg ik het gevoel dat dit toch niet was wat ik zocht. Ik zocht iets meer. Meer creativiteit, meer bezig zijn met trends en mensen kunnen helpen. dus met die instelling heb ik opendagen bezocht en ben ik uitgekomen bij de studie die ik nu volg. Interieuradviseur aan het HMCollege te Rotterdam. Bij deze opleiding wordt je klaar gestoomd om mensen te kunnen adviseren volgens de laatste trends. Dit is wat mij aanspreekt, en wat altijd wordt gezegd in de feedback van stagebegeleiders, ik ga leuk met mensen om. Ik ben ervoor gemaakt om mensen te adviseren. Een betere feedback kan je niet krijgen. Ik ben iemand die flexibel in het leven staat, sociaal is, ik sta enthousiast achter projecten en doelstellingen, en probeer vaak zo creatief mogelijk te zijn,. Hoe ik de toekomst zie is nog onduidelijk. Wel weet ik dat ik creatief bezig wil zijn, met programma’s als adobe. graag zou ik er meer kennis over willen opdoen. een vervolgstudie vinden waarin je zulk soort programma’s veel gebruikt lijkt me erg leuk. Ik ga me oriënteren op de toekomst.


Curriculum Vitae Personalia: Naam: Bart de Zeeuw Adres: Maasdijk 52a 2691NV ‘s-Gravenzande Geb. datum: 08-06-1992 Rijbewijs: Rijbewijs B Nationaliteit: Nederlandse E-mailadres: barrt_@live.nl Opleidingen: 2005-2009 VMBO tl 2009-2010 Onderwijsassistent 2010-2013 Interieuradviseur

Lentiz dalton mavo MBO Westland HMCollege rotterdam

Werkloopbaan: 2004-2009 potorchideeeen van daalen orchideeen 2009-2010 sport 2000 naaldwijk 2010- heden houthandel van der marel stagebedrijven: 12-11-2011 - 25-01-20111 08-04-2011 - 28-06-2011 27-08-2012 - 09-11-2012 28-01-2012 - 05-04-2013

Ladela Trendy wonen Ladela Trendy slapen Deco home peter kok deco home peter kok

Vaardigheden/ talenkennis: Sociale vaardigheden: Flexibel Sociaal Leidersvermogen Enthousiast Creatief Computervaardigheden: Word, Powerpoint, Vectorworks, Adobe indesign, Illustrator, photoshop, Paint Talen: Nederlands, Engels, Duits


Gemaakte projecten op het HMC 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Mijn domijn Woonwinkel ckpp architecten blauwe huis concepthouse Stand wtc de sociĂŤteit eindproject


Mijn domijn

Mijn domijn is het eerste project op het HMC. Bij dit project kreeg je de opdracht jou slaapkamer opnieuw in te richten met een studentenbudget van â‚Ź1000,-


Woonwinkel


Woonwinkel

de woonwinkel was een project waar je met een groep aan werkte. je kreeg een ruimte die je moest inrichten met meubels van een bekend merk of ontwerper. ik heb hierbij de meubels van piet hein eek toegepast. het budget was onbeperkt.


ckpp architecten


ckpp architecten

in dit project was de opdracht om een bedrijfsruimte in te richten met 3 werkplekken, een ontvangstruimte en een verdaderruimte. er werd gevraagd om gebruik te maken van tapijttegels.


blauwe huis


concepthouse

Het blauwe huis, of ook wel Didden Village genoemd, was een bijzonder project. Niet alleen vanwege de eisen aan de woning, maar ook de woning zelf. Het huis is gelegen op een bestaand gebouw en is van buiten helemaal blauw. Dit is een huis wat erg opvalt. De vraag van de klant was om niets met de wanden, muren en plafonds te doen. Ik heb deze dan ook in hun waarde gelaten. Ik heb met u een stijl voor het huis uitgekozen genaamd Art Critic. Dit is een stijl met rustige kleuren en strakke belijningen. Maar er mocht wel een knal kleur terug komen in het huis. Omdat de wanden in hun waarde zijn gelaten heb ik gekozen om sommige meubels een knal kleur te geven. Bij de verlichting heb ik rekening gehouden met uw duurzaamheidwens, en heb ik gekozen voor LED verlichting in het algemeen. De overige lampen zijn ook duurzaam, dit zijn spaarlampen. Enkel de spots bij uw bed worden geleverd met halogeenspotjes, maar deze zal ik vervangen voor warm LED licht.


Stand wtc


Stand wtc


Stand wtc We zijn dit project begonnen in een groep. De groep waar ik in zit bestaat uit 6 personen. Met deze 6 personen zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een In de stand heb ik een opslagruimte gemaakt waar foldermateriaal, spullen van de vertegenwoordigers en evt. een koffiezetapparaat gezet kan worden. De ruimte is 2 x 2 meter. Dit is voldoende voor de opslag. Groter moet het ook niet worden anders ben je teveel ruimte kwijt aan opslag. Ik heb gekozen om een speels effect te creëren met tapijttegels in de kleuren van Bruynzeel. Dit is dus hoofdzakelijk blauw en wat geel erin verwerkt. Omdat mijn conceptwoord steen is heb ik bedacht om de staande pilaren te behangen met behang met daarop een steenprint. Op de wand bij het bureau wil ik graag een fotobehang laten maken met een foto van een rots. Ook dit laat mijn conceptwoord zo terug komen. Ik wil een bureau plaatsen in mijn stand waar computers op komen te staan. Hierop kunnen de bezoekers zelf een opzet voor een keuken maken in een simpel 3D tekenprogramma. Deze kunnen ze dan meenemen naar de keukenspeciaalzaak Bruynzeel die hiervan dan een gedetailleerde 3D tekening kan maken. Als de bezoekers de tekening naar hun eigen emailadres toe mailen krijgen ze een kortingscoupon twv. €500,- meegestuurd. Aan het bureau komen stoelen uit de showroom van Vitra te staan. De Panton chair. We hebben wat bedrijven gebeld die in ruil voor naamsbekendheid meubels zouden willen leveren voor de stand. Aangezien deze stand 5 dagen duurt wilde Vitra wel erg graag meewerken hieraan en bood ons de stoelen en nog 2 Guéridon tafels aan om folders op neer te leggen. Vanuit bruynzeel zelf zullen er 3 rekken geleverd worden met keukenblad stalen en frontstalen. De afmeting hiervan is 40 x 40cm. De verlichting in de stand wil Philips graag sponsoren in ruil voor wat naamsbekendheid. Omdat de klant aan heeft gegeven in je achterhoofd te houden dat het duurzaam mag zijn hebben we ecomoodslampen gekregen. Deze lampen zijn erg milieubewust. Ook krijgen we 4 livingcolor lampen. Om de stand te laten opvallen met een bepaalde kleur licht. Zo onderscheid ik mijn stand van de andere en geeft het een opvallende touch aan de stand.


De machinist

Dit is het laatste project voor het examen geweest. Hierbij moesten we een ontwerp maken om een vergaderruimte om te toveren tot een ruime overzichtelijke en transparante loft. Er was een budget van â‚Ź100.000 euro excl. BTW.


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak


Adobe keuzevak In de laatste 2 jaar van mijn studie heb ik gewerkt met de programma’s Adobe InDesign, Photoshop & Illustrator. Dit zijn programma’s waar je erg creatief mee kunt bezig zijn. Collage’s maken, afbeeldingen knippen en plakken en afbeeldingen opwerken. Je kunt veel creativiteit kwijt in het werken met deze programma’s. Ik merk dat het werken met deze programma’s trekt mij heel erg. Je creativiteit kwijt kunnen in een veelzijdig programma, het werken met afbeeldingen en het maken van collage’s en diverse opstellingen trekt mij heel erg. Ik zou graag door willen zetten in het werken met zulk soort programma’s.


Portfolio  

Portfolio over mij

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you